Nyheter om Fauske


Nå er skiltet som skapte trøbbel i Kvænflågtunnelen fjernet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE/SALTDAL: Saltenposten skrev for vel et år siden om misfornøyde sjåfører etter "nyåpningen" av Kvænflågtunnelen. Blant annet ble det støpt nye kanter i sidene, og satt opp flere forskjellige skilt inne i tunnelen. Det er et av disse som har forårsaket mye sinne og irritasjon siden det stakk for langt ut i veibanen.

Tjener seg rik på salg av kosmetikk og slankeprodukter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Benita Hansen har på under et år gjort nettverkssalg av kosmetikk og slankeproduketer for selskapet It Works til levebrød. Og det til gangs. I en statusoppdatering 6. mai forteller Hansen selv om sine store inntekter.- Jeg investerte 1.127 kroner i august.

Ødelagt brannskap forårsaker forsinkelse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Årsaken er at en bil har kjørt inn i et brannskap, som ble ødelagt. Det må repareres, og Mesta er inne med store maskiner for å gjøre jobben.De antar at de har reparert brannskapet i løpet av dagen.Arbeidet fører til at veien gjennom Kvænflogtunnellen er delvis stengt. En følgebil leder trafikken gjennom. Det er bilkøer på begge sider av tunnelen, og det kan bli ventetid på opptil en halv time.

Trenger flere forslagtil næringsprisen 2018

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Daglig leder Kristian Amundsen i Fauna på Fauske forteller at de er på jakt etter flere kandidater til Fauske kommunes næringspris i 2018.- Vi skulle gjerne hatt flere gode forslag på gode kandidater til å motta næringsprisen. Derfor utvider vi fristen til fredag den 24.

- Huset vil gi brukerne en helt ny hverdag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Mottok 800 underskrifter for å bevare tilbudet ved Paviljongen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Tar i mot ny-skøyta med stor fest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Redningsskøyta ble døpt i Oslo på Odd Fellow Ordenens 200-års dag den 26. april, og gudmor var Wenche Myre. - Vår nye redningsskøyte, Odd Fellow III, seiler inn til Bodø Havn lørdag 25. mai klokka 18, og vihåper at mange finner veien ned til havna denne dagen, sier Bjørt Helgskog Hjemås, som sier at dette er en viktig dag der Odd Fellow Ordenen har muligheter til å vise noen av de verdier vi arbeider etter.Beste loge 1.

Tilbyr den første faste utenlandsruta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hun er Avinors sjef for forretningsutvikling i Bodø, og hun jobber mye for å gi et stadig bedre tilbud til de reisende. Den nye ruta går til Gdansk i Polen, som fra før er ett av de mest populære reisemål fra Norge.Fra og med onsdag går det direktefly mellom Bodø og Gdansk hver eneste onsdag og søndag.

Avlyser workshop i Valnesfjord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VALNESFJORD: Onsdag 22. mai skulle Valnesfjord nærmiljøutvalg arrangere workshop i Fellesheimen om Løkåsåsen.

Måtte plukke knust glass på badetur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: En av de som ville nyte finværet på badestranda på Lund ved Fauske søndag formiddag, var Anders Leier. Det ble alt annet enn idyll da de fikk se hvordan det så ut etter at noen hadde festet på den populære plassen.- Vi skulle på en koselig tur til Lund med barna for å grille, leke og bade.

Får innspill fra næringslivet til kulturhuset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Tirsdag var han på Fauske næringsforums frokostmøte sammen med eiendomssjef Trond Heimtun for å informere om kulturhusjobbingen.Næringsforumet hadde også invitert det kommunale avfallsselskapet til Iris som begynte møtet med en solid informasjonsbolk på en time.Hva skal inn? Rammene for kulturhuset er allerede bestemt.

Sjekket papir og promille

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Lørdag var det flere bilister som måtte svinge inn ved Postveien på Fauske for å vise papirer og blåse i alkometeret. - Trafikkontroll med fokus på rus og dokumentkontroll. 68 kontrollerte uten reaksjoner, meldte Politiet i Nordland på Twitter etterpå.

Spaltist Ermin Krehic: Hurra for Norge!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I går var det 24. gangen jeg feiret 17. mai på Fauske. Dum og ærlig, slik jeg alltid har vært, innrømmer jeg at første par gangenevar jeg rett og slett misunnelig.Tenk, ditt hjemland herjes av blodig krig. Fortredje gang på nittenhundre-tallet. Besteforeldrene mine opplevde og overlevde to kriger. Mora mi opplevde og overlevde to kriger.

Synspunkt: Det finnes ingen utvei fra Robek-lista

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Siste tog fra Hauan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Skolen legges som kjent ned etter dette skoleåret, og selv om været var strålende og dette først og fremst var en festdag, så var det nok en vemodig dag for mange både barn og foreldre.Oppslutningen var stor om toget, som var anført av flaggbærer Rune Strand.

Se bilder og videoer: Strålende 17. mai i Indre Salten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Her kommer linker til bildeserier, artikler og videoer fra 17. mai i Indre Salten.Fauske Her kan du se oppdatert bildeserie og videoer fra barnetoget på Fauske.Her kan du se en video fra 17.

Assisterende rektor slår på stortromma

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Wenche Nygård (48) spilte tenorhorn i skolekorpset som ung. Det har hun mange gode minner fra. Nå har hun funnet tilbake til et miljø som ligner, med stortromme som instrument.- Artig og sosial med en trivelig gjeng. Det er avkoblende fra hverdagen å kunne slå litt løs på tromma, sier skolelederen.Samtidig - Er det vanskelig å spille i trommekorpset?

17. mai i bilder: Flotteste 17. mai i manns minne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Her kan du se bilder fra 17. mai på Fauske. Videoer fra barnetoget finner du her: Barnetoget del 1 Barnetoget del 2 Barnetoget del 3
Les mer om:

Se bildene fra feiringen på Fauske

Se bildene av både store og små fra barnetoget på Fauske.
Les mer om:

Politiet avsluttet fest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Rundt klokken ett natt til 17. mai fikk politiet melding om bråk fra et privathus på Fauske. Det var rundt 40 personer i huset, og ifølge an.no fikk politiet avsluttet festen. Det skal ikke ha vært noen mindreårige der.

Tapte historisk kamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Både keeper og backrekke spilte en god kamp, men åtte minutter før slutt kom baklengsmålet etter en corner.- Det føltes litt ufortjent å tape. Vi styrte det meste av spillet i førsteomgangen og kunne godt ha ledet 2-0 til pause.

Fontenen i drift for sommersesongen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fontenen koster kr 20 000 å drifte i året og er Fauske kommunes mest fotograferte motiv både av turister og innbyggere. Fontenen er også svært mye delt i sosiale medier. Fauske næringsforum og Fauske Høyre spleiser nå på regningen for sommeren 2019.

Politiet vil ikke ha lavere fart i Kvænflågtunnelen: - Kan skape farlige situasjoner og unødvendig mange lovbrytere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det skriver lensmann Robin Johnsen i en høringsuttalelse til Statens vegvesens forslag om å sette ned fartsgrensen i Kvænflågtunnelen.Tunnelen er idag vanlig 80-sone, men blant annet fordi vogntog sliter med å passere hverandre ønsker Statens vegvesen å sette farten ned.

Inviterer til workshop om sentrum

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: «Sentrumsutvikling for fremtiden» er tema når folk inviteres til seminar tirsdag 21. mai. Det skal foregå fra klokken 18 til 20 i 3.

Fikk 8.000 kroner i bot for å kjøre uten bombrikke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Sju biler ble kontrollert av Statens vegvesen torsdag. En av dem ble tatt i bremseprøver, vedkommende hadde dårlig sikt gjennom frontrute og fikk notert mangel for dårlige bremser. Vedkommende fikk også mangel for utgått fartskriver. En tilhenger ble avskiltet for at kjøretøyet ikke hadde godkjent periodisk kjøretøykontroll. En sjåfør fikk gebyr på 8.000 kroner for manglende bombrikkeavtale.