Nyheter om Fagermo


Klar tale fra sjefen: – Kampen betyr mye. Se liveoppdateringer her:

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo understreker viktigheten av tre poeng hjemme mot Lillestrøm søndag.
Les mer om:

Omstridt avskjed kan utløse Odd-krise: – En vanskelig kabal

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo (51) håper og tror fremdeles at de får solgt Sondre Rossbach (22) i sommer. Derfor kan Viljar Myhras (21) overgang til Strømsgodset føre til en fremtidig keeperkrise i klubben.
Les mer om:

– Han har fått en kanonkontrakt

SKIEN: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er skuffet og overrasket over Viljar Røsholt Myhras klubbvalg. Treneren forteller at Odds reservekeeper har fått en kanonkontrakt i Drammen og får mer betalt enn Odds aller beste.
Les mer om:

Stortalent velger å fortsette for Eliteserieklubb

Det er nok at eksempler på talenter som har tatt skrittet ut i den store verden litt for tidlig, de største og rikeste klubbene har som strategi å signere mange og «vinne i lotto» hvis en av ti talenter slår igjennom.  Den 18 år gamle Odd spilleren John Kitolano er et slikt talent som lett får kontrakt med en stor klubb.

«Jeg føler meg hjemme her»

Mathias Fredriksen kom akkurat som Jonathan Lindseth fra Odd i 2016, men i motsetning til Lindseth som ikke vil skrive under en forlengelse med mindre Mjøndalen rykker opp til Eliteserien trives Mathias så godt at han har signert en ny avtale.   Les: Dag-Eilev Fagermo angrer han lot sin «elev» gå, kan bli vanskelig å få tilbake Den nye avtalen strekker seg ut 2020-sesongen. «Jeg føler meg hjemme her» «Vi er veldig glad for at Mathias har valgt å signere ny kontrakt med klubben.

Dag-Eilev Fagermo angrer han lot sin «elev» gå, kan bli vanskelig å få tilbake

Hovedtrener i Odd Dag-Eilev Fagermo var leder og mentor for Jonathan Lindseth, men da kontrakten nærmet seg slutten var det ikke aktuelt med en forlengelse. – Tilbudet kom aldri og i 2016 plukket Mjøndalen han opp, gratis. Mjøndalen har de siste årene hatt som mål å komme tilbake til Eliteserien, de ligger godt an med en tredjeplass i OBOS-Ligaen med 22 poeng. (Det samme som Sogndal). Vi er overbevist om at skjer ikke opprykket nå er det definitivt siste sesong for hovedtrener Vegard Hansen. Har hatt en strålende utvikling de to siste årene Odd har tatt kontakt med Jonathan Lindseth.

Kan velge og vrake i klubber - Fagermo er redd for å miste keeperen

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo er redd for å miste Viljar Røsholt Myhra (21), som kan velge og vrake i eliteserieklubber denne sommeren.
Les mer om:

Tenker mest på målene

SKIEN: Birk Risa (20) har allerede en hel sesong bak seg. Onsdag får spilleren - som Dag-Eilev Fagermo har klokkertro på - en ny sjanse på midtspissplass.
Les mer om:

Slik stiller Odd på Lerkendal

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo tror Odd kan levere nok en god prestasjon mot Rosenborg. Og forklarer hvorfor.
Les mer om:

Dette sier agenten om Odd-retur

SKIEN: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har hatt en drøm om å hente Fredrik Oldrup Jensen (25) hjem fra Zulte Waregem i sommer. Det blir det ikke noe av.
Les mer om:

Nådeløs Fagermo etter forsvarstabbene: – 2. divisjonslag hadde straffet oss

BÆRUM: Dag-Eilev Fagermos dom var nådeløs etter tapet på Nadderud. – Vi blir ikke et topplag når vi gjøre forsvarsfeil som i dag.
Les mer om:

Fagermo om egen spiller: – Har vi spillere som slår, er det totalt uakseptabelt

BEKKESTUA (VG) (Stabæk – Odd 2–1) Stabæk slet med sjanseuttellingen nok en gang denne sesongen, men snudde 0–1 til 2–1 mot Odd. Så kokte det over for Odd-innbytter Bilal Njie (19).
Les mer om:

Her er dama Fagermo gir æren for suksessen

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo gir Heidi Antonsen (24) litt av æren for Martin Brobergs (27) storspill.

– Nærmer seg a-landslaget

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo får nesten ikke fullrost Vebjørn Hoff nok etter det som var en ny flott opptreden av midtbanespilleren.

Hviler Nordkvelle - Børven tilbake som midtspiss

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo tvinges til å gjøre flere forandringer på laget som skal møte Ranheim.
Les mer om:

Månedens Saltenblikk: - Godt betalt for en tur i fjæra

Harald Fagermo (63) er lidenskapelig opptatt av foto. Som pensjonist har han fått mye mer tid til å utforske lidenskapen.
Les mer om:

Dette er Odd-laget mot Ranheim - Fagermo gjør flere forandringer

SKIEN: Dag-Eilev Fagermo gjør flere forandringer på laget mot Ranheim.
Les mer om:

- Holta skal vel ha en milliard for han

NOTODDEN: Odd-trener Dag Eilev Fagermo var mektig imponert over NFK-stopper Steffen Jenssen.

– Vi er for ineffektive

NOTODDEN: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var både glad og lettet etter cupavansementet onsdag kveld. 
Les mer om:

Her er Fagermos sommerdrøm

SKIEN: Sondre Rossbach (22) blir solgt for minimum 20 millioner og Fredrik Oldrup Jensen (24) kommer tilbake til Odd. Det er sommerens våte drøm for Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.
Les mer om:

- Semb ute i tre måneder

SKIEN: Fredrik Semb (28) er ute med skade i tre måneder, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.
Les mer om:

Fagermo før cupkampen: – Vil ikke spare noen

SKIEN: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo nekter å tenke på søndagens bortekamp mot Ranheim. Nå handler alt om Notodden og cupavansement onsdag kveld.

Fagermo: - Han skjeller meg ut fordi jeg er «fucking et eller annet»

Ampert mellom trenerne under Odds møte med Start.
Les mer om:

Start alene på bunn, holder ikke Eliteserienivå

Det var et selvsikkert Odd som møtte Start til dyst i dag. – Start som allerede var nederst på tabellen tok fatt på åttende serierunde i det som etterhvert har blitt i kjent stil.  Det er mange gode spillere på Start, det er det liten tvil om, men de er frustrerte og spiller ikke sammen. I dag forsøkte de å kompensere for manglende samspill med å være ekstra røff og grisete. Da Salvesen fikk det røde eksploderte det Et rødt kort rett før pause og 2 – 0 til Odd skape store reaksjoner.

Full fyr mellom Fagermo og Dempsey

SKIEN (VG) (Odd – Start 3–0) Start-trener Mark Dempsey mener Odd-spillerne og trener Dag-Eilev Fagermo fremprovoserte utvisningen av Lars-Jørgen Salvesen. Fagermo ber engelskmannen være mer opptatt av Starts grisespill og gir dommeren terningkast 6.
Les mer om: