Nyheter om Euro


Frustrert Bruno Fernandes takker ikke fansen

Det er ikke en fornøyd fremtidig superstjerne som gikk av banen etter Sporting sin knokkelkampen og nederlag 2-1 mot Braga tirsdag kveld. – Det var etter alle solemerker Bruno Fernandes sin siste kamp for klubben, men veien videre til Old Trafford og Manchester United er fortsatt usikkert. Det er vanlig i det minste å vinke i retning av supporterne når man går av banen, det var ikke antydning til hverken det eller et eneste smil da han gikk av banen og vel inne i spillertunnelen slo han i retning av kameramannen.

PREMIEPENGER: Visma Ski Classics 2019/2020 – Over 5 millioner kroner

Premiepotten i vinterens Visma Ski Classics er større enn noensinne og for første gang i historien overstiger den 500.000 euro.
Les mer om:

Jose Mourinho presser frem gigantbud

Da Tottenham hentet inn Jose Mourinho som manager var de fullstendig klar over at når januar kom var det ingen bønn, de var nødt til å å bla opp for spillerkjøp. – De har kontaktet Real Sociedad for å prøve å lande en avtale for spissen Willian Jose. Jose Mourinho har helt klart en målscoringsproblem etter at deres store målscorer Harry Kane er ute lenge med en hamstringsskade, trolig helt frem til slutten av sesongen.

Marcos Rojo: «Blitt enige om absolutt alt»

I 2014 landet Manchester United en langt bedre deal for Marcos Rojo med Sporting enn det de driver og baler med den portugisiske klubben om dagen for å få til en overgang for Bruno Fernandes. Argentinske Marcos Rojo kom for 20 millioner euro og har gjort seg fortjent for både lønna og overgangssummen, men nå er han ute av førsteleveren på Old Trafford. Forsvarsspilleren skal ha savnet Argentina og sagt at han hele tiden har ønsket å avslutte sin karrière i hjemlandet og da for sin barndoms-klubb Estudiantes.

Tysk legende om Haaland: – Verdt hver euro

Fotballikonet Lothar Matthäus hyller Erling Braut Haaland og anslår at nordmannen allerede er blant de best betalte spillerne i Borussia Dortmund.
Les mer om:

Tysk legende om Haaland: – Verdt hver euro

Fotballikonet Lothar Matthäus hyller Erling Braut Haaland og anslår at nordmannen allerede er blant de best betalte spillerne i Borussia Dortmund.
Les mer om:

Tysk legende om hattrick-Haaland: – Verdt hver euro

Fotballikonet Lothar Matthäus hyller Erling Braut Haaland og anslår at nordmannen allerede er blant de best betalte spillerne i Borussia Dortmund.
Les mer om:

GDPR: Nå begynner bøtene å komme

114 millioner euro, godt over en milliard kroner så langt.
Les mer om:

Disney flytter frem Europa-premieren på sin nye strømmetjeneste – blir å se i Norge til sommeren

Da blir den tilgjengelig i Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Østerrike og Sveits. Flere vesteuropeiske markeder, inkludert Belgia, Norden og Portugal, vil følge sommeren 2020, melder Deadline. LES OGSÅ: Mer «Hjem til jul» i 2020. Disney har ikke oppgitt årsaken til datoendringen. Prisen blir 6.99 euro i måneden, mens et årsabonnement vil koste 69.99 euro.

Manchester United stjerner hindrer Bruno Fernandes gjennombrudd

Det var før helgen full stopp i Manchester Uniteds forsøk på å hente Bruno Fernandes fra Sporting, men så har forhandlingene startet opp igjen, med et forslag til en løsning som begge klubber kan leve med. 25-åringen har fortalt den portugisiske klubben at han vil til Old Trafford og sies å allerede ha avtalt personlige betingelser med United om en lønn på 130 000 pund per uke. – Avstanden mellom kravet til Sporting og hva Manchester United mener han er verdt er fortsatt veldig stor.

PSG vasker unna all konkurranse på knallsterk forsvarsspiller med mirakellønn

Paris Saint-Germain kommer med et enormt kontraktstilbud til Napoli-midtbacken Kalidou Koulibaly, bare noen dager etter at alle rapporter antydet at Manchester United hadde sagt ja til å signere ham. Koulibaly er en av de sterkeste forsvarsspillerne i verden, noe som fører til regelmessige forbindelser bort fra Napoli – Ryktene økte i omfang etter det ble klart at det italienske laget kommer til å gå glipp av Champions League-fotball neste sesong. Senegals landslagsstjerne har vært på Manchester Uniteds radar i flere år, og disse koblingene så ut til å nå et høydepunkt på tirsdag da en

Dropper drømmeovergang etter agent krav om 70 millioner rett i lomma.

Den 21 år gamle kroatiske vingen Dani Olmo ble oppdaget av Barcelona som en liten gutt, han ble til store protester i 2007 bare ni år gammel hentet fra Espanoyl til akademiet La Masia. Syv år senere tok Dinamo Zagrep over «opplæringen» alt mens det unge stortalentet drømte om å spille for AC Milan og følge i fotsporene til sin store helt Paolo Maldini. Les: Klopp: «En ny Manchester United æra er umulig» AC Milan var enige om alt i forbindelse med Dani Olmo sin overgang fra Dinamo Zagreb, men så dukket det opp en stor hindring. – En skikkelig grådig agent.

Bakgårdsklubb har lagt gullegget, casher inn stort på spiss fotballnorge avviste

Den 24 år gamle Tino Kadewere er den nest beste franske serien Ligue 2 sin store sensasjon. – Han gjør ting med ball man ikke trodde var mulig. Spissen kom til Djurgården fra Harrare i Zimbabwe i 2014 på en låneavtale, etter å ha, som hans agent sier, snakket med alt og alle som har noe med fotball å gjøre i Norge. Tre år senere etter at oppholdet i Djurgården ble permanent kjøpte den franske bakgårdsklubben Le Havre han for 2 millioner euro.

Liverpool vurderer å bruke over en milliard for første gang

Første kjøp for Liverpool da vintervinduet åpnet var Takumi Minamino som kom fra RB Salzburg. Den japanske makkeren til Erling Braut Haaland hadde en utkjøpsklausul på bare 10 millioner euro. – Nå skriver The Guardian at Liverpool kan være i fred med å bryte alle klubbrekorder med et bud på Kai Havertz. (Burde være greit i og med at de har vært så sparsomme så langt i januar) Bayer Leverkusens offensive midtbanespiller Kai Havertz er en meget imponerende og allsidig playmaker.

Benytter kjøpsopsjon etter 35 mål på 59 kamper

Det er liten tvil om at Atalanta gjorde et varp da de fikk med en billig kjøpsopsjon i sin låneavtale med Sampdoria. Den 28 år gamle colombiaske spissen Duván Zapata har blomstret opp siden han ble lånt ut sommeren 2018. Både West Ham og Inter Milan har vært frempå med bud langt over det som ligger i utkjøpsklausulen og sikkert håpet at Atalanta ville «glemme» å fornye. Les: Barcelona-overgang får Boca Juniors President til å eksplodere Duván Zapata è a titolo definitivo!

Elbilladerne fra Ionity endrer prismodell – blir svindyre

Ladenettverket Ionity har frem til nå operert med en fastpris på åtte euro (snaut 80 kroner) per ladeøkt, uansett hvor…
Les mer om:

Manchester United har ny kaptein

Det er ikke en veldig overraskende nyhet som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær kommer med. – Kaptein Ashley Young som snart er historie på Old Trafford byttes ut med en fersking. Midtstopper Harry Maquire overtar kapteinsbindet bare 6 måneder etter han ble kjøpt av Leicester for imponerende 87 millioner euro. – Allerede har Maquire vært «vikar» kaptein en god del i høst da Ole Gunnar ofte har pekt på benken for Ashley Young.

Arbeider for en Eriksen deal med midtbanespiller i retur

Inter Milan-midtbanespiller Matias Vecino skal ønske en overgang til Tottenham etter de fikk Jose Mourinho som manager, nå kan han bli en del av en bytteavtale med Christian Eriksen. Den danske playmakeren vil gå til San Siro for en kraftig redusert pris på grunn av kort tid igjen av sin kontrakt med Tottenham.

Klopp ber Liverpool raska på etter Juventus byr på hans favoritt

Juventus jobber med en avtale på 50 millioner euro for å signere Brescia-midtbanespiller Sandro Tonali, nyheten sannsynligvis også til å vekke Liverpool til handling. 19-åringen sørget for at mange sperret opp øyene forrige sesong da Brescia vant opprykk til Serie A og førte til sammenligninger med den legendariske italienske midtbanespilleren Andrea Pirlo. Han omtales som det største talentet i Serie A. Les: Manchester United snart ikke lenger rikest England? Tonali har fortsatt sin fine form i øverste divisjon.

Real Madrid snapper Midtbanestjerne foran Manchester United

Man Utd har blitt tatt innersvingen på av Real Madrid etter at et av toppmålene deres – Donny van de Beek – blir med de spanske tungvektere Real Madrid i sommer. Ole Gunnar Solskjærs søken etter forsterkninger på midtbanen har blitt rapportert mye, med den pågående forvirringen rundt Paul Pogbas langsiktige fremtid med klubben og Scott McTominays utidige skade som forlater de røde djevlene farlig mangel på muligheter i midten. Bruno Fernandes har blitt utpekt som Solskjærs prioriterte mål, med den siste rapporten som antydet at han er klar til å gjennomføre bytte ‘når som helst’. Den

Liverpool nærmer seg tysk sensasjon

Liverpool har en god stund brukt alle triks i boka for å sikre seg den tyske sensasjonen Timo Werner, nå skal Red Bull Leipzig være på glid. – Den tyske storklubben bruker så mye tid på å forsvare seg mot en strøm av klubber som vil kjøpe han ut av utkjøpsklausulen på 50 millioner euro at de nå kryper til korset og godtar et fremtidig salg. Don Balon skriver at samtaler har avansert de siste dagene over et sommerbytte til Anfield. – Liverpool manager Jurgen Klopp har pekt på Timo Werner som erstatter for Sadio Mane.

Den neste klubben til Luka Modric blir trolig ikke Inter

Luka Modric begynner å bli for gammal for Real Madrid i en alder av 34 pr er det på tide å finne seg noen nytt uavhengig av om man har vunnet gullball eller ikke. Det er en og en halv sesong i igjen av avtalen til Modric og for hvert overgangsvindu som går blir den kroatiske midtbanespilleren litt eldre og billigere.

Manchester United henter forsvars gigant for 750 millioner

Har Manchester United klart å overtale Napoli til å gi slipp på den meget imponerende senterbacken Kalidou Koulibaly så har de effektivt tettet igjen bak. – Tottenham og Arsenal har begge vært på ballen, men ifølge Den italienske journalisten Fabio Santini er de begge hektet av. 28-åringen er ikke på plass på Old Trafford før til sommeren, sammen med Harry Maguire vil Manchester United få et substansielt kvalitets-løft i bakerste rekke.

Her får Seagulls-spiller tilbud om 10.000 euro for å tape med vilje: – Du får 50 prosent før kampen

– Dette er en vekker, sier Haugesund Seagulls-styreleder om forsøket på kampfiksing i helga.
Les mer om:

Barcelona topper fotballens pengeliste i Europa

Barcelona omsatte for 840 millioner euro forrige sesong og går til topps på listen over fotballklubber med høyest omsetning i Europa.
Les mer om: