Nyheter om Fagernes


- Den seieren trengte vi!

Anette Bergene satt inn to mål, mens keeper Christina Bråten Liom reddet en straffe. Slik sikret de seieren for Valdres /Fagernes mot Raufoss 2 på Blåbærmyra mandag kveld.
Les mer om:

Høyt testosteronnivå i Fagernes kulturhus

Dessverre få publikummere fikk oppleve Teater Innlandet sin oppsetting av "Testosteron" i Fagernes kulturhus lørdag. Men de som tok turen fikk oppleve en testosteronbombe av en forestilling.
Les mer om:

Munnharpefestivalen er i gong på Fagernes

Fredag kveld opna den 20. munnharpefestivalen, denne gong på Fagernes, der det heile starta for 20 år sidan.
Les mer om:

Beinveg til Fagernes

Brødrene Dokken er snart ferdige med å fylle att det store søkket langs E16 i Bjørgokrysset.
Les mer om:

- Vi har alle et ansvar for å tenke nytt

Den 5. og 6. november er Fagernes arena for en konferanse med de fremste inspiratorene i landet innen "det grønne skiftet" på talerstolen.
Les mer om:

Møteulykke i Bygdinvegen på Fagernes

To biler i møteulykke.
Les mer om:

- Spennende planer for skolegården

- Det er spennende planer for uteområdet på nye NAUS, og vi må nok ha litt is i magen til vi ser om søknadene går gjennom, sier rektor Elisabeth Bråten, som i januar 2019 tar med seg ansatte og elever inn i ny ungdomsskole på Fagernes.
Les mer om:

Fotballkretsen: God handtering frå klubbane

Både Gran IL og Fagernes IL får mange godord frå Janicke Gonstad, dagleg leiar i Indre Østland Fotballkrets (IØFK), for korleis dei har takla den triste saka om slåstkamp mellom to fedre under G16-kampen mellom Gran og Fagernes måndag.
Les mer om:

Kåre Strande deltok i tre øvelser

Verdensmesterskapet i friidrett for veteraner ble arrangert i spanske Malaga fra tirsdag 4. til og med søndag 16. september, og Kåre Strande fra Fagernes IL var en av 82 deltakere fra Norge.
Les mer om:

Gran IL utestenger far som slo

Fotball-faren frå Gran som har vedgått å ha slege ein annan far under ein G16-kamp i fotball mellom Gran og Fagernes i Gran idrettspark måndag kveld, er utestengt frå området ut 2019. Det har styret i Gran IL vedteke.
Les mer om:

Munnharpefestival i helga

Norsk Munnharpefestival blir arrangert på Valdres Folkemuseum på Fagernes 21.-23. september 2018.
Les mer om:

Fedre slåst på fotballkamp

Etter ei scoring i 16-årskampen mellom Gran og Fagernes måndag kveld barka to fedre saman i regelrett slåstkamp. Politiet måtte tilkallast for å få roa gemytta.
Les mer om:

Samir (54) var dommer under skandalekamp: – Plutselig var det slåsskamp på sidelinjen

En G16-kamp mellom Gran og Fagernes endte i bråk blant tilskuere. – Plutselig var det kaos på sidelinja, sier dommer Samir Krndzija (54) fra Lillehammer.
Les mer om:

Går sammen for å løfte park-området

Fotballsletta i vestre del av parkområdet på Fagernes ligger fantastisk til ved fjorden, men fremstår som en tom og åpen flate uten aktivitet. - Området har ligget brakk lenge, med store dreneringsutfordringer. Nå er det på tide å ruste opp juvelen i Fagernes sentrum.

Omsorgsselskap med bekymringsmelding til Lenvik kommune etter det de kaller uakseptabel hendelse(pluss)

Heimta TBO, som driver en avdeling på Fagernes, vurderer å politianmelde Jasmin Agovic-Nordaas og Tommy Myklebust.

The King came back

Lørdag kveld ristet det godt fra Fagernes Kulturhus da selveste Michael Jackson tok en pause fra grava for å underholde store og små med sine karakteristiske dansetrinn og globale monsterhits.

King of pop is back

Se video av Michael Jackson i Fagernes Kulturhus.

- Vi trenger ett nytt torg

Hva syns du om planen for «nye» Fagernes sentrum?
Les mer om:

Har kommunen «råd» til ein konflikt med Tveit?

Store delar av Fagernes sentrum er bygd på Tveit-gardens grunn. Difor har kommunen og grunneigar Tveit mange praktiske møtepunkt. Men er vassretten i Veslefjorden er «verd» eit anstrengt forhold til Per Einar Tveit?
Les mer om:

Parsellen kosta 500 kr

Peder O. Tvedt fekk 500 kroner for den 5,8 mål store strandparsellen som han selde til Fagernes idrettslag på 1950-talet. Lagmannsretten må avgjera om fiske- og vassretten i Veslefjorden automatisk også følgde med.
Les mer om:

Kven eig Veslefjorden?

Er det garden Tveit, eller Nord-Aurdal kommune, som eig vatnet utanfor Parken på Fagernes? Spørsmålet skal opp i lagmannsretten torsdag.
Les mer om:

Kulturprisvinnere hyllet på byfesten

Mens de fleste andre arrangementer under byfesten på Fagernes led under det dårlige været, var det fullt i Onstadgården under utdelingen av kulturprisen 2018.
Les mer om:

Regntung byfest på Fagernes

Mye regn gjorde lørdagen på byfesten litt amputert. Men mange trosset det dårlige været og deltok på de forskjellige aktivitetene.
Les mer om:

Byfest i Fagernes: – en fest for alle!

Stille og intim kunst, spesialtilbud i butikkene, åpningsfest på ungdomshuset og massevis av ´baum. Byfesten i Fagernes åpnet fredag.
Les mer om: