Nyheter om Evensen


Gårsdagens VM-renn skapte sinne – flere ønsker radikal endring i hoppdømmingen

Hoppdommerne høstet krass kritikk etter gårsdagens VM-konkurranse. Kombinertløper Espen Bjørnstad og NRK-ekspert Johan Remen Evensen mener det er på høy tid med videodømming.
Les mer om:

FB var med UP på jobb – plutselig kom det en hvit Tesla kjørende litt for fort ...

– Vi opplever at publikum setter pris på jobben vi gjør. Mange gir oss tommelen opp - ikke langfingeren, når de kjører forbi, humrer Ola Evensen.
Les mer om:

- Det var akkurat dette jeg fryktet(pluss)

Rektor Nina Evensen på Singsaker skole har vært i telefonen i hele dag, etter at Singsaker skole ble rammet av karantene.
Les mer om:

Se hvor mye du må skrape så ikke lappen ryker: – Det kan være livsfarlig

Forenklet forelegg, anmeldelse med bot/fengsel og tap av førerrett er mulige utfall hvis du kjører uten god nok sikt. Her viser gruppeleder i UP, Ola Evensen hvor mye du må skrape for å unngå dette.
Les mer om:

Se hvor mye du må skrape så ikke lappen ryker: – Det kan være livsfarlig

Forenklet forelegg, anmeldelse med bot/fengsel og tap av førerrett er mulige utfall hvis du kjører uten god nok sikt. Her viser gruppeleder i UP, Ola Evensen hvor mye du må skrape for å unngå dette.
Les mer om:

Granerud felt av tunge forhold

Kamil Stoch fortsatte den gode hoppinga fra hoppuka og tok karrierens 39. verdenscupseier i Titisee-Neustadt. Han hoppet 144 meter i finaleomgangen og slo dermed nok en gang verdenscupleder Halvor Granerud. Nordmannen måtte hoppe med langt dårligere forhold, men gjorde to gode hopp, og tok 2.-plassen.

Avisas frilancefotograf som også er VM-mester

Noen ganger blir man ganske overrasket. Slik som da Akers Avis Groruddalens egen frilansfotograf Tom Evensen begynte å legge ut gamle skøyteminner fra sin egen dagbok/skøytekarriere på Facebook. Der hevdet han storslått at han i sin tid ble VM-mester i hurtigløp på skøyter.
Les mer om:

Undergraver rettssystemet

– At NAV ikke tar hensyn til dom og rettsforlik når bidrag fastsettes, undergraver rettssystemet, mener advokat Line Evensen. Konsekvensene økonomisk blir for noen svært alvorlig.
Les mer om:

Folk kaster dem fra seg overalt: – Jeg kan fort finne 30-40 stykker bare på en tur med bikkja

Påbud og anbefalinger om bruk av munnnbind har skapt et søppelproblem. Det kan Kjersti Evensen skrive under på.
Les mer om:

Seks Fredrikstad-bedrifter søkte covid-19-støtte – fem fikk 1,1 million til sammen

C.H. Evensen Industriovner, Vinter Film, Gamlebyen Hotell, Fredrikstad Kultur og Restaurant Slippen er de fem bedriftene som ordfører Jon-Ivar Nygård anbefaler å gi covid-19-støtte. Det står penger igjen til neste år.

UPs innstendige oppfordring: Bruk refleks

– De rettede kontrollene mot kjøring i rus i julebordstida er over. Nå er det vanlig drift hvor fart og rus alltid er prioritert. Få med at folk må bli flinkere til å bruke refleks, sier UP-leder i Østfold, Ola Nøkleby Evensen.
Les mer om:

Granerud på andre tross bom-rot

Halvor Egner Granerud havnet på andreplass i det første rennet i skiflygings-VM i Planica. Granerud var på fjerdeplass etter første omgang, og til tross for rot med bommen før hans andre hopp, så klatret Granerud to plasser på resultatlista. – Han er ganske kald. Han sitter på toppen og venter. Så kommer han, og gjør egentlig et bedre hopp enn i første omgang. Det synes jeg er stort under de omstendighetene han har, sier landslagssjef, Alexander Stöckl om Graneruds andre hopp. – Et kjempeutgangspunkt etter min mening.

Nå har Per begynt å låse garasjedøra: – Dette var ikke bare rampestreker

Tirsdag morgen så Per Evensen fra Hvasser at noen hadde rotet i hagen hans. De hadde også stjålet flere krukker og blomsteroppsatser.
Les mer om:

Sjekker du Facebook-kontoen deres får du deg en god latter

SKIEN: - Det ga en tomhetsfølelse som var helt absurd, forteller Nina Evensen, som ikke fikk spilt revy i år. Men revygjengen har likevel ikke ligget på latsiden.
Les mer om:

Flytter inn med Monty (12) i ny leilighet før jul

Janet og Terje Evensen overtok denne uken deres nye leilighet i Smedens hage. De flytter bare et par hundre meter, men prosessen har tatt flere år.
Les mer om:

M/S Skjærhalden: – Nå tar vi tar ett år av gangen

De to rederne Thor Sundbye og Kjell Evensen satser fortsatt på drift av M/S Skjærhalden til sommeren.
Les mer om:

Stortalentets rørende bilde: - Godt å få det ut

Ansgar Evensen viste et annen side av seg selv før han slo igjennom.
Les mer om:

Her har de store planer: - Nå er det sentrums styggeste bygård

SKIEN: – Nå er det Skiens styggeste bygård. En skamplett. Men vi skal renovere, om det så er det siste vi gjør, sier Lars Evensen, som har svært positive planer for bygget.
Les mer om:

Marianne satt 75 dager i fengsel som uskyldig dømt: – Vet ikke om jeg rekker å bli frikjent før jeg dør

LUNDE: I 2017 ble Marianne Evensen dømt for trygdesvindel som følge av at hun mottok trygdepenger mens hun oppholdt seg i Danmark på besøk hos familie. For ett år siden ble det kjent at hun og mange andre var feilaktig dømt. Nå venter hun på å bli frikjent og frykter å ikke få svar før det er for sent.

Over en tredjedel fikk kjøreforbud av veivesenet på grensen

Tirsdagens kontroll på Svinesund og Ørje ga nedslående resultater. Statens vegvesen nedla kjøreforbud for 27 av 73 tunge kjøretøyer. – Ikke overraskende, for vi hadde god bemanning, sier seniorinspektør Jim Evensen på Svinesund.

Tor Wilhelm og Lissi mistet sønnen (4) i vinter – nå er familien redd for å miste pappa

Tor Wilhelm og Lissi Evensen har allerede måttet legge én brutal hendelse bak seg i år. Nå som koronautbruddet er som verst i Våler, er Tor Wilhelm redd for å bli den neste i familien som dør.
Les mer om:

TikTok: Addison Rae og Dixie D’Amelio svarer på kritikken fra Ariana Grande

Ariana Grande har for lengst sluttet å gå rundt grøten. I et 70 minutter langt intervju med Zach Sang, som egentlig skal handle om albumet Positions, snakker superstjernen om hvordan enkelte ser ut til å føle seg hevet over pandemien. For ordens skyld: Intervjuet ble gjort før alt rabalderet rundt Kendall Jenner sin 25-årsdag.

Det lille «White House» i Tromsø sentrum

Christian Larsen (26) og Charlotte Evensen Jensen (20) leier et av byens minste hus - midt i Tromsø sentrum. Huset i Prestenggata 39 ser ut som det er vasket på litt for varm temperatur.

12 nye dilemmaer: Hva velger du denne gangen?

Det er klart for dilemmaer igjen! Helgen er vel ikke den samme uten å tenke nøye gjennom helt usannsynlige dilemmaer? Reglene er som forrige gang: Det finnes ingen smutthull.

Stemmer på demokratene for fjerde gang(pluss)

I 1991 dro Leif Erik Evensen fra Molde til USA for å sikre seg en Bachelor i statsvitenskap. 29 år etter er bacheloren for lengst på plass og Evensen stadig i USA. Siden 2008 har han vært amerikansk statsborger.
Les mer om: