Nyheter om Everton


Saueflokk vil ha Barcelona´s nødspiss

En feilslutning som mange har er at fotballsjefer som sitter på store pengesekker vet mer og er smartere enn oss vanlige når det gjelder å finne frem til gode kjøp. – Sannheten som kommer frem gang på gang er at de er en gjeng med sauer som vil ha det alle andre har. Et meget godt eksempel er Paris Saint-germain som er inne i nesten alle overganger og byr over alle.

Han skulle bare bli i ett år. Nå har Jimmy vært her i 28

SKIEN: Han løp bak bussen da de store Liverpool-lagene feiret stadig nye pokaler på 70- og 80-tallet. Jimmy McGurty (49) fikk med seg kamper for både Wales og Everton før han ble Norges første utenlandsproff - og det i Skien og Odd.
Les mer om:

Fikk tre kamper i Barcelona drakten – nå peker pila mot Premier League

Dansken Martin Braithwaite kom fra en lavprofil-hverdag hos Leganés på bunn av La Liga-tabellen til en situasjon der han skulle erstatte Luis Suarez og Ousmane Dembele midt i sesongen. Snakk om spektakulær overgang! Dette var på slutten av februar. La Liga hadde gitt Barcelona dispensasjon til å handle utenfor overgangsvinduet på grunn av skadene, og giganten pekte på Braitwaite. Les: Nok et bevis på at Solskjærs valg var en genistrek Leganés raste, Barcelona tok frem rundt 200 millioner kroner for tort og svie og den danske spissen ble kastet inn på banen i tre kamper.

Evertons store sommerdeal ser ut å gå i vasken

The Independent skriver at Evertons forsøk på å få på plass en rask avtale med Lille om anskaffelse av Gabriel Magalhaes går i vasken fordi koronakrisen drar ut i tid og andre klubber melder sin interesse. Everton vil virkelig få tak i Gabriel Magalhaes og satset på fart for å få til en avtale, personlige betingelser ble avtalt og bud oversendt Lille, men så kom corona-pandemien og alt stanset opp. Les: Barcelona rives i stykker Everton er med rette redd for at krisen gir Gabriel Magalhaes vil ta ekstra tid til å tenke seg om og at andre klubber kommer inn i kampen om forsvareren.

Matthew Longstaff forlenger ikke med Newcastle

Interessen for Newcastles 20 år gamle midtbanespiller Matthew Longstaff er enorm. Klubben har jobbet knallhard med å få til en forlengelse og manager Steve Bruce har hentet inn eier Mike Ashley til et siste forsøk. Lillebror Longstaff er fri til å gå videre i sommer og det er ikke få klubber som har oppdaget muligheten for en rimelig forsterkning.

Newcastle komet Matty Longstaff vasser i tilbud

Av en eller annen grunn, (sikkert økonomi) har ikke Newcastle klart å knote seg til å forlenge avtalen med den 19 år gamle midtbanespilleren Matty Longstaff. Kontakten går ut i juni, så det begynner å haste, storklubber som Borussia Dortmund, Ajax, Club Brugge, Inter Milan og Atalanta har allerede tatt kontakt og kommet med forslag på både lønn og opplegg som overgår det som ligger på bordet fra Newcastle.

Alarmklokkene kimer etter Napoli legger ut stjerner til salgs

Sett ut ifra tidligere interesse og avslag fra Napoli er vi rimelig sikre på at alarmklokkene kimer hos flere Premier League klubber etter at Serie A giganten har bestemt seg for å selge ikke bare en, men tre av sine toppstjerner i sommer. Ifølge Area Napoli er behovet stort for å cashe inn noe som gjør at de har lagt ut Kalidou Koulibaly, Allan og Hirving Lozano. – Forholdet mellom toppsjefen Aurelio De Laurentiis og spillere er ikke det beste, så det er ikke bare økonomiske grunner for salget.

Nå starter billigsalget: Tottenham får 50 prosent rabatt

Vi vet ikke om det er viruset som har fått klubbene til å bli mer realistiske, men nå skal Valencia være villig til å selge spiller til Premier League – for halv pris. Geoffrey Kondogbia har hatt en litt trøblete sesong hos Valencia. Bare 22 kamper denne sesongen og ikke altfor mange lovord for innsatsen, vitner om at midtbanespilleren som kom permanent i 2018 ikke har spilt seg inn i hjertet til manager Albert Celades. Les: Chelsea-spiller «misforstod» hele konseptet med virus-karantene Ifølge Sky Sports ser Tottenham (og Everton) dette som en mulighet og ikke et varselsignal.

Hele 91 Premier League-spillere deler skjebne med Adam Lallana

Alt er satt på vent i fotballens verden, heldigvis. Wayne Rooney opplevde at fotballspillere ble brukt som forsøksdyr da andre idrettsarrangementer ble avlyst mens fotballen fortsatte på balløya. På fredag fikk Rooney avgjørelsen om full stopp. Det er en haug med spillere i Premier League som blir spesielt påvirket. Når det bare er noen få måneder før kontrakten din går ut 30. juni – uten at en løsning er på plass for neste sesong – da går du en urolig karantenetid i møte. Det gjelder faktisk en god del spillere som sitter i denne «saksa».

Paul Pogba kommer med virusråd

Norges statsminister Erna Solberg ville trolig ikke forbudt buffetbord hvis hun var klar over den meget enkle løsningen til Manchester Uniteds franske superstjerne Paul Pogba. Skal coronaviruset stoppes så må vi alle dabbe!! – Det er en teknikk den nå 26 år gamle midtbanespilleren har brukt til det meste i lang tid. Les: Solskjær gidder ikke lenger å holde kjeft om Mourinho Vi må alle være KLARE for #coronavirus.’ #Dab to beat #coronavirus.

Everton med selvpålagt karante

Everton har satt spillere og støtteapparat i koronakarantene etter at en førstelagsspiller viser tegn på at han kan være virussmittet. Dermed er Everton i samme båt som Arsenal, Leicester, Manchester City og Chelsea. Everton skal etter planen ha hjemmekamp mot Liverpool kommende mandag, men etter dette er det vel tvilsomt om lokalderbyet kan gjennomføres. Kampene mellom Aston Villa - Chelsea og Brighton - Arsenal er allerede avlyst i den kommende serierunden. Premier League sitter i møte med klubbene fredag. Der blir det diskutert hva som skal skje i de kommende ukene.

Premier League-klubber i karantene: Arteta og Hudson-Odoi smittet av coronaviruset

Arsenal-manager Mikel Arteta (37) og Chelsea-spiller Callum Hudson-Odoi er smittet av coronaviruset. Fredag melder også Everton at hele førstelaget er i karantene.
Les mer om:

Regnet bøtter ned, men Ole Gunnar slår ikke sin paraply opp

For andre gang denne sesongen overlister Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær Manchester City Pep Guardiola. – Mens regnet styrter ned ser vi en manager som ikke et sekund merker han blir stadig våtere. Det er snakket mye om Bruno Fernandes, som ikke bare er god selv, han gjør alle rundt seg bedre. En assist fra Bruno Fernandes sørget for at Anthony Martial scoret et flott mål og Scott McTominay nettet langveis fra etter en keepertabbe da Manchester United slo Manchester City med 2-0 i lokalet. Les: Lønn: To millioner om dagen – i tre år MANCHESTER IS RED!

Chelsea herjet i London

Kantduo storspilte da Chelsea knuste Everton.
Les mer om:

Chelsea med storseier

Kantduo storspilte da Chelsea knuste Everton.
Les mer om:

Chelsea med storseier

Kantduo storspilte da Chelsea knuste Everton.
Les mer om:

Chelsea med knusande siger

Chelsea vann 4-0 mot Everton i dag. Pedro og Willian herjet med Everton-forsvaret søndag. Kantspelarane noterte seg for eit mål og ein målgivande pasning kvar i storsigeren til Chelsea. Mason Mout og Olivier Giroud stod for dei to andre skåringa.
Les mer om:

Lampard i ekstase etter lekestue på Stamford Bridge

(Chelsea – Everton 4-0) Everton har ikke slått Chelsea borte i ligaen siden 1994. Søndag fikk Carlo Ancelottis menn regelrett juling av Frank Lampards mannskap.
Les mer om:

Tenåring hylles

Billy Gilmour (18) roses etter Chelseas maktdemonstrasjon mot Everton. London-laget ga seg ikke før det stod 4-0.
Les mer om:

Premier League direkte: Chelsea-seier

Følg Chelsea - Everton her.

Premier League direkte: Chelsea-seier

Følg Chelsea - Everton her.

Ancelotti ser noe Everton-supporterne har lengtet etter

Reven Ancelotti er bragt inn til den blå delen av Liverpool for å skape resultater – og håp. Nå mener italieneren at han ser Everton-supportere reise til Champions League-kamper om ikke så altfor lenge. Helt siden Ronald Koeman ble bragt inn til Goodison Park i 2016 har Everton drømt stort – og puttet store summer inn i denne drømmen. Uten uttelling. Fra Ancelottis perspektiv kommer resultatene allerede neste sesong. Les: Motspillerne har det lett med Zlatan, det er medspillerne som må slite -Neste sesong skal vi kvalifisere oss til Champions League. Det er det jeg er her for.

United i drømmeposisjon – øker prisen på Smalling

Chris Smalling var egentlig historie på Old Trafford og ble sendt til Serie A for å skaffe seg litt spilletid. Dette viste seg å være en genistrek for alle parter, for det har blitt mye spilletid, mye ros og mye interesse før neste sesong. Smalling er ingen hvemsomhelt. Midtstopperen har tilbragt en tiårsperiode hos United og har fått med seg Ferguson og den kaotiske post-Ferguson perioden.