Nyheter om Fischer


Angrepet på Mikke Mus fikk Eintrachts klubbpresident kjapt i retur

Før Europaliga-finalen mellom Eintracht Frankfurt og Rangers varmet klubbpresidenten for Bundesliga-klubben opp med å slenge noen sleivete kommentarer han visste ville fyre opp stemningen. Det var bare det at presidenten ikke siktet inn på motstanderne, men mot vertskapet. Før finalen gikk klubbpresident Peter Fischer ut og kalte finalearenaen i Sevilla for en Mikke Mus-stadion. Rammen på onsdag viste seg å bli helt ekstrem for begge lagene, der tribunen var delt opp i helhvitt og helblått med en vanvittig stemning.

Klæbo og skiprodusent enige om ny avtale

Johannes Høsflot Klæbo skal også framover gå med skiutstyr fra Fischer. Samarbeidet varer til og med Italia-OL i 2026. Klæbo har offisielt vært knyttet til Fischer siden han var 18 år. – Vi har valgt å lande på nok en periode med Fischer. Beslutningen er først og fremst basert på pakken med ski, skistøvler og bindinger, men det er også en totalvurdering som ligger i det som Fischer har å by på, sier trønderen i en pressemelding. Det er å anta at den nye Klæbo-avtalen er verdt flere millioner kroner.
Les mer om:

Gassrøyrleidninga til Russland vert kalla den største tabben sidan andre verdskrig

Tidlegare utanriksminister i Tyskland, Joschka Fischer, kallar gassrøyrleidninga til Russland for deira «største tabbe sidan andre verdskrig».
Les mer om:

115 av 192 studenter strøk - ber om undersøkelse

Studentleder sier de vil undersøke hva som skjedde, da 115 av 192 studenter strøk på eksamen ved Høgskolen i Innlandet: – Det får store konsekvenser for studentene, sier Gesine Fischer.
Les mer om:

Sjekk Ina og Ingunns treningstips

Ina Fischer fra Bekkelaget og Ingunn Marie Baastad fra Nordstrand er to veltrente damer som under koronapandemien har tilbudt ivrige nordmenn trening online. Her får du noen gode tips til å komme i form på nyåret.

Ina (42) betyr ekstremt mye for mange i bydelen: – Varmer i sjela

Ina Fischer leder treningsgruppen Energina tre ganger i uka, er aktiv i Bækkelagets Sportsklubb, har tre barn og fulltidsjobb.
Les mer om:

Er Carlsen den største verdensmesteren i sjakk gjennom tidene? Antakelig ikke ennå.

I alle sporter har man den evige diskusjonen om hvem som er best gjennom tidene – snooker har O’Sullivan, golf har Tiger Woods, amerikansk fotball har Tom Brady og listen fortsetter. Så kommer spørsmålet: Er det en soleklar nummer 1 gjennom tidene i sjakk? Og er det i så fall Magnus Carlsen? Det å sammenlikne spillere på tvers av ulike epoker i sport er alltid utfordrende, men vi skal likevel gjøre et forsøk. Få eksklusivt innhold fra Magnus Carlsen og sjakk-VM her Verden har sett 16 verdensmestre i sjakk, og blant dem er det en del som ikke kan hevde å være den beste gjennom tidene.

SKIPLUKKERN SVAR nr. 10: – Får alle langløpsteamene tilgang på like ski fra Fischer?

Langrenn.coms publikum spør og Skiplukker'n svarer.
Les mer om:

Radiosexen: - Fikk skryt av pappa

Journalist Louise Fischer har skapt overskrifter for sin unike swingersreportasje, hvor hun selv ble med på moroa. Slik svarer hun på kritikken.
Les mer om:

Her er Røldal Røde Kors ute på eit uvant oppdrag

Bodil Fischer Breidablik og John Skjørestad ønska seg eit bryllaup utanom det vanlege. Det fekk dei ved hjelp av Røldal Røde Kors.

Ni år til 2030: - Det er en skam og et svik mot unge

Nora Selnæs (MDG) og Mathias Fischer (V) var under torsdagens klimatoppmøte sterkt uenig i om klimamålet som skal nås innen 2030 er oppnåelig eller ikke.
Les mer om:

Lady Gagas hundepasser: – Blodet rundt hennes lille kropp var mitt eget

Ryan Fischer ble skutt i brystet da ukjente gjerningsmenn stjal to av tre hunder han passet for popstjernen. Nå forteller han fra sykesengen hvordan han opplevde dramaet.
Les mer om:

Lady Gagas hundepasser: – Blodet rundt hennes lille kropp var mitt eget

Ryan Fischer ble skutt i brystet da ukjente gjerningsmenn stjal to av tre hunder han passet for popstjernen. Nå forteller han fra sykesengen hvordan han opplevde dramaet.
Les mer om:

Lady Gagas hundepasser: – Blodet rundt hennes lille kropp var mitt eget

Ryan Fischer ble skutt i brystet da ukjente gjerningsmenn stjal to av tre hunder han passet for popstjernen. Nå forteller han fra sykesengen hvordan han opplevde dramaet.
Les mer om:

NYE SKØYTESKI PÅ ØVERSTE NIVÅ FRA FISCHER

Den nye Fischer Speedmax Plus 61K blir den fjerde versjonen av Fischers toppski til skøyting og fyller en viktig nisje på varmere og løsere forhold.
Les mer om:

Rasismepåstander i tysk toppkamp

Union Berlin tok en høyst imponerende 1-0-seier over Leverkusen i 1. Bundesliga fredag. Kampen vil dessverre bli husket for noe annet enn resultatet. Mot slutten av oppgjøret oppsto det tumulter mellom spillerne da Leverkusens Nadiem Amiri ble tildelt et gult kort. Midtbanemannen var rasende, og det skyldes angivelig at tyskeren Amiri, som har afghanske foreldre, ble kalt «jævla afghaner» av en motspiller. Det forteller Amiris lagkamerat, midtstopperen Jonathan Tah. – Nadiem Amiri ble fornærmet for sin bakgrunn. Den slags hører ikke hjemme på en fotballbanen.
Les mer om:

Fortsetter å bøtte inn! Robert Lewandowski har mer enn 250 mål i Bundesliga

Slik det ser ut nå er det ikke lenge før den polske stjernespissen Robert Lewandowski tar igjen tidenes nest største målscorer i Bundesliga. Etter å ha snudd toppkampen mot Wolfsburg i går er han nå oppe i 251 mål. Lewandowski ligger et stykke bak legenden Gerd Müller (365) som omtales som tidenes mest effektive spiss, han fikk kallenavnet «Der Bomber der Nation; Kleines dickes Müller» han er også toppscorer for Tyskland. Klaus Fischer (268) derimot tar han igjen før påske.

Sier ja takk til mer suksess, selv om det blir dyrere

Det tyske Bundesliga-klubben Union Berlin kan overhodet ikke sammenlignes med seg selv bare to år tilbake. – De ligger på sjetteplass i årets sesong, noe som er er uhørt bra. I 2018 kom Urs Fischer og Markus Hoffmann til Union Berlin fra FC Basel og med det startet en opptur man sjelden ser. Nå har klubben utvidet med manager Urs Fischer og assistenttrener Markus Hoffmann, og samtidig biffet opp lønna til et nivå som er den utrolig suksessfulle duoen verdig. Union Berlin rykket opp til Bundesliga i første forsøk, og sørget klubben for overlevelse forrige sesong, der den ble en 13.

Presses til endringer – jakter klubblengende til managerjobben

Det nærmer seg umulig for Celtic, som er vant til å vinne den skotske serien å ta igjen Rangers ledet av Steven Gerrard som vil bli legendemanager i Liverpool så snart Jürgen Klopp finner ut av vil noe annet. Presset bygger seg opp mot manager Neil Lennon etter uavgjort på søndag mot St Johnstone, forteller tallene klart hvor ille det står til, bare to seiere på 12 kamper.

Koronatrøbbel i FCK

FC København tok en etterlengtet 2-0-seier over Horsens i dansk superliga søndag, selv om sju mann var uaktuelle på grunn av koronasmitte. Viktor Fischer, Pierre Bengtsson, Andreas Bjelland, Jonas Wind, Mikkel Kaufmann og Viktor Nelsson har alle testet positivt, mens Kamil Wilczek ble holdt utenfor fordi han har hatt forkjølelsessymptomer. Tidligere har Jens Stage, Peter Ankersen og Bryan Oviedo vært koronasmittet, og hovedtrener Jess Thorup liker ikke situasjonen.

Mest lest siste uke