Nyheter om Euro


Tottenham vil sette klubbrekord med «take it or leave it» bud

Tottenham har meget gode minner fra de 6 årene Gareth Bale var i klubben og nå ønsker de å hente han tilbake fra Real Madrid, men budet, som er klubbrekord kommer med en advarsel til La Liga gigantene, det er et engangsbud som ikke kommer til å bli høyere.  Det er en meget god sesong for Tottenham og manager Mauricio Pochettino har vært tydelig ovenfor sine sjefer at de ikke kan ligge på latsiden, hvis de skal ta enda noen skritt neste neste sesong.

Villig til å selge Martin Ødegaard på billigsalg

Det ser ut til at vi ikke lenger trenger å spekulere i om Martin Ødegaard blir en del av Real Madrid neste sesong, ihvertfall hvis vi skal tro nederlandsk presse.

Real kan senke Ødegaard-pris

Real Madrid er villig til å reduere prisen på Martin Ødegaard, skriv avisa de Telegraaf. Ødegaard, som er utlånt til Vitesse, er ønska av Ajax. Real har hittil sett in prislapp på 20 millionar euro (over 190 mill kr) for nordmannen, og det er for dyrt for Ajax.

Atletico Madrid vil bli enda sterkere neste sesong, fisker hos Liverpool

Den evige treer i La Liga Atlético Madrid ligger an til å kapre andreplassen denne sesongen, ikke bare har byrival Real Madrid på tredjeplass gjort det dårligere enn vanlig, Atlético Madrid under Diego Simeone har en god stund vokst i styrke.  Ifølge ESPN er Atletico Madrid interessert i Liverpools Marko Grujic, som for tiden er på et vellykket utleie til Hertha Berlin.

Det er syv spillere på Arsenal sin salgsliste

Arsenal manager Unai Emery har satt opp en salgsliste på syv spillere for å sørge for økonomisk frihet for klubben. Daily Mail hevder at Emery kun har et budsjett 45 million pund til spillerkjøp denne sommeren og at han har fått beskjed om å selge spillere hvis han vil ha mer å rutte med.

Sommerens gjengoppbygging er igang

Marca skriver at Manchester United får en låneavtale om Gareth Bale på «billigsalg» og at med det er Ole Gunnar Solskjær klar til å starte sommerens gjengoppbygging.  Det har vært mye frem og tilbake om Gareth Bale blir værende i Real Madrid fremover, egentlig har ryktene gått helt siden han kom fra Tottenham i 2013, men nå som Los Blancos ser ut til å hente Eden Hazard fra Chelsea må de rydde plass. Les: Sterling lei: Tøm tribunene og tapp klubbene for ni poeng Marca skriver at Manchester United er klar til å signere en låneavtale ut neste sesong, med sikte på en permanent avtale.

Renato Sanches ønsker seg bort!

21 år gamle Renato Sanches som ble europamester med Portugal har lurt på i all offentlighet hvorfor storklubben Bayern München for snart tre år siden kjøpte han for 35 millioner euro for så å nesten ikke benytte seg av han.

Liverpool meldt seg på i kampen om Ligue 1 målmaskin

Den store overraskelsen  i den franske serien har vært Lille som inntil denne helgen har gitt storklubben Paris Saint-Germain kamp on serietittelen. -En viktig grunn til suksessen er Nicolas Pepe som scorer «umulige» mål og som sees på som en av Europas mest kreative angrepsspillere.  Liverpool skal ha kastet seg inn i konkurransen om å signere han og skal være villige til å ta frem det virkelig store sjekkheftet. Pepe sin agent bekreftet han er i «forhandlinger» med en rekke klubber om en overgang i sommer.

Klopp og Emery vet det er mer enn en Hazard

Eden Hazard sin lillebror Thorgan Hazard har også vært Chelsea spiller, men uten å få slippe til. Etter diverse utlån endte han i 2015 i tyske Bundesliga og  Borussia Mönchengladbach.  Ifølge the Sun On Sunday er både Liverpool og Arsenal klare for å legge inn bud på vingen Thorgan Hazard. -Lillebror Hazard har spesielt denne sesongen vært meget god og han ønsker å gå til en større klubb.

Liverpool forbereder seg på en tilværelse uten Mohamed Salah

Når en så viktig spiller som Mohammed Salah er usikker foran neste sesong settes det igang «mottiltak» slik at man ikke står uten en «Goalgetter». Liverpool har gjort en formell tilnærming til Ligue 1 klubben Lille for deres sensasjonelle talent Nicolas Pepe.

Marca: «Eden Hazard overgang kunngjort om få dager»

Helt siden Gerhardsen sine dager på Grini har det svirret rykter om en overgang for Chelsea sin definitivt viktigste spiller Eden Hazard om en overgang til La Liga giganten Real Madrid. – Nå skriver den spanske avisen Marca at det kommer til å skje i løpet av få dager. Prisen for Hazard ligger ifølge avisen like i underkant av 100 millioner euro (960 mill. kroner).

Marca: Hazard klar for Real Madrid

Den spanske avisen Marca hevder at Chelsea-stjernen Eden Hazard skal spille for Real Madrid, og at overgangen vil bli kunngjort i løpet av de neste dagene. Prisen for belgieren skal være like i underkant av 100 millioner euro (960 mill. kroner).
Les mer om:

IOC gir millioner til Notre-Dame

Den internasjonale olympiske komité (IOC) hiver seg på innsamlingsaksjonen og donerer 500.000 euro til gjenoppbyggingen av Notre-Dame-katedralen i Paris.
Les mer om:

IOC gir millioner til Notre-Dame

Den internasjonale olympiske komité (IOC) hiver seg på innsamlingsaksjonen og donerer 500.000 euro til gjenoppbyggingen av Notre-Dame-katedralen i Paris.
Les mer om:

IOC gir penger til Notre-Dame

Den internasjonale olympiske komité (IOC) hiver seg på innsamlingsaksjonen og donerer 500.000 euro til gjenoppbyggingen av Notre-Dame-katedralen i Paris.
Les mer om:

Valgte tidligere Lazio manager som ny landslagssjef

Albania fortsetter å ansette italienske landslagssjefer til tross for at Christian Panucci ikke leverte varene ok fikk sparken. – Nå har det lille landet hentet inn tidligere Lazio-trener Edy Reja. Den albanske føderasjonen har hyret tidligere Lazio, Napoli og Atalanta trener Edy Reja som sin nye leder. Les: Leeds kan miste to av sine beste Edy Reja is officially the Albanian NT manager. He will be in charge until the end of Euro 2020 qualifying campaign and then both sides will decide if they will renew the cooperation. Reja: "It is important for me to understand this reality before then.

Verdens beste keeper for øyeblikket har bestemt seg

Slovenske Jan Oblak er bare 26 år, men har en aura som en vis gammel trollmann, Atlético Madrid fans og ledelse kan puste lettet ut etter at de har fått signert en ny kontrakt med stjernekeeperen frem til juli 2023. Det finnes ikke en klubb (med tilstrekkelig økonomi) som ville sagt nei takk til en keeper som har holdt nullen i over halvparten av alle kamper han har spilt. Jan Oblak tjente «bare» 25 000 euro i uka, noe som er milevis unna den best betalte spilleren i klubben, Antoine Griezmann har en ukelønn på 342,307 euro.

Forsikringsforbundet: Notre-Dame var ikke forsikret

Den franske staten risikerer å sitte igjen med en regning på én milliard euro, ifølge Det franske forsikringsforbundet. Det skriver Le Monde.
Les mer om:

Pengegaver strømmer inn til gjenoppbygging av Notre-Dame

Pengegavene som skal gå til gjenoppbygging og restaurering av Notre-Dame har nå passert 700 millioner euro, tilsvarende 6,7 milliarder kroner.
Les mer om:

Pengegaver strømmer inn til gjenoppbygging av Notre-Dame

Pengegavene som skal gå til gjenoppbygging og restaurering av Notre-Dame har nå passert 700 millioner euro, tilsvarende 6,7 milliarder kroner.
Les mer om:

Donerer vill pengesum til Notre-Dame

Ektemannen til Salma Hayek donerer 100 millioner euro så den brannskadde kirken kan gjenoppbygges.
Les mer om:

Real Madrid vet de må betale skjorta for Sadio Mane

Zinedine Zidane og Real Madrid har kontaktet Liverpool med sitt ønske om å signere Sadio Mane i sommer og kommet med et åpningsbud på 150 millioner euro. Mane har gjennomført et løft og har trolig vært Liverpools mest konsistente spiller denne sesongen og vært med på å føre klubben nærmere en ligatittel enn på 29 år. Les: Dette er manageren Red Bull elsker! Zidane har alltid vært en fan av Mane og ville ha lagt inn et tilbud i fjor sommer hadde franskmannen sluttet som Real Madrid sjef.

Luksusmilliardær gir 100 millioner euro til Notre-Dame

Den franske milliardæren François-Henri Pinault donerer 100 millioner euro til gjenoppbygging av den brannskadde kirken Notre-Dame i Paris.
Les mer om:

«Suksess har hjulpet meg med jenter, de sender meg nakenbilder»

Den unge Benfica spilleren Joao Felix er en av de mest etterspurte spillere på planeten akkurat nå, nå forteller han i et åpenhjertig intervju gjengitt av Calciomercato at det er mer en fotballklubber som er ute etter han.  Den 19 år gamle angrepsspilleren som omtaler som den nye Ronaldo forteller: «Suksessen hjalp meg mye med jentene. På sosiale medier sender de meg ofte bilder, til og med nakenbilder.» «Jeg tenker ikke på å finne en kjæreste, jeg er fortsatt ung.

Erik (22) er en av finalistene i poker-NM

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Åtte pokerspillere gjenstår av startfeltet på 1168 nordmenn som denne uka har spilt norgesmesterskapet i poker. I dag spilles finalen i Main Event i poker-NM 2019 på et hotell i Dublin. Vinneren blir kåret søndag eller natt til mandag, skriver poker.no på sin nettside.Erik Holmebakken Nordstrand har deltatt i NM to ganger, og hans beste plassering er 46. plass fra i fjor.