Nyheter om Ferie


Hyttesalget tok ferie i sommervarmen

Eiendomsmeglere er forundret over at de ikke har solgt flere strandperler i år som Sørlandet har vist seg på sitt aller beste.
Les mer om:

På Veen gard er det ferie hele året

Det har skjedd et generasjonsskifte på Veen. Janne Marie og Gjermund Vassbø har tatt over gården og campingplassen. Det har gått veldig mye bedre enn alle hadde trodd.
Les mer om:

Ny drømmedebut og debutscoring for unggutt, målfest og praktscoringer: Grorud avsluttet vårsesongen med stil

De gulkledde storspilte nok en gang i egen storstue da Hønefoss kom på besøk. Nå kan Eirik Kjønøs «disipler» ta en etterlengtet og fortjent ferie, vel vitende om at de har like mange poeng som topplaget Fredrikstad.

Joe Hart ble med på treningsleir

Joe Hart ble kjøpt av Manchester City fra Shrewsbury tilbake i 2006 og et par sesonger senere ble han Englands landslagskeeper. Han har vært ute i kulden en god stund nå og heller ikke vurdert som god nok til å bli med landslaget til England.  Nå er han tilbake på Etihad stadion etter å ha vært på utlån hos West Ham. Laget har nå dratt på treningsleir i USA og Joe Hart er med, men om det betyr han er inne i varmen igjen vites ikke.

På ferie med cross-sykkel, telt og campingvogn

Tore Grøtte (47) og Lene Kristensen (38) fra Alta fikk med seg både telttur i Rago og kjøring i Dråvika da de la ferien innom Indre Salten.

Advarer mot ID-tyveri: - Ikke stol på det trådløse nettverket på ferie

- En litt høyere mobilregning er småplukk sammenlignet med hva det kan koste å bli utsatt for ID-tyveri, sier Frende Forsikring og oppfordrer folk til å droppe det offentlige trådløse nettverket.
Les mer om:

Skal du på ferie? Slik sikrer du deg gratis oppgradering

Drømmer du om å fly på businessklasse eller bo på suite? Da bør du få med deg disse tipsene.
Les mer om:

Sommertrafikk hos Khaled

For 1,5 år siden startet Khaled Mahmoud (29) fra Syria opp en italiensk restaurant i Aurdal sammen med Rebwar Ohmael Zuelah. Sommerferien er den viktigste delen av året for kurderen, og med mye trafikk blir det ikke mye ferie på restaurantdriveren.
Les mer om:

Jan Richard foretrekker ferie i det fri

Selv om Jan Richard Tallaksen er vokst opp i Tvedestrand, synes han nok at Norge er best i vest. Særlig når han kan kjøre sikksakk mellom bobilene på vei ned bratte vestlandsfjell.

Hele Jærens sangfugl tar ferie på fjelltopper og elsker duften av våt ull

Vi har tatt «Sommerpraten» med Hilde Selvikvåg.
Les mer om:

Kjemper for lovpålagt ID-merking av katter, men Mattilsynet vil ha holdningskampanjer

Hver sommer dumpes katter når vi skal på ferie. Dyrevernalliansen, foreningene og veterinærer vil ha obligatorisk ID-merking, men Mattilsynet sier nei. De mener løsningen ligger i holdningskampanjer.
Les mer om:

Kvinne døde etter fall fra fjell

En kvinne i 60-årene fra Nordland døde etter at hun falt ned fra et fjell og traff en stein. Kvinnen var på ferie på Dønna med ektemannen da ulykken skjedde.

Ronaldo presentert som Juventus-spiller: - Jeg er ikke her på ferie

33 år gamle Cristiano Ronaldo håper han skal klare å overraske fotballverdenen en siste gang før karrieren er over. Det vil han gjøre ved å vinne titler med Juventus.

Takket for seg med scoring

(Selbak - Eidsvold Turn 1-4) Thierry Dabove skaffet straffe og scoret i sin avskjedskamp, da Eidsvold Turn tok ferie med seks poengs luke på tabelltopp.
Les mer om:

June drømmer om å ta med datteren Eva Natali (10) på ferie, nå kan det bli en realitet: – Hun er den tøffeste jeg vet om

«Jeg har så lyst til å kunne ta med meg Eva Natali på en ferietur. I fjor holdt vi på å miste henne. Hun har overlevd mot alle odds. Vi er avhengige av assistenter 24/7 for å få dagene til å fungere. Og vil ha dem med oss. Men da trenger vi litt hjelp!»
Les mer om:

Gründerne satser sammen: – I år blir det ikke ferie på oss før ut i september

Jerngryta-gründer Karen Holm-Johansen har fått det mer travelt enn noensinne.
Les mer om:

Manchester United-treneren: Dette er en skam!

Jose Mourinho slenger med igjen leppa når det som ikke går hans vei. Da skulle vel alt være som normalt? Vel, for United er det faktisk ikke det. VM er over på søndag. For flere utmattede stjernespillere betyr dette mindre enn fire uker før sesongstart, noe som får Mourinho til å fortvile. -Vi kan ikke starte sesongen i Premier League med spillerne som har vært med i VM. Dette er en skam for verdens viktigste liga i Europa, sier Mourinho ifølge Manchester Evening News. Trenger alle mann alle fra start. Alle 12 United-spillere som har vært i VM i Russland er tildelt tre ukers ferie.

Hit reiser vi på ferie i sommer

Spania og Danmark topper ferielisten hos nordmenn, viser ny undersøkelse.

Ensomheten tar ikke ferie

Sommeren er den fineste årstiden for veldig mange. Men for mange er sommeren den tyngste årstiden av dem alle.
Les mer om:

– Det er tydelig at mange av gutta også gleder seg til ferie

(Gjelleråsen - Bjørnevatn 2-1). Gjelleråsen holdt på å ta ferie litt for tidlig, men Billingtons strafferedning brakte nødvnedig energi i grønntrøyene.
Les mer om:

Du må kanskje reise på ferie med eksen

Det er ikke alt som dekkes av reiseforsikringen. Avbestilling som følge av samlivsbrudd eller uvennskap er ikke godt nok for forsikringsselskapene.
Les mer om:

– I går fant vi 3 barnevogner

Folk på ferie glemmer både bukser, sko og kosedyr. I går fant vi tre barnevogner, forteller June Furunes Gkikas som tar seg av hittegods i Kristiansand dyrepark.

La ferien bli en fest!

Opprinnelsen til begrepet ferie er gamle dagers religiøse festdager. Ferie var en fest. Og sånn er det fortsatt, selv om kona ikke liker festinga mi noe særlig.
Les mer om:

20 sommarspørsmål

Karin Søndenaa Nessa er 59 år og bur på Jelsa. Når ho ikkje har sommarferie, er ho einingsleiar ved Jelsa oppvekstsenter. Ho ser fram til å få barnebarna på besøk. Elles blir det camping og stemne, i tillegg til turar til fjells. Nemn tre ting som får deg i sommarstemning – Sol, varme og ferie.

FFK kan ta ferie på delt tabelltopp etter Asker-kampen

Søndag kl. 14.00 skal FFK møte Asker borte på anrike Føyka Stadion vest for Oslo. Etter det tar spillerne ferie, men skal gjennomføre fire egentreningsøkter på 10 dager.
Les mer om: