Nyheter om Flo


Låner ut talent til Notodden

Mens Sogndal kjemper helt i toppen, befinner Levanger seg i bunnstriden på nest sisteplass i OBOS-Ligaen. – Nå er de to klubbene enige om en utlånsavtale ut sesongen for angriper Kasper Nissen som trenger spilletid og Levanger trenger mål.  Kasper kom til Sogndal fra Nest-Sotra før sesongen 2017, men var bare noen få uker i klubben før han røk korsbåndet i kneet. Hele fjoråret handlet om å komme tilbake. «Me har tru på Kasper, og ser at han har eit stykke att før han er heilt klar for førstelagsspel i Sogndal.

– En stund var vi redde for at brannen skulle spre seg til boligområdet

17-åringene Even Gaarder og Martin Flo Øfstaas har i tre timer løpt med bøtter for å stanse brannen like ved Nittedal stasjon.
Les mer om:

Nå er han ikke lenger tidenes dyreste nordmann: – Det er på tide

I 17 og et halvt år var Tore André Flo (45) tidenes dyreste nordmann. Nå er han glad for at Mohamed Elyounoussi (23) har tatt rekorden fra ham.
Les mer om:

Flo klar for lokalderby mellom Asker og Bærum

Faren har gitt navn til en pasning og onkelen er en av Norges dyreste spillere. Nå kan Kasper Grung Flo (19) få Asker-debuten mot Bærum.
Les mer om:

Kan bli tidenes dyreste norske fotballspiller

Mohamed Elyounoussi viste seg for alvor frem resten av verden da Basel klarte å kvalifisere seg til Champions League. Nå er nordmannen i ferd med å bli tidenes dyreste norske spiller.  Southampton skal ha tilbudt Basel rundt 20 millioner euro, noe som de har gladelig akseptert.  Det betyr at han i sum har gått forbi Tore Andre Flo til overgang på 18 millioner Euro fra Chelsea til Rangers i 2000.

Rekdal gliser av Flo-utspill

Lørdag spilte de side om side. I dag trenger både Kjetil Rekdal (49) og Jostein Flo (53) desperat tre poeng til sine klubber.
Les mer om:

Ronaldo om Flonaldo: – Han var fantastisk

Tore Andre Flo fikset både mål og straffe i den historiske VM-seieren over Brasil i 1998. Men han herjet enda mer med Ronaldo og brassene da de besøkte Oslo året før. Stryningen ble døpt «Flonaldo» i den kanskje mest euforiske landskampen som er spilt i Oslo.
Les mer om:

Flo: – Spent på hvordan kampen blir med disse kroppene

Scoringen og straffesparksituasjonen mot Brasil i 1998 definerer på mange måter Tore André Flos fotballkarriere. Lørdag vekkes gamle minner til live.
Les mer om:

Mamma Flo (79) er uroa for sønene før omkampen mot Brasil

STRYN/OSLO (NRK): Tore André Flo er spent på kor lenge dei nye hoftene hans held mot Brasil i ettermiddag. Mor Torlaug er bekymra for begge sønene sine, både Tore André og Jostein.
Les mer om:

Mamma Flo (79) uroa for sønene

STRYN/OSLO (NRK): Tore André Flo er spent på kor lenge dei nye hoftene hans held mot Brasil i ettermiddag. Mor Torlaug er bekymra for begge sønene sine, både Tore André og Jostein.
Les mer om:

Flo om handikap: - Må trosse smertene

Her får Tore André Flo (44) et gjensyn med Brasil-stjerna Ronaldo (41). Tjue år etter mirakelet i fotball-VM braker det løs igjen i dag. Med noen skavanker.
Les mer om:

Godset-sjef Flo refser norske spilleres selvbilde

DRAMMEN (VG) Avgått Strømsgodset-sjef Tor Ole Skullerud forsøkte å gjøre flere grep i en tung periode, men fikk ingen respons fra spillerne. Sportssjef Jostein Flo mener gruppen til syvende og sist ikke mestret endringer, press og situasjonen de var i.
Les mer om:

Skal snu trenden i Godset – igjen

Bjørn Petter Ingebretsen tar over som midlertidig trener for Strømsgodset. Sportssjef Jostein Flo utelukker ikke at løsningen blir permanent.
Les mer om:

Trekker seg etter en elendig start på Eliteseriesesongen.

Så langt i år har både Start og Sandefjord blitt av med en hovedtrener og nå er det Strømsgodset sin tur.  Les: Sandefjord har klart å hente inn ny hovedtrener Tor Ole Skullerud er ferdig som trener i Strømsgodset og utdyper på klubbens sider. «Jeg velger å trekke meg fra hovedtrenerjobben i Strømsgodset på grunn av for dårlige resultater så langt denne sesongen. Etter hvert føler jeg også på noen dårlige prestasjoner den siste tiden, en opplevelse av at spillerne ikke responderer på det jeg ønsker at vi skal stå for både fotballmessig og som lag og individer.

Kamara om den utrolige bommen: – Jeg hadde kost meg hjemme i stuen

Ola Kamara sammenlignet egen bom med Tore André Flo sin mot Tyrkia i 2001.
Les mer om:

Verdens raskeste mann trener med Eliteserieklubb

Usain Bolt er ikke glemt. Jamaicaneren la opp jobben som verdens raskeste mann, men har det siste året flørtet med fotballen. Etter et treningsopphold hos Bayer Leverkusen, har Bolt tatt turen til Drammen. Tirsdag kveld kom Usain Bolt Norge. Ifølge Strømsgodset, er dette blant annet for å trene med klubben. Betyr dette en Bolt til Eliteserien? Les: Overbevist om at verdens raskeste mann blir profesjonell fotballspiller – Vi synes det er fantastisk morsomt at Usain Bolt velger å komme hit til Strømsgodset for å trene seg opp.

Skullerud og Solskjærs gjentakende problem: - Pinlig å se på

Murringen øker i Strømsgodet etter en ny marerittåpning på sesongen. Jesper Mathisen mener Jostein Flo snart må handle. Tor Ole Skullerud får likevel støtte av Marcus Pedersen og spillergruppa.

Hvordan går det med de som har rykket ned?

Det er vanlig at ved nedrykk settes det inn nye krefter på mange deler av klubben, så også tilfelle med de aller fleste av de som rykket ned fra Eliteserien i fjor. Trener Lars Bohinen ble hentet inn fra Sandefjord til Aalesund med en oppgave, raskest mulig tilbake i Eliteserien. Mens Sandefjord sliper på kvalikplass i Eliteserien har Aalesund fått en nydelig start på sesongen, ingen tap og bare en uavgjort på de første fem kampene bringer dem til toppen av tabellen. De tapte overraskende for 4. divisjonslaget Bergsøy i cupen, men det har ingenting å si for opprykk som er eneste prioritet.

Håvard Flo er meget fornøyd med landslagsveteran

Evigunge Kjetil Wæhler har rukket å bli 42 år, han har bestemt seg for å fortsette karrieren i et år til og det er Sogndal meget fornøyde med.  Kjetil avsluttet egentlig sin lange, flotte karrière etter 2016-sesongen i Vålerenga, men lot seg lokke til Sogndal av sin gode kjenning Eirik Bakke i fjor vår. Lar seg lokke ut av godstolen nok en gang Sogndal har hatt en god sesong på livet i OBOS-Ligaen, det startet med 3 uavgjorte kamper, med seier i de to siste.

Heimkomsten vart alt anna enn Flo håpa på

(SOGNDAL – TROMSDALEN 1-1) Ulrik Flo spelte sin første heimekamp for Sogndal sidan 2015. Det gjekk ikkje heilt slik han hadde sett for seg.
Les mer om:

Sogndal henter et av Norges største keepertalenter

Manchester Citys ungdomsavdeling, låneopphold i klubb i spansk 2. divisjon. Sogndal Fotball henter nå inn en spiller med spennende bakgrunn og stort potensiale. Sogndal Fotball og Christian Kjetil Haug nå signert en avtale som gir spilleren rett til å bære Sogndal-drakta ut 2020-sesongen. – Det er veldig kjekt at Kjetil kjem til oss.

Forberedelser til store fotballbegivenheter

Det er mye som må stelles i stand når store sportsbegivenheter skal gjennomføres. Først og fremst må det bestemmes hvilket land som skal være vertsnasjon, hvilke byer som skal involveres, hvilken datoer er optimale og hvor stort er budsjetter for infrastruktur og bygging av nye arenaer og stadioner.   Avgjørelser som dette blir besluttet på et høyt nivå, og gjerne gjennom flere evalueringsrunder. Likevel er det ekstra stort å få muligheten til å arrangere en stor fotballbegivenhet.

En historisk dag for norsk fotball

Deadline Day er en stor dag for den europeiske fotballen. Dette er dagen hvor vinduet lukkes for spilleroverganger. Fotball er den sporten flest nordmenn satser penger på, og flere har valgt å gamble på prislapper og lagbytter under overgangsvinduet i 2018. Overgangsvinduet for danske, engelske, franske, tyske, italienske og spanske fotballforbund åpnet 1. januar og stengte 31.

Rekordmange nyetableringer i Molde (pluss)

– Molde er inne i ei svært god utvikling når det gjelder nyetableringer. I 2016 ble det etablert 263 nye foretak. Det er ny rekord, sier daglig leder Britt Flo i Molde Næringsforum.
Les mer om: