Nyheter om Fet


Danseglede på Herredshuset i Fet

Les mer om:

I én kommune har gjennomsnittspareren mer enn dobbelt så fet sparekonto som på resten av Romerike

Banken har undersøkt hvor mye kundene sparer.
Les mer om:

Fet Janitsjar - Klassisk Britisk

Les mer om:

Håvet inn over 17 millioner i fjor: – Vi sto på bar bakke og så potensialet i hybelhuset

Ann-Kristin Iversen (51) er eneste kvinne på topplisten i Fet. Hun har gjort det skarpt innen eiendom.
Les mer om:

Kven toppar skattelistene i Suldal, mon tru?

Tal frå Stavanger Aftenblad viser at Sverre Underbakke tronar høgst på formuetoppen med 49 810 757 kroner. På plassen etter han, finn me Merethe Nyland med ei formue på 32 493 914 kroner, og deretter Per Arne Fisketjøn, med ei formue på 18 163 805 kroner. Høgast inntekt Busseigaren Per Arne Fisketjøn hadde høgast inntekt i Suldal i 2018, med 4 105 565 kroner, følgt av Øystein Johan Kilane, som hadde ei inntekt på 3 945 390 kroner.

Her er skattetoppen i Fet

Disse tjente mest, disse har høyest formue og disse skattet mest i 2018.
Les mer om:

Nå er eiendomsskatten i den nye storkommunen klar: Disse blir skattevinnerne

Innbyggerne i Fet kommer best ut når eiendomsskatten harmoniseres i den nye storkommunen Lillestrøm. Her vil eierne av en 120 kvadratmeter stor bolig spare opp mot 4.000 kroner i året.

– Grunneierne møter kommunal arroganse

Tom M. Linder, rådgivende ingeniør og takstmann, representerer to grunneiere i Fet – og er ikke nådig i sin kritikk av kommunen: – De møter en kommunal arroganse jeg har til gode å ha sett noe annet sted, sier han.
Les mer om:

De etablerte AaFK-ungguttene gleder seg til ny eliteseriesjanse

Sondre Brunstad Fet og Jørgen Hatlehol fikk smake på nivået i Norges øverste divisjon forrige gang AaFK var der. Nå får duoen en ny mulighet.
Les mer om:

De etablerte AaFK-ungguttene gleder seg til ny eliteseriesjanse

Sondre Brunstad Fet og Jørgen Hatlehol fikk smake på nivået i Norges øverste divisjon forrige gang AaFK var der. Nå får duoen en ny mulighet.
Les mer om:

Kapteinen brekker ned sin første mixtape – låt for låt ✨

Ikke kall det et album! Det føles som at Kapteinen slapp debutsingelen sin i går, men nå er mannen med Norges mest myndige artistnavn allerede klar med sin første mixtape. Kjell Øverland aka Kapteinen har imponerende nok produsert hele godteposen selv. Selvbeskrivende En mixtape om kjærlighet har 13 spor og én gjesteartist; Nora Collective-kollega Unge Ferrari. Fun fact: Julie Bergan var med å skrive «Mr. Fantastique». Som seg hør og bør byr Stavanger-solstrålen på både på skits og mellomspill.

FREDAGSFJAS: Jesper Jenset deler sine beste helgetips

Endelig fredag, og endelig fredagsfjas! Spalten hvor våre favorittfjes deler sitt favorittfjas. Hele greia er egentlig ganske tullete. Denne uken tar vi en prat med Jesper Jenset, som har holdt seg opptatt siden sist vi fjaset. – Jeg slapp en låt med en polsk DJ som gjorde det ganske bra. Fikk derfor muligheten til dra dit og opptre på flere store festivaler. Veldig kult! Kult indeed!  – Jeg fikk med meg en fun fact om polsk tv! , fortsetter Jesper. – Alle utenlandske filmer og serier er dubbet, men ikke av skuespillere. En og samme fyr leser absolutt alle stemmer.

– Bilene er problemet

Et bedre kollektivtilbud rundt Fetsund er avhengig av at flere lar bilen stå. Det sier Ruter i en kommentar til utspillet fra Fet næringsforening om flere busser.
Les mer om:

Fet rykket ned: – Vi hadde fortjent mer i dag

(Fet - Blaker 1-2) I årets siste kamp gikk Fet på nok et svært bittert tap. Denne gangen kostet det dem plassen i neste års 4. divisjon. – Det er klart vi er skuffa, sier spillende trener Simen Rustadbakken.
Les mer om:

Den nye brannstasjonen skal stå ferdig i 2021

Om to år er det slutt med deltidsansatte brannfolk i Fet og Sørum. Da skal en ny brannstasjon stå ferdig på Lystad i Sørum.
Les mer om:

Ga Fet en hjelpende hånd etter seier i lokaloppgjøret

(Eidsvold Turn 2 - Eidsvold IF 1-2) I tillegg mener EIF-trener Roy Arne Berg at Råholt-laget nå mer eller mindre er sikret NM-kvalifisering i 2020-sesongen, hvis de også vinner i siste serierunde.
Les mer om:

Sikret nervepirrende sesongavslutning

(Aurskog-Høland - Fet 0-2) Nok en gang leverte Fet med kniven nærmest inne i strupen. Forskjellen nå kontra de tre siste årene, er at laget også må ha hjelp for å sikre plassen i 4. divisjon.

Silje tok prisen!

Silje Martinsen Talbakk fra Fet har mottatt høythengende bransjepris.
Les mer om:

Skedsmo kommune styrer mot underskudd for første gang på 30 år: – En alvorlig utvikling

Rådmann Erik Nafstad misliker sterkt den økonomiske utviklingen i Skedsmo, et par måneder før sammenslåingen med Fet og Sørum til nye Lillestrøm kommune.

Sendte han Fet ned?

(Fet - Eidsvold Turn 2 1-6) Eidsvold Turn var tydelig på at de ikke toppet andrelaget i den ultraviktige nedrykkskampen, men sier de vil stille med tilnærmet likt mannskap i de to siste seriekampene.
Les mer om:

Amazon har sikret seg «Fleabag»-serieskaper med fet avtale

Phoebe Waller-Bridge har nemlig skrevet en kontrakt som sies å være svært så gullkantet, med Amazon Prime, melder Variety. Kilder sier til Variety at avtalen er verdt 20 millioner dollar årlig, noe som tilsvarer drøye 180 millioner norske kroner. Ingen detaljer er imidlertid lekket om hva- og hvor mye Waller-Bridge skal skrive og produsere, eller hvor lang tid kontrakten strekker seg. LES OGSÅ: Blir ny «Idol»-dommer. – Jeg er veldig glad for å få fortsette samarbeidet med Amazon.
Les mer om:

Fet odds på Viking

Viking har slått Aalesund i fire av de fem siste seriekampene på Color Line stadion, men Eliteserielaget er likevel ikke favoritt i kveldens kvartfinale.
Les mer om:

Fet odds på Viking

Viking har slått Aalesund i fire av de fem siste seriekampene på Color Line stadion, men Eliteserielaget er likevel ikke favoritt i kveldens kvartfinale.
Les mer om: