Nyheter om FIFA


Egypts fotballforbund satt under administrasjon etter kaos

En normaliseringskomité nedsatt av FIFA skal gjenskape ro og orden i Det egyptiske fotballforbundet.

Full taushet rundt omstridt Qatar-bonus: Krever FIFA-granskning

I all hemmelighet lovet en Qatar-basert TV-gigant å betale en bonus på 100 millioner dollar til FIFA dersom Qatar ble tildelt fotball-VM. FIFA-president Gianni Infantino ble kjent med opplysningene allerede for halvannet år siden.
Les mer om:

Edvard Sandvik Tagseth: «Jeg gleder meg til fire fine år»

Det var dobbel festaften i går for Rosenborg, de slo Maribor 3 – 1 og er klare for Play off til Champions League og i pausen i kampen presenterte de endelig! Edvard Sandvik Tagseth Det er første gang siden 2010 Rosenborg er klare for Play-off etter de totalt vant 6- 2 over Maribor. – De møter naturlig nok tøff motstand i kroatiske Dinamo Zagreb på bortebane på tirsdag i neste uke og returoppgjøret spilles på Lerkendal tirsdag 27.

Vi tror tidligere Barcelona spiller Malcom angrer bittert

Malcom hadde et elendig år på Camp Nou, han spilte bare 15 kamper for Barcelona i La Liga og scoret bare et mål. – Det hele endte med en overgang til russiske Zenit i en overgang på 36 millioner pund.

Danske BT: Nicklas Bendtner går gratis

RBK bekreftet på mandag at Bendtner har flere klubber som er interesserte i tjenestene hans. Skal vi tro den danske avisen, står det ikke på størrelsen på overgangssummen. BT hevder at interesserte klubber kan hente RBK-spilleren gratis. Les: Manchester City har nå fått sin straff fra FIFA Bendtner er for tiden «ute av drift» og på jobbsøk fra København. .Det er trist når det ender på denne måten, but that´s life.
Les mer om:

Barcelona-keeper operert på tirsdag

Neto kom inn denne sommeren for å gi førstekeeper Marc-Andre Ter Stegen skikkelig konkurranse om plassen. Så bar det rett ut med skade og operasjon. Nå bekrefter Barcelona at den tidligere Valencia-spilleren som pådro seg et brudd i hånden, ble operert på tirsdag. Les: Manchester har nå fått sin straff fra FIFA [LATEST NEWS] A successful operation for @Neto_Murara All the details https://t.co/Ff0tbkcT7Z — FC Barcelona (@FCBarcelona) August 13, 2019 Alt gikk som det skulle, men holder Neto utenfor kamparenaen i seks-åtte uker.
Les mer om:

Manchester City har nå fått sin straff fra FIFA

Chelsea soner et steintøft overgangsforbud som straff for handel med spillere under 18 år. På tirsdag falt dommen til Manchester City. FIFA kjører kampanje mot de største klubbene for å få bukt på handel og registrering av spillere under 18 år. Selv om det virker som klubbene vet å utnytte smutthull i reglementet, har flere klubber de siste årene blitt tildelt straff fra FIFA. Også Manchester City har vært under etterforskning og fikk sin dom på tirsdag. Les: David Beckham henter genial spiss Vi tenker det ble pustet lettet ut i Manchester.

Bekreftet: United har hentet en av Europas kommende storstjerner til Manchester!

Da kom den. Noe under radaren etter at sommerens overgangsvindu ble lukket i Premier League, kom beskjeden. Manchester United bekreftet på sine hjemmesider at de endelig har blitt enige med Monaco.

Plutselig vil både FIFA, Tesla og AirBnB ha Steffen (32) med på laget: - Det er absolutt lukrativt

Instagram-suksessen Steffen «Seffis» Fossbakk fra Senja er et aldri så lite gullegg for turistbransjen i Troms.
Les mer om:

Nå gjør «FIFA Street» comeback

FIFA-elskere har etterlyst det i en årrekke, og nå er deres bønner hørt. I FIFA 20 kommer FIFA Street tilbake i ny drakt. Nå, som VOLTA.
Les mer om:

Bekreftet: Wayne Rooney is back!

Det var ikke så mange som hadde fått det med seg før Wayne Rooney landet på Heathrow på tirsdag. Noen timer senere var kontrakten signert. Selv om Derby må smøre seg med tålmodighet til januar 2020 før de kan sette utpå United-legenden, er det formelle på plass. Les: Liverpool i forhandlinger om Harry Wilson Det blir en 1 1/2-årsavtale med opsjon på ett år til for fotballsparkeren Rooney.

Vålerenga-talent Oscar Bobb endelig klar for Manchester City

Det er for å si det forsiktig en stor dag for Oscar Bobb som nå formelt er Manchester City spiller. 16 åringen og klubben ble enige om en avtale for noen uker siden, men den måtte vente med å «effektueres» til hans 16 årsdag 16 juli.  Vålerenga bekreftet overgangen for litt siden. Han takket i Juni på Instagram: «Nytt kapittel. Manchester City. Takk til Vålerenga for de siste to årene». Oscar Bobb har vært et stortalent lenge, i fjor havnet han i konflikt med FIFA, han bodde i Portugal og trente med Porto.

FIFA utvider VM i fotball for kvinner til 32 lag

FIFA-styret har enstemmig vedtatt at fotball-VM for kvinner utvides fra 24 til 32 lag. Endringen trer i kraft i VM i 2023.
Les mer om:

FIFA utvider VM i fotball for kvinner til 32 lag

FIFA-styret har enstemmig vedtatt at fotball-VM for kvinner utvides fra 24 til 32 lag. Endringen trer i kraft i VM i 2023.
Les mer om:

FIFA utvider VM i fotball for kvinner til 32 lag

FIFA-styret har enstemmig vedtatt at fotball-VM for kvinner utvides fra 24 til 32 lag. Endringen trer i kraft i VM i 2023.
Les mer om:

Utvider VM til 32 lag

FIFA har besluttet å utvide VM i fotball fra 24 til 32 lag på kvinnesiden, melder NTB. Forbundet skriver i en pressemelding at det kommer etter at sommerens VM var en stor suksess. Endringen trer i kreft til neste VM, i 2023.
Les mer om:

Liverpool-trio nominert i kåringen av verdens beste spiller

Liverpool-spillerne Virgil van Dijk, Mohamed Salah og Sadio Mané er alle blant de ti som kan bli kåret til årets spiller i verden av FIFA i september.
Les mer om:

Disse kan bli årets spiller

FIFA offentliggjorde onsdag de spillerne som er nominert til årets spiller i verden. Listen er som følger: Mohamed Salah (Liverpool), Virgil van Dijk (Liverpool), Sadio Mané (Liverpool), Cristiano Ronaldo (Juventus), Lionel Messi (Barcelona), Harry Kane (Tottenham), Eden Hazard (Real Madrid/Chelsea), Matthijs de Ligt (Juventus/Ajax), Frenkie de Jong (Barcelona/Ajax), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain).

Slik blir FUT i FIFA 20: Mer personlig og mer sosialt

27. september lanseres et splittert nytt FIFA-spill. Etter et trøblete FIFA 19, fokuserer de nå på å gjøre FIFA Ultimate Team gøy igjen.
Les mer om:

Nominert til årets spiller

Både Ada Hegerberg (Lyon) og Caroline Graham Hansen (Barcelona) er nominert til prisen som årets spiller i 2018/2019-sesongen av FIFA. Totalt 12 spillere er nominert, blant dem VM-helten Megan Rapinoe.
Les mer om:

Hegerberg og Graham Hansen nominert i kåringen av verdens beste spiller

Både Ada Hegerberg (24) og Caroline Graham Hansen (24) er av FIFA nominert i kåringen av verdens beste spiller på kvinnesiden.
Les mer om:

To norske kan bli verdens beste

Ada Hegerberg (24) og Caroline Graham Hansen (24) er blant de tolv spillerne som kan bli kåret til verdens beste spiller av FIFA. Vinneren blir kjent i Milano 23. september.
Les mer om:

Pep Guardiola fortsetter der Jose Mourinho slapp

Forrige sommer slapp vi å tenke på hva vi skulle gjøre på kvelden. Med et VM-sluttspill som strakte seg utover uker med lyse kvelder, var det fotball som gjaldt. Men mens vi koste oss, holdt tidligere United-manager Jose Mourinho på å rive av seg håret. Siden flere av spillerne hans tilhørte landene som nektet å la seg slå ut og rakk såvidt tilbake til Premier League-oppkjøringen, gikk hele planen hans i vasken.

Clarence Seedorf har fått sparken

Clarence Seedorf var en fantastisk god fotballspiller, men ikke like vellykket om fotballtrener. Han var i sin tid den første som har vunnet Mesterligaen med tre forskjellige klubber.