Nyheter om Film


En tankevekker: - For meg var det sjokkerende å finne ut at du mister stemmeretten når du får noe på rullebladet

- Å høre fra publikum at vi har laget en viktig film er betydningsfullt, sier Ingebjørg Torgersen. 
Les mer om:

Sky Sports: Emre Can kan hentes til Premier League i januar

Tyskeren ble tatt imot i Torinos gater som filmstjerne sommeren 2018. 32 Juventus-kamper senere   minner tilværelsen om alt annet enn stjerneverdig. Bortsett fra lønna, da. 25-åringen tilbragte fire sesonger hos Liverpool før det ble avskjed på free transfer.

Messi setter nå døra på gløtt for Barcelona-exit

Lionel Messi er Barcelona. Ikke overraskende har klubben jobbet hardt med å overtale argentineren til å fortsette etter kontrakten løper ut i 2021. Men noe ekteskap på livstid er ikke 32-åringen villig til signere på. Noe sier oss at Messi kommer til å fosse frem til han når «Zlatan-alder».

Aurelio De Laurentiis «Du lever et overbetalt drittliv»

Napoli-eier Aurelio De Laurentiis har ingen intensjoner om å hjelpe sine veteraner Dries Mertens og Jose Callejon videre til kinesisk fotball. Både Dries Mertens og Jose Callejon har bare kontrakt ut sesongen, noe som har ført til at kinesiske klubber har stått klare med lukrative kontrakter. Les: Napoli-eieren orker ikke mer barnehage fra superstjernen Aurelio De Laurentiis råder dem ikke til å dra. «Jeg er definitivt ikke klar til å gjøre en innsats for dem.

Overgrepsmateriale: Politiet fant 18.000 bilder og 10.000 timer med film hos pedofil(pluss)

Politiet mener det er overhengende fare for at den pedofile Innherredsmannen vil begå nye overgrep dersom han ikke holdes under streng kontroll.
Les mer om:

– Viktig å få Harstad på lerretet, for film er så identitetsskapende(pluss)

Arctic Moving Image & Film Festival åpnet for fjerde gang torsdag. Folk fikk opplevelser både inne i mørket og ute i kulden.
Les mer om:

«Spionen»: Oppreisning for en helt

Filmanmeldelse: Med «Spionen» har enda en liten bit av norsk krigshistorie blitt til en lett tilgjengelig film.
Les mer om:

Angelina Jolie om innspillingen av «Maleficent: Mistress of Evil»: – Jeg følte meg ganske ødelagt

Den verdenskjente skuespilleren hadde det tungt under innspillingen av Joachim Rønnings nye film.
Les mer om:

Elton John: Fotballklubb kan ha reddet livet mitt

72-åringen, blant annet kjent for sine spesielle kostymer på scenen og hits som Rocket Man og Goodbye Yellow Brick Road, var ved to anledninger styreformann i Watford gjennom sine over 20 år i klubben. I sin nye selvbiografi «Me» skriver han blant annet om sin kjærlighet til klubben og at den kan ha vært med på å redde livet hans. Popstjernen var med på reisen da klubben reiste seg fra bunnsjiktet av daværende 4.

«Sheldon» blir å se i ny dokumentarserie – viet helter og landemerker i homokampen

Under tittelen«Equal» skal serien i fire timelange episoder skildre viktige historiske hendelser og glemte helter i LHBT+-bevegelsen. Ifølge HBO Max blir det både historiske, aldri tidligere viste opptak så vel som gjenskapte scener, og man tar mål av seg til å fange datidens stemning med budskap som er minst like aktuelle i dag. Blant dem som omtales i serier blir LHBT-pionerer som Harry Hay, Daughters of Bilitis, Christine Jorgensen og Bayard Rustin, skriver Hollywood Reporter. LES OGSÅ: Prøver å stoppe film – Netflix lanserer den likevel. Hele fjerde episode vies Stonewall-opprøret i 1969,
Les mer om:

Prøver å stoppe film – Netflix slipper den likevel i morgen

Dokumentlekkasjen, som fikk navnet Panama Papers i 2016, utløste en verdensomspennende skandale. Den avdekket hvordan rike og mektige personer over hele kloden brukte selskaper i skatteparadiser for å unngå å betale skatt. Blant dem som ble avslørt var russlands president Vladimir Putin og fotballstjernen Lionel Messi. Netflix har nå laget filmen «The Laundromat» med de kjente skuespillerne Gary Oldman og Antonio Banderas i rollene som de største partnerne i advokatfirmaet. Den skal etter planen lanseres fredag.

Filmanmeldelse: Netflix’ The King er ikke helt konge

Timothée Chalamet med bollesveis! Da Timothée Chalamets nye Netflix-film The King ble vist for pressen under London Film Festival, klokken 8:30 en torsdag morgen, var det mange tunge øyelokk i salen. Publikum kviknet dog fort til så fort Robert Pattinson kom på skjermen. Den neste Batman spiller britiske Henry Vs nemesis, the Duaphine; altså arvingen til den franske tronen.

Filmanmeldelse: Vi trenger flere norske filmer som Spionen

Den norsk-svenske storsatsningen forteller en historie vi ikke visste vi trengte å høre. Andre verdenskrig er en historisk kilde som nok ikke går tom med det første. Historier om enkeltpersoners innsats mot okkupasjonsmakt er mange og høyt verdsatt. Vi blir visst aldri lei av å se idealister stå for det de tror på. Likevel er det påfallende hvor lite fokus kvinners rolle under krigen har fått.

Visuell overdose i eventyrland

«Maleficent: Mistress of Evil» er en masete og fargesprakende film som til tross for alle sine actionscener aldri blir spesielt spennende.
Les mer om:

Pulp Fiction 25 år: Se hvem Tarantino egentlig ønsket seg

Det er 25 år siden 90-tallets største kultklassiker Pulp Fiction kom ut. Tiden flyr! Filmen som traff lerretet i 1994 ble nesten en umiddelbar klassiker. Med mørk humor, og et manustekke få hadde sett maken til etablerte Tarantino seg med denne filmen som en av nåtidens største regissører. En posisjon han fortsatt med rette holder i dag.

Sofie (23) kom hjem til rasert leilighet: – Dette er sånn man bare ser på film

Sofie Evelina Angell klarte ikke holde igjen tårene da hun kom hjem til leiligheta si natt til søndag.
Les mer om:

Sofie (23) kom hjem til rasert leilighet: – Dette er sånn man bare ser på film

Sofie Evelina Angell klarte ikke holde igjen tårene da hun kom hjem til leiligheta si natt til søndag.
Les mer om:

Sofie (23) kom hjem til rasert leilighet: – Dette er sånn man bare ser på film

Sofie Evelina Angell klarte ikke holde igjen tårene da hun kom hjem til leiligheta si natt til søndag.
Les mer om:

Sofie (23) kom hjem til rasert leilighet: – Dette er sånn man bare ser på film

Sofie Evelina Angell klarte ikke holde igjen tårene da hun kom hjem til leiligheta si natt til søndag.
Les mer om:

Gledet du deg til denne filmen? – Gled deg en gang til

Tirsdag blir det noe så, i norsk kinosammenheng, «eksotisk» som filipinsk film hos Tønsberg Fiilmklubb.
Les mer om:

Richard Gere gjør comeback med TV-drama

Richard Gere er tilbake på TV-skjermen og gjør dermed som en rekke andre filmstjernen før ham. Skifter «flate». Nå er han å se som TV-skuespiller i «Mother Father Son» – en av de nyeste dramasatsingene fra BBC. Åtte episoder er klare for publikum og det handler om mediemogulen Max, spilt av Richard Gere. – Til syvende og sist så handlet det om det beste manuset. Dette var det beste manuset jeg hadde lest på lenge, uavhengig om det handler om TV eller film.
Les mer om:

Filmanmeldelse: Marriage Story er altfor bra for Netflix

Sjarmerende og hjerteskjærende Oscar-kandidat om skilsmisse. – Skilsmisse er som et dødsfall, bare uten et lik, forteller en advokat i Noah Baumbachs nye film Marriage Story. Det som er sannhet for nesten halvparten av alle ekteskap, et fenomen så vanlig at det er blitt en selvfølge i mange liv, blir ofte nedgradert til en formalitet. Men denne dypt empatiske filmen viser den ofte oversette smerten, sorgen og utmattende logistikken som finner sted når to mennesker må gjøre et felles liv om til to separate. Vi møter Charlie, split av Adam Driver, og Nicole, spilt av Scarlett Johanson.

5 ting vi vet om nye The Hunger Games

Sulten på mer? Dystopiske bøker med unge voksne som målgruppe har fått herje i noen tiår.

Den nye fancy filmen til Will Smith flopper

Er den gigantiske filmstjernestatusen til Will Smith i ferd med å falme? Aladdin ble en kommersiell suksess, men nye versjoner av Disney-klassikere har trofaste tilhengere. Hollywood har vært spente på om mange vil lokkes til kino for å se Gemini Man; hans nye 138 millioner dollar dyre, originale blockbuster (som ikke er tilknyttet en franchise/IP). Til tross for å ha med en verdens mest kjente skuespillere (og største Instagram-stjerner), indikerer torsdagens visninger før fredagens premiere at interessen er laber. Ifølge Variety spilte filmen inn 1,6 millioner dollar på torsdag, noe som gjør