Nyheter om Finne


Søramerikansk VM-kvalik utsett

Starten for den søramerikanske VM-kvalifiseringa i fotball i 2022 er utsett ytterlegare ein månad, til 8. oktober. Det betyr ekstremt tett program for landslaga. Kvalifiseringa skulle eigentleg teke til i mars, men blei utsett til september på grunn av koronaen. Det betyr at fire rundar må finne plass seinare i den allereie tettpakka kvalifiseringa. Laga skal gjennom 18 kampar, i tillegg til Copa America, før sommaren 2022.
Les mer om:

Ketil Skår avlyser deponi-planen på Øynes

Ketil Skår trekker han planen om et deponi på Øynes etter alle de negative reaksjoner fra naboer, men vil fortsatt jobbe for å finne en deponiløsning for Fauske kommune.
Les mer om:

Gabriel Agbonlahor: «En ting må gjøres før retur til Liverpool kan skje»

Det er en mulighet for at den brasilianske superstjernen Philippe Coutinho kan få en retur til Liverpool i sommer, men først må en skikkelig, ekte følt og offentlig unnskyldningen på gjøres. Coutinho var en yndling på Anfield helt til han satte inn alt på å få til en overgang til Barcelona, Liverpool fikk betalt 142 millioner pund og den spanske storklubben fikk en spiller som aldri helt fikk det til hos dem.

Kling havnet på kant med FKH, men nå skinner han i Vard

Robert Kling er i ferd med å finne seg selv igjen etter noen turbulente år. Nå gleder han seg til seriestart og sluttspill med Vard. – Jeg er himla spent på det nye systemet, sier Kling.
Les mer om:

Mann pågrepet med tyvgods i Bodø: – Gjenstår å finne ut hvor ting stammer fra

Natt til fredag har politiet i Nordland hatt en helt grei arbeidsnatt med litt å pjuske med, ifølge operasjonsleder Mads Bernhoft. 

– Jeg er glad for at Fylkesmannen skal finne ut hva som gikk galt

Varaordfører Dagny Sunnanå Hausken sier at målet er å aldri ha flere saker som «Alex» sin i Stavanger kommune. Politikerne i kommunen venter på resultatene fra tilsynssaken til Fylkesmannen.
Les mer om:

WHO-sjefen tok til tårene: – Manglende lederskap

Tedros Adhanom Ghebreyesus bønnfalt verden om å finne sammen i kampen mot koronaviruset. Nylig startet USA prosessen om å melde seg ut av organisasjonen han leder.
Les mer om:

Ian Burchnall har fått sparken

Det er lite som stresser svensker som rent generelt, slik er det også i kriseklubben Östersund selv når de sparker sin trener. Ian Burchnall har fått sparken, men litt uvanlig, han blir værende i jobben frem til de har funnet en ny. Det kan jo ta litt tid. – Du husker sikkert Ian Burchnall fra Viking som han trente et par år, først som assistent så som leder.

Ordføreren i Seoul er meldt savnet

Seouls ordfører Park Won-su er meldt savnet, og det er satt i gang søk for å finne ham, opplyser sørkoreansk politi.
Les mer om:

Vi kan ikke skjønne annet enn at Pogba blir

Mens motstanderne er lei av å høre hvor mange kamper United har på rad uten tap, jobbes det hardt hos Solskjær for å finne den riktige kombinasjonen med spillere som skal være med videre de neste sesongene. Et av spørsmålene som naturligvis dukker opp er: Hva gjør vi med Pogba? Franskmannen har i løpet av sin fireårsperiode på Old Trafford vekslet fra briljant til klomsete, fra å være leder til urokråke.

Dette kan du finne på denne helga!

Konserter, cocktails, ny nattklubb eller bare sofaen? Kjør helg, da!
Les mer om:

Vidar har drevet butikk i 48 år og har aldri handlet på nett: – Har havnet i tøffe diskusjoner mer enn èn gang

Business Jessheim er i disse dager ute med en helt ny kampanje for å få enda flere til å handle lokalt. Nå vil de gjøre det lettere å finne fram i kommunens eget næringsliv. Butikkeier Vidar Birkelund er en av flere som skal bli enda mer synlige i tida framover.
Les mer om:

Da andemammaen ble påkjørt, ble Kai sendt ut på et helt spesielt oppdrag

Kai Ingebrigtsen måtte lete med pappeske for å finne kyllingene på Hortensveien.
Les mer om:

Kommunen opplever stor pågang for byggesaker – nå ber de om tålmodighet

Ofte kan du finne svar på spørsmålene på nett.
Les mer om:

Slangen Tusse er på rømmen: – Jeg demonterte hele tørketrommelen for å finne ham

SKIEN: For to uker siden stakk slangen Tusse av fra hjemmet sitt på Nenset. – Vi har lett etter henne overalt – også inni veggene, sier Mona Arstein.
Les mer om:

Forskerne vil finne svar på et svært viktig spørsmål: Er det insektkatastrofe også i Norge?

Det er slått nasjonal alarm i Tyskland. De livsviktige insektene er kraftig redusert. I Norge vet ingen hva situasjonen er.
Les mer om:

Politiet: – Mange til stede der ulykka skjedde, blant annet flere barn

Politiet jobber med å finne ut hva som var årsaken til dykkeulykken i Sløverfjorden onsdag.
Les mer om:

FHI bistår kommunen – vet fremdeles ikke hvordan smitten kom inn på skolen

To uker etter at smitteutbruddet på Sagdalen skole ble kjent, har man ikke klart å finne ut hvordan smitten kom inn på skolen. Mellom to og tre representater fra FHI bistår kommunen i arbeidet.
Les mer om:

Liverpool-profil ferdig i klubben

Adam Lallana har vært i Liverpool siden 2014, men forlater klubben når kontrakten går ut i sommer. Jürgen Klopp har ingen planer om å bruke han mer. Klopp bekrefter at han ikke tenker å sende Lallana på banen selv om midtbanemannen er skadefri. Det er for å forhindre at han ikke skader seg før han skal finne seg ny klubb, melder nyhetsbyrået AFP. Spilleren og klubben skal ha en enighet om at Lallana mest sannsynlig ikke spiller for Liverpool igjen.
Les mer om:

Meningen med livet

Meningen med livet blir stadig mer vanskelig å finne.
Les mer om:

– Jeg var fristet til å rote oppi der for å finne navnet – for det så for j**** ut

SKIEN: I løpet av de siste dagene har noen trolig dumpet en helt hengerlass med søppel i grøftekanten langs Valebøveien mellom Skien og Notodden.
Les mer om:

Kourtney Kardashian om hvorfor hun trakk seg fra Keeping Up with the Kardashians

Kourtney Kardashian kastet inn KUWTK-håndkleet. Keeping Up with the Kardashians gjør seg klar for sesong 19, men man får ikke lenger se noe særlig til den eldste av Kardashian-søstrene. I mars begynte ryktene om at 41-åringen trekker seg fra E!-serien, som startet i 2007. Noe Kourtney kort tid etter bekreftet via Twitter: I did. Bye. https://t.co/xIMBK8egDJ — Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) March 27, 2020 Nå snakker trebarnsmoren om hvorfor hun valgte å forlate Keeping Up with the Kardashians. Hun beskriver innspillingen av showet som giftig. – Jeg filmet serien non-stop i 14 år.

Kjetil kjører 60.000 kilometer i året for å finne Romerikes verste veier: – Det er noen som er ganske dårlige

Dårlig vei? Da er det Kjetils målinger som avgjør om du skal få ny asfalt.
Les mer om:

Pep og Ole Gunnar i kamp om to superstjerner

Det blir et slags byderby mellom Manchester United og Manchester City. Både Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola har satt Napolis Kalidou Koulibaly og Inter Milans Milan Škriniar høyt oppe på sine ønskelister. United er opptatt av å fortsette sin oppsving ved å styrke forsvaret, men de vil trolig måtte kjempe av City, som er desperat etter å styrke seg bakover etter en enormt skuffende sesong.