Nyheter om Flora


Trippel norsk i ekstremtriatlon-VM

XTRI World Championship 2019: Hans Christian Tungesvik spurtet inn til norsk gull på Gaustatoppen da han ble tidenes første verdensmester i ekstremtriatlon, foran Allan Hovda og Jarle Wermskog. Norseman er blant verdens mest krevende idrettskonkurranser, med start i Eidfjord og med målgang på Gaustatoppen. Lørdag var den norske konkurransen vertskap for tidenes første verdensmesterskap i ekstremtriatlon. På startstreken sto noen av verdens mest hardbarkede kvinner og menn. Les: Utestengt! Herrenes VM-konkurranse ble preget av de norske utøverene.

22 prosent økning for Flora: - Her går det mest på is og mat

Tradisjonsrike Flora Restaurant fikk solid salgsøkning i 2018. Samlet omsetning endte på 2,5 millioner kroner.
Les mer om:

Hverdagsrasister i «Kardemomme by»

Ja, de er her også, blant annet inspirert av politikere som med drømmen om gode gallup-tall i bakhodet, i årevis har benyttet enhver anledning til å gjødsle den rasistiske flora. Etikk er et ord disse politikerne ikke vedkjenner seg.
Les mer om:

Den estiske landslagsspilleren Joonas Tamm tilbake i Eliteserien

Han var en nøkkelspiller under Europa League-eventyret til Sarpsborg 08 i fjor. Nå har den estiske landslagsspilleren Joonas Tamm (27) skrevet under for Lillestrøm. – Det har gått trått for Lillestrøm så langt denne sesongen, en foreløpig 12.plass er langt unna eget ambisjonsnivå.  Midtstopperkjempen lånes ut fra Flora Tallinn ut 2019-sesongen, med en opsjon for mulig kjøp. Den 192 centimeter høye Tamm er spilleklar fra 1. august. Les: Storspiller i Copa America – Napoli får kamp nå om James Rodriguez «Vi er veldig fornøyde med å få inn Joonas Tamm.

Her vil de ha mer vatn og mindre forråtnelse og et Eldorado for flora og fauna(pluss)

Med kunnskap vunnet i England og ei gravemaskin blir ei av torvmyrene ved Rusasetvatnet møysommelig gjenskapt. – Vi ser resultater av arbeidet allerede, sier gravemaskinfører Inge Hulsund.
Les mer om:

Sanker inn vekster til nytte og glede

(VALNESFJORD) Da Birte Lykkegaard (67) fylte 12 år fikk hun sin første flora av sin far. Det var starten på interessen for urter og blomster.
Les mer om:

Bli bedre kjent med Guro Reiten: – Kunst er kanskje karrieren min etter fotballen

Gulating lagmannsrett har dømt ei kvinne i 30-åra til fengsel i seks år for å ha forsøkt å drepe ein eldre mann med kniv i Flora sommaren 2017.

Kvinne dømt til seks års fengsel for drapsforsøk på eldre mann

Gulating lagmannsrett har dømt ei kvinne i 30-åra til fengsel i seks år for å ha forsøkt å drepe ein eldre mann med kniv i Flora sommaren 2017.

Ballblom er årets villblomst i Norge

Gul og lysende er ballblomen en populær art i vår flora. Nå har Norsk Botanisk Forening gjennom avstemning i sosiale medier og lokalavisen kåret den til å årets villblomst i Norge.
Les mer om:

Flora tente 120 millionar kroner på flyktningar – no må dei kutte i drifta

FLORØ (NRK): Flora kommune har tent 120 millionar på mottak av flyktningar. Pengane er pumpa inn i drifta av kommunen. No må kommunar som Flora kutte fordi det kjem færre flyktningar.
Les mer om:

Brannsjef-tilsetjing i Kinn kommune blir mat for juristar

Først fekk brannsjefen i Flora tilbod om stillinga som brannsjef i Kinn kommune. Men så klaga Vågsøy kommune. Då fekk Vågsøy-brannsjef Kim Hjelle tilbod om stillinga. No blir tilsettinga mat for rettsvesenet.
Les mer om:

Elvemo fylles opp: Eierne ønsker flora av små og store bedrifter i området(pluss)

Byggene til Elvemo Eiendom AS i Skånland er i ferd med å fylles opp, men fortsatt er det tidligere undervisningsbygget disponibelt for interesserte leietakere.
Les mer om:

Leserinnlegg: «Pacta sunt servanda»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det har dukket opp en del ord som arrogant eller skuespill. Ja, Sysselmannen bedriver et skuespill og det krever minimum et masterstudium. I Hollywood kreves en viss kompetanse for å kunne være en veltrent eliteskuespiller på masternivå.Arrogansen, bedre sagt at Sysselmannen viser arrogante holdninger er et faktum.

Livet smiler for Geir Andre Herrem (31) både på og utenfor fotballbanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ingen har noen gang sådd tvil om Herrems fotballtalent, og de lærde var skjønt enige om at det var en uslepen diamant fra Orre som ble tatt opp i Brynes a-tropp som 18-19 åring en gang tidlig på midten av 2000-tallet. Siden den gang har fotballkarrieren vært innholdsrik - og, ikke minst, variert. Det har vært magiske øyeblikk med noen surte hull innimellom, slik livet er for de fleste.

Søker om større møller

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norsk Vind Skorveheia AS fikk i 2008 grønt lys fra bystyret i Flekkefjord kommune og på slutten av 2013 konsesjon for etablering og drift av Skorveheia vindkraftverk fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Konsesjonen ble stadfestet av Olje- og energidepartementet (OED) i april 2015.Fjellområdet ligger mellom Fjellse og Kvanvik og er godt synlig fra fylkesvei 44 mellom Langevann og Skollabakken.

Én sommerøl til hver innbygger i Fredrikstad var ikke nok – i år skal 130.000 bokser ut i butikkhyllene

I disse dager er Fredrikstad Sommerøl på vei ut i butikkhyllene, og mandag var det lansering av årets brygg på Flora.
Les mer om:

Vindmøller, Don Quijote og andre eventyr

DEBATT: Klimasaken og vårt grenseløse forbruk blir trukket frem som legitime argumenter for å ødelegge terreng, flora og fauna i et omfang uten sidestykke i norsk historie.
Les mer om:

SISTE: Leiteaksjon i Florø

Det er sett i gong leiteaksjon etter ein 53 år gammal mann i Florø. Mannen forsvann frå Flora sjukeheim ved 23-tida i går kveld
Les mer om:

Rådmannen beklagar misforståinga med eldre lærarar

FLORØ (NRK): Rådmannen i Flora beklagar at dei har gitt inntrykk av at arbeidstakarar i kommunen blir pressa til å pensjonere seg.
Les mer om:

To bilar i trafikkulukke i Flora

To bilar er involverte i ei bilulukke langs riksveg 5 ved Eikefjorden i Flora. Alle dei tre personane er sende til legevakt for sjekk.
Les mer om:

Søkte etter sjukepleiarar – fekk null søkarar

FLORØ (NRK): Ingen søkte då Flora kommune lyste ut sjukepleiarstillingar ved eit omsorgssenter. Problemet er aukande, meiner Norsk Sykepleierforbund.

Han skal avdekke kriminalitet mot kjæledyra våre

FLORØ (NRK): Den nye dyrekrim-eininga ved Flora politistasjon starta sitt arbeid førre veke. To ferske politibetjentar er tilsette ved Flora politistasjon for å avdekke kriminalitet der våre kjæledyr og husdyr er involverte.
Les mer om:

Politiet får fleire vanskelege saker

FLORA (NRK): Med ny batteriteknologi ynskjer Kristoffer Karstensen (20) å redusere CO₂-utslepp på lakseoppdrettsanlegget. Likevel meiner Bellona det går for sakte.
Les mer om:

Batteriteknologi skal redusere CO₂-utslipp fra laksenæringen

FLORA (NRK): Med ny batteriteknologi ynskjer Kristoffer Karstensen (20) å redusere CO₂-utslepp på lakseoppdrettsanlegget. Likevel meiner Bellona det går for sakte.
Les mer om:

No skal laksenæringa bli meir miljøvenleg

FLORA (NRK): Med ny batteriteknologi ynskjer Kristoffer Karstensen (20) å redusere CO₂-utslepp på lakseoppdrettsanlegget. Likevel meiner Bellona det går for sakte.
Les mer om: