Nyheter om Finne


Lufta har gått ut av de politiske ballongene

For første gang i moderne politisk historie får vi en valgkamp uten ballonger. Hva i alle dager skal partiene finne på nå for å vinne velgere?
Les mer om:

Se Bryne - Byåsen direkte fra kl. 16.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne trenger tre poeng for å henge med helt der oppe på tabellen i 2. divisjon avd. 1. Det er også viktig å komme på vinnersporet igjen etter tapet for Kvik Halden for en uke siden.Byåsen har tapt sine fire siste seriekamper, og røk i tillegg ut av cupen i første runde. Bryne må finne seg i å være storfavoritt. Rogvi Baldvinsson og Bryne får besøk av Byåsen søndag ettermiddag. Foto: Tarjei Sel

Ikkje alle namn er like heldige - korleis finne dei beste vegnamna(pluss)

«Vegskilta presenterer lokalitetar for dei som kjem til ein stad, og er på sin måte med å gi lokalitetane ein identitet.»
Les mer om:

En usikker Marcus Rashford ber om forsikringer

Et av Englands store stjerneskudd Marcus Rashford har to år igjen av sin kontrakt med Manchester United.

– KEiiNO er kommet for å bli

Nederland og Duncan Laurence vant Eurovision Song Contest 2019 med låten Arcade. Dette er Nederlands femte seier, men vi må helt tilbake til 1975 for å finne den forrige. En femteplass til Norge og KEiiNO gjorde også at de ble best i Norden. Og ikke bare det: Norge fikk desidert folkestemmer – hele 291 poeng. Hårete mål – Det er helt fantastisk. Vi hadde et hårete mål om å vinne folkestemmene i Eurovision, og det klarte vi. Vi har slått svenskene. Og vi kom på femteplass totalt. Det er helt sykt bra!

Kan bli tvunget til å rive populær sportsbutikk: – Vi jobber for å finne en løsning

– Vi jobber i lag med kommunen for å finne en løsning.
Les mer om:

Banderas etter sykdommen: - Jeg må finne meg selv på ny

Å spille i Pedro Almodóvars siste film hjalp, mener skuespilleren.
Les mer om:

Norske artister spiller på protestkonsert mot Eurovision i Betlehem

Konserten arrangeres av Palestinakomiteen i Norge i samarbeid med Globalvision og finner sted i flyktningleiren Aida. I tillegg til Unni Wilhelmsen vil også de norske artistene Sofian og Nosizwe spille. De opptrer sammen med en rekke palestinske artister og DJ-er. LES OGSÅ: Debattinnlegg om Eurovision-boikott. Lignende konserter vil finne sted i Haifa i Israel, i Gaza, på Salt i Oslo og i London, ifølge Palestinakomiteen. The post Norske artister spiller på protestkonsert mot Eurovision i Betlehem appeared first on GAFFA.no.

Tursesongen har startet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I fjor var det over 17 800 besøkende som skrev seg inn i trimkassbøkene.Digitalt kart - I år har vi laget et digitalt kart over alle turene, slik at alle enkelt kan finne parkeringsplass og løypa helt frem til trimkassene via mobiltelefonen.

Forskere vil ha hjelp til å finne meningen med mygg

Irriterende som få en varm sommerkveld. Men selv om myggen både er velkjent og hyppig forekommende, så vet ikke forskerne nok om myggens egentlige funksjon i livet. Nå vil de ha din hjelp!
Les mer om:

– Våre demokratiske organer har spilt klima-falitt. Vi må finne på noe annet

Elendige resultater selv om fakta om klimatrusselen lenge har vært klare, får jussprofessor Hans Petter Graver å konkludere at «vi må våge å tenke nytt om nasjonalt og internasjonalt demokrati».
Les mer om:

Legene fryktet alvorlig sykdom. De klarte ikke å finne ut hvorfor Sigrid hadde så vondt. Nå er 22-åringen kaptein i Toppserien.

Sigrid Heien Hansen var satt ut av spill i nesten to år. Solveig Gulbrandsen vil lære unge spillere å sette grenser.

Legene fryktet alvorlig sykdom. De klarte ikke å finne ut hvorfor Sigrid hadde så vondt. Nå er 22-åringen kaptein i Toppserien.

Sigrid Heien Hansen var satt ut av spill i nesten to år. Solveig Gulbrandsen vil lære unge spillere å sette grenser.

Bygger publikumsbygg og sanitæranlegg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det nye publikumsbygget skal etter planen stå klart 14. juni og vil erstatte teltet som har rommet turistinformasjonen de siste årene. Bygget har et utvendig mål på 160 kvadratmeter. Havnesjef Kjetil Bråten ser fram til å få på plass nybyggene i havna.- Dette betyr at vi kan gi publikum og gjester et mye bedre tilbud, og jeg er glad for å endelig få dette på plass.

Ikke vært så varmt 17. mai siden året Bjørgen og Gerrard ble født

Ja, det var himla varmt i dag, men hvor varmt var det egentlig. Jo, vi må nesten 40 år tilbake for å finne noe lignende.
Les mer om:

250 parkeringsplasser forsvinner – her blir det stengt hele neste uke

PORSGRUNN: Fra mandag morgen til søndag ettermiddag må de som vanligvis bruker langtidsparkeringen på Gamle Urædd finne et annet sted å parkere.
Les mer om:

Brasil overrasker med uttak til Copa America

Brasils landslagssjef Adenor Leonardo Bacchi som alle bare kaller Tite har tatt ut Brasil troppen i forkant av Copa America. – Mange var som forventet, men vi fikk noen overraskelser også. I listen under vil du verken finne Tottenham midtbanespiller Lucas Moura og Fabinho som spiller på samme posisjon hos Liverpool. – Tidligere i dag offentliggjorde Tite  hvem han vil ha med seg til Copa America på hjemmebane. Brasil jakter sin niende turneringsseier. De starter mot Bolivia fredag 14.

- Jeg tuller ikke. Fjern den

David Beckham avslører at Alex Ferguson ikke bare ga spillerne «hårføneren.». Selv fikk 44-åringen beskjed om å finne fram barbermaskinen.
Les mer om:

Høy hyggefaktor på Feda 17. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter barnetoget og gudstjeneste i Feda kirke møttes folk i bygda som vanlig til hygge, lek og moro på skoleplassen på Feda skole.

James Rodriguez har startet husjakten i England

Den ultimate «playmaker» James Rodriguez er å sikker på at han kommer til å spille i Premier League etter sommeren at han har startet husjakten i England.

Dødsregnet kommer tilbake til Skandinavia

– Sesong to av «The Rain» er en coming of age-historie som like godt kunne utspilt seg på videregående. Det mener skuespiller Alba August når den andre sesongen av «The Rain», med premiere på Netflix i dag, melder seg. Handlingen tar til akkurat der den første sluttet. Og hva husker vi fra sesong én? Jo, et dødelig regn har tilintetgjort store deler av befolkningen i Skandinavia, men en gruppe danske ungdommer finner hverandre og forsøker å overleve.
Les mer om:

Har sagt nei til videre forhandlinger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MUSEUM: Etter at stiftelsen Rogaland Krigshistorisk Museum (RKM) valgte å si opp avtalen mellom museet, Jærmuseet og Sola kommune tilbake i 2016, har det pågått arbeid og forhandlinger for å finne en ny og levedyktig ordning mellom partene. Krigsmuseet har blant annet blitt tilbudt en brakkerigg på 150 kvadratmeter i Sømmevågen, samt magasinlagring i kjelleren på den gamle befalsmessa ved Sola Sjø.

Like langt på fotballens festdag

SKIEN: Ingen av lagene har klart å finne nett. Det står 0-0 til pause på Skagerak Arena.
Les mer om: