Nyheter om Fagermo


Til angrep på dommersjefen: – Det er som en trener. Man ryker når laget gjør det dårlig

Dag-Eilev Fagermo kommer med krass kritikk mot dommersjefen.
Les mer om:

Poengdeling på Intility Arena – Begge sider var fly forbanna etter kampen

Intility Arena (Sporten) (Vålerenga – Bodø/Glimt 2-2) Vålerenga gikk rett i strupen på den suverene serielederen Bodø/Glimt og ga seg ikke selv etter dødelige Glimt-kontringer. Det ga 2-2 og et sterkt VIF-poeng.Etter 2-2-kampen i Oslo står Bodø/Glimt med 45 mål på 13 kamper. Det gir et målsnitt på 3,46 per kamp. Dersom Glimt holder samme stil ut sesongen, vil den norske målrekorden bli knust i fillebiter.3,46 mål per kamp i 30 kamper gir nemlig hele 103 mål. Rosenborg-rekorden på 87 mål i den magiske 1997-sesongen er ikke i nærheten.

Full klinsj etter straffesituasjoner

Vålerenga og Dag-Eilev Fagermo tok poeng fra Bodø/Glimt, men mente at laget hans ble snytt for straffe. Det samme mener Kjetil Knutsen.

Fagermo så ikke Glimt-showet komme: – Fantastisk og imponerende

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo kan sette stopp for Bodø/Glimts rekordstart i Eliteserien lørdag. Det er helt uaktuelt for ham å rigge om VIF før toppkampen.

Avslører flørt med Serie A-spiller

Dag-Eilev Fagermo utelukker ikke at Rafik Zekhnini kan havne i Vålerenga. Kantspilleren herjet tidvis for Fagermos Odd.
Les mer om:

Fagermo reagerer på Rekdals uttalelser: – Det tror jeg nesten ikke han har sagt

Dag-Eilev Fagermo er lite imponert over Kjetil Rekdal etter at sistnevnte kom med kommentarer om spillestilen hans.

Fagermo har i en årrekke sendt stikk i retning MFK – dette sier Moe om forholdet dem i mellom

Dag-Eilev Fagermo er en karakter som splitter mange i norsk fotball. Erling Moe skryter av trenerkollegaen, og forteller at de to har en god tone.
Les mer om:

Fagermo har i en årrekke sendt stikk i retning MFK – dette sier Moe om forholdet dem i mellom

Dag-Eilev Fagermo er en karakter som splitter mange i norsk fotball. Erling Moe skryter av trenerkollegaen, og forteller at de to har en god tone.
Les mer om:

Klokt å vente med applausen

Dag-Eilev Fagermo har fått Vålerenga tilbake i stående. De tre neste kampene vil vise hvor støtt laget står.
Les mer om:

Fagermo hyller VIF-komet: – Har noe ekstra

Vålerenga jakter medalje for første gang på ti år med en uredd 19-åringen som imponerer Vålerenga-sjef Dag-Eilev Fagermo (53) med "løkkefotball".
Les mer om:

Vålerenga seiret etter selvmål fra Gunnarsson

(Vålerenga – Strømsgodset 2-0). I en kamp hvor hjemmelaget vinner kampen etter å ha styrt det meste av kampen. En rolig åpningen på kampen, to lag som innledningsvis føler å tar på hverandre. drøye fem minutter så kommer kampens første sjanse for hjemmelaget. Aron Dønnum slår inn fra høyre mot Vilhjalmsson som ikke får styrt ballen i mål, istedenfor dupper den over lengste kryss. Salvesen er igjen misfornøyd med behandlingen han får av Vålerenga-forsvaret. Han får på sin side høre det igjen av hjemmelagets supportere.

Vålerenga opp på tredjeplass

Vålerenga slo Strømsgodset 2–0 søndag, og er nummer tre i eliteserien. Osame Sahraoui og et selvmål av Lars-Jørgen Salvesen sørget for 2–0-seier. VIF står med fem seirer, fire uavgjort og kun ett tap under nytrener Dag-Eilev Fagermo.

VIF-artisten Sahraoui (19) kan velge Marokkos landslag – nå har NFF kontaktet Fagermo

VALLE (VG) (Vålerenga – Strømsgodset 2-0) Norsk-marokkanske Osame Sahraoui (19) var nærmest ustoppelig i Vålerengas seier over Strømsgodset. Foreløpig er landslagsfremtiden til stortalentet åpen.
Les mer om:

Se video: – Han er ikke kjønnsløs som meg, men en fargeklatt uten like

SKIEN: Hva er de største forskjellene mellom Jan-Frode Nornes (47) og Dag-Eilev Fagermo (53)? Førstnevnte tar utfordringen og svarer som bare han kan.
Les mer om:

Vidunderbarn forlenget kontrakten med Eliteserie-klubb

Vålerengas stortalent Osame Sahraoui (19) har signert en kontrakt ut 2023-sesongen med Oslo-klubben.Det bekrefter spilleren selv og klubben ovenfor sporten.com19-åringen har spilt i sju kamper for Vålerenga så langt i årets utgave av Eliteserien. Unggutten har startet to kamper – mot Viking og Aalesund. I de fem andre har han blitt byttet inn fra benken. Klubben har lenget forhandlet om en forlengelse av stjerneskuddet på 19 år. Nå er det i boks.

Aron Dønnum om interesse fra utlandet: – En drøm å bli sett

KRISTIANSUND (VG) Aron Dønnum måtte gå målløs av banen på Nordmøre, men er en het mann også utenfor Norges landegrenser. Dag-Eilev Fagermo bekrefter at unggutten kan forsvinne, mens Dønnum selv liker å bli lagt merke til.
Les mer om:

Fagermo fortviler etter sjanseløseri: – Vi scorer for lite

Oppgjøret mellom Kristiansund og Vålerenga søndag endte 0-0, men målsjanser var det mer enn nok av.

Fagermo fortviler etter sjanseløseri: – Vi scorer for lite

Oppgjøret mellom Kristiansund og Vålerenga søndag endte 0-0, men målsjanser var det mer enn nok av.

Fagermo til dommer­sjefen: - Bedre før

Eliteseriens dommere har måtte tåle kritikk etter flere avgjørelser denne sesongen. Nå mener Dag-Eilev Fagermo (53) at dommersjef Terje Hauge må se på sin forgjenger.
Les mer om:

Ny VIF-opptur

Sleit lenge mot Haugesund. Men så dukket Benjamin Stokke opp og sørget for 1-0. Fagermo og co. opp på tredjeplass i Eliteserien.

Fagermo: - Må være smartere

Vålerenga har vært det laget som har pådratt seg flest kort så langt denne sesongen. Nå etterlyser Dag-Eilev Fagermo (53) mer smarthet blant spillerne sine.
Les mer om:

God keeper og dårlig dommer reddet Vålerenga

Mye kan diskuteres etter Vålerengas forsvarsbragd med ti mann i Mjøndalen. Men Dag-Eilev Fagermo må ikke finne på å klage på dommeren.
Les mer om:

Vålerenga bedriver selvskading

Lørdag 4. juli 2020 gikk det opp for Dag-Eilev Fagermo hva det vil si å trene Vålerenga. Det er et helvete.
Les mer om:

- Eitrende forbanna

Vålerenga lå an til tap, men reddet poeng hjemme mot Aalesund. Men en helt annen situasjon fikk raseriet til å blusse opp hos Dag-Eilev Fagermo.