Nyheter om Espedal


Mona Anita Espedal kåret til Årets modigste kvinne av Tara

Mona Anita Espedal fra Sandnes og Jørpeland ble i helgen kåret til Årets modigste kvinne 2019 av ukebladet Taras jury.
Les mer om:

Åpner for Sandnes Ulf-Viking på Øster Hus Arena

Daglig leder Tom Rune Espedal åpner for at Viking blir motstander når Sandnes Ulf tar i bruk Øster Hus Arena for første gang.
Les mer om:

Åpner for Sandnes Ulf-Viking på Østerhus Arena

Daglig leder Tom Rune Espedal åpner for at Viking blir motstander når Sandnes Ulf tar i bruk Østerhus Arena for første gang.

Mona Anita Espedal valgt inn i kommunestyret

Først mottok Mona Anita Espedal «Rettferdighetsprisen» fra Stiftelsen Rettferd for taperne. Samme dag ble hun også valgt inn i kommunestyret i Strand kommune.
Les mer om:

Lauvsnes fortsetter som ordfører: Ny storkoalisjon skal styre Strand

Irene Heng Lauvsnes (H) fortsetter som ordfører med Bjørn Aril Veland (KrF) som varaordfører. Av de 29 som kom inn i kommunestyret er Mona Anita Espedal.

Mona Anita Espedal innvalgt i kommunestyret i Strand

Mona Anita Espedal skal representere Høyre i det nye kommunestyret i Strand. Her er de 29 som skal styre kommunen de neste fire årene.
Les mer om:

Henter stortalent fra serielederen i Nigeria til Sandnes Ulf

Maxwell Effiom kommer fra den nigerianske seriemesteren Enyima Aba, men må ihverfalll i år venne seg til å spille for en klubb litt lenger ned på tabellen.

Vegard Erlien ville prøve seg i Eliteserien

Sandnes Ulf og Ranheim har blitt enige om en overgang for 21-åringen. – Det var tydeligvis et tap for klubben som skriver på sine sider at de forsøkte i det lengste å få Erlien til å bli værende. – Vi prøvde å beholde Vegard, men han hadde et ønske om å prøve seg på et høyere nivå, sier daglig leder Tom Rune Espedal til Sandnesulf.no. Les: Ibrahima Wadji utestengt i 14 måneder Vegard Erlien står bokført med 48 offisielle kamper og 7 nettkjenninger for de lyseblå.

Ny midtstopper på plass

Christer Reppesgård Hansen har signert kontrakt ut 2019-sesongen. – Forsvarsspilleren kommer fra Sandefjord og er spilleklar allerede til lørdagens kamp mot Aalesund. Reppesgård Hansen er 26 år og har gått gradene i Sandefjord. Midtstopperen spilte 30 kamper for vestfoldingene i Eliteserien i 2018. Denne sesongen har han slitt mer med spilletid, og følte seg nå klar for nye utfordringer. Les: Katastrofe etter 4-0 seier, setter stopper for misfornøyd Neymar – Jeg følte tiden var inne for å prøve noe nytt.

Matteo Vallotto endelig proff

Den talentfulle angrepsspilleren har trent med A-laget siden oktober 2018. Etter god framgang og innsats har han nå blitt belønnet med proffkontrakt. For Vallotto selv er dette en drøm som går i oppfyllelse.  – Dette er noe jeg har drømt om lenge. Jeg har jobbet både hardt og smart for å få dette til, sier Vallotto til Sandnesulf.no. Unggutten håper å etablere seg på laget i OBOS-ligaen på sikt. – Jeg må få takke Arturo, Bengt og Bojan for tilliten de har vist meg.
Les mer om:

Anne Espedal har syklet norskekysten: – Jippi, jeg er i mål!

Sykkelturen langs norskekysten var ferdig i går. Men før Anne Espedal kom i mål, syklet hun seg vill, kanskje møtte hun en ulv, og Petrus dro alene på øyhopping.
Les mer om:

Anne på tur: En dømt lege som reddet tusenvis av liv - og hjemlige trakter

Snart er hun hjemme, Anne Espedal som sykler Norge på langs. Men reisen slutter ikke i hjemfylket Rogaland - hun skal videre. Norge slutter tross alt ikke på vakre jærstrender!
Les mer om:

Ryddig av Sandnes

LEIAR: Måndag vedtok bystyret i Sandnes å gi Mona Anita Espedal to millionar kroner i erstatning.
Les mer om:

Mona Anita Espedal får to millioner i erstatning fra Sandnes

Sandnes kommune gjør helomvending og øker erstatningsutbetalingen i barnevernssaken til Mona Anita Espedal. Beløpet øker fra 725.000 til 2 millioner kroner og skal vedtas mandag kveld.
Les mer om:

Mona Anita Espedal får millionerstatning

Hun har kjempet i over fire år og gått gjennom tre sakkyndige vurderinger. Nå er kampen over. Mona får ytterligere 1,2 millioner kroner i erstatning.
Les mer om:

Gir seg som sjef for Rogfast: - Jeg er 64 år og kan uansett ikke fullføre

Fra nyttår overtar Ryfast-sjef Gunnar Eiterjord etter Tor Geir Espedal som sjef for Rogfast - det neste gigantiske milliardprosjektet i Rogaland.
Les mer om:

Anne ruller norskekysten

Anne Espedal gikk Norge på langs. I en lunsjpause glapp det ut av henne: – Jeg skal sykle hele kysten. I dag starter innfrielsen av løftet.
Les mer om:

Harald Espedal har tjent 17 mill. kroner på én aksje hittil i år

Harald Espedal: – Ja, det er min favorittaksje for tiden!
Les mer om:

Skuffende børsår for Stavanger-investor

Ifølge Dagens Næringsliv gikk investor Harald Espedal fra et resultat på over 92 millioner kroner før skatt i 2017, til nærmere 14 millioner i 2018.
Les mer om:

Skuffende børsår for Stavanger-riking

Ifølge Dagens Næringsliv gikk investor Harald Espedal fra et resultat på over 92 millioner kroner før skatt i 2017, til nærmere 14 millioner i 2018.
Les mer om:

Skuffende børsår, men én ting gleder han seg over

Harald Espedal er ikke fornøyd med fjoråret i aksjemarkedet – med unntak av en ting. Investoren fikk kjøpe aksjer på billigsalg.
Les mer om:

Seks eiendommer i sentrum til salgs for over 100 millioner

Flere eiendommer i sentrum ligger nå ute for salg - med Holgersen-kvartalet som den dyreste til rundt 40 millioner kroner. Investor Anne Langeland Espedal vil at færre skal eie mer i den innerste bykjernen.
Les mer om:

Talte på Jørpeland: «17. mai har eg faktisk gode minner fra»

Hun er blitt kalt «Norges modigste kvinne», men Mona Anita Espedal var kjempenervøs da hun skulle holde 17. mai-talen på Jørpeland.
Les mer om:

Harald Espedal tjener godt på Kid

Interiørkjeden Kid kjøper selskap i Sverige, legger fram et godt resultat for 1. kvartal, og aksjen løftes kraftig. Stavanger-investor Harald Espedal er blant de største aksjonærene.

Takker av som leder og gir stafettpinnen videre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Madsen har det siste året vært nestleder i styret, men på årsmøtet i slutten av mars ble han valgt til leder.Breivik og Madsen kan glede seg over at en av de viktigste sakene de har jobbet med det siste året endelig blir realisert.- Vi har samlet inn et betydelig beløp gjennom overskuddet fra arrangement som Sentrumsfesten 2017, flere møkkabingoer og straffesparkkonkurranse under Rognandagan 2018.