Nyheter om Facebook


Sjekk Bjørns første utstillingsplante, han nekter å si prisen

Da Bjørn William Kristiansen la ut meldingen på Facebook om at de hadde fått inn denne planten i butikken tok det helt av.

Svein Østvik ble coronasyk

Svein Østvik, bedre kjent som «Charter» Svein, fikk coronaviruset i desember. «Helt fin igjen nå», skriver han på Facebook.
Les mer om:

- Så fint at hun tar opp kampen

Tre år etter at Maren Ueland og danske Louise Vesterager Jespersen ble drept i Atlasfjellene i Marokko, sender folk drapsvideoene til familiene på sosiale medier. Danske Jespersen går til kamp mot Facebook.
Les mer om:

Slik ble det da kranene åpnet igjen - ser du noen du kjenner?

PORSGRUNN/SKIEN: Skjenkestoppen varte mer eller mindre nøyaktig én måned. Fredag kunne folk igjen nyte alkohol på bar. Det er fremdeles koronatiltak som gjelder, og klokken 23 er de pålagt å stenge kranene. TA tok turen ut for å sjekke stemningen i Skien og Porsgrunn lørdag kveld. Send oss gjerne dine bilder på nettvakt@ta.no eller på Facebook.

Søksmål mot Facebook krever kompensasjon til 44 millioner briter

Et søksmål mot Facebook knyttet til det saksøkerne mener er urettferdige vilkår og betingelser krever kompensasjon til 44 millioner britiske brukere.
Les mer om:

44 millioner briter saksøker Facebook

Les mer om:

Hundesvindler avslørt: «Fuck you»

Supersøte valper gis bort i en annonse på Facebook. En melding til hundemoren sender oss rett inn i det politiet mener er en utenlandsk svindelfabrikk.
Les mer om:

Økokrim advarer mot valpesalg på Nøtterøy og i Tønsberg: – Disse hundene finnes ikke

Supersøte valper gis bort i en annonse på Facebook. En melding til hundemoren sender oss rett inn i det politiet mener er en utenlandsk svindelfabrikk.

Professor og prisvinner Sigbjørn (45) får 500.000 kroner: – Ille stas!

Sigbjørn Hervik ble landets yngste professor i matematikk som 31-åring og har en egen fanside på Facebook. Nå får han en halv million kroner for sin fremragende undervisning.

Anmelder Facebook for deling av draps-video

Moren til danske Louisa Vesterager Jespersen (24) som ble drept i Atlasfjellene i Marokko, mottar stadig videoer av drapet på datteren. Nå anmelder hun Facebook for å ha medvirket til at videoen av det brutale drapet blir delt.
Les mer om:

Da slakterbutikken la ut denne beskjeden på Facebook tok det helt av i kommentarfeltet

KRAGERØ: Brødrene Brubakken får det travelt med å kverne, pakke og kjøre ut to tonn kjøttdeig til kunder i Bamble, Porsgrunn og Skien de nærmeste ukene.

Kalte vaksinerte «idioter» - nå er hun død

En populær QAnon-støttespiller med over 30 000 følgere på Facebook døde av covid-19 etter å ha sagt at bare «idioter» blir vaksinert.
Les mer om:

5 makedonske spelarar med covid

Fem personar på det nordmakedonske laget får foreløpig ikkje reise til Ungarn og delta i handball-EM på grunn av koronasmitte. Det melder det nordmakedonske handballforbundet på Facebook, skriv dansk TV 2. Nord-Makedonia møter blant andre Danmark i gruppespelet. Nord-Makedonia opplyser ikkje om de smitta er spelarar, trenere eller anna støtteapparat. Hos Serbia blei det måndag meldt om 15 personar i troppen som har avlagt positiv koronaprøve. Fleire andre land har hatt fleire tilfelle.

Mor til terrordrept kvinne anmelder Facebook og Google

Én ting kan hindre at koronatiltak fjernes denne uken
Les mer om:

Mor til terrordrept kvinne anmelder tech-giganter

Moren til en dansk kvinne som ble drept i Marokko, anmelder Facebook og Google for å ha medvirket til at videoen av halshoggingen blir delt.
Les mer om:

Det svenske kongehuset bekrefter: Prins Daniel er smittet av covid-19

«Prinsen, som er ferdig vaksinert, har svært milde symptomer og føler seg bra», skriver det svenske hoffet på Facebook.
Les mer om:

Nå kjøres løypene opp: – Vi må utnytte snøen mens vi har den

– Det raser inne med nye medlemmer på Facebook. Bare i dag har vi fått mellom 30 og 40 stykker, så det er helt tydelig at skiløyper på Nøtterøy er populært.
Les mer om:

Facebook stenger siden til norsk dokumentarfilm

– Når Facebook blokkerer en film som handler om ytringsfrihet og kvinners rettigheter, lurer jeg på hva slags retningslinjer de har, sier regissør Nefise Özkal Lorentzen.
Les mer om:

Trumps medieplattform lanseres trolig i februar

Donald Trumps mediegruppe tar sikte på å lansere appen «Truth Social» 21. februar. Plattformen skal ha lignende funksjoner som Facebook.
Les mer om:

Lanserer medieplattform

Donald Trumps mediegruppe tar sikte på å lansere appen «Truth Social» 21. februar. Plattformen skal ha lignende funksjoner som Facebook.
Les mer om:

Blomster-Lone (49) takker for seg: – Jeg har tatt en stor avgjørelse i livet mitt

– Etter 33 år i blomsterbransjen har jeg tatt en stor avgjørelse i livet mitt, meddeler Lone Anstem Høstmark (49) på Facebook.
Les mer om:

Delte uheldig innlegg på medlemsbedriftens Instagram: – Skulle legges ut på min private Facebook

Daglig leder i Haugesund Sentrum Næringsdrift AS, Geir Jakobsen, kom i skade for å legge ut et innlegg på helt feil sted: – Jeg forstår absolutt om folk synes det er litt snodig, sier Jakobsen til Haugesunds Avis.

Starter nytt lokalt sykkelverksted: –Jeg har jobbet med sykler siden jeg var 13 år

Mandag åpnet Tore Huse (52) sykkelverkstedet Bike2Work. Uten skilt på døren og uten annen annonsering enn et Facebook innlegg, har kundene allerede oppdaget Tores verksted.
Les mer om:

Google og Facebook får gigantbøter

Det franske datatilsynet har ilagt plattformene hver sine bot på henholdsvis 1,5 milliarder og 600 millioner kroner.

Tore vil bringe Rosenborg tilbake på sporet

Rosenborg har under styreleder Ivar Koteng sin ledelse fått det til å svinge skikkelig på Lerkendal. – Både Bodø/Glimt og Molde har de siste årene vært jevnt sterkere enn de gamle mestrene. Etter suksess og opprykk fra OBOS-Ligaen med HamKam har Kjetil Rekdal overtatt som hovedtrener og Ivar Koteng har gitt beskjed om at han ikke stiller til gjenvalg, for å få ro i klubben.