Nyheter om Facebook


Diamond White synger om falmende kjærlighet og forteller 730.no om drittåret 2020

Diamond White sniker seg oppover på stjernehimmelen. Da Detroit-jenta var 11 år, spilte hun unge Nala i musikalen The Liong King. To år senere tok hun femteplass på The X Factor, med Britney Spears som sin mentor. Smelt: I etterkant fikk hun blant annet en rolle i elsk/hat-serien The Big Bang Theory og Nickelodeon-showet The Haunted Hathaways. I dag bor 21-åringen i Los Angeles, hvor hun kombinerer karrierene som skuespiller og singer-songwriter.

Tore har med seg et stjernelag på sitt nye album: - En fleipete kommentar på Facebook utløste det

Tore Johansen har fått med seg et formidabelt stjernelag av artister og musikere på sitt nye album. Og selvsagt ble det en juleplate.
Les mer om:

Avisa Valdres med «fake news», meiner politikar Frode Rolandsgard: – I Vestre Slidre vil eg seia at Senterpartiet har vore dei fremste forkjemparane for ei fjellgrense

«Avisa Valdres spreier fake news på leiarplass når dei skriv at Ap og Sp er i mot ei fjellgrense og generelt mot å ta omsyn til natur», skriv Frode Rolandsgard (Sp) på Facebook. Han sit i formannskapet og kommunestyret i Vestre Slidre. Rolandsgard meiner at dei politiske partia tvert imot ynskjer å ta vare på urørte område og vil ha konsentrert hyttebygging.

Må jobbe knallhardt for Florian Thauvin sin signatur

Det en en kinkig situasjon for Ligue 1 klubben Marseille, de trodde de hadde høyrevingen Florian Thauvin der de ønsket han og lot han gå litt for lut og kaldt vann. Men så i en alder av 27 år blir han stadig bedre og dermed også ettertraktet. Starten på denne sesongen har vært glimrende på syv seriekamper har han satt inn tre mål og sørget for fire assist. – Det har så langt ført til interesse fra både Leicester og Aston Villa, nå er Marseille rimelig desperate for å få til en forlengelse av Thauvin sin kontrakt.

Rasmus Hansson trekker seg

Miljøpartiet De Grønnes Rasmus Hansson trekker seg fra nominasjonsprosessen i Oslo MDG, bekrefter han på Facebook.
Les mer om:

Datteren til Ulf tok livet sitt. Nå vil han ha svar på hva som gikk galt

Fredag 8. mars la Beatriz (24) ut en statusoppdatering på Facebook med et bilde og teksten «Venta på våren». Søndag 10. mars tok hun sitt liv.
Les mer om:

Facebook og Twitter må vitne i Senatet

Republikanere i Senatet stevner inn Twitter-sjef Jack Dorsey og Facebook-sjef Mark Zuckerberg for å vitne om sosiale mediers håndtering av politisk innhold.

Facebooks konkurrent til Tinder lansert i Europa

Etter lengre ventetid er den her: Facebook Dating skulle egentlig vært lansert på Valentine’s Day, men nå er det klart…
Les mer om:

Aldri registrert i Norge før: - Det var litt av en fangst

Håvard Berakvam trodde han fikk en Pigghå på kroken. Han tok bilde av fisken, og slapp den deretter ut igjen. Men etter å ha postet bildet av fangsten på Facebook, viste det seg at det var noe helt annet han hadde fått.
Les mer om:

Aldri registrert i Norge før: – Det var litt av en fangst

Håvard Berakvam trodde han fikk en Pigghå på kroken. Han tok bilde av fisken, og slapp den deretter ut igjen. Men etter å ha postet bildet av fangsten på Facebook, viste det seg at det var noe helt annet han hadde fått.
Les mer om:

Fjernet karikatur fra Facebook, men gjorde helomvending: - Folk nær meg ble redde

Mandag la Kassandra Petsa ut en karikaturtegning av profeten Muhammed. Tirsdag var den fjernet, men nå er den igjen tilbake.
Les mer om:

Svindlere forsøker å lure Egon-kunder: – Det er mange som har tatt kontakt

Nei, Egon Fredrikstad tilbyr ikke gratis mat ut oktober og i julen bare du går inn på en side og registrerer deg. Nå forsøker Fredrikstad-restauranten febrilsk å få stanset en falsk profil på Facebook.

Faktisk.no: Planlegger første norske demonstrasjon mot koronatiltak

I andre land har tusener tatt til gatene i protest mot myndighetenes koronatiltak. I Norge samles noen tusen i grupper på Facebook rundt en felles motstand og mistillit til myndighetene. Til helga vil de demonstrere i Oslo.
Les mer om:

– Kanskje den de blinker på eller varsler, er den ene de ikke vil møte i trafikken

TELEMARK: Over 7.000 personer følger gruppa «Kontroller i Telemark» på Facebook. Det er ikke uproblematisk, mener politiet.
Les mer om:

Facebook har blokkert 2,2 millioner annonser før valget i USA

Totalt 2,2 millioner annonser på Facebook og Instagram har blitt blokkert fordi de har hatt som mål å forhindre at folk stemmer i det kommende valget i USA.

Karen er takknemlig for livet – og det meste

Travel i jobben, men ikke verre enn at hun deler biter av livet sitt på Facebook. Og snart mellom to stive permer.
Les mer om:

Videoen tok av på Facebook. Nå har de sluppet låta på Spotify

Hele 55.000 ganger har videoen til Bodø domkirkes ungdomskor blitt vist ifølge Facebook.
Les mer om:

Moren alvorlig syk

I et innlegg på Facebook skriver NRK-programleder Haddy Njie at moren hennes ble plutselig og alvorlig syk i august.
Les mer om:

Førpremiere! Justin Bieber slipper Lonely via nyheten Snapchat Sounds

I dag lanserer Snapchat nyheten Snapchat Sounds. Som navnet tilsier: Det har med lyd å gjøre Snapchat tar opp kampen mot TikTok og Instagram når de i dag gir brukerne muligheten til å bruke originalmusikk på bilder og stories. For å kickstarte Snapchat Sounds har spøkelset med seg ingen ringere enn Justin Bieber på laget Justin Bieber på MTVs Fresh Out Live i februar 2020 (Cindy Ord/Getty) Justin Bieber slipper «Lonely» sammen med Benny Blanco på fredag, men allerede i dag kan fansen sniklytte til den nye singelen via Snapchat Ikke den verste overraskelsen, det. Hitmakeren Benny Blanco har me

Facebook utestenger newzealandsk parti

Facebook har stengt partiet Advance New Zealand ute fra Facebook for å angivelig ha spredt feilinformasjon. Øylandet avholder valg om få dager.

Facebook og Twitter blokkerer Biden-artikkel

USAs president Donald Trump raser mot Facebook og Twitter etter at plattformene blokkerer deling av en artikkel om hans utfordrer, Joe Biden.

Trump i strupen på Facebook og Twitter

Facebook og Twitter har tatt grep for å begrense spredningen av en artikkel om demokratenes presidentkandidat Joe Biden og hans sønn Hunter.

Hindrer deling av Biden-artikkel

Facebook og Twitter begrenser brukeres mulighet til å dele en New York Post-artikkel om Joe Biden og hans sønn Hunter Biden. Det får president Donald Trump til å rase.

Trump raser mot Facebook og Twitter

Da Twitter nektet folk å dele en kontroversiell artikkel om Joe Biden reagerte Donald Trump voldsomt. Nå innrømmer Twitter-sjefen at de kunne ha håndtert situasjonen bedre.