Nyheter om Flo


Drømmer om fast plass på laget

Når du kommer fra Fjell i Drammen er fotball en mulig vei ut av elendigheten. Hasan Hüseyin Duman har gjennom hele oppveksten drømt om å spille for Strømsgodset, i fjor fikk han sin debut og nå er avtalen forlenget.  Drømmen nå er fast plass på laget. I julen var Hasan på prøvespill i Tyrkia, noe som satte fart på samtalene i Strømsgodset. Les:  19 åring får prøve seg for tyrkisk storklubb «Jeg er veldig glad for at vi fikk dette på plass. Det er i Strømsgodset jeg ønsker å spille og det er her jeg ønsker å lykkes.

Ryan Babel tilbake til Premier League

Tenk hvor fantastisk det ville vært for Jostein Flo å kunne sende ballen opp til Ryan Babel i hans «røde» periode.

Prøv deg på vår PL-quiz

Klarer du alle rett? Har du det som skal til for å kalle deg en ekte fotballidiot?   Hva vet du egentlig om verdens beste liga, med de største stjernene? Premier League startet opp som den engelske øverste divisjonens nye format i 92-93 sesongen. Siden oppstarten er det kun seks lag som har klart å vunnet tittelen pr dags dato. Norge har hatt mange helter innom PL, de største er kanskje Ole Gunnar Solskjær, John Arne Riise og John Carew. Pr i dag er det ikke veldig mange nordmenn i PL, den største stjernen er trolig Josh King som spiller for Bournmouth.

Flo måtte stå skolerett for klubbledelsen: – Fikk sjokk

Jostein Flo fikk et overraskende møte med Premier League på 90-tallet.
Les mer om:

800 millioner kroner er gjort klar for Lucas Hernandez

På onsdag hevdet spanske Marca at Atletico Madrid-spilleren er på vei over til Bundesliga i januar.

Landslagsback ønsker større utfordringer slutter før tiden

Sogndal som akkurat ikke klarte å komme tilbake til Eliteserien har idag mistet et av sine beste kort. Klubb og Akeem Latifu er enige om å avslutte kontrakten ett år før tiden.  «Akeem er 29 år og har eit sterkt ønske om å koma seg vidare, og helst spela i utlandet, sier sportslig leder Håvard Flo til Sogndal sine sider. Les: Spilleplan for OBOS-ligaen 2019 Latifu kom til klubben med et ønske om å spille i Eliteserien, og da det ikke gikk har han vært tydelig på at han ønsker å gå videre.

Han ble superstjerne i England, men ville egentlig bli lenger i TIL: Derfor dro han fra Tromsø etter bare ett år

Han scoret i Marseille, og ble helt på Stamford Bridge. Tore André Flo hadde blitt lenger og scoret mer i TIL, men lagkameratene stoppet ubevisst det.
Les mer om:

Antall utlyste stillinger i Molde økte med 60 prosent fra 2016 og 2017 til 2018. (pluss)

Det viser NAV-tall daglig leder Britt Flo presenterte under Molde Næringsforums sildeaften torsdag.
Les mer om:

Suksess for OBOS-Ligaen og nedgang for Eliteserien

En klubb som rykker opp fra OBOS-Ligaen til Eliteserien får umiddelbart flere tilskuere og tilsvarende (som regel) når det går andre veien. Det beste eksemplet er Ranheim som i snitt som økte tilskuerantallet sitt med 194,69%.  Mens Aalesund og Sogndal hadde en nedgang som nye i OBOS-Ligaen klarte Viking det kunststykket å motivere flere til å møte opp til kamp. Selv om det fortsatt er kvalifiseringskamper igjen å spille så er fasiten for tilskuerantallet i 2018 nå klart.

United vurderer å kjøpe fri Mourinho-erstatter for 430 millioner kroner

Skjer det, vil det skape et fotball-jordskjelv på balløya. Derfor føler vi oss forpliktet til å løfte frem disse ryktene fra The Sun, selv om det høres vilt ut. Manchester United har bestemt seg for erstatter til Jose Mourinho. Ifølge den engelske blekka er det bare én som er aktuell til å ta over jobben til sommeren: Mauricio Pochettino. Tottenham-treneren signerte senest i sommer en ny femårskontrakt som inkluderte en helt grei årslønn på 90 millioner kroner. Les på Popidol: Tore André Flo gir oss fortsatt den beste julestemningen For vilt til å være sant?

Setter lys på tilværelsen(pluss)

– Lys kan bidra til å gi personer med demens bedre søvn, døgnrytme og humør, ifølge førsteamanuensis Elisabeth Flo ved Universitetet i Bergen.
Les mer om:

Se RBs vorspiel før semifinalen!

Her kan du se opptak av sendingen før Strømsgodset-LSK. I programmet er Frode Kippe, Marcus Pedersen, Arnor Smárason, Jacob Glesnes, Bjørn Petter Ingebrigtsen, Jörgen Lennartsson, Simon Mesfin, Jostein Flo og Patrick Ween med.

– Det er rett og slett for dumt(pluss)

Bardu-ordfører Toralf Heimdal fortviler over lang svartid fra Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO)om flybusstransport til Bardufoss mellom Bardu og Målselv.
Les mer om:

Da Thomas havnet i en sjekkefloke med Premier League-profilen, kom Tore André Flo til unnsetning

Thomas Heide har vært kontant i mange år med beina og snakketøyet. Dette er intet unntak.
Les mer om:

Uke 41: Se oversikten: Sol, flo og fjære, hurtigbåt og hurtigrute

Her ser du ukens avganger med Hurtigruten, hurtigbåt, flo og fjære, samt når sola står opp og går ned

Uke 40: Se oversikten: Sol, flo og fjære, hurtigbåt og hurtigrute

Her ser du ukens avganger med Hurtigruten, hurtigbåt, flo og fjære, samt når sola står opp og går ned

Frifunnet sjåfør må sone for bildrap likevel

Mens meddommerne i tingretten sørget for frifinnelse, dømmer lagmannsretten den 24 år gamle saudamannen til fengsel i 30 dager for å ha kjørt på og drept Charles Flo Frantzen i desember 2016.

Uke 39: Se oversikten: Sol, flo og fjære, hurtigbåt og hurtigrute

Her ser du ukens avganger med Hurtigruten, hurtigbåt, flo og fjære, samt når sola står opp og går ned

Uke 38: Se oversikten: Sol, flo og fjære, hurtigbåt og hurtigrute

Her ser du ukens avganger med Hurtigruten, hurtigbåt, flo og fjære, samt når sola står opp og går ned.

Strømsgodset overgang gikk i vasken

Noen få timer før overgangvinduet for amatører ble stengt var både Strømsgodset og Muhamed Keita klare for å signere avtale innen midnatt. Men da klokken slo tolv var det ikke skrevet under noe som helst, noe gikk galt på målstreken. Den tidligere Vålerenga, Stabæk, Strømsgodset og polske Lech Poznan spilleren vil bedrive egentrening en stund til. Sportssjef i Strømsgodset Jostein Flo sier til Drammens tidende at de var enige med den amerikanske klubben New York Red Bulls, noe også MLS klubben bekreftet ovenfor Eurosport. Les: Vil ikke hjem til Norge Ikke så rart amerikanerne ble raskt enige,

Se oversikten: Sol, flo og fjære, hurtigbåt og hurtigrute

Her ser du ukens avganger med Hurtigruten, hurtigbåt, flo og fjære, samt når sola står opp og går ned.

Halldor Østervold Stenevik flytter til Drammen i januar

Innimellom lurer man på hva Brann gjør. At de ikke har kjempet hardere for å holde på unggutten fra Austevoll utenfor Bergen er en av de tingene som for oss til å lure. Halldor Stenevik har kontrakt med Brann ut året og fullfører sesongen i Bergen før han slutter seg til Strømsgodset fra 1. januar 2019. Stort potensial – Godset har en satsing som jeg synes er spennende og de har lagt frem en god plan for min videre utvikling. Jeg gleder meg til å bli en del av klubben fra 1. januar, men først skal jeg avslutte på en god måte i Brann.

Dro i land drømmefangst på 20 minutter(pluss)

I motsetning til mange andre behøvde ikke Britt Flo å smøre seg med tålmodighet i elva Surna søndag.
Les mer om:

Tore André Flo anbefalte Martin Ødegaard Vitesse: – Veldig flinke

Anbefalingen fra Chelseas Tore André Flo veide tungt for Martin Ødegaard (19). Den gamle landslagsspissen er utlånssjef i London-klubben. Chelsea har et nært samarbeid med Vitesse.

Fortsetter med 100 åring, så fra nyttår blir det Eliteserien

Onsdag var hedmarkingen på plass i Drammen for å gjennomføre den medisinske sjekken og sluttføre overgangen. Alle parter er enige om at det er hensiktsmessig for Nico å bli værende på Briskeby ut denne sesongen. Sportssjef Jostein Flo forteller om en god og konstruktiv dialog med HamKam. Les: Ligue 1 kaller på Arsenal-spiller – Vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss et av landets best talentfulle sidebacker i sitt alderskull. Dette er en spiller som vi har fulgt lenge og som passer vår profil og vår spillestil godt.