Nyheter om Flø


Sommerens overganger i Eliteserien – Kristiansund

Sommeren er over, og eliteserieklubbene har rigget for innspurten i kampen om medaljer, plasseringer – og ikke minst overlevelse. Her har du justeringene som er gjort hos Kristiansund før «høstjakten». Kristiansund Inn Christophe Psyché (klubbløs) Simon Alexandersson (Brage) Elias Flø (Hødd) Flamur Kastrati (Sandefjord) (foto: kristiansund) Ut Benjamin Stokke (Randers) Nikita Baranov (Sogndal) Joakim Bjerkås (Levanger, lån) Daouda Bamba (Brann) Heia Kristiansund!

Guttorm stiller ut under Trebaatfestivalen(pluss)

– Akkurat no står eg og jobbar med eit oljemåleri frå båthamna på Flø, fortel Guttorm Osnes. Under Trebaatfestivalen i neste veke stiller han ut 45 måleri.
Les mer om:

Årets beste tid i Borredalen Rundt

Totalt 27 deltagere onsdag, hvor August Flø leverte årsbeste i herreklassen med tiden 17:50.
Les mer om:

Hærverk i Ulsteinvik

Greta Flø som er eigar av Ringstad Blomster, vart møtt med knuste krukker då ho kom på jobb torsdag morgon.
Les mer om:

Har sin andre heim i hytte nummer to(pluss)

Ekteparet Anke og Kai Schenk frå Leipzig ferier i år ved Flø Feriesenter for tiande gong.
Les mer om:

Hevdet å sitte på filmrettigheter til 125 millioner kroner

Johannes Flø (41) solgte seg inn som grunnlegger og største eier av et amerikansk filmselskap. Det norske datterselskapet påsto å sitte på filmrettigheter for 125 millioner kroner. Året etter ble rettighetene verdsatt til 0 kroner.
Les mer om:

Washington Capitals virker veldig sterke

Stanley Cup-finalen er i god gang og etter tre kamper leder Washington Capitals 2 – 1 i kamper mot Las Vegas Golden Knights.  Capital som er favoritter tapte overraskende den første kampen i Las Vegas, mulig de var for sikre på å vinne, men nå har de ihvertfall samlet seg og kommer grusomt tilbake.

Skal leie nytt reisebyrå(pluss)

Fredag opna eit nytt reisebyrå i Ulsteinvik. Sissel H. Hauge frå Flø skal leie det nye G Travel-kontoret.
Les mer om:

Hysteriet har stilnet rundt Zlatan

Samtilige  steder hvor Zlatan har beveget seg på en fotballbane rundt om i verden har det blitt liv og røre. Overgangen til MLS var intet unntak, men nå må selv supersvensken innse at oppmerksomhet også forutsetter prestasjoner – på banen. – Det skrives mindre om Zlatan. Jeg trodde, og det var det nok også mange andre som gjorde, at det skulle bli et enda større hysteri rundt ham. Det var det i begynnelsen.

Du skal ikke tråkke Zlatan Ibrahimovic på foten

Endelig etter en tapsrekke på fire kamper snudde det i natt.  Det begynte å bli pinlig for det som presumptivt skal være MLS sitt beste lag LA Galaxy.  LA Galaxy var på besøk hos Montreal Impact. De siste tre kampene har oppskriften vært som følger, Ola Kamara har sørget for et mål, Zlatan Ibrahimovic har ikke fått til noe og LA Galaxy har tapt. Forskjellen nå var at de møtte et Montreal Impact som hadde mer en nok med å forsvare seg og var langt unna å kunne få til noe. Zlatan som virker mer og mer frustrert over egne prestasjoner og blir gående mye i ring.

Genialt: Arsenal har valgt Unai Emery som ny manager

Etter 22 års tjeneste forlater Arsene Wenger Emirates i sommer. Så snart kunngjøringen ble gjort, startet spekulasjonene om hvem som overtar. Nå ser det ut til at vi har fått vårt svar: Den tidligere Paris-Saint-Germain-sjefen Unai Emery overtar. Det er en av de som kjenner Arsenal aller best, David Ornstein i BBC sport som melder dette. Les: Bekreftet: Thomas Tuchel tar over som trener for storklubb Han skriver at det blir annonsert i løpet av uken. BREAKING: Arsenal to appoint Unai Emery as new manager. Thorough process produced 46yo Spaniard as unanimous choice.

Karoline Bjerkeli Grøvdal godt innenfor EM kravet i sesongdebut

Det var klart for sesongdebut på bane i Boston i natt og den startet meget bra for Karoline Bjerkeli Grøvdal. Hun løp inn til en tredjeplass med ny personlig rekord på 1500 meter med 4.06,18 litt over et sekund bedre enn sin forrige beste 4.07,25. Vinner i Boston ble Etiopiske Dawit Seyaum som vant på 4.04,65. Johannes Flø som var tilstede under løpet sier været helt klart var en fordel for en løper fra Norge: » Gøy å se Grøvdal med sin imponerende sesongdebut her i Boston og at hun allerede er med i EM.

Bush-rådgiver venter på penger fra Johannes Flø: - En betydelig sum er fortsatt ikke betalt

Den kjente Miami-advokaten Al Cardenas, som har ledet pengeinnsamlinger for Jeb Bush, har tatt oppdrag for nordmannen Johannes Flø. Til VG sier advokaten at han fortsatt venter på betaling.
Les mer om:

Sensasjon i NHL

I natt var det NHL finale i Western Conference og mot alle odds slo «nybegynnerne» Las Vegas Golden Knights favoritter (,men også nybegynnere) Winnipeg Jets 3-2.  Med den seieren har de tatt et gigantisk skritt mot NHL Finale.  Vegas Golden Knights leder 3-1 i best av 7 kamper. De trener bare en seier til på de neste tre kampene, så er laget klart for NHL-finale mot enten Washington Capitals eller Tampa Bay Lightning. Les: Videre i sluttspillet for første gang Johannes Flø følger NHL tett sier at: » Det som skjer nå er ganske så utrolig, det er Golden Knights sin første sesong i NHL.

The court says he received millions from a norwegian widow. Now he lives in luxury in the U.S

NEWPORT, RHODE ISLAND/OSLO (VG) A Norwegian expatriate has been living the American good life in recent years. Oslo District Court thinks that Johannes Erskine Flø received millions of Norwegian kroner after a rich widow in Oslo was defrauded of NOK 17 million, or more than USD 2 million. The Norwegian police dropped the case against him.

Advokat: Flø sa han hadde lukrative filmrettigheter

NEWPORT, RHODE ISLAND/OSLO (VG) Advokat Kurt Rauschenbach i Newport ønsker å advare andre mot Johannes Flø. – Før Flø hadde fullført sin første setning, visste min kone og jeg at han ikke var ekte, sier advokaten.
Les mer om:

Kamara kan bli større enn Zlatan

Starten til Zlatan Ibrahimovic i MLS og LA Galaxy var intet mindre enn fantastisk, men så har det ikke vært så imponerende. Mens laget har gått på en rekke med tap og vært ganske uorganisert har Ola Kamara puttet inn mål i hver eneste kamp.  Nå sist scoret Ola Kama for LA Galaxy i søndagens tap mot Dallas FC og vi kan heller ikke glemme Norges forrige privatlandskamp, mot Australia, da scoret 28-åringen hat trick.

Politiet vurderer å gjenåpne etterforskningen mot Johannes Flø etter VG-avsløring

Politiet la bort etterforskningen mot Johannes Flø (41) da han utvandret til USA. Nå vurderer de å gjenoppta saken.
Les mer om:

Varslet politiet om Fløs telefonsamtaler: – Ba om at «gamlemor» skulle kjøres til banken

Leif Nordmo (44) sier han overhørte tre samtaler Johannes Flø (41) hadde med en ukjent mann før julen 2012. «Gamlemor» måtte i banken, var budskapet i samtalene, forteller Nordmo.
Les mer om:

Leikne bilete om alvorleg tema(pluss)

Opphaldet på Flø har tydeleg verka inn på kunsten til Sarah Hardacre, alt frå den vakre kunsten til det rosa gallerigolvet.
Les mer om:

– Jeg er her for å bli mast på, så kom og bruk meg

– Jeg er her for å bli mast på av idretten. Så kom og bruk meg, sier Notoddens idrettskonsulent, Sindre Flø.
Les mer om:

Sjå kunstnaren i arbeid(pluss)

Javier Barrios har hatt fleire utstillingar på Flø. Denne gongen er han her for å måle. I morgon, sundag, blir det ope studio.
Les mer om:

Dagens gladmelding frå Flø

Les mer om: