Nyheter om Euro


Liverpool ber om noen få millioner ekstra

Det er helt tydelig at nyopprykkede Nottingham Forrest har tenkt å bli værende i Premier League. – De har sikret seg en av Englands beste keepere med en låneavtale for Dean Henderson. – «Skogvokterne» har satt klubbrekord da de i helgen betalte 20 millioner euro for Taiwo Awoniyi som forlot Liverpool i fjor sommer i en overgang fra Union Berlin. Nottingham Forrest manager Steve Cooper ønsker seg det walisiske stortalentet Neco Williams, de har allerede lagt inn et bud, et bud Liverpool har sagt nei til.

Barcelona får 2 milliarder! – Er som en dråpe i havet

Det hjelper selvsagt å få inn to friske milliarder, men det rekker ikke hele veien for Barcelona som i mange år har brukt gullkortet helt uten å tenke på at en dag, som ikke er så vakker, må det hele betales tilbake. I forbindelse med salg av tv rettigheter mottar Barcelona 207 millioner euro, som de har tenkt til å bruke på spillerkjøp. Med andre ord, ikke betjene gjelden på godt over 10 milliarder.

Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League

Et låneopphold i Wolverhampton sesongen 2020/21 var det som skulle løfte Vitinha som i en årrekke ble sett på et av Portugals største talenter, mulighets det største siden Ronaldo. Omtalen av ungguttens smarthet var overveldende: «Vitinha spiller sjakk, mens andre spiller kinasjakk» Hans prestasjoner på midtbanen har brakt 22 åringen inn som en fast del av det portugisiske landslaget, til Premier League og nå til Paris Saint-Germain. Midtbanespilleren har signert en kontrakt som strekker seg til 2027.

Prisene i eurosonen har aldri steget mer enn i juni

Prisveksten i landene som bruker euro stiger mer enn fryktet til 8,6 prosent i juni.
Les mer om:

PSG bekrefter kjøpet av ny midtbanespiller

Paris Saint-Germain har blitt enige om en avtale om å signere den portugisiske midtbanespilleren Vitinha, ifølge Fabrizio Romano. Porto-stjernen flytter til Paris på en femårsavtale. PSG har aktivert en utkjøpsklausul i kontrakten på 40 millioner euro! FORLATER PSG: Mauricio Pochettino får gigantisk sluttpakke Official and here we go confirmed. Vitinha joins Paris Saint-Germain as first signing of Luís Campos, deal completed for €40m fee to Porto. Contract until June 2027.

Mauricio Pochettino presset igjennom en gigantisk sluttpakke

Den argentinske manageren var fullstendig uenig i betraktningene til den nyansatte sportsdirektøren i Paris Saint-Germain Luis Campos at den franske klubben trenger en ny manager for å vinne Champions League. – Når han i tillegg peker på kompis og tidligere kollega i Lille Christophe Galtier og ikke Zinedine Zidane blir det fullstendig uforståelig. Det er et år igjen av Mauricio Pochettino sin avtale med Paris Saint-Germain. – Den argentinske manageren ble tilbudt 60 millioner kroner for 14 dager i det som av de fleste må sies å være en fet sluttpakke.

Da er Barcelona klare for Lewandowski!

Barcelona gir ikke fra seg rettigheter til fremtidige inntekter frivillig, men er nå så hardt presset opp mot veggen at all aktivitet på overgangsmarkedet er satt på vent. På torsdag kom bekreftelsen på at ferskes euro sprøytes inn i klubben. Sixth Steet overtar ti prosent av Barcelonas TV-rettigheter for de neste 25 sesongene. Dermed sprøytes 267 millioner euro direkte inn i klubbkassa (vi er spente på hvor mye kreditorene får fingrene i).

Dortmund klare for å selge Bellingham

Jude Bellingham er kanskje verdens mest ettertraktede tenåring. Borussia Dortmund-talentet kommer ikke til å forlate klubben i løpet av sommerens overgangsvindu. Den unge engelske landslagsspilleren, som har sett lagkameraten Erling Haaland flytte til Man City, bekreftet nylig at han vil spille foran den «gule veggen» også i 2022-23-sesongen. LES: Manchester City henter tilbake Maresca «Jeg ser virkelig frem til neste sesong,» sa Bellingham til Ruhr Nachrichten. «Jeg gleder meg til det endelig begynner.

Tommelen opp!

Absolutt alt lå til rette for suksess da Chelsea hentet den belgiske spissen Romelu Lukaku fra de regjerende seriemestre Inter Milan sist sommer. – Det gikk trått og den siste tiden har Lukaku jobbet aktivt for å få til en retur til Inter Milan. Nå er det endelig tommelen opp. Både Inter og Chelsea bekrefter at Romelu Lukaku går på lån til den italienske storklubben neste sesong. – Lånebeløpet sies å være 8 millioner euro.

ESPN: Planen lagt for Griezmann

Da Antoine Griezmann ble lurt over til Camp Nou fra rival Atletico, var den franske forwarden en av de vasseste i La Liga foran motstandernes mål. Vi vet ikke om det var «fotballkarma», men overgangen på 120 millioner euro Barcelona definitivt ikke hadde råd til å gjennomføre i 2019, har ikke gitt den katalanske klubben noen sportslig glede. Fra å hamre inn scoringer i Atletico-drakt, ble akklimatiseringen til Barca-fotball overraskende kronglete. Hele første sesong lurte Griezmann på hva rollen hans skulle være i forhold til spillet som ble lagt opp rundt Lionel Messi.

Enig med Skriniar, Sanches og Scamacca

Get French Football News forteller om noen svært aktive dager etter at Campos overtok som sportsdirektør i Paris Saint-Germain. Ikke bare bytter han manager og forsøker å pushe Neymar på Chelsea. – Han har også noe svært spennende kjøp på gang. Nå skal den franske storklubben landet tre personlige avtaler: Renato Sanches tok fotballverden med storm da han herjet for Portugal da de vant fotball-EM i 2016. – Han var med på alt som skjedde på banen, samtidig som han kontrollerte midtbanen.

Lettet Dortmund bare krever 1,2 milliarder

Manchester United jobber intenst for å få til en forhåndsavtale for det som må være Englands største talent 19 år gamle Jude Bellingham. Ideen er å lande en avtale for neste sommer slik at verken Real Madrid eller Liverpool han komme dem i forkjøpet slik de har flere ganger den siste tiden. Selv om Jude Bellingham bare er 19 år gammel, har han allerede spilt 134 kamper på elitenivå. Dortmund-midtbanespilleren har også 15 landskamper med England på merittlisten. Det er dermed ikke vanskelig å forstå den store interessen som er rundt 19-åringen. – Med det skjer ikke i sommer!.

Prins Charles under etterforskning – har mottatt flere millioner euro fra sjeik

The Sunday Times har avslørt at Prins Charles har mottatt totalt tre millioner euro i kontanter, over tre betalinger, fra en tidligere qatarsk statsminister. Nå etterforskes betalingene.
Les mer om:

Krever Harry Maguire for å slippe Frenkie de Jong

Hvis vi ser hva Manchester United kaptein Harry Maguire har levert på banen siden han sist sommer på ferie ble arrestert i Hellas, skal vi innrømme kravet fra Barcelona er uventet. Det handler om mer enn økonomi nå som Barcelona ønsker å selge Frenkie de Jong. – Han leverer og manager Xavi Hernandez er fornøyd, men han ble aldri den superstjernen alle håpet han skulle bli etter overgangen fra Ajax sommeren 2019. Det er ingen hemmelighet at Manchester United ønsker seg den 25 år gamle midtbanespilleren, de er villige til å betale.

Luis Campos bryr seg ikke om hva innkommende PSG manager måtte mene! -Har kuttliste på 10 spillere

Til tross for at Paris Saint-Germain sin nye sportsdirektør aktiv arbeider for å hente inn en kompis som ny manager har den genierklærte fotballederen ikke tenkt til å vente med sin kuttliste til han er på plass. Denne sommeren vil mange forlate Parc des Princes, tidligere sportsdirektør Leonardo fikk sparken fordi han ikke klarte å avsette spillere etter hvert som det kom inn superstjerner, den fellen har tydeligvis ikke Campos tenkt å gå i.

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen tre millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times.
Les mer om:

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen tre millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times.
Les mer om:

Dette hadde ikke skjedd på 13 måneder: Lørdag skjedde det

HÄRMÄ: Etter ti strake seire kom tapet for fenomenet Odd Herakles i Finland lørdag. 12-åringen gjorde et nytt strålende løp, men finske Evartti ble for sterk denne gang. Annenplassen var verdt hele 20 000 euro.
Les mer om:

Chelsea klare til å tilby penger pluss Timo Werner og Christian Pulisic

Sky Sports melder at Chelsea ønsker å kjøpe den 22 år gamle nederlandske superstjernen Matthijs de Ligt fra Juventus. Da den den gamle dame kjøpte backen fra Ajax for 85 millioner euro sommeren 2019 var det mange som reragerte på prisen, spesielt da De Ligt hadde store tilpasningsproblemer til langt ute i første sesong. Chelsea er i ferd med å sette verdensrekord for en forsvarsspiller og vil møte utkjøpsklausulen på 120 millioner euro, men alt vil ikke komme i form av penger.

Liverpools toppscorer i FA-cupen og Carabao-cupen er solgt

Det var ingen stor overraskelse det som Sky Sports melder, nemlig at Liverpool har solgt japanske Takumi Minaminos til tross for at han levert så det holder her eneste gang han slipper til å gressmatta.

Telegraph: Chelsea har siktet seg inn på 6 ville signeringer

Ny eier Todd Boehly har satt seg i styrelederstolen og tar like godt jobben som sportsdirektør-vikar i samme slengen. Mye sier oss at vinden ikke løyer på Stamford Bridge før det blir blåst ut restene etter Abramovich. Ifølge Telegraph har Thomas Tuchel blitt lovet opp mot seks nysigneringer i sommer. Den engelske avisen hevder Boehly har funnet frem rundt 200 millioner pund for å gi manageren verktøyet til å utfordre City og Liverpool om tittelen igjen.

Nå gjenstår det bare å finpusse betingelser før Gabriel Jesus er Arsenal spiller

For noen dager siden hadde folkene til Gabriel Jesus og Arsenal den gode samtalen og ble i prinsipp enige om de personlige betingelsene. – Det var da en liten hake, hvis overgangen fra Manchester City ble fryktelig dyr ville det måtte gjenspeiles i den personlige avtalen. Etter tøffe forhandlinger har Arsenal og Manchester City har blitt enige om en pris for Gabriel Jesus på 45 millioner euro.

Kroatia får euro neste år

Fra og med neste år blir euro valutaen i Kroatia. Dermed blir de det 20. landet som tar i bruk EU-valutaen.
Les mer om:

Goal: Tottenham klar med bud på Harry Kane-erstatter

Få om ingen i Premier League kan matche Harry Kane på sitt beste. 2020/21-sesongen var Big Harry på topp med assists og scoringer. Forrige sesong ga overgangs-kaoset forrige sommer måltørke de første månedene, 27 scoringer (17 i Premier League) viser likevel at 28-åringen fortsatt har magiske evner foran motstandernes mål. Spurs-direktørene vet likevel at det nærmer seg en slutt på arbeidsforholdet. Sadio Mané trengte nye utfordringer etter seks år hos Liverpool og gir seg på topp. Robert Lewandowski trygler om å slippe unna Bayern etter å ha levert 344 scoringer for klubben.