Nyheter om Evensen


«Det er et bedrageri å fremstille el-bilene som miljøvennlige»

El-biler er miljøfiendtlige og eierne betaler ingen avgift for veislitasjen og forurensningen disse tunge motorkjøretøyene skaper. Det framholder Runa Evensen og Stig Ødegaard i Norges Kommunistiske Parti i dette leserinnlegget.
Les mer om:

– På tide med et alternativ til noen av restaurantene på Brygga

Ekteparet Renate og Per Arne Evensen er lykkelige for at den nye restauranten Alma har kommet til Brygga. Den hadde åpning lørdag formiddag.
Les mer om:

Flere på det gamle bildet møtte i skolegården denne uka: De fortalte blant annet om «buksevannet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: De har mye å skravle om, i skolegården på Grefsen. Ikke rart, det er mye å summere opp. Det er nemlig 60 år siden de gikk ut av syvende klasse, ved Grefsen skole. Tilbake på skoletrappa, helt til venstre nåværende rektor Are Enger, og klar til å ta med gjengen på en omvisning på skolen, bak fra venstre: Tommy Melle, Bjørn Melsom, Ronald Eriksen, Åse Husabø og John Norheim.

- Hvem bør få siste ordet i byutviklingen?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: Det er Tåsen Ullevål Arbeiderpartilag som arrangerer og inviterer til åpent møte og det de håper på at skal bli en spennende debattkveld, om positive og negative sider ved byutviklingen i Nordre Aker så langt:- Hva bør vi vektlegge i byutviklingen fremover. Hvem skal få siste ord: Politikerne, utbyggerne, plan og bygningsetaten, beboerne?

Suksess for snegleaksjonen i Tananger - satser på enda større oppmøte i år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SNEGLEAKSJON: I 2015 leste Marian Evensen en artikkel i Hagebladet om en gruppe på Konnerud på østlandet som aksjonerte for å bli kvitt brunsneglen. Det ga henne en ide om å samle en gruppe i Tananger til en liknende aksjon mot brunsnegler. I fjor samlet hun sammen over 200 mennesker til en aksjon som hun betegner som en suksess.- Det har vært veldig fint vær, så det er litt vanskelig å si hvor effektivt det har vært.

Om "råfortetting": «Desperat fra Høyre!»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tidligere denne uken skrev Grete Horntvet (H), og BU-leder Per H. Christiansen (H) innlegget «Stans rå-fortettingen av Oslo og på Tåsen». Det startet en debatt med byutviklingskomié-leder Victoria Marie Evensen (Ap), og flere innlegg i Nordre Aker Budstikke.

Har kjøpt halvparten av familiebedriften Hauk AS – satser på fortsatt vekst

SKIEN: De to investorkameratene Kai Vidar Evensen og Jarle Andengaard Hansen kjøper halvparten av aksjene i maskinentreprenørselskapet Hauk AS i Skien.
Les mer om:

Menneskerettighetsprisen legges ned

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Menneskerettighetsprisen Nord-Jæren ble innstiftet i 1998 av Sola kommune og Sparebank 1 SR-bank, etter et initiativ fra Sola ungdomsskole. I flere år har det vært få aktuelle kandidater eller søkere til prisen. Den ble heller ikke gitt ut for 2018 på grunn av mangel på kandidater.Prisen skal deles ut til en «institusjon, organisasjon eller enkeltperson med tilknytning til Nord-Jæren regionen.

«Ja til råfortettingen av Oslo og Tåsen!»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Victoria Marie Evensen kommer med flere gode poenger når hun forsvarer planene om fortetting av boligområder på Tåsen og i Oslo som helhet. Oslo er en voksende by med en raskt voksende befolkning, og det er lite som vokser så raskt som boligprisene. Ifølge statistikk fra SSB har boligprisene i Oslo og Bærum steget med omkring 50% de siste 7 årene, og 100% på 11 år. Til sammenligning har lønnsnivået i landet økt med ca.

- Fineste tilbudet til eldre i Oslo

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Ja, dette må være noe av det fineste som er lagd for eldre i denne byen, sier sønn Tore Gundersen.Han står her i det som er den nye stuen til sin far, Knut. For sistnevnte flyttet nylig hit fra den 220 kvadratmeter store eneboligen på Risløkka, til fordel for et liv på under 50 her på det splitter nye omsorgssenteret. - Ja, det er virkelig til fordel for meg å kunne bo her.

Svar om rå-fortetting: «Kan tyde på dårlig samvittighet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

«Merkelig fra Høyre om fortetting!»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det skulle man ikke tro når man leser Horntvedt og Christiansens innlegg «Stans rå-fortettingen av Oslo og Tåsen».I Høyres program for 2019-2023 står det blant annet at «Oslo Høyre vil legge til rette for bygging av flere boliger. Det må bygges tettere og mer urbant der kollektivtilbudet er best.».

Gratulerer med uttak til juniorlandslaget!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Norges Skiforbund har i dag tatt ut 17 løpere som skal representere Norge på Morgendagens helter - rekruttlandslag, og Morgendagens helter - juniorlandslag, for den kommende 2019 - 2020-sesongen.Fra pressemelding fra forbundet av 3.

Tidligere norsk proffbokser reagerer sterkt på dopingdom: – Det er livsfarlig

Andreas Evensen rasende på det han mener kunne vært en livstidsdom.
Les mer om:

Tidligere norsk proffbokser reagerer sterkt på dopingdom: – Det er livsfarlig

Andreas Evensen rasende på det han mener kunne vært en livstidsdom.
Les mer om:

Smågutter skal ha kastet katt foran bil: – Noe så forferdelig – dette er sykt

LARVIK: Bente Evensen var ute og kjørte bil på Østre Halsen, da hun ble vitne til noe som rystet henne.
Les mer om:

Smågutter skal ha kastet katt foran bil: - Noe så forferdelig - dette er sykt

Bente Evensen var ute og kjørte bil på Østre Halsen, da hun ble vitne til noe som rystet henne.
Les mer om:

Russejentene inviterer ensom russ på rulling

Mina Evensen Johansen fra Åsbygda, Andrine Aas Nygård fra Ådalsbruk og Rebekka Mikaelsen fra Vallset så seg lei på at enkelte føler seg alene i russetida. Derfor laget jentene et innlegg på facebook der de inviterer ensom russ på rulling i deres van "Walkover2019".

Konsert med Akke og GT-Sara: Schlagers og groviser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdag var det duket for tramping av takt og høylytt applaus i Grorudhuset, da artistene Akke og GT Sara inntok scenen. Avisas Tom Evensen hadde tatt turen innom, og kunne fortelle om særdeles god stemning hele veien. - Veldig imponerende av GT-Sara som er «still going strong» i en alder av 94 år. Det fortelles om et flott repertoar fra superveteranen, som skinte som klarest mellom sangene, da det ble fortalt vitser.

Store prisforskjeller på påskevarer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Allerede i forrige uke kuttet Kiwi prisen på en rekke påskevarer. I denne testen ser vi at det fremdeles er mye å spare på å ta påskehandelen i riktig butikk.Enhver.no har i samarbeid med Nettavisen sammenlignet 10 norske dagligvarekjeder. Vi har inkludert butikkene som ofte ligger i hytteområder i tillegg til de store kjedene.

Mange sliter i sentrum, men Sissel har bestemt seg - den 100 år gamle butikken skal drives videre

KRAGERØ: I en tid da flere butikker i Kragerø sentrum sliter, tar et av byens eldste firmaer, H. Evensen, grep og satser videre. Sentralt i denne satsingen er å kunne utnytte hele den store murgården som ligger midt i sentrum.
Les mer om:

Anette opplevde tre Flax-vinnere på én dag: – Jeg trodde det var aprilsnarr

Mandag kom tre personen innom Mix-kiosken på Hassingen med hvert sitt Flax-vinnerlodd med gevinst på 10.000 kroner. – Det er jo stadig vekk folk som vinner, men jeg har aldri opplevd tre på samme dag, sier Anette Evensen.
Les mer om:

Forfatteren til Jørn Andersens bok: – Jeg kunne blitt sendt hjem i en kiste

-Jeg er mer nervøs enn jeg noen gang har vært før en lansering. Dette har vært krevende, sier Lasse Olsrud Evensen, som i disse dager kommer med boka om Jørn Andersen, fotballtreneren som var landslagssjef i fotball i Nord-Korea. Men besøkene i det lukkede landet kunne fort endt med at Evensen ble sendt hjem i en kiste eller blitt satt i fengsel for dopsmugling.