Nyheter om FIFA


Jürgen Klopp mister Salah og Mané i én måned

Ta det med ro, ingen større skader på gang med disse to gutta. Men overskriften kan faktisk bli scenariet for Liverpool i 2021. Det er arrangørene av Africa Cup of Nations 2021 som nå har lagt mesterskapet til januar/februar neste år. Med andre ord, i en ekstremt viktig periode for klubber i de største europeiske ligaene. Les: Mauricio Pochettino vil bruke 2 milliarder på Neymar som sin første signering Det er Kameruns fotballforbund som på onsdag kunngjorde at de som vertskap for mesterskapet i 2021 har bestemt seg for perioden 9. januar – 6.

Har forsvart Norge og Vålerenga, lander jobb som hovedtrener

Canada som fotballnasjon er ikke så langt bak oss som vi liker å tro (FIFA ranking 73, Norge 44) Det er selvfølgelig ikke en fordel for fotball at man ikke benytter hverken skøyter eller kølle. – På samme måte som i USA vokser interessen for fotball litt hver eneste år. Les: Mikel Arteta ser etter spillere i sin gamle klubb Manchester City Pa-Modou Kah har lang erfaring som spiller på toppnivå i flere land, men hans trenererfaring er tynnere. – Nå har han landet som første jobb som hovedtrener i Pacific FC.

Jonathan (19) brukte all fritid på FIFA. En hvit løgn fra foreldrene endret alt.(pluss)

Endre livsstil i 2020? Dette er rådene fra ekspertene.
Les mer om:

Jonathan (19) brukte all fritid på FIFA. En hvit løgn fra foreldrene endret alt.

Endre livsstil i 2020? Dette er rådene fra ekspertene.
Les mer om:

Jonathan (19) brukte all fritid på FIFA. En hvit løgn fra foreldrene endret alt.

Endre livsstil i 2020? Dette er rådene fra ekspertene.
Les mer om:

BBC: Aston Villa henter U-landslagsspiller fra Barcelona

Han blir beskrevet som et skikkelig talent, noe Barcelona sa seg enige i da de hentet angrepsspilleren fra West Bromwich forrige sommer. Nå mener tydeligvis Aston Villa at 16-åringen bør komme seg hjem. And here it is. Simple, effective football.

Real Madrid signerer supertalent om 14 dager

Real Madrid vil fullføre signeringen av Reinier Jesus fra Flamengo når han fyller 18 år 19. januar. Alle avtalene er på plass mellom begge klubber og midtbanespilleren allerede. – Det er en stor fjær i hatten for den sportslige ledelsen i klubben, Jesus er et stortalent som sammenlignes med Kaka og vi kjenner jo alle den historien. Los Blancos vil vente til sin 18-årsdag med å fullføre signeringen for å unngå å komme i trøbbel med FIFA om kjøp av mindreårige spillere.

Adama Traore får ikke overraskende toppkarakter i rundens lag

Wolverhampton-kant Adama Traore scorer toppkarakter på rundens lag hos whoscored.com etter imponerende og kraftfullt spill i kampen mot Manchester City. Liverpools Trent Alexander-Arnold-skårer nesthøyeste karakter. Traore har etter han kom til Premier League løftet mer jern enn de aller fleste og vil være nær 100 i neste oppdatering for FIFA.

- Kan du tenke deg at noen driver og kødder det til, med fotballens sjel altså.

GROAS GREP: Kan du tenke deg at noen driver og kødder det til, med fotballens sjel altså. Når fotballen er i ferd med å bli en petimeter sport, så er det grunn til rope varsko. Jeg snakker om VAR(videodømming), og fotballens teknologi. Nå skal det sies at fotballen er rimelig konservativ, og sist det skjedde noe av stor betydning var i 1992, når FIFA endret tilbakespillregelen. Men allikevel.
Les mer om:

Nytt forslag vil endre fotballen totalt

Du er ikke alene, hvis du tenker at nivået på den hjemlige ligaen burde vært høyere. Det har kommet mange forslag, alt fra færre lag til en enda større del av tv kaka til de beste.

FIFA krev 18 mill frå Platini

FIFA stemner tidlegare president Sepp Blatter og eks-UEFA-president Michel Platini for sveitsisk rett med krav om tilbakebetaling av 18 mill kroner. Saka gjeld ei utbetaling frå Blatter til Platini i 2011, ei utbeltaling som FIFA meiner var ulovleg. Etter at utbetalinga blei kjend i 2015, blei begge to utestengde i åtte år, seinare redusert til seks for Blatter og fire for Platini. Den sveitsiske granskinga av omstenda rundt utbetalinga er enno ikkje avslutta, derfor har påtalemakta i landet enno ikkje reist sak.
Les mer om:

Sir Alex Ferguson applauderer ikke de nye planene

Når er nok nok? Dette er spørsmålet som stilles må når noen av verdens mektigste klubbeiere skal skaffe seg verdensherredømme. For Sir Alex blir prosjekt Verdensliga for de beste uaktuelt for engelske klubber. Det er Real-president Perez som ifølge ESPN leder arbeidet med å etablere to verdensligaer, hver med 20 klubber.

Jerv-duo er Norges beste i FIFA

Etter flere utfordringer på veien skjerpet Anders og jeg oss nok til at vi vant årets seriespill i FIFA.
Les mer om:

FIFA avviser støtte til superliga

FIFA-president Gianni Infantino sier han ikke har støttet planene om en egen superliga for europeiske fotballklubber. Infantino fikk spørsmålet om støtten etter at New York Times meldte at Real Madrid-president Florentino Pérez har hatt samtaler med Infantino om planene om en utbryterliga for de europeiske storklubbene. – FIFA har ikke gitt noen støtte for de rapporterte planene om en lukket europeisk superliga. FIFA vil ikke støtte noe slikt prosjekt, sa Infantino. (NTB)
Les mer om:

FIFA vil ha tilbake 18 millioner kroner fra Platini

FIFA vil gå rettens vei for å få tilbake pengene tidligere president Sepp Blatter betalte til Michel Platini i 2011.
Les mer om:

Krever millionbeløp fra Platini

FIFA vil gå rettens vei for å få tilbake pengene tidligere president Sepp Blatter betalte til Michel Platini i 2011.
Les mer om:

Dommerrangering for 2020-sesongen

NFFs dommerkomité har oppnevnt hoveddommere, assistentdommere og veiledere i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, 1. divisjon kvinner og PostNord-ligaen for fotballsesongen 2020. Les: City nedlagt, nå skal Solskjær få United-spillerne til å fungere hele veien I fjor var det flere som la merke til at Premier League-dommer Bobby Madley (34) flyttet til Norge til sin kjæreste og han fikk da dømme kamper på i fjerdedivisjon her hjemme. Han har helt klart kvalifikasjonene i orden.

Kan handle spillere i januar

I januar kan Chelsea igjen handle spillere etter at klubben fikk redusert straffen som den ble ilagt tidligere år. Chelsea ble i februar straffet av FIFA for brudd på reglene for kjøp av mindreårige spillere. Klubben ble nektet å kjøpe spillere i to overgangsvinduer, i sommer og januar 2020. Nå har CAS redusert straffen fra to til ett overgangsvindu, hvilket betyr at Chelsea-manager Frank Lampard kan glede seg over muligheten til å hente spillere.
Les mer om:

Chelsea i taket etter positiv nyhet

FIFA som vanligvis står på krava har bestemt seg i følge flere engelske medier å oppheve overgangsnekten som Chelsea fikk i sommer og i januar.

Både Viking og Sandnes Ulf kan fortsatt bli seriemestre

Eliteserien og OBOS-ligaen er ferdigspilt, men på lørdag blir det avgjort hvem som blir seriemestre i fotballspillet FIFA.

Fotballagenter tjente over fem milliarder i 2019

Fotballagenter verden over har håvet inn over fem milliarder kroner i honorarer dette året, ifølge en ny rapport fra FIFA.
Les mer om:

Tjente over fem milliarder kroner

Fotballagenter verden over har håvet inn over fem milliarder kroner i honorarer dette året, ifølge en ny rapport fra FIFA. Det internasjonale fotballforbundet jobber i disse dager med å sette et tak på hvor mye en fotballagent kan tjene når en spiller skifter klubb. En ny FIFA-rapport viser at det i år settes ny rekord i hvor mange penger som finner veien ned i agentens lomme i forbindelse med overganger.

Arsene Wenger sier han vil hjelpe sin gamle «elev»

Er det en person som kjenner både Arsenal og midlertidig manager Fredrik Ljungberg så er det den mageårige managerlegenden Arsene Wenger.

Ikke så ille som først antatt for Liverpool

Liverpools vanligvis solide sisteskanse Alisson Becker skapte mer dramatikk enn de fleste Liverpool-fans satte pris på i lørdagens tippekamp mot Brighton.   Den brasilianske landslagskeeperen ble utvist for viljehands etter å tatt ballen utenfor 16-meteren. Becker fikk direkte rødt, og de fleste gikk utifra at fjorårets beste keeper måtte stå over Liverpools neste tre kamper. Men de nye reglene for rødt kort sier noe annet. Liker du å tippe på røde kort eller fotballresultater kan det lønne seg å sjekke ut bet365 bonuskode.

Hvem vinner cupfinalen i FIFA? Tipp riktig resultat og vinn billetter til Ullevaal

Byas lader opp til cupfinalen med cupfinalen - i fotballspillet FIFA.
Les mer om: