Nyheter om Færøyene


En svak forestilling av Norge

Ullevaal (Sporten) ( Norge – Wales 1-0) Norges fotballjenter var ikke på sitt beste, men tok en kneppen seier i kampen mot Wales. Og vil være klar med seier i neste kamp.Norge spilte på nasjonalarenaen uten tilskuere. Det tok litt tid for de norske fotballjentene , begynte å spille fotball. Det virket som om at dem var preget av at de ble spilt for ett tomt Ullevaal Stadion i EM-kvalifiseringskampen mot Waliserne. Det var to lag som helt klart hadde gjort hjemmeleksene godt i forkant av oppgjøret. Norge kom seg etterhvert og tok ledelsen i oppgjøret.

Klar for kamp, ønsker å ta steget til EM-sluttspillet

Ullevaal (Sporten) Landslagskapteinen Maren Mjelde og resten av landslaget er klar for for alvoret i morgendagens EM-kvalifiseringskamp mot Wales, vil de norske fotballjentene som godt som være klar for Europamesterskapet i fotball 2022. – Det er et tent, gjeng som synes det er alt for lenge siden sist, vi spilte en landskamp, og veldig moro at vi får spille på Ullevaal, sier Maren Mejelde til pressen. Morgendagens kamp går dessverre for de norske publikumet for tomme tribuner, men ambisjonen ligger i kortene. Samtlige er enig om at forspranget skal økes til gruppetoeren i gruppen.

Han fikk napp på Færøyene, men tok storfangsten i Norge: – Det var kjærlighet ved første blikk

Han er født i gamle Jugoslavia, flyttet fra Bosnia, ble trener på Færøyene og sportsfisker i Norge. Men det er et sted han alltid føler som hjemme.
Les mer om:

Positiv coronatest før CL-kvalik på Færøyene – må sende reservelaget

Tirsdag ble det oppdaget coronasmitte i forbindelse med en Champions League-kvalifiseringskamp på Færøyene.
Les mer om:

Brann-stjerne fikk påvist smitte av Covid-19

Brann-spiller Gilli Rolantsson har testet positivt på koronaviruset, bekrefter eliteserieklubben.Rolantsson har den siste tiden vært i karantene som følger av nærkontakt med en virussmittet person. Nylig ble det kjent ved han hadde lette symptomer selv. Fredag ​​bekreftet Brann at Rolantsson har testet positivt på viruset.– Det er utrolig kjedelig for Gilli, men han har gjort alt riktig i situasjonen han har havnet i. Han var slettet Brann tidlig for å kontakte personer som var smittet, og siden har han vært i karantene hjemme.
Les mer om:

Direkte klokka 14: Følg pressekonferansen fra regjeringen her

Fem nye land blir røde. Island, Malta, Nederland, Polen, Kypros og Færøyene. Alle grønne land blir gule: - Ikke kjør på gult.

Anbefaler at seks nye land rødmerkes etter smitteøkning

Folkehelseinstituttet anbefaler at Polen, Malta, Island, Kypros, Færøyene og Nederland rødmerkes. Bestemmelsene for innreisekarantene skal oppdateres denne uken.

Her er lagene RBK kan møte i kvaliken til Europa

Rosenborg møter enten islandsk, færøysk eller britisk motstand i første kvalifiseringsrunde til europaligaen. For å ta seg inn i europaligaen denne sesongen må Rosenborg ta seg gjennom fire kvalifiseringsrunder. I første kamp møter trønderne enten Breidablik (Island), Runavik (Færøyene)/Barry Town United (Wales) eller Glentoran (Nord-Irland)/HB Torshavn (Færøyene). Det opplyser Uefa, sent søndag kveld. En enkel kampFor de som tenker at det er grei motstandere, er det ikke alltid like enkelt. Spesielt etter den seriestarten Rosenborg har fått så langt.

Her er lagene Glimt kan møte i Europa

Bodø/Glimt skal ut i Europa til høsten. Den foreløpig seedingen tilsier at klubben vil bli første seedet i første kvalifiseringsrunde. Om dem går videre kan dem møte toppklubber som Tottenham eller AC Milan.Mandag 10. august trekkes Bodø/Glimts første motstander på veien mot deltakelse i Europaligaen. Seedingen vil bli uhyre interessant for alle som er glad i klubben. Det at klubben i første kvalifiseringsrunden. Trekningen vil være slik at først deles lagene i to grupper, en gruppe for seedede lag og én gruppe for useedede lag.

Nyt Bundesliga-action denne helgen

Bundesliga er den mestscorende profesjonelle ligaen innen fotball. Her er det helg ut og helg inn med spennende angrepsfotball, og noen av verdens beste angrepsspillere befinner seg her. Vår egen Erling Håland er selvfølgelig et veldig spennende tilskudd til ligaen, og det vil bli interessant å se hvordan nordmannen gjør det i tiden fremover. Nyt helgen med fotball! Den tyske ligaen, best kjent som Bundesliga blant fans, er perfekt for både fotballfans og tippere. Her er det dessuten veldig gøy å følge med. Kanskje ikke du kjenner så godt til ligaen?

– Jeg hadde ikke sagt nei om det kom et bra tilbud fra Norge

Adrian Justinussen herjer på Færøyene – nå håper han flere har lagt merke til ham.
Les mer om:

Island med ny turistteori

Nylig åpnet Island for turister fra Færøyene og Grønland. Overfor Dagbladet lanserer islandske helsemyndigheter en ny teori om turisters rolle i smittespredningen.

Ingen kontakt med seilbåt på vei fra Haugesund til Færøyene

Hovedredningssentralen Sør-Norge bistår britisk redningstjeneste i søk etter en savnet seilbåt som dro fra Haugesund 13. mai på vei til Færøyene.
Les mer om:

Tømmer Færøyene for fotballdrakter

Etterspørselen etter drakter fra Færøyene har skutt i været og norsk supportergruppe planlegger tur til Tórshavn.
Les mer om:

Lokket målmaskin med eventyr og gartnerjobb

Etter å ha hamret inn mål i Thailand valgte serbiske Uros Stojanov å prøve lykken på Færøyene. I første seriekamp viste han hva supporterne kan vente denne sesongen.
Les mer om:

Slik ble kampene fra Færøyene mottatt av tv-seerne

– Forteller en del om fotballabstinensen, mener medieekspert.
Les mer om:

Slik ble kampene fra Færøyene mottatt av tv-seerne

– Forteller mye om fotballabstinensen, mener medieekspert.
Les mer om:

Live-fotballen i gang igjen

Færøyene har nå ingen smittetilfeller, ifølge NTB. Lørdag startet dessuten fotballen opp igjen. B36 vant toppkampen mot KÍ 2-0, og Eliteserien-kjenningen Meinhard Olsen scoret.
Les mer om:

Derfor ble «Tippekampen» fra Færøyene endret i siste liten

Utfordrende forhold på Færøyene gjorde at kampen mellom HB og EB/Streymur ble endret.
Les mer om:

Synspunkt: Endelig fotball igjen, og valget falt på Klaksvík

- Man kan lære mye av å lete etter et favorittlag på Færøyene...
Les mer om:

Færøyene helt friskmeldt fra corona

Færøyene kan nå erklære seg helt fri for coronasmitte, to måneder etter at det første tilfellet ble oppdaget.
Les mer om:

Han er en blanding av Diego Costa og Pepé. Én kamp endte med rettssak

Fotballen på Færøyene er knalltøff. En gang gikk det av skaftet i en treningskamp – og det hele skyldtes en hevnaksjon.
Les mer om:

Meinhard (23) la fremtiden i agentens hender – advarer andre unge spillere

23-åringen er tilbake på Færøyene etter at profflivet ble satt på vent.
Les mer om:

Derfor bør du heie på akkurat dette laget på Færøyene

Sansen for camping, pizzaspisende stjerner, tribals eller målsnik med klumpfot? Her finner du din favoritt før lørdagens seriestart.
Les mer om:

Flørtet med narkotika og kriminalitet. Så ble han muslim og flyttet til Færøyene

Ken Fagerberg var supertalentet som skulle bli Sveriges neste stjerne. Slik ble det ikke.
Les mer om: