Nyheter om Falck


Vanligvis gir de bilistene hjelp. Nå trenger de hjelp av de samme bilistene

Falck måtte permittere en tredjedel av arbeidsstokken på over hundre. Redningen er at flere må reddes på veiene, men hvordan vil bilturismen se ut?
Les mer om:

Sidsel (95) til sønnen: – Når jeg har så kort tid igjen, er det så vondt å ikke kunne ta på deg

Denne uken så Sidsel Falck (95) sønnen sin igjen for første gang siden midten av mars. Men 17. mai, en dag hun har pleid å feire med barn, barnebarn og oldebarn, må hun markere alene uten de nære rundt seg.
Les mer om:

Måtte betale 5.000 kroner for veihjelp da russebussen havarerte, men måtte fikse problemet selv

Redningsbilen fra Falck skulle ha 5.000 kroner for å i det hele tatt rykke ut til russebussen som hadde havarert i Kristiansand. Men det var ikke mye hjelp å få, ifølge gutta på «Synthwave».
Les mer om:

Christer Falck

Les mer om:

Slutt for Koronerulling – fikk inn 4,5 millioner kroner til 82 artister og deres folk

Koronerulling var først ut med konsertproduksjoner filmet på en scene i profesjonelt flerkameraformat, noe som gjorde at ikke bare artistene ble hjulpet – men også flere ledd i bransjen rundt dem.

Har spilt inn flere millioner kroner: – Suksess fra første konsert

Med koronaviruset stoppet all kulturaktivitet opp. Men Christer Falck på Nordstrand, fant løsningen sammen med Hans Petter Haaland. De har arrangert nettbaserte konserter som til sammen har samlet over 1,5 millioner mennesker som har bidratt med over 3,7 millioner kroner.

Turistforeningen: – Nei, det er ikke forbudt å dra på dagstur til andre kommuner

– Vi får stadig spørsmål fra folk om hvor de kan dra på tur. Det er ingenting som tilsier at man ikke kan dra på dagsturer til andre kommuner. Målet nå er få folk til å spre seg til ulike turmål for å redusere smittefaren, sier Preben Falck, daglig leder i Stavanger turistforening (STF).
Les mer om:

Christer Falck fikk ny jobb og lappen som 50-åring – lanserte «Koronerulling» denne uken

Christer Falck hadde sin første dag på jobb med nytt firma da store deler av landet ble stengt på grunn av koronaviruset. Da kom ideen om digitalkonserter av høy kvalitet.

Klar med konsertproduksjoner i topp kvalitet som kan nytes direkte hjemme i stua

Først ut er Jonas Alaska, som spiller onsdag 18. mars, og Mathias Eick, som sammen med Eyolf Dale trår til torsdag 19. mars. Det gjør de fra konsertscenen Sentralen i Oslo – der de filmes av det som beskrives som et lite produksjonsteam, som sitter i andre rom – og der bruken av desinfeksjonsmidler og sosial distanse er behørig etter myndighetenes råd. Hver Koronerulling-konsert livestrømmes via Facebook, og alt overskudd går til artistene.

Tøffe arbeidsforhold på bunnen av Glomma

Falck Dykkertjeneste avslutter i disse dager et omfattende renoveringsarbeid på rørledninger i Glomma ved Øra bassenget.
Les mer om:

Robinson-comeback på TV3 etter åtte år

Men trolig uten Christer Falck som programleder. - Jeg er gammel og ufresh.
Les mer om:

Robinson-comeback på TV3 etter åtte år

Men trolig uten Christer Falck som programleder. - Jeg er gammel og ufresh.
Les mer om:

Tre bergingstasjoner blir en. Antall biler redusert fra 18 til 11. Lover bedre service

Når du ringer etter assistanse i Valdres neste gang er sjansen stor for at det kommer en bil med en annen logo enn den du er vant til. Nyetablerte Bilberging Valdres AS har avtale med både Viking, Falck og NAF.
Les mer om:

Christer Falck i sorg

Moren døde i armene hans.
Les mer om:

Falck fremme ved veltet lastebil etter å ha berget en buss

Etter en natt med mildvær og regn er det svært glatt mange steder i Valdres denne onsdagen. Ståle Hagadokken i Falck forteller om flere oppdrag i formiddag.
Les mer om:

Tøvat 10 år: Se deres egne bilder: Vilde var fem år og ville bli skuespiller - da måtte Kjersti først starte et teater

(KOSMO) Da Vilde Falck (15) var fem år fikk hun lyst å spille teater, men det var et problem - bygda hadde ikke barneteater. Nå er det ti år siden mamma Kjersti Falck åpnet Tøvat barneteater.
Les mer om:

Berging i gang av henger med kalk på Valdresflye-samme selskap som sist

For en uke siden askrev avisa om en tilhenger med kalk som ble liggende i grøfta ved Eidsbugarden i påvente av tømming. I dag er Falck ute på et nesten identisk redningsoppdrag.
Les mer om:

– Ole Paus’ første konsert var 30 minutter musikk og én time krangling med publikum

– Christer Falck og John Richard Stenberg har visstnok gravd frem alt jeg har spilt inn fra de to tiårene, også noe som aldri har vært gitt ut, heter det fra Paus på Facebook. For Paus på boks-prosjektet samler ikke bare remastrede utgaver av studioalbumene hans, men også «en drøss med revyer, reklamekassetter, sanger for veldedige formål og liveopptak», ifølge prosjektets crowdfundingside. LES OGSÅ: Derfor velger Al Pacino «dårlige filmer». Ole Paus kan nemlig notere seg både reklamesanger for Pioneer, og sang skrevet til for Folkeaksjonen for melk og brød. Alle tekstene Boken «Paus – Poeten»

Vegen ned til Bruflat blir stengt i flere timer etter midnatt

En utenlandsk semitrailer har havnet i grøfta på vegen ned til Bruflat onsdag kveld. Berging vil starte rundt midnatt, opplyser Ståle Hagadokken i Falck Valdres.
Les mer om:

-Vi får stadig mindre å gjøre nå som vegene stadig blir bedre

Ståle Hagadokken i Falck Valdres rapporterer om en rolig mandag, selv om snøen laver ned over hele dalføret. -Alt er som normalt. Vi merker på oppdragsmengden at vegene stadig blir bedre. Nå sist at Bagnskleiva er historie, sier han.
Les mer om:

Lydmesteren Jan Erik Kongshaug er død

I 1984 grunnla lydmesteren Rainbow Studio i Oslo, hvor musikere på både nasjonalt og internasjonalt toppnivå har spilt inn låtene sine.

Verksted og redning i ett

Da Automester Svalbard formelt ble åpnet før helga, ble samtidig verdens første Falck rednings-snøskuter introdusert.
Les mer om:

Eggum og Sivertsen til Nordstrand kirke: – Humor, alvor og klassikere i skjønn forening, sier Christer Falck

– Det må jo bare bli gåsehudstemning når de to bestevennene skal spille sammen og hver for seg i Nordstrand kirke lørdag, sier Christer Falck.

Christer Falck gir seg i plate- og bokbransjen: – Greit å gi seg før det går helt gærent

Nordstrandsbeboer Christer Falck gir seg som musikkprodusent etter over 30 år i bransjen, samtidig legger han ned forlaget han startet for ti år siden. Men det blir likevel neppe det siste du hører fra den frittalende ildsjelen. Og Gåsehud-konsertene på Nordstrand - de består.

Solgte ut Sentrum Scene på få minutter – nå er de klare for mer

«Simple Minds – 40 Years of Hits Tour 2020» lander også i Norge, og første runde med billettsalg gikk så det suste. Konserten på Sentrum Scene mandag 2. mars ble utsolgt på få minutter – og nå er det klart for ekstrakonsert. Gutta kommer til samme sted også dagen før, nemlig søndag 1. mars. – Jeg har alltid synes at Norge minner litt om Skottland, om hjemme. Og det er et bra sted å starte; det gjør det mer avslappet og vi kan være litt mer eventyrlystne, uttalte nylig Simple Minds-gitarist Charlie Burchill til NTB.