Nyheter om Everton


Everton går i strupen på Premier League-rivaler: – Latterlig arroganse

Everton gikk fredag til frontalangrep på de seks Premier League-klubbene som har takket ja til å være en del av den nye europeiske superligaen.
Les mer om:

Everton casher inn på den italienske landslagsspissen Moise Kean

Paris Saint-Germain lånte 21 år gamle Moise Kean fra Everton i oktober i fjor og det har vært et lykketreff for begge parter, på 22 seriekamper har det blitt 12 mål. Den meget fotrappe Kean passer perfekt inn i manager Mauricio Pochettino sin strategi. Kean er en slags superreserve som med sin fart og tilstedeværelse endrer dynamikken i kamper selv om han ikke skulle score selv.

Jose Mourinho drar ikke frivillig

Er det en ting stjernemanager Jose Mourinho skjønner seg på så er det økonomi og juss som gir han fordeler. Tottenham manageren har en årslønn på 15 millioner euro pluss bonuser (kan umulig ha fått så mange av de så langt) og en kontrakt som løper ut 2023 sesongen. Tottenham sin sesong har vært en katastrofe, ikke bare er de milevis unna topp fire plassering og kvalifisering til Champions League det begynner å se mørt ut for deltagelse i Europaligaen også. 50 poeng etter 32 kamper er så dårlig at en manager, uten en «sparkensikker» kontrakt ville vært ute for lengesiden.

Frustrerende å være toppscorer i Premier League og ikke vinne kamper

Etter gårsdagens uavgjort oppgjør i Premier League mot Everton er avstanden opp til topp fire i Premier League hele fem poeng og det med en kamp mer spilt et West Ham som nå sitter på den viktige siste kvalifiseringsplassen for Champions League. Tottenham har toppscoreren i Premier League, og han leverte også i går, Harry Kane er nå oppe i 21 mål, to mål mer enn Liverpool stjerne Mohammed Salah. Harry Kane skal være svært frustrert over forholdene i Tottenham en frustrasjon som han gjør sitt ytterste for å holde utenfor fotballbanen.

Mourinho svarte på Pogba-refs etter firemålsmatch mot Everton

Sead var tidenes best betalte TIL-spiller: – Jeg var verdt hver krone
Les mer om:

Mourinho svarte på Pogba-refs etter firemålsmatch mot Everton

(Everton-Tottenham 2–2) Premier League-toppscorer Harry Kane (27) reddet ett Tottenham-poeng med seriemål 20 og 21 for sesongen – i et oppgjør Everton-innbytter Joshua King (29) var uhyre nær ved å avgjøre helt på tampen.
Les mer om:

Tottenhams skrekkbilde: - Forferdelig syn

Fredagen startet med kritikk fra Paul Pogba for José Mourinho, og ble etterfulgt av at Harry Kane reddet et uavgjortresultat borte mot Everton, før spissen måtte gå skadet av banen på overtid.
Les mer om:

Chelsea gjør seg klar for Haaland – selger 6 spillere

Chelsea er kjent for å hamstre potensielle stjernespillere, teste dem ut på utlån – og gjøre det som passer klubben best. Etter forrige sommers ville handletur er tiden inne for å kutte strengen til 6 spillere. Men ikke for å sette pengene på kontoen. Salgene er for å fylle krigskassa når det virkelige overgangsslaget kommer: Erling Haaland. Utkjøpsklausulen til Dormtund-spilleren aktiveres først neste år, men etter Raiolas/Alfies turné rundt til de største klubbene i verden, bygges det opp til en budkamp allerede i sommer.

Harry Kane inn i eksklusivt selskap i kveld

Harry Kane har scoret ti mål på de elleve siste kampene mot Everton. Vi tror han scorer igjen i fredagens kamp.
Les mer om:

Manchester United og Leeds jekker opp jakten på supertalent Kyron Gordon

Det som finnes av fotballedere og presse er enige om at 18 år gamle Kyron Gordon er et av fotballøyas aller største stoppertalentet. – Fra før har både Everton og Liverpool meldt sin interesse for Gordon ovenfor Sheffield United det til tross for at den unge lovende ikke har spilt et eneste minutt med «voksenfotball». Nå har Manchester United og Leeds kastet seg inn i kampen om det engelske stortalentet som har gått i gradene i Blades sitt ungdomssystem.

Bundesliga-klubb må kaste ut en av sine viktigste spillerne

Det kommer nå til overflaten. Virkninger og senvirkninger av over ett år med viruskaos. Hos Stuttgart har krisen ført til at de må kvitte seg med sin viktigste spiller. Bundesligas for tiden 9. beste klubb hentet Gonzalo Castro fra rivalen Borussia Dortmund i 2018. Den sentrale midtbanespilleren jobbet seg raskt inn som en av de viktigste i troppen. Tildelingen av kapteinsbindet ble det synlige tegnet på posisjonen i klubben.
Les mer om:

Atlético Madrid casher inn på sin dyreste noensinne

For et par år siden tok Atlético Madrid innersvingen på alle og brukte mer penger enn de noen gang hadde brukt på en spiller, ca 130 millioner euro. Da prisen på den nå 21 år gamle spissen Joao Felix passerte 100 millioner euro, regnet klubber med dypere lommer den evige treer ville falle fra. I begynnelsen tenkte de fleste at Joao Felix kjøpet best kunne beskrives med den berømte katta i sekken, men ikke nå lenger. – Spissen leverer og blir bare bedre og bedre. Spansk presse trekker allerede sammenligninger til de aller største.

Ferdinand: United trenger verken Haaland eller Kane – løsningen ligger hos Everton

Haaland og Kane linkes ikke overraskende til Manchester United, men med prislapper på noen milliarder, kan det selv for verdens 4. mest verdifulle klubb by på utfordringer i dette herrens koronaår. Rio Ferdinand har løsningen. Med en usikker Cavani og usikkerhet om Antony Martials evne til å fylle Nr. 9 rollen hos et United som ikke lenger skal samle på andreplasser, tror Ferdinand United uansett skal ut og sikre seg en ny sentral spiss.

117 minutter for King i Everton: – Det ser ikke ut som om han blir

117 minutter. Det er alt Joshua King (29) har spilt Premier League for Everton til nå i 2021. Hvordan blir fremtiden under Carlo Ancelotti?

Fast bestemt på å hente Marouane Fellaini tilbake fra Kina

Det er en spiller Tottenham manager Jose Mourinho ser tilbake med glede fra tiden i Manchester United, den 33 år gamle Marouane Fellaini. kjent for sin imponerende hårfrisyren. -Den belgiske midtbanespilleren har klipt seg og tjener til livets opphold i den kinesiske klubben Shandon Taishan.

Eddie Howe vil ta med seg Joshua King

Den norske angrepsspilleren Joshua King og Eddie Howe er begge ute av Bournemouth. – De to trivdes sammen selv om de i sommer rykket ned til Championship. Eddie Howe fikk sparken som manager og Joshua King prøvde desperat å komme videre. – Det tok tid, først i vinter kom en overgang til Everton i orden. Eddie Howe skal være svært aktuell for jobben som ny Celtic-manager, dersom han får jobben vil han ta med seg Joshua King til den skotske storklubben. King som bare fikk en kortsiktig kontrakt med Everton ut sesongen sliter benken. – Det ligger ikke akkurat en forlengelse i luften.

Kan bli billigere å sparke Mourinho, men da har Tottenham allerede tapt

Det er aldri noe mellomting med José Mourinho: Enten er han høyt opp og får gjøre som han vil, eller så er alt feil og portugiseren befinner seg noen svinger unna oppsigelse. Hos Tottenham er vi på god vei inn i det andre ytterpunktet. Marginene er så ekstremt små i sesongens Premier League, at Tottenhams unødvendige poengdeling med bunnlaget Newcastle kan bety at billetten til spill i Europa glipper. Les: Benitez er ferdig med å sulle rundt Med syv poeng opp til Leicester på 3. plass, ser det ut som Mourinho og gjengen må kjempe om 4. (og 5.) plass.

Kan ikke slippe James Rodriguez nå

Da Real Madrid slapp løs Rodriguez, og kolombianeren ble tatt imot av gamletrener Ancelotti hos Everton, var vi i lykkerus. Endelig skulle vi få oppleve en av de mest undervurderte angrepsspillerne få spille uten «lenker». Rodriguez tok ikke lang tid med å markerte seg i Premier League, men har vært inn og ut med skader, noe som har begrenset bidraget hans hos Everton. På mandag fikk vi igjen se en nyyyydelig og lur scoring.

Innbytter ødela for Everton

(Everton-Crystal Palace 1–1) Everton hadde muligheten til å nærme seg en Champions League-plass, så kastet Crystal Palace-manager Roy Hodgson innpå en joker på tampen.
Les mer om:

Chelsea har satt inn et ekstra gir i jakten på Timo Werner erstatter

Timo Werner er offisielt en flopp, ikke bare for Chelsea, men også etter han bommet på åpent mål for Tyskland i VM kvalifiseringskampen mot Nord-Makedonia også i sitt hjemland. – Werner «sendte» seg selv på straffetrening, men ble hentet tilbake på topp i lørdagens kamp mot bunnlaget West Bromwich. Det ble ingen mål på Timo Werner og et ydmykende 2 – 5 tap for Chelsea.

Dybala sier igjen nei til Premier League-klubb

244 kamper for den Gamle Dama forteller historien om en argentinsk angrepsspiller som har oppnådd mye hos en av verdens største klubber. 3 scoringer på 16 kamper denne sesongen forteller historien om en kommende exit. Paulo Dybala har ikke hatt det lett. Covid 19-smittet, skader og måltørke, har fått ryktene om exit til å akselelere. Det er ikke første gang Dybala varsles på vei ut, forrige sommer skal argentineren ha hatt den ene foten over i Premier League. Les: Maks uflaks for Pulisic Denne sommeren tror vi ikke det ender med status quo.

Det utenkelige er i ferd med å skje!

25 år gamle Harry Winks er ikke i stand til å huske så langt tilbake til tiden før Tottenham, han startet i klubben samme år som han begynte på barneskolen. – Den siste tiden har ikke vært spesielt lett, varierende med spilletid, totalt 24 kamper i alle turneringer denne sesongen og en humørsyk manager. Det som har vært utenkelig er nå i ferd med å skje, Harry Winks som mener han 100% er Tottenham er ifølge Daily Mirror på vei videre. Les: Werner «sendt hjem» fra selvpålagt straffetrening Tottenhams engelske midtbanespiller har kontrakt med Spurs til sommeren 2024.

Arsenal og Manchester United kaster seg inn i kampen om Everton-talent

Manchester United hentet klubbens toppscorer gjennom tidene fra Everton, Wayne Rooney, de to klubbene er nesten byrivaler og det er forholdsvis sjeldent en spiller ønsker å bytte internt i tvillingbyene Liverpool og Manchester. Arsenal frister Evertons meget talentfulle 16 år gamle venstreback Thierry Small, med livet i London og et utmerket opplegg for utvikling av spillere.

Var ikke bare Luis Suarez som hadde avtale med Diego Simeone

Barcelona forsøkte i det lengste å holde Luis Suarez borte fra rivalen Atletico Madrid, men hadde spilt kortene sine så dårlig at urugayaneren gjennomførte den verst tenkelige overgangen for Koeman.

Salah gir spansk avis en kommentar som ikke akkurat bør berolige Liverpool-supporterne

Liverpools desidert største bidragsyter foran motstandernes mål har rukket å score 119 på 192 kamper siden 2017. 28-åringen har i tillegg utviklet seg til å bli en av verdens beste angrepsspillere under Jürgen Klopp. Høres ut som en tilværelse i fotballparadis. Likevel har det kommet uttalelser fra Salah den siste sesongen som sender noen signaler om at alt ikke er helt på stell i Liverpool-leiren.