Nyheter om Fet


Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Harald (23) satte alle på plass

Harald Øygard presterte sesongbeste da han på lørdag satte samtlige konkurrenter på plass og vant norgescuprennet på Fet. Det til tross for at nivået i norgescupen aldri har vært høyere enn det som er tilfelle nå.
Les mer om:

Tok over konkurranse med under et døgns varsel: – Jeg tenkte at vi aldri kom til å få lov

Rundt 80 utøvere får likevel kjempe om plass i junior-VM i helgen. Fet skiskyting er sikre på at smittevernet på Hvalstjern kommer til å bli ivaretatt.
Les mer om:

Joshua King klar for Southampton helt til Carlo Ancelotti satte inn en sluttspurt

Selv 10 ville hester kunne ikke få Joshua King til å bli i Bournemouth etter de ikke bare rykket ned til Championship, de ser ikke ut til å komme seg tilbake til Premier League med det første heller. – Mange av den norske spissens lagkamerater hadde funnet grønnere gress andre steder. Southampton var på banen og ønsket seg en avtale, det gikk i vasken tidlig på deadline day ifølge et samlet mediekorps på grunn av Joshua King sitt krav om en fet lønningspose.

Conor McGregor høyt oppe: – Han ser ut som en liten, fet elefant

Siden november 2016 har Conor McGregor (32) vært i buret bare to ganger. Nå er det endelig dags igjen. Men iren lover at det blir en kort oppvisning. Kan det bli revansjmøte med Khabib Nurmagomedov (32)?
Les mer om:

Skal Fredriksstad Blad skrive fet, sten og lere eller feit, stein og leire? Det kan du være med på å bestemme.

«Her må det være noe feil. Det heter kvikkleire, ikke kvikklere!»
Les mer om:

Politiet har frigitt navnet på den omkomne etter husbrannen i Etnedal

Det var 15. desember at det ble oppdaget et nedbrent bolighus ved Fjellslinna i Etnedal. Seinere ble en 61 år gammel mann funnet omkommet ved huset. Den omkomne er Jørn Sigvart Nordli, som skal bisettes ved Fet kirke.
Les mer om:

Folk står i kø for å tilby husrom: – Vi åpner gjerne hjemmet vårt

En rekke godhjertede mennesker tilbyr husrom for de evakuerte i Gjerdrum. Mari i Fet og og Carl Ronny i Nes er bare to av mange.
Les mer om:

Effektiv metode mot oppblåst mage

Det blir fort mye fet mat og oppblåste mager i jula, men det betyr ikke at man trenger å styre unna den typiske julematen. Fire eksperter gir sine beste tips til hvordan man kan spise litt smartere - og holde magen i balanse.
Les mer om:

Brann i enebolig: – Full overtenning

Flere brannbiler har satt kursen mot en enebolig på Nerdrum i tidligere Fet kommune.
Les mer om:

Dynamo Dresden solgte 72 000 spøkelsesbilletter

2020 har introdusert noen nye ord og et av de er spøkelsesbilletter. Kreativiteten har vært stor alt fra utskårede pappfigurer til digitale avatarer.

To biler frontkolliderte i Fet

Ingen ble alvorlig skadd da to biler frontkolliderte på Fetveien i tidligere Fet kommune på Romerike onsdag kveld.
Les mer om:

Om ikke så lenge er det eneste de har igjen av supertalent Yusuf Demir minner og en fet bankkonto

Du har sannsynligvis ikke hørt om 17 år gamle Yusuf Demir med mindre du er glødende opptatt av østerisk fotball. Rapid Wien vet de sitter på gullkalven, en rekke klubber sitter klare med det store sjekkheftet for å sikre seg det neste store. Den unge spissen følges tett av speiderne til Manchester United, Barcelona og Ajax, med den nederlandske talentfabrikken som det mest sannsynlige neste stoppested.

Kan bli superkveld for Herrem: Gull og pengedryss

Camilla Herrem er en time superhåndball unna sin femte EM-tittel, en fet bonus og farvel til titteltørken.
Les mer om:

Kan bli superkveld for Herrem: Gull og pengedryss

Camilla Herrem er en time superhåndball unna sin femte EM-tittel, en fet bonus og farvel til titteltørken.
Les mer om:

- Takknemlig

Nora Mørk står timer unna en mulig jackpot med ny EM-tittel, fet bonus og toppscorertrofeet. - Jeg er takknemlig for at kroppen nå spiller på lag, sier hun.
Les mer om:

Bodø/Glimt avsluttet med ny seier

Bodø/Glimt sikret en komfortabel seier på hjemmebane lørdag da de slo Viking 3-0. Sondre Brunstad Fet førte laget opp i ledelsen etter et knapt kvarter, mens Kasper Junker doblet ledelsen etter drøye 20 minutters spill. Dansken la også på til 3-0 like før slutt. Junker har scoret 27 mål i årets sesong, på 25 kamper. Det gir et scoringssnitt på smått utrolige 1,08. I en normalsesong ville han ha blitt suveren toppscorer. I år utfordres han av Kristiansunds Pellegrino, som har 25 mål på 26 kamper. Dette var Glimts siste kamp i årets Eliteserie.

Nærmar seg 100 etter ny målfest

Bodø/Glimt slo Stabæk 5-2 i eliteserien søndag, og står med 96 scoringar to rundar før slutt. Laget kan bli det første som scorar hundre mål i løpet av ein sesong. Søndag leia Glimt 3-0 ved pause og 5-0 før Kosuke Kinoshita reduserte to gonger på overtid. For Glimt scora Philip Zinckernagel 2, Kasper Junker, Ulrik Saltnes og Sondre Brustad Fet. Zinckernagel med sine to mål og to målgivande har 36 målpoeng hittil i sesongen - 18 mål og 18 målgivande.

Gullgutten Fet: – Var ikke helt dette jeg så for meg

Sondre Brunstad Fet (23) mener det er lov å drømme stort etter å ha tatt seriegull med Bodø/Glimt.

Gullgutten Fet: – Var ikke helt dette jeg så for meg

Sondre Brunstad Fet (23) mener det er lov å drømme stort etter å ha tatt seriegull med Bodø/Glimt.

Kan sikre seg seriegullet på bortebane: – Vi har fokus på oss, selv

MARIENLYST (SPORTEN) Med seier eller uavgjort vil Bodø/Glimt sikre seg seriegullet i bortekampen mot Strømsgodset på Marienlyst. For laget som har svidd igjennom sesongen, som «vulkanene på Island». Det er en dårlig skjult hemmelighet at Bodø/Glimt blir seriemester denne sesongen. I teorien kan de ryke på en kjempesmell og miste gullet på målstreken, men om de gulkledde fra Bodø tar poeng i kveld så er all tvil feid til side – da vil gullet sendes til Bodø.

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk-fredag! Nå er det kun en drøy måned til julen er ferdig Det er vel derfor norske artister begynner med julesangene sine rett etter halloween. 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 54 nye doser med norsk musikk og valgte ut disse låtene. Blant annet et par vakre julesvisker. Emma Steinbakken «Stay With Me» Det er som seg hør og bør klart for sesong 2 av Per-Olav Sørensen-serien Hjem til Jul alias Home for Christmas 2 med Ida Elise Broch (søsteren til Nicolai) og Gabrielle Leithaug alias Gabby.

EB Jetset og XXD Polo: – Finlandshetta er bytta ut med munnbind

EB Jetset alias €B Jetset sparket i gang 2020 med video til debuten «Paramilitær» her hos 730.no i januar. Siden den gang har Oslo-rapperen rukket å slippe et solid knippe singler og debutalbumet Rockstar. Nå runder han av det historiske pandemi-året med låta «C63», et samarbeid med produsenten XXD Polo. Polo har også hatt et aktivt år, med produksjoner for S1sco, Pedram, NALO og Doni Mula, samt det nyoppstartede plateselskapet PoloSounds, som ryktes å skulle ha en rekke fremtidige stjerner på gang i 2021. Gleder oss! Videoen til «C63» er laget av Håkon Dælbekk og XXD Polo.

Videopremiere fra Isah: – Regissøren mener eg fortjener en Oscar… Eg e ikke uenig

Isah er tent som et adventslys i musikkvideoen til «Blitz». Den 21 år unge Stavanger-stjernen risikerer både liv og lemmer i den stilige snutten regissert av den Los Angeles-baserte nordmannen Julian Alexander. Vi tok en prat med talentene foran og bak kamera – les intervjuet etter at du har sett videopremieren her hos 730.no. Her er Isah – «Blitz»: «Blitz» er produsert av arbeidsjernet Pluto. Isah, du flipper stilen på denne låten.

Sondre mister møtet med gamle kjente: – Utrolig kjedelig

Sondre Brunstad Fet har slått opp strekkskaden sin, og må stå over mot Aalesund.
Les mer om: