Nyheter om Fagermo


– Jeg er glad for at Fagermo ikke signerte meg

NEDRE EIKER: Alexander Betten Hansen (22) var aktuell for en retur til Odd, men nå gleder han seg over at det ikke ble noe.

Må kanskje bytte landslag - sammenlignes med Chelsea-stjerne

LA MANGA: (Odd - WSG Wattens 3-0) Joshua Kitolano (17) fortsetter å imponere både Dag-Eilev Fagermo og landslagsledelsen. Nå snakkes det om at Odd-juvelen flyttes opp på et landslag med eldre spillere.
Les mer om:

Tause om Helmersen-skade - venter med ny signering

LA MANGA: (Odd - Sogndal 0-0) Det medisinske apparatet i verken Odd eller RBK vil foreløpig kommentere omfanget av Andreas Helmersen-skaden. Dag-Eilev Fagermo forklarer at situasjonen kan være med på å avgjøre om Odd vil jakte enda en ny spiller.
Les mer om:

Får lov til å forlate Odd etter Fagermo-møte - ny spiller på vei inn

CAMPOAMOR: (Odd - CSKA Moskva 0-3) Vegard Bergans (23) fotballframtid er usikker. Dag-Eilev Fagermo har gitt midtstopperen beskjed om at han får lov til å forlate Odd hvis han selv ønsker.
Les mer om:

Fargermo vil hente hjem utenlandsproff

Det er Telemarksavisa som skriver at Odd sin hovedtrener Dag-Eilev Fagermo jobber for å hente hjem utenlandsproff Fredrik Oldrup Jensen. – Han har fått med seg at midtbanespilleren sliter i belgiske Zulte Waregem og forsvinner trolig er på vei ut portene der i løpet av kort tid.  Tallet er tydeligvis 12 for Jensen som forlot Odd til belgiske Zulte Waregem i 2017.

– Det gjelder å få en sesong der det ikke er kaos oppe i hodet

SKIEN: 2018 ble et tøft år på mange måter for André Sødlund (22). Nå tror Dag-Eilev Fagermo midtbanespilleren blir som en ny spiller og får sitt gjennombrudd i Odd-drakta.
Les mer om:

Aktuell spiller kan glippe, dette sier Fagermo: – Andre klubber betaler mer

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo vil ikke stresse i overgangsmarkedet selv om en aktuell spiller ser ut til å glippe.
Les mer om:

Bentley med usikker framtid – dette sier Fagermo

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo vil ikke utelukke at Odd gjør et forsøk på å hente Bentley (29) til Skien igjen - for tredje gang.
Les mer om:

Odd lar seg inspirere av «El Loco»

SKIEN (NRK): Selv eliteseriens lengstsittende trener trenger å fornye seg. Dag-Eilev Fagermo har hentet inspirasjon hos Marcelo Bielsa, «Den gale».
Les mer om:

Tysk spiller vil gjerne prøve seg i Odd: - Det ville vært en drøm

SKIEN: Nikolas Tix (21) håper å overbevise Odd-trener Dag-Eilev Fagermo så mye at han får kontrakt.
Les mer om:

Så mye penger har Fagermo å handle for

SKIEN: En angrepsspiller og en keeper står på ønskelista. Men Dag-Eilev Fagermo har kun råd til lønn, ikke overgangssummer.
Les mer om:

Fagermo: – Jeg ble lettere sjokkert, men veldig gøy

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo tror Ole Gunnar Solskjær vil skape ro og harmoni i Manchester United. Se reaksjonene fra sosiale medier her!

Rosenborg fortsetter å se etter hovedtrener i Eliteserien

Rosenborg har bestilt en ekstern rapport etter at de i sommer sparket sin hovedtrener Kåre Ingebrigtsen. Styreleder Ivar Koteng valgte å sparke treneren som ga Rosenborg tre strake seriegull og med det massiv kritikk og rettssak på nyåret.  Midlertidig hovedtrener Rino Coolen er trolig ferdig snart, til tross for at han hentet hjem seriegull og cupgull for Rosenborg.

Fagermo avviser RBK-rykter

Spekulasjonene rundt trenerjobben i Rosenborg ruller videre. Odds mangeårige trener Dag-Eilev Fagermo benekter at han er blitt kontaktet av trønderklubben.
Les mer om:

Fagermo avviser RBK-rykter

Spekulasjonene rundt trenerjobben i Rosenborg ruller videre.
Les mer om:

Fagermo svarer på RBK-ryktene

Dag-Eilev Fagermo avviser på det sterkeste at han er blitt kontaktet av Rosenborg med tanke på trenerjobben på Lerkendal.
Les mer om:

Han kan bli ny Rosenborg-trener

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo skal være et av navnene Rosenborg vurderer som ny trener.
Les mer om:

Fagermo til Leeds - Nornes til Benfica

SKIEN: Noen skal til Benfica, andre til England - blant annet for å besøke Marcelo Bielsa i Leeds. Odds trenerteam søker igjen kunnskap før den nye sesongen.
Les mer om:

Ny åpning for disse to

SKIEN: Odd og trener Dag-Eilev Fagermo stresser fortsatt ikke med nysigneringer. Kvalitet er det viktigste - og Fredrik Semb (28) kan være aktuell igjen.
Les mer om:

Én ting ved landslagssjefen irriterer Fagermo

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo er imponert over det Lars Lagerbäck har fått til med det norske landslaget. Men det er én ting Odd-treneren mener at landslagssjefen bør forbedre seg på.
Les mer om:

Irriterer seg over Lagerbäcks fravær på norske tribuner

– Han burde vist seg på hver eneste serierunde i Eliteserien, mener Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.
Les mer om:

Fagermo: – Overraskende og flaut

Fem strake tap mot Stabæk, og 0-8 på de to siste. Dag-Eilev Fagermo mener det er flaut. Steffen Hagen tror blåtrøyene har funnet en Odd-nøkkel
Les mer om:

Rekdal refser Fagermo – fem lag kan rykke ned

Stabæk, Start, Lillestrøm, Strømsgodset og Bodø/Glimt kan alle rykke ned før siste runde. Etter tap mot Rosenborg gir Start-trener Kjetil Rekdal pepper til Odds Dag-Eilev Fagermo som tapte stort for Stabæk.

«Reserven» som har spilt alt: - Han har vært viktig for oss

SKIEN: Han har alltid vært førstereserve. Men denne sesongen har Vegard Bergan (23) vært på banen i 28 av 28 kamper. Som eneste Odd-spiller. – Han har vært viktig for oss, sier Dag-Eilev Fagermo.
Les mer om:

Blir ikke definitivt ikke med klubben ned

Start har blitt klubben alle ønsker skal rykke ned igjen til OBOS-Ligaen, spesielt Odd sin hovedtrener Dag-Eilev Fagermo har den holdningen. – Det er Start sin pengebruk som presser andre klubber til å bruker over evne som irriterer.  Da Kjetil Rekdal overtok Start i sommer var situasjonen fullstendig håpløs, det var bare de mest optimistiske sørlands-patrioter som trodde det var mulig.