Nyheter om Firma


Disse selskapene forsvinner fra Telemark

TELEMARK: Av og til slettes og oppløses det selskap i Telemark. Her er hvilke firma i Telemark Brønnøysundregistrene denne uken kunngjørte skulle oppløses eller slettes fra Foretaksregisteret.

Clooney-svindler tatt

En italiensk mann som i årevis har misbrukt George Clooneys navn for å lure folk til å investere penger i et falskt firma, er arrestert i Thailand sammen med kona.
Les mer om:

Elkjøp ville fikse Mac-en til Anne Grethe for 16.000 kroner – et annet firma gjorde jobben for en brøkdel av prisen

Anne Grethe Knutsen fikk beskjed fra Elkjøp om at reparasjon av Mac'en hennes ville koste over 16.000 kroner. Et verksted i Oslo fikset skaden for 2.500 kroner

Elin Nordegren gravid med tidligere NFL-stjerne: «Hun er super lykkelig»

Elin Nordegren har to barn sammen med Tiger Woods. -De to var gift og når de skiltes så skjedde det med så mye dritt i media og mellom dem at andre skilsmisser i forhold er en dans på roser. -Nå venter svensken på sitt tredje barn med den tidligere NFL-stjernen Jordan Cameron (30). Daily Mail skriver at paret bor sammen i den nordlige delen av Palm Beach, og refererer til offentlig adresseinformasjon i Florida.

Elkjøp ville fikse Mac-en til Anne Grethe for 16.000 kroner – et annet firma gjorde jobben for en brøkdel av prisen

Anne Grethe Knutsen fikk beskjed fra Elkjøp om at reparasjon av Mac'en hennes ville koste over 16.000 kroner. Et verksted i Oslo fikset skaden for 2.500 kroner

To førarar og eit firma meldt etter kontroll

Statens vegvesen hadde onsdag tungbilkontroll riksveg 7 ved Brimnes. Det resulterte i fleire lovbrot og totalt tre vart melde.
Les mer om:

Debatt: - Det må i det minste forventes at vedtak fattes på rett grunnlag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Over lang tid har jeg bevitnet hvordan eier og daglig leder av firma PK. Strøm, samt andre meningsfeller, har formulert subjektive meninger og trakkaserende påstander om politikere og enkeltpersoner i Saltdal kommune.

Fikk pengehjelp fra «folk flest» til å etablere firma

Det Haugesund-baserte selskapet ACT har i mange år hatt utfordringer med å etablere seg. En av løsningene ble å søke støtte fra publikum.
Les mer om:

Far og sønn startet eget firma - kjøpte utstyret til bedrift som skulle legge ned

På Helle har firmaet Bertils Verktøysliperi AS nylig sett dagens lys. Bak tiltaket finner vi Arild Bertelsen og sønnen Kristian Bertelsen.
Les mer om:

Vi må ha et ansvarlig reiseliv

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Svalbard er en populær plass for alle typer bedrifter å starte salg av reiselivsprodukter. Det dukker stadig opp nye firma, også enmannsfirma, som vil ha en del av kaka. De aller fleste selskapene er seriøse og tar gjestene og det de tilbyr av turer på stort alvor både når det gjelder sikkerhet og turopplegg. Men vi har dessverre også noen useriøse.
Les mer om:

Næring i Groruddalen: BAK FASADEN ... i Nedre Rommen 3

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Akers Avis Groruddalen tar med jevne mellomrom en titt bak fasaden til velkjente forretnings- eller næringsbygg som man ofte kjører forbi, kanskje daglig, uten å vite hva som egentlig foregår bak veggene der. Det bringer alltid med seg spennende oppdagelser og store overraskelser, og gir til sammen et godt speilbilde på alt det utrolige som foregår innen næringsliv i dalen vår.

Advarer entreprenører og firma mot mobile vinningskriminelle

Politiet på Fosen fikk tirsdag besøk av et firma i Ørland kommune som sa at de hadde hatt mistenkelige gjester på besøk i sine lokaler.
Les mer om:

Politiet advarer mot mobile vinningskriminelle: -Sjekk at kameraovervåkning fungerer som det skal

Politiet på Fosen fikk tirsdag besøk av et firma i Ørland kommune som sa at de hadde hatt mistenkelige gjester på besøk i sine lokaler.
Les mer om:

- Jeg har hele tiden fortalt at båtene var under bygging, hevder forretningsmannen

I sin forklaring fortalte forretningsmannen fra Tvedestrand om et firma med store økonomiske problemer og tom kasse høsten og vinteren 2011.
Les mer om:

Lokalt firma solgt til Stordalen-selskap: – Viser at vi har lykkes

Takket være Øyvind Kvamme-Vik fra Vikebygd kan nå Petter Stordalen sende en video til sine gjester hvor han har navnet til mottakeren tatovert på brystet.
Les mer om:

Firma reagerer kraftig på Forsvarsbyggs anklager: - Prøver å drepe omdømmet(pluss)

Byggmester Strand As reagerer kraftig på Forsvarsbyggs anklager om systematiske brudd på støykontraktens krav til arbeidsbetingelsene for sine ansatte.
Les mer om:

Tar vindmølleopprøret videre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Flekkefjords innbyggere, politikere og administrasjon har krav på best mulig dokumentasjon om de kommende monsterturbiner, sier Jostein Urstad i Nei til vindmøller i Flekkefjord. KONSTRUKSJON: Frode Tesaker (til venstre) og Jostein Emil Urstad med rekonstruksjoner av hvordan vindmølleparken blir.

Økonomien i Fauske: - Jeg er glad dere ikke jobber i mitt firma, da hadde dere fått sparken hele gjengen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det var rådmannen som først svarte på spørsmål fra ordfører Jørn Stene om det var mulig å selge seg ut av de prosentene av eierskap som kommunen kjøpte for å hindre at Troms Kraft skulle benytte forkjøpsrett og få en større eierandel.- Det finnes selvsagt muligheter for det, men det er noe som kommunestyret som eier må ta stilling til.

Grei prosess, men: – Ugreit å signere avtale med mannens firma

Bodø kommune leide inn arbeidsbrakker til miljøtjenesten. Firmaets leder er gift med miljøtjenestens leder, men det er ingenting å si på anskaffelsesprosessen, bare på signeringen.
Les mer om:

Trenger 12 millioner ekstra for å bygge Familiens hus, og vil ta dem fra skytebanen og nye lån

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Moldjord bygg og anlegg har fått jobben med å sette Familiens hus i den stand kommunen ønsker fær åpning.Prisen de har gitt for jobben er 23,9 millioner kroner, nøyaktig det samme som i forrige anbudsrunde.

Godt fornøyd med innsatsen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er 96 år siden Holmenkollstafetten første gang ble arrangert. Tusenvis deltar, og Holmenkollstafetten er blitt en av landets største friidrettsarrangement. Nettavisen sender direkte og filmer løpet med følgebiler, helikopter og kameraer ute i løypa. Nettavisen og Amedia har sikret seg rettighetene til å vise Holmenkollstafetten direkte når løpet arrangeres i dag.Sendingen startet klokken 13.40, og den kan du se over.

Kranselag med pizza til 50 arbeidsfolk i Bjerkreimshallen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tett tak på nye Bjerkreimshallen er verdt å feira, og Marthon Skårland, som er i leiar i byggekomiteen, syntest så absolutt at dei rundt 50 arbeidsfolka som var til stades på fredagens kranselag, hadde gjort seg fortent til pizza. Han takka dei for veldig godt arbeid, men la ikkje skjul på han gjerne skulle vore forutan den siste revideringa av framdriftsplanen.

Nye dører åpner seg hos Hovland Trevarefabrikk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ordreboka til Hovland Trevarefabrikk er fullpakket i flere måneder framover. Det lover godt imed tanke på å nå årets budsjettmål.I fjor omsatte Hovland Trevarefabrikk AS for 23 millioner kroner.- Målet i år er en omsetning på 25 millioner kroner. Så langt ligger vi veldig godt an. Kanskje kan omsetningen også bli enda høyere?

I dag kommer prøvesvaret

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jøssingfjord Vitenmuseum får i dag prøvesvarene som viser om grunnen er forurenset eller ikke. Sokndal kommune fikk tips fra Titania om at grunnen mulig kan være forurenset. Det var i mars. Dermed ble det stans i gravearbeidet. Grunnen undersøkes nå av et firma som er leid inn for formålet. Prøvesvaret skal være klart fredag. - Det er ikke slik at det er funnet noe gift.