Nyheter om Fiskå


Låner bort penger for å fikse huset alle naboene eier litt i

– Vi hadde penger på bok, trodde vi. Men jammen måtte vi ikke låne mer. 10.000 kroner fra Jan her blant annet, sier Åse Ekeberg og skotter bort på Jan Fiskå.
Les mer om:

Kråka Kari ferierer i Marvik

Kari er blitt reine turist-attraksjonen i Marvik. Store og små vil bort for å helsa å kråka som stort sett held seg rundt leilegheita på kaien i Marvik. Budde i ein stamp Det er 13 år gamle Vilde Veland Wahlberg som har tatt det meste av ansvaret for kråka. Etter å ha blitt redda opp frå bakken, fekk kråka bu i ein stamp i garasjen. Etter kvart som Kari vaks til, laga Vilde kunstige tre til henne i hagen.

Var i besittelse av narkotika da føreren ble stoppet i stjålet bil

En person er stanset i en stjålet bil på Fiskå.
Les mer om:

Festkveld for og med Marie Lovise Widnes

Marie Lovise Widnes sine songar og dikt vert brukte og framførte i mange samanhengar. Laurdag får vi høyre dei også i kor-utgåve på Fiskå Ungdomshus.
Les mer om:

Sentralbordet til Fiskå

Les mer om:

Utsatt med flere måneder

Framtiden til Fiskå skole er fortsatt høyst usikker. Politikerne har vedtatt å be om enda en utredning før de bestemmer seg.
Les mer om:

Krever ekstra utredning

Fiskå skole kan bli nedlagt. Men det borgerlige flertallet vil ha utredet ytterligere ett alternativ til ny skolestruktur før de bestemmer seg.
Les mer om:

Fiskå skole foreslått nedlagt: Frykter mer mobbing på større ungdomsskole

I 2002 ble halve ungdomstrinnet på Fiskå skole flyttet til Karuss. Nå kan de bli samlet igjen på Karuss. Det vil verken lærere, elever eller foreldre.
Les mer om:

Sterk motstand mot å legge ned skoler

KrF hadde trodd det var mer å spare på å legge ned skoler i Vågsbygd. Nå skaper de håp for de som ønsker å beholde Fiskå skole.
Les mer om:

Vil bygge byens største barneskole her

Oppvekstdirektøren ønsker å legge ned Fiskå skole og samle alle ungdomsskoleelvene på Karuss. Elevene på barnetrinnet samles på Vågsbygd skole.
Les mer om:

Rykket ut etter brannmelding

Nødetatene rykket tirsdag ettermiddag ut etter at de fikk melding om en mulig brann i Fiskå mølle i Rissa.
Les mer om:

Kronprinsesse Mette-Marit underholdt med nynorsk stil

HKH Kronprinsesse Mette-Marit besøkte onsdag Fiskå skole hvor hun selv har gått. Der underholdt hun elevene med en stil hun selv skrev i niende klasse.
Les mer om:

Oppdaget superegenskaper i slagg: – Styrker immunforsvaret til planter

Forskere på Fiskå i Vågsbygd har gjennom 12 år forsket på slagg fra produksjonen av solcellesilisium. Nå tjener bedriften endelig penger på slagget, som viser seg å ha superegenskaper.
Les mer om:

Bannbulle frå bygda om Pride(pluss)

Øystein Storeide frå Fiskå meiner Bygdepride er eit "galmannsarrangement", og han er sjokkert over at kyrkja har opna opp dørene.
Les mer om:

Den nye olja

På Fiskå startet man med å lage næring av vann og luft. I dag deltar fabrikken i kappløpet om å lage sol til strøm. For sola er vår nye olje.
Les mer om:

Anbefaler ny barneskole med 630 elever

Skolene Fiskå og Åsane bør legges ned. Karuss og Vågsbygd bør bygges ut. Det er konklusjonen i en fersk rapport som anbefaler vesentlige endringer i skolestrukturen Vågsbygd.
Les mer om:

Fiskå verk

Nå har jeg bodd i Vågsbygd i mange år og har opplevd Fiskå verk på godt og vond (lukt).
Les mer om:

Hundeeiere - se her!

I dag gikk jeg hjem fra jobb. 1,5 kilometer, og 27 plasser langs sykkelstien fra Fiskå til Kjos haveby fant jeg skikkelig hundebæsj.
Les mer om:

Én til sykehus etter brann ved Fiskå Mølle

STRAND: Onsdag kveld gikk brannalarmen ved Fiskå Mølle. Én ansatt ble fløyet til Stavanger universitetssjukehus for sjekk etter å ha pustet inn røyk.

Har kontroll på brann ved Fiskå Mølle

Onsdag kveld gikk brannalarmen ved Fiskå Mølle.
Les mer om:

Flere skoler kan bli nedlagt i Vågsbygd

Fiskå skole er i faresonen, det samme er Åsane. Fem skoler med 1200 elever er under lupen når skolestrukturen i sentrale Vågsbygd skal bestemmes denne våren.
Les mer om:

Mann til sykehus etter villsvinangrep

Mannen i 30-årene ble bitt av et rømt villsvin på Fiskå i Strand kommune i Rogaland. Viltnemnda leter etter dyret.
Les mer om:

Mann til sykehus etter villsvinangrep

Mannen i 30-årene ble bitt av et rømt villsvin på Fiskå i Strand kommune i Rogaland. Viltnemnda leter etter dyret.
Les mer om:

Hans barn ble brukt i nettverkssalg

Thomas Fiskå tok datteren ut av turnforening i protest.
Les mer om:

Her kommer jagerflyet opp fra 300 meters dyp på Jærhavet

Natt til 16. desember 1988: Fiskerne Valdemar Vervik og Ola Fiskå fra Vervik i Strand kommer til kai i Sirevåg med dagens fangst: En Messerschmitt BF109. Hentet opp fra 300 meters dyp, 28 sjømil rett ut fra Obrestad. Hvem var piloten? Hva skjedde? Først nå etter snart 30 med restaurering faller bitene på plass.