Nyheter om Express


Kylian Mbappé ønsker å forlate Paris

Sommeren 2017 hentet Paris Saint-Germain verdens største talent Kylian Mbappé fra Monaco etter han som «liten gutt» sørget for seriegull til det lille fyrstedømmet. Det var 1,5 milliarder kroner vel brukt, siden da har han spilt 87 kamper og scoret imponerende 60 mål for Paris Saint-Germain og økt sin verdi til minst 2 milliarder. Les: Sky sports: Chelsea vil ikke la Sarri dra helt uten videre Express skriver at 20 åringen har levert inn en overgangssøknad for å få gjennom et klubbskifte før neste sesong sparkes i gang, bakgrunnen som vi alle allerede har tippet, det ligger å lure et giganttil

Sunday Express: Britiske spesialstyrker til Persiabukten

Britiske spesialstyrker har blitt fløyet til Midtøsten som del av en hemmelig aksjon for å beskytte britiske handelsskip i Persiabukta og innhente opplysninger om iransk aktivitet, melder britiske Sunday Express.
Les mer om:

Perfekt avskjed for Franck Ribery og Arjen Robben

Det tok lenger tid enn det pleier for Bayern München å vinne Bundesliga, men de viste muskler da det gjaldt som mest i siste serierunde. To veteraner Franck Ribery og Arjen Robben var instrumentelle i 5-1 seieren over Eintracht Frankfurt sørget for seriemesterskap nummer sju på rad for klubben og mesterskap nummer 29 i klubbens historie. Les: Taktskifte: «Jeg liker ikke å kjøpe spillere til 100 millioner euro» #MEIS7ER  pic.twitter.com/Qlgo1187qs — FC Bayern US (@FCBayernUS) May 18, 2019 Selv om Dortmund gjorde jobben borte mot Borussia Mönchengladbach, hadde det å lite si så lenge serielede

Klare for fotballkrig på 16. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er bare noen dager til 17. mai - vår nasjonaldag der man feirer Norge i rødt, hvitt og blått. Stort sett alle smiler på dagen som samler hele Norge i gatene... Alle bortsett fra laget som har tapt kampen mot naboen dagen før. Ingen vil være dét laget. Ingen vil stille seg i borgertoget vel vitende om at naboen fikk med seg full pott og roper hipp, hipp, hurra både for Norge og seieren 16.

Selger gullballvinner for å finansiere spillerkjøp

Det er liten tvil om at det blir store endringer i Real Madrid denne sommeren, det som overrasker er hvis vi skal tro journalist Guillem Balagué er at de velger å selge gullballvinner Luka Modric for å finansiere danske Christian Eriksen. Vi vet at Real Madrid har vært ute etter Eriksen lenge og at manager Zinedine Zidane kjenner seg godt igjen i danskens spillerstil. Guillem Balaguége letter i følge The Express litt på sløret: «Jeg tror de vil selge Modric for å hente inn litt penger. Da forsvinner han, mens Eriksen kommer inn.

Ina & Ørjan og Kjellen kjem - i tillegg til Vangsgutane og Pineapple Express

Programmet for Trebaat-festivalen 2019 byrjar å ta form. Det blir blant anna show med Ine & Ørjan, dans med Vangsgutane og Pineapple Express. Og frå Hovdebygda kjem sjølvaste Kjellen.
Les mer om:

Strålende snuoperasjon av FFK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det lugget litt for Flekkefjord innledningsvis i kveldens kamp på Flekkerøy. En halv omgang tok det før spillerne våknet, men så var det jevn stigning. Selv om hjemmelaget økte sin ledelse til 2-0 i det 58. minutt nektet FFK å gi tapt. Og belønningen kom. 2-0 ble til 2-4 i løpet av en snau halvtime. Først reduserte Fredrik Abrahamsen da han dempet ballen på brystet og satte inn sitt første mål for kvelden.

Barcelona villige til å bla opp for Arsenals dyreste mann

Etter en anstendig første sesong for Alexandre Lacazette i Arsenal opplevde han å være på «rotasjon» under den nye manageren Unay Emery. – Selv om han er tilbake er det ikke glemt noe som gjør at han slettes ikke er uvillig nå som i følge Express Barcelona ønsker å hente han i sommer.  Det sentrale angrepet til Barcelona trengs å styrkes og katalanerne skal være villige til å bruke 70 millioner euro til dette formålet.

Barcelona kikker mot Arsenal med 800 millioner kroner

Hos Barcelona jobbes det med å finne en verdig erstatter til 32-åringen Luis Suarez. Vi kan ikke skjønne at det er noen hast med å pensjonere målscoreren mot Liverpool, men den katalonske klubben er kjent for å jobbe grundig og langsiktig. Dermed blir ikke ryktene fra engelske Express så helt urealistisk.

KIL-poeng glapp på overtid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter den overbevisende borteforestillingen mot Fløy 2 på mandag var det en KIL-gjeng full av selvtillit som gjestet Fevik og serieleder Express torsdag kveld. De blåhvite måtte imidlertid reise tomhendt hjem tross KIL-ledelse og heroisk innsats. Serielederen sikret tre poeng etter måldrama og 3-2-scoring på overtid.Express tok kommandoen fra start og hadde flere store sjanser de første ti minuttene.

Sluttspilltriumf for Pirates

Kristiansand Pirates vant helgas sluttspill i 1. divisjon region sør med 76–38 mot IL Express Grimstad.

KIL-poeng i bortedrama

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vertene Fløy 2 kom klart best i gang på Arkicon Arena. De var tydelig bestemt på å ta kommandoen fra start og tok ledelsen allerede etter 9 min da en godt slått corner ble stanget kontant i mål bak KIL keeper Atle Vinningland.

Kan overta topplassen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I løpet av to timer på lørdag ble FFK dunket ned fra toppen av sin avdeling i 4. divisjon til fjerdeplass - uten selv å spille. Seks lag var i aksjon i helga, og de øverst plassert på tabellen vant sine respektive kamper. I skrivende stund ligger Express øverst etterfulgt av Vigør, Hisøy og FFK.

Norwegian vant søksmål om «kundenapping»

Norwegian vant søksmålet mot Express Group Havacilik Egitim Hizmetleri (EAG) i Oslo tingrett etter at de ble saksøkt for å drive med «kundenapping».

Blues-sølv til Norge

Geir Bertheussen Blues Express tok andreplassen i «EM i blues».
Les mer om:

FFK går for opprykk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trenerduoen Øyvind Maude Nedland og Ole Tom Røynestad er inne i sin tredje sesong som trenere for FFKs A-lag. Etter den første uken av årets sesong er fasiten delt tabelltopp etter to knepne seire i serien, og innimellom disse en sviende og sur cup-exit borte mot Ålgård. Like fullt ser trenerduoen så smått resultater av et målrettet arbeid og målet om opprykk ligger fast.- Vi har vunnet de kampene vi ville vinne.

FFK er soleklar opprykkskandidat

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KOMMENTAR Forutsatt at Arendal, Fløy og Jerv heller ikke i år tar 2-erlagene deltagelse i 4. divisjon på alvor, er det grunn til å tro at Flekkefjord blir et av topplagene. Vinterens og vårens treningskamper har vært gode, blant annet med seier over 3. divisjonslagene Stord og MK. Men også cupseieren mot Våg for en drøy uke siden var solid.

Cathay Pacific kjøper lavprisflyselskap

Flyselskapet Cathay Pacific blar opp 5,4 milliarder kroner for å kjøpe lavprisselskapet HK Express.
Les mer om:

Nesten alle som frakter passasjerer til og fra Torp mangler ruteløyve: – I Vestfold er det fritt fram

I årevis har Paulsen Buss og Unibuss Express måttet finne seg i hard konkurranse fra aktører som ikke har de nødvendige tillatelsene til det. Hittil har det ikke fått noen konsekvenser for dem.

Nesten alle som frakter passasjerer til og fra Torp mangler ruteløyve: – I Vestfold er det fritt fram

I årevis har Paulsen Buss og Unibuss Express måttet finne seg i hard konkurranse fra aktører som ikke har de nødvendige tillatelsene til det. Hittil har det ikke fått noen konsekvenser for dem.

Signert spiss som har vært fan siden han var liten

Jerv har foretatt en så lokal signering som det går han, men de har brukt sin tid og testet spissen Ole Marius Håbestad både på trening og i kamp. – Han har spilt to kamper i gult og blått Jerv har blitt overbevist av det de har sett på trening og i sine to kamper hvor han noterte seg for fire målpoeng.(2 mål, assist mot VFK og assist mot Notodden) Dette er en spiller vi har stor tro på og som vil utvikle seg godt i FK Jerv. I tillegg er han lokal som passer perfekt. Ole Marius har gjort sine tanker rundt signeringen; «Jeg har hele livet vært supporter og fulgt laget fra tribunen i mange år.
Les mer om:

Så mye trodde Paul McCartney at en whisky kostet

Barry Miles, som skrev 1997-biografien «Many Years from Now», forteller til Express at McCartney «prøver desperat å være et vanlig menneske». Han skal alltid ha prøvd å holde kontakten med «vanlige» mennesker. Men ifølge hans egen biografforfatter er det ikke alltid han lykke i det. LES OGSÅ: Har laget Tinder for musikere. Som da en roadie skulle ut for å kjøpe en flaske whisky til ham. The post Så mye trodde Paul McCartney at en whisky kostet appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Manchester United-spiller settes på toget

Marouane Fellaini er varslet på vei ut fra Old Trafford, men denne gangen gjelder det en annen midtbanespiller hos United som settes på toget. Matty Willock spiller for Uniteds U23-lag og sendes rundt i fotballverden for å skaffe seg spilletid og erfaring. Ifølge Express venter nå Crawley Town og en mulig debut for denne klubben allerede på lørdag. Da venter Bury. Lurer fælt på hvilke planer United har for denne spilleren.
Les mer om:

Konteinerskip i brann – mannskap i sikkerhet

Konteinerskipet Yantian Express har stått i brann i fire dager. Mannskapet har forlatt fartøyet og er brakt i sikkerhet.
Les mer om: