Nyheter om Euro


Lufthansa tapte nesten 14 milliarder kroner i tredje kvartal

Flyselskapet Lufthansa tapte i tredje kvartal 1,26 milliarder euro, tilsvarende nesten 14 milliarder kroner, viser kvartalsrapporten tirsdag.
Les mer om:

Lufthansa tapte nesten 14 milliarder kroner i tredje kvartal

Flyselskapet Lufthansa tapte i tredje kvartal 1,26 milliarder euro, tilsvarende nesten 14 milliarder kroner, viser kvartalsrapporten tirsdag.
Les mer om:

Overgangen Manchester United absolutt ikke trenger – er skremmende nær

Vi har sagt det flere ganger tidligere: Hva skal Manchester United med Ousmane Dembelé? Ed Woodward er tydeligvis ikke enig. Det er France Football som hevder Woodward og Barcelona-presidenten var enige om en overgang for den franske landslagsspilleren i sommer. Les: Barcelona lurer på om de har kjøpt katta i sekken United var ifølge den franske avisen villig til å by mer enn 60 millioner euro, penger Koeman sårt trengte for å få gjennomført sine forsterkninger. Perfekt deal for Barcelona som har slitt med Dembelés skader og primadonnanykker siden 2017.

Kan bli tvunget til å signere med Manchester United

VM vinner og sett utenfra rimelig arrogant superstjerne har på ingen måte levert for Barcelona siden de hentet han fra Borussia Dortmund i 2017 for 130 millioner euro. – Skader har mye av skylda, men mange peker også på en slapp primadonna holdning som årsak til manglende resultater. Manchester United var i sommer villige til å by over 60 millioner euro som Transfermark har satt som verdi og Barcelona ble enige for Ousmane Dembele, men ifølge France Football satte den franske vingen seg på bakbeina.

Presses til å hente Koulibaly til Premier League i januar

For å vinne de største trofeene kommer en klubb ikke unna midtstopperne. De største klubbene har alltid hatt noen av verdens beste spillere i denne posisjonen. Hos Liverpool vet fullbacks at Virgil van Dijk er bak og stanser motstanderne hvis de selv var på vei fremover. Det vil si, de visste at. Nå er verdens beste midtstopper trolig ute resten av sesongen. Hos Manchester City lager det dype krateret etter Vincent Kompany fortsatt trøbbel for Guardiola. Hos byrivalen er det ikke tvil om at Solskjær ikke har funnet den perfekte miksen til Harry Maguire.

Chelsea var enig med Messi!

Vi må forte oss å si at det ikke var ved sommerens Messi-runde Chelsea var på offensiven. Dette går tilbake til José Mourinhos dager, men ikke mindre interessert. Hadde det ikke vært for Messi senior, ville fotballverdenen har sett helt anderledes ut. For så stor påvirkning har Messi på en klubb og en liga. Uten Messi hadde La Liga mistet mye av tiltrekningskraften ute i verden, mens Chelsea kunne ha skapt en vedvarende ny æra i Premier League. Da ville verdens tøffeste liga også hatt en Ballon d´Or-vinner å skryte av.

Hans-Joachim Watzke: «United undervurderte oss»

Ordkrigen ser ut til å fortsette langt etter det er mulig for Manchester United å hente inn sitt topp sommer mål. Direktør i Borussia Dortmund Hans-Joachim Watzke fortsetter å være frittalende: «Manchester United tok ikke Dortmund seriøst i forhandlingene om Jadon Sancho» Dortmund priset Sancho til 110 millioner euro, men det var for mye for sjefene på Old Trafford, i hvert fall hvis det skulle betales i en slump.

Jürgen Klopp vil bruke 750 millioner kroner før lørdag

Wolverhampton sitt aller sterkeste kort er Adama Traore som har gått fra å være en pingle mens han spilte for Barcelona til å kunne gå inn som bodydouble for Chris Hemsworth i Thor. Liverpool er på langt nær så enerådende denne sesongen som den siste og manager Jürgen Klopp som tidligere var godt fornøyd med spillerne de allerede har skal ha bedt gutta på pengene om å bla opp 70 millioner euro for Premier Leagues kraftigste ving Adama Traore.

Nekter å la Real Madrid vinne, skraper sammen 4,4 milliarder

Real Madrid har en stund nå fortalt verden at den franske superstjernen Kylian Mbappe skal på plass koste hva det koste vil. Florentino Pérez er gullstendig klar over at hvis de skal få på plass tidenes Galácticos må de også ut med mer enn noen har betalt for en spiller noen gang. Selv om de er forberedt på å betale mye spørs det om de er klare for å følge Juventus i det de nå jobber med. – 400 millioner euro, tilsvarende 4,4 milliarder kroner er vanvittig mye penger selv for Kylian Mbappe.

ESPN: Sevilla-spiller har rykket høyt opp på lista til United

Januar kommer raskt for United. Kombinasjonen av manglende suksess på sommerens overgangsmarkedet med forsterkning i midtforsvaret og en sesongstart med et forsvar som lekker som ei sil, krever at Woodward lykkes adskillig bedre på nyåret. Phil Jones og Marcos Rojo har respektive tre og ett år igjen av kontrakten, men holdes utenfor Champions League-troppen. Eric Bailly og Axel Tuanzebe skal få muligheten til å komme seg over tidligere trøbbel med skader, og jobbe seg inn i rollen de var tiltenkt.

ESPN: Det murres i garderoben til Manchester United

Ta det med ro, inget opprør mot Solskjær på gang. Men behandlingen av Sergio Romero er det fler enn fotballfruen som reagerer på. Da Everton-overgangen var i ferd med å gå i vasken for Sergio Romero på Deadline Day, fyrte fruen av en insta-melding hvor hun med store bokstaver ba United om RESPECT FOR ONCE! Les: Skjelte ut Manchester United da overgangen gikk i vasken United hadde tydeligvis ingen interesse av å bistå Everton i å dundre på i Premier League, og priset Romero ut med å kreve rundt 10 millioner euro.

Olivier Giroud har tatt tilbake kontrollen

Da Frank Lampard overtok Chelsea sist sommer trakk han på skuldrene over sin franske stjerne Olivier Giroud. Allerede da Chelsea i januar 2018 kjøpte spissen fra Arsenal for 17 millioner euro var det mange som mente han var utgått på dato. 30 september fylte Olivier Giroud 34 år og nå er han i fullstendig kontroll over sin karriere.

Legger over 200 millioner på bordet for Joshua King

Bournemouth rykket ned etter en elendig sesong til Championship. Vel på plass i nest øverste nivå i England forsvinner stjerne etter stjerne ut døra. Joshua King ønsket seg tilbake til sin ungdomsklubb Manchester United, men de har vært nesten helt handlingslammede i sommer etter å ha kjørt seg fast i Jadon Sancho forhandlinger. Joshua King fikk aldri i sine fire år som Manchester United spiller spilt en offisiell kamp, istedenfor ble det diverse utlån.

United tapte kampen om Sancho – sikter nå høyere

I januar skal Ed Woodward ha satt ned foten for en Erling Haaland-overgang. Da var det agenthonorar og utkjøpsklausul som gjorde handelen uspiselig. Resten er historie. Det siste halve året har Woodward posisjonert seg og forhandlet seg frem til Sancho-overgangen som aldri kom. Skal vi tro ESPNs kilde har ikke dette fått Woodward ned i knestående.

Jadon Sancho om fremtiden etter mislykket Manchester United overgang

Det var en drøm for Jadon Sancho å komme tilbake til England som helt etter å ha vokst seg stor i Tyskland. – Den personlige avtalen var på plass, men Borussia Dortmund og Manchester United klarte aldri å bli enige til tross for iherdig innsats. For Manchester United manager bedød det at han ikke fikk noen av sine ønsker innfridd i sommer og for Jadon Sancho at han måtte innfinne seg med at det ikke blir et bytte, i hvert fall nå. Manchester United er fast bestemt på å prøve igjen i januar, men eksperter er overbevist om at toget har gått.

150 milliarder euro flyttes trolig til Frankrike etter brexit

Finansbedrifter ventes å flytte rundt 150 milliarder euro fra London til Frankrike når Storbritannia går ut av EU, sier sjefen for Frankrikes sentralbank.

Klarte ikke hindre Arsenal i å signere sin midtbanestjerne

Det er vanskelig å være skråsikker på hvem som har kommet best ut av sommerens overgangsmarked, men skal vi veie Atlético Madrid og Arsenal oppimot hverandre er Arsenal en opplagt vinner. Atlético Madrid satte seg grundig på bakbeina og ga Arsenal avslag på avslag på deres forslag om å kjøpe midtbanespiller Thomas Partey, til slutt gjorde den ellers så forsiktige engelske klubben det overraskende og tvang frem et salg ved å cashe ut utkjøpsklausulen på 50 millioner euro.

Hentet fire spillere på «deadline day»

Mange journalister mener det forsmedelige 6 – 1 tapet på Old Trafford mot Tottenham på søndag er direkte årsak til at Manchester United på deadline day henter hele fire spillere, men klubben selv forteller at overgangene er noe de har jobbet med i lang tid. Rett før midnatt, britisk tid, presenterte klubben sin fjerde nyanskaffelse av dagen:18 år gamle Facundo Pellistri! – Han er som Edinson Cavani også fra Uruguay.

Partey klar for Arsenal

Ghanesiske Thomas Partey forlater Atlético Madrid og blir Gunners-spiller for 50 millioner euro, over en halv milliard kroner.
Les mer om:

Betaler halv millard for Partey

Arsenal punger ut for den ghanesiske midtbanespilleren Thomas Partey. London-klubben har utløst 27-åringens utkjøpsklausul på 50 millioner euro, omkring 542 millioner kroner, i kontrakten hans med Atletico Madrid. Motsatt vei går Lucas Torreira på et ett-åring lån.
Les mer om:

«Hvis han ikke er fornøyd kan han bare stikke»

Paris Saint-Germain har nettopp for første gang deltatt i en Champions League finale under manager Thomas Tuchel ledelse, men når det nesten har blitt et krav om å vinne selve trofeet er faktisk ikke stemmingen særlig god i den franske hovedstaden. Verdens rikeste klubb må spare Tuchel ønsker å shoppe mer i sommer for å styrke laget, men sportssjef Leonardo er ikke snau og ber han passe på jobben sin istedenfor å klage. Paris Saint-Germain er som de aller fleste vet verdens rikeste klubb, den enorme pengesekken har sin opprinnelse i gasspenger fra Qatar.

Den italienske kometen Federico Chiesa har trukket kølapp på legekontoret

For å si det forsiktig, Juventus har, hvis Gianluca Di Marzio har rett gjort det varp både Jürgen Klopp og Hans-Dieter Flick er misunnelige på. Den 22 år gamle vingen Federico Chiesa er noe av det hotteste som finnes i Italia for øyeblikket og nå er han på besøk hos legen til Juventus. Fiorentina har ikke hatt lyst å gi slipp på sin komet, men hadde i realiteten ikke noe valg når Europas største klubber banket på døra. – Til slutt handlet det om hvor Federico Chiesa ønsket å dra. Les: Marc Roca: «Jeg er veldig glad.

Marc Roca: «Jeg er veldig glad. Dette er en drøm som gikk i oppfyllelse for meg»

Bayern München bekrefter signeringen av midtbanespilleren Marc Roca fra Espanyol.23-åringen signerte en femårig avtale med den tyske klubben. Avtalen rapporteres å være verdt 16 millioner euro og ytterligere 5 millioner euro tilgjengelig i bonuser. Han er klubbens fjerde signering av sommervinduet etter spissen Leroy Sané, keeper Alexander Nübel og forsvarer Tanguy Nianzou. Les: Marcus Rashford setter ord på søndagsstemningen i Manchester Se dette innlegget på Instagram #ServusMarc FC Bayern sign Marc Roca!

Bayern München sikret seg midtbanestjerne

Bayern München stjernekjøp Marc Roca ble søndag ettermiddag presentert som klubbens nye stjernesignering. Han vil bære draktnummer 22 i Bayern München. Marc Rocas eventyr i RCD Espanyol er over. Nå venter et nytt eventyr i tysk fotball og Bayern München. – Det opplyser den tyske storklubben på sine nettsider. 23-åringen har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2025. ESPN skriver at ovegangsummen har en totalramme på neste 20 millioner euro. Som spiller i Espanyol fikk midtbanespilleren 121 kamper i alle konkurranser og scoret tre mål.
Les mer om:

Stephan El Shaarawy har fått lov til å returnere til Europa

Den italienske vingen Stephan El Shaarawy ser ut til å være på vei tilbake til europeisk fotball. Ifølge Sky Italia har 27-åringen fått tillatelse fra sin kinesiske klubb, Shanghai Shenhua, til å forlate klubben på lån frem til januar. – Og hvis det er vellykket kan låneavtalen vare frem EM neste sommer. Sporten skrev i vår om hvordan Stephan El Shaarawy savnet Italia. Med vellykket ettersom vi skjønner defineres ikke bare om hvordan det går i Europa, men også om han blir tatt ut til det Italienske landslaget.