Nyheter om Express


Manchester United nær en perfekt nesten to meter høy midtstopper

Serbiske Nikola Milenkovic kan best sammenlignes med en mobil veisperring. – Den 23 år gamle midtstopperen ruver 195 cm over gressmatta i forsvaret til Fiorentina på en måte som tvinger angripere til å forsøke en annen rute frem til mål. Daily Express skriver at Nikola Milenkovic at Manchester United er nærmere enn noen gang til å på dekket sitt forsvarsbehov. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har i lang tid ønske å styrke troppen med en ny midtstopper.

21 år gamle Max Aarons er garantert Premier League spiller igjen snart

Øverst på Championship tabellen finner du Norwich som etter en slapp fjorårs sesong rykket ned fra Premier League. – En som får mye skryt for sine prestasjoner denne sesongen er den 21 år gamle høyrebacken Max Aarons. Max Aarons har vokst betydelig i løpet av sine tre år for Norwich, han har en spillestil som passer perfekt inn i spillestilen til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær.

Lager krisestemning hos Borussia Dortmund etter å ha hentet inn denne karen

Manchester United startet arbeidet med å hente hjem den engelske superstjernen Jadon Sancho lenge før vi hadde hørt om corona, det var snakk om en overgang i fjor vinter og igjen sist sommer. Fra å være det eneste viktige i godt over et år, er nå interessen for Borussia Dortmund vingen Jadon Sancho på god vei til å smuldre bort. – Forhandlingene foregikk i det uendelige, men de ble aldri enige om en avtale klubbene i mellom, Jadon Sancho hadde allerede akseptert betingelsene romjulen 2019.

To firmaer gikk konkurs helt på tampen av 2020

Åtte ansatte mistet jobben da Vestfold Express AS gikk konkurs. Det firmaet var ikke de eneste som ikke overlevde til 2021.
Les mer om:

Firma med åtte ansatte slått konkurs

Mandag ble Vestfold Express AS med base på Borgeskogen slått konkurs.

Manchester United har funnet gull i Championship

På venstersiden i forsvaret til United sørger Luke Shaw og Alex Telles for å pushe hverandre til nye høyder. På høyresiden er det «bare» spillere som Brandon Williams og Tim Fosu-Mensah som presser på bak Aaron Wan-Bissaka. Dette har Solskjær tenkt å gjøre noe med. I sommer skal både Arsenal og Tottenham ha gjort fremstøt for å sikre seg Max Aarons.

Manchester United med «shock and awe» strategi

I militær strategi (og i business også for så vidt) har du en teknikk som kalles «shock and awe». Brightons 24 år gamle franske midtbanespiller Yves Bissouma er tungt imponerende, såpass viktig er han at manager Graham Potter har fortalt sine sjefer han har kvaliteter som gjør de berger plassen i Premier League. Både Arsenal og Liverpool har vært frempå siden i sommer for å skaffe seg 24 åringens signatur, men Brighton klarte å stå imot tilbud som, for å være helt ærlig ikke var spesielt imponerende.

United kan skaffe seg den perfekte Fernandes-makker for 1,3 millioner kroner i uka

Ryktet som kom fra Italia for en måned siden har ikke avtatt i styrke. Manchester United har muligheten – og vurderer sterkt – å hente spilleren som priset seg ut i Serie A. Hakan Calhanoglu har dundret på for Serie A-leder AC Milan med 5 scoringer og 5 assists på 17 kamper (vi lukker øynene for at ingen av scoringene har kommet i Serie A). Ryktet fra Italia forteller om at den offensive midtbanespilleren har priset seg ut av AC Milan. Kravet om 1,3 millioner kroner i ukelønn har gitt tyrkeren den kalde skulder hos Paulo Maldini og gjengen.

Ben White har kjempet seg inn på Solskjær sin januar liste

I går kjørte Leicester over Brighton og sendte dem ned nærmere nedrykksstreken enn godt er, Brighton er nå bare to poeng over den røde streken. – Manager Graham Potter får ikke ting til å fungere, spesielt midtbanen «skødder» gang på gang. Tåler å få juling Også i går kjempet Ben White i midtforsvaret som en løve, hans holdning sammen med å være ung (23) og britisk gjør at han passer perfekt inn i Ole Gunnar Solskjær sine planer.

Ludvigsen forlenger med Express

Roy Ludvigsen gyver løs på nok en sesong som Express-trener.
Les mer om:

Tidligere Jerv-spiller til Arendal Fotball

Olav Hovstad (25) har signert for Arendal Fotball. Han har fortid i Jerv og Express og har også spilt collegefotball i USA.
Les mer om:

Ikke ny, men ny for meg: Superbad fra 2007 anmeldes av 17-åring

Superbad står for tur i spalten til din 17 år gamle krenka queen-favoritt! Hvis dette er første gang du leser Ikke ny, men ny for meg, velkommen hit – og her er greia: Som den eneste tenåringen i 730.no-redaksjonen, er det flere popkulturelle referanser jeg ikke skjønner.

United kan spolere Liverpool-overgangen

Både Manchester United og Liverpool har sett seg ut Bayern Münchens David Alaba. Ved tre anledninger har Bayern München og David Aalabs representanter satt seg ned rundt forhandlingsbordet, de tre gangene har ikke ført til noe enighet om en ny kontrakt. Nå er sjansen ut for at den 28 år gamle østerrikeren forlater de tyske mestrene større og større ettersom kontrakten hans går ut ved sesongslutt. Liverpool er interessert, det skrev Football Insider onsdag.

Tilbyr en million i uken for å kjempe av Liverpool og Barcelona

Høyreving Adama Traore har det siste året trent seg stor og samtidig blitt en av de aller mest ettertraktende spillerne i Premier League. – Mange var overbevist om at med en slik leveranse han har på banen så ville i se en overgang til en mer «sexy» klubb enn Wolverhampton i sommer. En rekke klubber har vist sin interesse, men ingen bud presentert som var akseptable for Wolverhampton. – Både Liverpool og Adama sin gamleklubb Barcelona er klare så snart det igjen er mulig å slippe publikum inn på fotballstadioner igjen.

Halloween-filmene rangert fra dårligst til best

Knask eller knep? Eller en slakterkniv i strupen? Blodtørstige The Shape alias Michael Myers har gjort halloween ekstra skummel helt siden John Carpenter ga ham liv via sin ikoniske klassiker i 1978. Historien starter med at unge Michael dreper sin storesøster, og blir plassert i et sanatorium. Michael Myers som ung morder i første Halloween (Compass International Pictures) 15 år senere vender han tilbake, enda mer forstyrret, for å drepe innbyggerne i sin fiktive hjemby Haddonfield mens det er halloween. Det hele akkompagnert av denne musikken – også laget av John Carpenter: Med 11 filmer ha

Alexander Skarsgård er blodig i traileren til Stephen King-serien The Stand

Alexander Skarsgård er tilbake i ny stor tv-serie. Etter å ha spilt den forferdelige ektemannen til Nicole Kidman i HBO-sukssen Big Little Lies, er den svenske skuespilleren klar i The Stand. Handlingen finner sted (passende nok?) etter at en pandemi med et influensa-lignende virus har drept nesten hele jordens befolkning. Skjebnen til de overlevende vi følger ligger i hånden til 108 år gamle Mother Abagail, mens deres eksistens er truet av den mektige, onde Randall Flagg alias The Dark Man. 44-åringen fra Stockholm spiller sistnevnte, mens Whoopi Goldberg har rollen som Abagail. Alexander Ska

Nå tømmes Championship for stjerner

Denne tiden vi er inne i nå den den som de som er ansvarlige for pengekassa i Championship klubber elsker og som skremmer vettet av de som skal levere resultater på banen. Neste fredag lukker den nest øverste divisjonen i England Championship for spillersalg, noe som Premier League klubber som ikke helt er fornøyde med shoppingen denne sommeren kan spe på med nye talenter. – Premier League klubber kan også låne ut spillere nedover i divisjonene. Disse dagene kan være «redningen» for Joshua King som fortsatt kan selges på grunn av nedrykket til Bournemouth.

Dr. Dre kommenterer kravene fra Nicole Young

Dr. Dre vs. Nicole Young kan koste mogulen skjorta. Ekteparet, som har vært gift i 24 år, kniver nå i rettsalen etter at Nicole i sommer ba om skilsmisse. Ifølge rettsdokumentene ber den fremtidige ekskonen til Dr. Dre om ektefellestøtte på 1 936 399 dollar per måned, som tilsvarer en månedlig godtgjørelse på mer enn 17 millioner kroner. Under dagens runde i retten – som trolig foregår via videokonferanse – slår den 50 år gamle musikkveteranen ned på kravene ifølge TMZ. – Alt dette ser ut som vrede fra en sint person som blir forverret av opportunistiske advokater, sier Dr.

Ancelotti forhandler om United-spilleren Solskjær ikke trenger, men bør frykte

Ingen er i tvil om at Sergio Romero er en dritgod keeper, noe vi så forrige sesong hos United da det ble 12 clean sheets på 17 kamper. Men slippe til i Premier League, det fikk argentineren ikke muligheten til. Det hjelper ikke at Solskjær har hentet tilbake Dean Henderson og hektet merkelappen «neste nr. 1» på ryggen til 23-åringen. Romero fortjener en skikkelig sjanse, nå kan denne dukke opp i den blå delen av Liverpool. Carlo Ancelotti delte med verden at «Everton has big ambitions for the future».

Arbeidsledig VM-helt avviser Monaco og Inter Miami

Borussia Dortmund forlenget ikke avtalen med Mario Gotze som de fleste av oss her hjemme husker fra å Tysklands vinnermål i VM i 2014 hvor han dempet ballen på brystet og satte ballen perfekt i mål mål. (Til glede for alle har vi lagt målet og høydepunkter nederst i artikkelen) Mange klubber og eksperter oss inkludert skjønner virkelig ikke hvorfor Borussia Dortmund valgte å ikke forlenge med 28 åringen, men det er gjort. Les: Jorge Messi landet i Barcelona med munnbind Ekstrem fart, teknikk og kreativitet.

Carlo Ancelotti jakter Manchester United keeper

Det er hevet over enhver tvil at den argentinske keeperen Sergio Romero vil ha en vesentlig kortere vei til å faktisk stå i mål i viktige kamper hvis han bytter til Everton. Etter Manchester United signerte en avtale for den neste seks årene med Dean Henderson og økte lønna hans kraftig er Sergio Romero effektivt tredjekeeper – Det er nøyaktig det motsatte av hva han ønsker seg, dette har Everton i følge Express tenkt å utnytte seg av.

Chadwick Boseman er død

OPPDATERT: Michael B. Jordan, som i Black Panther spiller Erik Stevens alias Killmonger, minnes Chadwick Boseman. «Du er min storebror, men jeg fikk aldri en ordentlig sjanse til å fortelle deg det. Heller ikke å virkelig gi deg dine blomster mens du var her», skriver 33-åringen. «Jeg skal vie resten av mine dager til å leve på den måten du gjorde.» Les innlegget nedenfor – og se hva andre kolleger skriver nederst på denne siden.» View this post on Instagram I’ve been trying to find the words, but nothing comes close to how I feel.

Death on the Nile: Stjernene stiller i klassisk krim

Kjenner du til Mord på Nilen aka Death on the Nile? Fortellingen er en av 33 romaner (og over 50 noveller) Agatha Christie har skrevet om den belgiske detektiven Hercule Poirot. Historien utspiller seg på en elvebåt på Nilen. Som tittelen antyder utføres det et sjokkerende drap ombord på skipet, men hvem av passasjerene er den skyldige? Fortellingen fra 1937 har blitt gjenskapt ørten ganger på teater, film og TV. Det finnes også en grafisk novelle, samt et dataspill fra 2007.  Mest kjent er kanskje spillefilmen fra 1978, med stjerner som Bette Davis, Mia Farrow og Maggie Smith.

Overlevde flystyrten: – Alt skjedde i løpet av 15 sekunder

190 mennesker var om bord i Air India Express da flyet landet med et skjebnesvangert utfall. – Alt skjedde i løpet av 15 sekunder, forteller en av de overlevende.
Les mer om:

Slaven Bilic peker på tre spillere han ikke vil ha med seg opp i Premier League

West Bromwich forbereder seg på den kommende Premier League-sesongen, og det vil trolig være uten den danske angrepsspilleren Kenneth Zohore. Ifølge lokalavisen Express & Star er klubben i ferd med å selge Zohore, blant andre, som manager Slaven Bilic ikke har hatt den store gleden av i opprykksesongen. West Bromwich kom på andreplass i Championship rykket direkte opp sammen med Leeds.