Nyheter om Farah


OL-gullvinneren hevdet han ikke hadde fått injeksjoner og forlot rommet – så endret han forklaring

I en BBC Panorama-dokumentar som sendes mandag stilles det nye spørsmål ved samarbeidet mellom den britiske langdistanseløperen Mo Farah og den utestengte treneren Alberto Salazar.
Les mer om:

Tennisspiller slipper straff etter positiv dopingtest

Tennisspilleren Robert Farah testet positivt for doping, men slipper straff etter å ha blitt trodd på at han fikk i seg anabole steroider etter å ha spist biff.
Les mer om:

Endelig smiler Anas: – Jeg hadde to valg; gå rundt og sutre eller ta meg sammen

Anas Farah Ali (19) har fått to viktige år ødelagt av skader, men nå er han endelig skadefri. – Jeg har ikke fått vist frem det beste av meg selv, sier han før 2020-sesongen.
Les mer om:

Verdas beste doublespelar utestengd

Den topprangerte doublespelaren Robert Farah er mellombels suspendert i påvente av gransking etter ein positiv dopingtest. Farah seier han fekk det ulovlege stoffet boldenone i seg under eit kjøtmåltid heime i Colombia. Farah var saman med sin makker Juan Sebastian Cabal det beste doubleparet i 2019, og vann både Wimbledon og US Open. Paret skulle ha spela i Australian Open som pågår no.

Dopingsjokk: Verdenseneren forklarer den positive prøven

Robert Farah er rangert som verdens beste tennisspiller i double og har vunnet 15 ATP-titler, deriblant Wimbledon og US Open. Nå er han dopingtatt. Selv bedyrer han sin uskyld.
Les mer om:

Disse spillerne gjorde det best på årets første FFK-test

FFKs Phillipe Koko (20), Marius Hagen (27) og Anas Farah (19) var blant spillerne som kom best ut av den første fysiske testen i 2020.
Les mer om:

Mo Farah satser på 10.000 i OL

Mo Farah varsler at han vil løpe 10.000-meter i Tokyo-OL i 2020 etter at han de siste årene kun har satset på maraton. Nå dropper han maraton for å satse på OL-gull på 10.000-meter, annonserer han fredag. Mo Farah har OL-gull på distansen fra både London og Rio.
Les mer om:

FFK kunne endelig juble – opprykket sikret på stadion

(FFK2-Sandefjord2 3-0, sammenlagt 8-1) Så fikk omsider FFK endelig noe å feire. Onsdag kveld ble det klart at rekruttlaget rykket opp til 3. divisjon etter scoringer av Anas Farah, Riki Alba og Michael Lervik.
Les mer om:

Topptrener straffes for doping

Friidrettstreneren Alberto Salazar er utestengt i fire år for brudd på flere dopingregler. Han har tidligere trent blant andre mesterløperen Mo Farah.
Les mer om:

Stjernetrener straffes for doping

Friidrettstreneren Alberto Salazar er utestengt i fire år for brudd på flere dopingregler. Han har tidligere trent blant andre mesterløperen Mo Farah.
Les mer om:

Farahs tidligere trener utestengt

Mesterløperen Mo Farahs tidligere trener, Alberto Salazar, er blitt utestengt fra idretten i fire år etter å ha blitt funnet skyldig i brudd på dopingreglene. Salazar trente den tidligere olympiske mesteren fra 2011 til 2017. Nå trener han Sifan Hassan, som vant overlegent gull i Doha på 10 000 meter. Han skal ha oppbevart og videresolgt testosteron.
Les mer om:

FFK-rekruttene med viktig seier i toppkampen

(Sprint/Jeløy- FFK2 1-3) Anas Farah Ali, Tim Nilsen og John Philip Koko sørget for en meget viktig trepoenger for FFK-rekruttene.
Les mer om:

FFK2 slo tabelljumboen - Mattila fikk nye minutter

(FFK2 - Sparta 2-1) Anas Farah og Oscar Lopez Borgersen scoret målene da et ungt FFK2-lag slo tabelljumbo Sparta torsdag.
Les mer om:

Lurte han alle?

De norske langrennsløperne har lagt høydesamlingen til favorittplassen til noen av verdens største idrettsstjernener. Treningsparadiset Font Romeu på nesten 2 000 moh er base for Mo Farah som nå dropper friidretts-VM. Det blir rykter av sånt.
Les mer om:

Anas-dobbel FFK2 slo Østsiden – slik gikk det i lokalfotballen

(FFK2 – Østsiden 2-0) Anas Farah scoret begge målene da FFK2 slo Østsiden mandag kveld.
Les mer om:

Anas Farah returnerer til FFK

Kun formaliteter gjenstår før Anas Farah (19) igjen blir FFK-spiller.
Les mer om:

Langløpslegender anklager hverandre for vold, tyveri og utpressing

Haile Gebrselassie (46) og Mo Farah (36) var angivelig gode venner tidligere. Nå har de havnet i en oppsiktsvekkende konflikt.
Les mer om:

Langdistanselegendene i bitter krangel etter påstått tyveri

Friidrettsstjernene Mo Farah og Haile Gebrselassie er i en åpen krangel etter at Farah skal ha blitt frastjålet eiendeler mens han bodde på et av Gebrselassies hoteller i Etiopia.
Les mer om:

Langdistanselegendene i bitter krangel etter påstått tyveri

Friidrettsstjernene Mo Farah og Haile Gebrselassie er i en åpen krangel etter at Farah skal ha blitt ranet mens han bodde på et av Gebrselassies hoteller i Etiopia.
Les mer om:

Tyveri utløste offentlig krangel mellom stjernen og løperlegenden

Løperstjernen Mo Farah (36) og legenden Haile Gebrselassie (46) går i strupen på hverandre.
Les mer om:

Nå starter sesongen for Grorud IL: Forsiktige «favoritter»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nei, vi er ikke favoritter i denne avdelingen. Det er det Åsane som er. For oss gjelder det samme mantraet som i fjor. Vi ønsker å være med å kjempe i toppen og være med i kampen om opprykk, men vi har ikke dårlig tid. Målet er hele tiden å bygge et bedre og sterkere lag.

Overgangsvinduets siste dag: FFK henter ikke flere spillere - Anas lånes ut

Stallen er satt – FFK kommer ikke til å hente flere spillere før midnatt. Samtidig er det klart at Anas Farah Ali (19) lånes ut Postnord-kollega Grorud.
Les mer om:

Anas signerte toårskontrakt med FFK

Anas Farah Ali (19) har signert en toårsavtale med FFK. Men det er ikke sikkert han blir FFK-spiller med en gang.
Les mer om:

Anas (19) tilbake på FFK-trening: – Vi har forståelse for hans nysgjerrighet

Anas Farah Ali trente med FFK onsdag. – Vi håper han ser at FFK er et bra sted å være. Samtidig har vi forståelse for at han er nysgjerrig på andre muligheter, sier FFK-trener Bjørn Johansen.
Les mer om:

Spilte treningskamp for Florø - sier det er uaktuelt med en overgang

Anas Farah (19) spilte nylig treningskamp for Florø mot Moss. Men Farah tilbakeviser at Florø blir hans neste stoppested i fotballkarrieren.
Les mer om: