Nyheter om Fengsel


Torsdag rømte en fange fra Drammen fengsel – så fikk Stine (35) besøk

Stine Vorren trodde rømlingen var en håndverker som hadde gått seg bort. – Vurderingsevnen min er nok ikke helt på topp, sier hun.
Les mer om:

Nå må den tidligere Frp-toppen Mazyar Keshvari i fengsel

Hadde milliongodtgjørelse som stortingsrepresentant, i fengselet får han 74 kroner dagen.
Les mer om:

Rømt fange i Drammen pågrepet

En varetektsfange rømte fra Drammen fengsel torsdag morgen. Etter noen timer ble fangen pågrepet i nærheten av Gamle Kongevei på Tangen i Drammen.
Les mer om:

Fange på rømmen pågrepet i Drammen

Store politistyrker søkte etter en varetektsfange som rømte fra Drammen fengsel torsdag morgen. Etter noen timer på frifot ble han pågrepet.
Les mer om:

Salo stoppet med 3 i promille

Tidligere ishockeykeeper på det svenske landslaget, Tommy Salo (49), er dømt til to måneder i fengsel for grov fyllekjøring, melder SVT. I august 2020 kjørte han ut med sin egen personbil. Da politiet kom til stedet ble det tatt en blodprøve som viste at han hadde 3,06 i promille, noe som er langt over grensen på 1,0 i Sverige. Salo spilte for NHL-klubbene New York Islanders, Edmonton Oilers og Colorado Avalanche, og tok OL-gull med Sverige i 1994 i Lillehammer.

Dømt til to års fengsel for sexvideo

De to La Liga-spillerne Sergi Enrich og Antonio Luna er dømt for å ha delt en sexvideo av en kvinne, men slipper å sone straffen i fengsel.
Les mer om:

Lette etter narko – fikk tre års fengsel

De to fremmedarbeiderne som sommeren 2019 var på leit etter et stort narkoparti ved Paddeveien i Sveio er dømt til fengsel i tre år. Dommen blir anket.
Les mer om:

Trusler mot Trondheim fengsel

Tirsdag kveld rykket politiet ut med flere bevæpnede patruljer da Trondheim fengsel mottok trusler per telefon. Politiet pågrep senere en mann i 30-årene, mistenkt for truslene.
Les mer om:

Bussjåfør siktet for misbruk av skolebarn og massivt nettovergrep

ÅLESUND (TV 2) En mann sitter varetektsfengslet her i Ålesund fengsel, siktet for mer enn 100 sedlighetssaker mot barn på nett, incest samt seksuelle overgrep mot elever på en skolebuss.
Les mer om:

Søker ny spissmakker til Michail Antonio

Premier League-klubben West Ham med David Moyes ved roret legger ikke skjul på mangelen på et nytt navn for spissposten. I kveld når West Ham tar imot West Bromwich er de sparsomt bemannet i angrepet. Michail Antonio er for tiden den eneste frontfiguren i West Ham-troppen etter at Sebastien Haller forlot The Hammers og byttet til Ajax (22,5 millioner euro) tidligere denne måneden. Haller var i sin tid West Hams dyreste kjøp (50 millioner euro sommeren 2019) og til tross for at kjøpet til Ajax var halle prisen var det mer enn noen nederlandsk klubb har brukt på en spiller.

Kvinne slo barna med kosteskaft – dømt for mishandling gjennom fleire år

I sju år skal kvinna ha mishandla tre barn fysisk og psykisk. No er ho dømd til to år og tre månader i fengsel. Ho nektar straffskuld og meiner det er eksmannen og ungane som har dikta opp alt.
Les mer om:

23-åring dømt til fengsel for trusler mot Frp-politiker Jon Helgheim

En 23 år gammel mann er dømt til 10 måneders fengsel for å ha sendt en truende Facebook-melding til Frp-politiker Jon Helgheim i fjor sommer, melder NRK.
Les mer om:

23-åring dømt til ti måneders fengsel for trusler mot Frp-politiker Jon Helgheim

En 23 år gammel mann er dømt til 10 måneders fengsel for å ha sendt en truende Facebook-melding til Frp-politiker Jon Helgheim i fjor sommer, melder NRK.
Les mer om:

51-åring manipulerte nabojente til seksuell omgang. Nå er han dømt til fengsel

Oljeministeren deler ut årets lisenser: 30 oljeselskaper tilbys 61 nye lisenser.
Les mer om:

18-åring kjørte i rus i Bodø - slipper fengsel

Kort tid med førerkort for ung mann.

Må i fengsel etter nødrakettbrann og for å ha skutt med pistol mot båt

To menn fra Vågan ble dømt for å utøvd vold mot politiet, nektet å oppgi personalia og for ha skutt med pistol mot en båt. En av de to ble også dømt for å ha skutt en nødrakett mot en rorbu som tok fyr.

Mangemillionær må i fengsel for vold mot samboer

Kastet vinflaske da hun ville flytte ut.
Les mer om:

Samsung-topp dømt til fengsel i korrupsjonsskandale

Familien deler hytte, seilbåt og egen leilighet med andre. – Det er ingen ulemper.
Les mer om:

Samsung-topp dømt til fengsel i korrupsjonsskandale

Samsung-arving Lee Jae-yong er i Sør-Korea dømt til fengsel i to og et halvt år i forbindelse med en omfattende…
Les mer om:

Samsung-topp dømt til fengsel i korrupsjonsskandale

Samsung-arving Lee Jae-yong er i Sør-Korea dømt til fengsel i to og et halvt år i forbindelse med en omfattende korrupsjonsskandale fra 2016.
Les mer om:

«Jeg vil ikke begrense meg. Når du spiller på et landslag som Argentina, kan du spille med hvem som helst»

Den 26 år gamle argentinske landslagspilleren Rodrigo De Paul er fantastisk god og herlig arrogant. – Han har denne sesongen blitt et av de heteste navnene i Serie A etter å briljert for Udinese. Corriere dello Sport meldte for litt siden at Liverpool er keen på å signere midbanespilleren. Udinese skal kreve at du legger minst 40 millioner for å vurdere et salg, og med interesse fra klubber som Real Madrid, Inter Milan, Juventus og Leeds er det ganske så sannsynlig de vil oppnå det, eller mer.

Stanset ruskjører på Fauske – fant samuraisverd i bilen

En mann fra Vågan ble dømt til fengsel for kjøring i ruspåvirket tilstand. I bilen fant politiet et skarpt samuraisverd.

Må i fengsel etter å ha banket kjæresten

Retten trodde ikke på mannen som mente kjæresten hadde påført seg skadene selv.
Les mer om:

Sjefens kriminelle kontakter er blitt klienter hos Advokatfirmaet Rogstad

I 2016 satt de sammen i fengsel. I 2019 satt de sammen i en bil, hvor det ble tatt kokain. Nå er gjengmedlemmet blitt klient hos advokatfirmaet hvor Afzzal Ghauri er daglig leder.
Les mer om: