Nyheter om Everton


Bekreftet: Delph klar for Everton

Fabian Delph har signert en treårskontrakt.
Les mer om:

Delph klar for Everton

Fabian Delph er klar for Everton. Den engelske landslagsspilleren kommer fra Manchester City og har signert en treårskontrakt med Liverpool-klubben, melder klubben på sine hjemmesider. Engelskmannen skal koste i underkant av 95 millioner kroner.

Romelu Lukaku blir i Manchester United

Manchester United-spissen Romelu Lukaku har blitt sterkt koblet til Inter Milan etter Antonio Conte overtok managerstolen, men nå hevder BBC at belgieren blir værende i klubben. Lukaku, som ble toppscorer i Premier League for Everton kom til Manchester United for 75 millioner pund. Så langt har det blitt 42 mål på 96 kamper, langt unna det han presterte i Everton, men likevel nok til at han er sterkt ønsket videre av Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær.

Jakter Everton-midtbanespiller

Idrissa Gana Gueye sin tid i Everton kan nærme seg slutten. Ifølge L’Equipe har Paris Saint-Germain lagt inn et bud på 30 millioner euro for midtbanespilleren. Sommeren 2015 kom senegaleseren fra den franske klubben Lille til Aston Villa, men ble bare der i en sesong før overgangen til Everton ble et faktum. Les: Arsenal skuffet over Laurent Koscielny Pariserne skal angivelig ha vært interessert i senegaleseren siden i vinter, og nå skal forhandlingene være offisielt i gang. Les på Popidol: Netflix kutter ned på røyking

Newcastle har spurt Sam Allardyce om han kan være så snill å ta jobben

Han er (bokstavlig talt) en av de store gutta. Forrige gang han var i heksegryta Premier League, var da han ble hentet inn som ryddegutt og redningssjef hos Everton i 2017/18-sesongen. Når Newcastle nå saumfarer markedet for passende og ikke minst ledige kandidater, var det naturlig at Big Sam fikk spørsmålet. Men prosjekt Newcastle med eier Mike Ashley ved spakene hadde alt annet enn appell. Les: Når United står og banker på døra – da kan du glemme trening -Jeg følte meg veldig beæret av å bli tatt med i betraktningen. Jeg kom aldri til å prate med Mike Ashley.

Everton har supertett kontakt med Barcelona – klar for 4. overgang

Hva det er med La Liga-giganten og Premier League-ønsker-å-være-topp-fire-klubben, kjenner vi ikke til, men når tre Barcelona-spillere har funnet veien til Liverpool er det snakk om god kjemi. I tillegg oppleves Everton neppe som en reel konkurrent til Barcelona i Champions League de kommende årene. De tidligere Barcelona-spillerne Andre Gomes, Lucas Digne og Yerry Mina har alle byttet til blått.

Frustrert Malcom ser i retning av Premier League

Den brasilianske vingen Malcom fikk sitt definitive gjennombrudd for den franske Ligue 1 klubben Bordeaux og han ble naturlig nok en attraktiv spiller. I fjor sommer så alt ut til å ligge tilrette for en overgang til Roma, men så i siste liten meldte Malcom sin drømmeklubb Barcelona sin interesse.  Gleden med å så spille for Barcelona ble kortvarig, Malcom ble stort sett henvist til benken.

Da er det bekreftet: West Ham står uten toppscorer

Når du har levert 22 scoringer på 65 kamper, fortjener du tittelen toppscorer. West Ham hadde dette i Marko Arnautovic, men kronglet det til og må nå vinke adjø til 30-åringen. Arnautovic gikk ut og viste sitt misnøye med klubben tidligere i vinter.

Signerte proffkontrakt med Premier League-klubb

Einar Iversen fra Stord har vært i akademiet hos Everton i litt over to år. Nå har han skrevet proffkontrakt.

Norsk 18-åring signerte proffkontrakt med Premier League-klubb

Einar Iversen (18) fra Stord har signert sin første proffkontrakt med Premier League-klubben Everton. Avtalen har en varighet på tre år.
Les mer om:

Norsk 18-åring signerte proffkontrakt med Premier League-klubb

Einar Iversen (18) fra Stord har signert sin første proffkontrakt med Premier League-klubben Everton. Avtalen har en varighet på tre år.
Les mer om:

Einar (18) signerte for Everton

Hordalendingen Einar Iversen (18) signerte mandag proffkontrakt med Premier League-klubben Everton. Iversen har vært akademispiller i klubben i to år.
Les mer om:

Jesus skåret og ble utvist

Gabriel Jesus skåret og ble utvist da Brasil vant Copa America-finalen 3–1 mot Peru søndag kveld norsk tid. Everton og Richarlison skåret de øvrige målene for Brasil, mens Paolo Guerrero satte ballen i nettet for Peru.
Les mer om:

Stabæk-spiller på medisinsk test i utlandet

Det er ikke langt unna, men likevel. Brøndby regnes som storklubb i den danske Superligaen og kan fungere som et viktig springbrett ut i Europa – hvis man gjør sakene sine riktig. Ifølge Eurosport er det Tobias Børkeeiet som reiser til København på fredag for å gjennomføre den obligatoriske medisinske undersøkelse, etterfulgt av signering – Vi har tidligere vært åpen på at det har vært bud på ham.

Ble 18 år for en måned siden, i dag skrev Einar Iversen proffkontrakt med Everton

Einar Iversen ble kåret til årets akademispiller i Everton sist sesong og han var kaptein for deres kaptein for deres U18-lag. Så da var det bare å vente til 18 årsdagen med å skrive proffkontrakt. – Det skjedde i dag. Iversen som er midtbanespiller har allerede vært i Liverpool i to år og bevist han er god nok for «voksen» Everton. Noen landskamper har det også blitt for U21. Det skriver lokalavisen Sunnhordland. (NB betalings-mur) Les på Popidol: Tett mellom nyheter på Netflix og HBO i juli

Willian går glipp av søndagens Copa America-finale mot Peru.

Brasils kantspiller Willian går glipp av søndagens Copa America-finale mot Peru. Chelsea-spilleren har pådratt seg en hamstringskade. Brasilianske medier skriver at 30-åringen skadet seg i semifinalen mot Argentina. Kantspilleren erstattet Everton i pausen. Willian var egentlig ikke en del av Brasil sin tropp, men ble hentet inn da det ble klart Neymar ikke kunne spille. Les: Sevilla setter klubbrekord En talsperson fra Brasils fotballforbund opplyser at Willian hadde smerter i hamstringen og at tester viste at han hadde pådratt seg en strekk

ESPN: Manchester United viser David de Gea hvor mye de ønsker ham

Hadde det ikke vært en steintøff forhandlingssituasjon, kunne det bli sett på som en aldri så liten kjærlighetserklæring: «Vi syntes du er så mye mer verdt enn 3,8 millioner kroner i ukelønn, David.» United-keeperen har allerede takket nei til tilbudet på i underkant av fire millioner.

Bekreftet: Yaya Touré nekter å gi seg – steinklar for ny klubb

Egentlig er det ikke spesielt spennende, men når spilleren har den posisjonen som han har, må vi jo ta det med. Han var en av de store hos Manchester City i perioden 2010-18, en periode da klubben hentet ligatrofeet to ganger. Når du i tillegg har vunnet to ligatitler med Barcelona, vil du bli husket. #OTD in 2016, Yaya Touré scored THIS goal for Man.

Sandro Ramirez er eksempel på hvorfor Everton sparket Ronald Koeman

Vi har sett det før. En fremadstormende og effektiv målscorer hentes inn til en ny klubb, ny liga og nye omgivelser. Den tidligere Malaga-spilleren Ramirez er et eksempel på hvor feil dette kan bli. I 2017 sto den spanske angrepsspilleren notert med 14 mål på 30 kamper for Malaga i La Liga. #SquawkaScout: Sandro Ramírez. 14 league goals 5 from outside the box 3 free-kicks Next club: Everton.

Antonio Conte utkonkurrert av Roma

Vi drar sikkert litt kjapp slutning, men når Cagliaris President forteller om Inters «absoluta tystnad» i budkampen om en italiensk landslagsspiller, ble dette tittelen. Etter at vi har fulgt Antonio Conte så tett i Premier League disse årene, er det i tillegg lett å identifisere den italienske hissigproppen med den tradisjonsrike klubben. Nok om det. Midtbanespiller Nicolo Barella er i spill, der både Inter og Roma har fulgt hverandre og tydeligvis kommet med sine bud på den fremadstormede 22-åring. Nicolo #Barella's one goal and three assists last season don't do him justice.

Premier League neste for Brasils angrepskomet Everton Soares

Det vil helt klart føre til forviklinger hvis Den brasilianske angriperen Everton Soares faktisk kommer til Premier League og scorer mot Everton eller begynner å spille for dem. – Men vi har sommeren å forberede oss på det som trolig kommer. Everton er koblet til Manchester United og Manchester City. (ser du grunnlaget for forviklinger?

Wayne Rooney – tidenes mest spektakulære målscorer bader i jobbtilbud

Wayne Rooney har et «white trash» utseende som gjør at han blir konstant undervurdert. Selv etter at han banket inn mål i så tett rekkefølge at han ble tidenes målscorer i Manchester United, fortsatte han å bli undervurdert.  På slutten av tiden i Manchester United og da han var tilbake i Everton var pressen skjønt enige om at det var over for han. – Den nå 33 år gamle geniale målscoreren har motbevist dem alle, men det måtte en reise til USA til for at han skulle få anledning. Wayne Rooney has now scored a halfway line goal for every club he’s played for.

Everton betalte 238 millioner for Barcelona-spiller

Everton er enig med Barcelona om en permanent overgang for André Gomes. Midtbanespilleren har en prislapp på snaue 240 millioner kroner.
Les mer om:

Everton betalte 238 millioner for Barcelona-spiller

Everton er enig med Barcelona om en permanent overgang for André Gomes. Midtbanespilleren har en prislapp på snaue 240 millioner kroner.
Les mer om:

Everton hentet fra Barcelona

Portugiseren Andre Gomes har fullført overgangen fra Barcelona til Everton. Ifølge Sky Sports News betaler Everton 220 millioner kroner i overgangssum for Gomes.