Nyheter om Flo


Bakke roper varsku om rekruttering: – Mister typer som Tore André Flo og Grodås

SOGNDAL (VG) Sogndal-trener Eirik Bakke mener norsk fotball står i fare for å ikke oppdage den neste Tore André Flo eller Frode Grodås – og roper et lite varsku om frafallet blant de unge.
Les mer om:

Forsker tviler på at bytte av fylke går

– Det skal mye til for at Stortinget lar kommunene i Sunnhordland flytte fra Vestland til Rogaland i protest, mener UiB-forsker Yngve Flo.
Les mer om:

Flo applauderer Lampard: – Han var det som manglet

Tore André Flo (46) mener det eneste Chelsea-akademiet manglet var en manager som turte å ta sjansen på ungguttene.
Les mer om:

Moods-sjef overtar driften av Brandstad og Wagner

Jan Egil Flo forteller at han meldte seg så snart konkursen ble kjent.
Les mer om:

Storstilt koronadugnad i Molde Næringsforum(pluss)

– Behovet for å få nye impulser har kanskje aldri vært større enn nå, sier Britt Flo i Molde Næringsforum.
Les mer om:

Strømsgodset redder trolig økonomien med spisssalg

Strømsgodset-spiss Lars-Jørgen Salvesen var tungen på vektskålen som hindret nedrykk fra Eliteserien i fjor.

Britt Flo etter dialogmøtet: - Et positivt, første skritt(pluss)

Britt Flo ser fredagens dialogmøte med kommunen om støtte i tøffe tider, som et første og positivt skritt på vegen.
Les mer om:

– Heldigvis rakk vi å taue Egil Østenstad tilbake igjen og dytte innpå Jostein

Drillo og Ståle Solbakken forteller om da Jostein Flo måtte dras ut av vanngraven i Marseille.

– Helt nødvendig for å overleve

Helt nødvendig krisehjelp, særlig for dem som måtte stenge over natta, sier Britt Flo i Molde næringsforum.
Les mer om:

Flo og mediasfære

Den høye vannstanden i Tønsberg i morges skapte store problemer for mange. Bygninger og andre faststående objekter var det lite å gjøre noe med, men flyttbare biler kan også få vannskader.
Les mer om:

– Da jeg leste stillingsannonsen tenkte jeg: her søker de etter en mannlig industrileder på 50 pluss(pluss)

Molde Næringsforum-leder Britt Flo inviterer til seminaret «Rekk opp hånda jenter» så flere kvinner skal gi jernet mot toppen. Men hva fikk Flo til sjøl å ville bli leder?
Les mer om:

Beklager kortere liggetid for hurtigruta i Molde(pluss)

Både daglig leder Britt Flo i Molde Næringsfofum og reiselivssjef Torunn Dyrkorn i Visit Nordmløre og Romsdal beklager de foreslåtte kuttene i hurtigrutas liggetid i Molde.
Les mer om:

Se bildeserie fra storfloen i sentrum og Harstadbotn(pluss)

Vannstanden ved flo tirsdag var høy. Det var ikke stort fribord på kaiene og en del steder i Harstadbotn sto sjøen over bakkenivået.
Les mer om:

Holdt flom-kafe på brygga. Ikke sett høyere flo på 50 år(pluss)

Innbyggerne på Uthaug samlet seg til flom-kafe på forsamlingshuset Treffpunkt Uthaug, for å se høyt vannet steg tidlig tirsdag ettermiddag. 
Les mer om:

Holdt flom-kafé på brygga. Ikke sett høyere flo på 50 år(pluss)

Innbyggerne på Uthaug samlet seg til flom-kafé på forsamlingshuset Treffpunkt Uthaug, for å se høyt vannet steg tidlig tirsdag ettermiddag. 
Les mer om:

Holder ikke å terminere kontrakter hvis du skal overleve i Eliteserien

Vi tror det bare en klubb i Drammen som overlever årets Eliteserie sesong og det er slettes ikke sikkert det er Strømsgodset. – Både Mjøndalen (som er en del av Drammen) og Strømsgodset har lagt et trist 2019 bak seg. Mens Strømsgodset til slutt endte to poeng over nedrykksstreken overlevde Mjøndalen på målforskjell.

Måtte pumpe ut store mengder vann under forrige flo - denne gangen slapp Ole Jonny på Åndalsnes med skrekken(pluss)

Ole Jonny Amundsen driver Libris bokhandel nede ved havna på Åndalsnes. 15. januar rant vannet inn i kjelleretasjen, men denne gangen var han forberedt.
Les mer om:

– Når folk snakker om fotball og Stryn etter jeg har lagt opp, håper jeg de først tenker på Lillevik og ikke Flo

Strømmens nye keeper legger ikke akkurat lista lavt. Simen Lillevik Kjellevold (25) har som mål å være en av serienes aller beste sisteskanser.

Dansk angriper på plass i Strømsgodset

Marcus Mølvadgaard ble med Strømsgodset på treningsleir i Tyrkia og imponerte såpass at resultatet ble en kontrakt. – Den danske hovedtreneren Henrik Pedersen forteller de har hatt Marcus på radaren helt siden i fjor sommer. «Jeg er så sinnssykt glad for å ha skrevet en lang avtale og for at klubben tror på meg.

Niklas Gunnarsson valgte å fortsette i Eliteserien

Da kontakten med Sarpsborg 08 gikk ut til nyttår kom en periode med usikkerhet for den 28 år gamle forsvarspilleren Niklas Gunnarsson (28) nå har han signert en to-årskontrakt med Strømsgodset. Niklas Gunnarsson skal ha hatt flere alternativer noe han forteller om på Strømsgodset sine sider: «Jeg ser veldig frem til å spille for Strømsgodset. Det har vært en januarmåned med litt usikkerhet.

Reiser hjem til familien i Paris

Sist sesong lånte Sogndal ut Mohamed Didé Fofana til Vikingur Reykjavik på Island, noe som skal ha vært positivt for alle parter. Nå har Sogndal blir enige med Fofana om å avslutte samarbeidet. Sogndal skriver på sine sider: «Didé kom til Sogndal i august 2017.

Strømsgodset kaptein Jakob Glesnes er klarert inn i USA

Alt tar mye lengre tid i USA om dagen, derfor ble en avtale som var klar på mandag først offentliggjort i går kveld. Strømsgodset har solgt sin kaptein og midtstopper Jakob Glesnes til MLS-klubben Philadelphia Union.25 åringen som har spilt for Strømsgodset de siste fire årene ble endelig i går kveld klarert som hverken muslim eller bærer av Coronavirus. Les: Haaland har en latterlig lav utkjøpsklausul The newest addition to our 2020 squad arrived today Velkommen, Jakob!

Tror Sheffield United vil bygge laget rundt Berge

Jostein Flo føler seg trygg på at Sander Berge vil bli dyrket i Sheffield United.
Les mer om:

Strømsgodset enig om overgangssum for kaptein Jakob Glesnes

Midtstopper Jakob Glesnes har allerede satt seg på flyet i retning Philadelphia for å gjøre to ting, forhandle frem den personlige avtalen med Philadelphia Union og gjennomgå den obligatoriske legetesten. Strømsgodset har kommet til enighet med MLS-klubben Philadelphia Union om rammene for et salg, mens resten av klubben reiste på treningsleir i Tyrkia i dag tidlig reiste deres kaptein andre veien. «Forhandlingene har pågått i lengre tid og mandag kveld ble vi enige om rammene for en avtale vi er fornøyde med.

Bekreftet: Strømsgodset har solgt kapteinen

På mandag kveld aksepterte Godset budet fra MLS-klubben Philadelphia Union. Dermed forsvant Jakob Glesnes ut døra på Marienlyst og setter seg på flyet til USA for medisinsk sjekk. -Forhandlingene har pågått i lengre tid og mandag kveld ble vi enige om rammene for en avtale vi er fornøyd med. Vi unner Jakob denne muligheten og føler at han på mange måter er klar for å ta det neste steget.