Nyheter om Euro


Henter ettertraktet Lokomotiva Zagreb keeper

Atletico Madrid skal ha ha oppnådd en avtale med Lokomotiva Zagreb om å signere den kroatiske målvakten Ivo Grbic. Grbic sies å ha avslått et tilbud fra nyopprykkede West Bromwich Albion, hvis manager og landsmann Slaven Bilic kjenner godt fra Kroatias ungdomslag. (Slaven var landslagssjef i seks år etter å ha ledet U21 i to år før det) Les: Barcelona har fått tilbudet om å danne historiens råeste angrepsduo Kroatiske medier melder at Atletico vil betale mellom 4,5 og seks millioner euro for den 24 år gamle målvakten.

Reisegiganten Tui får nytt statlig milliardlån

Den tyske reiselivsgiganten Tui har sikret seg et nytt kriselån på 1,05 milliarder euro. Det underliggende kvartalsresultatet endte 1,1 milliarder i minus.
Les mer om:

Stor bekymring for Liverpool! Manchester City blar opp mer for Bayern-stjerne

Det var en gjensidighet mellom magiker Thiago Alvantara, som ønsker å spille for manager Jürgen Klopp og Liverpool som til tross for å «ikke skulle kjøpe noen» i sommer bestemte seg for at Bayern München midtbanespilleren var unntaket som bekreftet regelen. Liverpool ble dypt bekymret da de oppdaget at Manchester City nå har los på Thiago Alcantara og er villige til å bla opp mer enn den tyske storklubben krever. Les: Vil selge alle unntatt en!

Reisegiganten Tui får nytt statlig milliardlån

Den tyske reiselivsgiganten Tui har sikret seg et nytt kriselån på 1,05 milliarder euro. Det underliggende kvartalsresultatet endte 1,1 milliarder i minus.
Les mer om:

Reisegiganten Tui får nytt statlig milliardlån

Den tyske reiselivsgiganten Tui har sikret seg et nytt kriselån på 1,05 milliarder euro. Det underliggende kvartalsresultatet endte 1,1 milliarder i minus.
Les mer om:

Reisegiganten Tui får nytt statlig milliardlån

Den tyske reiselivsgiganten Tui har sikret seg et nytt kriselån på 1,05 milliarder euro. Det underliggende kvartalsresultatet endte 1,1 milliarder i minus.
Les mer om:

Basel keeper har signert for Montpellier

Montpellier har fullført signeringen av FC Basel nummer én Jonas Omlin på en fireårig avtale. 26 år gamle Omlin slutter seg til Ligue 1 laget for et sted mellom 5 og 6 millioner euro.

Selg, selg og selg: Alt er som før

Da Real Madrid røk ut av Champions League var det mange som regnet med at klubben ville gire opp pengebruken og sikre seg noen nye talenter. – Desverre, mener mange fans er alt som før, mantra er Selg, Selg og Selg Marca stiller spørsmålet: Skal ikke Real Madrid signere noen i sommer? Les: Roma nekter å selge Patrik Schick har norsk erstatter i kikkerten Real Madrids eliminering fra Champions League vil ikke endre deres overgangspolitikk i sommer.

Roma nekter å selge Patrik Schick har norsk erstatter i kikkerten

BILD melder at den tyske storklubben RB leipzig har fått en kald skulder av Roma i deres forsøk på å gjøre låneavtalen med Patrik Schick permanent. – Manager Julian Nagelsmann har et sterkt ønske om å beholde sin tsjekkiske angriper, men har erkjent at det ikke blir hverken en forlengelse eller kjøp. Nå har de gått videre til Alexander Sørloth som har vært genial for den tyrkiske klubben Trabzonspor på lån fra Crystal Palace. – Det er liten tvil om at den tidligere Rosenborg spissen har hatt sitt definitive gjennombrudd denne sesongen.
Les mer om:

Bekreftet: Bayern München har sluppet midtbanespiller

Mens fotballverden venter på hva som skjer med Thiago Alcantara, har Karl Heinz Rummenigge bestemt seg for å slippe Javi Martinez. I motsetning til Thiago, har Martinez stått på sidelinjen denne sesongen da Bayern har fosset frem til Bundesliga-tittel og står som favoritt til å hente Champions League-trofeet tilbake til München. Les: Alexander Sørloth gullkalv i flere hundre millioners-klassen for Trabzonspor Den spanske spilleren ble hentet til Bundesliga fra Atletico Bilbao i 2012.

Liverpool henter «den neste Neymar» i Brasil

Premier League mesterne snakker med den brasilianske klubben Vasco da Gama om spissen Talles Magno som har en drøm, spille for Jürgen Klopp. 18 år gamle Talles Magno introduserte seg selv for verden som var en del av Brasil-troppen som vant verdensmesterskapet U-17 i fjor.

Barcelona-stjerne topper Manchester United liste over tre Sancho-alternativer

Manchester United har forsøkt å få til en avtale for Jadon Sancho i lengre tid, de har kommet såpass langt at spilleren selv vil til Old Trafford, men Borussia Dortmund firer ikke en millimeter på prisen som oppleves som for høy for alle andre enn den tyske storklubben. Det er fortsatt en god stund igjen av overgangvinduet, men Borussia Dortmund hadde som krav at en eventuell avtale skulle være ferdig før deres treningsleir startet, vel den har startet uten at en avtale er landet.

Conte har kastet seg inn i kampen om sin 4. Manchester United-spiller!

Eks United-spiller Lukaku har vært enorm foran mål, eks United-spiller Ashley Young har vært en klippe og general, Eks United-spiller Sanchez har vært… mer lovende enn på Old Trafford. Når Inter med tre utsøtte spillere fra Prosjekt Solskjær truet Juventus helt inn i Serie-kampen og sendte Bayer Leverkusen ut av Europaligaen på mandag, da er det ikke rart hvis Conte er sulten på mer. Så hvem gjenstår å hente til Milano? Ifølge Gazzetta dello Sport har Inter nå kastet seg inn i kampen om Chris Smalling.

Dybala i nok en byttehandel

Zidane ble sendt ut av Champions League, men beholdt jobben på sesongens La Liga-trofé og gamle meritter. Maurizio Sarri sikret Juventus seriegull, forsvant ut av CL – selv med to Ronaldo scoringer i siste kampen. Den tidligere Chelsea-manageren måtte gå etter én sesong.

Hva om Coutinho slår ut Barcelona fra Champions League?

Barcelona møter Bayern München i kvartfinalen i Champions League fredag ​​14. august i Lisboa i en kamp hvor brasilianske Philippe Coutinho kan spille mot sin moderklubb. Et stor takk for sist Brasilianeren er på utlån hos Bayern, som har bestemt seg for å ikke benytte seg av 120 millioner euro opsjon for å kjøpe midtbanespilleren.

Tyskland gir 10 millioner euro til Libanon

Tysklands utenriksminister Heiko Maas kunngjør at landet gir 10 millioner euro i hjelp til Libanon etter eksplosjonen i Beirut tidligere i uken.
Les mer om:

Tyskland gir 10 millioner euro til Libanon

Tysklands utenriksminister Heiko Maas kunngjør at landet gir 10 millioner euro i hjelp til Libanon etter eksplosjonen i Beirut tidligere i uken.
Les mer om:

Henter erfaren spiss med over 250 Bundesliga-kamper

Union Berlin landet 11.plassen i sin aller første sesong i Bundesliga. Manager Urs Fischer har fått oppdraget om å befinne seg på øverste halvdel av tabellen, det må gjøres uten de helst store stjernene. Union Berlin bekrefter at de har kapret den tyske erfarne spissen Max Kruse gratis, hans avtale med tyrkiske Fenerbahce gikk ut på dato for litt over en måned siden. -Transfermarkt mener Kruse sin verdi er 8,5 millioner euro.

Italias regjering vedtar koronapakke og åpner cruisetrafikken

Italias regjering har vedtatt en tiltakspakke på 25 milliarder euro for å få fart i økonomien, og åpner for cruisetrafikk fra 15. august.
Les mer om:

Skrtel forteller 58 millioner pund Liverpool mål å kjempe for å bli i Italia

Den tidligere Liverpool-forsvareren Martin Skrtel mener Milan Skriniar bør fortsette i Inter Milan og kjempe for sin fremtid på San Siro. -Liverpool viser interesse for Skriniar, Jurgen Klopp ser på han som en perfekt erstatter Dejan Lovren. Gazetta hevder de røde har samlet et dossier om midtbacken.

Jobber med en Ter Stegen avtale

Barcelona vet de sitter på en av verdens beste og mest ettertraktede keepere i tyske Ter Stegen. – Og når klokka tikker mot utløp av kontrakten samtidig som lønna er vesentlig lavere enn keepere han kan sammenligne seg med og klubber er i generelt kaos er det helt ok å bli nervøs. Marc-Andre ter Stegen er på nippet til å signere en femårskontrakt med Barcelona, melder Mundo Deportivo og gir med det litt lettelse i fansens nervøsitet. Les: Mallorca har ansatt ny manager Den tyske internasjonale keeperen vil se i at hans verdi på Camp Nou gjenspeiles i lukrative og friske vilkår.
Les mer om:

Borussia Dortmund-direktør Hans-Joachin Watzke: «Har ikke snakket med Manchester United»

De siste ukene har vi kunnet lese at Borussia Dortmund og Manchester United skal ha sittet i intense forhandlinger om Jadon Sancho, det kommer i skarp kontrakt med hva direktør Watzke har å si. Hans-Joachin Watzke kan fortelle det overhodet ikke har vært noen kontakt mellom partene, hverken direkte eller gjennom mellommenn. – Den personlige avtalen mellom Sancho og United skulle være i boks og klubbene skulle være enige om summen med Manchester United ønsker å dele 120 millioner euro i tre betalinger.

Smekker en 3 milliarder kroner utkjøpsklausul på nykjøpt spissvidunder

Man trenger ikke være en fotballekspert med flere år bak seg i kommentatorstolen hos TV 2 for så skjønne at Barcelona har tenkt å beholde Sao Paulo spissvidunder Gustavo Maia lenge. I dag har klubben annonsert overgangen og en utkjøpsklausul som beviser at de har lært av Neymar fadesen.

Startet med en ombygd Renault: Her er fremtidens solcellebil

To tyske kompiser hadde en idé om å lage en rimelig bil drevet av solcellepaneler. Nå er prototypen klar, og i løpet av to korte måneder har duoen hentet inn 53 millioner euro, tilsvarende over en halv milliard kroner. Men veien dit har ikke vært enkel.
Les mer om:

Sky Sports: Liverpool kan redde overgang med byttehandel

Jürgen Klopp har selv sagt at det ikke blir så mye sprell i løpet av dette overgangsmarkedet, men motivasjonen er stor for å hente inn en backup for Andy Robertson på venstresiden. En av de heteste kandidatene til denne viktige rollen hos Liverpool ligger i Championship. Ifølge Independent har Klopp pekt ut Norwich-spilleren Jamal Lewis som potensiell hel Liverpool-ved.