Nyheter om Europa


Bjerkeli Grøvdal: – Helt greit å være gullkandidat i EM

Karoline Bjerkeli Grøvdal løp inn til årsbeste i Europa med fire sekunder, og er nå soleklar favoritt foran EM i Berlin.
Les mer om:

Satte årsbeste i Europa: – Dette er et steg i riktig retning

Karoline Bjerkeli Grøvdal løp inn til årsbeste i Europa med fire sekunder, og er nå soleklar favoritt foran EM i Berlin.
Les mer om:

Bilferie i sommer? Vær obs på forskjellige regler i enkelte land

Tryg Forsikring ber deg være obs på egne regler for bilkjøring i Europa. Forsikringsbevis, internasjonalt førerkort er noen av reglene du må passe på.

Bilferie i sommer? I disse landene må du ha «grønt kort» for å kjøre

Tryg Forsikring ber deg være obs på egne regler for bilkjøring i Europa. Forsikringsbevis, internasjonalt førerkort er noen av reglene du må passe på.

Milan vant fram i CAS – utestengelsen fra Europa Leauge opphevet

Milan gikk seirende ut av ankesaken mot UEFA i Idrettens voldgiftsrett (CAS). Italienerne lyktes med å få klubbens utestengelse fra europaligaen opphevet.
Les mer om:

Solbakken møter motgang: - Jeg har ikke gitt opp

Ståle Solbakken er ikke tilfreds med spillet som sendte København videre i Europa League-kvaliken.

Det dårligste RBK-resultatet siden før Nils Arne Eggen - Koteng og RBK-styret må gå!

Tre strake seriegull, to cupgull, to gruppespill i Europa og foreløpig videre i Champions League-kvalifiseringen 2018 er ikke godt nok på Lerkendal. Hvem skal ta over for Kåre Ingebrigtsen, Vårherre?
Les mer om:

Molde og Sarpsborg 08 videre i Europa League-kvalifiseringen

(Molde–Glenavon 5–1, sammenlagt 6–3) Etter å ha gått på et pinlig tap mot nordirske Glenavon i den første runden, gjorde Molde jobben i returoppgjøret på Aker Stadion. Sarpsborg 08 tok seg også videre.
Les mer om:

Nei, verdens giftigste blekksprut er ikke observert ved badestrender i Norge

Det er ikke observert Blåringet blekksprut i Norge eller Europa, skriver Faktisk.no.
Les mer om:

Hvem rekker opp hånden for David Beckham?

Selv i USA hvor alt styres av penger har de nå tenkt til å gjennomføre en folkeavstemning om David Beckham skal få lov til å bygge sin fotballstadion. Beckham har allerede fått tillatelse til å starte en MLS klubb i Miami, nå har bystyret vedtatt av stadionplanene skal ut på folkeavstemning. Les: Zlatan gjør seg klar for comeback i Europa En kommisjon i Miami har lagt opp til at Beckhams stadionplaner skal være et eget punkt på stemmeseddelen ved et valg 6. november. Grunnen til spliden rundt Beckhams seneste stadionplaner er at byggingen vil gå utover en lokal golfbane.
Les mer om:

7 av 10 studenter sier de ikke kan studere uten deltidsjobb

70 prosent av norske studenter sier de ikke kan studere uten å ha en jobb ved siden av, ifølge en fersk undersøkelse. Det er langt mer enn resten av Europa.
Les mer om:

7 av 10 studenter sier de ikke kan studere uten deltidsjobb

70 prosent av norske studenter sier de ikke kan studere uten å ha en jobb ved siden av, ifølge en fersk undersøkelse. Det er langt mer enn resten av Europa.
Les mer om:

Klare for mesterskap i Europa

Merk deg navnene Emil Andrè og Ole Gangfløt, og Albert Roman Stensrød. De er blant Norges beste unge biljardspillere.
Les mer om:

Brasiliansk fyrverkeri kommer til Premier League

Den unge brasilianeren startet karrieren sin i brasilianske Corinthians i 2014. To år senere ble han hentet til Europa av franske Bordeaux. Nå gjør han seg klar for spill i verdens tøffeste liga. Malcom har herjet i Ligue 1 forrige sesong, noe som har fått Jose Mourinho til å følge ekstra nøye med.

Eva (50) fra Hammerfest fikk direktørjobb i Trondheim

Har startet på jobben med å lede unikt anlegg i Europa.

Dro Europa rundt i gammel bakt potet-bil

Aldri før har det vært flere bobiler på norske veier. For noen blir fabrikkprodusert for dyrt. Håvard og Thomas dro Europa rundt i gammel bakt potet-sjappe.
Les mer om:

Fryder seg over varmen

Årets varme og tørre sommer avdekker arkeologiske funn over hele Europa – også i Norge. Arkeologene jubler, og spesielt på Borre i Horten er det gjort mange interessante funn.
Les mer om:

Leder: Trump først

Trump har hatt en vanvittig reise i Europa. Det begynte med kritikk av Theresa May i England, fortsatt med hån av Angela Merkel i NATO og endte med et knefall for Putin i Helsingfors.

Elbil stort i Norge, men fortsatt smått i Europa

Norge sto for 27 prosent av elbilene og 19 prosent av ladehybridene registrert i EU/EFTA-området i april.
Les mer om:

Topp 10 langdistanseturer på sykkel gjennom Europa

Enten du liker noen dagers kosetur langs Normandie-kysten eller en spektakulær 1800 km lang fjellrute fra Canterbury til Roma – blant lesernes kontinentale sykkelturer finner du inspirasjon til din neste tur på to hjul.
Les mer om:

Etter å ha seilt jorda rundt er Stian (32) tilbake i Europa: – Jeg kunne gjort det en gang til!

For ett år siden kastet Stian Tønnesen fra Lisleby loss med amatørenes Volvo Ocean Race og hadde verdenshavene i vente. Tilbake i Europa forteller han om sitt livs eventyr og gir sine beste reisetips!
Les mer om:

Manchester United-treneren: Dette er en skam!

Jose Mourinho slenger med igjen leppa når det som ikke går hans vei. Da skulle vel alt være som normalt? Vel, for United er det faktisk ikke det. VM er over på søndag. For flere utmattede stjernespillere betyr dette mindre enn fire uker før sesongstart, noe som får Mourinho til å fortvile. -Vi kan ikke starte sesongen i Premier League med spillerne som har vært med i VM. Dette er en skam for verdens viktigste liga i Europa, sier Mourinho ifølge Manchester Evening News. Trenger alle mann alle fra start. Alle 12 United-spillere som har vært i VM i Russland er tildelt tre ukers ferie.

Nå kommer oppgjøret etter VM

Vi hadde nesten glemt Jorge Sampaoli, den ulykkelige Argentina-treneren som ikke klarte å samle verdensstjernene sine til VM-suksess. Nå kommer etterspillet. Ifølge AS kjøpes Sampaoli ut av stillingen som hovedtrener for Argentina.

Tyskere flest stoler ikke på USA

Et stort flertall av tyskerne mener USA ikke er til å stole på når det gjelder å forsvare Europa, viser en ny meningsmåling.
Les mer om:

Finnes det ingen gode trenere på Nedre Romerike?

Den berømte stolleken fortsetter også i år, tidligere idag ble eks Stabæk-trener Jörgen Lennartsson ble fredag presentert som ny Lillestrøm-trener. Arne Erlandsen, fikk det ikke til å svinge og i slutten av juni var de fleste lei av både sutring og dårlig tabellsituasjon. – Hvis ikke noe drastisk skjer kan de godt møte sin naboklubb Strømmen i OBOS-Ligaen neste år. Les på F7: Fotball er bedre enn sex, viser fersk undersøkelse Veldig viktig med gode treningsforhold «Jeg er glad og stolt for å være her. Jeg føler meg veldig inspirert og sulten, og er veldig motivert for oppdraget.