Nyheter om Fagernes


Kvinne i 50-årene skadd i ulykke på E16 i Nord-Aurdal

En kvinne i 50-årene ble kjørt til sykehus etter en kollisjon mellom en trailer og en personbil på E16 ved Fagernes i Nord-Aurdal i Oppland torsdag kveld.

Personbil kom over i feil kjørebane og krasjet med semitrailer på Fagernes

En personbil som kom kjørende nordover på E16, kom over i feil kjørebane og krasjet med en semitrailer som kom kjørende sørover. Ei kvinne som satt i personbilen ble skadd og er sendt i ambulanse til Sykehuset Innlandet, avdeling Gjøvik.

Person skadd i ulykke på E16 i Nord-Aurdal

En person ble kjørt til sykehus etter en kollisjon mellom en trailer og en personbil på E16 ved Fagernes i Nord-Aurdal i Oppland torsdag kveld.

Gangvegen over Kvitvellafossen åpner igjen 10. oktober

Adkomsten til en av Fagernes flotteste turistattraksjoner, Kvitvellafossen, har vært stengt siden juli måned på grunn av sikringsarbeid på gangvegen. Nå blir den snart åpen for publikum igjen.
Les mer om:

Fotballikonet Arne Scheie tok sørgelig feil og lurte hele Fotball-Norge

Mandag kveld var NRK Dagsrevyen på Gjensidigebanen på Fagernes for å dekke Valdres FK mot Strømsgodset 2. Ikke fordi valdresgutta er gode, men fordi de hadde funnet ut, via den tidligere fotballeksperten Arne Scheie, at dette var "all time bad"!

Tøff konkurranse om kundene på bensin- og drivstoff på Fagernes

Ove Bolstadbråten i Valdres Oljeservice AS åpnet selvbetjeningspumpe på Breiset i sommer. Så langt har pågangen vært over all forventning. Konkurransen om drivstoffkundene på Fagernes er tøffere enn noen gang.
Les mer om:

352 ansatte ut i streik i Felleskjøpet fra tirsdag - 2 er foreløpig ute fra Fagernes

Spekter og ansatte i Felleskjøpet Agri møttes mandag hos Riksmekleren, som klokka 3 natt til tirsdag konstaterte at partene står for langt fra hverandre.

Kvinne i 70-årene mistenkt for promillekjøring - førerkort beslaglagt

I Fagernes sentrum mandag kveld kl. 18:13 ble en kvinne i 70-årene stanset og mistenkt for promillekjøring.
Les mer om:

156 baklengsmål ikke norgesrekord likevel – Noen har faktisk vært dårligere

FAGERNES (NRK): Valdres FK hadde nådd en begredelig milepæl i norsk tredjedivisjon, trodde ekspertene. – Jeg legger meg flat, sier Scheie.
Les mer om:

156 baklengsmål ikke norgesrekord likevel – Noen har faktisk vært dårligere

FAGERNES (NRK): Valdres FK hadde nådd en begredelig milepæl i norsk tredjedivisjon, trodde ekspertene.
Les mer om:

Satte norgesrekord med 156 baklengsmål: – Aldri opplevd lignende, sier Arne Scheie

FAGERNES (NRK): Valdres FK har nådd en begredelig milepæl i norsk tredjedivisjon. På 20 kamper har laget i snitt sluppet inn 7,7 mål hver eneste kamp.

Fagernes J 15 med storseier over Kongsvinger i helga

Å komme på besøk til Gjensidigebanen for J 15-lag kan være en blandet fornøyelse. Fagerneslaget er ikke kjent som gavmilde verter. Det var de heller ikke i søndagens kamp mot Kongsvinger.
Les mer om:

Fagernes G 16 med sterk seier over Lillehammer

Fagernes Gutter 16 tok imot Lillehammer på Gjensidigebanen i helga. Fagernes-laget består av spillere fra stort sett hele Valdres og spiller i eliteserien.

- Vi må gjøre endringer i gratisprinsippet for svømmegruppa, mener økonomisjefen.  – Nei, svømming er for viktig og kan redde liv, svarer politikerne

I et brev til svømmegruppa i Fagernes IL, varsler Nord-Aurdal kommune at det fra høsten 2019 vil bli krevd leie for treningstid i svømmehallen. Både frivillige i svømmegruppa og politikere reagerer.
Les mer om:

Gå HelselagsRunda til inntekt for demenssaken

Fagernes Helselag lanserer i år HelselagsRunda 1 og 2. Sponsor Sparebank 1 Hallingdal Valdres og helselaget gir hver 1 kr. pr underskrift i boka ved deltakelse, til dementsaken.
Les mer om:

Kjører stemmene med bil til Hamar

Stemmene til bispedømmerådet blir fraktet med bil fra Fagernes til Hamar i dag.
Les mer om:

Parken bar og restaurant har vært stengt i over et år, men til helga blir det nyåpning

Fredag 13. september blir det på nytt liv og røre i det gamle utestedet i Fagernes sentrum.
Les mer om:

- Uff dette er ille. Jeg tar ingen sjanser, sier Sverre.

Mange bekymrede hundeeiere har ringt Fagernes veterinærkontor i helga- for råd om hva de skal gjøre. Kontoret tar ingen sjanser og har opprettet eget isolat for hunder som er under mistanke. Foreløpig er det ikke oppdaget tilfeller av den alvorlige hundesykdommen i Valdres.
Les mer om:

Ny legetjeneste i Heggenes, møbelrestaurering i Fagernes og hundefôr-utsalg i Etnedal

Siste nytt fra næringslivet i Valdres uke 36, 2. september til 8. september.

Folk strømmet til valglokalene på valgets første dag: – Det har vært kø siden vi åpna klokka 14

Da journalisten søndag tok turen til valgurna for å avlegge sin stemme i intet mindre enn kommune-, fylkesting- og kirkevalg, var undertegnede langt fra den eneste. Køen møtte man allerede i "trappa" ned til valglokalene, i Kulturhuset på Fagernes.
Les mer om:

Kulturell søndag på Fagernes byfest

Mange tok turen da det søndag var duket for dansevandring i Fagernes i regi av Panta Rei Danseteater og Teater Innlandet, med prosjektet TILT, og den forrykende Hilme-forestillingen "Driv" på Skiferplassen. Her kan du se bilder av dyktige utøvere fra forskjellige kulturskoler, lag og foreninger i alle aldere, og også engasjerte publikummere. Ser du noen du kjenner?
Les mer om:

Yrende gateliv på Fagernes Byfest

Mange tok turen ut i byens gater for å få med seg alt fra bilutstilling, salgsboder, tautrekking og annen moro, for ikke å glemme en runde innom politikerne på sine stander helt på tampen av valgkampen. Avisas utsendte fikk høre et uoffisielt anslag på rundt 600 frammøtte, og i gatene stod det utstilt intet mindre enn 70 biler. Her kan du se bilder fra en god blanding av det som rørte seg i bybildet lørdag. Ser du noen du kjenner?
Les mer om:

Offensive mossinger før møte med Stjørdals-Blink: - Vi skal angripe og hente tre poeng - se kampen direkte her fra 16.00

- Vi gleder moss til å dra dit og sette kjepper i hjula for jakten deres på opprykk, sier Shadi Ali. - Vi vet at vi kan slå hvem som helst i den avdelinga her. Det er kun opp til oss selv, lagkamerat Magus Fagernes.
Les mer om:

Har sterke bånd til Valdres

Sylfest Glimsdal har ikke bodd fast i Valdres etter at han flyttet ut for å studere. Men det er fortsatt Valdres og Fagernes som er heim selv om den tidligere skiskytteren har bodd 17 år i Molde og Møre og Romsdal.