Nyheter om Everton


Storkamp i sesongopninga

Chelsea, med Maren Mjelde, Maria Thorisdottir og Guro Reiten i stallen, sesongopnar med bortekamp mot Manchester United komande sesong. Trioen var med på å vinne serien førre sesong, og oppgåva med å forsvare tittelen startar etter planen 6. september. Denne runda får vi også ein norsk duell når Tottenham og Aurora Mikalsen møter London-rival West Ham og Cecilie Redisch Kvamme. For Amalie Eikeland og Kristine Leine i Reading ventar det ein heimekamp mot Arsenal i sesongens første kamp, medan Cecilie Fiskerstrand og hennar Brighton møter Birmingham.

Keeperkaos: «Jeg vil spille for Manchester United og England, men..»

Det ser ikke ut til at Dean Henderson vil returnere til Sheffield United for et tredje låneopphold, «The Blades» har intensivert arbeidet med ny keeper og lagt inn et bud på Aaron Ramsdale og Manchester United holder døra på gløtt for en retur i sommer. Sky Sports melder at Bournemouth har avvist et bud på over 12 millioner pund fra Sheffield United for sin keeper og årets spiller.

Chelsea legende klar for sjokk overgang og gjensyn med Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti som sjef for Everton ser seg i bakspeilet og har funnet frem til en gammel kjenning fra tiden i Chelsea. – Toffes fikk ikke den hockeykølle-effekten de håpet på da de ansatte manager legenden og måtte tilslutt nøye seg med en 12.plass i Premier League. Mens alle de andre i de to fotballbyene Liverpool og Manchester ruster opp kraftig opp står det så langt neste helt stille hos Everton. Carlo Ancelotti har fortalt sine sjefer igjen at hvis de vil ha mirakler må litt mer penger legges på bordet.

Elendig nyhet for Wigan

Denne sesongen har vært helt på det jevne for Championship klubben Wigan, hvor de uten tildelt poengstraff for dårlig økonomi ville endt på 13.plass. Wigan må belage seg på spill på nivå tre etter at anken mot poengstraffen for å settes under administrasjon ble avvist. – Klubben ble satt under administrasjon i begynnelsen av juni og idømt 12 minuspoeng. Årsak, klubbens nye Hongkong eiere hadde gapt over for mye og var ikke istand til å møte klubbens økonomiske forpliktelser.

Barcelona slipper Napolis leder

Det var den overbevisende 3-1 avslutningen mot Lazio i Serie A på lørdag som ga Napoli god glid inn mot Champions League-kampen, men samtidig et potensielt handicap. Det står utenfor diskusjon hvilken viktig rolle kaptein Lorenzo Insigne spiller for Napoli og manager Gattuso.

ESPN: Everton jobber steinhardt for signering av United-mål

Manchester United er inne i den avgjørende fasen av forhandlinger for å kunne trekke den røde drakta over hodet til fotballens wonderboy, Jadon Sancho. Dette betyr ikke at Solskjær og gjengen ikke jobber med andre posisjoner som skal forsterkes.

Leeds, Aston Villa, Newcastle og West Ham i race om samme midtbanespiller

Det er en meget rutinert spiller som flere klubber ønsker seg i sommer, Crystal Palace-midtbanespiller James McCarthy har erfaring fra både Wigan Athletic og Everton. 29 åringen kom til Crystal Palace i fjor sommer fra Everton for 8 millioner pund. – Sist sommer var både West Ham manager David Moyes and Newcastle United boss Steve Brice svært opptatt av James McCarthy, men de var tydeligvis ikke i posisjon til å gjøre en avtale.

Vil si ja til Manchester United

Leicester keeper Kasper Schmeichel har alltid vært og kommer alltid til å være en gigantisk Manchester United fan. – Manager Ole Gunnar Solskjær har et keeperproblem, et problem han ikke trenger å dra helt til Spania for å løse. Engelsk sportspresse har vært fylt med to ting denne helgen, ting en: Ole Gunnar Soskjær er lei av alle feilene til David de Gea. -Ting to: sønn av Manchester United legende Peter Scheichel, Kasper Schmeichel er øverst på den norske managerens ønskeliste.

Celtic har spilleren tre Premier League-klubber trenger

Odsonne Edouard kom med en bekreftelse på at forrige sesongs målkalas ikke var tilfeldig. I første runde av Scottish Premiership dundret Celtic-stjernen inn hattrick i 5-1 seieren over Hamilton. For Celtic betyr Edouard en mini-garanti på at Steven Gerrard og gjengen ikke tar det siste skrittet forbi i den skotske ligaen.

United kan nå kjøpe King for rundt 160 millioner kroner

Etter å ha vært en klubb som har overrasket i øverste divisjon, har nedrykket til Bournemouth fått det helt til å rakne. Manager Eddie Howe forsvinner fra klubben og profilene Nathan Aké, Callum Wilson og Joshua King tar turen ut på overgangsmarkedet. Da Manchester United raste desperate rundt på spissjakt i januar, skal Solskjær og gjengen ha lagt inn et bud på rundt 325 millioner kroner. Bournemouth hadde større ambisjoner enn dette og takket nei.

Independent: Ny avtale om Coutinho-byttehandel på bordet

Barcelona har kuttet Coutinho-strengen for lenge siden og jobber febrilsk med å frigjøre seg fra lønnsutgiftene til brasilianeren på rundt tre millioner kroner, samtidig som klubben ønsker å begrense tapet på investeringen ved et salg. Nå ser det ut som La Liga-giganten har innsett at de må tenke nytt. Flere Premier League-klubber har vært linket til den tidligere Liverpool-stjerna, men ifølge Independent er det Arsenal som har de beste kortene på hånden.

Bekreftet: Liverpool-boss gir seg med tre trofeer

Liverpool vant Champions League, VM for klubblag og Premier League de to siste sesongene. Er det tilfeldig at Peter Moore har vært boss for klubbmaskinen i nettopp denne ekstremt suksessfulle perioden? Peter Moore, med bakgrunn fra EA Sports, Sega og Mikrosoft, ble hentet til Liverpool for tre år siden for å bistå klubben med å returnere til posisjonen en gigant fortjener.

Både Everton og West Ham vil ha Barcelonas nødspiss

Ifølge Mundo Deportivo er Barcelona interessert i å selge den danske spissen Martin Braithwaite og at både Everton og West Ham er klare for å gjøre en avtale. – den danske landslagsspissen ble «ranet» fra Leganes i februar utenfor vintervinduet på grunn av uforutsette skadeproblemer. Nå etter bare 11 kamper og et mål for Braithwaite er han en av mange som skal selges denne sommeren.

Premier Leagues 11 beste spillere 2019/20

Det er alltid like mange meninger om rangeringer som det er rangeringer. Her er uansett listen med Premier Leagues 11 beste spillere i 2019/20-sesongen, presentert av en gjeng med tallknusere. Whoscored.com holder rede på alt som er av statistikk når Premier League-spillerne beveger seg rundt på banen i løpet av sesongen.

Har brukt en milliard på flopper

Aston Villa har sparket sportslig leder Jesus Garcia Pitarch, dager etter at klubben reddet fortsatt i Premier League. – Det var slettes ikke slik det skulle være, Aston Villa skulle spise kirsebær med de store gutta. Bournemouth og Watford rykker ned fra Premier League sammen med allerede nederlagsdømte Norwich. – Sesongavslutningen ble uhyre spennende på søndag, ikke bare kampen om champions League plass, men også bunnstriden. Bournemouth slo Everton 3-1, men det var ikke nok til fornyet kontrakt ettersom Aston Villa klarte 1-1 i sin bortekamp mot West Ham.

Eddie Howe om nedrykket: – Det tøffeste øyeblikket i karrieren min

Tross 3-1-seier over Everton søndag rykket Bournemouth ned fra Premier League. En knust Eddie Howe unnskyldte seg etter kampen.
Les mer om:

King og Bournemouth rykket ned

Bournemouth og Watford slår følge med Norwich ned i Championship. Aston Villa klarte 1–1 mot West Ham og havnet ett poeng over nedrykksstreken. Bournemouth slo Everton 3–1, men var avhengige av hjelp. Watford tapte 2–3 mot Arsenal.

Xavi Hernandez henter spansk legende

Manager Xavi Hernandez som forøvrig må holde seg hjemme etter å ha testet positivt på Covid 19 har hentet den spanske legenden Santi Cazorla til Qatar. Toppklubben Al-Sadd bekrefter de har hentet midtbanespilleren som Villarreal på søndag. 35 år gamle Cazorla som har spilt for klubber som Malaga og Arsenal har også 81 landskamper for Spania ville vært enda større foruten skader som nesten helt ødela hans karrière. Les: Frustrert Manchester United keeper ønsket av Everton og Leeds Bienvenido Santi a nuestro club. Desearte todo lo mejor y que podamos conseguir muchos títulos juntos.

Istedenfor å bruke «resten» på Jan Oblak går de etter Manchester mål

Chelsea er opptatt av å følge opp sitt Kai Havertz sannsynlige kjøp med enda et Bundesliga raid, denne gangen for Borussia Monchengladbach midtbanespiller Denis Zakaria. Blues avslutter angivelig en avtale for Bayer Leverkusen midtbanespiller Havertz. Tyskeren vil være Chelseas tredje signering i forkant av den nye sesongen, etter Hakim Ziyech og Timo Werner. Les: Frustrert Manchester United keeper ønsket av Everton og Leeds Ifølge SportBILD-journalisten Christian Falk tenker ikke Chelsea å stoppe der. Denis Zakaria er også på radaren til begge Manchester klubbene.

«Det tok Liverpool fem år å nå toppen»

Noe som kjennetegner Carlo Ancelotti er at det har vært fullt av store klubber som han har ledet en til to sesonger, men unntak av AC Milan som italieneren tidlig i sin manager karrière var i åtte sesonger.

Russiske ishockey er i sorg

Ishockeyspilleren Aleksandr Galimov døde mandag morgen som følge av den tragiske flyulykken i Russland onsdag. 26-åringen fikk alvorlige brannskader og fikk omfattende behandling på sykehuset, men liver kunne ikke berges. Hvor flere fra det russiske ishockeylaget Lokomotiv Jaroslavl omkom. Den russiske hockeylegenden var blant en av personene som var vitne til flystyrten hvor 43 av de 45 personer som døde i ulykken, den eneste som berget livet var Flyverten Alexander Sizov.

Frustrert Manchester United keeper ønsket av Everton og Leeds

Bare for å si det med en eneste gang, den argentinske keeperen Sergio Romero er fantastisk god. – Dessverre spiller han på samme lag som David de Gea som foretrekkes av manager Ole Gunnar Solskjær såvel som hans forgjenger Jose Mourinho. Så langt har Sergio Romero på utmerket vis spilt alle FA Cup-kamper frem til semifinalen mot Chelsea hvor en slapp De Gea ble valgt.

Southampton sa ja, Pierre-Emile Højbjerg nekter

Telegraph skriver at Southampton har akseptert et bud på Pierre-Emile Højbjerg fra Everton, men dansken har definitivt ikke lyst til det. – Som vi har skrevet om på Sporten tidligere har Højbjerg ved flere anledninger mer enn hintet om at han ønsker å spille for Jose Mourinho i Tottenham. Tottenham skal ønske nytt dansk blod i troppen og The Guardian skriver at Tottenham er overbevist de skal lande en avtale med Southampton, Højberg er på en måte allerede i boks.

Barcelona nær genial manager som virkelig kan kunsten å slappe av

Den tidligere landslagssjefen for Frankrike Laurent Blanc blir sett på som en det er umulig å lande en avtale med. Siden han forlot den Paris Saint-germain i 2016 han en rekke klubber forsøk å hente han over, inkludert Sevilla og Galatasaray, men Blanc ønsket å slappe av og hvile på sine laurbær. Til og med da Arsenal var i prosess med å finne en ny manager og landet på Unai Emery var Le Président hyperaktuell, men han var bare sånn passe interessert.

På rett side av streken for første gang siden 28.februar

Gårsdagens 1 – 0 seier over Arsenal etter en kanon av Premier Leagues neste mest populære egypter Mahmoud Hassan-Trezeguet gjør at Aston Villa, for første gang siden 28 februar er på rett side av nedrykkstreken. De tre poengene løftet laget forbi Watford til 17.-plassen, den siste som gir en ny sesong i Premier League og økt mulighet for at lagets store stjerne kaptein Jack Grealish blir. Det er første gang siden 28. februar at Villa er på rett side av streken. Les: Brendan Rodgers villig til å kjempe om Kristoffer Ajer و ما توفيقي الا بالله :.