Nyheter om Finne


Demi Lovato sin ferske eks-forlovede Max Ehrich visste ikke om bruddet

Demi Lovato og Max Ehrich ble forlovet i juli. To måneder i forkant ble paret «offisielt» da de stilte i musikkvideoen til Justin Bieber og Ariana Grande. Men denne uken ble det over. Til Max Ehrichs store overraskelse? I ettermiddag skriver den 29 år gamle skuespilleren på Instagram Stories at han fikk vite om bruddet under innspillingen av sin neste film ved å lese om det i en tabloidavis. Les nedenfor.   «Forestill deg å finne ut om statusen til ditt forhold via en tabloid», skriver Max. «… Mens du er midt i innspillingen av en biopic om en pastor i en kristen kirke hvis intensjon med fil

Ronald Koeman var ikke skurken hos Barcelona

Luis Suarez har landet i Madrid og deltatt på den første Atletico-treningen. For flere Barcelona-supportere er det helt uforståelig at en av de største målscorerne i moderne tid presses ut av klubben i en alder av 33. Vrede har derfor vært rettet mot Ronald Koeman som skal ha gitt Suarez beskjeden om at han måtte finne seg ny klubb. Koeman har klokelig holdt kjeft under selve prosessen, men går nå ut og skal vaske av seg drittsekk-stemplet. -Jeg er nødt til å si at det virker som jeg er skurken overfor Suarez. Det er ikke tilfellet.

Girer opp for skape hemningsløs angrepstrio

Atletico Madrid har akkurat, noe overraskende fått på plass Luis Suarez som tårevått har forlatt klubben han elsker Barcelona. – Manager Diego Simeone hentet i fjor unggutten João Félix i Porto, men han har ikke helt slått til enda.

Her er historien om hvordan han kan ha tjent 309 millioner kroner på Google-tomta

SKIEN: Skien: Far og sønn Axel Leopold Løvenskiold (49) og Mathias Severin Løvenskiold (20) landet en skattefri gevinst på et hundretalls millioner kroner etter salg av 2000 mål skog og tyttebærlyng I Løvenskiold-skogene til Google. Det kan vi finne ut ved nøste bakover i hva som er registrert i regnskaper og dokumenter.

Se søkerlista: Håkon (82) fra Kråkerøy vil bli lærer i Lofoten

Det er ikke hverdagskost å finne en 82-åring på søkerlista til en lærerstilling. Ei heller hos Svarholt skole, som har fått jobbsøknad fra trenerlegenden og læreren Håkon Hellandsjø.
Les mer om:

– Ikke legg turen midt i jaktterrenget

DNT mener folk bør ta en pause fra skogsturene i høstferien, og heller finne alternative ruter.
Les mer om:

Elton John vil ikke turnere i USA før i 2022

Det sier han i en video han har delt i sosiale medier.

Jonas Gahr Støre jakter milli­ardver­dier i Roga­land

Ap datofester ikke leteslutt etter olje, men kan nesten ikke vente på å finne nytt gull under bakken i Rogaland.

Smellvakker videopremiere fra Sval og kjæresten ♡

Neste år kan Sval feire at det er 10 år siden hun vant MGPjr og halve kongeriket med nydelige «Trenger deg». Ikke verst med tiårsjubileum for en artist som knapt er 21. Vi i 730 har vært fan siden dag én, og blir ikke mindre imponert når hun fortsatt byr på perler som dagens nye slipp: «Where Do We Go». Sval forteller ærlig at sangen handler om hennes tidvis vanskelige forhold til kjærlighet.  – For meg har kjærlighet vært veldig vanskelig til tider. For bare noen år siden, trodde jeg det var noe jeg ikke kom til å ha i livet mitt.
Les mer om:

– Hipster, harry, bygd eller by, det er en hårfin linje

Riktignok ble det fem år gamle bandet, som har utspring fra Ørsta, tvunget til koronastans da pandemien meldte seg. – Rotlaus er et aksjeselskap med en stor produksjon, serviceavdeling, eget lager og en stor bilpark med flere semitrailere og busser. Det er klart det ble tungt å sende hjem dem som jobber på lageret, for å ta unna alt selv.

Hollywood-stjerner vil kjøpe fotballklubb

En av verdens eldste fotballklubber er i dag å finne på nivå fem i det britiske ligasystemet. Nå kan alt bli snudd på hodet for Wrexham A.F.C.
Les mer om:

Tidligere ansatt begjærer selskapet konkurs: – Må finne en løsning på sine uenigheter

Toma Vestfold Invest AS, som blant annet står bak Babels i Tønsberg, er begjært konkurs. Eieren får fem dagers frist til å svare for seg.

Mann har truet til seg medisiner fra lokale apotek åtte ganger på fire måneder: – Vi jobber med å finne en løsning, sier politiet.

Fra mai til september har mannen i 30-årene oppsøkt apotek i Kopervik og Haugesund og truet ansatte åtte ganger. Men mannen kan ikke varetektsfengsles.

Topp 10 spillere med de største overgangene

De aller fleste spillerne på denne listen har vært innom eller spiller for Manchester United, Liverpool eller Chelsea. – Vi finner også klubber som Real Madrid, Barcelona og ikke minst den søkkrike franske klubben Paris Saint-Germain som både kjøpende og selgende klubber. En du ikke finner på denne lista er Lionel Messi, han har vært i Barcelona i 20 år og er ikke solgt enda. – Han befinner seg dog høyt oppe på lista over de som tjener mest. Paris Saint-Germain knuste alle rekorder da de kjøpte Neymar i 2018, og gjennom den dealen ligger han på førsteplass på vår liste.

Lizzo åpner dørene for Vogue og svarer på 73 spørsmål

Bli med hjem til Lizzo! Vogue delte for få minutter siden en splitter ny utgave av spalten «73 Questions». Endelig er det Lizzo sin tur, som både viser frem kåken og deler visdom. Se hele den koselige snutten med 32-åringen nedenfor. Den Los Angeles-baserte superstjernen fra Detroit, Houston og Minneapolis preger også det nye coveret til amerikanske Vogue:  View this post on Instagram @lizzobeeating is our October issue cover star!

Ikke så smart, egentlig: Er det ikke smartere å finne en kur mot demens enn en bil som kjører selv?

Smart by – Smart city. Det er greia det. I alle fall har det vært det de siste fem årene sånn cirka – lokalt og internasjonalt.
Les mer om:

Klarer ikke å finne årsaken til jordfeilen som drepte åtte kyr

Det har ikke lykkes å finne årsaken til jordfeilen som førte til at en høyspentlinje i Åbjør falt ned og drepte åtte kyr som oppholdt seg i traseen.
Les mer om:

En helvetes uke for Angel di Maria: 4-kampers karantenen var bare begynnelsen

Angel Di Maria har hatt en særdeles elendig uke. Fire kampers karantene og landslagsdrakten revet ut av hendene hans. Høres dramatisk ut, og for argentineren var det nettopp dette. 4-kampers karantenen etter å ha sendt noen spyttklyser rundt seg i kampen Marseille som endte med fem røde kort, det var forventet. Verre var beskjeden om at 32-åringen ikke blir med troppen til Argentina mot Ecuador og Bolivia. -Jeg kan ikke finne noen forklaring. Jeg er uten ord. Argentinas landslag er det viktigste for meg.

Det handler om å finne seg selv

Det kunne vært bedre, men Molde har fortsatt foten i døra til gruppespillet i Champions League. Det er ingenting å være redd for i Ungarn.

Helge (72) mister mest sannsynlig huset sitt til ny E18 - nå er arkeologer på plass for utgraving

På Helge Røed (72) sitt småbruk i Gjerstad er det mye som skjer om dagen. De neste ukene vil flere arkeologer fra fylkeskommunen gå nøye igjennom store deler av eiendommen med forhåpninger om å finne noe fra steinalderen eller middelalderen.
Les mer om:

Helsepolitikere ber regjeringen granske ulovlig besøksstans

Politikere fra Senterpartiet, Fremskrittspartiet, Arbeiderpartiet og SV ber regjeringen finne hvor mange utviklingshemmede som har blitt nektet å ta i mot besøk - og sørge for at det ikke skjer igjen.

Fant ammunisjon på Skoppum gjenvinningsstasjon: – Helt ufattelig at noen kan finne på å kaste noe sånt

Politiet er på gjenvinningsstasjonen på Skoppum i forbindelse med funn av temmelig uvanlig «søppel». Nå venter de på at Forsvaret skal komme og ta hånd om det.
Les mer om:

ESPN: Barcelona hopper rett inn i forhandlingene til Bayern München

Nelson Semedo har takket for seg hos Barcelona før overgangen til Wolverhampton. Dette har bragt Koeman og gjengen inn på samme spor som Bayern München for å finne en varig erstatter. Ifølge ESPNs kilde har Bayern München vært komfortabelt i pole position for å skaffe seg 19-åringen Sergino Dest hos Ajax. Forrige uke var Bundesliga-giganten den eneste som hadde tatt direkte kontakt med Ajax. Les: Jadon Sancho er historie Men med Semedo ute fra Camp Nou, har Barcelona giret opp.

Tverlandet mottak skal legges ned. Bodøpolitikere prøver å finne alternativ

– Min ni år gamle datter er født på mottak og bor fortsatt på mottak. Dette er fjerde gangen hun må flytte. Kan dere gjøre noe?
Les mer om:

– Til stor glede var det lite søppel å finne(pluss)

Naturvernforbundets lokallag i Nordreisa har gjennomført strandrydding på Kvennes.
Les mer om: