Nyheter om Euro


Vålerenga har solgt Chidera Ejuke

Chidera Ejuke har spilt seg til å bli en av de aller viktigste spillerne i Vålerenga og nå har de solgt han for bare 2 millioner euro til Heerenveen.  Ejuke har skrevet under på en fireårskontrakt. «Jeg er veldig takknemlig for årene jeg har vært her, og ønsker alle sammen masse lykke til videre.

Saksøker påståtte ofre: - Var for å tjene penger

Wade Robson og James Safechuck blir saksøkt for en symbolsk sum på én euro, for å ha «ødelagt minnet etter den døde» Michael Jackson.
Les mer om:

Hva med å revurdere John Arne Riise?

Ting kan egentlig ikke bli stort verre i Strømsgodset. – Etter dagens 2 – 1 tap på Åråsen skal man lete lenge etter lyspunkter på et lag som bobler over er personlige feil.- Strømsgodset har like mye selvtillit som en liten gutt første skoledag.  Vi er faktisk litt imponert over sportssjef Jostein Flo på vei hjem til VG faktisk klarer å ha en positiv tone: «Det gjøres for mange personlige feil, altfor mange. Og selv om det er fremgang, du ser at kollektivet begynner å komme nå, så fortsetter motgangen.

Budkamp om Chidera Ejuke

I går fikk vi vite at den nederlandske bakgårdsklubben Heerenveen har lagt inn et bud pålydende to millioner euro for Vålerengas Chidera Ejuke.  Nå har ifølge Score Nigeria flere kommet på banen noe som kan VIF ende opp med enda mer penger for angrepsspilleren. Nettstedet skriver at den tyrkiske storklubben Besiktas står klar med sjekkheftet og kommer til å gi et enda bedre bud til Oslo-klubben. De skriver imidlertid ikke hvor mye det dreier seg om.
Les mer om:

Franske fans saksøker Michael Jackson-anklagerne – for én euro

Wade Robson og James Safechuck blir saksøkt etter å ha fortalt om sine opplevelser med Michael Jackson i dokumentaren «Leaving Neverland».
Les mer om:

Forferdelig nedgradering av Haitam Aleesami sin tidligere klubb

Den italienske klubben Palermo blir tvunget ned i Serie D på grunn av økonomisk og ledelsesmessig rot. – Det er som folk som kan alfabetet skjønner det fjerde beste nivået i den italienske serien. Den skriver den italienske fotballforeningen (FIGC) på sin hjemmeside. Den norske landslagsspilleren Haitam Aleesami var Palermo-spiller helt til for fire dager siden, men han kom seg ut i tide.

Kylian Mbappé topper mest verdifulle under 21 lista igjen.

Det overrasker absolutt ingen at Paris Saint-Germain angriper Kylian Mbappé også i år topper lista over de mest verdifulle under 21 år, den den franske superstjernen fyller 21 år i desember så snart får andre sjansen.  VM-vinneren er verdsatt til hele 261,6 millioner euro. Det tilsvarer ca. 2,5 milliarder kroner. Det er engelske spillere som dominerer Soccerex-oversikten (du ser det hele i PDF versjon på linken).

Melder om giganthandel, blir presentert senere i dag

I dag betaler Barcelona 120 millioner euro for Atlético Madrid sin franske superstjerne Antoine Griezmann. – L’Equipe skrev allerede på torsdag at betalingen var fullført, men den offisielle presentasjonen av Griezmann vil ikke komme før La Liga bekrefter betalingen. Og ifølge El Mundo Deportivo vil det skje i dag. Griezmann kan imidlertid ikke bli presentert på stadion da gresset på Camp Nou for tiden blir erstattet. Derfor, som målvakten Neto, som ble kjøpt tidligere i uken, må han vente til testskampen mot Arsenal den 4.

Jakter Everton-midtbanespiller

Idrissa Gana Gueye sin tid i Everton kan nærme seg slutten. Ifølge L’Equipe har Paris Saint-Germain lagt inn et bud på 30 millioner euro for midtbanespilleren. Sommeren 2015 kom senegaleseren fra den franske klubben Lille til Aston Villa, men ble bare der i en sesong før overgangen til Everton ble et faktum. Les: Arsenal skuffet over Laurent Koscielny Pariserne skal angivelig ha vært interessert i senegaleseren siden i vinter, og nå skal forhandlingene være offisielt i gang. Les på Popidol: Netflix kutter ned på røyking

Sindre (25) leder EM – må levere matkasser for å holde liv i satsingen

Nå kan Sindre Furuseth kjøre inn 100.000 euro i premiepenger.
Les mer om:

PSG har gitt opp Neymar – nå står Mbappé for tur

Mens fotballverden jobber med å analysere eksplisitte og implisitte signaler fra Neymar, senior og PSG for å forutse hva som skjer med den brasilianske superstjernen i sommer, heller sportsdirektøren mer olje på bålet i Paris. "Neymar can leave, if there is an offer that suits everyone." PSG's sporting director has spoken. Read: https://t.co/8vl82ZVhVQ pic.twitter.com/BUWQcZ8AjZ — BBC Sport (@BBCSport) July 10, 2019 Les: Brøndby – den perfekte utviklingsplattformen for norske talentet Denne gangen om Kylian Mbappe.

Forsinket fly kan gi deg inntil 600 euro i kompensasjon

Er toget til Oslo mer enn en time forsinket, ferja til Hirtshals mer enn to timer forsinket og flyet til Split mer enn tre timer forsinket? Da kan du ha krav på prisavslag eller kompensasjon.
Les mer om:

Trekker tilbake Eurovision-søknad

En Eurovision-finale krever litt plass, og ingen av de arenaene som var romslige nok viste seg å være ledige i det aktuelle tidsrommet, skriver nettstedet Eurovision World. Ifølge brevet som borgermester Femke Halsema skrev til bystyret i Amsterdam, vurderte man til og med ulike teltløsninger før man sa nei. LES OGSÅ: Fjernet «MeToo»-scene fra «Toy Story». Dermed føyer den nederlandske hovedstaden seg til fire andre av landets byer, blant dem Haag, som har trukket sine Eurovision-søknader.
Les mer om:

Balotelli politianmeldt etter moped-veddemål

Urokråka Mario Balotelli er anmeldt til politiet etter at fotballprofilen betalte en lokal bareier 2000 euro for å kjøre en moped rett i sjøen.
Les mer om:

«The Special One» tilbudt milliard-lønn

José Mourinho har visstnok mottatt en rekke jobbtilbud etter han før jul fikk sparken i Manchester United, det mest spektakulære ville gjøre «The Special One» til verdens best betalte manager. José Mourinho har avslått et tilbud på rundt én milliard kroner for å bli ny manager i kinesiske Guangzhou Evergrande, skriver Sky Sports.  – Det kinesiske Super League-laget hvor Kinas nest rikeste mann er aksjonær var klar til å gi den tidligere Manchester United og Chelsea sjefen 28 millioner euro pr sesong pluss bonuser. Les: Jack Ma, Kinas nest rikeste mann gir 1,2 milliarder kroner til kvinnelandsl

Håpet tent, kan fortsatt vinne kampen om Ajax-stjerne

Ajax begynner å bli drittlei av Juventus som har blitt enige med deres kaptein Matthijs de Ligt om de personlige betingelsene, men er kjipe på selge kjøpet. – Dette skjer samtidig som både Manchester United og Paris Saint-Germain for lenge siden har møtt deres prisforlangende.  Manchester United sier de fortsatt har en avtale om å signere Matthijs de Ligt med Ajax det til tross for at det har blitt annonser en Juventus overgang. – Sagaen med Juventus har vart lenge nå, Serie A gigantene har kommet med det de omtaler som et endelig tilbud, 55 millioner euro, pluss ytterligere 10 i bonuser.

Ståle Solbakken arkitekt bak tidenes største overgang mellom to danske klubber

De aller fleste fotballkommentatorer i Danmark er overbevist om at Ståle Solbakken og FC København til tross for at de har satt verdensrekord i overgangen mellom to danske klubber har gjort et varp når de i dag har sikret seg den meget talentfulle midtstopperen Victor Nelsson. – Transfermarkt mener Victor er verdt 3 millioner euro. Nelsson som har vært i Nordsjælland siden han var 11 år gammel har nå signert en fem års kontrakt med Danmarks største klubb.

Tobias Børkeeiet forlater Stabæk etter 15 år: «Jeg er veldig takknemlig»

Tobias Børkeeiet har gått gradene i Stabæk siden han var fem år gammel. Nå, 15 år senere, er han klar for å forlate redet. I ettermiddag gikk overgangen til danske Brøndby i orden.  – Det blir rart å forlate Stabæk. Jeg har aldri byttet klubb før så det blir en overgang i seg selv. Jeg er utrolig stolt og takknemlig for alt det jeg har gjort i Stabæk og at jeg har gått alle gradene opp til A-laget. Jeg er veldig takknemlig overfor klubben. Prislappen skal ligge på 1,5 millioner euro, eller rundt 14,5 millioner norske kroner.

Tilbød seg å bytte fly – ble nektet kompensasjon

Petter Koch ble tilbudt 400 euro av Norwegian for å bytte flyging. Da han sendte inn krav ble han nektet kompensasjon, men nå har selskapet snudd.
Les mer om:

Sevilla setter klubbrekord

Det er ganske tydelig at den spanske klubben Sevilla har fått selvtillit etter en bra sesong med 6.plass i La Liga og kvalifisering til Europaligaen. – De har vært aktive på overgangsmarkedet etter de fikk inn den tidligere spanske landssalgssjefen Julen Lopetegui som manager. Nå setter de klubbrekord med det som blir deres femte signering denne sommeren, Sevilla bekrefter de har signert Bordeaux’ forsvarsspiller Jules Kounde for 25 millioner euro. Les: ESPN: Buffon skal endelig få spille med Ronaldo! ¡Tenemos nuevo refuerzo para la línea defensiva! ¡Bienvenido @jkeey4!

På tide å bli Leeds United fan før de blir store, søkkrike og populære

Det er liten tvil om at penger er avgjørende i fotball akkurat som når du skal skaffe deg en partner i livet.

Tesla Model 3 får toppresultat i krasjtest

Seks nye modeller er krasjtestet av Euro NCAP. Tesla Model 3 er blant modellene som får toppscore.
Les mer om:

Italiensk mafia tjener seg rik på migranter

Falske veldedighetsorganisasjoner knyttet til 'Ndrangheta-mafiaen i Italia har svindlet til seg millioner av euro som skulle gått til tjenester for migranter.
Les mer om:

Endelig er lånetilværelsen for Mateo Kovacic over

Det er en meget god dag for Mateo Kovacic (25) når han nå er klar for Chelsea på permanent basis. – Det kan godt tenkes han blir eneste kjøp denne sommeren som Chelsea gjør grunnet deres forbud mot å kjøpe. – Årsaken til at Kovacic kan «kjøpes» er at han er på en leieavtale og allerede er meldt inn som spiller i Premier League.  Det bekrefter også Real Madrid på sin hjemmeside. Fem ut og en «inn»! .@Mateo_Kova23 is here to stay!

Gueyes agent er rystet over AaFKs prissetting: - Hvordan kan de kreve én million euro?

Pape Habib Gueye holder fast på at han vil forlate AaFK i sommer. Han og agenten er rystet over prisen AaFK krever.
Les mer om: