Nyheter om Fagerli


– Helt legitimt å ikke ville flagge, men da må man være ærlige om hvorfor(pluss)

Asgeir Fagerli Langberg håper politikerne på Skjervøy tør å ta debatten.
Les mer om:

Private barnehager har størst andel menn. Denne barnehagen er best i klassen

Vågønes barnehage i Bodø har nesten lik fordeling av menn og kvinner i barnehagen. – Det har vært målet mitt i 20 år, nå har jeg klart det, sier styrer Miriam Fagerli.
Les mer om:

Nå skal de i gang med restaurering i Sulis

Riksantikvaren har gitt tilsagt til Nordlandsmuseet. Nå skal den gamle kraftstasjonen i Fagerli bli museum.
Les mer om:

Lorentzen endte på 5. plass i VM

Japanske Tatsuya Shinhama sikret seg VM-gullet i Vikingskipet på Hamar på sprinten med å være best på to av løpene. Håvard Holmefjord Lorentzen tok femteplassen. Canadiske Laurent Dubreuil tok sølv. Bronsen gikk til sørkoreanske Cha Min-kyu. – Jeg er skuffet over at det ikke ble medalje. Det er et tøft selskap. En dårlig øvelse og det er 500 m hvor jeg tapte et kvart sekund. Tøft med fire distanser på under 20 timer og nå skal jeg slappe av, sa Lorentzen til TV 3. Tidligere lørdag langet han ut mot tilskuerne i Vikingskipet. Henrik Fagerli Rukke ble nummer 17. (NTB)

Kursmassakre for GiG

Tirsdag sank kursen på GiG-aksjer. Onsdag, etter at Frode Fagerli trakk seg fra styret, stupte den over 17 prosent.
Les mer om:

Styremedlem i Gaming Innovation Group trekker seg

Frode Fagerli trekker seg som styremedlem i Gaming Innovation Group, opplyser selskapet i en pressemelding tirsdag kveld.
Les mer om:

Ti menn og ei kvinne til skøyte-VM

Desse er tekne ut til skøyte-VM enkeltdistansar i Salt Lake City komande helg: Håvard Holmefjord Lorentzen (500 m, 1000 m, lagsprint), Odin By Farstad (1000 m, lagsprint), Bjørn Magnussen (lagsprint), Henrik Fagerli Rukke (lagsprint), Sverre Lunde Pedersen (1500 m, 5000 m, lagtempo), Allan Dahl Johansson (1500 m), Sindre Henriksen (1500 m), Kristian G. Ulekleiv (lagtempo), Håvard Bøkko (5000 m, lagtempo), Hallgeir Engebråten (lagtempo), Sofie Karoline Haugen (5000 m).

Raudt stormflodvarsel: No kjem ekstremvêret «Elsa»

– Har du ting i strandsona som kan ta skade, så bør ein gjere tiltak og prøve å avgrense skadane, oppmodar statsmeteorolog Geir Ottar Fagerli.
Les mer om:

Raudt stormflovarsel: No kjem ekstremvêret «Elsa»

– Har du ting i strandsona som kan ta skade, så bør ein gjere tiltak og prøve å avgrense skadane, oppmodar statsmeteorolog Geir Ottar Fagerli.
Les mer om:

Anders (32) flyttet fra Fredrikstad til Florida for å leve drømmen – den ble noe helt annet enn han hadde tenkt

For et år siden satt Anders Fagerli seg på flyet over Atlanterhavet med mål om å fylle et kontorlandskap i Florida med eventyrlystne nordmenn. Slik ble det ikke. – Det ble noe mye bedre, mener han selv.

Fjerdeplass i lagsprint

Norge tok fjerdeplassen på lagsprinten for menn under verdscupen på skøyter i Polen. Håvard Lorentzen, Henrik Fagerli Rukke, Bjørn Magnussen og Odin By Farstad fekk tida 1.21,55, slått med 1,52 sekund av Nederland, som vann. Ingen nordmenn stilte i A-gruppa på kvinnenes 3000 meter eller mennenes 5000 meter. Men i B-gruppa på 3000 blei Sofie Karoline Haugen nr 9 på 4.14,77. På 5000 blei Håvard Bøkko nr 19 i B-gruppa med 6.38,14. A-gruppa blei vunnen av Patrick Roest med 6.19,38. Martina Sablikova vann 3000 m med 4.06,13.

Fall på lagsprinten ødela for Norge

Ingenting stemte for Norge i verdenscupåpningen i Minsk. Både individuelt og lagmessig var det få lyspunkter. På lagsprinten ødela fallet til Henrik Fagerli Rukke sjansene til Norge. De fullførte ikke lagsprinten som Nederland vant foran Kina og Canada. Heller ikke på 5000 meteren fikk nordmennene det til å stemme. Sverre Lunde Pedersen ble nummer 14 av 16 på 5000 meteren med 6.30.00. (NTB)

Se hvem som tjente mest i Storfjord(pluss)

Dag Frode Fagerli topper inntektslista i kommunen.
Les mer om:

Medkila fortsatte seiersrekken

Mette Skau sikret seieren med sin 1-0-scoring for Medkila mot Nanset på Fagerli kunstgress i 1. divisjon kvinner søndag.
Les mer om:

Går grundig til verks når det skal ryddes opp(pluss)

– Nå er det slutt, det skal ryddes opp, sier rådmann Karl Audun Fagerli, etter at kommunen har kartlagt omfanget av forsøpling i kommunen.
Les mer om:

– Det er fælt at kommunen bruker masse penger på noe som garantert ikke blir noe av

Arnfinn Fagerli fra Lillestrøm tar det for gitt av NRK også i framtida forblir i Oslo, selv om Lillestrøm kjemper om statskanalens gunst.
Les mer om:

– Det føles som å bli dolket i ryggen(pluss)

Dag Frode Fagerli reagerer sterkt på at Storfjord Høyre når har gått med på å utrede nasjonalpark ved Treriksrøysa.
Les mer om:

Arnfinn glemte pengene sine i minibanken: – Ikke umulig å få dem tilbake, sier banken

– Jeg prata i telefonen med en kompis da jeg skulle ta ut penger i minibanken, så det gikk nok litt fort. Jeg fikk med meg kortet, men ikke pengene, sier Arnfinn Fagerli.
Les mer om:

Stemte for første gang(pluss)

Thomas Fagerli (18) og Trygve Opdal (18) brukte stemmeretten for første gang. – Vi stemte på dem som passer best til ordførerjobben.
Les mer om:

Lover sol og varme på sankt­hans

Meteorolog Stig-Arild Fagerli lover en solrik sankthansfeiring.
Les mer om:

Lover sol på sankt­hans

Meteorolog Stig-Arild Fagerli lover en solrik sankthansfeiring.
Les mer om:

Flom av ideer for turist-satsing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Men det er ikke nødvendigvis en flom av turister Sulis ønsker seg.Alt for noen - Målet er ikke å kjøre busslass etter busslass med folk til Sulis.

Tre unge fikk Glimt-kontrakt

Elias Hoff Melkersen, Adan Hussein and Mads Fagerli Halsøy heter de siste på Glimt-kontrakt.
Les mer om:

– Jeg spurte om de kunne stå og se på at jeg åpnet sekkene på innsiden. Det var uaktuelt

For første gang på 18 år ble Bent Fagerli nektet adgang til Roafs anlegg.
Les mer om:

Skistell før sommeren - Dette bør du gjøre før skiene legges vekk

Ole Christian Fagerli fra Milsluker'n forklarer steg for steg hvordan skiene bør rengjøres og glides før de legges vekk for barmarkssesongen.
Les mer om: