Nyheter om Euro


Manchester United forbereder bud etter positive samtaler

Manchester United har tatt kontakt med agenten for Parma-sensasjonen Dejan Kulusevski, men de møter konkurranse fra to italienske giganter. Kulusevski har vært en av de virkelig store overraskelsene i Serie A denne sesongen etter å ha blitt sendt på utlån til Parma fra Atalanta.

Aftonbladet: Millionkupp på Arlanda flyplass

Ifølge svenske medier har mannen forklart at han skulle frakte én million euro i kontanter på oppdrag for et verditransportfirma. På utsiden av taxien ventet ranerne.
Les mer om:

Barcelona gjør 17 åring til en av verdens mest verdifulle spillere

Det kommer ikke som spesielt overraskende at Barcelona øker lønna og lengden på kontrakten til deres 17 år gamle supertalent Ansu Fati, det som overrasker er verdien de setter på ham. Barcelona forlenget onsdag kontrakten med stortalentet Ansu Fati. Les: Alisson kjente knapt igjen Mohamed Salah fra Roma-tiden Ansu Fati https://t.co/MtVXbPrx3j — FC Barcelona (@FCBarcelona) December 4, 2019 Den 17 år gamle offensive spilleren har fått en forbedret og utvidet kontrakt frem til sommeren 2022 med en opsjon på to år til.

Gareth Bale får golfforbud under EM

Alle vet at en skikkelig sving med kølla kan føre til strekkskader, spesielt hvis du kommer litt opp i åra.

Kriserammede Alitalia får 4 milliarder i lån fra staten

Den italienske regjeringen godkjente mandag et lån på 400 millioner euro, over 4 milliarder kroner, til det kriserammede statlige flyselskapet Alitalia.
Les mer om:

Reuters: Journalistdrap ble betalt med 150.000 euro

Drapet på journalisten Daphne Caruana Galizia ble bestilt og betalt med 150.000 euro, har en av de tiltalte forklart i avhør på Malta.
Les mer om:

Reuters: Journalistdrapet på Malta ble betalt med 150.000 euro

Drapet på journalisten Daphne Caruana Galizia ble bestilt og betalt med 150.000 euro, har en av de tiltalte forklart i avhør på Malta.
Les mer om:

- Betalte for journalistdrap

Drapet på journalisten Daphne Caruana Galizia ble bestilt og betalt med 150 000 euro, har en av de tiltalte forklart i avhør på Malta.
Les mer om:

Dusør for tips om juvel-kupp

Tysk politi utlover en halv million euro i dusør for tips som fører til oppklaring av juveltyveriet i Dresden.
Les mer om:

Ikke lenger på lønnstoppen

Ada Stolsmo Hegerberg blir ikke lenger verdens best betalte kvinnelige fotballspiller når australske Samantha Kerr kommer til Chelsea på nyåret, melder France Football. Det velrenommerte fotballmagasinet hevder å ha kilder på at Kerr får mer i lønningsposen i London enn Hegerberg har i Lyon. Kerr signerte nylig en to og et halvt år lang kontrakt med Chelsea. Der blir hun lagvenninne med Maren Mjelde, Maria Thorisdottir og Guro Reiten. Ifølge France Football vil Kerr få en årslønn i Chelsea på 480.000 euro, tilsvarende i underkant av fem millioner norske kroner, før skatt. (NTB)

EU bremser kyllingflom fra Ukraina – har tjent 52,6 milliarder euro på handelen

EU-parlamentet vedtok tirsdag å begrense kyllingimporten fra Ukraina. På ti år har EU netto tjent 52,6 milliarder euro på varehandelen med Ukraina.
Les mer om:

PREMIEPENGER: Visma Ski Classics 2019/2020 – Over 5 millioner kroner

Premiepotten i vinterens Visma Ski Classics er større enn noensinne og for første gang i historien overstiger den 500.000 euro.
Les mer om:

Napoli har startet å straffe spillerne sine

Napoli har sluttet å vinne kamper, forholdet mellom manager og eier er på frysepunktet og nå har klubben begynt å straffe spillerne side. Allan Marques Loureiro bedre kjent som «bare» Allan fikk en bot på 200 000 euro for hans sammenstøt med eier og president  Aurelio De Laurentiis ‘sønn Edo. Presidenten plasserte nylig troppen sin i «straffetrening» uken før den internasjonale pausen, men et mytteri mot avgjørelsen og trøbbel etter Champions League-kampen mot RB Salzburg får etterspill. Les: Solskjær: «Forskjellen fra forrige sesong er enorm» Allan er den spilleren som blir hardest rammet, se

Spania og Frankrike: Har beslaglagt flere hundre eiendommer fra «Slakteren fra Hama»

En spansk dommer vil ha Rifaat al-Assad, og blant andre hans åtte sønner, tiltalt for hvitvasking for rundt 600 millioner euro gjennom eiendomskjøp.
Les mer om:

Ryanair dømt i bagasje-tvist

En domstol i Spania har dømt Ryanair til å betale tilbake 20 euro til en passasjer som ble avkrevd gebyr for å ta med seg en liten koffert som håndbagasje.
Les mer om:

«Wales. Golf. Madrid – In that order»

Vi koser oss mer og mer over Wales store sønn Gareth Bale sin stadige synlige forakt for maktpersoner i Real Madrid og fansen som blindt følger klubben. – I går ble det klart at Wales kom til EM og det fordrer selvsagt skikkelig feiring. En luring hadde laget et stort flagg med teksten «Wales. Golf. Madrid – In that order» som Real Madrid stjerne Gareth Bale hadde ingen problemer å feire med. Wales hadde akkurat slått Ungarn 2-0 med to mål i første omgang av Juventus spiller Aaron Ramsey.

Leipzig-sjef med Haaland-flørt

Det tyske bundesligalaget RB Leipzig kan være ut etter Erling Braut Haaland. Klubbens sportsdirektør Markus Krösche sier nemlig følgende til Bild: – Gutten er en veldig god spiller. Han gjør en eksepsjonelt god jobb både i ligaen og i mesterligaen, sier Krösche til avisen. Han forteller videre at Leipzig, som har samme eiere som Haalands nåværende klubb Red Bull Salzburg, allerede har begynt å legge overgangsplaner for 2020.
Les mer om:

Jose Mourinho fikk Tottenham-jobben etter Max Allegri sa nei takk

Rapporter i Italia hevder tidligere Juventus manager Massimiliano Allegri har tenkt til å holde på løfte til seg selv ved å ta et år fri og dermed falt valget for Tottenham på Jose Mourinho. Allegri var blant de tidlige favorittene til å erstatte sparkede Mauricio Pochettino, sammen med Mourinho og Napoli-trener Carlo Ancelotti. Les: Arsenal og Manchester United i kappløp for Merih Demiral Gazzetta dello Sports Nicolo Schira uttaler imidlertid at Allegri ikke vil rokke ved sin beslutning om å ta et år fri. Det skal ikke stå på penger i ferieåret, 52-åringen er fortsatt på kontrakt med Juventus

Arsenal og Manchester United i kappløp for Merih Demiral

Man kan si at den tyrkiske landslagsstopperen Merih Demiral har hatt uflaks da han etter en fantastisk sesong for Sassuoli ble kjøpt av Juventus rett før de overraskende kapret Nederlands supertalent Matthijs de Ligt. – Resultat kun 90 minutter spilt for Juventus i Serie A. 21-åringen fikk kun et halvt år i Sassuolo før Juventus snappet ham opp i juli. Siden har det bare blitt én seriekamp for stopperen med en fortid i Alanyaspor og portugisiske Sporting.

«Jeg kommer til å bli verdt 700 millioner»

Livet til Krzysztof Piatek har gjennomgått en ekstrem forvandling etter han kom til Serie A, først til Genoa og deretter til AC Milan. «Neste gang jeg bytter klubb, vil jeg være verdt 70 millioner euro.» De siste 18 månedene har vært en virvelvind for 24-åringen, da han begynte i Genova sommeren 2018 for betalte de 4,5 millioner euro for deretter å selge han til AC Milan i januar for 35 millioner euro pluss  3 millioner euro i bonuser. Les: Edwin van der Sar tenkte ikke på at kontrakten hans gikk ut på dato «Da jeg flyttet til Milan, skjedde det så raskt at jeg aldri en gang stoppet for å spør

700.000 kroner til å styrke ungdoms identitet og stolthet

Kvensk og karelsk minoritetsungdom i Norge, Sverige og Finland skal få lov til å styrke sin stolthet, identitet og tilhørighet. Nordisk ministerråd har bevilga 70.000 Euro eller rundt 700.000 kroner til et grenseoverskridende prosjekt.

Sportsdirektør: «Vi er klare for Zlatan!»

Når nyttårsfyrverkeriet sendes opp i USA er Zlatan på vei til ny klubb. Vi krysser fingrene for comeback til Old Trafford, kriserammede AC Milan trenger supersvensken, mens de i Bologna er de overbevist om at Zlatan velger dem. Javel? Vi lar Serie A-klubbens sportsdirektør Riccardo Bigon fortelle: -Det er kun halvannen måned til transfervinduet åpner. Ibrahimovic og manageren vår, Sinisa Mihaljovic, har et virkelig sterkt personlig forhold.

Cardiff har på plass erstatter til Neil Warnock

Warnock har hatt litt av en berg-og-dalbane tur hos Cardiff.

Vil ha 18 millioner euro for Chris Smalling

Manchester United krever 18 millioner euro fra Roma for å gjøre forsvarer Chris Smallings låneopphold permanent, ifølge Tuttosport. Smalling reiste til «den evige by» i sommeren, og har vært en av de beste forsvarerne i Serie A denne sesongen. – Det er derfor litt merkelig Manchester United har satt en forsiktig prislapp på 18 millioner euro for å gjøre overgangen permanent i slutten av sesongen. Til tross for den «lave prisen» jobber Roma-sjef Gianluca Petrachi med å få prisen ytterligere ned.

Sverige tar følge med Spania til EM

Det hjalp lite for Norge å vinne 4-0 mot Færøyene på hjemmebane i går. Etter at Sverige vant 2-0 borte mot Romania er de klare for sommerens sluttspill på bekostning av oss.