Nyheter om Fjeldheim


Elevene måtte endre planene – skal renske flere områder

– Målet er å tjene mellom 120.000 og 150.000 kroner, sier Julie Vaaga (18) og Solveig Terese Fjeldheim (17).
Les mer om:

Mette (47) løfter fram Haugalandet

Mette Solberg Fjeldheim fra Haugesund har 15 år bak seg i Aschehoug forlag og ønsker å guide turister til Haugalandet.

Hva ser du på, leser du og hører på i disse korona-tider?

Rossman vil høre americana. Øyvind Fjeldheim leser hagetips på nettet og ser på crazy-dokumentar på Netflix. Sjekk ut hva folk ser hører på, leser og ser på i disse korona-tider.
Les mer om:

Folk strømmet til den spesielle konserten: – Det er jo fantastisk

Astrid Fjeldheim var ei av mange som hadde fått med seg nyheten om hjemmekonserten i Spannavegen. Publikum sto på begge sider av veien.
Les mer om:

Kathrine har ikke permittert seg selv

Mens de ansatte sitter permitterte hjemme, har Agenda Hair-innehaver Kathrine Hjelmtveit Fjeldheim valgt å holde butikken åpen. Det selv om hun ikke får klippet hår.
Les mer om:

Fant kjærligheten i reklamefilm: – Er det du som er mannen min?

Haugesunderen Marita Fjeldheim Wierdal bor i Oslo for å satse som filmskuespiller. Men hun har kanskje gjort seg aller mest bemerket i reklamefilmer på TV.
Les mer om:

Slik blir cupfinalehelga for FKH-supporterne: – Vi skal eie byen

Øyvind Fjeldheim er ikke i tvil. FKH skal vinne både festen og kongepokalen.
Les mer om:

Ung suldøl på Ungdommens fylkesting i Rogaland

Arin Eirikssønn frå Sand var Suldal sin representant på helgas møte til Ungdommens fylkesting i Stavanger. Eirikssønn er første vara for medlem Bjørn Wigestrand som ikkje hadde anledning å delta på fylkestinget. Tredje mann, som også er valt ut av kommunen, er Mohammed Ibrahim på 2. varaplass. Rådgivande organ Over 40 rogalandsungdommar deltok då Ungdommens fylkesting (UFT) konstituerte seg. Ingen av suldalsungdommane vart innstilt til ungdomsutvalet.

Fjeldheim selger leiligheten – har kjøpt enebolig

Øyvind Fjeldheim gjør nå Haugesund til sin hjemmebase.
Les mer om:

Gustav (21) har overtatt farens firma sammen med bestekompisen

Gustav Rugtveit (21) synes det var vondt å se pilene peke nedover for farens firma etter at faren møtte veggen. Nå har han selv overtatt sammen med bestekompisen Ariel Fjeldheim (22).
Les mer om:

Lager oversikt over tilrettelagte fiskeplasser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Tilrettelagte fiskeplasser har vært anlagt mange steder, men ingen har imidlertid hatt fullstendig oversikt. NJFF-appen viser deg nå din nærmeste tilrettelagte fiskeplass i en snedig kartløsning. Fjerner barrierer -Jeg er rullestolbruker etter en ryggmargsskade for noen år siden, forteller Leif Arild Fjellheim.

– Den siste tiden har det tatt helt av

Det startet som en pop-up-butikk før jul. Nå går det så bra at Asbjørn Fjeldheim åpner permanent butikk i Haraldsgata. Til høsten kan det bli butikk i Oslo.
Les mer om:

Topp 14 plakater fra klimastreiken i Oslo ♡

I dag skulket tusenvis av fine ungdommer skole over hele Norge. Agenda: Planetens fremtid. Fotograf Tobias Myklebust Fjeldheim var på plass i Oslo for å dokumentere streiken.

– Mitt store spørsmål er om den nye sykkelveien blir brukt

Trine Fjeldheim Hope og Torbjørn Naastad mister 190 kvadratmeter tomt til den nye sykkelveien. Nå gruer de seg til anleggsperioden.
Les mer om:

Nicki Minaj ville stjele baby i Oslo – se søt snutt!

Begynner Nicki Minaj å bli verpesyk? Da 36-åringen gjestet Tidals hovedkontor i Oslo mandag var business på agendaen, men rapperen tok seg også tid til å hilse på de ansatte. Spesielt én cutie stjal oppmerksomheten til Nicki – se video nedenfor. Miss Minaj sier at hun er «obsessed» med småbarn, og i Instagram-captionen spøker hun med å «risikere alt» og bare stikke av med babyen. Heldigvis leverte hun den tilbake – se video via Nickis Insta: View this post on Instagram Stopped by the @tidal headquarters in Norway yesterday & it was worth every second.

Vi hilste på Nicki Minaj i Oslo – se video ♡

Noen timer etter avtalt tid dukket Nicki Minaj endelig opp hos Tidal-hovedkontoret i Oslo mandag ettermiddag. Den norske streamingtjenesten hadde i forkant invitert utvalgt presse til å overvære ankomsten, men da Nicki troppet opp var det ikke mange som fanget oppmerksomheten hennes.

Folk og fe på by:Larm – se 30 bilder!

Takk for nok en nydelig festival, by:Larm! Til tross for at de fleste artistene spiller to ganger, så skal det godt gjøres å få med seg alt man vil se. Men vi prøvde, noe du forhåpentligvis så via 730s Instagram Story. Nedenfor ser du bilder tatt av de eminente Oslo-fotografene Tobias Myklebust Fjeldheim og  Agri Soltanpanah – følg dem på Instagram for en finere feed <3 Blant høydepunktene fant vi 15 år gamle Emma Steinbakken som gjorde sin aller første konsert på John Dee.

Ble hetset i skiløypa: ­- Det er forferdelig

Flere har reagert sterkt etter at Camilla Fjeldheim Hovelsrud fortalte om hetsen hun og barna opplevde på skitur.
Les mer om:

Ble hetset i skiløypa: – Folk tråkket over skiene hans, sparket unna staver og presset seg forbi

Camilla Fjeldheim Hovelsrud (44) sin sønn Gustav (9) har Cerebral Parese. Da de var på skitur opplevde hun at flere voksne slang uhyggelige kommentarer til sønnen.
Les mer om:

Hun skal drive Vaktbua videre

Mina Strand Fjeldheim er ny daglig leder på Vaktbua etter konflikten på utestedet sist høst.
Les mer om:

Kjent klesmann pop-er opp i tomrommet etter Kara

Asbjørn Fjeldheim satser for fullt på klær igjen. Nå åpner han butikk i Haraldsgata.
Les mer om:

Aksel (20 måneder) fullførte Trollnatta

20 måneder gamle Aksel Fjeldheim Bånerud fra Frysjadammen var en av de over 300 som deltok på Trollnatta. Han hadde med seg bestefar Øyvind Bånerud.
Les mer om:

De beste ekspertrådene: - Slik gjør du ferien din trygg og bedre

Sikkerhetsekspert Tommy Fjeldheim har spesialisert seg på å gjøre utenlandsreiser tryggere.
Les mer om:

Hvorfor MÅ Haakon og Rolf Gjermund ha grøt på lørdagen?

Hva er det med lørdagsgrøten? Noen bare MÅ ha den. Blant andre Haakon Laastad og Rolf Gjermund Fjeldheim. Og italieneren Stefano Tedesco er begeistret som bare det.
Les mer om: