Nyheter om Falk


Kjærleikssorg motiverte Falk (46) til å setje ellevill rekord: – Emosjonelt

Therese Falk brukte 24 timar på å springe 261,17 kilometer rundt og rundt innandørs på Bislett stadion. Tærne fekk seg ein støkk, men hovudet fekk lufta seg.
Les mer om:

Kjærleikssorg motiverte Falk (46) til å setje ellevill rekord: – Emosjonelt

Therese Falk brukte 24 timar på å springe 261,17 kilometer rundt og rundt innandørs på Bislett stadion. Tærne fekk seg ein støkk, men hovudet fekk lufta seg.
Les mer om:

Kjærleikssorg motiverte Falk (46) til å setje ellevill rekord: – Emosjonelt

Therese Falk brukte 24 timar på å springe 261,17 kilometer rundt og rundt innandørs på Bislett stadion. Tærne fekk seg ein støkk, men hovudet fekk lufta seg.
Les mer om:

Thea Falk sikret poeng for Figgjo 1

Hjemmeseier for Austrått over Tjensvoll/Stavanger
Les mer om:

Thea Falk scoret hattrick mot Tjensvoll/Stavanger

Gasslekkasje i Smeaheia i Sandnes - beboere evakueres
Les mer om:

Mål-lykke for Thea Falk

Mathias Aspelund Nilsson ble helten for Vardeneset 3
Les mer om:

Toppscorer da RIL åpnet med seier

Anders Vatsaas scoret sju mål da Randesund-herrene vant 25-21 over Falk Horten 2 i serieåpningen i 2. divisjon.
Les mer om:

Tobias Foss mister sykkel-VM

Proffsyklisten Tobias Foss (24) blir ikke å se på startstreken i VM i landeveissykling senere i måneden. Det bekrefter sportssjef Hans Falk i Norges Cykleforbund overfor NTB. Foss pådro seg både ribbeinsbrudd og et dypt kutt i haken i en velt i et endagsritt i Frankrike nylig. Vingrom-rytteren skled i en sving etter at det hadde havnet korn på veien. Sykkel-VM går i Belgia. Tempoen avvikles 19. september, mens fellesstarten avslutter mesterskapet med målgang i Leuven en uke senere. Foss ble i sommer norgesmester i begge øvelsene.

Hedins gutter kunne juble til slutt: – Jeg sa det før kampen, glem at dette blir enkelt

Tønsberg-Nøtterøy trengte ekstraomganger for å ta seg videre i håndball-NM mot Falk.
Les mer om:

Falk sette ny løyperekord(pluss)

Les mer om:

Beckmann-sjefen til unge: – Ta initiativ!

I 2016 gikk Ole Falk Hansen seirende ut av Ledertalentene som årets «finansess.» I dag er han toppsjef i nysolgte Beckmann, og oppfordrer unge ledere til å ta plass: - Ikke vent til noen ber deg ta ordet!
Les mer om:

Johaug skal gå langløp

Noregs skidronning Therese Johaug kjem til å delta i Ski Classics kommande sesong, stadfestar lagleiar Magnar Dalen. Løpa som er aktuelle for Johaug, er Birkebeinerrennet 19. mars og Reistadløpet 2. april. – Det er planen, og ho kjem til å gå for oss, seier Magnar Dalen, lagleiar i Team Ragde Charge til nyheitsbyrået TT. Johaug er ein av fleire profilar frå den tradisjonelle verdscupen som har interessert seg for langløp den siste tida. Ivo Niskanen, Martin Johnsrud Sundby og Hanna Falk er andre døme.

Disse sykler Tour de l'Avenir

Onsdag ble den norske landslagstroppen til Tour de l'Avenir, også kalt «ungdommens Tour de France», presentert. Med på laget i rittet som Tobias Foss vant i 2019 er regjerende U23 europamester Jonas Iversby Hvideberg, Johannes Staune-Mittet, Søren Wærenskjold, Tobias Halland Johannessen, Anders Halland Johannessen og Ådne Holter. – I sammendraget er det store forhåpninger til Tobias Halland Johannessen, som vist en solide klatreegenskaper i hele år.

Falk (2 md.) fikk oppleve sin aller første festival

Med hørselsklokker nesten like store som sitt eget lille hode, var vesle Falk på to måneder nok uten tvil den aller yngste publikummeren på Trollrock i parken fredag.
Les mer om:

Slik er hun helt privat

Vivild Falk Berg er blitt stjerne over natta med strømmeserien «Pørni». Det hjelper lite i barnehagedagjobben.
Les mer om:

To Premier League giganter i basketak om supertalent

Det er ikke noe vits i å vente med å lære seg navnet Abdallah Sima. – Den senegalesiske spissen som bare er 19 år gammel har fått en samlet fotballpresse i Tsjekkia til å finne frem de aller største superlativene. Abdallah Sima har et rykk som sammenlignes med en jaguar på jakt og et blikk som en falk i stup. Hyllesten som har blitt spisstalentet til del i sin første sesong på senior nivå for Slavia Praha har vekket interessen utenfor Tsjekkias grenser og etter han imponerte stort i Europaligaen startet basketaket storklubber imellom.

Thomas Tuchel velger Liverpool stjerne foran Haaland og Lukaku

Siden før Thomas Tuchel (som er litt kjedelig, men svært dyktig) overtok Chelsea har både Erling Braut Haaland og Romelu Lukaku vært på londonklubbens shoppingliste. – Det har også vært snakk om Liverpool sin egyptiske scoringsmaskin Mohamed Salah, men inntil Team Haaland sin grådighetsturne var det «norske dyret» øverst på lista. Den tyske journalisten Christian Falk skriver at Chelsea har satt Mohamed Salah øverst på sin ønskeliste, men trolig trengs det en god dose overtalelse for å lokke Salah tilbake, det gikk ikke så bra «sist gang».

Nå blir gutta likestilt med jentene: – Handler mer om ekte følelser enn økonomi

Profilerte trenere skal gi guttelag i Flint Håndball et etterlengtet løft. Klubben har inngått samarbeid med Nøtterøys erkerival Falk.
Les mer om:

Byplanlegger ut mot både PBE og naboer på Lambertseter: – Jeg blir så forbannet

Sivilingeniør og planlegger Ole Falk Frederiksen rister på hodet over tempoet i utviklingen av Lambertseter og Karlsrud. Han er kritisk til både PBE og lokale motstandere av utbyggingen.
Les mer om:

Tottenham kan skaffe seg en av verdens mest ettertraktede managere

José Mourinho brukte sikkert dagene for å planlegge hvordan han skulle sikre ligacuptrofeet på søndag, et synlig bevis på at manglende suksess i Premier League eller ute i Europa bare var uflaks. Så kom beskjeden om at han kunne legge fra seg planene og gi fra seg nøkkelkortet. Det kom ikke som noen fotballbombe at Tottenham ga Mourinho skylda og sendte ham på dør, men timingen var spesiell.

Manchester United får knallhard konkurranse om Raphael Varane

Raphael Varane har spilt 37 kamper for Real Madrid i årets sesong. Han savnet imidlertid forrige ukes El Clásico da han ble smittet av covid-19 (2-1 seier). Kontrakten hans med La Liga-klubben utløper sommeren 2022, og partene er ennå ikke enige om en forlengelse. Utnytter at ting går tregt i Real Madrid Samtidig har Manchester United gjort alt for å gjøre seg lekre for å få til en overgang til sommeren. Nå rapporterer SportBild-journalist Christian Falk at en annen Premier League-klubb har meldt seg er på jakten.

Hanna Falk avslutter landslagskarrieren – vurderer overgang til langløp

Hanna Falk (31) har gått sitt siste verdenscupløp i langrenn.
Les mer om:

Fra fest og overvekt til årets friidrettsutøver

Therese Falk (45) røkte og drakk, hun var overvektig, nedfor og følte seg verdiløs. Nå er hun årets friidrettsutøver i Norge.
Les mer om:

Bekreftet: Bayern München har en plan for Upamecano

Karl Heinz Rummenigge og Bayern München har alltid hatt som mål å plukke de beste spillerne og de største talentene – fra de største rivalene i Bundesliga. Sommeren foran oss blir det tydeligvis inget unntak. Denne gangen er det ikke Borussia Dortmund som skal tappes for nok en spiller på Lewandowski-nivå, men brysomme RB Leipzig. Les: Skikkelig Fight Club på Anfield Tyske Sport Bild har hengt seg på Dayot Upamecano det siste året etter at 22-åringen forlenget med RB Leipzig, samtidig som han ikke skjulte at han gjerne så for seg en overgang.

Har tatt seg en prat med to kandidater til Chelsea-jobben

Vi håper virkelig at Chelsea gir Frank Lampard arbeidsro ut sesongen. Da tror vi Chelsea-legenden får tid nok til å få sving på lagmaskinene som redder sesongen (les: minimum kvalifisering til Champions League). Skal vi tro den alltid så veliformerte Sport Bild-journalisten Christan Falk, virker det ikke sånn. På tirsdag måtte Frank Lampard igjen forklare journalistgribbene hvorfor Chelsea-stjernene hans knapt makter å score.