Nyheter om Flo


John Arne Riise foreslår seg selv enda en gang

De som så Vålerenga på 16 mai vinne 2 – 0 over Strømsgodset så et drammens lag som var usedvanlig tafatte. – Bare Rosenborg og Tromsø gjør det dårligere i Eliteserien, etter 8 kamper har de bare 6.poeng.  John Arne Riise har flyttet til Drammens område og har lenge før Bjørn Petter Ingebretsen trakk seg fra stillingen som hovedtrener på grunn av helseproblemer har den tidligere Liverpool, Roma og Molde spilleren forslått seg selv i en trenerrolle i klubben.

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo sykemeldt

Han er under en planlagt utredning for en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt. Det melder klubben på sin egen hjemmeside torsdag. «Det har vært en medisinsk utredning hvor det er påvist at Jostein har en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt.

Jostein Flo sykemeldt på grunn av hjerteproblemer

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo er sykemeldt på grunn av problemer med en hjerteklaff. Onsdag sluttet hovedtreneren av helsemessige årsaker.
Les mer om:

Jostein Flo er sykemeldt

Strømsgodsets sportssjef blir fulgt opp av klubbens lege og sykehuset.
Les mer om:

Jostein Flo er sykemeldt

Strømsgodsets sportssjef blir fulgt opp av klubbens lege og sykehuset.
Les mer om:

Jostein Flo sykmeldt

Bjørn Petter Ingebretsen trakk seg onsdag som trener i Strømsgodset av helsemessige årsaker. Nå er sportssjef Jostein Flo sykmeldt pga. en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt.
Les mer om:

Jostein Flo sjukemeld med hjarteflimmer

Sportssjef i Strømsgodset Jostein Flo er under planlagt utredning for en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt. Dette kommer dagen etter at treneren i klubben ga seg, også på grunn av hjerteproblemer.
Les mer om:

Sportssjef i Godset sykemeldes også

Sportssjef i Strømsgodset Jostein Flo er under planlagt utredning for en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt. Dette kommer dagen etter at treneren i klubben ga seg, også på grunn av hjerteproblemer.
Les mer om:

Sportssjef i Godset sykmeldes også

Sportssjef i Strømsgodset Jostein Flo er under planlagt utredning for en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt. Dette kommer dagen etter at treneren i klubben ga seg, også på grunn av hjerteproblemer.
Les mer om:

Godsets sportssjef Jostein Flo har hjerteflimmer og er sykmeldt

Dagen etter at det ble kjent at Bjørn Petter Ingebretsen må trekke seg som hovedtrener, opplyser Strømsgodset at Jostein Flo er sykmeldt som følge av hjerteflimmer.
Les mer om:

Jostein Flo sykmeldt

Strømsgodsets sportssjef er under planlagt utredning for en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt.
Les mer om:

New England ansetter tidligere landslagssjef

Det er en mann med lang erfaring fra amerikansk fotball som MLS klubben New England Revolution nå ansetter.

Låner Molde-talent

Både spillere og klubber har god nytte av nye regler for overganger og utlån som gjør det mulig for unge spillere å få spilletid når det blir for trangt i sin egen klubb. – Et eksempel på dette er forsvarsspiller Martin Ove Roseth som lånes ut fra Molde til Sogndal frem til sommerferien.  Sportslig leder i Sogndal Håvard Flo er fornøyd: «I følge rapportane er dette ein rask spelar med god venstrefot.

Velkommen hjem! Comeback for Muhammed Keita i Eliteserien

Det er ingen stor overraskelse Muhamed Keita når han først kommer tilbake til Norge velger å signere for Strømsgodset, han har tross alt spilt for klubben to ganger tidligere. Keita har signert en kontrakt som strekker seg ut 2019-sesongen. «Jeg er hjemme igjen og det betyr utrolig mye for meg.

Historia om Jakob Rott som kasta sjølve futen på dør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I barneåra, på 1950-talet, var soverommet mitt i Holarhagjen i den vestre salen oppe på loftet. Glaset vende mot vestnordvest med storslått utsikt mot havet og Rott. Som eit slags eventyrland låg øya.

Torfinn Zakariassen: Fysiske fakta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Her er noen fakta: En støvsuger kan, for å si det bokstavelig, ikke suge en dritt. Vakuum kan ikke utføre noe som helst. Når vifta skaper undertrykk i røret i støvsugeren blåses støvet inn i støvsugeren på grunn av at det skapes overtrykk foran munnstykket. Altså burde det hete støvblåser.I mikrobølgeovnen skapes det et elektromagnetisk felt av en komponent som kalles magnetron.

Prosjekter til nær 20 milliarder i Romsdal (pluss)

En rekke store utbyggingsprosjekter er på gang i Romsdal. Daglig leder Britt Flo oppsummerte de som ble presentert på Molde Næringsforums frokostmøte onsdag, til nærmere 20 milliarder kr.
Les mer om:

Sogndal har slanka og forynga seg

SOGNDAL (NRK): Over vinteren har spelarstallen til Sogndal blitt mindre og gjennomsnittsalderen gått ned. Ulrik Flo (30) og Ulrik Fredriksen (19) er sikre på at det betyr opprykk.
Les mer om:

Har mange gode backer, kan derfor låne ut en

Strømsgodset er enige med Kristiansund om en utlånsavtale for Christopher Lindquist (23) frem til sommeren. Flere klubber har vist interesse før 23-åringen fra Gulskogen, men da KBK kom på banen var han ikke sen med å takke ja. Det først og fremst et ønske om å spille kamper på høyest mulig nivå som gjør at sidebacken nå flytter til Nordmøre frem til sommeren. Les: Ikke tapt på et år – Vi har mange gode backer i Strømsgodset og det er tøff konkurranse om plassene.

Vind og høg flo har kastet stein opp fra sjøen på Reknes

Dette har ført til ei knust bakrute på en bil.
Les mer om:

Fredrik Flo bytter klubb og posisjon

Fredrik Flo (22) sønn av Sogndal sportssjef Håvard Flo, er nå på vei Post Nord laget Sotra.   «Eg har fått et veldig godt inntrykk av Sotra hittil.

Låner ut midtbanetalent etter å ha forlenget kontrakten for to uker siden

Mathias Berg Gjerstrøm har nå kontrakt med Strømsgodset ut 2020-sesongen. Det er typisk for talenter å lånes ut i begynnelsen av sin karriere, den 21 år gamle midtbanespilleren skal fortsatt matches i OBOS-Ligaen. Gjerstrøm reiser tilbake til Kongsvinger på en avtale som varer ut sesongen, med mulighet for å hentes tilbake 1.august ved behov. Les: Sørloth digger den største forskjellen mellom Gent og Crystal Palace Mathias Berg Gjerstrøm hadde i 2016 et vellykket låneopphold på Gjemselund, hvor det ble totalt 16 kamper for rødtrøyene.

Muhamed Keita ser endelig ut til å kunne spille fotball igjen

Det siste året har vært rimelig slapt for den 28 år gamle tidligere Strømsgodset, Vålerenga og Stabæk spilleren Muhamed Keita. – For litt over et år siden ble han terminert fra sin klubb New York Red Bulls. Tjener 300 000 i måneden uten å spille Les: Blir værende i Stjernen etter låneavtale Reglene i MLS er at de kan terminere når som helst, men vil fortsette å ha lønns ansvar inntil enten kontrakten er ferdig eller spilleren har fått en ny klubb. Strømsgodset og Muhamed Keita forsøkte å få til en avtale i september i fjor, men fikk det ikke til før fristen for amatøroverganger gikk ut.

«Jeg føler jeg har tatt steg i vinter og det lover godt for sesongen»

Det kan bli brødrekamp om spissplassen til Strømsgodset denne sesongen, 19 år gamle Sebastian Pedersen, lillebror til Marcus har forlenget sin kontrakt til sommeren 2020.  Klubben var ikke i tvil, utviklingen de har sett i vinter belønnes selvsagt med en ny avtale. Les: Jo Inge Berget snakker om å være tilbake hos seriemesteren Sebastian Pedersen (19) har forlenget kontrakten med Strømsgodset til sommeren 2020. «Deilig å få dette på plass. Jeg føler jeg har tatt steg i vinter og det lover godt for sesongen» sier lillebror Pedersen.

Har spilt for Aston Villa i Premier League, nå er han i Norge

Strømsgodset har ingen planer om å «tufse» nederst på tabellen i år slik de gjorde i perioder i fjor. – Nå har de for andre gang på rad gjennomført en spennende signering. Les: Rutinert midtbanespiller med 278 kamper i Superligaen på plass i Drammen Yacouba Sylla har skrevet kontrakt med Strømsgodset ut 2020 Den franske midtbanespilleren er også fra Mali og valgte etter å ha spilt for Frankrike som ungdom å bli en del av landslaget til Mali som voksen.