Nyheter om Farstad


Åsmund Farstad frå Volda til topps på Jørn Hilme-stemnet

Åsmund Farstad frå Volda vann juniorklassen i fele under Folkemusikk- festivalen Jørn Hilme-stemnet som avslutta i Valdres søndag.
Les mer om:

Nå er vegen til stranda på Farstad åpen igjen(pluss)

Jobben med asfaltering av parkeringsplassen og vegen ned til Farstadsanden er nå ferdig, og vegen ned til stranda er åpen igjen.
Les mer om:

Farstad tilbake med nytt selskap

Mannen nektet straffskyld da rettssaken mot ham startet i dag. 43-åringen er tiltalt for bevispåvirkning.
Les mer om:

Diana (26) fikk drømmejobben hos Farstad & co. - Det er for godt til å være sant!

SKIEN: - Dette er ikke jobb - dette er passion! sier Diana og sjekker brenningsgraden på kaffen. - Denne tror jeg blir ganske bra, sier hun og fyller bøttene med nybrent kaffe.
Les mer om:

– Vi hadde flaks(pluss)

– Vi var heldige, liten til om det, sier visepolitimester Ingmar Farstad etter evalueringen av Viking Sky-redningen.
Les mer om:

– Vi var heldige, liten tvil om det(pluss)

– Vi var heldige, liten tvil om det, sier visepolitimester Ingmar Farstad etter evalueringen av Viking Sky-bergingen. Han er rørt av den frivillige innsatsen under aksjonen.
Les mer om:

Evaluerte «Viking Sky»: – Burde ha oppretta pressesenter

Møre og Romsdal politidistrikt og Fræna kommune har evaluert redningsaksjonen på Hustadvika i mars. Eit pressesenter ville ha avlasta innsatsleiaren, meiner visepolitimeister Ingmar Farstad.

– Den dagen vi slutter å lytte til innbyggerne har vi utspilt vår rolle som politikere(pluss)

Frank Sve (Frp) mener Pål Farstad (V) bommer grovt når han sier at det er å tro på julenissen at regjeringen skal fikse fram 100 milliarder kroner til å betale ned bompengegjeld, uten at det får konsekvenser for andre samferdselsprosjekt.
Les mer om:

- Nye vegprosjekt settes i fare(pluss)

- Det er å tro på julenissen at regjeringen skal fikse fram 100 milliarder kroner til å betale ned bompengegjeld, uten at det får konsekvenser for andre samferdselsprosjekt. Ny E136 gjennom deler av Romsdalen er blant prosjektene som settes i fare, sier Pål Farstad (V).
Les mer om:

– Brenner alt kruttet i de store byene(pluss)

– Jeg er bekymret for de store vegprosjektene vi har på trappene i Møre og Romsdal hvis man brenner alt kruttet med å slette bompengegjeld i de store byene, sier Venstres Pål Farstad.

Store utskiftinger i høgskolestyrene(pluss)

Pål Farstad går inn i styret for Høgskolen i Molde. I Volda er Bodil Palma Hollingsæter oppnevnt.
Les mer om:

Skal vekke død bydel med nytt kaffebrenneri og kafé

SKIEN: Kaffebrenneriet Farstad & co som åpner med kafé i slutten av juni, har ambisjoner om å bli verdensmestere på kaffe neste år.
Les mer om:

Innbyggerforslaget på Ammerud nådde gjennom: Nå skal det bli trygg skolevei

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Trygg skolevei på Ammerud» hadde blant annet Samferdsel og miljøkomiteen på befaring for å se nærmere på situasjonen i både Alunsjøveien, Gruvelia og andre veier på Ammerud. Dessuten ble et innbyggerforslag sendt inn til bystyret. Samferdselskomiteen utarbeidet syv konkrete tiltak som alle ble vedtatt i bystyremøtet. Dette er tiltakene:1.

Kjøkkenet reddet føllet Atla: – Det var absurd å steke egg mens føllet stirret på meg

FARSTAD (TV 2): Denne høyst provisoriske stallen på kjøkkenet til Monika Aasen Havnes reddet livet til det nyfødte føllet Atla.
Les mer om:

Håper på byggestart høsten 2020(pluss)

Brynjar Farstad i Stiklestad Eiendom AS ser for seg byggestart for Sjøgata brygge høsten 2020. PUK-leder Nina Berget (Ap) vil diskutere saken med Sp og Krf før PUK-møtet onsdag.

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Playa del Farstad – 25 grader på stranda!(pluss)

– Dette er mye bedre enn syden! Vi mener det, sier Hildegunn Bolli og Mariell Bolli, som vi treffer på Farstadsanden.
Les mer om:

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.

Julie jaktes av Norges beste lag. Celin har trent med Chelsea.

Julie Blakstad (17) og Celin Bizet Ildhusøy (17) har fedre fra Batnfjord og Farstad. De to profilene gleder seg til EM i Skottland.
Les mer om:

Julie jaktes av Norges beste lag. Celin har trent med Chelsea.

Julie Blakstad (17) og Celin Bizet Ildhusøy (17) har fedre fra Batnfjord og Farstad. De to profilene gleder seg til EM i Skottland.
Les mer om:

Bård (41) og Aleksander (45) henter New York Times, Amazon og Dropbox til nabobyen: – Vi vil vise fram det beste av Norge

PORSGRUN/LARVIK: – Interessen har vært enorm, sier IT-gründerne Aleksander og Bård Farstad fra Porsgrunn.

Farstad går av – vil fokusere på politisk arbeid(pluss)

Pål Farstad slutter som reiselivsdirektør – Torunn Dyrkorn tar over.
Les mer om:

Lasteskipet i samme posisjon

Søndag morgen ligger lasteskipet «Hagland Captain» fortsatt utenfor Nordneset fyr ved Farstad.
Les mer om:

Låvetak i ferd med å bli tatt av vinden på Farstad

Det skal ikke være noen dyr i låven.
Les mer om: