Nyheter om Erna Solberg


Erna Solberg: – Pensjonistene kan få mindre penger med Støres pensjonsplan

Statsminister Erna Solberg (H) er åpen for å diskutere Aps nye pensjonsforslag, men mener pensjonistene kan tape på det i det lange løp.

Erna Solberg: – Det var eit rørande møte

Her møter statsministeren Linea og Svein Ove.
Les mer om:

I dag får kysten besøk av Erna Solberg

– Dette ein tur som statsministeren sjølv har ønska
Les mer om:

I dag kjem statsministeren

Erna Solberg skal vitje fleire stadar langs kysten, besøke omsorgssenter, halde deltema om dysleksi, og «folkemøte» i Måløy og Florø.

«Krise-Trines» eneste samarbeidsløfte: – Vi skal snakke sammen

MØLLERGATA SKOLE (VG) Selv med et borgerlig flertall etter høstens valg, klarer ikke Venstre-leder Trine Skei Grande (47) å garantere at Høyre-leder Erna Solberg (56) får fortsette som statsminister.

Flere tusen muslimer samlet til høytid i Oslo

Statsminister Erna Solberg var til stede da flere tusen muslimer markerte høytiden id i Oslo i dag.

Maner til fellesskapskultur

Statsminister Erna Solberg talte til flere tusen muslimer under id-feiring.

Her møtes «Skam»-Sana og Erna før første gang

Statsminister Erna Solberg og «Skam»-skuespiller Iman Meskini møttes for første gang under id-feiringen i Oslo.

Erna Solberg feiret id

Statsminister Erna Solberg (H) snakket om likhetene som forener nordmenn av ulik tro da hun talte til flere tusen muslimer under id-feiringen i Oslo søndag.

KrF-politiker hyller anti-israelsk veggkunst

Israel driver apartheid, og Erna Solberg er blindet av Israel og USA. Dette er budskapet i veggmaleriet «Elefanten i rommet».

Advarer Brasil mot å kutte ned mer regnskog

Statsminister Erna Solberg (H) er krystallklar: Hvis Brasil igjen øker avskogingen, kuttes den norske støtten til landet.

Avviser «svenske tilstander»

Erna Solberg og Per Willy Amundsen besøkte fredag Stovner politistasjon, etter de mange bilbrannene i hovedstaden. Amundsen avviste at det er «svenske tilstander» i Oslo.

Erna kåret til mektigste kvinne: – Det gjelder å ikke vaske for mye

Statsminister Erna Solberg (H) ble kåret til landets mektigste kvinne - igjen. Til en sal stappfull av mektige kvinner spøkte hun om at det er viktig å ikke vaske og rydde for mye.

Erna koser seg på OverOslo

Alle vil til OverOslo, også statsminister Erna Solberg tok en tur på åpningsdagen av den populære musikkfestivalen. Og hun har en favoritt der oppe ...

Erna Solberg igjen kåret til Norges mektigste kvinne

Statsminister Erna Solberg (H) troner igjen øverst på listen over landets mektigste kvinner. Det er politikere og ledere fra det offentlige som dominerer. 

Norges 100 mektigste kvinner

Kapital har undersøkt hvem som er Norges mektigste kvinner. Politikere og ledere i offentlig forvaltning dominerer listen. Øverst på listen er Erna Solberg og Siv Jensen.

Solberg: – Ap bruker 22. juli urimelig Støre: – Uverdig av statsministeren

Piffen har gått ut av Aps valgkampsak, arbeidsledighet. Derfor bruker Jonas Gahr Støre nå 22. juli og beredskap mot regjeringen, sier Erna Solberg (H). - Bunnmål for statsministeren, svarer Støre.

Solberg tar stortingspresidenten i forsvar

Flere partier vil kaste ham, men stortingspresident Olemic Thommessen (H) får uforbeholden støtte fra statsminister Erna Solberg (H). 

Byggeskandalen: Solberg tar stortingspresidenten i forsvar

Flere partier vil kaste ham, men stortingspresident Olemic Thommessen (H) får uforbeholden støtte fra statsminister Erna Solberg (H).

– Ingen grunn til at stortingspresidenten ikke kan fortsette

Under tirsdagens pressekonferanse meddelte statsminister Erna Solberg (H) at hun støtter den omdiskuterte stortingspresident Olemic Thommessen, som har flere politiske kontroverser i bagasjen.

Kaos på begge sider: Dette er alternativene før stortingsvalget

Hverken Erna Solberg eller Jonas Gahr Støre går til valg med et klart regjeringsalternativ. I år kan (nesten) alt skje.

Løkslid: – Ber om møte med statsministeren

SKIEN (NRK): Fylkesmannen flytter til Vestfold i den nye regionen med Vestfold og Telemark. Fylkesordfører i Telemark, Sven Tore Løkslid føler seg lurt av regjeringen, og vil ta saken opp med statsminister Erna Solberg.

Vestfold får Fylkesmannen

SKIEN (NRK): Fylkesmannen flytter til Vestfold i den nye regionen med Vestfold og Telemark. Fylkesordfører i Telemark, Sven Tore Løkslid føler seg lurt av regjeringen, og vil ta saken opp med statsminister Erna Solberg.

Solberg: Dramatisk når sau blir tatt av ulv

– Her skal det ikke være ulv, fastslår statsminister Erna Solberg etter møtet med jegere og sauebønder på Hadelandsåsen.

Erna besøkte ulve-ofrene: - Dødsulven skal skytes

ÅSTJERN (VG) Statsminister Erna Solberg (H) sier hun er villig til å ta i bruk alle midler for å få drept ulven som har tatt livet av minst 112 sauer de to siste ukene.

Mest lest siste uke