Nyheter om Erna Solberg


Solberg om brannen utenfor boligen til Wara: – Helt uakseptabelt

Statsminister Erna Solberg er rystet over nyheten om nok et branntilløpet utenfor justisminister Tor Mikkel Waras bolig.

I 40 år har han holdt på i yrket. Nå blir han tvunget til å avvikle livsverket: - Det føles svært urettferdig

Han har drevet pelsdyrfarmen i snart 40 år. Nå skal Erna Solberg tvangsavvikle livsverket hans.
Les mer om:

Fosning med filmvisning på Stortinget(pluss)

Tirsdag blir dokumentarfilmen «De uønskede» vist på Stortinget, etter at statsminister Erna Solberg (H) i fjor høst beklaget til «tyskerjentene», på vegne av regjeringen.

Mener de aller fleste store festivalene i Norge har brutt loven

Skatterådgiver Espen Øren mener private festivaler, som Øyafestivalen og de aller fleste store festivaler i Norge, i lang tid har brutt loven. Det skriver Dagbladet. Avisen har tidligere rapportert om at arbeidsgivere, fra og med 2019, er pliktige til å innrapportere lønn og ytelser som anses som skattepliktig, og at dette også kan innebære fribilletter som festivaler gir til frivillige. LES OGSÅ: Avlyser Norwegian Wood. Øren sier til Dagbladet nå at han mener festivalene alltid har vært pliktige til å innrapportere, og at de dermed har brutt loven systematisk.

Synspunkt: Hvorfor skal vi føde flere barn?

Det mange husker aller best fra nyttårstalen til Erna Solberg er oppfordringen til oss om at vi må få flere barn. Spøkefullt og med glimt i øyet sa v...
Les mer om:

Leder: En historisk regjering

Erna Solberg og Høyre har klart å samle de fire ikke-borgerlige partiene i regjering. Det er skrevet norsk politisk historie, men historien er skjør.

Erna ga KrF et forsprang i den nye abortkampen

Erna Solberg sørger for den første innstramningen av abortloven siden den ble innført i 1978.
Les mer om:

Ropstad er på godt, gammalt blitt bondefanga av Erna Solberg

Bakrus blues fra firpartiregjeringa.
Les mer om:

Udjus&Blågis#66: En historisk regjering

Erna Solberg har lykkes med sitt store prosjekt om en fireparti-regjering på borgerlig side. Med seg på laget har hun et skadet KrF.

Frekkheitas nådegåve

KOMMENTAR: Statsminister Erna Solberg (H) ber andre politikarar reflektera over etiske problemstillingar i abortlova. Sjølv ofra ho den etikken for eiga makt.

– Uholdbart at folk må vente i ukevis for å anmelde en voldtekt

Lederen av justiskomiteen, Lene Vågslid (Ap), er frustrert og provosert, da hun mener verken Tor Mikkel Wara eller Erna Solberg tar situasjonen i politiet på alvor.

KrF inn i regjering – med et nødskrik

Etter drøyt seks år fikk statsminister Erna Solberg (H) omsider oppfylt sin store drøm: En borgerlig flertallsregjering. Men det var bare så vidt.

KrF inn i regjering – med et nødskrik

Etter drøyt seks år fikk statsminister Erna Solberg (H) omsider oppfylt sin store drøm: En borgerlig flertallsregjering. Men det var bare så vidt.

Solberg: Kan bli aktuelt å utvide regjeringen med flere statsråder

Statsminister Erna Solberg (H) er i full gang med å legge sin nye regjeringskabal, men vil foreløpig ikke si noe om hvordan den vil se ut.

Slik endres abortloven: KrF og Erna tapte abort-slaget

GARDERMOEN (VG) Regjeringen vil forby tvillingabort, men statsminister Erna Solberg (H) og KrF lyktes ikke i felles ambisjon om å fjerne «diskrimineringen» i paragraf 2C.

Historisk dag med ikke-sosialistisk flertallsregjering

Norge får den første ikke-sosialistiske flertallsregjeringen siden 1985, slo statsminister Erna Solberg (H) fast sent torsdag kveld.

Nå blir det ny regjering

Norge får den første ikke-sosialistiske flertallsregjeringen siden 1985, slo statsminister Erna Solberg (H) fast sent torsdag kveld.

Solberg: Historisk dag med ikke-sosialistisk flertallsregjering

Norge får den første ikke-sosialistiske flertallsregjeringen siden 1985, slo statsminister Erna Solberg (H) fast sent torsdag kveld.

Statsministerens innlegg skaper bråk i sosiale medier: - Så ble offer-kortet spilt

Erna Solberg uttalte seg i dag om forslaget til Per-Willy Amundsen, men det er ikke alle som er like fornøyd med svaret hennes.

Abortendringer truer Ernas drøm

Høyre og Erna Solberg er historisk nærme å få realisert drømmen om å samle KrF, Venstre og Frp i regjering, men endringer i abortloven kan velte plattformen.

KrF-topp krever at Siv og Erna får orden i Frp-rekkene

Hans Fredrik Grøvan tror KrF i dag blir en del av Solberg-regjeringen, men mener Siv Jensen og Erna Solberg må stanse «provoserende» Frp-utspill.

Oslo-politiet må kutte opptil 150 stillinger

– Jeg tror Erna Solberg ønsker å styre et demokratisk land der folk skal føle seg trygge. Men slik situasjonen er nå, er det dessverre ikke slik.
Les mer om:

Rebekka (23) og Rikke (22) er uenige med Erna: – Det kokte i meg

Erna Solberg var klar i sin nyttårstale: Studenter bør få flere barn. Dette utsagnet satte sinnet i kok for studentmødrene Rebekka Ariel Dickson og Rikke Røthing Halleland.

Tar Erna på ordet og arrangerer «befruktningsseminar»(pluss)

Det vakte litt oppsikt da statsminister Erna Solberg ba nordmenn føde flere barn i nyttårstalen sin i år. Men, i Stjørna tar de henne på ordet.

Næringsministeren kommer til Solamøtet

Statsminister Erna Solberg er opptatt på annet hold, men topptungt blir det uansett på Solamøtet i dag.