Nyheter om Finne


– Det kan være gode grunner for NSB til å bytte navn til Vy

PODKAST: I denne episoden av «Aftenbla-bla» diskuterer vi navnebyttet til NSB, forsøker å finne ut om britene egentlig vil ut av EU og tyvstarter på lokalvalget.
Les mer om:

Lyser øyeblikk ut riving av sykehjem

Det skal fortsatt være rimeligere å rive og bygge nytt enn å rehabilitere det gamle sykehjemmet i Skudeneshavn. Og pengestøtte fra Husbanken er der å finne, i millionklassen.
Les mer om:

Dusj-ulykken: Undersøker alle mulige årsaker

Fredrikstad kommune snur nå hver sten for å finne ut hva som skjedde da en funksjonshemmet pasient ble skadet av for varmt dusjvann. Rutinene sier at alle dusjer skal sjekkes hvert kvartal.
Les mer om:

Kvinne savnet - politiet leter på Holmlia

Politiet ber publikum om hjelp til å finne den savnede kvinnen, som sist ble sett i området Lusetjern ved Holmlia i går formiddag.
Les mer om:

Klopp blånekter for tittelkamp-nerver i Liverpool-leiren

Mens britiske medier graver etter tittelkampnerver hos Liverpool-spillerne, tror ikke TV 2s fotballekspert at det er noen nerver å finne.
Les mer om:

Foring av elg i Rogne

I dag tidlig var Håkon Bakkene ute på elgsafari igjen. Det er lett å finne de flotte dyrene nå for tiden. Der det ligger rundballer, der er det gjerne elg.
Les mer om:

Fridahl-rettssaken: Kan finne tilbake slettede opptak

Politiet jobber nå med å finne fram slettedde kameraopptak fra Fridahls møbelhus.
Les mer om:

Apple bekrefter WWDC

Årets utviklerkonferanse vil finne sted 3. til 7. juni. Stor spenning knytter det seg til åpningstalen – blir det ny maskinvare?
Les mer om:

Engasjerte elever straffes for klimastreik

Ida Julsen og Tina Molvig Aspestrand, MDG, oppfordrer ordfører Jon-Ivar Nygård til å finne en løsning som innebærer at skolestreik for klimaet betraktes som uttrykk for engasjement og politisk mot, og ikke bør straffes med udokumentert fravær.

Funksjonshemmet mann forbrent under dusjing: – Må finne ut hvordan dette kunne skje

Mannen ble påført omfattende forbrenningsskader i underlivet. Saken sendes nå videre til fylkeslegen.
Les mer om:

I terapi etter overgrepene: - Slet med å forstå det

Prøver å finne tilbake idrettsgleden etter overgrepsskandalen som rystet USA.
Les mer om:

Kan gå mot et historisk godt valg – men Rødt trenger listetopper i Råde og på Hvaler

– Vi har klart å fylle listene, men det er ikke bare enkelt å finne noen som vil stå på toppen, sier Hannah Berg, ordførerkandidat og politisk nestleder i Rødt Fredrikstad.

Beastie Boys samarbeider med Spike Jonze

De to gjenlevende Beastie Boys-medlemmene Adam «Ad-Rock» Horovitz og Michael «Mike D» Diamond har annonsert at de vender tilbake til scenen igjen i april – tre kvelder regissert av Spike Jonze. Den offisielle tittelen på arrangementet er «Beastie Boys As Told By Mike Diamond and Adam Horowitz», men gruppens presseansvarlig vil ikke gi noen flere detaljer om hva showene vil inneholde. Sannsynligvis vil det ha en viss tilknytning til duoens memoarbok om Beastie Boys, «Beastie Boys Book», som ble gitt ut i slutten av oktober i fjor.
Les mer om:

Statsminister-skryt av Agder

Statsminister Erna Solberg mener det blåser en mer positiv vind fra Agder mot Oslo. Landsdelen er blitt flinkere til å finne gode løsninger på utfordringer, mener hun.

Første spillerkjøp på over et år

Tottenham manager Mauricio Pochettino hart gitt klar beskjed til de høye herrer at hvis de mener klubben skal ta pokaler må de enten finne en ny manager som behersker magi eller gjøre som de andre store klubbene bruke penger på spillerkjøp.

Fritidsboliger uten vann i Sulitjelma Fjellandsby

Kommunen jobber med å finne feilen etter en vannlekkasje.
Les mer om:

– Jeg tenkte at det ikke ville ligge så lett for meg å få til, men så prøvde jeg likevel

– Jeg tenkte at det ikke ville ligge så lett for meg å få til, men så prøvde jeg likevel. Det ble ikke helt slik elevene ønsket, det vil si, de ønsket en del mer lokale og interne elementer de kunne relatere seg til i teksten.
Les mer om:

Frp-misnøye druknet i Wara-sjokket

Pågripelsen av justisministerens samboer sendte sjokkbølger inn i stortingssalen, samtidig brøt to Frp-representanter med sin egen regjering. Dagen i forveien tok Frp-nestleder Sylvi Listhaug ordet i et internt Frp-møte og mente det var uproblematisk å finne et nytt NSB-styre, ifølge kilder.
Les mer om:

Takket nei takk til Martin Ødegaard

Etter at låneperioden i den nederlandske bakgårdsklubben Heereveen var ferdig i fjor sommer ønsket både Martin Ødegaard og Real Madrid noe bedre og gjorde forespørsler i retning av Bundesliga.  Bild skriver at Bundesliga-klubbene Fortuna Düsseldorf og Nürnberg nei til å signere Martin Ødegaard på lån.  Ifølge avisen ønsket nordmannen å få kamptrening i en av de fem største ligaene i Europa forrige sesong. Les: Zinedine Zidane: «Jeg stoler på Bale og Isco» I Tyskland fikk nyopprykkede Fortuna Düsseldorf og Nürnberg tilbud om å låne midtbanespilleren, men begge klubbene takket nei.

Gigantfestival med stort slipp

En rekke nye navn er annonsert til Glastonbury 2019. Den ikoniske pyramidescenens headlinere blir The Cure og The Killers, sammen med tidligere annonserte Stormzy. Det skriver blant annet Pitchfork. I tillegg er de norske artistene Aurora og Sigrid å finne på festivalplakaten.

Sperret øynene opp da han åpnet den nyinnkjøpte brukte kofferten: – Oi, vi må finne eieren!

Kofferten han hadde kjøpt i bruktbutikken inneholdt mye mer enn han hadde trodd.
Les mer om:

Forsker om høyreekstrem terror: – Er som å finne en nål i en høystakk

Mens det høyreekstreme miljøet i Norge er lite, er det høyreradikale miljøet stort. Det er få som vil ty til vold, men disse er vanskelige å skille ut på forhånd, mener ekstremismeforsker.
Les mer om:

Fra brexit-kaos til farse

LEDER: Britenes brexit har gått fra kaos til tragisk farse. Nå forsøker underhuset å finne en vei ut av uføret.
Les mer om:

Lei av å finne sprøyter der ungene leker

Heidi Alvilde Vikra fant to sprøyter som lå slengt på bakken onsdag ettermiddag. Helge Hammersland synes det er skummelt at det til stadighet ligger brukte sprøyter og sprøytespisser der mange barn og ungdommer ferdes.
Les mer om:

Sperret øynene opp da han åpnet den nyinnkjøpte brukte kofferten: – Oi, vi må finne eieren!

Kofferten han hadde kjøpt i bruktbutikken inneholdt mye mer enn han hadde trodd.
Les mer om: