Nyheter om Euro


Forvalter etter kraftige kronebevegelser: – Vi holder oss unna

Hedgefond mener kronen er altfor svak mot euro, men tør likevel ikke å vedde på en sterkere krone. Én faktor får skylden.
Les mer om:

Fortsatt vekst i vederlagsinntekter

Forvaltningsorganisasjoner samlet inn 9,2 milliarder euro, viser CISACs «Global collections report 2017»
Les mer om:

Rekordresultat for Marine Harvest

Høge lakseprisar bidrar til å sikre Marine Harvest eit operasjonelt driftsresultat på 194 millionar euro i tredje kvartal. Det er ny rekord for selskapet.
Les mer om:

Myndighetene på Malta utlover 1 million euro i dusør etter journalistdrap

Regjeringen på Malta utlover 1 millioner euro i dusør til den som har opplysninger som kan bidra til oppklaring av attentatet på en kjent journalist i landet.
Les mer om:

I kø for å ta ut 155 euro

Artikkel 155 er blitt et skjellsord for uavhengighetstilhengerne i Catalonia. I dag ble beløp på 155 euro tatt ut av spanske banker som en protest mot den spanske regjeringen.
Les mer om:

- Chelsea og Atlético enige om Costa

Chelsea og Atlético Madrid skal ha blitt enige om en overgang for Diego Costa. Ifølge den spanske avisa Marca skal Atlético betale 55 millioner euro for Costa, og han vil gjennomføre en legesjekk i Madrid i helgen
Les mer om:

Festspillene i Nord-Norge utsatt for omfattende svindel - nå advarer de andre kulturaktører

Festspillene i Nord-Norge, som arrangeres i Harstad, har blitt utsatt for økonomisk svindel, og må nå se på et tap på 82 400 euro. Nå advarer de andre kulturaktører.
Les mer om:

Veland: - Berge går ikke til Sevilla

Det norske stortalentet Sander Berge kommer ikke til å bli Sevilla-spiller i dette overgangsvinduet. Det skriver Viasats ekspert på spansk fotball, Petter Veland, på Twitter nå i ettermiddag. I Spania er overgangsvinduet åpent fram til midnatt, og ifølge ryktene skal Sevilla ha tilbudt Genk 18 millioner euro for Berge, men det stemmer ikke, skriver Veland.

- Mbappé blir trolig klar for PSG i dag

Monacos stjerneskudd Kylian Mbappé er forventet å gjennomføre sin overgang til PSG mandag. Det melder flere franske radiostasjoner 18-åringen skal koste 180 millioner euro. Altså godt over 1,5 milliarder kroner.
Les mer om:

Macron har brukt 240.000 kroner på pudder og brunkrem

I løpet av tre måneder er den franske presidenten blitt sminket for 26.000 euro, eller 240.000 kroner. Nå lover Elysée-palasset å redusere pudder-bruken.
Les mer om:

Rekordhøyt resultat andre kvartal for Marine Harvest

Marine Harvest-konsernet oppnådde i andre kvartal av 2017 et operasjonelt driftsresultat på 198 millioner euro (1,83 milliarder kroner). Samme periode i fjor oppnådde selskapet 149 millioner euro.
Les mer om:

– Nytt bud på Coutinho

FC Barcelona har lagt inn et bud på 125 millioner euro, eller rundt 1,16 milliarder kroner, for Liverpools playmaker Philippe Coutinho. Liverpool har avvist budet, melder BBC.

Paulinho klar for Barcelona

Barcelona har i dag kjøpt den tidligere Tottenham-spilleren Paulinho fra kinesiske Guangzhou Evergrande for 40 millioner euro - det vil si omlag 380 millioner kroner. Den brasilianske landslagsspilleren blir dermed Barcelonas første signering etter at de solgte Neymar til PSG for over 2 milliarder kroner.
Les mer om:

Drømmestart for Neymar – mål og assist i debuten

(Guingamp – PSG 0-3) Det skal godt gjøres å betale tilbake 222 millioner euro, men søndag startet Neymar (25) nedbetalingen.
Les mer om:

- Coutinho har bedt om å bli solgt

Philippe Coutinho skal ha bedt Liverpool-ledelsen om å bli solgt til Barcelona. Det forteller en kilde nær brasilianeren til ESPN. Den spanske storklubben skal nå være villige til å betale 100 millioner euro, altså nesten én milliard kroner, for å sikre seg Coutinho. Tidligere i dag meldte avisa Daily Mail at Barcelona skal ha sendt representanter til England for å forhandle fram en overgang.

Britene vil betale 40 milliarder euro i Brexit-regning

Storbritannia er beredt til å betale opp til 40 milliarder euro til EU for å få balanse i regnskapet når landet trekker seg ut, skriver The Sunday Telegraph.
Les mer om:

Britene vil betale 40 milliarder euro i Brexit-regning

Storbritannia er beredt til å betale opp til 40 milliarder euro til EU for å få balanse i regnskapet når landet trekker seg ut, skriver The Sunday Telegraph.
Les mer om:

Neymar endelig klar for PSG

Neymar har signert en femårskontrakt med Paris Saint-Germain, etter at utkjøpsklausulen hans på 220 millioner euro (to milliarder kroner) ble utløst.
Les mer om:

La Liga nekter å motta Neymar-penger

PSG ble torsdag nektet å utløse Neymar sin utkjøpsklausul på 222 millioner euro, altså litt over 2 milliarder kroner. For ifølge BBC sier La Liga nei til overgangen fordi de mener den bryter UEFAs Financial Fair Play-regler. Men ifølge avisa Marca har egentlig ikke La Liga noe de skulle ha sagt. For det er til syvende og sist FIFA som gir tommel opp eller ned til overgangen.
Les mer om:

La Liga nekter å løse inn Neymar-sjekken

La Liga bekrefter at de har nektet å løse inn sjekken på 222 millioner euro for Neymar.
Les mer om:

Mourinho: – To milliarder for Neymar er ikke dyrt

Manchester United-manager José Mourinho synes ikke de 222 millioner euro Paris Saint-Germain vil betale for Neymar er dyrt.
Les mer om:

Man Utd bøtelagt av UEFA

Manchester Uniteds Phil Jones må stå over to kamper i Europa og har fått 5000 euro i bot av UEFA for å ha kommet med fornærmende kommentarer mot en dopingkontrollør etter 2-0-seiren over Ajax i Europa League-finalen i mai. Det melder UEFA i en pressemelding nå i ettermiddag. Også Daley Blind har fått en bot på 5000 euro for å ikke ha møtt opp til dopingkontroll så raskt som mulig etter finalen.
Les mer om:

United straffes etter brudd på antidopingreglene i Europa League-finalen

Manchester United straffes med en bot på 10.000 euro og to kampers suspensjon for Phil Jones etter brudd på dopingkontroll-reglene i europaligafinalen.

- Barcelona har gitt opp Neymar

Barcelona skal nå ha gitt opp å beholde Neymar. Sportsavisa Mundo Deportivo melder i dag at brasilianeren skal på medisinsk sjekk hos PSG i morgen, og at det bare er et tidsspørsmål før han blir klar for den franske storklubben. Neymar vil da koste 222 millioner euro, det vil si litt over 2 milliarder kroner, og han vil med det bli tidenes dyreste fotballspiller.
Les mer om:

Byr to milliarder for Neymar

Den styrtrike franske toppklubben PSG har møtt Neymars ukjøpsklausul på vanvittige 222 millioner euro. Det tilsvarer nesten 2,1 milliarder kroner. Mer på TV2.no.
Les mer om: