Nyheter om Ferie


Kom fra ferie og hjem til pilotstreik: – Vi får ikke gjort noe annet enn å vente

Etter to uker i Thailand landet familien Johannessen på Gardermoen fredag morgen. Når de kommer seg hjem til Tromsø er helt i det blå.

Kom fra ferie og hjem til pilotstreik: – Vi får ikke gjort noe annet enn å vente

Etter to uker i Thailand landet familien Johannessen på Gardermoen fredag morgen. Når de kommer seg hjem til Tromsø er helt i det blå.

Når disse «husmødrene» reiser på tur kjører de et litt tøffere vorspiel enn andre

SKIEN: De kaller det husmorferie og avslutter som oftest med pub til pub. Men vorspielet til Sissel Gåre Andresen (41) og venninnene er alt annet enn ferie.
Les mer om:

Stjernespekket Bond-presentasjon på Jamaica

Den 25. filmen om James Bond er ventet å være skuespiller Daniel Craigs siste film i rollen. Produsentene bak filmen valgte Jamaica og forfatter Ian Flemmings egen villa GoldenEye som sted for avsløringen av flere nyheter om filmen. I direktesendt overføring på Twitter fortalte produsentene Michael Wilson og Barbara Broccoli, og flere av de mest sentrale skuespillerne, om filmen. Deler av jubileumsfilmen er spilt inn i Norge, nærmere bestemt i Nittedal i Akershus. Innspillingen fant sted mellom 25. mars og 2.

Legg deg i hardtrening - bli verdensmester i kildesortering

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I går inntok Leif Magne Hjelseng og Anne-Line Tverbakk Stamina i Bodø for å fortelle om årets aksjon. Sorteringsguiden er gjort om til et treningsprogram.Iris knallhardt for å tilrettelegge, slik at Salten kan bli verdensmester i kildesortering. Og om alle gjør en ekstra innsats er målet innen rekkevidde.

Flere vil være ansvarlige turister: – Vil ha god samvittighet når man reiser på ferie

Miljøhensynet blir stadig viktigere for turister, og den bærekraftige i utviklingen i reiselivet er helt nødvendig, ifølge NHO Reiseliv.
Les mer om:

Leserinnlegg: Fast lege er god kvalitetssikring.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Foto: Foto: Karine Nigar Aarskog Fastlegeordningen på fastlandet har vært en suksess; først og fremt i form av bedre kvalitet på grunn av at pasientene er sikret en kontinuitet over tid. Dette gir blant annet legene mulighet til å oppdage sykdom tidligere. I tillegg gir det pasientene en forutsigbarhet og de slipper å gjenta hele sin sykehistorie flere ganger. For legene er det også enklere å følge en pasient over tid.

Skjermfri påskeidyll på Ualand

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det har vært gøy å fiske, bade og spille monopol, forteller tvillingbroren David Raustein Reime, idet han kommer gående fra stranda, iført redningsvest og med en gevinst på tre små ørret.Samlingsstedet Legå camping ligger idyllisk til på Ualand, hvor elva Tekseåni munner ut i Bilstadvatnet. Like ved stranda på campingplassen, har storfamilien Reime/Vangen/Grindheim fra Sandnes, Stavanger og Rennesøy campingvogn.

Flere unge chatter med Kirkens SOS i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kirkens SOS samler nærmere 1000 frivillige ildsjeler til tjeneste. Til sammen besvarer våre frivillige på nesten 200 000 henvendelser hvert år. Det er de som svarer på telefon, chat og SOS-melding enten det er dag, natt, hverdag, ferie eller helligdag. Vi ønsker å bidra til å gi alle mennesker som møter motgang i livene sine håp, uansett sosial eller økonomisk bakgrunn, religion eller seksuell legning.

Svetlana har virkelig merket påsketrafikken: – Positivt å drive restaurant på motorveien

Påsken er over og folk er på vei hjem fra fjell, hav og ferie. Dette resulterer i sultne bilister og lange køer hos Burger King på Kløfta.
Les mer om:

Herning er nordisk mester, men lørdag møtte de disse Nærbø-guttene...

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nærbø G14 (gutter født i 2004) reiste i påsken på Elitecup i Herning i Danmark. Arrangør var Herning HF, som i romjulen ble nordiske mestere i Göteborg. For en uke siden vant Nærbø G2004 Peter Wessel Cup for tredje gang på rad, og befestet med det posisjonen som Norges beste lag i årsklassen. Nærbø-guttene spilte totalt syv kamper i Herning, mot tre danske lag: Ribe, Langeskov og nevnte Herning.

Kjendispåske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hvordan ser påsken ut for de forskjellige kjente navnene rundt om i Groruddalen? Vi tok en runde for å høre hva politikere, artister, idrettsfolk og ildsjeler skal fylle høytiden med. Kamzy Gunaratnam, varaordfører, Ap: 1. Fem sammenhengende dager.2. Hvor ellers? Beste Grorud!3. Familien.4. Sove lenge, spise masse og lange gåturer ved og rundt Stemmer'n og Vesletjern. 5. Nei.

Diego Costa må finne seg ny klubb – igjen

Det er noe med godeste Costa som gleder  – og irriterer. Etter at han dro inn dommerens mor og dobesøk i samme setning under Barcelona-kampen, har han blitt tildelt en særs tidlig sommerferie.  Ok, dette er ikke noe nytt at Costas ferie blir lengre enn for de andre. Vi husker godt da konflikten hadde låst seg hos Chelsea, og 30-åringen trakk seg tilbake til Brasils strender. Sånn Costa kan være på sitt beste.

Erik Nordstrand vil fokusere på studier, fremfor en pokerkarriere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)POKER-NM: Erik Nordstrand fra Røyneberg deltok i Norgesmesterskapet i poker i Dublin. Av over 1100 påmeldte endte Sola-karen på en strålende sjetteplass. Langt over hans egne forventning før han reiste til Irland.- Jeg hadde jo et lite håp om at jeg kunne gå langt, men det var egentlig bare et håp.

Når PSG-manageren er bekymret, skjer det definitivt noe til sommeren

I Paris ser flere på PSG som verdens beste klubb. Manchester United var ikke enig. Når spillere i tillegg surmuler etter exiten fra Champions League, blir manageren bekymret. For oss blir dette et signal om at noe er på gang. Det skal egentlig ikke skje, men 5-1-tapet mot Lille viser at når hjertet er på ferie, følger prestasjonene. PSG skal få lov til å tape kamper i Ligue 1, men når Paris-klubben ikke har tapt to kamper på rad siden november 2011 – og ikke sluppet inn tre mål eller mer siden 2009 – forteller dette om noe mer. Best når det ikke gjelder?

12 norske podcaster for påskeferien

Gratulerer med påskeferie! Gitt at du ikke har jobb-påske, da. Vi vil nødig at du skal kjede deg, og vil i den anledning anbefale 12 norske podcaster du kan sluke eller ha som bakgrunnsstøy. Flittige studenter og folk med jobb uten ferie kan for all del lese videre, det er jo ikke noe i veien for at du kan hører et par episoder til og fra jobb/skole. Felles for alle podcastene nedenfor er at de får oss til å le, noen gjør oss også litt klokere og samfunnsengasjert.

– Ta med vanen om å kildesortere i påskeferien

Annenhver nordmann reiser bort i påskeferien. Grønt punkt Norge er bekymret for at det kan føre til en nedgang i kildesortering, fordi mange glemmer å ta med seg de gode sorteringsvanene på ferie.
Les mer om:

Barnehagebarna svarer: Hvorfor feirer vi påske?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)PÅSKE: Barna i Stemvegen FUS barnehage har spilt et teaterstykke om påske uken før ferien. Leon Hallerake (6), Andrea Radic (6), Aksel Martin Jensen (6) og Mathilde Harredsvela (5) var alle fornøyde med rollene sine som Jesus, tjenere og engel. Leon syntes det var spesielt gøy å ri på «eselet», som ble spilt av en barnehageansatt.

Dette betyr påska for jærbuane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tuva Hansen, Klepp-kaptein 1. Når eg høyrer ordet «påske» tenker eg på ferie, kylling og sjølvsagt seriekampen me alltid har 2. påskedag.2. Eg har ingen faste tradisjonar, utanom det å ha betre tid i kvardagen til å lage gode måltid.3. For meg er påskeferien å ha fri frå skule/studie, men eg trener alltid med laget då me forbereder oss til kamp.

- Enklere å ansette legevikar i kommunene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå foreslår vi forskriftsendringer som gjør at kommuner kan ansette nødvendige fastlegevikarer. Vi må sikre at innbyggerne får gode helsetjenester og at kommunene får ansatt legene de trenger, sier helseminister Bent Høie. Forslaget som nå sendes på høring innebærer at det kan ytes trygderefusjon til fastlegevikarer og vikarer i legevakt uten at legene ha gjennomført norsk turnustjeneste/LIS 1.

- Det er ferie, da må vi ha litt kos

Køen på Bonzo bakeri strakte seg helt ut på gata onsdag.
Les mer om:

God påske!

Nordstrands Blad ønsker alle lesere god påske! Husk at vi er på nett - men papiravisen har ferie.
Les mer om:

Ministeren på Joker Nes Verk: - Det er ikke lov å handle noe annet sted enn lokalbutikken når man er på tur

Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland besøkte tirsdag Jokerbutikken på Nes Verk i Tvedestrand. Ministeren selv, mener det er «forbudt» å ikke handle lokalt på ferie. Den regelen etterlever hun.

I år bytter flere bort hyttepåsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Flere velger utlandet på bekostning av hytta denne påsken. - Den sene påsken ser ut til å påvirke folks påskeplaner, sier Astrid Bergmål, leder i Virke Reiseliv.Tall fra Virkes befolkningsundersøkelse viser at det trolig blir færre appelsiner og Kvikk Lunsj i solveggen, og mer av europeisk storby i år. Til sammen sier 37 prosent av de spurte at de skal ta påskeferie i år.