Nyheter om Everton


Ed Woodward og agent Jorge Mendes har snakket om Jose Mourinho

Journalisten Duncan Castles har på sin podcast fortalt at Manchester United manager Jose Mourinho ikke blir sparket akkurat nå. I et møte på fredag 5.oktober mellom Manchester Uniteds sterke mann Ed Woodward og Jose Mourinho sin agent Jorge Mendes ble det gjort klart at det ikke finnes noen planer om å sparke han til tross for den dårlige starten på årets Premier League. Les: Ole Nørgaard gir seg Journalisten mener at mener at de «store» trenerne får for mye rom til å kunne uttrykke sine følelser. The English FA charges Jose Mourinho with using ‘abusive, insulting or improper language’.

Crystal Palace skal bryte rekken på søndag

Crystal Palace har ett stort mål når de reiser til London på søndag for å møte Everton: bryte tapsrekken. Roy Hodgson har ikke hatt noen gode høstmåneder. Optimismen rådet før sesongstarten på Selhurst Park, men har fortsatt til gode å gi hjemmepublikumet sin første scoring. Hjemmepublikum trenger også noe å juble for. (foto: palace, twitter) Nå har det riktignok blitt seire på bortebane mot Fuham og Huddersfield, og Everton som står klare på søndag, har avgitt poeng til West Ham og Huddersfield på Goodison Park.

Ronald Koeman i ferd med å løfte seg selv og Nederland til gamle høyder

Det spørs hvor mye mer tap det tyske fotballforbundet tåler fra deres landslagssjef Joachim Löw. – De fornyet kontrakten etter at de ble sendt med halen mellom beina ut av VM i Russland i sommer, men det som skjer i Nations League nå er ikke bra for tysk selvfølelse. Lørdag var det klar for en klassisker da Nederland tok i mot Tyskland.  – Begge de to «tidligere» fotball-supermaktene var i poeng nød. Tyskland spilte 0-0 i deres oppgjør mot de franske verdensmesterene, mens Nederland gikk på et 2-1-nederlag mot Didier Deschamps ‘tropper.

Arsenal manager Unai Emery har to spillere i kikkerten som Ramsey erstatter

Aaron Ramsey ser ut til å forlate The Emirates neste sommer, og Liverpool og Manchester United er keen, og ifølge Daily Mail har Juventus på trappene en forhåndskontrakt.  Arsenal manager Unai Emery har satt igang staben med å ikke bare identifisere en erstatter, men også gå i samtaler med mulige kandidater. The Evening Standard hevder at Atlanta Uniteds angripende midtbanespiller Miguel Almiron er aktuell. Almiron som spiller på landslaget til Paraguay, har kommet på radaren til flere klubber etter å ha scoret 12 mål og 11 assister i MLS denne sesongen. Arsenal forstås å ligge først i køen.

Manchester United på shopping i Norge

I dag kom representanter fra Manchester United til Tromsø for å sikre seg en avtale med stortalentet Isak Hansen-Aarøen. Det er ikke mulig for en utenlandsk klubb å hente spillere før de er 16 år gamle, men de har mulighet til å skrive en såkalt forhåndsavtale.  – De er ikke alene, i fjor var Liverpool på besøk i samme ærend, noe som førte til treningsopphold. Les: Liverpool-spilleren: «Denne ligaen er latterlig!» Slike avtaler har blitt mer og mer vanlige og har den fordelen at små klubber kan få mer penger til utvikling av spilleren.

United på plass i Tromsø for å forhandle om Isak (14)

Manchester United ser ut til å dra det lengste strået i kamp mot blant andre Liverpool og Everton om 14 år gamle Isak Hansen-Aarøen.

Wayne Rooney snudde fiasko til suksess

De aller fleste eksperter mente at Wayne Rooney, som faktisk bare er 32 år gammel hadde sett sine beste dager. Lite spilletid på sin barndoms klubb Everton og en MLS klubb i nød ble bakteppet for det som ble sommerens mest vellykkede overgang.  Vårsesongen var en tragedie for D.C United, de gikk inn i sommerpausen helt sist i MLS Eastern Conference.

Islending fyrte av helgens Premier League-rakett

Everton tok sin første seier på bortebane. En islending tok saken i egne hender og fyrte av helgens rakett. Herlig! Gylfi Sigurdsson just scored the best goal so far this season! ROCKET pic.twitter.com/3CJYa4IcuP — (@TheIfee) October 6, 2018 Les: Joshua King ruler i Premier League!  

Flere nye fjes i Englands tropp!

Gareth Southgate signerte nylig ny kontrakt som sjef for det engelske landslaget frem til 2022. I dag tok han ut troppen til de kommende kampene mot Kroatia og Spania. Leicester-spissen James Maddison har imponert så langt denne sesongen er tatt ut for første gang, mens Chelsea-reserven Ross Barkley får en ny sjanse for England. Også Chelseas midtbanespiller Mason Mount som er på utlån hos Derby og Borussia Dortmunds 18 år gamle stortalent Jadon Sancho var nye navn i England-troppen.

Endelig ny klubb for tidligere West Ham manager

Den tidligere West Ham-lederen Slaven Bilic ble sett på som en tøff negl i sin tid på midtbanen, hard arbeid har også være kjennetegnet hans som manager, noe som har skaffet han både fiender og en del spillere som er han evig takknemlig for at han har løftet de til et høyere nivå. Slaven Bilic har vært arbeidsledig siden han fikk fyken fra West Ham i november i fjor, nå er han på vei inn i managerrollen igjen etter å ha blitt ansatt av saudi-klubben Ittihad Club på en treårig avtale. Les: Premier League-keeperen slenger tilbake etter hjelm-spøken صحيفة "Tportal" الكرواتية |سلافين بيليتش عيّن

Pickford forlenget med Everton

Den engelske landslagskeeperen Jordan Pickford stortrives i Everton. Han signerte onsdag en ny seksårskontrakt med klubben.
Les mer om:

Vant Puskas-prisen for årets mål i verden!

Mohamed Salah stakk av med prisen for årets mål, under FIFAs prisutdeling i London. Hans scoring mot Everton på Anfield forrige sesong vant årets Puskas-pris. Gareth Bale sin scoring i Champions League-finalen mot Liverpool var den store forhåndsfavoritten. Salahs scoring var ganske langt ned på listen, men mye tyder på at Liverpool-supportere har stemt flittig på sin mann på FIFA.com. Tonight’s winners so far! Plenty more to come…#TheBest #FIFAFootballAwards pic.twitter.com/QYubkPGzax — #TheBest (@FIFAcom) 24.

Salah vant pris

Mohamed Salahs 1-0-scoring mot Everton i desember 2017 vant noe overraskende prisen for årets mål i verden. Kåringen fant sted på The Best FIFA Football Awards mandag kveld.
Les mer om:

Moyes: – Liverpool var bedre før og vinner ikke Premier League denne sesongen

Den tidligere Everton og Manchester United-manageren David Moyes føler seg rimelig sikker på at Liverpool ikke vinner Premier League denne sesongen.

Spissene reddet et rufsete Arsenal

Arsenal tok sin fjerde strake seier i Premier League da Everton ble slått 2-0 i London søndag.

Superspissene fikset seier for Arsenal

Ett mål hver av Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang sørget for Arsenal-seier at hjemmelaget slet lenge mot Everton.
Les mer om:

Lacazette-perle og dommertabbe

Arsenal slet lenge mot Everton, men vant 2-0 etter scoringer av Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang. Det siste var en stygg offsidetabbe av assistentdommer.
Les mer om:

Høytflygende Arsenal vant sin fjerde strake – Evertons marerittrekke fortsetter

(Arsenal – Everton 2–0) Everton har ikke slått Arsenal på bortebane siden 1996. Den 22 år lange seiersløse rekken fortsetter, takket være tre effektive minutter fra The Gunners.
Les mer om:

Mister garderoben: Dette er den neste Premier League manageren som må gå

Situasjonen til Everton begynner å bli dramatisk, kveldens kamp mot Arsenal blir et være eller ikke være for manager Marco Silva.  Det var med stor glede i sommer da de hentet inn Silva til Goodison Park, men gleden har stilnet, bare en seier på de første fem kampene og 5.poeng er hverken godt nok til Champions League eller Europaliga spill. Les på Popidol: Sonys raskest selgende PlayStation-spill noensinne Ifølge the Sun er det en voksende misnøye blant de etablerte spillerne over hans treningsmetoder.

Historien gjentar seg på Emirates

Arsenal har et jerngrep på Everton i London og lite tyder på at den statistikken endrer seg søndag.
Les mer om:

Historien gjentar seg på Emirates

Arsenal har et jerngrep på Everton i London og lite tyder på at den statistikken endrer seg søndag.
Les mer om:

Historien gjentar seg på Emirates

Arsenal har et jerngrep på Everton i London og lite tyder på at den statistikken endrer seg søndag.
Les mer om:

Historien gjentar seg på Emirates

Arsenal har et jerngrep på Everton i London og lite tyder på at den statistikken endrer seg søndag.
Les mer om:

Historien gjentar seg på Emirates

Arsenal har et jerngrep på Everton i London og lite tyder på at den statistikken endrer seg søndag.
Les mer om:

Historien gjentar seg på Emirates

Arsenal har et jerngrep på Everton i London og lite tyder på at den statistikken endrer seg søndag.
Les mer om: