Nyheter om Fet


Krangler om ny bru: – Vi er helt uten skyld i forsinkelsene

Ledende Ap-politiker Yngve Lofthus Teigen sier at både politikere og administrasjon i Fet er helt uten skyld i at arbeidet med Glomma-kryssing vil bli forsinket. Han reagerer på at Kjartan Berland (H) har hengt bjella på nettopp posisjonen i Fet.

Tidligere landslagstrener tror han ble overvåket av Kina

Bjørn Kåre Ingebrigtsen ble lovet en fet lønn for å skape kinesiske gullvinnere i kombinert. Han jobbet ett år uten å få betalt - og mener mobilen ble hacket.
Les mer om:

Norsk videopremiere: Trillion fra Oslo til South Side Chicago

Ikke sov på denne karen! Will Wilkins alias Trillion startet 2020 med et smell da han droppet debutlåta «100» tidlig i januar. Oslo-gutten smir mens jernet er varmt, og har i mellomtiden sluppet singelen «Lockdown». Ingen ting tyder på at Will har tenkt til å roe ned ennå. Nå har han nemlig vært i South Side Chicago og filmet musikkvideoen til sin nyeste singel «Betrayal», hvor han har med seg den lokale helten Young Famous. Fun fact: Will hevder at ingen andre enn han selv har rørt kameraet under innspillingen av den nye videoen. Imponerende! Se videopremieren på Trillions «Betrayal» feat.

Norsk videopremiere: spenstig samarbeid fra Pasha og Coucheron

Ny superduo? Vi får det beste fra to verdener når Bærum-gutta Pasha og Coucheron møtes i nytt samarbeid. Gutta har jobbet sammen mange ganger før, men det er første gang vi hører dem som dette. «Nobody» er den første singelen fra prosjektet. Sånn høres det altså ut når retro-hip-hop og elektropop møtes. Kos! Begge artistene legger regelboka litt til side og resultatet er en spenstig og søt låt, med matchene fargerik video. Se premiere på splitter ny video under vår prat med Coucheron og Pasha: (Christian Zervos) Hei! Gratulerer med ny låt, hvordan føles det?  Pasha: – Tusen hjertelig takk!
Les mer om:

Fet Arena trolig «reddet»: – Blir overrasket hvis dette ikke går gjennom

Fet Arena er et steg nærmere å bli kvitt lånet som kan føre til konkurs. Nå håper de at også politikerne går inn for å flytte alt over i det langsiktige hovedlånet.
Les mer om:

Sammenslått, men ikke knust!

Kommunesammenslåingen er et faktum. Skedsmo, Fet og Sørum er historie. Sørum-folk bekymrer seg for legevakta i Sørumsand. Fetsokninger ergrer seg over at det blir slutt på kommunal brøyting av private veier. Skedsmosokninger sukker høylydt over økte avgifter som følge av «harmoniseringen». Er det ingenting å glede seg over?
Les mer om:

Kåre og naboene har klaget på veien i over tre år: – Jeg har hørt biler som skraper nedi, og det koster mye å reparere biler

Kåre Hennie (70) tok kontakt med Fet kommune for over tre år siden på grunn av skader på veien der han bor. Nå lover kommunen utbedringer.
Les mer om:

Markus gikk fra alle i KM

Markus Fet Støtvig (18) gikk fra alle i sin klasse og vant KM-gullet i fellesstart på ski i M19-20.
Les mer om:

Middagstips som er bra for kropp, konto og klima

Selvfølgelig er det godt med fet kjøttmat om vinteren, men du trenger det ikke.
Les mer om:

– Kan kun garantere drift ut neste år

Ut fra dagens situasjon tror Fet Arena de kan være konkurs i 2022, hvis de ikke blir kvitt et mellomfinansieringslån.
Les mer om:

Norsk videopremiere: Tung debut fra Plankebyen

Fredrikstads nye rap-prins? Plankebyen, også kjent som Østen, bemerket seg tidlig på hip-hop-kartet, og har med blant andre Pen Jakke og Lok Allé i spissen sørget for å holde det ekte i årevis. Dette kan man selv oppleve dersom man stikker snuten innom festivalen Hiphop på Månen som fremdeles arrangeres hvert år. De siste årene har vi dessverre ikke hørt så veldig mye nytt fra disse traktene, men det er kanskje på vei til å snu? Rapperen Eggi har i denne omgang servert en blytung Fredrikstad-hymne, og har satt sammen en passende musikkvideo med hjelp fra kompisen Tande. Se premieren på «Tungve

Mulig personskade etter elgpåkjørsel – store materielle skader

Nødetatene er på vei til en elgpåkjørsel på fylkesvei 171 ved Heia i Fet og Mork i Sørum.
Les mer om:

Besluttet at barneverntjenesten skulle flytte – ombestemte seg da de så prisen: 100 mill. kr.

I sommer ble det bestemt at barnevernstjenesten i nye Lillestrøm kommune skulle samlokaliseres i lokalene til Fet rådhus. Det kommer ikke til å skje likevel.
Les mer om:

Ordføreren med klart krav til det lokale næringslivet for å samarbeide med dem: – Hvis ikke kan du glemme det!

Bare ti dager etter at Fet, Sørum og Skedsmo ble én kommune inviterte Lillestrøm kommune det lokale næringslivet til konferanse. Og beskjeden fra ordføreren var klar.

Fet inngangsbillett

Billigst, gjerrigst og nesten sprekest
Les mer om:

Slik får du hjelp i den nye storkommunen

Kommunene Sørum, Fet og Skedsmo er historie. Å få hjelp med kommunale tjenester skal nå bli enklere og mer effektivt.
Les mer om:

Jeton tok steget og la seg under kniven: – Det var som å slå av en bryter

8. mai i år tok Jeton Seferi fedmeoperasjon – eller mer presist en gastrisk bypass. Etterpå har han ikke hatt lyst på fet mat, sukker og mat med hvetemel. – Det var som å slå av en bryter, sier Jeton Seferi.
Les mer om:

Dette var de mest leste serieanmeldelsene på GAFFA.no i 2019

Julemiddagen(e) ligger godt i magen, fyrverkeriet venter og et massivt år både på musikk-, film- og seriefronten nærmer seg ubønnhørlig slutten. I 2019 har GAFFA.no nådd ut til flere lesere enn noensinne tidligere, og anmeldelsene våre er fortsatt noe av det som skaper mest nysgjerrighet og debatt blant våre lesere. Også på seriefronten har det skjedd mye i 2019.

Svetter bort ribba for 11. året på rad

Julen innebærer for de fleste mye og fet mat, samt tilhørende godt drikke. Derfor har denne gjengen de siste 11 årene møttes for å svette bort ribba med futsalturnering.
Les mer om:

Kommunen opphører – bladet består

1. januar opphører Fet kommune, men tidsskriftet Årringen skal leve videre, lover redaktør Thomas Støvind Berg.
Les mer om:

Her får alle ansatte 50.000 kroner i julebonus – men rundt 40 må permitteres til nyttår

En fet julebonus på 50.000 kommer godt med for fiskeslakterne i Ellingsen Seafood. Etter nyttår står flere av dem nemlig uten jobb.

Engelsk dobbel til fet odds

Sheffield United er tilbake på vinnersporet og slår et bortesvakt Aston Villa-lag.
Les mer om:

Engelsk dobbel til fet odds

Sheffield United er tilbake på vinnersporet og slår et bortesvakt Aston Villa-lag.
Les mer om:

Engelsk dobbel til fet odds

Sheffield United er tilbake på vinnersporet og slår et bortesvakt Aston Villa-lag.
Les mer om: