Nyheter om Flo


Da Thomas havnet i en sjekkefloke med Premier League-profilen, kom Tore André Flo til unnsetning

Thomas Heide har vært kontant i mange år med beina og snakketøyet. Dette er intet unntak.
Les mer om:

Uke 41: Se oversikten: Sol, flo og fjære, hurtigbåt og hurtigrute

Her ser du ukens avganger med Hurtigruten, hurtigbåt, flo og fjære, samt når sola står opp og går ned

Uke 40: Se oversikten: Sol, flo og fjære, hurtigbåt og hurtigrute

Her ser du ukens avganger med Hurtigruten, hurtigbåt, flo og fjære, samt når sola står opp og går ned

Frifunnet sjåfør må sone for bildrap likevel

Mens meddommerne i tingretten sørget for frifinnelse, dømmer lagmannsretten den 24 år gamle saudamannen til fengsel i 30 dager for å ha kjørt på og drept Charles Flo Frantzen i desember 2016.

Uke 39: Se oversikten: Sol, flo og fjære, hurtigbåt og hurtigrute

Her ser du ukens avganger med Hurtigruten, hurtigbåt, flo og fjære, samt når sola står opp og går ned

Uke 38: Se oversikten: Sol, flo og fjære, hurtigbåt og hurtigrute

Her ser du ukens avganger med Hurtigruten, hurtigbåt, flo og fjære, samt når sola står opp og går ned.

Strømsgodset overgang gikk i vasken

Noen få timer før overgangvinduet for amatører ble stengt var både Strømsgodset og Muhamed Keita klare for å signere avtale innen midnatt. Men da klokken slo tolv var det ikke skrevet under noe som helst, noe gikk galt på målstreken. Den tidligere Vålerenga, Stabæk, Strømsgodset og polske Lech Poznan spilleren vil bedrive egentrening en stund til. Sportssjef i Strømsgodset Jostein Flo sier til Drammens tidende at de var enige med den amerikanske klubben New York Red Bulls, noe også MLS klubben bekreftet ovenfor Eurosport. Les: Vil ikke hjem til Norge Ikke så rart amerikanerne ble raskt enige,

Se oversikten: Sol, flo og fjære, hurtigbåt og hurtigrute

Her ser du ukens avganger med Hurtigruten, hurtigbåt, flo og fjære, samt når sola står opp og går ned.

Halldor Østervold Stenevik flytter til Drammen i januar

Innimellom lurer man på hva Brann gjør. At de ikke har kjempet hardere for å holde på unggutten fra Austevoll utenfor Bergen er en av de tingene som for oss til å lure. Halldor Stenevik har kontrakt med Brann ut året og fullfører sesongen i Bergen før han slutter seg til Strømsgodset fra 1. januar 2019. Stort potensial – Godset har en satsing som jeg synes er spennende og de har lagt frem en god plan for min videre utvikling. Jeg gleder meg til å bli en del av klubben fra 1. januar, men først skal jeg avslutte på en god måte i Brann.

Dro i land drømmefangst på 20 minutter(pluss)

I motsetning til mange andre behøvde ikke Britt Flo å smøre seg med tålmodighet i elva Surna søndag.
Les mer om:

Tore André Flo anbefalte Martin Ødegaard Vitesse: – Veldig flinke

Anbefalingen fra Chelseas Tore André Flo veide tungt for Martin Ødegaard (19). Den gamle landslagsspissen er utlånssjef i London-klubben. Chelsea har et nært samarbeid med Vitesse.

Fortsetter med 100 åring, så fra nyttår blir det Eliteserien

Onsdag var hedmarkingen på plass i Drammen for å gjennomføre den medisinske sjekken og sluttføre overgangen. Alle parter er enige om at det er hensiktsmessig for Nico å bli værende på Briskeby ut denne sesongen. Sportssjef Jostein Flo forteller om en god og konstruktiv dialog med HamKam. Les: Ligue 1 kaller på Arsenal-spiller – Vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss et av landets best talentfulle sidebacker i sitt alderskull. Dette er en spiller som vi har fulgt lenge og som passer vår profil og vår spillestil godt.

En av Eliteseriens beste forsvinner til Kroatia

Det ble fire år i Drammen for danske Bassel Jradi, Strømsgodset er enige med Hajduk Split om en overgang. Bassel har nå fått tillatelse til å reise til Split for å fullføre overgangen til den kroatiske storklubben. «Jeg kan bekrefte at vi har kommet til enighet med Hajduk Split om et salg av Bassel Jradi» sier sportssjef Jostein Flo til egen web. Les: Arsenals muligheter i Premier League 2018/2019 Det var siste treningsøkt tidligere i dag for dansken med Strømsgodset. «Bassel har hatt en fantastisk utvikling her hos oss.

Flo om den nye Chelsea-situasjonen: - Skuffende

For andre gang i løpet av de siste seksten åra forbereder Chelsea-spillerne seg til en sesong uten Champions League-fotball.
Les mer om:

Flo på banen før storkampen mot Manchester City: – Veldig ærefullt

Når Chelsea og Manchester City søndag spiller Community Shield, har Tore André Flo (45) fått æren av å bære Chelseas FA-cuptrofé ut på banen før kampen.

Flo bruker Aabrekks ideer i den nye jobben sin

Tore André Flo (45) bruker sin gamle trener Harald Aabrekks tanker når han nå jobber med enkeltspillere – som skal lånes ut – i Chelsea.
Les mer om:

Lånes ut til klubb i krise

Sandefjord sliter alvorlig helt i bunnen av tabellen, etter Ketil Rekdal overtok Start har de begynt å vinne, mens Sandefjord har en uavgjort og fire tap på de fem siste kampene. Nå låner de Stian Ringstad som ikke har fått spille så mye som han ønsker på Strømsgodset i år.

Låner ut talent til Notodden

Mens Sogndal kjemper helt i toppen, befinner Levanger seg i bunnstriden på nest sisteplass i OBOS-Ligaen. – Nå er de to klubbene enige om en utlånsavtale ut sesongen for angriper Kasper Nissen som trenger spilletid og Levanger trenger mål.  Kasper kom til Sogndal fra Nest-Sotra før sesongen 2017, men var bare noen få uker i klubben før han røk korsbåndet i kneet. Hele fjoråret handlet om å komme tilbake. «Me har tru på Kasper, og ser at han har eit stykke att før han er heilt klar for førstelagsspel i Sogndal.

– En stund var vi redde for at brannen skulle spre seg til boligområdet

17-åringene Even Gaarder og Martin Flo Øfstaas har i tre timer løpt med bøtter for å stanse brannen like ved Nittedal stasjon.
Les mer om:

Nå er han ikke lenger tidenes dyreste nordmann: – Det er på tide

I 17 og et halvt år var Tore André Flo (45) tidenes dyreste nordmann. Nå er han glad for at Mohamed Elyounoussi (23) har tatt rekorden fra ham.
Les mer om:

Flo klar for lokalderby mellom Asker og Bærum

Faren har gitt navn til en pasning og onkelen er en av Norges dyreste spillere. Nå kan Kasper Grung Flo (19) få Asker-debuten mot Bærum.
Les mer om:

Kan bli tidenes dyreste norske fotballspiller

Mohamed Elyounoussi viste seg for alvor frem resten av verden da Basel klarte å kvalifisere seg til Champions League. Nå er nordmannen i ferd med å bli tidenes dyreste norske spiller.  Southampton skal ha tilbudt Basel rundt 20 millioner euro, noe som de har gladelig akseptert.  Det betyr at han i sum har gått forbi Tore Andre Flo til overgang på 18 millioner Euro fra Chelsea til Rangers i 2000.

Rekdal gliser av Flo-utspill

Lørdag spilte de side om side. I dag trenger både Kjetil Rekdal (49) og Jostein Flo (53) desperat tre poeng til sine klubber.
Les mer om:

Ronaldo om Flonaldo: – Han var fantastisk

Tore Andre Flo fikset både mål og straffe i den historiske VM-seieren over Brasil i 1998. Men han herjet enda mer med Ronaldo og brassene da de besøkte Oslo året før. Stryningen ble døpt «Flonaldo» i den kanskje mest euforiske landskampen som er spilt i Oslo.
Les mer om:

Flo: – Spent på hvordan kampen blir med disse kroppene

Scoringen og straffesparksituasjonen mot Brasil i 1998 definerer på mange måter Tore André Flos fotballkarriere. Lørdag vekkes gamle minner til live.
Les mer om: