Nyheter om Everton


Virker som syndebukken allerede er pekt ut hos Everton

Mandag var en begivenhetsrik dag for Everton. Først trakk sportsdirektøren seg fra stillingen, så kjempet Everton-spillerne seg til en 2-1 seier over Arsenal med scoring på overtid. Etter noen spesielt seige måneder for Everton har mange ventet på at Benitez må gi seg, etter seieren på mandag er Benitez alt annet enn en slagen mann. Les: Nå snakkes det høyt om Jose Mourinho i England -Klubben har skiftet managere i fortiden, men nå vil de gjerne gjøre noe langsiktig med en klar idé om hva de vil oppnå.

Nå snakkes det høyt om Jose Mourinho i England

Keiseren av Roma vet veldig godt at det er i Premier League det skjer, Jose Mourinho har alltid kommet løpende hver eneste gang en Premier League klubb har tatt kontakt. – Tottenham, Manchester United og to omganger for Chelsea beviser det. Everton er i trøbbel og Rafael Benitez sitter svært utrykt selv etter gårsdagens seier mot arsenal. (Martin Ødegaard scoret sitt andre mål på to kamper i 2 – 1 tapet på Goodison park), Everton klatret i går opp på 12 plass! – På Evertons 11 siste kamper har de tapt syv.

Ukas desidert deiligste seier!

Som vi unner Rafael Benitez og Everton denne seieren. Selv med «vår mann» Martin Ødegaard hos det tapende laget, var 2-1 seieren til Everton på mandag befriende. Sportsdirektøren hos Toffees hadde gått av noen timer tidligere, Benitez kunne være nestemann ut. Tre poeng kom som en befrielse.

Ødegaard-scoring igjen til ingen nytte: Arsenal rotet bort alle poengene mot Everton

Martin Ødegaard lå an til å bli Arsenals matchvinner borte mot Everton, men på tampen glapp alt. Scoringer fra Richarlison og Demarai Gray ga 2-1 til vertene.

Praktfull Ødegaard-scoring til inga nytte: – Dette var hardt å ta

Martin Ødegaard var skuffa etter at scoringa hans ikkje heldt til poeng mot Everton.

Ødegaard scoret igjen – Everton vant på overtid

Lågare straumpris krev demokratisk styring
Les mer om:

Ødegaard scoret igjen – Everton vant på overtid

(Everton – Arsenal 2–1) Arsenals Martin Ødegaard (22) scoret i andre kamp på rad og hadde to sjanser til å bli matchvinner. Det ble i stedet en perle fra Evertons Demarai Gray (25) som avgjorde kampen.

Ødegaard sendte Arsenal i ledelsen mot Everton

Martin Ødegaard har plutselig funnet scoringsformen for Arsenal. Mandag tok han gjestene opp i 1-0 rett før pause mot Everton.

Frykter du ny korona­bølge? Nå kommer FHI med glad­nyhet

Ødegaard scoret igjen – Everton vant på overtid
Les mer om:

Manchester United får PL-motstand

Den tredje runden av FA-cupen er trukket, og her er noen utvalgte oppgjør: Swansea City – Southampton Chelsea – Chesterfield Liverpool – Shrewbury Town Leicester City – Watford Hull City – Everton Tottenham Hotspur – Morecambe Millwall – Crystal Palace Swindon Town – Manchester City Manchester United –Aston Villa Wolverhampton – Sheffield United Newcastle – Cambridge United West Ham – Leeds United Chartlon Athletic – Norwich Nottingham Forest – Arsenal

«Den eldre Kåre Willochs kloke stemme gjorde Norge opnare»

Ødegaard scoret igjen – Everton vant på overtid
Les mer om:

USA bekrefter diplomatisk OL-boikott: – Nødvendig skritt for forsvar av menneskerettene

Ødegaard scoret igjen – Everton vant på overtid
Les mer om:

Willy Caballero overrasker stort med en retur til Premier League

I sommer var det slutt i Chelsea for den 40 år gamle argentinske keeperen Willy Caballero. – Han spilte for Elche og Malaga i Spania før han i 2014 meldte overgang til Manchester City. Det kom flust av tilbud fra Midtøsten og Asia, men tok ingen av de, nå melder The Athletic at en retur til Premier League er rett rundt hjørnet. – Skadetrøbbel i Southampton har skapt et akutt behov for å hente inn Willy Caballero. Klubben henter han inn på en korttidskontrakt så fort som mulig.

Benitez ble ikke den første som forsvant fra Everton

Da Evertons sportsdirektør Marcel Brands ble buet ut av direktørboksen på Goodison Park etter 1-4 tapet mot Liverpool på forrige onsdag, skjønte nederlenderen at han ikke hadde en spesiell sterk posisjon i klubben.

Forlater Everton midt i krisen

Everton trenger en ny fotballdirektør ettersom nederlandske Marcel Brands har sagt opp. Dette skyldes en tydelig forskjell i visjonen og retningen i klubben. – Noe som lett kan oversettes til «maktkamp».

Evertons styreleder Bill Kenwright har kalt inn til krisemøte

De tre siste kampene er god nok forklaring på hvorfor det er innkalt til krisemøte, når vi i tillegg til 4 – 1 tapet mot Liverpool, 1 – 0 tapet for Brentford og 3 – 0 tapet mot Manchester City vet at de åtte siste kampene har vært uten seier skjønner vi også at tiden for «vente og se er over». Everton holder krisemøte om fremtiden til manager Rafael Benítez. Les: Everton har tatt en haug med telefoner for å sjekke ut potensiell Benitez-erstatter The Mirror melder at klubbens styreleder, Bill Kenwright, har kalt inn til krisemøte.

Everton har tatt en haug med telefoner for å sjekke ut potensiell Benitez-erstatter

Nå har ikke Rafel Benitez hatt mange måneder å jobbe med Everton-spillerne, men for en klubb som Everton er utviklingen med spanjolen ved roret ingen løsning. Carlo Ancelotti viste forrige sesong i perioder at Everton har potensialet til en plass blant topp 5-6 i Premier League. Derfor blir 15 poeng på 14 kamper en uutholdelig situasjon for klubben.

Manchester United på vinnersporet, men vi vet ikke helt hvem som skal ha æren

Martin Ødegaard scoret to minutter etter Ronaldo i en forrykende og underholdende fotballkamp, men for Arsenal holdt det ikke. Manchester United viste igjen at de kan avgjøre de tetteste kampene. For United-supporterne ble torsdagens hjemmekamp en vanvittig god utblåsing. Etter at de røde hadde vunnet mot Newcastle på Old Trafford 11. september, har fotballfestningen i Manchester vært arena for Uniteds tap mot Villa, uavgjort mot Everton, slakt mot Liverpool og ydmykelse mot City.

Første tegn Rafael Benitez snart er ferdig: «Fredet!»

Det ser ut til at Liverpool får æren av å gi nok en Premier League manager sparken. For litt over en måned siden kjørte de over Manchester United (5 – 0) på Old Trafford og noen uker senere fikk Ole Gunnar Solskjær sparken. – I går tapte Everton hele 1-4 i lokalderbyet mot Liverpool, noe som betyr at klubben nå kun har hentet to poeng på de siste åtte Premier League-kampene. Everton-eier Farhad Moshiri forblir støttende bak manager Rafael Benitez og sier han trenger mer tid!

Liverpool malte Merseyside rødt

Liverpool-supporterne husket med gru Merseyside-derbyet forrige høst da Carlo Ancelotti sendte en vill horde av Everton-spillere inn på gressmatta. Dette var kampen der Virgil van Dijk forsvant fra kartet for resten av sesongen, Thiago Silva fikk seg også en lite hyggelig velkomst av Richarlison. På onsdag var det tidligere Liverpool «gaffer»Rafael Benitez som skulle ødelegge Liverpool-spillet (ikke spillerne). Denne gangen var ikke Everton noen utfordrer på tabellen, men Merseyside-derbyet er uansett et av høydepunktene i byen.

Salah i toppform da Liverpool vant byderbyet

Premier Leagues toppscorer Mohamed Salah leverte to mål da Liverpool banket Everton 4-1 i byderbyet onsdag.
Les mer om:

Bernardo-volley i City-seier

Et volleyskudd fra øverste hylle signert Bernardo Silva ble vinnermålet da Manchester City vant 2-1 over Aston Villa og holdt tritt med serieleder Chelsea. City dominerte bortekampen fra start og ledet 2-0 ved pause før Ollie Watkins skapte ny spenning med et reduseringsmål. En utligning maktet ikke Steven Gerrards menn å få inn, og dermed tok tettrioen i Premier League tre poeng hver. Chelsea vant i likhet med City 2-1 på bortebane (mot Watford), mens Liverpool seiret 4-1 i byderbyet mot Everton. Chelsea topper tabellen ett poeng foran City og to foran Liverpool.

Salah i toppform – 4-1 i byderbyet

Premier Leagues toppscorer Mohamed Salah leverte to mål da Liverpool banket Everton 4-1 i byderbyet onsdag. Med «kun» ett mål på de tre foregående kampene var Salah tilbake og scoret sitt 12. og 13. mål for sesongen. Han har fire mål ned til Jamie Vardy på toppscorerlista i Premier League for øyeblikket. Jordan Henderson og Diogo Jota satte de to andre Liverpool-scoringene, mens Demarai Gray satte Evertons ene. Både Chelsea og Manchester City gjorde jobben, så det betyr at de rødkledde stadig er to poeng bak Chelsea og på tredjeplass.

Salah herjet da Liverpool banket byrivalen: – Ustoppelig

(Everton – Liverpool 1–4) Mohamed Salah (29) har vært i fantastisk form denne sesongen og senket byrival Everton med to strøkne scoringer.
Les mer om:

Slo til igjen

Mohamed Salah fortsatte målfesten da Liverpool gjestet byrival Everton.
Les mer om: