Nyheter om FA-cupen


Frank Lampard står ovenfor tidenes ryddesjau

Etter å ha halt iland fjerdeplassen i Premier League på tampen av sesongen har erkjennelsen om at det fortsatt er langt opp til de aller beste gjort seg gjeldende. Både Liverpool og Manchester City ligger milevis over i prestasjon og hvis vi kun ser på vårsesongen til Manchester United kan vi inkludere de også. Chelsea manager Frank Lampard setter igang en solid opprydding i troppen for å gi økonomisk plass til nye spillere.

Aubameyang helt da Arsenal vant FA-cupen

Pierre-Emerick Aubameyang berømmer sin manager Mikel Arteta etter finaleseieren over Chelsea i FA-cupen. Pierre-Emerick Aubameyang ble den store helten da han med sine to mål omgjort 0-1 til en 2-1-seier over Chelsea i FA-cupfinalen. Etter kampen var spissen fra Gabon derfor også en lykkelig mann. «Vi likte virkelig å spille i dag. Vi er så glade. Som du kan se», gråter Emiliano Martinez. Det viser hvor lykkelig det gjør oss å vinne denne kampen og dette pokalen. Hovedtrener Mikel Arteta ble også berømmet av Arsenal-spissen. «Vi fortjente seieren.

Slik vurderer ekspertene Artetas og Lampards debutsesong

TV 2s fotballeksperter tror at Arsenals triumf i FA-cupen kan være starten på en god periode for Mikel Arteta. Nå mener de at spanjolen og Frank Lampard må få støtte av klubbene sine.
Les mer om:

Arsenal vant FA-cupen

Pierre-Emerick Aubameyang scoret to ganger da Arsenal slo Chelsea 2-1 i FA-cup-finalen. Det var klubbens 14. FA-cup-tittel. Christian Pulisic scoret for Chelsea.
Les mer om:

Aubameyang scoret to, løftet FA-cuptrofeet - og mistet det i bakken

(Arsenal – Chelsea 2–1) FA-cupen ble redningen for Arsenal. Etter en snuoperasjon vant «The Gunners» turneringen for 14. gang – og sikret Europa League-spill neste sesong.

Både Frank Lampard og Willian er forbannet på aldersregel

Chelsea har en policy at de ikke skal tilby spillere over 30 år kontrakter på mer enn to år om gangen. Willian er 31 år og sterkt ønsket av manager Frank Lampard, problemet er at brasilianeren krever en avtale som løper i tre år. Brasilianerens agent Kia Joorabchian sier at kantspilleren vil avgjøre fremtiden etter lørdagens finale i FA-cupen. – Det er få som tror at Willian godtar en kortere kontrakt eller at Frank Lampard klarer å overtale klubben til å gi en kontrakt på tre år.

ESPN: Chelsea overbevist om at 850 millioner kroner er nok

Frank Lampard fikk en deilig seier mot «uslåelige» Manchester United i FA-Cupen, men måtte se jyplingen Solskjær strekke foten først over mållinjen til 3. plassen i Premier League. Dette akter Chelsea-managageren å hindre skal gjenta seg. Vel, når du allerede har hentet inn Timo Werner og Hakim Ziyech til neste sesong, skal ikke Chelsea bare holde United bak seg, men sikter mot toppen av pallen.

Denne gangen er det Ed Woodward som er geniet

På søndag ble det klart. Det «umulige» var oppnådd for Manchester United. Mange vil si at det bare skulle mangle med de ressursene, men spoler vi tilbake til julen 2018, settes 3. plassen i Premier League i et annet perspektiv. José Mourinho hadde siden sommeren 2018 klagd over den syltynne troppen han disponerte og alt han ikke fikk av forsterkninger. I tillegg kom det en gjeng med fotballtrøtte fotballstjerner tilbake fra VM-sluttspillet i Russland.

Mustafi mister finalen i FA-cupen

Shkodran Mustafi pådro seg en hamstringskade da «The Gunners» slo City i FA-cupens semifinale. Midtstopperen er ute resten av sesongen.
Les mer om:

Nektet å snakke om tabbe-keeper

Ole Gunnar Solskjær nektet å snakke om keeper David de Gea etter spanjolen hadde en dårlig kamp i semifinalen i FA-cupen. – Dette skal ikke bli en David de Gea-pressekonferanse. Vi står sammen som en gruppe og David vet det er hans jobb å stå opp neste morgen etter en slik kamp og så levere på trening igjen, sa nordmannen på dagens pressekonferanse. 47-åringen nevnte også at midtstopper Eric Bailly trolig ikke blir klar til onsdagens kamp mot West Ham etter han gikk ut med skade i semifinalen.

Stygge De Gea-feil sendte Chelsea inn i finalen

David de Gea tabbet seg ut to ganger da Chelsea uanstrengt slo Manchester United 3-1 og slo dermed ut av FA-cupen. Arsenal kvalifiserte seg til lagets 21. FA-cupfinale på lørdag. Det samme kunne Manchester United gjort hvis de kunne beseire Chelsea i den andre semifinalen på søndag. Ole Gunnar Solskjær har hatt et veldig godt grep om Chelsea, siden han overtok på Old Trafford i desember 2018. Denne sesongen har det blitt tre seirer mot Frank Lampards lag. I forsøket på å forhindre Manchester United i en fjerde triumf, hadde Frank Lampard valgt en diskantkjede.

Solskjær om keepertabbene: – Han skal ta den hundre av hundre ganger

Ole Gunnar Solskjær blir ikke å se på sidelinjen i finalen i FA-cupen. Deler av skylden må David de Gea ta på sin kappe.

Solskjærs stjernekeeper var toppscorer på skolelaget. Slik ble han en av verdens beste.

David de Gea (29) spilte spiss på skolelaget, men ble en av verdens beste målvakter. Nylig skrev spanjolen seg inn i Manchester Uniteds innholdsrike historiebok. Søndag venter Chelsea på Wembley i semifinalen i FA-cupen.
Les mer om:

Solskjærs stjernekeeper var toppscorer på skolelaget. Slik ble han en av verdens beste

David de Gea (29) spilte spiss på skolelaget, men ble en av verdens beste målvakter. Nylig skrev spanjolen seg inn i Manchester Uniteds innholdsrike historiebok. Søndag venter Chelsea på Wembley i semifinalen i FA-cupen.
Les mer om:

Arsenal til finalen i FA-cupen

Manchester City stilte med et stjernespekket mannskap mot Arsenal i FA-cupens semifinale på Wembley. Arsenal leverte en sterk kamp mot de regjerende mesterne, og med to scoringer av Pierre-Emerick Aubameyang sikret de seg en plass i finalen. Der møter de Chelsea eller Manchester United.

FA-cupen direkte: Arsenal ryster Manchester City

Følg Arsenal - Manchester City her.

FA-cupen direkte: Gigantklubbene jakter på finaleplass

Følg Arsenal - Manchester City her.