Nyheter om Ferie


Pinnekjøtt av geitekje blir julemat i Tanzania

- Jeg fikk ideèn i sommer da min mann og jeg var på ferie i Misvær.
Les mer om:

Etter et langt arbeidsliv, skulle Odd roe ned. Slik ble det ikke

Odd Brostad Nilsen skulle slappe av på en lengre ferie. Så kom koronaen.
Les mer om:

- Velkommen inn for en fredelig handletur - Stein er på ferie

Joker på Hvasser har sin egen form for humor. Den får spillerom når det er ledige skilt å leke med.
Les mer om:

- Vil hjem til egen seng

Bjarte Onsrud og familien har i flere timer vært coronafast på et fly i Nederland etter en to ukers ferie i Sør-Afrika.

Ferieloven blir gjeldende på Svalbard: – Nå er det slutt på å spørre pent om lov til å ta ut ferie

Da ferieloven ble innført på 1980-tallet ble den ikke gjeldende for Svalbard. Fra og med 1. januar 2022 gjelder loven også for Svalbard.
Les mer om:

Koste seg i Spania da hyttenaboen sendte dette bildet: – Vi fikk sjokk

– Vi koser oss på ferie i Spania da naboen sender oss et bilde av den gamle utedassen vår. Det er et sjokk. Vi har hatt hytte her i 50 år, men har aldri opplevd maken, sier ekteparet Vatne.
Les mer om:

Så mye CO2 slipper vi faktisk ut hver gang vi drar på ferie

Nordmenn liker å ta ferien i Spania og Thailand, men flyturene våre dit dukker ikke opp i det norske CO 2-regnskapet. Nå har forskere fra NILU funnet ut hvor mye CO 2 vi faktisk slipper ut hver gang vi tar fri og reiser hjemmefra.

- Større trykk enn noen gang

Ole Gunnar Solskjær er tilbake fra ferie og klar for en skjebnekamp mot Watford.

Politikerne ga sitt svar: – Når man har vært borte på ferie, og ser Slottsfjellet i det fjerne ... «Endelig! Snart hjemme!»

Et tietasjes bygg ved innkjøringen til Tønsberg? Det skulle politikerne ta stilling til i et utvalgsmøte fredag.
Les mer om:

Fikk spørsmål om norgesferie: – Prøver å skru av telefonen i noen timer

Etter en tøff periode reiste Ole Gunnar Solskjær hjem til Norge etter nederlaget mot Manchester City, men ferie ble det dårlig med for Manchester United-sjefen.

Justisministeren vil ikke be folk unngå Europa-ferier

Justisminister Emilie Enger Mehl minner om de alvorlige konsekvensene for dem som ikke følger regler for innreise, men vil ikke be folk droppe ferie i Europa.
Les mer om:

Slik kan du spare opp til fotballturen

Enhver fotballfan drømmer om en fantastisk ferie for å se sitt favorittlag på gressmatta. Det er ingenting som slår det å se fotball live, å være på stadion med alle de andre supporterne, og oppleve det som skjer i sann tid. England er klassiker når det kommer til fotballreiser ettersom noen av verdens beste klubber kommer herfra. En godt planlagt fotballtur havner kanskje midt på en av Premier Leagues mest spennende kamper? Finansiering av turen En slik tur kan bli dyr, ettersom det både skal reiseomkostninger, hotell og kampbilletter til for at drømmen kan komme i oppfyllelse.

Mathias Norman har ny sjef når han er tilbake på Carrow Road etter seier mot Nederland

Nederst på Premier League tabellen finner du den engelske versjonen av Lillestrøm «The Canaries». Norwich sitt opphold i øverste divisjon ser ut til å være av det korte slaget hvis ikke noe gjøres umiddelbart. Manager Daniel Farke fikk sparken rett etter Norwich sin 2 – 1 borteseier mot Brentford 6.november. – Det var klubbens første seier etter returen til Premier League og det var også Mathias Normanns første mål i Premier League.

ABBA har besøkt Lofotens skjulte perle – turistene glemmer den

Lofoten har mange steder som lokker med ferie. Men Værøy, som huser unik natur og et hemmelig trekkplaster, blir ofte glemt.
Les mer om:

Kampen om trenerjobben hos Norwich er ikke over

Dean Smith har såvidt tatt med seg de personlige eiendelene fra Villa Park, men har tydeligvis ikke behov for ferie. Der Frank Lampard har vært en toppkandidat til Norwich-jobben, har Smith nå meldt seg på for alvor. Mens Mathias Normann skal forsvare vår fotballære mot Latvia og Nederland pågår det hektisk møteaktivitet i Norwich. Ifølge Sky Sport har den tidligere Villa-manageren hatt jobbsamtale med Norwich-ledelsen der han imponerte med sin kjennskap til troppen, spillestil og klubbkultur.

Morten tok ferie og kom hjem til Bodø: – Vil gi dem gode forbilder

EM-gullvinneren delte gode råd med unge brytere i Bodø.
Les mer om:

Cupheltene fikk medaljene de egentlig skulle ha fått for 15 år siden

Her får Raio Piiroja (42) FFKs spillermedalje for cupgullet i 2006. – Det er deilig å være tilbake. Neste år har jeg planlagt å komme hit på ferie.
Les mer om:

Isabell (23) glemte bestevenninnens gave på biltaket: – Jeg var sikker på at den var borte for godt

Etter en uke på ferie i Tyrkia, fikk Isabell Saltvedt Sivertsen en overraskende telefon hjemmefra.
Les mer om:

– Jeg er en enkel kar som er lykkelig når jeg spiser is, pizza og taco

Det ble mye styr etter at Emil Iversen vant femmila i VM. Så mye at han tok seg en skikkelig lang ferie.
Les mer om:

På ferie kom de over butikk-konseptet – nå har de tatt det med hjem

MIDT-TELEMARK: I 2019 åpnet Niels Gerner Nielsen dørene til Det Gule Hus i Bø. Gjenbruksbutikken hvor man leier en hylleplass ble raskt populær og etter to måneder var de fullbooket. Da skjønte han at konseptet var noe å satse videre på.
Les mer om:

Lauren Cho (30) forlot AirBnB-en i sinne – funnet død i California-ørkenen

Det var i juni at 30 år gamle Lauren Cho forsvant mens hun var på ferie i den amerikanske delstaten California. Nå, fire måneder senere, er hun funnet død.
Les mer om:

Risikerer kutt i feriepenger – håper Støre og Vedum tar grep

Milliardkutt fra Solberg-regjeringen i neste års budsjett skaper hodebry for Støre og Vedum. Christina Trellevik tør ikke planlegge en etterlengtet ferie neste år, fordi hun ikke vet hva hun får i feriepenger.
Les mer om:

Skottevik Camping – perfekt for sport

Skottevik Camping er en vakker campingplass ved Kristiansand. Med det sydlandske klimaet kan campingturister glede seg over de gode temperaturene til langt ut på senhøsten og vinteren. Selv da fins det mange grunner for å velge nettopp Skottevik Camping. Liker man vannsport eller løping så fungerer campingen som utgangspunkt for disse idrettene. Men syns du det er langt til Sørlandet? Ikke fortvil, det hurtiggående toget går nå direkte fra de aller største byene i landet. Snart vil det også være mulig å ta campingvogna på skinnegangen.

Hernández slipper fengsel

Den franske verdensmesteren Lucas Hernández unngår å måtte sone et halvt år i et spansk fengsel. Onsdag ble straffen gjort betinget av en dommer i Madrid. Endringen kommer etter at Hernández vant fram med en anke. Bayern München-forsvareren ble forrige uke pålagt å møte til soning. Det slipper han nå, men kravet er han holder seg på rett side av loven de fire neste årene. I tillegg må han betale en bot på 96.000 euro, som tilsvarer 933.000 kroner. Hernández ble i utgangspunktet dømt til fengsel for å ha brutt et besøkelsesforbud i 2017.
Les mer om:

Sten Bjarne (74) og kona har vært gift og bodd sammen i 55 år – nå bor han alene

Det var først for halvannet år siden – da Sten Bjarne Furø (74) og kona May Britt Furø (74) var på ferie i Spania – at førstnevnte la merke til hva som var i ferd med å skje. Og det var enda tidligere at datteren deres fikk det samme inntrykket. Nå sitter Sten Bjarne alene i nytt hus og tilbringer dagene uten kona gjennom 55 år.
Les mer om: