Nyheter om Fagermo


Må flytte kantspiller på topp

Langt nede på tabellen finner du Odd og det ser ikke ut til at de skal bøtte inn mål fremover heller, fra før er Torgeir Børgen i med en leggskade og på trening tidligere i dag klarte spiss Tobias Lauritsen til å få en hodesmell og er ute i minst en uke.  Odd-trener Dag-Eilev Fagermo lurer kanskje på å sette seg selv innpå, men det er sikkert litt sent å starte en fotballkarrière som 51 åring. Les: Landet langstidskontrakt med U21 landslagsspiller med Bundesligaerfaring Valgmulighetene helt fremme er få, ihvertfall hvis Dag skal velge blant spiller, han forteller til Eurosport at han når Sarps

Bergsøy får eliteseriebesøk

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er satt opp borte mot laget til tidligere landslagssjef Per Mathias Høgmo. Notodden fikk hjemmekamp mot Asker i 2. runde i fotballcupen.
Les mer om:

Odd møter Fredrikstad i cupen

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er satt opp borte mot laget til tidligere landslagssjef Per Mathias Høgmo. Notodden fikk hjemmekamp mot Asker i 2. runde i fotballcupen.

Fagermo tror på fotballfest, men er ikke redd for en cupbombe

SKIEN: – Det er bra interesse i Midt-Telemark, sier Dag-Eilev Fagermo før Odds cupmøte med Skarphedin.
Les mer om:

Vurderer nytt Sødlund-forsøk

SKIEN: Navnet til André Sødlund (21) er ikke strøket fra blokka til Dag-Eilev Fagermo.
Les mer om:

Fagermo om Zekhnini til RBK: – En vanvittig høy leiepris

Han ble toppspiller i Odd. Men nå er Rafik Zekhnini leid ut til Rosenborg. Dag-Eilev Fagermo mener at det ikke fantes noen økonomisk mulighet for å hente Fiorentina-kanten til Skien.
Les mer om:

Reginiussen om RBKs svake start: – Vi må se oss i speilet – dette er altfor svakt

SKIEN (VG) Kåre Ingebrigtsen må få spillerne sine til å våge mer, mens Dag-Eilev Fagermo seriøst skal se på treningsopplegget sitt.

Fagermo: – Har aldri opplevd noe lignende

SKIEN: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo måtte foreta tre bytter før pause grunnet skader. – Jeg har aldri opplevd noe lignende, sier Dag-Eilev Fagermo.
Les mer om:

Dette tror Fagermo om NFK

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo fikk et inntrykk av hva Notodden har å komme med da Odd møtte 1. divisjonslaget sist mandag.
Les mer om:

Disse starter for Odd mot RBK: - Vi har en god link

SKIEN: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo setter Birk Risa (20) og Vebjørn Hoff (22) rett inn på laget mot Rosenborg i morgen – og nykommerne er klare.

Åpner for Eikeng-comeback i Odd

SKIEN: Erik Eikeng (21) er fortsatt på klubbjakt. Dag-Eilev Fagermo er åpen for at porsgrunnsgutten kan bli i Odd.
Les mer om:

Taus Fagermo

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo er ikke spesielt pratsom når tema blir Vebjørn Hoff (22).
Les mer om:

Odds dårligste start siden 2013

OSLO: (Vålerenga - Odd 2-1) Dag-Eilev Fagermo er ikke spesielt bekymret til tross for at Odd står med null poeng etter to eliteseriekamper.
Les mer om:

Rasende Fagermo etter tap: – Såpass stor feil kan ikke skje på det nivået her

VALLE (VG) (Vålerenga - Odd 2–1) Sam Johnson (24) ble matchvinner for Vålerenga for andre kamp på rad da Oslo-laget snudde kampen mot Odd. Men var det offside i forkant av scoringen? Det mente Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Fagermo: – Må ha nye caser

SKIEN: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo tror han må begynne på nytt.
Les mer om:

Da Davy tok jobben til Fagermo

SKIEN: – Odd hadde en finne. Han kikka rart og skjønte ingenting. Han lurte nok på hvem jeg var.
Les mer om:

Her fikk han gla'meldingen for ni år siden

SKIEN: Her sitter de igjen - ni år etter det første møtet. Da hadde 17 år gamle Torgeir Børven scoret åtte mål i en cupkamp. Dag-Eilev Fagermo svarte med å ta ham med på a-lagstreningene.
Les mer om:

Var på vei bort fra Odd

Fagermo innrømmer utenlandsk flørt.
Les mer om:

Ny spiss har landet i strålende vintervær

Tirsdag landet Torbjørn Agdestein på Vigra i strålende sunnmørsk vintervær. Litt av en mottakelse for klubbens nye angriper! Spissen, med en fortid i blant annet Brighton og FK Haugesund, skal være med på å skyte AaFK tilbake til Eliteserien. “Dette er veldig spennende. I mitt hode er AaFK en Eliteserieklubb, og det er jeg sikker på de mener her også.

Fagermo lover et råere Odd

Scoringstørke og skader ødela for et medaljejagende Odd sist sesong. Torgeir Børven (26) er hentet inn for å løse målfloken.
Les mer om:

Kan rekke seriestarten

SKIEN: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo fortsetter spillerjakten og håper Tobias Lauritsen (20) kan være med i Odd-troppen i søndagens seriepremiere mot Haugesund.

Fagermo mener NFF burde utsatt serieåpningen

Snø og kulde dominerer før seriestart i Eliteserien. – Man kunne ventet med de to første rundene til etter påske, mener Molde-manager Ole Gunnar Solskjær.

Fagermo mener seriestarten burde vært utsatt: – Publikum skal ha en viss komfort

ÅRÅSEN (VG) Odd-trener Dag-Eilev Fagermo synes det er riktig å starte sesongen tidlig, men at det ikke burde vært spilt fotball kommende helg.
Les mer om:

Solid generalprøve – og ny Rossbach-kontrakt

SKIEN: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo kan ta med seg en solid og kontrollert generalprøve med seier 3-0 mot Sandefjord inn mot seriepremieren kommende helg – og ikke minst Sondre Rossbachs nye kontrakt ut 2019.
Les mer om:

Fagermo jakter flere nye spillere

SKIEN: Spillerjakten fortsetter etter at Torgeir Børven (26) ble klar for Odd, men Dag-Eilev Fagermo tror ikke han kan få oppfylt alle ønskene.
Les mer om: