Nyheter om Florida


Ivanka Trump sitt nye krypinn i Florida koster hundretusener i månedsleie

Trumps datter følger i sin fars fotspor og flytter til Miami i Florida. Her har hun og ektemannen Jared Kushner funnet et krypinn. Månedsleien: Over 300.000 kroner.
Les mer om:

Trump har ankommet Mar-a-Lago

Avtroppende president Donald Trump og avtroppende førstedame Melania Trump har ankommet prakteiendommen sin i Palm Beach i Florida.

Donald Trump har forlatt Det hvite hus

Donald Trump har forlatt Det hvite hus som president for siste gang. Etter en kort tale på luftforsvarsbasen Andrews lettet den avtroppende presidenten i Air Force One klokken 14.59 norsk tid med kurs for Florida.

Trump la igjen brev til Biden - hyllet av sine egne i Florida

Like etter klokken 14 norsk tid, forlot Donald Trump Det hvite hus for siste gang som USAs 45. president. Før han dro, ønsket han den nye administrasjonen lykke til.

Han er Trumps nye nabo

PALM BEACH, FLORIDA (TV 2) Onsdag flytter president Donald Trump ut av Det hvite hus og til solfylte Florida. TV 2 har besøkt Trumps nye nabolag, der meningene om Trump er svært delte.

Første kvinnelege Super Bowl-dommar

Sarah Thomas (47) blir den første kvinnelege dommaren i Super Bowl, finalen i amerikansk fotball. Ho er med i dommarteamet til kampen i Tampa, Florida, 7. februar. Thomas var også den første kvinna som blei fulltids dommar i ligaen (NFL) i 2015. Komande helg blir det klart kva for lag som skal spele årets Super Bowl. Semifinalene i sluttspelet er Buffalo-Kansas City og Tampa Bay-Green Bay, og vinnarane spelar Super Bowl.
Les mer om:

Flyr Air Force One en siste gang

Donald Trump ønsker å få brukt presidentflyet Air Force One én siste gang før han forlater presidentembetet og flyr ned til feriestedet Mar-a-Lago onsdag i Florida, skriver CNN.

CNN: Trump lander i Florida før Biden blir innsatt som president

Donald Trump ønsker å få brukt presidentflyet Air Force One én siste gang før han forlater presidentembetet og flyr ned til feriestedet Mar-a-Lago onsdag.

Trump skal flytte til Florida

Donald Trump bosetter seg på feriestedet Mar-a-Lago i Florida etter at hans presidentperiode er over, opplyser kilder som er kjent med saken til Bloomberg.
Les mer om:

Hevder Trump flytter hit

Avtroppende president Donald Trump kommer til å reise til Mar-a-Lago-klubben sin i Palm Beach i Florida allerede før Joe Biden blir tatt i ed, ifølge nyhetsbyrået Bloomberg. Planen til Trump skal være å bo der permanent.

Undersøker hvem som risset «TRUMP» på ryggen til sjøku

I Florida jobber myndighetene med å finne ut hvem som står bak dyreplageriet av en vestindisk manat.
Les mer om:

The devil went down to Georgia

Hele verden er plutselig opptatt av Georgia. Fersken-staten nord for Florida. Som holder valg tirsdag, natt til onsdag norsk tid. Tidlig onsdag morgen ser det ut som demokratene har tatt begge setene. Men helt klart er det ikke
Les mer om:

Massevaksinasjonen i USA går saktere enn planlagt

To tredeler av de 15 millioner vaksinedosene som er levert i USA, er ubrukt. New York og Florida vil straffe sykehus der vaksineringen går for sakte.
Les mer om:

Massevaksinasjonen i USA går saktere enn planlagt

To tredeler av de 15 millioner vaksinedosene som er levert i USA, er ubrukt. New York og Florida vil straffe sykehus der vaksineringen går for sakte.
Les mer om:

USAs kystvakt avslutter søket etter båt med 20 personer

Den amerikanske kystvakta avslutter søket etter en båt fra Bahamas med 20 personer om bord som aldri kom til havn i Florida som planlagt.
Les mer om:

Trump avslutter Florida-ferien en dag før tiden – til Washington nyttårsaften

President Donald Trump reiser hjem til Washington fra Florida en dag før planlagt, og vil være i Det hvite hus nyttårsaften.

En siktet etter at tre ble drept i bowlinghall i USA

En 37 år gammel mann fra Florida er siktet for drap på tre mennesker og drapsforsøk på tre andre i en bowlinghall i Rockford i Illinois natt til søndag.
Les mer om:

Ble akutt syk på flyreise - døde av covid-19

Isaias Hernandez (69) ble plutselig syk på en flyreise fra Florida til California i forrige uke. Nå er det bekreftet at han døde av viruset.

– Vi har fått oppleve masse sammen med familien der borte. Vært med på konserter, flydd i privatfly, sittet i eskorterte biler. Det er jo voldsomt

Ekteparet Arild Jacobsen og Monica Winkel bor i Moaene i Øystre Slidre. Men er stadig å treffe på FFK-kamp i Fredrikstad, på hytta på Hvaler, på besøk hos familien i Florida og New York eller på besøk hos sønnen i Oslo. Begge elsker jakt, biler, fisking, rockekonserter, familieliv og jobbene sine.

Golflegende på sykehus

Den australske golflegenden Greg Norman (65) er innlagt på sykehus med symptomer på covid-19. – Dette oppsummerer det hele. Min juledag. På vegne av millioner: F*** Covid. La oss få dette lagt bak oss, så vi aldri opplever det igjen, skriver Norman på sin Instagram-konto. I 1980- og 1990-årene lå Greg Norman totalt 331 uker på toppen av verdensrankingen i golf. Norman er til vanlig bosatt i Orlando i Florida, der han og sønnen spilte i PNC Championship i forrige uke. (NTB).

Prinsesse Madeleine: Kommer ikke hjem til jul

Prinsesse Madeleine og familien må holde seg i Florida, skriver hun på sin offisielle Instagramkonto lørdag.
Les mer om:

- Har vært ekstremt tøft

Coronapandemien har preget prinsesse Madeleine og resten av familiens liv i Florida.
Les mer om:

Naboene raser - vil ikke ha Trump i nabolaget

President Donald Trump har allerede meldt flytting til Florida, men naboene til milliardærens luksuseiendom ønsker ham ikke velkommen.

Trump-naboer ber ham flytte et annet sted

I løpet av sin presidentperiode meldte Donald Trump flytting fra New York til Florida. Nå ber naboer der ham om å finne seg et annet sted å bo.

Naboer protesterer: Ikke ønsket

De nærmeste naboene til Donald Trumps Mar-a-Lago-klubb i Palm Beach i Florida har nå sendt en formell protest mot å få den avtroppende presidenten som fulltidsnabo når han forlater Det hvite hus 20. januar.