Nyheter om Eriksen


Skal signere brexit-avtale i London

Tirsdag signerer utenriksminister Ine Eriksen Søreide brexit-avtalen med Storbritannia om deres uttreden av EØS.

Fant avkappet grisehode: – Ekkelt

Heidi Eriksen skulle bare rydde utenfor huset da hun fant et avkappet grisehode søndag.
Les mer om:

Serie A´s neste superstjerne til medisinsk test hos inter

José Mourinho var drittlei av Inters uthaling av Eriksen-overgangen. «Alle» har visst at det kom, så for Tottenham-manageren har saken bare vært støy de siste ukene. Men nu ser alt så meget bedre ut. Ifølge Sky Sports landet Eriksen i Italia på mandag morgen for medisinsk test.

Eriksen landet i Milano

Christian Eriksen (Tottenham) har landet i Italienske Milano. Dansken har vært sterkt linket til storklubben Inter, og det er ventet at han skal gjennom en medisinsk test i løpet av dagen.
Les mer om:

Film­man­nen Kjell Eriksen: Vil job­be 50 pro­sent gra­tis i bulystprosjektet

Film­mann og kom­mu­ne­sty­re­rep­re­sen­tant for Tverr­po­li­tisk kom­mu­ne­lis­te, Kjell Eriksen, til­byr seg å job­be 50 pro­sent gra­tis i bulystprosjektet i Sør-Aurdal.
Les mer om:

Fotballryktene: – Disse kan bli Uniteds spisskjøp

Mens overgangssagaen rundt Christian Eriksen nærmer seg slutten. Få dagens fotballrykter her!
Les mer om:

Ole Gunnar Solskjær har funnet sentral midtbanespiller i Paris

Manchester United er i diskusjoner med representantene for den 19 år gamle sentrale midtbanespilleren Eric-Junior Dina Ebimbe RMC Sport hevder Dina Ebimbe er viktig for Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær, som er opptatt av å fornye United-troppen med talentfulle unggutter. Les: Sky Sports: Barcelona kaster seg inn i kampen om Eriksen United har behov for en ledende sentral midtbanespiller, og Dina Ebimbe har imponert stort på lån denne sesongen hos Ligue 2 laget Le Havre. Paris Saint-Germain sitter på kontrakt frem til 2023, men har ikke planer om å hente tilbake spille

Bild: Chelsea leier ut Andreas Christensen

Tyske Bild pleier å ha orden i sysakene sine, så når de hevder at en Bundesliga-klubb er villig til å møte Chelseas krav, da er dette på plass. Og dette, er Andreas Christensen. Den tyske avisen hevder dansken leies ut til RB Leizig for resten av sesongen.

Sky Sports: Barcelona kaster seg inn i kampen om Eriksen

De fleste har innfunnet seg med at Christian Eriksen endelig beveger på seg og tar turen til Milano. Bortsett fra Barcelona. Inter presser hardt for å få de siste detaljene på plass, og vi tipper Conte allerede har skrevet dansken inn i kampplanene de kommende ukene. Men så var det disse siste signaturene. Vi har flere ganger opplevd at det er ikke over før det er over, både på og utenfor banen i fotballens verden.

Tottenham stod på krava og vant

Tottenham og Inter Milan skal ha gjort en avtale som vil sende Christian Eriksen til Serie A. Det har vært seks lange måneder med spekulasjoner, men nå ser sagaen ut til å gå inn i et nytt kapittel. Torsdag kveld skriver den italienske journalisten Nicolo Schira på Twitter at italienske Inter har akseptert prisen som Tottenham krever. Dermed fikk Tottenham godt betalt for å ha is i magen. Les: ESPN: Tottenham har sikret seg Harry Kane-erstatter Done deal! Christian #Eriksen to #Inter from #Tottenham for €20M (bonuses included).

Søreide venter fortsatt på svar fra USA

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) har ikke fått svar fra USA på hvorfor landet fant det nødvendig å likvidere den iranske generalen Qasem Soleimani.
Les mer om:

Aktive Mourinho velger Eriksen og nekter blankt for krangel med forsvarsspiller

Det har vært mye Eriksen-støy hos Tottenham de siste ukene (og månedene, for den saks skyld). Nå har Mourinho fått nok en sak som han må nedlate seg til å kommentere. Først til Eriksen. Da Mourinho ble spurt om danskens overgang var i boks, kom svaret kjapt: – Han er valgt ut til onsdagens kamp (mot Norwich). Han skal spille, sier Mourinho ifølge Sky Sports. Ja vel, det gjorde oss ikke noe klokere. Les på Popidol: Disneys streamingtjeneste kommer snart til Norge Men hva med forholdet til Rose?

Spør om Eriksen, men svaret var ikke positivt

Inter har gitt et offisielt bud på Christian Eriksen, men dansken er ikke nærmere Milan i dag enn han var i går. På den obligatoriske pressekonferansen før Tottenhams kamp mot Norwich, bekrefter manager José Mourinho at Christian Eriksen igjen vil være i troppen «I forhold til Christian er ikke svaret bra for deg.

Bekreftet: Inter har sendt bud sendt til London

Antonio Conte vil ha superdansken på banen allerede på søndag. Nå starter kappløpet. For det er et skikkelig kappløp i Serie A og i forhandlingene om Eriksen. Juventus har fått litt fart foran Inter på toppen av tabellen, mens Tottenham og Inter må bli bestevenner i forhandlingene før januar-vinduet smekkes igjen. Les: Conte ber Manchester City og Barcelona slappe av Nå har Inter i det minste somlet seg til å sette igang prosessen for alvor. – Christian Eriksen er en viktig spiller.

Inter bekrefter bud på Christian Eriksen

Tottenham-spiller Christian Eriksen har i lengre tid vært ryktet til Inter. Mandag kveld bekreftet den italienske klubben at de har lagt inn bud på dansken.
Les mer om:

Inter bekrefter bud på Eriksen

Tottenham-spiller Christian Eriksen har i lengre tid vært ryktet til Inter. Mandag kveld bekreftet den italienske klubben at de har lagt inn bud på dansken.
Les mer om:

Conte falt fire poeng bak Juventus – MÅ ha Premier League-stjernen

Nå tror vi ikke godeste Antonio er av den desperate typen, men for hvert poeng Inter mister til Juventus ødelegger drømmen om den totale oppreisingen etter Chelsea-traumet. Conte skal vinne Serie A og vise verden at han fortsatt ruver.

Østberg og Eriksen vant Sigdalsrally

Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen vant denne helgen Sigdalsrally, den første runden i årets Rally-NM i sin Citroen C3 R5. Rallyet besto av åtte fartsprøver på til sammen 92 kilometer, og gikk på gode vinterveier med is-såle og brøytekanter.

Eriksen Søreide: – Felles ansvar å holde hukommelsen om holocaust ved like

Å minnes holocaust og hindre at noe lignende skjer igjen er en del av vårt felles ansvar, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H).
Les mer om:

– Vi har over snittet med unge uføre i Harstad, så hva gjør vi?

Et lite tilsvar til Edvin Eriksen.
Les mer om:

Østberg suveren i Sigdalsrally

Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen vant denne helgen Sigdalsrally, den første runden i årets Rally-NM i sin Citroen C3 R5.
Les mer om:

Forlot Liverpool rett før suksessen bare for å bli overflødig i Juventus

Det er potensielt veldig gode nyheter for Emre Can, hver gang noen har nevnt den tidligere Liverpool midtbanespilleren som et mulig kjøps-objekt kommer spørsmålet, hva skal du med han egentlig. Emre Can valgte å bytte Liverpool for Juventus tilbake i 2018, men det er trygt å si at ting ikke går for bra for øyeblikket. – Mens pilene har pekt konstant oppover på Anfield etter han dro han den tidligere så populære spilleren opplevd det motsatte.

Eriksen Søreide: – Felles ansvar å holde hukommelsen om holocaust ved like

Å minnes holocaust og hindre at noe lignende skjer igjen er en del av vårt felles ansvar, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H).
Les mer om:

Eriksen Søreide: – Felles ansvar å holde hukommelsen om holocaust ved like

Å minnes holocaust og hindre at noe lignende skjer igjen er en del av vårt felles ansvar, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H).
Les mer om:

Eriksen Søreide: IS-siktet kvinne må betale egne utgifter

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier at den IS-siktede kvinnen som er hentet hjem fra Syria, må betale sine egne utgifter for reisen.
Les mer om: