Nyheter om Fjell


Indierocker tar det omsider piano

– Ja, det er det jo åpenbart at det har gjort, men jeg får bare stå i det. Skummelt, så klart, men jeg har jo oppsøkt det selv. Det hjelper å tenke på at jeg ikke er noen musiker og aldri kommer til å bli det, sier Morten Samdal. Grunnleggeren av indieselskapet How is Annie records har gjennom en årrekke vært involvert i den norske undergrunnsscenen med utallige prosjekter, blant andre Youth Pictures of Florence Henderson.

Journalistmillionær sprengte og bygde uten tillatelse – nå har kommunen varslet overtredelsesgebyr «i det øvre sjiktet»

Norgesgruppen-arving Marius Lorentzen bygger ny fritidsbolig i Buerstad på Nøtterøy. På tomta er det både sprengt ut fjell og bygget en mur det aldri har vært gitt tillatelse til.
Les mer om:

– Fint fjell å ha motbakkeløp på(pluss)

Det er tredje gang ÅIF, ved Terje Hole, arrangerer motbakke løpet Nesaksla Opp.
Les mer om:

Fasadeplater løsnet på skole i Drammen

Sterk vind rev ned plater på fasaden til Fjell skole i Drammen onsdag. Ingen ble skadd, men elever og ansatte måtte holde seg inne for ikke å bli truffet.
Les mer om:

Kämna med majestetisk seier

Lennard Kämna (24) tok en fortjent seier etter å ha knust det 23 mann store bruddet på dagens etappe mellom La Tour-du-Pin og Villard-de-Lans. Tyskeren tråkket til på toppen av siste fjell med to mil igjen og kjørte til mål i ensom majestet.
Les mer om:

Remi la igjen ekstrautstyret på rommet før den dramatiske fjellturen: – Det skal jeg aldri gjøre mer

Han både gråt og ropte av glede da han skjønte redningen var nær. Men, i de mange timene i forrykende og vilt vær før han hørte lyden av helikopter, tenkte Remi Grinius at livet nærmet seg slutten. Han var fanget ved landets høyeste fjell.
Les mer om:

Folkejakt også i framtida

Nå er fuglejakta i gang. Tusenvis av forventningsfulle jegere pakker sekken, klare for å begi seg ut i skog og fjell. For mange nordmenn er dette høstens vakreste eventyr.
Les mer om:

Kraftfull nutfant

Kanskje er livet som å bestige et høyt og vilt fjell? Utrolig krevende, men oppe venter gleden over å ha kommet til topps. I neste øyeblikk kan du falle.
Les mer om:

Fire personer hentet ned fra fjell i Hardanger – sju overnattet på hytter

Sju fjellfaste turgåere i Hardanger ble natt til søndag geleidet ned til en hytte der de har overnattet.
Les mer om:

Fire personer hentet ned fra fjell i Eidfjord – sju står igjen

Fire personer er hentet ned fra fjellet ved Ovaldsnuten i Eidfjord kommune i Vestland. Sju personer står igjen. Været i området er svært dårlig.
Les mer om:

-Det e høst over byen, vi vet det går mot mørketi.

Så rydde vi hagen det bli ainna slags vær, og ser fuglan samles før de fær. Når en høst ligg over byen, vil den gjøre så godt den kan. Førr måneskinn over fjell og li, og to som går mot mørketi.
Les mer om:

Fire personer hentet ned fra fjell i Eidfjord – sju står igjen

Fire personer er hentet ned fra fjellet ved Ovaldsnuten i Eidfjord kommune i Vestland. Sju personer står igjen. Været i området er svært dårlig.
Les mer om:

Videopremiere: Dutty Dior viser frem Balestrand

Dutty Dior serverer deilig norgesreklame i musikkvideoen til «Status». I klippet ser vi ikke bare fjordar og fjell, Oslo-gutten byr også på raske biler og baris. Mer kan man nesten ikke be om. Dutty viser også frem det majestetiske hotellet i Balestrand, som selvfølgelig eies av familien til Kjartan Lauritzen. Anledningen var en session vestlendingen inviterte til tidligere i sommer. Vi tok en lynrask chat med Dutty Dior i forbindelse med videoslippet.

Hoppet fra fjell med motorsykkel

Skuespilleren tar regien over luftrommet i Hellesylt.
Les mer om:

«Kan like gjerne gå opp på Bardus høyeste fjell og fortelle en gråstein om problemet»

Etter år med frustrasjon over det skitne vannet i springen har tålmodigheten tatt slutt.
Les mer om:

Har startet rivingen - skal sprenge bort fjell for nytt næringsbygg

Det lille bygget i Hovedgata, hvor det var frisørsalong i mange år, vil kanskje være borte før helgen.
Les mer om:

Live: Tour de France 2020 – følg minutt for minutt

Vi har komme til dag fire av årets Tour de France, nå skal rytterne opp i Alpene. I dag er det avslutning opp på en topp. Dere følger oss med siste nytt ligger nederst i saken. etappe: Sisteron – Orcières-Merlette Distanse: 160,5km – Kupert 13:00: En høydeavslutning så tidlig i Touren er ekstremt sjeldent. Grand Départ i Nice tillater rytterne å stige raskt opp i det omkringliggende fjellområdet Hautes-Alpes. På dagens meny står en fjelltur i Dévoluy-fjellene, en stigning som ikke burde splitte feltet for mye.

Rykker ut til trafikkulykke

En bil skal ha kjørt av veien og truffet fjell.
Les mer om:

Galdhøpiggen og Glittertinden er normalt stivfrosne. Men nå skjer det dramatiske ting.

Inne i norske fjell er det fortsatt istid. Bare noen få meter under overflaten har det vært minusgrader i tusener av år. Nå tiner fjellene.
Les mer om:

Hit reiste vi på bilferie i sommer

Droppet Nordkapp og Geiranger, valgte kyst, fjell og Nordland.

Disse var på det utsolgte forfattermøtet med Jan-Erik Fjell og Jørn Lier Horst

Litteraturhusets høstprogram ble nylig sluppet, og et av de første arrangementene ut var forfattermøtet med Jan-Erik Fjell og Jørn Lier Horst, i forbindelse med Fjells nyeste bok, "Gråsonen". Arrangementet var utsolgt, og mange krimfans ventet spent på at forfatterlegendene skulle innta scenen.
Les mer om:

Redningsaksjon i Rauma

En kvinne i 20-årene ble hentet med redningshelikopter etter at hun skled ned en skråning på et fjell i Rauma i Møre og Romsdal onsdag ettermiddag.

Mission Impossible filmes fra Helsetkopen. Her blir Tom Erik Heimen satt fyr på før han kaster seg ut fra samme fjell(pluss)

Kan Tom Cruise matche stuntet til Tom Erik Heimen fra 2014, der han hopper fra 1246 meter høye Helsetkopen mens han er i full fyr...?
Les mer om:

Program: Tour de France 2020: Sjekk dagene, etappene

Tour de France sitt program for 2020-utgaven. Hver eneste etappe, dag for dag. 2020-utgaven av Touren går fra Nice Moyen Pays til Paris og Champs-Élysées. OM TOUR DE FRANCE * Tour de France sykles 29. august til 20. september 2020. * Samlet distanse er 3.470 kilometer. * Det er 21 etapper. PROGRAM TOUR DE FRANCE 2020 (også kjent som Le Tour) DAG FOR DAG 1. ETAPPE Lørdag 29. august 2020 * Nice Moyen Pays til Nice * 156 kilometer * Flat * Dette er den 107. utgaven. 2. ETAPPE Søndag 30.

Norske bilturister droppet noen av de mest kjente turistmålene(pluss)

Ville oppleve kyst, fjell og Nordland.
Les mer om: