Nyheter om Fallet


Gulliksen tok historisk v-cupseier

Geir Gulliksen ble søndag den første norske rytteren i historien som vant en verdenscupkonkurranse i sprangridning. Etterpå måtte han til legesjekk. Sammen med hesten VDL Groep Quatro tok Gulliksen seieren i Göteborg Horse Show. Han kom også i fokus under premieutdelingen. Da ble veteranens hest skremt, hvilket endte med at Gulliksen falt av rett før æresrunden skulle begynne. 60-åringen kom imidlertid helskinnet fra fallet.

Seilforeninga har ventet i over et år. Håper på byggetillatelse til høsten(pluss)

Rissa Seilforening ønsker å bygge et seilsportsenter på kommunens eiendom i Nedre Fallet.
Les mer om:

Høyre fortsetter fallet på ny måling

Høyre hadde mistet ti mandater på Stortinget, dersom Dagbladets ferske måling var et valgresultat. Partiet fortsetter fallet etter at Frp forlot regjeringen.

Det enorme fallet: – Finland blir aldri en stor hoppnasjon igjen

Finland har ikke tatt en verdenscupseier på 2228 dager. Oppdriften kommer kanskje aldri igjen, mener en av Finlands fremste hoppkjennere.
Les mer om:

Killi tilbake med pallplass

Freeskikjører Johanne Killi kjørte inn til annenplass i slopestylekonkurransen i Dew Tour i Copper Mountain, Colorado natt til mandag. – Jeg er veldig glad for at ryggen føles bra etter fallet i X Games, sier Killi. Sveitsiske Mathilde Gremaud vant.
Les mer om:

Oppgang på Shanghai-børsen dagen etter kraftig fall

Aksjemarkedene steg både i Kina og andre asiatiske land tirsdag. Noe av det kraftige fallet på rundt 8 prosent i Shanghai dagen før ble reversert.
Les mer om:

Mourinhos skygge gir seg på toppen av tabellen – nå venter noe større

Se opp! Etter at Mikel Arteta beveget seg ut av skyggen til Pep Guardiola og fikk ansvaret for Arsenal, har vi blitt mer oppmerksomme på de geniale assistentene som er bak de geniale managerne. I 17 år var Rui Faria assistent under José Mourinho. Portugiseren fulgte sin mester gjennom opp -og nedturer (noen hevder at han var hjernen bak Mourinho), selv om han hoppet av før det siste fallet til Mourinho i United. Les: Vi ser for oss Kylian Mbappé i Liverpool-drakt de neste ti årene For sommeren 2018 bestemte Faria seg for å klippe snoren til sin Mourinho.

Landslagslege: - Adrian har det bra

Adrian Smiseth Sejersted kom fra det stygge fallet i fredagens kombinasjonsrenn i Wengen uten alvorlige skader. Han slo hodet og skulderen i fallet.
Les mer om:

Lie mistet skien og kjørte ut

Kajsa Vickhoff Lie får slag på den ene skien, som løsner, og dermed faller hun fremover. Lie reiser seg og kommer uskadet fra fallet, men superkombien er altså over for 21-åringen.
Les mer om:

Fallet som rystet livet: – Det finnes ingen vidunderkur

Eli Aga skulle bare gå en skitur. Så forsvant hun fra Stavanger-politikken for godt: – Alle tror en hjernerystelse er ufarlig og går fort over. Jeg vet om en annen virkelighet.
Les mer om:

Trønderen gikk gjennom en tøff periode da han falt i VM. Nå jakter han revansje i EM

– Det påvirket meg negativt og gjorde meg usikker, sier Bjørn Magnussen om fallet som hindret ham i å ta VM-medalje i 2019.
Les mer om:

Trønderen gikk gjennom en tøff periode da han falt i VM. Nå jakter han revansje i EM

– Det påvirket meg negativt og gjorde meg usikker, sier Bjørn Magnussen om fallet som hindret ham i å ta VM-medalje i 2019.
Les mer om:

Døde på mystisk vis. Holder dødsårsak hemmelig

Ut ifra hvordan vi ville gjort det i Norge i dag, er ikke saken tilstrekkelig etterforsket, mener kriminaltekniker Eva B. Ragde om det fatale fallet til Jan Wiborg.
Les mer om:

16-åring falt 150 meter

Hjelmen var smadret etter fallet, men Gurbaz Singh slapp unna den dramatiske ulykken med bare et brukket bein.
Les mer om:

Overlevde fall på 60 meter

Kvinnen (32) var opptatt med mobilen sin, og så ikke stupet. Etter fallet ble hun liggende i 13 timer før hun fikk hjelp.
Les mer om:

Håre får verdscupdebut

Anders Håre (20) er teken ut på verdscuplaget i hopp som skal til Engelberg i helga. Vikersund-hopparen får sjansen etter at Thomas Aasen Markeng er ute med ein alvorleg kneskade etter fallet i Klingenthal. Sondre Ringen er også ny på laget. Johann Forfang, Robert Johansson, Marius Lindvik og Daniel-André Tande er resten av den norske troppen.

Thomas Markeng ute i eitt år

Både korsbandet og menisken rauk for Thomas Markeng i fallet i Klingenthal søndag. Dermed er 19-åringen borte frå hoppbakken i minst eitt år. Det kom fram etter ei MR-undersøking måndag kveld. Markeng seier til NRK at han har slite opp igjen ein fire år gammal korsbandskade. – Det var ein tung beskjed å få, sa ein nedslått Markeng til pressa i dag. Han skal opererast onsdag morgon. – Meir enn det veit eg ikkje, sa han. – Det er tungt for oss alle å sjå ein slik skade.
Les mer om:

Ute i ett år

Thomas Aasen Markeng røk både korsbånd og menisk i fallet i Klingenthal.
Les mer om:

Hopp-kometen ute i ett år: Korsbåndet er røket

Hopp-kometen Thomas Aasen Markeng (19) er ute for resten av vinteren etter fallet i Klingenthal.
Les mer om:

Ny nedtur etter skrekkfallet: – Jeg blir lei meg, men det viser også at dette fortsatt betyr noe

TRONDHEIM/SKIEN: Magnus Krog (32) var på full fart tilbake etter det dramatiske fallet i hoppbakken. Men så sa det stopp igjen.

Krog må stå over Lillehammer

Kombinertutøveren Magnus Krog er fortsatt ute etter fallet i Falun. Til helgens verdenscuprenn i Lillehammer erstattes han av Simen Tiller fra Moelven. Magnus Krog mistet kontrollen like etter landing og falt under hoppkonkurransen i NM i kombinert 17. november i Falun, men slapp unna med skrekken. Han fikk en smell i nakken, men er tilbake i trening.

Klatrer falt i døden

Den kjente klatreren Brad Gobright (31) døde i en klatreulykke. Også klatreren Aidan Jacobson (26) var til stede, men overlevde fallet.
Les mer om:

Topptrent og revansjelysten Jespersen: – Har tenkt på det hver dag i snart et helt år

Chris Jespersen irriterer seg fortsatt fryktelig over fallet i Davos i fjor. Denne høsten har en revansjelysten 36-åring trent mer enn noen gang. Målet er å vinne renn i verdenscupen – og Vasaloppet.

Slik opplevde han skrekkfallet: – Jeg klarte ikke å løfte hodet

OSLO/SKIEN: Magnus Krog (32) føler seg mørbanket dagen etter det stygge fallet under NM-hopprennet i Falun. Kombinertløperen fra Høydalsmo innrømmer at søndagens episode var skremmende.
Les mer om:

Fall på lagsprinten ødela for Norge

Ingenting stemte for Norge i verdenscupåpningen i Minsk. Både individuelt og lagmessig var det få lyspunkter. På lagsprinten ødela fallet til Henrik Fagerli Rukke sjansene til Norge. De fullførte ikke lagsprinten som Nederland vant foran Kina og Canada. Heller ikke på 5000 meteren fikk nordmennene det til å stemme. Sverre Lunde Pedersen ble nummer 14 av 16 på 5000 meteren med 6.30.00. (NTB)