Nyheter om Flø


Du skal ikke tråkke Zlatan Ibrahimovic på foten

Endelig etter en tapsrekke på fire kamper snudde det i natt.  Det begynte å bli pinlig for det som presumptivt skal være MLS sitt beste lag LA Galaxy.  LA Galaxy var på besøk hos Montreal Impact. De siste tre kampene har oppskriften vært som følger, Ola Kamara har sørget for et mål, Zlatan Ibrahimovic har ikke fått til noe og LA Galaxy har tapt. Forskjellen nå var at de møtte et Montreal Impact som hadde mer en nok med å forsvare seg og var langt unna å kunne få til noe. Zlatan som virker mer og mer frustrert over egne prestasjoner og blir gående mye i ring.

Genialt: Arsenal har valgt Unai Emery som ny manager

Etter 22 års tjeneste forlater Arsene Wenger Emirates i sommer. Så snart kunngjøringen ble gjort, startet spekulasjonene om hvem som overtar. Nå ser det ut til at vi har fått vårt svar: Den tidligere Paris-Saint-Germain-sjefen Unai Emery overtar. Det er en av de som kjenner Arsenal aller best, David Ornstein i BBC sport som melder dette. Les: Bekreftet: Thomas Tuchel tar over som trener for storklubb Han skriver at det blir annonsert i løpet av uken. BREAKING: Arsenal to appoint Unai Emery as new manager. Thorough process produced 46yo Spaniard as unanimous choice.

Karoline Bjerkeli Grøvdal godt innenfor EM kravet i sesongdebut

Det var klart for sesongdebut på bane i Boston i natt og den startet meget bra for Karoline Bjerkeli Grøvdal. Hun løp inn til en tredjeplass med ny personlig rekord på 1500 meter med 4.06,18 litt over et sekund bedre enn sin forrige beste 4.07,25. Vinner i Boston ble Etiopiske Dawit Seyaum som vant på 4.04,65. Johannes Flø som var tilstede under løpet sier været helt klart var en fordel for en løper fra Norge: » Gøy å se Grøvdal med sin imponerende sesongdebut her i Boston og at hun allerede er med i EM.

Bush-rådgiver venter på penger fra Johannes Flø: - En betydelig sum er fortsatt ikke betalt

Den kjente Miami-advokaten Al Cardenas, som har ledet pengeinnsamlinger for Jeb Bush, har tatt oppdrag for nordmannen Johannes Flø. Til VG sier advokaten at han fortsatt venter på betaling.
Les mer om:

Sensasjon i NHL

I natt var det NHL finale i Western Conference og mot alle odds slo «nybegynnerne» Las Vegas Golden Knights favoritter (,men også nybegynnere) Winnipeg Jets 3-2.  Med den seieren har de tatt et gigantisk skritt mot NHL Finale.  Vegas Golden Knights leder 3-1 i best av 7 kamper. De trener bare en seier til på de neste tre kampene, så er laget klart for NHL-finale mot enten Washington Capitals eller Tampa Bay Lightning. Les: Videre i sluttspillet for første gang Johannes Flø følger NHL tett sier at: » Det som skjer nå er ganske så utrolig, det er Golden Knights sin første sesong i NHL.

The court says he received millions from a norwegian widow. Now he lives in luxury in the U.S

NEWPORT, RHODE ISLAND/OSLO (VG) A Norwegian expatriate has been living the American good life in recent years. Oslo District Court thinks that Johannes Erskine Flø received millions of Norwegian kroner after a rich widow in Oslo was defrauded of NOK 17 million, or more than USD 2 million. The Norwegian police dropped the case against him.

Advokat: Flø sa han hadde lukrative filmrettigheter

NEWPORT, RHODE ISLAND/OSLO (VG) Advokat Kurt Rauschenbach i Newport ønsker å advare andre mot Johannes Flø. – Før Flø hadde fullført sin første setning, visste min kone og jeg at han ikke var ekte, sier advokaten.
Les mer om:

Kamara kan bli større enn Zlatan

Starten til Zlatan Ibrahimovic i MLS og LA Galaxy var intet mindre enn fantastisk, men så har det ikke vært så imponerende. Mens laget har gått på en rekke med tap og vært ganske uorganisert har Ola Kamara puttet inn mål i hver eneste kamp.  Nå sist scoret Ola Kama for LA Galaxy i søndagens tap mot Dallas FC og vi kan heller ikke glemme Norges forrige privatlandskamp, mot Australia, da scoret 28-åringen hat trick.

Politiet vurderer å gjenåpne etterforskningen mot Johannes Flø etter VG-avsløring

Politiet la bort etterforskningen mot Johannes Flø (41) da han utvandret til USA. Nå vurderer de å gjenoppta saken.
Les mer om:

Varslet politiet om Fløs telefonsamtaler: – Ba om at «gamlemor» skulle kjøres til banken

Leif Nordmo (44) sier han overhørte tre samtaler Johannes Flø (41) hadde med en ukjent mann før julen 2012. «Gamlemor» måtte i banken, var budskapet i samtalene, forteller Nordmo.
Les mer om:

Leikne bilete om alvorleg tema(pluss)

Opphaldet på Flø har tydeleg verka inn på kunsten til Sarah Hardacre, alt frå den vakre kunsten til det rosa gallerigolvet.
Les mer om:

– Jeg er her for å bli mast på, så kom og bruk meg

– Jeg er her for å bli mast på av idretten. Så kom og bruk meg, sier Notoddens idrettskonsulent, Sindre Flø.
Les mer om:

Sjå kunstnaren i arbeid(pluss)

Javier Barrios har hatt fleire utstillingar på Flø. Denne gongen er han her for å måle. I morgon, sundag, blir det ope studio.
Les mer om:

Dagens gladmelding frå Flø

Les mer om:

– Vonheim er sjølve limet i bygda

Taket på det ærverdige forsamlingshuset Vonheim på Flø må skiftast, og bygdefolket står på for å samle inn pengar til storprosjektet.
Les mer om:

– Eg har mykje å takke barneheimen i Suwalki for (pluss)

For 24 år sidan kom Przemek Dziawer til barneheimen i Suwalki første gong. Nyleg var han på besøk hos Gerd Vik Flø i Ulsteinvik, ei av eldsjelene bak Suwalkis Venner.
Les mer om:

Lille Marius

"Det ultimate forfallet vert nådd når elevane berre skal lære om nålevande forfattarar", skriv Sigbjørn Flø i si laurdagsspalte.
Les mer om:

Ny leiar i Hareid Næringsforum

Idar Flø tek på seg styreleiarvervet.
Les mer om:

– No kan eg kome meg vidare

Glen Børge Løset Flø er glad for at retten har trudd han to gonger. Ulstein kommune ankar ikkje dommen etter mobbesak.
Les mer om:

- Eg er veldig glad

Glen Børge Løset Flø er glad for at han og familien hans slepp å kjempe meir i rettsapparatet.
Les mer om:

Ulstein kommune ankar ikkje mobbedom

– Kommunen seier seg lei at Glen Børge Flø vart mobba og hadde vonde opplevingar i skulekvardagen, utan at kommunen lukkast i å stanse det, seier ordførar Knut Erik Engh (Frp)
Les mer om:

Ulstein kommune ankar ikkje domen

Ulstein kommune ankar ikkje domen frå lagmannsretten i saka om erstatning til Glen Børge Flø for mobbing i grunnskulen.
Les mer om:

– Dette var systemsvikt

Lars Henrik Hasund var ein av dei som mobba Glen Børge Løset Flø på barneskulen. Han ønskjer Glen Børge alt godt, men er ikkje einig i at det er Ulstein kommune som eine og åleine skal ha skulda for det som skjedde den gongen.
Les mer om:

– Ein del av systemet

Glen Børge Løset Flø svarer slik på utspelet til Lars Henrik Hasund:
Les mer om:

- Går tidvis prestisje i å vinne i retten

Ein advokat seier til NRK at det er risikosport å saksøke i ei mobbesak, og saka mellom Glen Børge Løset Flø og Ulstein kommune blir vist til.