Nyheter om Everton


Pickfords tidligere trener ber VM-helten roe seg ned med yogapust

Det blir kanskje litt mange spillere som betegnes som VM-helter i disse post Russland-tidene, men Englands keeper Jordan Pickford må sies å fortjene tittelen. Nå ber hans tidligere trener å ta noen dype pust med magen. Jordan Pickford jobbet deltid som melkebud for ikke så altfor lenge siden. Siden 2012 har han vært mer eller mindre kontinuerlig på utlån. Forrige sesong ble han hentet fra Sunderland til Everton for rundt 320 millioner kroner. Wow! Etter bare ett år i Everton-drakten og med til tider storspill i VM har flere toppklubber nå skjønt at 24-åringen har noe stort i seg. Vakkert!

Skuffet Rooney: – Jeg fikk aldri en forklaring

Wayne Rooney legger ikke skjul på at han ble skuffet over gamleklubben Everton før klubbskiftet til D.C. United.
Les mer om:

Fotballryktene: – Man. United kniver med Barcelona om Chelsea-stjerne

Det blir hard konkurranse om Willians underskrift, Simon Mignolet er på vei bort fra Liverpool og Everton satser på ny kjøpefest. Les dagens rykter!

Brann får robotmaskot

Brann gjør som Everton. En leukemisyk seksåring får være maskot på Brann-kamp takket være en robot, skriver BA.
Les mer om:

Brann skaffer robotmaskot for å få langtidssyke barn på kamp

Brann gjør som Everton. En leukemisyk seksåring får være maskot på Brann-kamp takket være en robot, skriver BA.
Les mer om:

Rooney i USA for å fullføre MLS-overgang

Everton bekreftet torsdag at Wayne Rooney har reist til Washington for å fullføre overgangen til MLS-klubben DC United.

Wayne Rooney forlater Everton

Wayne Rooney (32) er ferdig i Everton og fortsetter karrieren i amerikanske DC United. Mer på TV2.no.
Les mer om:

- Rooney nær overgang til DC United

Wayne Rooney skal være svært nære en overgang fra Everton til DC United i USA. Ifølge Sky Sports vil Rooney signere for MLS-klubben i løpet av dagen.

Rooney klar for DC United

Wayne Rooney fortsetter karrieren i DC United i USA. Det bekrefter Everton på sine nettsider nå i ettermiddag. 32 år gamle Rooney forlater dermed Liverpool-klubben etter bare én sesong
Les mer om:

Casher ut for Premier League spiller som er lykkelig han ikke spiller i VM

Argentina gjør det elendig i fotball VM og spillerne latterliggjøres i hjemlandet. Spesielt Lionel Messi får tyn for at han vandrer rundt på banen som en Zombie. Everton-spiller Ramiro Funes Mori har 19 landskamper for Argentina, men ble ikke tatt ut til VM, noe han nå er lykkelig over.  Les: Luke Modric «Han burde ikke ha ballen, han er deres farligste mann» Every single goal Ramiro Funes Mori scored for Everton. #EFC @funesmoriofi25 pic.twitter.com/0DzxVmJswl — evertonfcpics (@GoodisonPics) June 21, 2018 Forsvarsspilleren har signert en fireårskontrakt med den spanske klubben Villareal.

West Ham fyrer løs på overgangsmarkedet

Manuel Pellegrini har gjort seg kjent med klubben siden han kom til London Stadium i mai. Nå renner det inn med nye spillere hos West Ham. Klubben har allerede hentet Fulhams forsvarsspiller Ryan Fredericks på free transfer, som nå følges opp med en dobbeltsignering. Ifølge Evening Standard har West Ham blitt enig om tre-års kontrakt med Swansea-spilleren Ryan Fabianski. Overgangen offentliggjøres noe senere, da den polske keeperen er litt opptatt i Russland, hvor landslaget møter Senegal i dag. Polsk landslagskeeper forlater Wales.

Jose Mourinho gjør alt for å sikre seg superstjerne som vil spille mer

Man skulle tro at Manchester United manager Jose Mourinho etter å ha prøvd så lenge snart ville gi opp å signere Gareth Bale fra Real Madrid.

Bayern München ser til Premier League for keeper

Bayern München har Manuel Neuer, en av verdens beste keepere som sitt førstevalg. Forutsetningen er at den skadeutsatte tyskeren holder seg unna fler brudd i foten. Nå følger Bundesliga-klubben ekstra nøye med på Englands VM-kamper. Ifølge The Sun sender Bayern ut sine speidere til VM for å holde et spesielt godt øye med Englands keeper Jordan Pickford. Har tatt gigantsteg.

Wayne Rooneys MLS-kontrakt inkluderer retur til Goodison Park

Wayne Rooney har fortsatt ett år igjen av kontrakten med Everton, men som de aller fleste må ha fått med seg, nærmer 32-åringen seg signerningen med DC United, noe som setter en sluttstrek på 16 år i Premier League.  Men ifølge Sky Sports betyr ikke dette at relasjonen Everton – Rooney er avsluttet. Les: Wayne Rooney vil være en flott spiller for denne ligaen Avtalen mellom MLS-klubben og Premier League-klubben åpner opp for at Rooney returnerer til Goodison Park på et senere tidspunkt i en eller annen trener-rolle. Dette blir de nye lagkompisene til Rooney.

Ny sjef krever engasjement, holdning, ambisjon og stil

Også denne gangen tror Everton fans at de har funnet det rette mannen for å lede klubben tilbake til toppen av Engelsk fotball. – Det er ikke hvem som helst som nå overtar som Everton manager etter at Sam Allardyce fikk sparken. Les: Fullt opprør i Everton Marco Silva er ny Everton manager Portugiseren har klare krav som settes fra dag en; Han krever engasjement, holdning, ambisjon og stil. «Jeg er veldig stolt over å være den nye Everton-manageren.

Everton fikk tak i Marco Silva

Marco Silva (40) er ny Everton-manager. Portugiseren erstatter Sam Allardyce, som fikk sparken ved sesongslutt. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Wayne Rooney vil være «En flott spiller for denne ligaen»

Det skal være nære en overgang for Wayne Rooney til DC United etter han tidligere denne uken var «over there» for samtaler. Ikke mye kjærlighet igjen Les: Fullt opprør i Everton Wayne Rooney is on the decline. He turns 33 in October.

Det tok han 8 uker og 8 poeng å få «fast jobb»

Southampton har forlenget med sin redningsmann Mark Hughes frem til sommeren 2021. I mars sparket Southampton Mauricio Pellegrini og ansatte i stedet for Mark Hughes for å forsøke å redde klubben fra å rykke ned. – Oppdraget lyktes, selv om det bare ble et poeng i snitt på de siste åtte kampene. Det betyr at Kornelius Hansen som akkurat har signert en proffkontrakt med Southampton kan dra nytte av en manager med lang erfaring både som spiller og manager. Les: Kornelius Hansen klar for Premier League Together, #WeMarchOn!

Supertalentet enig om lønnsbetingelsene med ny klubb

Justin Kluivert er i ferd med å komme ut av skyggen fra sin far, Patrick. 19-åringen har slått igjennom for Ajax denne sesongen, men er alt annet en fornøyd med behandlingen han får og ønsker seg videre. Nå har muligheten til dette kommet. Kluivert har ett år igjen av kontrakten med Ajax, men er ikke forsiktig med å holde igjen om hva han mener om klubben. –Ajax ønsker å forlenge med meg så de kan tjene mer penger.

Fullt opprør i Everton

Everton er i krise. Etter en skuffende sesong har den dårlige stemingen spredt seg rundt i garderoben. Det skrikes etter en sterk leder.  Ifølge Talksport har det gått så langt at flere spillere er klare for å skifte klubb. 19-åringen Tom Davies beskrives som en stjerne i anmarsj, men har også fått nok av klubben.

Wayne Rooney setter seg på flyet

Det måtte komme. Dessverre for Everton-supporterne, sikkert helt ok for hovedpersonen selv. Wayne Rooney har hatt noen tøffe sesonger, først på tampen av sin United-periode med vekslende prestasjoner, så hos ungdomsklubben Everton. Nå setter 32-åringen seg på flyet bort fra balløya. Det er kanskje ingen stor nyhet, men vi velger å ta det med allikevel.

Arsenal fansen får den lederen de ønsker

Mikel Arteta er fansen sin favoritt, Arsenal skal ha fått inn ungt blod som likevel har lang erfaring som erstatning fo Arsene Wenger.  Goal melder via deres reporter Chris Wheatley den tidligere Arsenal spilleren er fryktelig nære en avtale Arteta som nå er 36 år er en ekte Arsenal veteran, han kom til Emirates i 2011 fra Everton og ble i klubben i 5 år.

Allardyce «skuffet» over Everton-exit

Sam Allardyce sier at han er skuffet over å ha fått sparken i Everton, men at han så det komme etter heftige mediespekulasjoner rundt hans avgang.
Les mer om:

Moyes og Allardyce ferdig

David Moyes er ferdig som manager i West Ham. Moyes ble hentet på en korttidskontrakt da han tok over etter Slaven Bilic i november, men selv om skotten reddet klubben fra nedrykk, får han ikke fortsette i jobben, melder West Ham på sine egne nettsider i ettermiddag. Også hos Everton må de på managerjakt etter at det tidligere i dag ble klart at Sam Allardyce gir seg i klubben.
Les mer om:

Messi varsler katastrofe før sommerens overgangsvindu

Lionel Messi og Neymar ble som knoll og tott på banen. Spillerne utviklet et samspill som fikk oss til å gape. Brasilianeren kom som læregutt, men forlot Barcelona da han begynte å vokse seg stor. Nå frykter Messi sommerens overgangsvindu, og hva dette kan bringe. PSG-spilleren Neymar står fortsatt notert som verdens dyreste spiller.