Nyheter om Flo


Flo og mediasfære

Den høye vannstanden i Tønsberg i morges skapte store problemer for mange. Bygninger og andre faststående objekter var det lite å gjøre noe med, men flyttbare biler kan også få vannskader.
Les mer om:

– Da jeg leste stillingsannonsen tenkte jeg: her søker de etter en mannlig industrileder på 50 pluss(pluss)

Molde Næringsforum-leder Britt Flo inviterer til seminaret «Rekk opp hånda jenter» så flere kvinner skal gi jernet mot toppen. Men hva fikk Flo til sjøl å ville bli leder?
Les mer om:

Beklager kortere liggetid for hurtigruta i Molde(pluss)

Både daglig leder Britt Flo i Molde Næringsfofum og reiselivssjef Torunn Dyrkorn i Visit Nordmløre og Romsdal beklager de foreslåtte kuttene i hurtigrutas liggetid i Molde.
Les mer om:

Se bildeserie fra storfloen i sentrum og Harstadbotn(pluss)

Vannstanden ved flo tirsdag var høy. Det var ikke stort fribord på kaiene og en del steder i Harstadbotn sto sjøen over bakkenivået.
Les mer om:

Holdt flom-kafe på brygga. Ikke sett høyere flo på 50 år(pluss)

Innbyggerne på Uthaug samlet seg til flom-kafe på forsamlingshuset Treffpunkt Uthaug, for å se høyt vannet steg tidlig tirsdag ettermiddag. 
Les mer om:

Holdt flom-kafé på brygga. Ikke sett høyere flo på 50 år(pluss)

Innbyggerne på Uthaug samlet seg til flom-kafé på forsamlingshuset Treffpunkt Uthaug, for å se høyt vannet steg tidlig tirsdag ettermiddag. 
Les mer om:

Holder ikke å terminere kontrakter hvis du skal overleve i Eliteserien

Vi tror det bare en klubb i Drammen som overlever årets Eliteserie sesong og det er slettes ikke sikkert det er Strømsgodset. – Både Mjøndalen (som er en del av Drammen) og Strømsgodset har lagt et trist 2019 bak seg. Mens Strømsgodset til slutt endte to poeng over nedrykksstreken overlevde Mjøndalen på målforskjell.

Måtte pumpe ut store mengder vann under forrige flo - denne gangen slapp Ole Jonny på Åndalsnes med skrekken(pluss)

Ole Jonny Amundsen driver Libris bokhandel nede ved havna på Åndalsnes. 15. januar rant vannet inn i kjelleretasjen, men denne gangen var han forberedt.
Les mer om:

– Når folk snakker om fotball og Stryn etter jeg har lagt opp, håper jeg de først tenker på Lillevik og ikke Flo

Strømmens nye keeper legger ikke akkurat lista lavt. Simen Lillevik Kjellevold (25) har som mål å være en av serienes aller beste sisteskanser.

Dansk angriper på plass i Strømsgodset

Marcus Mølvadgaard ble med Strømsgodset på treningsleir i Tyrkia og imponerte såpass at resultatet ble en kontrakt. – Den danske hovedtreneren Henrik Pedersen forteller de har hatt Marcus på radaren helt siden i fjor sommer. «Jeg er så sinnssykt glad for å ha skrevet en lang avtale og for at klubben tror på meg.

Niklas Gunnarsson valgte å fortsette i Eliteserien

Da kontakten med Sarpsborg 08 gikk ut til nyttår kom en periode med usikkerhet for den 28 år gamle forsvarspilleren Niklas Gunnarsson (28) nå har han signert en to-årskontrakt med Strømsgodset. Niklas Gunnarsson skal ha hatt flere alternativer noe han forteller om på Strømsgodset sine sider: «Jeg ser veldig frem til å spille for Strømsgodset. Det har vært en januarmåned med litt usikkerhet.

Reiser hjem til familien i Paris

Sist sesong lånte Sogndal ut Mohamed Didé Fofana til Vikingur Reykjavik på Island, noe som skal ha vært positivt for alle parter. Nå har Sogndal blir enige med Fofana om å avslutte samarbeidet. Sogndal skriver på sine sider: «Didé kom til Sogndal i august 2017.

Strømsgodset kaptein Jakob Glesnes er klarert inn i USA

Alt tar mye lengre tid i USA om dagen, derfor ble en avtale som var klar på mandag først offentliggjort i går kveld. Strømsgodset har solgt sin kaptein og midtstopper Jakob Glesnes til MLS-klubben Philadelphia Union.25 åringen som har spilt for Strømsgodset de siste fire årene ble endelig i går kveld klarert som hverken muslim eller bærer av Coronavirus. Les: Haaland har en latterlig lav utkjøpsklausul The newest addition to our 2020 squad arrived today Velkommen, Jakob!

Tror Sheffield United vil bygge laget rundt Berge

Jostein Flo føler seg trygg på at Sander Berge vil bli dyrket i Sheffield United.
Les mer om:

Strømsgodset enig om overgangssum for kaptein Jakob Glesnes

Midtstopper Jakob Glesnes har allerede satt seg på flyet i retning Philadelphia for å gjøre to ting, forhandle frem den personlige avtalen med Philadelphia Union og gjennomgå den obligatoriske legetesten. Strømsgodset har kommet til enighet med MLS-klubben Philadelphia Union om rammene for et salg, mens resten av klubben reiste på treningsleir i Tyrkia i dag tidlig reiste deres kaptein andre veien. «Forhandlingene har pågått i lengre tid og mandag kveld ble vi enige om rammene for en avtale vi er fornøyde med.

Bekreftet: Strømsgodset har solgt kapteinen

På mandag kveld aksepterte Godset budet fra MLS-klubben Philadelphia Union. Dermed forsvant Jakob Glesnes ut døra på Marienlyst og setter seg på flyet til USA for medisinsk sjekk. -Forhandlingene har pågått i lengre tid og mandag kveld ble vi enige om rammene for en avtale vi er fornøyd med. Vi unner Jakob denne muligheten og føler at han på mange måter er klar for å ta det neste steget.

Flo spiller legendekamp til støtte for skogbrannofre

Internasjonale fotballegender, blant dem Tore André Flo (46), møtes til veldedighetskamp i Australia.
Les mer om:

Flo spiller legendekamp til støtte for skogbrannofre

Internasjonale fotballegender, blant dem Tore André Flo (46), møtes til veldedighetskamp i Australia.
Les mer om:

Fotballstjerner samles til veldedighetskamp i Australia

Internasjonale legender, blant dem Tore André Flo, møtes til veldedighetskamp i Sydney til støtte for dem som er rammet av skogbrannene i Australia.
Les mer om:

7 ting du må vite om Oscar-nominerte Florence Pugh

Hva vet du om filmbransjens nye yndling? Florence Pugh er ennå ikke et husholdsnavn. Men med flere kritikkerroste roller under beltet – og Oscar-nominasjon – er det på tide at flere blir kjent med denne talentfulle godjenta. Den Little Women.-aktuelle briten debuterte i The Falling sammen med Game of Thrones-yndlingen Maisie Williams, og har siden spilt en rekke interessante karakterer.

Etter sju og en halv time var havaristen trygt på land: – Det tok sin tid

I går kveld satte mannskapet på Redningsskøyta Odin i gang redningsaksjonen av sjarken «Vårsol» etter grunnstøtingen fredag morgen. Problemet var bare at det ikke var høy nok flo.
Les mer om:

Ronny Johnsen vil gjenforene drømmetrio i Vålerenga

MANCHESTER/OSLO (VG) Her er et kandidatur som trolig vil friste mange Vålerenga-supportere: Ronny Johnsen (50) som hovedtrener, med Steffen Iversen (43) og Tore André Flo (46) som assistenter.

En halvmeter høyere enn normalen

Det er høyere flo enn normalt lørdag formiddag, men foreløpig er det ikke meldt om skader.
Les mer om:

– Nå trenger bedriftene folk(pluss)

– Nå tjener bedriftene penger igjen og ansetter folk, sier Britt Flo, daglig leder i Molde næringsforum. I dag arrangeres det 13. Romjulstreffet på rådhuset i Molde.
Les mer om:

Venezia oversvømt på ny

Venezia har blitt rammet av en ny flo høyt over normalen. Vannet har steget med 1,44 meter, og dekker 60 prosent av den historiske byens sentrum.
Les mer om: