Nyheter om Fagervold


Leverte anmeldelse mot fylket og driftsselskapet (pluss)

Fredag leverte leder i Fosen pendlerforening, Harald Fagervold, anmeldelse mot BT Signaal og Trøndelag fylkeskommune der det bes om at det blir undersøkt om det er krevd for mye av trafikanter på ferjeforbindelsen Flakk-Rørvik.
Les mer om:

Først ute med program foran valget neste høst(pluss)

Den aller mest aktuelle saken for Pensjonistpartiet foran neste års valg er de to videregående skolene i kommunen, mener leder i Indre Fosen Pensjonistparti, Harald Fagervold.

– Man må ha såpass ryggrad, at man sier hva man mener(pluss)

Pensjonistpartiets Harald Fagervold er ikke imponert over resultatet etter møte i oppvekstutvalget fredag, der vedtaket ble å utsette saken om ungdomstrinnstrukturen i Indre Fosen kommune.
Les mer om:

«Leksvik ga fra seg sentrum, ordfører og rådmann, samt videregående skole»

Leder Harald Fagervold i Pensjonistpartiet i Indre Fosen deler i dette leserinnlegget noen tanker om sammenslåingen mellom Leksvik og Rissa.

Tror fylket går for både Rissa og Leksvik om to år(pluss)

Pensjonistpartiets Harald Fagervold kjemper for å bevare dagens videregående skoler både i Leksvik og i Rissa.
Les mer om:

«Fylkeskommunen må betale budsjettsprekken»

Pensjonistpartiets Harald Fagervold mener ny vei og tunnel mellom Stadsbygd og Vemundstad fortsatt bør være plan A. Det kommer frem i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Vil ha tunnel under Reinshaugen(pluss)

Harald Fagervold i Pensjonistpartiet i Indre Fosen mener Rissas veimillioner blant annet bør gå til tunnel under Reinshaugen.

- Fikk medhold i alt vi sa

Leder i Fosen Pendlerforening, Harald Fagervold, er fornøyd med møtet han hadde med de ansvarlige for bompengesystemet på fergesambandet Flakk-Rørvik mandag.
Les mer om:

- Nok historier til en revy på Chat Noir!

Leder i Fosen Pendlerforening, Harald Fagervold, har fått en rekke henvendelser etter at han har satt overfaktureringen på autopass-ordningen på Rørvik og Flakk på dagsorden.
Les mer om:

Skal gi Øksnes et realt realfagsløft

Øksnes har blitt realfagskommune, og får statlig hjelp til å heve kompetansen innen matematikk og naturfag i barnehagene. Nå får de også nesten 300.000 kroner til nytt utstyr og teknologi som skal hjelpe dem på veien. – Det er veldig spennende å få være med på, sier prosjektleder Cynthia Fagervold.
Les mer om:

Stemmer nei: - Vi har det best som vi har det

Kommunestyrerepresentant for Pensjonistpartiet i Rissa, Harald Fagervold, er ikke i tvil om at han skal si nei til én Fosen-kommune når det skal vedtas i kommunestyret torsdag. Men de yngste politikerne ser helt annerledes på dette.

Mener ørlendingene tåkelegger

Harald Fagervold i Fosen Pendlerforening kommenterer fergedebatten mellom ordførerne i Rissa og Ørland.

Mobbingen er på vei opp

- Mobbing må løftes opp og oppfattes som «avvik». Da blir det gjort noe med det, mener Harald Fagervold og Ronny Overland som representerer Pensjonistpartiet i Rissa.

- Kjør hvor du vil for 2000 kroner i året

Styremedlem Harald Fagervold i Fosenvegene AS foreslår en ordning som gjør at alle kan kjøre hvor de vil i Norge for en fast pris av 2000 kroner i året for hver bil de eier. - God distriktspolitkkk, mener Rissa-ordfører Ove Vollan (H) om forslaget.