Nyheter om Finne


RB anmelder Lillestrøms nyeste restaurant: – Her snakker vi smaksorgasme!

Det sies at det skal være ganske vanskelig å finne skikkelig god indisk mat utenfor India. Men i Lillestrøm er vi nå på god vei.
Les mer om:

Huåhei, Drive eller HedOpp? Hva skal kollektivselskapet i Innlandet hete? Det kan bli opp til deg!

Den nye fylkeskommunen inviterer publikum med på en navnekonkurranse, for å finne et fengende navn på det som blir det nye kollektivselskapet i Innlandet fra 1. januar 2020.
Les mer om:

Preben Aavitsland og Misjonen Jesus Leger

Etter å ha lest innlegget til Preben Aavitsland 13.02 måtte jeg google for å finne ut hvem han var. Det første som slo meg er spørsmålet: «Er det mulig at en mann med disse samfunnsrollene kan skrive noe så nedrig om medmennesker?»
Les mer om:

Rett til kinotoppen

Det var en klar utklassing av nest mest sette film, også det en nykommer med premiere – nemlig «Legofilmen 2». Den ble sett av 21.757 publikummere, ifølge Filmwebs besøkstall for helgens filmer. På tredjeplass er forrige ukes Kinotopp-vinner, «Rive-Rolf krasjer internett», å finne med et besøk på 17.787. Totalt har 134.150 kinogjengere fått med seg Rive-Rolf. LES OGSÅ: GAFFAs anmeldelse av «Amundsen». – Vårt mål med «Amundsen» vært å skape engasjement og fornye bildet av Roald Amundsen, og vi ser med glede at publikum strømmer til kinoene.

Nesten alle som frakter passasjerer til og fra Torp mangler ruteløyve: – I Vestfold er det fritt fram

I årevis har Paulsen Buss og Unibuss Express måttet finne seg i hard konkurranse fra aktører som ikke har de nødvendige tillatelsene til det. Hittil har det ikke fått noen konsekvenser for dem.

Kripos kritiserer forslag om digitalt grenseforsvar

Kripos mener det er rettslig og etisk «uholdbart» at det digitale grenseforsvaret kan finne informasjon om seksuell misbruk av barn på nett, uten å dele det.
Les mer om:

Bayern stanset Liverpool

Verken Liverpool eller Bayern München klarte å finne nettmaskene i den første åttedelsfinalen. Dermed endte det 0-0 på Anfield. Returoppgjøret i München spilles 13. mars.
Les mer om:

Kommunen dømt til å betale 450.000 i erstatning etter usaklig oppsigelse

Kommunen gikk ikke langt nok i å finne tilrettelagt arbeid, mente retten.
Les mer om:

Prisbelønnet norsk filmskaper med politisk brannfakkel

– Det er blitt vanskeligere. Filmer som denne, har trangere kår enn før, sier Moland. NTB møter ham i Berlin, der Molands nye film «Ut og stjæle hester» lørdag kveld ble hedret med sølvbjørnen for beste foto under den internasjonale filmfestivalen Berlinale. Prisen gikk til filmens danske filmfotograf Rasmus Videbæk. Smertefulle valg Da de to møtte pressen etter prisutdelingen, fortalte Moland om store budsjettbegrensninger under filmingen.

Krevende forhold i VM - Smøresjefen forklarer utfordringene

Det blir ingen enkel oppgave for smøresjef Stein Olav Snesrud og hans stab å finne perfekte ski til Therese Johaug & co. under VM i Seefeld.

Været skaper hodebry for VM-smørerne

Temperaturer helt opp mot 15 plussgrader er meldt i Seefeld. Det gjør jobben med å finne perfekte ski til Therese Johaug og de øvrige VM-håpene krevende.
Les mer om:

Påskevær skaper hodebry for VM-smørerne

Temperaturer helt opp mot 15 plussgrader er meldt i Seefeld. Det gjør jobben med å finne perfekte ski til Therese Johaug og de øvrige VM-håpene krevende.
Les mer om:

Mishels Liaba AHKs norske kaptein sier nei takk til ny kontrakt

Den norske landslagsspilleren og kaptein på den svenske klubben Alingsås har valgt å ikke utvide sin utgående kontrakt. – Sesongen har vært knallgod og det vil ikke være spesielt vanskelig for han å finne en ny og større klubb.  Det går rykter om at han ønsker å følge landslagskollega Sander Sagosen til den franske gigantklubben Paris Saint-Germain. «Etter vår standard tilbød vi ham en veldig god kontrakt, men han valgte å takke nei, sier klubbansvarlig Christer Mårtensson. «Vi hadde et tilbud på bordet for Mishels, som han dessverre ikke aksepterte.
Les mer om:

Bruker finn.no for å finne ulovlige byggearbeider på Hvaler: – Kommunen får mange tips

Hvaler kommune får mye tips om byggearbeider som kan være ulovlige. Rådmann Dag W Eriksen tror at mange av tipserne følger godt med på kanaler av typen finn.no

Mourinho gir stort jobbhint

Portugiseren sikter mot en ny liga i sin neste managerjobb, og vil ikke ligge på latsiden når det gjelder å finne seg en ny jobb.
Les mer om:

Jobber fortsatt for kristen privatskole i Groruddalen

Ideen om Groruddalen Kristne skole kom til i 2012. Siden da har initiativtaker og styreleder Arild Langtind forsøkt å finne egnet lokale.
Les mer om:

Musikkens forsømmelse av #MeToo

Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg óg ble sjokkert av nyheten, men nei. Helt siden #MeToo-bevegelsen startet for over ett år siden, har jeg ventet på at den også skulle treffe musikkbransjen med full styrke. At vi endelig skulle få luftet ut alt grumset som gjennom årenes løp er blitt feiet under teppet.
Les mer om:

Frykter for livsgrunnlaget

SLUTT: Ekteparet Per Jonny og Eli Risten Skum har vært i reindriften hele livet. Nå vil de be barna finne et annet levebrød, fordi gruvedriften i Nussir-fjellet truer driften.
Les mer om:

Kommentar: Tæsse-folket fikk makta på rådhuset til å tenke med hjertet (det er jo valg i år)

Ikke ofte – men en sjelden gang – trumfer engasjement kvalitetssikrede regnestykker, konsulentrapporter og harde fakta. Da kan til og med Fredrikstad Arbeiderparti finne på å snu på hælen, skriver FBs Jon Jacobsen i denne kommentaren.
Les mer om:

Navnene på de omkomne frigis i dag

Havarikommisjonen har starter arbeidet med å finne ut hvorfor et helikopter styrtet i Røldalsfjellet søndag. Politiet har varslet at navnene på de to omkomne rogalendingene vil bli frigitt i dag.
Les mer om:

Henrik (49) ble ikke trodd av andre, men så satte legen seg ned og stilte det viktige spørsmålet: – Den mannen reddet meg fra et hjerteinfarkt

Legene ved sykehuset klarte ikke å finne noe galt ved Henrik Haldorsen da han kom inn og mistenkte at han var på vei til å få hjerteinfarkt. Men så kom legen som valgte å lytte til det pasienten hadde å si.
Les mer om:

Vil granske påstandar om møte for å fjerne Trump

Leiaren for justiskomitéen i Senatet vil finne ut kven som snakkar sant, og om det er hald i påstandane om at det er diskutert å fjerne Donald Trump som president.

Prisen på ny Trosvikhall skal ned med nesten 70 millioner: – Det blir utfordrende

Kommunen jobber i disse dager med å finne ut hvordan det går an å få satt opp en idrettshall på Trosvik som er nesten 70 millioner kroner billigere enn hva det er antatt at hallen politikerne har valgt seg ut kan komme til å koste.
Les mer om:

- Jeg kommer til å følge nøye med på E39 og Nye Veier

Oddvar Tesaker fra Frøytland i Kvinesdal fotfølger Nye Veier for å finne ut hva som skjer med barndomshjemmet.
Les mer om: