Nyheter om Evjen


Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege frå John Berge Knutson til Yvonne Knutson (01.10.2019) Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege for kr 900.000 frå Trygve Johan Knutson til John Berge Knutson (01.10.2019) Hjortelandsvegen 5 (Gnr 7, bnr 21) er overdrege frå Harald Moen til Solfrid Hogneland Moen (01.10.2019) Overdraginga omfattar også Blåsjøvegen 697 (Gnr 9, bnr 60) Del av Indre Ryfylkevegen 3370 (Gnr 143, bnr 1) er overdrege frå Hans Slåtten til Håvard Nedrebø (02.10.2019) Gullingvegen 15 (G

Håkon tjente lommerusk på vei mot gjennombruddet. Nå tidobler han trolig lønnen

Håkon Evjen (19) har utvilsomt vært en av Eliteseriens mest spektakulære unggutter denne sesongen.
Les mer om:

Bodø/Glimt snublet igjen

Bodø/Glimt rotet bort en 2-0-ledelse etter at Fredrik Bjørkan ble utvist, og spilte 2-2 mot Haugesund. Dermed kan Molde sikre ligagullet om én uke, mens Glimt ser ut til å ha stø kurs mot sølvet. Håkon Evjen og Jens Petter Hauge scoret for Bodø/Glimt. Kristoffer Velde reduserte, før et selvmål sørget for poengdeling.

Glimt-diamanten (19) briljerte – blir sammenlignet Ødegaard

Håkon Evjen (19) med mål og assist for Bodø/Glimt.
Les mer om:

Evjen gir fotballpappaen all ære for utviklingen

BODØ (VG) Andreas Evjen sto og måpte. Han hadde akkurat kastet badeballen – hardt – mot sønnen på et år. Håkon (1) tok ballen på hel volley, og sparket den tilbake ...
Les mer om:

Seriegullet kan avgjøres av opplagt dommerfeil

Norges fotballforbund hadde tydeligvis sendt en skjeløyd linjemann til det meget viktige oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Brann. – På søndag tapte serieleder Molde mot Rosenborg og med seier mot Brann ville det blitt mer liv i gullkampen.  På stillingen 1 – 1 i satte Jens Petter Hauge inn det som alle trodde skulle bli vinnermålet, men så vinket linjedommeren for offside og målet ble annullert. Les: Solskjær advarer nå Liverpool og Manchester City «Jeg tror alle ser at den er onside.

Håkon Evjen (19) ser frem mot klubbskiftet: – Det er et utrolig sterkt lag

Bodø/Glimts midtbanejuvel ser frem til å dra til utlandet etter at Eliteserien er over i desember.
Les mer om:

Håkon Evjen (19) om proff-livet: – Tar ikke med foreldrene

BODØ (VG) Han er årets funn i Eliteserien. Og allerede kjøpt av AZ Alkmaar for 25 millioner. Men Håkon Evjen vil ikke ha foreldrene på slep til Nederland.

Livet uten Evjen? Det blir topp, det!

Vi fikk et glimt av fremtiden på Aspmyra i går. Jeg likte det jeg så.
Les mer om:

Glimt knuste Tromsø

Bodø/Glimt vartet opp med festfotball og tok en etterlengtet seier hjemme mot Tromsø søndag. Serietoeren vant 4–0 og holder liv i gullkampen. Etter tre strake kamper uten seier viste gultrøyene for alvor hvorfor de kjemper om gullet i årets eliteserie.

Glimt knuste Tromsø 4-0: – Vi kunne ha vunnet 8–0

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Tromsø 4-0) Historien gjentar seg for Bodø/Glimt. Når Berg, Evjen og Bjørkan er på banen så knuser de erkefienden fra Tromsø. Det skjedde for 22 år siden. I kveld skjedde det igjen.

25-millionersmannen var ett tapt anrop unna å bli TIL-spiller: - Jeg var veldig nær

Han var ett tapt anrop unna å bli TIL-spiller. Nå vil narvikværingen Håkon Evjen senke TIL – men særlig én mann frykter han.
Les mer om:

25-millionersmannen var ett tapt anrop unna å bli TIL-spiller: - Jeg var veldig nær

Han var ett tapt anrop unna å bli TIL-spiller. Nå vil narvikværingen Håkon Evjen senke TIL – men særlig én mann frykter han.
Les mer om:

Cato hadde en plan for Håkon

Håkon Evjen har spilt for bodøklubben siden sommeren 2016. Fra nyåret starter han sin karriere i den nederlandske klubben AZ Alkmaar. Fortjenesten for at Evjen havnet i Bodø/Glimt gir han til spillerutvikler i FK Bodø/Glimt Cato Hansen.

Norsk 19-åring takket nei til Manchester City

For oss dødlige kan en fotballspiller ikke si nei til en klubb som Manchester City. Håkon Evjen hadde null problemer med å se fordelen av å styre unna Premier League-klubben. Denne uken skrev Bodø/Glimt-spilleren kontrakt med AZ Alkmaar og har 4,5 år på seg å vise sin verdi utenfor Eliteserien. Les: Bekreftet: Manchester United ble stanset ved porten av Dortmund Men det kunne like gjerne ha vært destinasjon Manchester. Vi lar agenten fortelle. – Det har vært stor interesse for Håkon fra ulike nivåer, og vi har hele tiden vært på let etter den riktige klubben og det riktige tidspunktet.

Evjen sa nei til Manchester City

VG skriver at Bodø/Glimts Håkon Evjen sa nei til å spille for Manchester City. I stedet takket han ja til AZ Alkmaar.

Sa nei til Manchester City

Bodø/Glimt sin Håkon Evjen skal ha takka nei til å spele for Manchester City. I staden valte han den nederlandske klubben AZ Alkmaar, skriv VG. – Eg er veldig nøgd med valet, sjølv om det var freistande med ein av verdas største klubbar, seier han til avisa. 19-åringen skreiv denne veka ein kontrakt på fire og eit halv år med AZ Alkmaar. Bodø/Glimt skal ha fått rundt 25 millionar kroner for Evjen.

Evjens agent: Sa nei til Manchester City

Manchester City skal ha jobbet for å hente Håkon Evjen (19) fra Bodø/Glimt, men nordlendingen gikk i stedet til nederlandske AZ Alkmaar for en rekordsum.

Glimt avviser stjernekjøp etter storsalgene

Millioninntektene fra salgene av Håkon Evjen og Amor Layouni vil neppe bli brukt til å hente store navn til Aspmyra.
Les mer om:

Bodø/Glimt har solgt angrepsspiller Amor Layounis

I 2017 kom den svenske vingen Amor Layounis til Bodø/Glimt etter et stopp i Elverum. Med det fikk han med seg oppturen, men nå er han solgt. – I motsetning til lagkamerat Håkon Evjen som spiller ut sesongen før han flytter til Nederland drar Amor med en gang.  Amor Layounis er klar for egyptiske Pyramids FC på en treårskontrakt. Like før overgangsvinduet stengte i natt i Egypt gikk de siste formalitetene i orden, melder Avisa Nordland. Ifølge Eurosport er overgangssummen rundt 14,8 millioner kroner.

Vi må slutte å rope Premier League

Da Håkon Evjen scoret to mål med Manchester City og Manchester United ringside i Drammen, ropte mediene om Premier League. Det er ikke sånn det virker.

Bodø/Glimt selger en av sine viktigste spillere og casher inn

Det var bare et tidsspørsmål, Håkon Evjen er for god for Bodø/Glimt og Eliteserien, han er egentlig for god for den nederlandske ligaen, men det er nå dit han drar etter vi er ferdige med å sende opp raketter.  19 åringen fra Narvik som bekler midtbanen til Bodø/Glimt blir sett på som en av Norges største talenter, noe prislappen på 25 millioner kroner som AZ Alkmaar har betalt forteller noe om.

Evjen solgt til AZ Alkmaar

Vingsensasjonen Håkon Evjen (19) forlater Bodø/Glimt etter sesongen og blir proff i nederlandske AZ Alkmaar.
Les mer om:

Evjen blir proff i Nederland: – Jeg skal fortsette å gi alt for Glimt

Vingsensasjonen Håkon Evjen (19) forlater Bodø/Glimt etter sesongen og blir proff i nederlandske AZ Alkmaar.