Nyheter om Fagertun


Koronasituasjonen har påvirket sterkt

Onsdag legger administrasjonssjef Hege Walør Fagertun frem tertialrapporten for første kvartal for Arbeidsutvalget (AU).
Les mer om:

Tidligere NRK-profil Kristin Johnson død

Johnson døde torsdag, opplyser hennes datter Cecilie Hartsang til NRK. De siste seks årene tilbrakte Johnson på Fagertun sykehjem og har ifølge datteren hatt det godt der. Hun har den siste tiden hatt alzheimers. LES OGSÅ: Alan Walker med stjernespekket gjesteliste i Spektrum. Johnson begynte NRK-karrieren som hallodame i 1966. Hun forlot NRK en kort tid i 1998, men returnerte til rikskanalen fram til hun pensjonerte seg i 2004. Johnson er kjent som stemmen til den automatiske telefonklokken «Frøken Ur». The post Tidligere NRK-profil Kristin Johnson død appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Skjemmes over byens skutervrak - vil ha klare regler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Du har sannsynligvis lagt merke til det. Longyearbyen er skuternes by. Med omtrent like mange snøskutere som innbyggere er det kanskje ikke rart det setter sitt preg på stedet. Men at de skal stå overalt, mange i mer eller mindre vraket tilstand - år etter år - er noe flere etater har fått nok av.- Man blir frustrert, for dette har aldri blitt fulgt skikkelig opp med regelverk.

Arild spilte første tone

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den kunstneriske lederen for kammerorkesteret, Henning Kraggerud, var godt fornøyd med samarbeidet. - Jeg var veldig imponert over nivået på koret, det var tydelig at de hadde øvd godt, forteller han. De fikk bare øve sammen i en snau halvtime før konserten skulle starte. Stykket de fremførte var Mozarts Ave Verum Corpus. - Det er et veldig fint stykke vi skulle fremføre sammen, så det var viktig at de var flinke.

Alle bidro, til og med generalkonsulen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var ikke bare lokalstyreleder Arild Olsen som var imponert over det han fikk se i løpet av den en og en halv times forestillingen i kultuhuset. For full sal viste Barentsburg at de har en rekke talenter blant sin befolkning på 400 innbyggere.

Her vil politikerne bygge nesten 50 heldøgnsbemannede omsorgsplasser

Fagertun og Træleborg sykehjem kan bli revet og renovert.
Les mer om:

Valg 2019: 10 partier stiller liste i Fauske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Hele 10 partier stiller liste ved årets kommunevalg: Arbeiderpartiet, Høyre, Venstre, Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Felleslista, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti, Rødt og Miljøpartiet De Grønne.Her kan du se lista til Fauske Arbeiderparti, Fauske Høyre og lista til Rødt.Grønt parti MDG har tidligere prøvd å stille liste i Fauske, og nå har de fått det til.

Ber staten ta hele regningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I Svalbardbudsjettet er nytt reservekraftverk prioritert med en stipulert prislapp på 55,5 millioner kroner.

Fortsetter jobben for Sjunkhatten

Tidligere ordfører i Fauske Anne Fagertun Stenhammer sier hun fortsetter sitt frivillige arbeid for Sjunkhatten folkehøgskole.

Fortsetter jobben for Sjunkhatten

Tidligere ordfører i Fauske Anne Fagertun Stenhammer sier hun fortsetter sitt frivillige arbeid for Sjunkhatten folkehøgskole.

Vogntog havnet i grøfta

Et vogntog havnet i grøfta på FV 851 ved Fagertun i Bardu.
Les mer om:

Aktiv administrasjonssjef

Hege Walør Fagertun (50) lot seg fascinere av Svalbard ved første møte i 1995. 22 år senere kom hun tilbake som administrasjonssjef.
Les mer om:

Suksess for Peter Pan på Hadeland

Det var fullt hus og stormende jubel da Fagertun barne- og ungdomsteater i Lunner hadde premiere på den 113 år gamle forestillingen "Peter Pan" i går.
Les mer om:

Fikk drømmejobben på Svalbard

Bardu-rådmann Hege Walør Fagertun (50) har fått jobben som administrasjonssjef for Longyearbyen lokalstyre på Svalbard.
Les mer om:

Åpen dag på Fagertun, Nøtterøy Bygdetun

Nøtterøy Historielag arrangerer også i år sin tradisjonelle Åpen Dag på Fagertun, Nøtterøy Bygdetun, søndag den 21 august mellom kl. 12.00 og 15.30. Arrangementet er alltid godt besøkt med rundt 1.000 – 1.500 personer som hygger seg på kafeen, handler på markedet og/eller besøker alle informasjonsbodene.
Les mer om:

To erfarne og to debutantar på a-ha-konsert

Liv Fagertun og Anita Hjemly har følgt a-ha gjennom heile karrieren. Men dei som stod først i køen før kveldens konsert i DNB Arena visste ikkje ein gong kven som er med i bandet.
Les mer om:

Skal belyse Nord-Norges krigshistorie - har fått 40 millioner til forskning

– Krigen i nord var annerledes enn krigen i sør. Den fortjener å bli enda bedre belyst i den nasjonale fortellingen om andre verdenskrig, mener Fredrik Fagertun ved UiT.
Les mer om:

- Han prøvde å ta ungen fra de ansatte

Rådmann Hege Walør Fagertun forteller om dramaet i barnehagen på Setermoen.
Les mer om:

De rundlurte ni foreldre i vanvittig aprilspøk

Glenn Jolma kjørte en vanvittig aprilspøk mot foreldrene til barna i Fagertun barnehage i Lakselv. Og 9 av dem gikk rett i fella!
Les mer om: