Nyheter om Everton


Manchester United skal ha spikret 170 millioner kroners-overgangen

Daniel James har vært koblet til Manchester United i lengre tid. Nå hevdes det at Swansea har blitt enig med gjengen på Old Trafford. Både Everton og Newcastle skal ha vært med i racet om 21-åringen, men når United stiller til start mot disse to, får det stort sett ett utfall. Ifølge Daily Mail har United og Swansea blitt enige om at det blir overgang på vingen. Avisen hevder at overgangssummen kommer til å ligge på rundt 170 millioner kroner. Var en av Potters favoritter.

Brasil overrasker med uttak til Copa America

Brasils landslagssjef Adenor Leonardo Bacchi som alle bare kaller Tite har tatt ut Brasil troppen i forkant av Copa America. – Mange var som forventet, men vi fikk noen overraskelser også. I listen under vil du verken finne Tottenham midtbanespiller Lucas Moura og Fabinho som spiller på samme posisjon hos Liverpool. – Tidligere i dag offentliggjorde Tite  hvem han vil ha med seg til Copa America på hjemmebane. Brasil jakter sin niende turneringsseier. De starter mot Bolivia fredag 14.

TIL spiller har skrevet «pre-kontrakt» med Manchester United

Det er ingen overraskelse at Isak Hansen-Aarøen er på vei ut, allerede da han var 13 år gammel ble han oppdaget av Liverpool, nå har han skrevet en «pre-kontrakt» med Manchester United, men han må vente til han er 16 år om 15 måneder før han går til klubben. Manchester United har ikke lyst å havne i samme uføre som Chelsea, som nå må sone karantene på spillerkjøp i to omganger fordi de brøt FIFA reglene om at det ikke er lov å signere kontrakter med spillere fra et annet land før de er 16 år. Les: Gianluigi Buffon har ingen planer om å legge keeperhanskene på hylla Den talentfulle unggutten ha

Paulo Dybala i samtaler, har bestemt seg for Premier League

Den argentinske angrepsspilleren med det fulle navnet Paulo Bruno Exequiel Dybala befinner seg naturlig nok litt i skyggen av Juventus sin superstjerne Cristiano Ronaldo, det er en skygge han vil ut av og Premier League er det som skal fjerne solskjermingen.  Vi har lenge hørt om Manchester United manger Ole Gunnar Solskjær som beundring for Dybala, spesielt hans ekstreme avslutteregenskaper minner han om noe han husker fra sin egen tid.   Daily Mail skriver at det er samtaler på gang og at Paulo Dybala ønskes som Manchester United nye stjernespiss.  Det å være på toppen av plakaten er en roll

BVB-direktør Michael Zork med rungende nei til Ole Gunnar

Det hjelper lite at Manchester United skal være villige til å betale opptil en milliard for Borussia Dortmund sitt supertalent Jadon Sancho. – 19 åringen blir værende i Bundsliga hvis vi skal tro oppslag i Daily Mail.  Borussia Dortmund-direktør Michael Zork (som forøvrig har et perfekt navn til å være James Bond skurk) slår fast at supertalentet Jadon Sancho ikke blir solgt til Manchester United, eller noen andre klubber i løpet av sommeren. «Vi har ikke mottatt noen bud. Vi forventer ingenting, og kommer heller ikke til å foreta oss noe, for han er i planene våre.

Everton forlenget den imponerende hjemmerekken

To raske mål sørget for at Everton slo Burnley 2-0. De har nå fire strake seire på hjemmebane.
Les mer om:

Everton snuser på en plass i Europa etter ny hjemmeseier

To raske mål sørget for at Everton slo Burnley 2–0. De har nå fire strake seire på hjemmebane.
Les mer om:

Everton snuser på en plass i Europa etter ny hjemmeseier

To raske mål sørget for at Everton slo Burnley 2–0. De har nå fire strake seire på hjemmebane.
Les mer om:

Forlenget den imponerende rekken

To raske mål sørget for at Everton slo Burnley 2-0. De har nå fire strake seire på hjemmebane.
Les mer om:

Everton slo Burnley

To raske mål sørget for at Everton slo Burnley 2-0. De har nå fire strake seire på hjemmebane. Et selvmål av Ben Mee og scoring av Seamus Coleman avgjorde kampen før det var spilt 20 minutter.
Les mer om:

Everton slo Burnley

Everton tok en oppskriftsmessig 2-0-seier mot Burnley fredag kveld, og er nå bare ett poeng bak sjuendeplassen som gir kvalifiseringsspill til Europaligaen neste sesong.
Les mer om:

Everton har funnet hjemmeformen

Everton har vært bunnsolide på Goodison Park de siste ukene.
Les mer om:

Everton har funnet hjemmeformen

Everton har vært bunnsolide på Goodison Park de siste ukene.
Les mer om:

Everton har funnet hjemmeformen

Everton har vært bunnsolide på Goodison Park de siste ukene.
Les mer om:

Everton har funnet hjemmeformen

Everton har vært bunnsolide på Goodison Park de siste ukene.
Les mer om:

Everton har funnet hjemmeformen

Everton har vært bunnsolide på Goodison Park de siste ukene.
Les mer om:

Everton har funnet hjemmeformen

Burnley har tapt de siste fire Premier League-kampene som er spilt i mai. Fredag møter de et Everton-lag som har vært bunnsolide på Goodison Park de siste ukene.
Les mer om:

Leicester-spiller gidder ikke mer

Han har spilt over hundre kamper for Leicester, og fikk med seg eventyrsesongen under Claudio Ranieri. Men når du spiller mindre enn du trenger – og på feil plass – da er det signalet for å bytte klubb.  Japaneren  Shinji Okazaki kom fra Mainz i 2014 for rundt 80 millioner kroner, hvor han hadde dundret inn mål for Bundesliga-klubben. Debuten ble gjort august 2015, og japaneren fikk med seg en fantastisk sesong som matchvinner mot Everton og målscorer i FA cupen mot Tottenham.

Alt annet enn Barcelona er bra

ESPN forteller den «triste» historien om Brasilianske Malcom (fullt navn:Malcom Filipe Silva de Oliveira) som sliter med å bli en del av Erneste Valverde sitt Barcelona og nå vil han bort fra Camp Nou.  Malcom ble en av de aller hotteste angrepsspillere i den franske klubben Bordeaux og spektakulære mål trillet inn, selvsagt stod storklubber i kø, til slutt falt valget på Roma og en avtale ble annonsert underskrevet, men så kom Barcelona og «kapret» han. Les: Agent Horacio Gaggioli: «Bud inne på langt over en milliard» We weren't taking any chances with this one pic.twitter.com/rMxl5g82gm —

Wolves nærmar seg Europa

Wolverhampton slo Watford 2-1 og har grep om sjuandeplassen som kan gi plass i europaligaen komande sesong. To kampar før slutt har dei fire poeng å gå på til Everton, som måtte nøye seg med 0-0 mot Crystal Palace. I botnen gjorde Fulham livet surt for Cardiff ved å vinne 1-0. Southampton og Bournemouth spela 3-3 utan at Joshua King scora.

To United problemer på vei til Serie A

Det største problemet til Manchester United er ikke som mange synes å hevde Ole Gunnar Solskjær, men at laget har noen ekstremt godt betalte stjerner som ikke gidder å levere.

Engelsk rival: «David de Gea er fantastisk!»

United-keeperen har fått så mye kjeft de siste ukene. Derfor føler vi oss forpliktet til å ta med når en keeper-rival kommer med uhemmet ros. De er ikke rivaler i samme klubb, eller på samme landslag, men for en ukes tid siden sto de på hver sin side av banen. Den gang var det Evertons Jordan Pickford som kunne glise etter å ha holdt nullen. De Gea måtte se fire baller rulle forbi seg. Har de Gea som forbilde.

Solskjær før skjebnekampen: - Spillerne er såret

United-spillerne var langt nede etter ydmykelsen mot Everton. Ole Gunnar Solskjær forventer en reaksjon mot byrival Manchester City.

Solskjær: – Spillerne har det vondt

Ole Gunnar Solskjær omtaler 0-4-tapet mot Everton som Manchester Uniteds svakeste kamp under hans ledelse.

Liverpool-manageren har ikke akkurat høye tanker om Solskjær og United

I Liverpool holdes pusten i lengre perioder frem mot onsdagens byderby i Manchester. For Jürgen Klopp er ikke dette nødvendig. Liverpool-manageren levner ikke Solskjær og gjengen noen sjanse mot Manchester City. -Vi har ingen innflytelse på kampen, og det er ser heller ikke ut til at United er i stand til å vinne. Hva tapte de mot Everton, 3-0 eller 4-0? Dette er en normal kamp for City, sier Klopp ifølge Sky Sports. Blir nok mer sorry mot City.