Nyheter om Finne


Artisten Mange Schmidt viser hvordan man kan kjøpe falske streams hos Spotify

Det er ikke bare hos Instagram, Facebook og YouTube man kan kjøpe seg høyere tall via svindel – også Spotify. Artisten Mange Schmidt har spilt inn en video hvor han viser hvor enkelt det er å kjøpte «falske» streams. Altså betale firmaer som har folk som streamer musikken du ønsker å «promotere». Se snutten som svensken postet: View this post on Instagram Ni har säkert hört talas om fejkade streams. Alltså att man köper manipulerade lyssningar till sina låtar på de olika streamingtjänsterna.

– Det ble noen søvnløse netter da vi fikk tilgang til kjøkkenet bare fem dager før vi åpnet

Kjøkkensjef Kristian Bølgen har jobbet hardt for å finne ut hva folk i Lillestrøm vil spise. Nå er det én ting han aldri fjerner fra menyen.
Les mer om:

Daniel og Susann er racere på bruktkjøp. Her er deres tips for å finne skatter

– Har møblene vart i 50 år , varer de 50 år til. Hvorfor betale 2000 kroner for en vippestol som du kan få lik til 200 kroner?
Les mer om:

Elleve nye hjelpekorps på ett år(pluss)

– Ved spesielle hendelser der man lurer på om folk lider nød eller er saknet, stiller folk i lokalsamfunnet opp. Samtidig er det et skille mellom det å lete og det å finne, sier Ole Jan Tønnesen i Molde Røde Kors.

Elleve nye hjelpekorpsfrivillige på ett år(pluss)

– Ved spesielle hendelser der man lurer på om folk lider nød eller er saknet, stiller folk i lokalsamfunnet opp. Samtidig er det et skille mellom det å lete og det å finne, sier Ole Jan Tønnesen i Molde Røde Kors.

Tømmer høydebassenget til uken

Tømmingen av Svarttjenn Høydebasseng krever forberedelser, og vil ikke finne sted før i neste uke.
Les mer om:

Sjekk hva du kan finne på i Kristiansand i helga

Lars Vaular-konsert, stand up, premierer og konkurranser. Kulturlivet har våknet igjen i Kristiansand.
Les mer om:

Lukaku glad han slipper pusletreningene til Manchester United

På slutten kom det kritikk av kroppsmassen Romelu Lukaku måtte drasse på for United. Så lenge han scoret var det ren kraft, da han sluttet å finne mål var det snakk om fett.

– Tinder hjelper deg åpenbart ikke bare til å finne en mann for en natt, men også en redningsmann i nøden

Vintertips: Kjører du deg fast i snøskavlen? Da kan Tinder hjelpe deg løs med en ridder fra Tind!
Les mer om:

Bruker hodejegere for å velge partileder

Miljøpartiet De Grønne (MDG) skal for første gang velge en leder på landsmøtet i april. Prosessen er allerede i gang, og hodejegerbyrå vil bistå partiet i å finne den rette lederen.
Les mer om:

To søkte på stillinga: Disse vil bli ny sokneprest i Vestre Slidre

I disse dager fratrer Ola Døhl som sokneprest i Vestre Slidre, og det jobbes med å finne hans erstatter.
Les mer om:

- Prøvde å finne en norsk Weinstein

Voldtektstiltalt kulturprofil mener seg utsatt for svertekampanje. - Hvem kunne hate meg?
Les mer om:

Australia etterforsker flyulykke der tre brannmenn døde

Australias havarikommisjon og politiet skal finne årsaken til at hvorfor et brannfly styrtet torsdag. Tre amerikanske brannmenn omkom i ulykken.
Les mer om:

Kristine (78) ønsker å dø på lindrende enhet: – De trenger ikke å legge ned, om de gidder så finner de pengene

SKIEN: Kristine Myge Skagen (78) har lungekreft med spredning til skjelettet og har kort tid igjen å leve. I 14 dager har hun vært på lindrende enhet i Skien og nå trygler hun politikerne om å finne pengene slik at man ikke må legge ned to sengeplasser.
Les mer om:

«Vi vet at vi må forsterke oss. Vi vet det.»

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) har åtte dager på seg for å finne spillere som kan hjelpe troppen resten av sesongen. Nordmannen erkjenner at det begynner å haste.

Overgrepstiltalt kulturprofil i retten: – Behov for å finne en norsk Harvey Weinstein

OSLO TINGRETT (VG) Den tiltalte kulturprofilen mener avsløringene rundt Harvey Weinstein i 2017, fikk fatale konsekvenser for ham.
Les mer om:

Eirin Mikkelsen (43) har vært borte i en måned: - Tiden taler imot å finne henne i live

Politiet søker ikke aktivt etter savnede Eirin Mikkelsen som tidligere bodde i Grenland, men etterforskningen pågår for fullt.

Hvordan finner du en pålitelig fotballtipsside?

Hvis du liker å satse penger på fotball, vet du at det gjelder å følge med litt for å finne ut hvem som har de beste vinnersjansene i hver kamp. Ja, det er gøy å gjøre innsatser med høy odds, for de kan gi deg gode gevinster. Men samtidig er det langt mer risikabelt å satse på høye odds. Det beste er ofte å satse på de som har lavest odds, selv om gevinsten blir tilsvarende lav. Odds er en god pekepinn på hvem som antas å vinne, selv om det er veldig mange ting som spiller inn når en fotballkamp er i gang.

Tyskere satt værfast i Nordkapp – reddet via datingappen Tinder

Da tre tyskere satt værfast i Nordkapp og ikke fikk tak i veihjelpa, måtte de finne en kreativ løsning for å komme seg videre. Redningen ble en Tinder-date litt utenom det vanlige.
Les mer om:

Må ta kjapp avgjørelse om kontantstøtte: -Farlig når vi ikke vet konsekvensene

Åmli kommune må på rekordtid finne ut om det er «økonomisk forsvarlig» å innføre kontantstøtte. Leder for oppvekst i kommunen, Tore Flottorp, sier det er en krevende oppgave. Kommunestyrepolitiker Hilde Hansen Smeland (Ap), mener det er en håpløs oppgave. Ordfører Bjørn Gunnar Baas (Sp) synes det er dumt at det er blitt en hastesak.

Gravearbeid på Åsebraten betyr færre parkeringsplasser ved Skytterhuset og FIF-huset

Skal du gå tur i marka, så vurdér om du skal finne et annet utgangspunkt enn øverst i Åsebråtveien. Det skal graves ved FIF-huset og Skytterhuset frem til sommeren. Kommunen ber deg sette bilen ved Stjernehallen eller i Ilaveien.
Les mer om:

Kylie Jenner sminker Kim Kardashian: 15 ting vi lærer om søstrene i videoen

Dette øyeblikket har du ventet på! Eller? Kylie Jenner og Kim Kardashian har iallfall ventet lenge. I flere år, faktisk! Men endelig har de altså funnet tid til noe de har drømt om lenge; Kylie Jenner sminker storesøster Kim Kardashian West. Ky starter med å fortelle at hun ikke er en vanlig makeup-artist. Kim skal få klassisk Kylie-glam, altså blir det ingen «naturlig» look. Underveis svarer søstrene på en rekke spørsmål fra fans. Her er noen høydepunkter: * Kim må igjen oppklare situasjonen med kjøleskapet.

Anmeldelse: The Grudge (2020) er vemmelig, men en tam versjon av originalen

The Grudge er ingenting annet enn en smertefull affære. Den amerikanske filmskaperen Nicolas Pesce har gitt et nytt liv (prøver i alle fall) til The Grudge fra tidlig 2000-tallet. Filmserien er opprinnelig japansk, men tok for alvor av i Nord-Amerika og Europa da den amerikanske versjonen ble lansert i 2004. Som vi skrev i fjor er nye The Grudge en slags kombinasjon av oppfølger og reboot.

Disse navnene er mest populære i Vestfold

I hele landet er det Emma og Jakob som topper listene for mest populære navn i 2019. I Vestfold finne vi disse navnene nede på en 8. og 3. plass.
Les mer om:

Leeds vil styrke midtbanen med norsk talent

Det er få klubber som har flere følgere enn Leeds i Norge, så det er litt naturlig at klubben også ser i retning av oss når de ønsker å finne talenter. -Etter Marcelo Bielsa overtok som manager har fans fått mer å glede seg over enn minner om gammel storhet. – I år, som i fjor kjemper de om opprykk til Premier League. Emil Bohinen sønn av tidligere landslagsspiller og Englands proff Lars Bohinen har først blitt lagt merke til på grunn av navnet, men så etterhvert har prestasjonene snakket for seg selv.