Nyheter om Express


Manchester United planlegger milliard bud på en av Englands største talenter

I sommer kunne West Ham midtbanespiller Declan Rice i et svak øyeblikk fortelle at han er mer enn god nok til å spille for Manchester United. – Det skapte ikke de helt store skjelvingene på ryktebørsten, ekspertene mente at midtbanen var et område som ikke Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær burde ha et eksternt fokus på.  Tydeligvis mener de på Old Trafford at Declan Rice har noe å gjøre i klubben, de skal ifølge Daily Express forberede et bud på minst en milliard kroner.

Kampen om Paul Pogba er definitivt ikke over

Det ble snakket om at United takket nei til Reals bud på rundt 300 millioner kroner pluss James Rodriguez for Paul Pogba. Nå viser Sergio Ramos på vegne av Real Madrid, at på tunge dager på Old Trafford kan franskmannen vite at han «alltid» er velkommen. -Real Madrid har alltid døren oppe for spillere som ham. For meg er Pogba en av de beste. Han er anderledes og han har vist sin verdi hos Juventus og United. Jeg syntes han bringer balanse til laget.

Aymeric Laporte sin skade satte en rakett i rompa på Manchester City

De regjerende seriemestre Manchester City har i praksis bare to kampklare midtstoppere, Nicolas Otamendi og John Stones etter det ble klart at kneopererte Aymeric Laporte blir ute i mange måneder. Manager Pep Guardiola kan selvfølgelig til nød flytte ned defensive midtbanespillere Rodri og Fernandinho, men det er ikke optimalt. Med Aymeric Laporte ute har det satt en rakett i rompa på Manchester City for å finne en løsning.

Årsaken til at David de Gea nekter å forlenge ligger nå på bordet

Manchester United og manager Ole Gunnar Solskjær har prøvd neste febrilsk å få deres stjernekeeper David de Gea til å forlenge sin avtale til tross for at han har hatt en dalende formkurve.  Nå ser det ut til at slaget er tapt og at de må se David de Gea forlate Old Trafford gratis.

Den franske legenden David Ginola skal tilbake til Premier League

Det blir litt som «husker du» med Odd Grythe, men husker du den elegante franskmannen fra fire runder hos Premier League-klubber rundt årtusenskiftet? Noen husker ham for filmstjerne-looken, mens de som klarte å løsrive blikket fra det lange bølgende håret, husker bevelgelsene, elegansen og farten. Det var Kevin Keegan som i 1995 skulle bygge Newcastle opp til å bli en topp-fire klubb i England.

Toshiba fronter nytt SSD-format

Si hei til XFM Express.
Les mer om:

Må være sommerens tøffeste Pogba-rykte: Pall med euros + to Real Madrid-spillere

Det er hvertfall underholdende, om noe. Når engelske The Express tar sats og skal sørge for å ta stafettpinnen i Pogba-saken, må det selvfølgelig klines til. Men når Real Madrid sies å være smådesperate for å få Paul Pogba til San Bernabeu, er dette kanskje ikke så helt, helt urealistisk? Throwback to the Pogba x Ibrahimovic duo pic.twitter.com/Khj5cr2B3g — ManUtdMindset (@ManUtdMindset) July 4, 2019 Les på Popidol: Zlatan viser hvordan ekte menn skrur opp korken på vannflasken Her har du Express´siste «nytt» om saken. Ole Gunnar, gir du avkall på Pogba, får du rundt 750 millioner kroner.

Kylian Mbappé ønsker å forlate Paris

Sommeren 2017 hentet Paris Saint-Germain verdens største talent Kylian Mbappé fra Monaco etter han som «liten gutt» sørget for seriegull til det lille fyrstedømmet. Det var 1,5 milliarder kroner vel brukt, siden da har han spilt 87 kamper og scoret imponerende 60 mål for Paris Saint-Germain og økt sin verdi til minst 2 milliarder. Les: Sky sports: Chelsea vil ikke la Sarri dra helt uten videre Express skriver at 20 åringen har levert inn en overgangssøknad for å få gjennom et klubbskifte før neste sesong sparkes i gang, bakgrunnen som vi alle allerede har tippet, det ligger å lure et giganttil

Sunday Express: Britiske spesialstyrker til Persiabukten

Britiske spesialstyrker har blitt fløyet til Midtøsten som del av en hemmelig aksjon for å beskytte britiske handelsskip i Persiabukta og innhente opplysninger om iransk aktivitet, melder britiske Sunday Express.
Les mer om:

Perfekt avskjed for Franck Ribery og Arjen Robben

Det tok lenger tid enn det pleier for Bayern München å vinne Bundesliga, men de viste muskler da det gjaldt som mest i siste serierunde. To veteraner Franck Ribery og Arjen Robben var instrumentelle i 5-1 seieren over Eintracht Frankfurt sørget for seriemesterskap nummer sju på rad for klubben og mesterskap nummer 29 i klubbens historie. Les: Taktskifte: «Jeg liker ikke å kjøpe spillere til 100 millioner euro» #MEIS7ER  pic.twitter.com/Qlgo1187qs — FC Bayern US (@FCBayernUS) May 18, 2019 Selv om Dortmund gjorde jobben borte mot Borussia Mönchengladbach, hadde det å lite si så lenge serielede

Klare for fotballkrig på 16. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er bare noen dager til 17. mai - vår nasjonaldag der man feirer Norge i rødt, hvitt og blått. Stort sett alle smiler på dagen som samler hele Norge i gatene... Alle bortsett fra laget som har tapt kampen mot naboen dagen før. Ingen vil være dét laget. Ingen vil stille seg i borgertoget vel vitende om at naboen fikk med seg full pott og roper hipp, hipp, hurra både for Norge og seieren 16.

Selger gullballvinner for å finansiere spillerkjøp

Det er liten tvil om at det blir store endringer i Real Madrid denne sommeren, det som overrasker er hvis vi skal tro journalist Guillem Balagué er at de velger å selge gullballvinner Luka Modric for å finansiere danske Christian Eriksen. Vi vet at Real Madrid har vært ute etter Eriksen lenge og at manager Zinedine Zidane kjenner seg godt igjen i danskens spillerstil. Guillem Balaguége letter i følge The Express litt på sløret: «Jeg tror de vil selge Modric for å hente inn litt penger. Da forsvinner han, mens Eriksen kommer inn.

Ina & Ørjan og Kjellen kjem - i tillegg til Vangsgutane og Pineapple Express

Programmet for Trebaat-festivalen 2019 byrjar å ta form. Det blir blant anna show med Ine & Ørjan, dans med Vangsgutane og Pineapple Express. Og frå Hovdebygda kjem sjølvaste Kjellen.
Les mer om:

Strålende snuoperasjon av FFK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det lugget litt for Flekkefjord innledningsvis i kveldens kamp på Flekkerøy. En halv omgang tok det før spillerne våknet, men så var det jevn stigning. Selv om hjemmelaget økte sin ledelse til 2-0 i det 58. minutt nektet FFK å gi tapt. Og belønningen kom. 2-0 ble til 2-4 i løpet av en snau halvtime. Først reduserte Fredrik Abrahamsen da han dempet ballen på brystet og satte inn sitt første mål for kvelden.

Barcelona villige til å bla opp for Arsenals dyreste mann

Etter en anstendig første sesong for Alexandre Lacazette i Arsenal opplevde han å være på «rotasjon» under den nye manageren Unay Emery. – Selv om han er tilbake er det ikke glemt noe som gjør at han slettes ikke er uvillig nå som i følge Express Barcelona ønsker å hente han i sommer.  Det sentrale angrepet til Barcelona trengs å styrkes og katalanerne skal være villige til å bruke 70 millioner euro til dette formålet.

Barcelona kikker mot Arsenal med 800 millioner kroner

Hos Barcelona jobbes det med å finne en verdig erstatter til 32-åringen Luis Suarez. Vi kan ikke skjønne at det er noen hast med å pensjonere målscoreren mot Liverpool, men den katalonske klubben er kjent for å jobbe grundig og langsiktig. Dermed blir ikke ryktene fra engelske Express så helt urealistisk.

KIL-poeng glapp på overtid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter den overbevisende borteforestillingen mot Fløy 2 på mandag var det en KIL-gjeng full av selvtillit som gjestet Fevik og serieleder Express torsdag kveld. De blåhvite måtte imidlertid reise tomhendt hjem tross KIL-ledelse og heroisk innsats. Serielederen sikret tre poeng etter måldrama og 3-2-scoring på overtid.Express tok kommandoen fra start og hadde flere store sjanser de første ti minuttene.

Sluttspilltriumf for Pirates

Kristiansand Pirates vant helgas sluttspill i 1. divisjon region sør med 76–38 mot IL Express Grimstad.

KIL-poeng i bortedrama

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vertene Fløy 2 kom klart best i gang på Arkicon Arena. De var tydelig bestemt på å ta kommandoen fra start og tok ledelsen allerede etter 9 min da en godt slått corner ble stanget kontant i mål bak KIL keeper Atle Vinningland.

Kan overta topplassen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I løpet av to timer på lørdag ble FFK dunket ned fra toppen av sin avdeling i 4. divisjon til fjerdeplass - uten selv å spille. Seks lag var i aksjon i helga, og de øverst plassert på tabellen vant sine respektive kamper. I skrivende stund ligger Express øverst etterfulgt av Vigør, Hisøy og FFK.

Norwegian vant søksmål om «kundenapping»

Norwegian vant søksmålet mot Express Group Havacilik Egitim Hizmetleri (EAG) i Oslo tingrett etter at de ble saksøkt for å drive med «kundenapping».

Blues-sølv til Norge

Geir Bertheussen Blues Express tok andreplassen i «EM i blues».
Les mer om:

FFK går for opprykk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trenerduoen Øyvind Maude Nedland og Ole Tom Røynestad er inne i sin tredje sesong som trenere for FFKs A-lag. Etter den første uken av årets sesong er fasiten delt tabelltopp etter to knepne seire i serien, og innimellom disse en sviende og sur cup-exit borte mot Ålgård. Like fullt ser trenerduoen så smått resultater av et målrettet arbeid og målet om opprykk ligger fast.- Vi har vunnet de kampene vi ville vinne.