Nyheter om Fardal


Bodø/Glimt vil ha mye mer penger for sin målmaskin

De som husker helt tilbake til i fjor og fulgte med på OBOS-Ligaen fikk med seg Bodø/Glimt sin fantastiske sesong. En som bøttet inn mål var 28 år gamle Kristian Fardal Opseth. Så langt i år har det gått litt trenere i Eliteserien med 6 mål, men interessen fra utenlandske klubber er fortsatt meget stor. VG skriver at en klubb fra De forente arabiske emirater har har lagt inn et bud på sogningen, men fått et klart og tydelig nei. «Det var altfor lavt og ikke interessant for oss.

Bodø/Glimt avslo bud på Kristian Fardal Opseth

En klubb fra De forente arabiske emirater fikk sitt bud på Bodø/Glimts toppscorer avslått. Interessen skal være stor for den 28 år gamle angriperen.

NM-bronse til Fardal

Egersundssymjaren Thomas Fardal tok laurdag bronse på 100 meter bryst under langbane-NM i Oslo.
Les mer om:

Sur fjerdeplass for Fardal på 50 meter bryst

Thomas Fardal starta NM med ein litt skuffande fjerdeplass.
Les mer om:

- En av Norges beste spisser

Kristian Fardal Opseth og Sivert Heltne Nilsen er venner og motstandere: - Jeg har til og med hatt Sivert på overnattingsbesøk.

Brann-treneren om jagende Rosenborg: - Føler ikke på presset

BODØ (VG) (Bodø/Glimt-Brann 2–2) To ganger tok Brann ledelsen på Aspmyra. Begge ganger utlignet Bodø/Glimt-spiss Kristian Fardal Opseth (28). Etter kampen fikk spissen skryt av Brann-treneren.

Branns luke til Rosenborg redusert til ett poeng etter uavgjort mot Bodø/Glimt

Kristian Fardal Opseth og Bodø/Glimt sørget for Branns annet poengtap på rad. Dermed er serielederens luke til Rosenborg redusert til ett poeng.

Rekordtidlig Høyre-nominasjon

Nye Lindesnes Høyre har gjort unna en rekordtidlig nominasjon. Som ventet ble Janne Fardal Kristoffersen plassert øverst.

Ordførerne på listetoppen

Ordførerne Alf Erik Andersen (FrP) og Janne Fardal Krisoffersen (H) blir listetopper for sine partier foran kommunevalget til Nye Lindesnes. På Ap-toppen havner etter alt å dømme Even Tronstad Sagebakken.

Solskjær etter en måned uten seier: - Når spillere prater om dårlig selvtillit må vi gjøre noe

MOLDE (VG) (Molde – Bodø/Glimt 1–2) Med få sekunder igjen av overtiden stanget Kristian Fardal Opseth inn 1-2, og ble dermed matchvinner på Aker Stadion.

Trond Olsen: – Vi skal være der for Kristian. Han trenger oss nå.

Trond Olsen nekter å la Kristian Fardal Opseth føle seg som syndebukk altfor lenge.
Les mer om:

Glimt med sur straffebom på overtid

Kristian Fardal Opseth kunne gitt Bodø/Glimt en kruttsterk borteseier mot Sarpsborg, men spissen klarte ikke å utnytte overtidsstraffen i søndagens 0-0-oppgjør.

Glimt med sur straffebom på overtid

Kristian Fardal Opseth kunne gitt Bodø/Glimt en kruttsterk borteseier mot Sarpsborg, men spissen klarte ikke å utnytte overtidsstraffen i søndagens 0-0-oppgjør.

- Hele laget sliter med rytme i angrepsspillet

Kristian Fardal Opseth måtte nok en gang gå målløs av banen som spydspiss for Glimt.
Les mer om:

Kristian Fardal Opseth stresser ikke: - Vi har ingenting å frykte

Kristian Fardal Opseth stresser ikke etter to kamper uten scoring verken for ham eller laget.
Les mer om:

Hun skal dirigere Høyres landsmøte

Lindesnes-ordfører Janne Fardal Kristoffersen (47) har vært medlem i Høyre siden hun var 15. Hun gleder seg som en unge til helgens landsmøte på Gardermoen der hun skal være møtedirigent.

Solgt til Eliteserien etter en fantastisk sesong i OBOS-Ligaen

Forrige sesong var intet mindre enn fantastisk for Ull/Kisa spiller Niklas Sandberg, han ble nominert til årets OBOS-Ligaspiller, men tapte på målstreken av Bodø/Glimt spiller Kristian Fardal Opseth. En nominasjon er normalt nok for en billett til Eliteseriespill. Med bare noen timer igjen av overgangsvinduet virket det som om ble værende. – idag kom beskjeden alle har ventet på.   Les: Låner venstrebeint midtbanespiller på overgangsvinduets siste dag Niklas Sandberg forlater Ull/Kisa etter en serierunde i OBOS-ligaen.

Mest teknikktrening for Thomas Fardal

Den hjemvendte svømmeren kommer til å bruke resten av sesongen til å nullstille seg.
Les mer om:

NM-bronse til Thomas Fardal

Svømmeren var bare hundredeler fra sølvplass.
Les mer om:

Signert

Det er liten tvil om at det Bodø/Glimt trener Kjetil Knutsen som har i rekordfart hentet en han kjenner godt fra Åsane. Herrem har siden 2015 spilt for Åsane Fotball, og har vært toppscorer i alle sesongen sine hos bergensklubben. Han tar nå steget opp i Eliteserien, hvor han på ny får Kjetil Knutsen som trener. Les: Takker sin storscorer for innsatsen Bodø/Glimt som har fått på plass noen nye skribenter har intervjuet sin nye målscorer. Du har jo spilt under Kjetil Knutsen i Åsane, hvordan blir det å gjenforenes med ham? – Det blir veldig bra.

NM i symjing, kortbane: Fardal persa i forsøket på 50 meter

Finalen går fredag kveld..
Les mer om:

Opseth i fyr og flamme: – Lett når man har sånne servitører på laget

Kristian Fardal Opseth åpnet målkontoen mot Lillestrøm, og satt standarden for resten av sesongen.
Les mer om: