Nyheter om Everton


Kristoffer Ajer er vinneren

Da midtstopperen bestemte seg for exit fra Celtic var det ikke overraskende stor interesse fra ulike storklubber. Ajer valgte seg den minste bien i Premier League, klubben som hadde posisjonert seg til å få teste seg mot gigantene, med en hjemmebane som rommet 17250 tilskuere. Ikke overraskende var flere forstå-seg-påere kritiske til den norske landslagsspillerens valg av Brentford. Det viste seg å være ingen grunn til bekymring, Ajer ble vinneren.

På tide å tjore fast Antonio Conte til Tottenham-masta

Sist ankomne Dejan Kulusevski med to scoringer, Harry Kane tilbake i scoringsform med én scoring, Super-Son med to. I tillegg til å fått tilbake spillegleden i Tottenham-angrepet, er Spurs tilbake i det beste selskapet. Topp fire i verdens tøffeste liga med Champions League-billetten i lomma. Dette må bare fortsette! I februar begynte Antonio Conte å sende signaler om at han «kanskje ikke var den rette» for Tottenham. Rykter om en exit etter sesongen har gått, der italieneren har hatt en vegring mot å åpent forplikte seg for tiden etter sesongslutt.

Konklusjonen er klar, Solskjær

Vi får en del pepper for å henge fast ved oppsigelsen av Ole Gunnar Solskjær i november 2021, men det kommer tilsvarende mye støtte når vi siden årsskiftet ha ment det var en gedigen tabbe av Manchester United å kutte båndene til manageren som hadde gitt klubben tilbake deler av klubbsjela, og erstattet det med en fotballprofessor fra Red Bull-familien. Etter søndagens kamp mot Crystal Palace er vår konklusjon klar. Vi bommet totalt da vi kritiserte Chelseas valg av Thomas Tuchel halvveis ut i forrige sesong.

Ødegaard-mål til ingen nytte: Europaligaen på Arsenal – Tottenham sikret Champions League-plass

Det blir ikke Champions League-spill på Martin Ødegaard og Arsenal neste år. Storseier over Everton hjalp lite ettersom Tottenham knuste Norwich 5-0.

Ødegaard scoret – men det var ikke nok

Det blir ikke Champions League-spill på Martin Ødegaard og Arsenal neste år. Storseier over Everton hjalp lite ettersom Tottenham knuste Norwich 5-0. Ødegaard og Arsenal var på full fart mot Champions League før det ble to tap på rad mot byrival Tottenham og Newcastle. De tapene gjorde at det var fordel Tottenham før siste serierunde. Arsenal måtte vinne, mens Tottenham måtte feile. Da det sto 2-0 til Tottenham etter en halvtime var mye av spenningen borte.

Ødegaard med lekker scoring

Martin Ødegaard vartet opp med en praktscoring. Samtidig vant Tottenham 5-0 mot Norwich. Dermed må Arsenal nøye seg med Europa League-plass selv om Everton ble slått 5-1.

Ny Arsenal-nedtur

Til tross for seier mot Everton har Premier League-avslutningen vært en skuffelse for Arsenal.
Les mer om:

Ancelotti hentet spilleren til Real Madrid i 2013, nå er det samme manager som sender 30-åringen ut av klubben

Isco har vært en del av Real Madrid så lenge vi kan huske. Tilbake i 2013 ble den offensive midtbanespilleren hentet fra Malaga, 352 kamper (eventuell pluss 1 eller 2) senere er det slutt. Det spesielle med Isco er at han hos de fleste klubbene i verden hadde spilte hovedrollen, «dessverre» valgte han klubben som tiltrakk seg verdens beste i samme posisjon som hans. Forrige sesong var Isco sterkt linket til Premier League og Everton. The Toffees-manager Carlo Ancelotti hadde hentet James Rodriguez, og var ifølge ryktene klar for å gjøre nok en handel med Real.

Imponerer i Stoke: Halve Premier League snuser på tidligere Liverpool stjerne

Da midtbanespiller Joe Allen forlot Liverpool tilbake i 2016 og rykket ned til Stoke var det flere som tenkte han endelig har funnet sitt nivå. Liverpool var å «skyte for høyt» i følge engelsk presse på den tiden. Det startet helt ok og i flere år var nivået til Stoke og Joe Allen på linje, men så!. Sakte, men sikkert har den nå 32 år gamle waliseren blir særdeles god, rett og slett for god for Championship.

Tar grep mot banestorming

Englands fotballforbund (FA) går i rette med banestormingen som har bredt om seg på fotballarenaer i landet den siste tiden. Forbundet truer med sanksjoner. I en uttalelse på sitt nettsted beskriver FA dette som «antisosial oppførsel» og slår fast at samtlige tilfeller er under etterforskning. Forbundet sier også at det vil se på mulige regelendringer for å slå ned på fenomenet. – Fotballarenaer skal alltid være et trygt sted for alle, og disse hendelsene er fullstendig uakseptable.

Glem det, Patrick Vieira tok definitivt ikke et «Eric Cantona-spark»

Everton har spilt hele sesongen med et blylodd som har trukket klubben ubønnhørlig ned mot heisdøra til Championship. Frank Lampard har vært et godt stykke unna å kunne betegnes som redningsmann siden han tok over i februar etter Rafa Benitez, men på torsdag løste alt seg. På Goodison Park ble det en euforisk stemning av lettelse hos Everton-supporterne, der ikke alle klarte å kanalisere energien i riktig retning.

Koeman følger «suksessoppskriften» fra Premier League

Ronald Koeman har ikke hatt det lett de siste årene. Etter en solid runde hos Southampton 2014-16, tok trenerkarrieren en vending i feil retning. Everton-eventyret var nettopp et eventyr for godt til å være sant. Nederlenderen fikk tildelt klubbhistoriens største overgangsbudsjett på 150 millioner pund, som skulle gi ham frie tøyler til å bygge opp en tittelkandidat. Allerede i oktober, få måneder etter sesongstart ble Koeman sendt ut av Goodison Park med ekspresstoget.

Fyrer løs mot eksperten: – Vask munnen din

Everton sikret torsdag kveld plassen i Premier League og feiringen tok helt av på Merseyside. Men følelsene var også i sving på sosiale medier der eksperten og tidligere Liverpool-kaptein Jamie Carragher havnet i ordkrig med Everton-stjernen Richarlison. – I hver Everton-kamp jeg ser faller han (Richarlison) tre eller fire ganger som om han har en alvorlig skade før han bare reiser seg opp!

Ville gledesscener da Everton berget plassen

Everton lå under 0-2 ved pause, men vendte til 3-2-seier over Crystal Palace og berget plassen i Premier League. Det førte til kaotiske gledesscener.

Ville gledesscener da Everton berget plassen – Burnley over streken

Everton lå under 0-2 ved pause, men vendte til 3-2-seier over Crystal Palace og berget plassen i Premier League. Det førte til kaotiske gledesscener.

Everton reddet plassen i Premier League

Det så stygt ut for Everton i kveldens oppgjør mot Crystal Palace. – I pausen må de ha fått en skikkelig pep talk av manager Frank Lampard for det laget vi så i andre omgang var et helt annet enn vi så i første. Everton spiller i Premier League også neste sesong, de nå under 0-2 til pause og etter en fantastisk snuoperasjon endte kampen 3-2. SISTE: Newcastle vil hente Manchester United-stjerne for £40m FT. And breathe… UP THE %$*@£!@ TOFFEES!!!!!!

Everton sikret plassen etter enorm snuoperasjon – stormet banen to ganger

Euforiske Everton-supportere stormet banen hele to ganger da Everton sikret plassen i Premier League etter 3-2-seier over Crystal Palace. Når det nærmet seg slutt stod det fremdeles 2-2 på resultattavla, men fem minutter før ordinær tid satte Dominic Calvert-Lewin inn 3-2. Da stormet et mindretall av Everton-fansen inn på banen – noe prematurt. Banestormingen gjorde at det ble lagt til hele syv minutter, men Everton holdt unna i sluttminuttene. Og da dommeren endelig blåste i fløyta strømmet fansen inn på banen. Det var først Crystal Palace som tok ledelsen i kampen.

Everton i ekstase: Reddet Premier League-plassen

(Everton–Crystal Palace 3–2) Det så ut som om plassen til Everton i den øverste divisjonen var truet etter 68 år, men like før slutt dukket Dominic Calvert-Lewin opp med hodet og sikret nok en sesong i Premier League.

Everton i ekstase: Reddet Premier League-plassen

Everton i ekstase: Reddet Premier League-plassen
Les mer om:

Everton i ekstase: Reddet Premier League-plassen

(Everton–Crystal Palace 3–2) Det så ut som om plassen til Everton i den øverste divisjonen var truet etter 68 år, men like før slutt dukket Dominic Calvert-Lewin opp med hodet og sikret nok en sesong i Premier League.

Everton sikret plassen

Everton lå under 0-2 til pause, men vant 3-2 hjemme mot Crystal Palace. Det betyr at Merseyside-klubben har sikret plassen i Premier League før siste serierunde.

Her kostet det 600 kroner å komme inn

Everton i ekstase: Reddet Premier League-plassen
Les mer om:

Stygt tap for Klebe

Everton i ekstase: Reddet Premier League-plassen
Les mer om:

Målene rant inn for Kasper Kern

Everton i ekstase: Reddet Premier League-plassen
Les mer om:

Berntsen scoret hattrick for Havdur

Everton i ekstase: Reddet Premier League-plassen
Les mer om:

Mest lest siste uke