Nyheter om Fløysvik


Dommerrangering for 2020-sesongen

NFFs dommerkomité har oppnevnt hoveddommere, assistentdommere og veiledere i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, 1. divisjon kvinner og PostNord-ligaen for fotballsesongen 2020. Les: City nedlagt, nå skal Solskjær få United-spillerne til å fungere hele veien I fjor var det flere som la merke til at Premier League-dommer Bobby Madley (34) flyttet til Norge til sin kjæreste og han fikk da dømme kamper på i fjerdedivisjon her hjemme. Han har helt klart kvalifikasjonene i orden.

Politiet bevæpnet seg etter melding om brann på Fløysvik

Politiet bevæpnet seg ved en brann i en bolig på Fløysvik lørdags morgen etter melding om at det befant seg våpen i boligen.

Bryne-damene scoret 13 ganger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Arna-Bjørnar II 13-0 (7-0)Mål: Emilie Erland (1, 18, 31, 52, 84), Oline Øfsteng (23, 63, 77), Karina Fløysvik Hæåk (1, 43), Karen Aarrestad Nesse (32), Mari Haaland (49) og Jenny Flatmo (88) I et flott vårvær fikk Bryne det enkelt mot et svakt Arna-Bjørnar-lag. Allerede før kampuret viste tre minutt ledet hjemmelaget 2-0, og kampen var i realiteten avgjort.

Se hvilke 11 Bryne starter med mot Avaldsnes

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes damelag spiller andrerundekamp i NM mot Avaldsnes på Bryne stadion i kveld.

Bryne-damene vant toppkampen i Bergen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fyllingsdalen - Bryne 1-2 (1-2)Målene: 0-1 Karina Fløysvik Hæåk (19), 0-2 Karina Fløysvik Hæåk (34), 1-2 (str. 43)Etter seier i de fire første seriekampene, var det klart for den store testen i Bergen i dag. Fyllingsdalen blir regnet som Bryne-damenes argeste konkurrent om førsteplassen i 2. divisjon avd. 4. At dagens kamp var viktig, sier seg selv.

Tabelltopp etter fire strake seire

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Stord 2-0 (1-0)Mari Horpestad og Karen Aarrestad Nesse scoret målene som sikret tre nye poeng i banken for Bryne. Scoringene kom i det 19. og 54. minutt. Stord stod i likhet med Bryne med full pott etter de tre første kampene.

Viking yppet seg, men Bryne dro seieren i land

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Viking - Bryne 0-2 (0-0)Bryne startet kampen best, og jentene trodde de hadde fått belønning da Tonje Øfsteng scoret etter et kvarter. Dommer annullerte etter å ha snakket med linjemannen. Ikke alle forstod den avgjørelsen. Viking var fullt på høyde med Bryne den siste halvtimen av første omgang.Andre omgang startet som første sluttet, men så løsnet det for Bryne.

Bryne-damene videre i cupen. Blir det Klepp i 2. runde?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Gimletroll 3-0 (2-0)Emilie Lomeland scoret allerede etter tre minutter i mandagens førsterundekamp på Brynes kunstgrasbane. Gimletroll, som i likhet med Bryne spiller i 2. divisjon, men i en annen avdeling, hang ikke med mot vertene, og etter 12 minutter stod det 2-0. Det var et selvmål.Storseieren uteble, men Karina Fløysvik Hæåks 3-0-scoring rett etter pause trygget en fortjent seier.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Strålende sesongstart for Brynes damelag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Klepp II 2-0 (0-0)Mål: 1-0 Mari Botne (54), 2-0 Eirin Bjerkreim Kleppa (75).I første omgang hadde Bryne ballen litt mer enn Klepp, uten å skape de store sjansene. Nærmest var Sofie Bjørnsen, som fra litt skrått hold traff stolpen. Klepp hadde en mulighet på corner rett før pause, men headingen gikk rett på keeper.Bryne rokerte litt i pausen, og endringene betalte seg.

Toppscoreren er ute hele sesongen, men laget har høye ambisjoner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I fjor ble det nesten opprykk til 1. divisjon. Marthe Christine Johannessen scoret 32 av Brynes 80 mål i serien. Hun går dessverre glipp av hele 2019 med skade.

Håper folkeavstemning skal gi nye svar på Forsand skjebne

– Endelig skal folk i Forsand få si sin mening i en folkeavstemning. Jeg håper vi får et klart og tydelig svar på om innbyggerne vil at sørsiden av Lysefjorden skal følge med nordsiden inn i Strand, sier Guro Heggemsnes Fløysvik (KrF) fornøyd.
Les mer om:

Turøy topper KrF-lista i Nye Sandnes

Og Guro Heggemsnes Fløysvik fra Forsand er den andre kumulerte kandidaten foran årets kommunevalg i Nye Sandnes.

Nei, #metoo er ikkje eit resultat av seksuell frigjering på 60-talet | Mai Lene Fløysvik Hæåk

Si ;D-innlegg: Historieforteljinga som seier at seksuell frigjering har ført til overgrep og seksuelt grenseoverskridande åtferd, er ikkje sann.
Les mer om:

Nei, #metoo er ikkje eit resultat av seksuell frigjering på 60-talet | Mai Lene Fløysvik Hæåk

Si ;D-innlegg: Historieforteljinga som seier at seksuell frigjering har ført til overgrep og seksuelt grenseoverskridande åtferd, er ikkje sann.
Les mer om:

Vil farge Lysefjorden rosa

– Dette ser forferdelig stygt ut, men er dritkult, mener Guro Heggemsnes Fløysvik (KrF). Et designbyrå har foreslått at ferjekaien på Forsand skal farges rosa.
Les mer om:

Politikar frå Hå ut av Oslo KrFU

Etter eitt år som leiar og eitt år som nestleiar i fylkeslaget går Mai Lene Fløysvik Hæåk frå Hå ut av Oslo KrFU.
Les mer om:

«Skal vi danse»-Tor selger drømmevillaen

I 33 år har tidligere dommer i «Skal vi danse», Tor Fløysvik (67), bodd i drømmehuset på Smestad. Nå har det blitt for stort, og Tor og kona har lagt villaen ut for salg.
Les mer om: