Nyheter om Finne


De gjenlevende The Kinks-medlemmene har endelig blitt gjenforent i studio

I fjor annonserte frontmann Ray Davies at The Kinks skulle gjenforenes. Det hadde da i mange år versert rykter om at det legendariske bandet, som for øvrig spilte sin hittil siste konsert på Norwegian Wood i Oslo sommeren 1996, skulle være nær en gjenforening. LES OGSÅ: Johnny Clegg er død. Nå har frontmannens bror og bandets gitarist Dave Davies snakket med Rolling Stone om studioprosessen The Kinks er i gang med. I intervjuet kommer det frem at mye av tiden har blitt brukt til å finne frem materiale til en nyutgivelse av konseptalbumet Arthur (Or the Decline and Fall of the British Empire) s
Les mer om:

Svenske Pontus Silfwer er tilbake i Mjøndalen

Det er god stemning i Mjøndalen etter de tok sin første tre-poenger på lenge med 2 – 0 seier mot Odd på hjemmebane. Hjemmelaget gjorde et hopp på tabellen og har nå 16 poeng på en 11. plass. Før dette var det fire strake uavgjort etter to tette tap.  Nå har de signet en avtale med en gammel kjenning, svenske Pontus Silfwer under på en avtale som strekker seg ut sesongen 2021. Midtbanemannen kommer gratis fra svenske Halmstad. Les: Newcastle bruker tre millioner pund på å kjøpe fri Steve Bruce Han gjør dermed en usving og går tilbake til klubben han forlot for to år siden.

Newcastle bruker tre millioner pund på å kjøpe fri Steve Bruce

Newcastle bekrefter i dag at den nye manageren på St. James Park blir Sheffield Wednesday manager Steve Bruce. – Etter at deres meget populære manager Rafel Benitez bestemte seg for å virkelig cashe inn og ta jobb i den kinesiske klubben Dalian Yifang har Newcastle vært på leting etter en ny manager.  Newcastle har hele denne våren annonsert enorme endringer, de skulle få ny eier som i praksis ville gi dem ubegrensede resurser til spillerkjøp og annen opprustning. Da dette ikke skjedde stakk Benitez med sine assistenter.

Ole Gunnar Solskjær har tro på den største floppen i manns minne skal finne formen

Hvis det er en spiller som Manchester United fansen virkelig irriterer seg over så er det Alexis Sanchez.

Bane NOR utsetter anbefaling om hvilken trasé som skal bygges først: Boret 130 meter uten å finne fjell

Bane NOR trenger mer tid på å gi en anbefaling om hvor jernbaneutbyggingen skal starte mellom Haug i Råde og Klavestad i Skjeberg. Prosjektsjef Elisabeth Nordli sier at Bane NOR skal vurdere de tekniske løsningene og se på muligheter for å bygge billigere.
Les mer om:

The Warriors fyller 40 år – her er faktafest om kultklassikeren

I 1965 kom romanen The Warriors, som ble en stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no markerer gigantens 40-årsjubileum med å tørke støv av fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Menighetsrådleder Oddvar Kiærbech gir seg etter ti år (pluss)

Leder for Kvænangen menighetsråd trekker seg etter ti år. Forteller det har vært en utfordring å finne kandidater til valget.
Les mer om:

Mange endringer på Rikard Kaarbøs plass: – Jeg håper vi finner fram(pluss)

Katrine Strand og lille Samuel André Holand Strand finner ut at de sikkert på gå rundt kvartaler for å finne fram dit de skal. Men det er ikke problemer for turistene.
Les mer om:

Nordmann leker på Hollywood-lerretet når Chucky melder seg tilbake

I 2017 så det riktig lyst ut for Østfold-regissøren Lars Klevberg (38). Hollywood-magnaten Bob Weinstein hadde snappet opp kortfilmen hans «Polaroid» og finansiert en helaftensversjon. – Da vi var klare til å lansere, kom Weinstein-skandalen og #MeToo. Bob er broren til Harvey, og hele Weinstein-kompaniet gikk ned for telling, sier Klevberg til NTB to somre senere. LES OGSÅ: Hollywood-regissør med film om avdød sangstjerne. – Alle ferdige produksjoner og titler fulgte med i dragsuget, så prosjektet mitt ble liggende på hylla et år.
Les mer om:

Disse stiller til valg i Telemark

SKIEN: 2481 personer stiller til valg i Telemark til høsten. Her kan du finne alle som stiller til valg. Fra de yngste til de eldste. På kommunenivå eller etter hvem som er kumulert.
Les mer om:

Færre jentelag i Troms-fotballen: – Har ikke angret på at jeg sluttet

Antallet jentelag i Troms Fotballkrets har gått ned. Sigrid Vorland er en av mange tenåringer som har valgt å slutte. – Det ble vanskelig å finne tid til andre ting i hverdagen, sier 18-åringen.
Les mer om:

Kallmyrs sabotasje

Norge har også ansvaret for å finne en god europeisk løsning for båtflyktningene i Middelhavet. Jøran Kallmyr jobber akkurat nå for det motsatte.
Les mer om:

Har du noen gang gått til thulittbruddet?

Matvarer i løsvekt fra 50-tallet, Norges nasjonalstein og en tur som passer for absolutt alle. Her er tre ting du kan finne på sør og øst i Indre Fosen kommune sommer.
Les mer om:

Familien Flust

Hodepine 17: Hvor mange søsken er det egentlig i familien Flust? Ja, du får forsøke å finne ut det, da.
Les mer om:

Høyre: – Lånekassen må reformeres

Lånekassen ser at det er på tide å finne nye løsninger for kompetanseheving eller videreutdanning. Høyre mener en todeling av tilbudet er løsningen.
Les mer om:

En av disse skal styre ny-kommunen

En av disse tre blir ordfører i den nye storkommunen Lindesnes i et veldig spennende lokalvalg. Velgerne skal slite med å finne store forskjeller mellom deres politikk ut over boplikt og eiendomsskatt.

Rune pleier å finne den rimeligste parkeringen i Tønsberg. Det er ikke lett: Få hele prisoversikten her

Flere steder i byen har Tønsberg Parkering og Micasa parkering i samme område. Hos Micasa er timeprisen nesten dobbel. Det får du først vite om du sjekker parkometrene begge steder. Men snart kan du få halv p-avgift med elbil i Tønsberg.
Les mer om:

Ingar Guttormsen: – TSR har passert alle forventninger

En langhelg med skutefest er over og skipene har forlatt byen. Prosjektleder Ingar Guttormsen er strålende fornøyd med arrangementet. –Jeg prøver hardt å finne noe som ikke har gått etter planen, men kan ikke komme på noe. Det har rett og slett vært en strålende suksess, sier han. Og nå vil ordføreren ha TSR tilbake til byen.
Les mer om:

Idyllisk uten en tråd på Skovly: – Det er ikke slik at vi har solgt alle klærne våre

I fjor ble Skovly naturistsenter 50 år, og nå håper de at flere lokale skal finne glede i å gå uten en tråd langs Femsjøens bredder.
Les mer om:

– For noen er det juggel, men mange kan også finne juveler her. Det kommer an på øyet som ser

NOTODDEN: – For noen er det juggel, men mange kan også finne juveler her. Det kommer an på øyet som ser, sier Åshild Wærnes. Mandag åpner hun bruktbutikken Juggel og juveler.
Les mer om:

Klar for ny runde «Fast and Furious»

Det melder Variety. Theron spilte Cypher også i film nummer åtte. Helen Mirren blir på ny å se som gangstermammaen Magdalene Shaw. LES OGSÅ: Hollywood-legenden Rip Torn er død. Allerede er det kjent at Vin Diesel, Michelle Rodriguez og John Cena blir å finne i filmen – som følger etter del 7 og 8, som tilhører noen av de mest inntektsbringende filmene noensinne. The post Klar for ny runde «Fast and Furious» appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Hvor er det minst nedbør og høyest temperatur? Vi ville finne Norges optimale sommersted

Aftenpostens analyse av flere hundre målestasjoner byr på overraskelser. Ligger landets beste sommerdestinasjon på Vestlandet?
Les mer om:

Leonore ble bare ett år. Ingen vet hvorfor

Legene klarte aldri å finne ut hva som feilet den lille jenta. Nå vil foreldrene hjelpe andre i samme situasjon.
Les mer om:

Hvor er det minst nedbør og høyest tempe­ratur? Vi ville finne Norges opti­male sommer­sted.

Aftenpostens analyse av flere hundre målestasjoner byr på overraskelser. Ligger landets beste sommerdestinasjon på Vestlandet?
Les mer om: