Nyheter om Espedal


50 musikere på én plate er ikke alltid lurt

Kanskje ikke Tor Kjetil Espedal skal slutte i dagjobben, men han har laget en fengende debutplate med potensial.
Les mer om:

– Svakere krone vil gi næringslivet en sterk opptur

Investor Harald Espedal tror at det som skjer med den norske kronen nå vil være en klar fordel for norsk næringsliv på sikt.
Les mer om:

Tror krisen kan gi lav oljepris

Investor Harald Espedal mener at langvarige reiserestriksjoner i forbindelse med koronautbruddet kan fortsette å holde oljeprisen lav.
Les mer om:

Et av landets mest spennende spisstalenter signert

Sandnes Ulf har åpnet opp døra til a-stallen for 15 år gamle Artan Memedov og gikk han en tre års avtale. Memedov har gått gradene i Sandved IL før han kom i søkelyset til Sandnes Ulf. Han har vært i klubben de siste to årene, og nå mener sportslig ledelse at han er klar for neste steg som profesjonell spiller. Les: Luis Suarez avslører finurlig klausul i Barcelona-kontrakten «Artan er et lysende eksempel på godt samarbeid i Sandnesfotballen, skryter daglig leder Tom Rune Espedal til egen web.

Espedal og vennene dro inn 123 millioner

Investor Harald Espedal har all grunn til å smile. «Vennefondet» hans fikk et resultat før skatt i fjor på 123,5 millioner kroner.
Les mer om:

Han har solgt eiendom for over 80 millioner på to måneder

Tre salg til totalt 80 millioner kroner. Næringsmegler Thomas J. Middelthon har hatt en god start på året. Samtidig selger ekteparet Espedal ett av sine bygg i sentrum.
Les mer om:

Mona-saken på Stortinget igjen: – Jeg vil ha svar

SV vil ta opp hjertesaken til Mona Anita Espedal på Stortinget igjen. Et drøyt år etter at det sist ble gjort vedtak om erstatningsordningene for tidligere barnevernsbarn, har lite skjedd.
Les mer om:

Siste innspurt før innflytting

Daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, løper frem og tilbake utenfor Øster Hus Arena. Som kontaktperson for arenaen har han mye å gjøre før alt skal være klart til 3. februar.
Les mer om:

Godt stell gir godt sauekjøt

Temadagen Suldal sau og geit har invitert til på Træ Gården i Sandsbygda, er fullteikna. Det er eit tettpakka program, men også rigga plass til det sosiale med middag på kvelden, der sjølvsagt sau og lam er på menyen. Godt liv Slaktar og forsandbu Stian Espedal er medarrangør og kurshaldar. Norturaslaktaren er godt kjent blant suldalsbøndene. Han er klar på at dyrevelferd skal vera i hovudsetet i heile sauen sitt liv.

– På gjensyn, Harstad(pluss)

Siri Espedal Kindem har pakket kofferten og forlater småbylivet i Harstad med kurs mot New York. – Det er såpass vemodig at jeg sier bare på gjensyn.

Stavanger sentrum: Espedal sikrer seg tradisjonsrikt mote-kvartal

Rolfsen-kvartalet i Stavanger sentrum skifter eier. Kjøper er Anne Langeland Espedal og investor-ektemann Harald Espedal.

Hermetikkboks frå farne tider

Eskedal likar å samla på gamle ting og seier han har ei lita samling med mykje rart i heime på Foreneset. Til hermetikk Fredag troppa han opp i redaksjonen med glaset sitt, som slett ikkje er noko glas, men ein ganske tung metallboks med ein snedig patent til å pressa loket på plass. – Eg trur ganske sikkert den er frå 1800 eit eller anna, seier han og fortel at boksen blei kalt for eit Norgesglas då han kjøpte den i Telemark for mange år sidan.
Les mer om:

Ukens anbefalte sanger

Går det som planlagt, kommer Tor Kjetil Espedal med albumet «Anledningen» i mars.
Les mer om:

Er det Lyse i enden av Stavangers økonomitunnel?

DEBATT: Skribent Trond Birkedal (28.12.) og styreleder i Lyse Harald Espedal (31.12.) har hatt noen interessante innlegg om Stavanger kommunes eierskap i, og utbytte fra, konsernet Lyse. Birkedal har helt rett i at de folkevalgte i Stavanger bør ha en grundig diskusjon om sitt eierskap i Lyse.

André Sødlund forlater Odd

Sandnes Ulf er godt fornøyde med å sikre seg Odd spiller André Sødlund i forkant av det som trolig blir den tøffeste OBOS-Liga sesongen på veldig lenge. – Både Lillestrøm og Tromsø jobber iherdig med at deres tid nede fra Eliteserien blir så kort som mulig.  Sandnes Ulf bekrefter på sin hjemmeside fredag at Sødlund forlater Odd og har signert en kontrakt fra 1. januar. «Han har slitt med lite spilletid på ett godt Odd lag de siste 2 årene, men forhåpentligvis vil en overgang til Sandnes Ulf gjøre at spilleren kan få en ny start på karrièren sin.

Fakta om Lyse må på bordet

DEBATT: Styreleder i Lyse AS, Harald Espedal, hadde i Aftenbladet den 31. desember noen innvendinger til min kommentar fra 28. desember om kommunens eierskap i Lyse AS.
Les mer om:

Mona Anita Espedal søker om permisjon fra politikken

Etter bare to møter i kommunestyret, søker hun om fritak.
Les mer om:

Mona Anita Espedal kåret til Årets modigste kvinne av Tara

Mona Anita Espedal fra Sandnes og Jørpeland ble i helgen kåret til Årets modigste kvinne 2019 av ukebladet Taras jury.
Les mer om:

Åpner for Sandnes Ulf-Viking på Øster Hus Arena

Daglig leder Tom Rune Espedal åpner for at Viking blir motstander når Sandnes Ulf tar i bruk Øster Hus Arena for første gang.
Les mer om:

Åpner for Sandnes Ulf-Viking på Østerhus Arena

Daglig leder Tom Rune Espedal åpner for at Viking blir motstander når Sandnes Ulf tar i bruk Østerhus Arena for første gang.

Mona Anita Espedal valgt inn i kommunestyret

Først mottok Mona Anita Espedal «Rettferdighetsprisen» fra Stiftelsen Rettferd for taperne. Samme dag ble hun også valgt inn i kommunestyret i Strand kommune.
Les mer om:

Lauvsnes fortsetter som ordfører: Ny storkoalisjon skal styre Strand

Irene Heng Lauvsnes (H) fortsetter som ordfører med Bjørn Aril Veland (KrF) som varaordfører. Av de 29 som kom inn i kommunestyret er Mona Anita Espedal.

Mona Anita Espedal innvalgt i kommunestyret i Strand

Mona Anita Espedal skal representere Høyre i det nye kommunestyret i Strand. Her er de 29 som skal styre kommunen de neste fire årene.
Les mer om:

Henter stortalent fra serielederen i Nigeria til Sandnes Ulf

Maxwell Effiom kommer fra den nigerianske seriemesteren Enyima Aba, men må ihverfalll i år venne seg til å spille for en klubb litt lenger ned på tabellen.