Nyheter om Fengsel


Dagmamma dømt til fire års fengsel for dødelig vold mot baby i 2006

En nå 49-årig dagmamma er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for legemsbeskadigelse med døden til følge mot en baby i Hole i Buskerud i 2006.
Les mer om:

Dagmamma anker dommen på fire år

En dagmamma er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for legemsbeskadigelse med døden til følge mot en baby i Hole i Buskerud i 2006. – Det er avsagt uriktig dom, og vi vil anke, sier kvinnens forsvarere.
Les mer om:

Dagmamma dømt for babyvold

En dagmamma er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for å skade en baby. Babyen døde på sykehus fire dager senere. Hendelsen skjedde i Buskerud i 2006.
Les mer om:

Nicki Bille dømt til ubetinget fengsel

Den tidligere RBK-profilen dømmes for vold, trusler og besittelse av narkotika.
Les mer om:

Nicki Bille dømt til ubetinget fengsel

Den tidligere RBK-profilen dømmes for vold, trusler og besittelse av narkotika.
Les mer om:

Dagmamma dømt til fengsel i Martine-saken

Dagmammaen er dømt for grov legemsbeskadigelse etter at Martine (1) døde av omfattende hodeskader i 2006.
Les mer om:

Nicki Bille Nielsen dømt til fengsel

Bråkmaker Nicki Bille Nielsen, men fikk en mild dom, mye på grunn av at han selv har pådratt seg skader som han må leve med resten av livet og at han erklærte seg delvis skyldig. Den tidligere Rosenborg, BK Frem, Reggina, Martina, Lucchese, Nordsjælland, Villareal B, Villareal, Elche, Rayo Vallecano og Lech Poznań -spissen Nicki Bille er dømt til fire måneders ubetinget fengsel for trusler, vold og besittelse av kokain, melder EkstraBladet. Dommen i Københavns Byret ble forkynt nå i ettermiddag. Nicki Bille må også betale erstatning samt saksomkostninger.

Tidligere RBK-profil fikk ubetinget fengselsstraff

Den tidligere Rosenborg-spilleren Nicki Bille ble fredag dømt til fire måneders ubetinget fengsel for vold, trusler og besittelse av narkotika.
Les mer om:

Dømt til ubetinget fengsel

Den tidligere Rosenborg-spilleren Nicki Bille ble fredag dømt til fire måneders ubetinget fengsel for vold, trusler og besittelse av narkotika. Bille erkjente i retten at han i ruspåvirket tilstand med luftpistol truet en syklist i København. (NTB)

Nicki Bille dømt til fire måneders fengsel

Den tidligere Rosenborg-spissen Nicki Bille (31) er dømt til fire måneders ubetinget fengsel.
Les mer om:

Dømt til ubetinget fengsel

Den tidligere Rosenborg-spilleren Nicki Bille Nielsen må sone etter å ha blitt idømt fire måneders ubetinget fengsel fredag. Les mer på TV2.no.
Les mer om:

- En ufattelig dom

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdag denne uka falt dommen i den såkalte Sjøvegan-saken, en drapssak som har stått uløst i over 20 år. Her kan du lese hva den drepte kvinnens to barn mener om straffen. Teksten er hentet fra Facebook-profilen til datteren Tone Bendiktsen, og Svalbardposten har fått tillatelse til å gjengi innholdet. Hun har bodd i Longyearbyen i en årrekke, og bor her fortsatt.

Fridahl-sjefen anker til høyesterett

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det bekrefter mannens forsvarer Charlotte Ringkjøb til Bodø Nu.- Han anker grunnet saksbehandlingsfeil og måten loven ble anvendt på, sier hun til avisen.Daglig leder ble dømt til to år og åtte måneders fengsel for brannstiftelse 11. april.

– Jeg føler at det er jeg som har fått straffen

Inghard Fardal og kona Synnøve var på vei til et selskap da de ble påkjørt av en 21 år gammel mann som kjørte for fort og var uoppmerksom. Synnøve døde og Inghard ble lam. 21-åringen ble dømt til fem måneders fengsel.
Les mer om:

Politimann dømt til 25 års fengsel for drap i USA

En politimann i Florida er dømt til 25 års fengsel etter at han skjøt og drepte en svart mann som hadde fått problemer med bilen.
Les mer om:

Ble slått 2-3 ganger i uken av sin egen far. Nå er faren dømt.

Fra sønnen var 12 til han var 16 år ble han slått 2-3 ganger i uken av faren sin. Nå er faren dømt til fengsel og må betale 80.000 kroner i oppreisningserstatning.
Les mer om:

Familien reagerer på drapsdommen: – Et monster

Familien til drepte Marie-Louise Bendiktsen reagerer på at 38-åringen ble dømt til elleve års fengsel.
Les mer om:

Familien sjokkert etter Sjøvegan-dommen: – Har ikke ord

Familien til avdøde Marie-Louise Bendiktsen er sjokkert over dommen i Sjøvegan-drapet. En 38 år gammel mann fra Sri Lanka ble dømt til 11 års fengsel for drapet. Familien mener straffen er altfor lav.
Les mer om:

Familien «ekstremt skuffet». Derfor får Sjøvegan-drapsdømt elleve års fengsel

En tannlegeundersøkelse som asylsøker og politiets uklar e-post ble svært sentrale i straffeutmålingen mot mannen som er dømt for drapet på Marie-Louise Bendiktsen.
Les mer om:

«Vi klarer ikke å se på gjerningsmannen som noe annet enn et monster etter det han har gjort»

Marie-Louise Bendiktsens etterlatte er fornøyde med at tiltalte er funnet skyldig, men reagerer sterkt på straffen på elleve års fengsel.
Les mer om:

Dømt til 11 års fengsel for Sjøvegan-drapet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Opprinnelig hadde aktor lagt ned påstand om 17 års fengsel. Torsdag ble den tidligere asylsøkeren fra Sri Lanka dømt til 11 år bak lås og slå. Mannen var tiltalt for å ha voldtatt og drept Marie-Louise Bendiktsen i juli 1998. Han var også tiltalt for å ha satt fyr på huset hennes i forsøk på å skjule ugjerningen.I rettssaken har det vært tvil om mannens alder. I følge ham selv var han under 18 år da drapet ble begått.

Mann (38) dømt for drapet på Marie-Louise

En 38 år gammel mann er dømt til 11 års fengsel for drapet på Marie-Louise Bendiktsen (59).
Les mer om:

38-åring dømt til 11 års fengsel for Sjøvegan-drapet

Den 38 år gamle srilankeren ble torsdag dømt til 11 års fengsel for å ha voldtatt og drept Marie-Louise Bendiktsen i 1998.
Les mer om:

Dømt til elleve års fengsel for Sjøvegan-drapet

For snart 21 år siden ble Marie-Louise Bendiktsen (59) funnet voldtatt og drept i sitt eget hjem. Nå er en mann dømt for ugjerningen.
Les mer om: