Nyheter om Euro


Manchester City back Eric Garcia kan reise hjemme igjen

Det har vært så mye frem og tilbake hos Manchester City på om de skulle la backen Eric Garcia reise tilbake til sin barndoms klubb at man nesten skulle tro de var ansvarlige for tiltakene mot corona også. – Nå, etter det man kan kalle en dragkamp skal ting endelig i følge Fabrizio Romano (som tydeligvis vet alt) være klart. Manchester City har forsøkt å få til en forlengelse av sin avtale med Eric Garcia slik at de kunne unngå det som nå har skjedd.

Spanske Sport: Manchester United er forbi Barcelona i kampen om brasiliansk superving

I november 2019 fikk speidere fra de europeiske storklubbene se noe helt spesielt. Gabriel Veron is the new star! Siden debuten, har den nå 18-år gamle høyrevingen blitt et av de heiteste målene i sambaens hjemland. Ifølge spanske Sport har Barcelona blinket ut Veron som en av de neste store, men den spanske avisen hevder presidentvalget i klubben, den 24.

Jager Barcelona forsvarer

Han var en stund, mens krisen var påtrengende hos Liverpool en av de aktuelle som på kort varsel kunne rykke inn og bidra i forsvaret. – Men det roet seg og manager Jürgen Klopp bestemte seg for vente ut problemene og ikke følge opp de mange leads på forsvarsspillere som speiderne på Anfield kom med. Barcelonas Junior Firpo er keen på å komme seg bort, han håpet i sommer på en opptur da Ronald Koeman overtok som manager. La Gazzetta dello Sport rapporterer at AC Milan er interessert i å Junior Firpo.

Søker ny spissmakker til Michail Antonio

Premier League-klubben West Ham med David Moyes ved roret legger ikke skjul på mangelen på et nytt navn for spissposten. I kveld når West Ham tar imot West Bromwich er de sparsomt bemannet i angrepet. Michail Antonio er for tiden den eneste frontfiguren i West Ham-troppen etter at Sebastien Haller forlot The Hammers og byttet til Ajax (22,5 millioner euro) tidligere denne måneden. Haller var i sin tid West Hams dyreste kjøp (50 millioner euro sommeren 2019) og til tross for at kjøpet til Ajax var halle prisen var det mer enn noen nederlandsk klubb har brukt på en spiller.

Ville ha 20 millioner euro akkurat som Robert Lewandowski

Vi støtter fullstendig kravet til forsvarsspiller ekstraordinær David Alaba, like lønn for likt arbeid! – Både Bayern München sin store stjerne og målmaskin Robert Lewandowski og David Alaba spiller i 90 minutter pluss tillegg hver eneste kamp. Det er klart urettferdig at den ene må klare seg med usselige 8,58 millioner euro i året, mens den andre bader i 20 millioner. Lønnskravet til David Alaba ble for drøyt for Bayern München å betale til tross for at han er en av klubbens aller viktigste spillere.
Les mer om:

Manchester United kliner til tross for 10 ukers utestengelse

Atletico Madrid fikk mandag et slag i ansiktet da Kieran Trippiers 10-ukers utestengelse ble opprettholdt av FIFA. Den engelske høyrebacken vil nå være ute av spill for Los Colchoneros i to og en halv måned, og han vil gå glipp av en rekke La Liga-kamper, samt første etappe i Champions League-sluttspill kamp mot Chelsea. Les på Engelske Klubber: Barcelona, Juventus og PSG står klare Trippier hadde opprinnelig blitt utestengt i desember for meldinger sendt til venner som satte penger på hans overgang fra Tottenham til Atletico før overgangen ble bekreft.

Har ventet 934 dager hos Real Madrid

Vi må ærlig innrømme at vi hadde glemt at Andriy Lunin fortsatt er i Real Madrid-troppen. Da blir det ekstra deilig for backup-for backup-keeperen å kunne tre på seg kampdrakten for første gang. 934 dager etter han ble hentet til Madrid fra den ukrainske klubben Zorya er det altså duket for debuten.
Les mer om:

The Athletic: Chelsea rydder vei for supertalentet som bryter overgangsrekorden

Vi har så vidt avsluttet artikkelen om hvordan Pep Guardiola planlegger det store fremstøtet i sommer for å sikre seg Erling Haaland. Nå tyder det på at City er alt annet enn alene. Selvfølgelig ingen overraskelse at en ekstrem Golden Boy på 20 år som dundrer inn 19 scoringer på 17 kamper denne sesongen står øverst på ønskeliste hos de største klubbene.

Lukaku kan komme tilbake og plage Manchester United skikkelig

Ole Gunnar Solskjær og United pustet delvis lettet ut da Lukaku-historien var over i 2019. Den tidligere toppscoreren i Premier League pakket kofferten og reiste til Inter Milan og Antonio Conte. Her ble belgieren i løpet av kort tid forvandlet tilbake til spiss-supermannen han engang var. Conte har gjort seg avhengig av 27-åringen. Den første sesongen ble det ekstreme 34 scoringer på 51 kamper, denne sesongen har han så langt levert 17 scoringer på 22 kamper.

Italiensk media: Her er Liverpools neste playmaker

Det virker nå lite trolig at det blir noen happy ending på forhandlingene mellom Liverpool og Georginho Wijnaldum. Møtes ikke forhandlingpartene på midten, er nederlenderen Klopp ikke ønsker å miste historie på Anfield. Ifølge italiensk media har Liverpool nå vendt seg mot Serie A for egnet erstatter. Rodigo de Paul. Den argentinske playmakeren var halvveis på vei fra Udinese til Leeds i sommer, men overgangen ble aldri realisert – selv om 26-åringen mer enn gjerne ville ledes av Marcelo Bielsa.

Nå avgjøres fremtiden til Odion Ighalo

Det begynner å bli lenge siden Manchester United spissen Odiol Ighalo har fått vist frem sine ferdigheter i kamp, det nærmeste han har kommet var cupkampen mot Watford forrige lørdag hvor han var benkepryd. – Det er lite som tyder på at Manchester United utvider låneavtalen de har med den kinesiske klubben Shanghai Greenland Shenhua. I slutten av måneden er planen en retur til Kina. Odion Ighalo håper på at sjefene på Old Trafford skal bestemme seg for å bla opp 15 millioner euro som er salgsprisen, men kan skal ifølge ESPN skjønne at det trolig ikke kommer til å skje.

Rekrutteringsekspert har funnet den perfekte midtstopperen til Manchester United

Han har vært på banen for Bundesligas nestbeste lag i 24 kamper denne sesongen.

Kan ikke vente lenger med å fylle vakuumet etter Geoffrey Kondogbia og Francis Coquelin

Den tyske klubben Schalke 04 er i fullstendig krise, det er ikke mange dagene siden de fikk sin første seier helt på målstreken for å ta den negative Bundesligarekorden på flest kamper uten seier. – Schalke 04 befinner seg ikke helt nederst etter å ha tatt med seg tre poeng mot Hoffenheim på lørdag. (Nederst er Mainz med fire poeng) Valencia, som selv har noen store huller å fylle har sett seg ut Schalke 04 sin kaptein Omar Mascarell.

Våknet brått opp fra drømmen om Manchester United

Sommeren 2019 sikret Atlético Madrid seg den den engelske høyrebacken Kieran Trippier fra Tottenham for 22 millioner euro. Manchester United kjenner godt til Trippier, både fra perioden i Tottenham og det faktum han var en del av Manchester City sin ungdomssatsning. Manager Ole Gunnar Solskjær trenger mer å spille på i forvaret og hadde den erfarne forsvarsspilleren høyt oppe på sin liste i vinter. – Nå er han imidlertid uaktuell i dette overgangsvinduet og det har ingenting om hva Kieran Trippier leverer med fotballsko på beina.

Håper en av Real Madrids dyreste skal finne tilbake formen

Sommeren 2019 hentet Real Madrid i konkurranse med det som fantes av klubber med store lommebøker angrepsspiller Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt. – De endte opp med å betale 63 millioner euro pluss bonuser.

Kylian Mbappé ikke lenger dyrest i verden

I følge CIES Football Observatory er Marcus Rashford den spilleren i verden med den høyeste overgangsverdien akkurat nå, som tidligere var Kylian Mbappé. Basert på en rekke faktorer som alder, sportslig nivå og kontraktlengde, beregner CIES den øyeblikkelige overgangsverdien til alle spillernes spillere. Les: Dejan Kulusevski med bønn til Zlatan: «Kom tilbake!» Det viser at Manchester United-profilen Marcus Rasford er helt i toppen med en umiddelbar overgangsverdi på 165,6 millioner euro. – Litt over 1,7 milliarder kroner.

Furten Donny van de Beek nekter å la seg intervjue

Det som skulle bli en fantastisk reise for nederlandske Donny van de Beek til Old Trafford ble slettes ikke slik han skulle ønske. – Stort sett starter kamper på benken for den tidligere Ajax-stjernen og hvis det passer Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær settes han innpå når kampen tikker mot slutten. Opprørt og vil ikke gjøre intervjuer lenger! Les: Har endelig fått ut fingeren og lagt inn bud på Napoli-spiss Arkadiusz Milik Den 23 år gamle midtbanespilleren er lei av å starte på benken, slik han også gjør i kveldens Premier League kamp mot Burnley.

Nå er Hauge verdt over 100 millioner

Det anerkjente tyske nettstedet Transfermarkt mener nå at Jens Petter Hauge er verdt 10 millioner euro. I kveld starter han sin tredje kamp på rad for AC Milan.
Les mer om:

Forhandling med Dayot Upamecano pågår

Manchester United har sett 22-åringen som en glimrende makker til Harry Maguire, Klopp har sett på midtstopperen som Liverpool-materiale, Chelsea har sett ham som en langsiktig erstatter for Thiago Silva. Nå ser det ut som Bayern München tar styringen. Upamecano ble rundtspilt flere ganger i løpet av 5-0 slakten på Old Trafford i oktober, men har hatt adskillige gode dager på jobb både før og etter. Bayern München har selv sett hvordan den unge franskmannen har nøytralisert selveste Robert Lewandowski.

Helt sikker Tottenham blir stappfull av dansker

Christian Eriksen som nå er fullstendig ute i kulden hos manageren som aldri tilgir, Antonio Conte drar garantert fra Inter Milan nå i vinter, vel ikke helt garantert for klubben har mislykkes i alle sine forsøk på å selge eller bytte bort dansken som rasket til seg prisen som Tottenhams beste spiller i 2013/14 -og 2016/17-sesongen. For et år siden navigerte Inter Milan seg til et røverkjøp, de fikk hentet Christian Eriksen for bare 27 millioner euro samtidig som konservative Transfermarkt estimerte hans markedsverdi til 90 millioner euro.

West Ham-spiss solgt til Ajax

Ajax har kjøpt den franske spissen Sébastien Haller fra West Ham. Han har undertegnet en kontrakt på 4,5 år med den nederlandske mesteren. Ajax opplyser på sitt nettsted at klubben betaler 22,5 millioner euro for Haller. Det tilsvarer 233 millioner kroner etter dagens kurs. Haller noterte seg med 14 scoringer på i alt 54 kamper for London-klubben. Denne sesongen ble det tre ligamål på 16 kamper.
Les mer om:

Ajax går til det uvanlige skrittet å cashe ut en spiss fra Premier League

Det er ikke snakk om et ungt talent som Ajax tenker å trene opp fra bunnen av og selge dyrt. Det som er en av verdens beste spillerutviklingsfabrikker har kjøpt den godt etablerte franske West Ham spissen Sébastien Haller fra West Ham. Ajax har kjøpt den franske spissen Sébastien Haller fra West Ham.

Gir opp Arsenal

Da Arsenal hentet den nå 19 år gamle midtbanespilleren William Saliba fra den franske klubben fra Saint-Étienne for 30 millioner euro var det med lovnader om at det var noe stort pågang. – Et år til tilbake i Frankrike skulle gi han nødvendig erfaring. Utlånet forrige sesong gikk veldig bra og alle var overbevist William Saliba var klar for Arsenal og Premier League. Les: Edgar Davids er tilbake som manager Slik gikk det ikke, etter returen sommeren 2020 har det nesten ikke blitt noe spilletid overhodet. – På A-laget har det bare blitt bare to kamper og det i Ligacupen.

Solskjær fornøyd med Cavani, men United har ikke skrinlagt Plan A

I høst skjønte United at de trengte noe energi inn i angrepet og vendte seg til slutt til free agent og sauebonde, Edinson Cavani. Dette viste seg å være en god plan B, men ifølge en engelsk overgangsekspert jobbes det hardt videre med den opprinnelige planen. Den langsiktig løsningen har fortsatt til gode å se 30-tallet på bursdagskaken.

Solskjær får et tilbud han bør si ja til

Amad Diallo ble United-spiller fra oktober, men har enn så lenge spilt for Atalanta. Vel, 35 minutter på banen kvalifiserer ikke akkurat til å bli definert som spiller for. Nå får Manchester United et overraskende tilbud fra Serie A-klubben. For hos Atalanta har manager Gian Piero Gasperini fått en utfordring. En konflikt med klubbikonet Papu Gomes har pågått den siste måneden.