Nyheter om Finne


Nå flytter denne butikken igjen: – Det er ikke lett å finne nye lokaler i sentrum

Fretex og Skaperverket må flytte bare fem år etter at de etablerte seg i Nedre Langgate.
Les mer om:

Byantikvaren som liker konflikter

Den nye byantikvaren liker debatter og konflikter. Nå vil hun ha hjelp til å finne kulturminner i den nye storkommunen.
Les mer om:

Politiet prioriterer «Omar-saken»: – Har god tro på å finne en mistenkt

Politiet er i gang med å undersøke hvem som brøt taushetsplikten da media fikk tips om den positive koronatesten til Omar Elabdellaoui før spilleren selv. Mye tyder på at etterforskningen vil gi resultater.
Les mer om:

Tolv venter på barnehageplass

Longyearbyen lokalstyre jobber for å finne plass til tolv barn som står på venteliste til barnehagene.
Les mer om:

Kan Maja løse mysteriet? Se ny krimserie på rb.no!

En ung jente blir funnet drept på en campingplass. Kriminalpsykologen Maja Angell innser at politiet har tatt feil mann. Klarer hun å overbevise politiet og finne den egentlige drapsmannen før han slår til igjen? 
Les mer om:

Flertall for å se på ny vei fra E 134 til Bergen

Nå er det flertall på Stortinget for å finne ut hvordan en ny vei fra E 134 til Bergen kan bygges. Høyre har snudd i saken.
Les mer om:

Om folk ikke finner seg selv, vil de i alle fall finne slekten sin

Da Arkivverket slapp folketellingen for 1920 på digitalarkivet.no, søkte mange å finne forfedrene sine.
Les mer om:

Warner Bros. slipper alle 2021-filmene sine rett på HBO Max samtidig med kino

Warner Bros. gleder sine HBO-abonnenter. Det historiske, men fremoverlente, gigantiske Hollywood-studioet gjør det dog svært vanskelig for kinobransjen. I kveld annonserer Warner Bros.

Havet må ha plass både til fiskere og havvindparker

HAVVIND: Norsk sokkel er ikke forbeholdt én havnæring, derfor er det viktig å finne gode løsninger sammen, slik at vi kan fortsette å skape verdier for landet vårt.
Les mer om:

Da Grethe (75) falt og brakk armen, ble hun sjokkert over behandlingen hun fikk: – Skal man virkelig måtte finne seg i dette?

Grethe Espelid har bodd i et hus på Nøtterøy med mannen sin siden 1996. Hun er rystet over den manglende hjelpen og smittevern fra hjemmetjenesten i Færder kommune.
Les mer om:

Sundby står uten nye svar – innrømmer mental slitasje: – Et bikkjeslagsmål oppi hodet

SJUSJØEN (NRK): Han har forsøkt å snu hver eneste stein de siste to ukene for å finne ut av de gjentatte ryggproblemene. Men Martin Johnsrud Sundby har ikke fått konkrete svar – og innrømmer at uvisshet og press for alvor begynner å tære på ham mentalt.

Politiet etterforsker Equinor-brann på Tjeldbergodden

Politiet har startet etterforskning av brannen i Equinors metanolfabrikk på Tjeldbergodden for å finne ut om petroleumslovverket kan være brutt. Avhørene starter torsdag.
Les mer om:

Her forlot han jobben på krykker – nå kan smitteutbruddet redde innspurten

SKIEN: Det går faktisk an å finne lysglimt for Odd i en utfordrende tid med smitte, karantener og utsatte kamper.
Les mer om:

Et skritt nærmere tidenes råeste angrepsrekke

De aller fleste regner med at Lionel Messi lander hos Manchester City på grunn av hans meget gode forhold til manager Pep Guardiola. Paris Saint-Germain er fullt i stand til å konkurrere med City både på penger og sjanse til å vinne Champions League, men de har så langt manglet den personlige relasjonen. Neymar som scoret to mål for Paris Saint-Germain i Champions League seieren mot Manchester United på onsdag. (Du ser høydepunkter under) Har det som plommen i egget i Paris og ønsker å bli der på lang sikt. Dermed er han blitt den personlige relasjonen som de har manglet.

Dekkforhandlere og feilinformasjon

Jeg har i lengre tid ergret meg over det en del dekkforhandlere kan finne på å skrive om bruken av bildekk, eller rettere sagt forskjellen på bruken.
Les mer om:

Spiller seg tilbake til 60-tallet: - Overbevist om at vi raskt vil finne tonen igjen

Når jazzmusiker Ivar Antonsen kommer tilbake Fauske for å spille, er det med sitt lokale band fra ungdommens dager.
Les mer om:

Andrei Kanchelskis gir United rådet som skal løse Pogba-situasjonen

For tiden står den hårfagre russeren og pisker spillerne hos Navbahor Namangan fremover på banen. Ikke akkurat under den største spotlighten, men vi glemmer aldri den russiske kraftpakka av en ving på På Old trafford. Kanchelskis trengte 145 kamper på å levere i underkant av 50 scoringer for United.

Vis litt omsorg da...

Kjære kunder, kjære alle. Vi vet godt at det er en tid som er krevende, ting er nedstengt og det er vanskelig å finne noe å bruke tiden på. Man blir rastløse, man ønsker så gjerne å bruke tiden sin på noe annet enn å være innenfor de fire veggene man kaller hjem. Derfor blir det en slags utvei å dra med seg hele familien på handleturen. Hvor blir det av omsorgen?
Les mer om:

Østensjø-politikere frir til Stortinget for å få E6 i tunnel: – Vi er på størrelse med en stor by, nå må vi bli hørt!

Et bredt politisk flertall i Bydel Østensjø ber Stortingets transportkomité finne en løsning for å få realisert E6 Oslo øst og Manglerudtunnelen de har kjempet for i flere tiår. De mener den omstridte strekningen og trafikkbelastningen det påfører innbyggerne er et nasjonalt ansvar.
Les mer om:

Lampard har lansert sin kandidat til Derby-jobben

Da Phillip Cocu ble hentet inn til Derby var planen klar: Bygge opp Derby og dekke bordet for Wayne Rooney den dagen han er trenertørr nok bak øra. Men da den stolte klubben, som under Lampard lå og snuste på opprykk til Premier League, gikk ned til bunnen av tabellen – og ble der, var borddekkingen over for den tidligere Barcelona-spilleren. Spillende trener Rooney fikk over natten totalansvaret (sammen med Steve McCLaren) for å finne veien ut av uføret. Denne helgen var det klart for første kamp med Rooney som boss.

De 50 beste fotballspillerne i verden ifølge Football Manager 2021

Toppen av lista ser forholdsvis lik ut i år som i fjor, men lenger nede kommer Erling Braut Haaland inn som eneste norske. – Sett bort i fra Haaland er det dårlig med nordiske navn også. Football Manager 2021 har igjen plassert Barcelona-kaptein Lionel Messi og Juventus-superstjerne Cristiano Ronaldo høyt oppe på listen.

Undersøker om mannen døde som følge av trafikkulykken(pluss)

Mannen som døde etter en trafikkulykke i Melhus i helga, vil bli obdusert for å finne årsaken til dødsfallet.
Les mer om:

Marca: «Den usynlige Ødegaard faktoren»

Martin Ødegaard spilte en nøkkelrolle i Real Madrids seier over Inter Milan i Italia, og han ble i følge den spanske sportsavisen Marca savnet i de første 70 minuttene av kampen mot Alaves av nøyaktig samme grunner. I Champions League-kampen bidro han både i oppbyggingen og lagets press i den midtre tredjedelen, noe Los Blancos manglet mot Pablo Machins lag sist lørdag. Martin Ødegaard fikk drøyt 25 minutter på banen for Real Madrid lørdag i 2 – 1 tapet mot Alaves Lagets fotballstil mellom de to kampene endret seg også.

24 ting å gjøre ute i adventstiden - start i dag

Her er ekspertenes beste tips til hva du kan finne på ute med familien i adventstiden.
Les mer om:

Nå kan du finne familien din 100 år tilbake i tid

Om 100 år er allting glemt, skrev forfatter Knut Hamsun. Han hadde ikke gjort regning med Arkivverket.
Les mer om: