Nyheter om Eriksen


Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk >>> Norges artister har stort sett tømt seg for julelåter, men de har ennå ikke juleferie. Takk og lov. Her er noe av det beste innen ny norsk musikk akkurat nu ifølge 730.no. Ha en fin helg. Ring noen du ikke har snakket med på en stund. Ikke spør «går det bra?». Spør «hvordan går det, sånn egentlig?». This Daze «Fool» Søt ung vri på The Strokes med litt angst? Hvis det finnes litt rettferdighet i denne verdenen, vil disse ferske indierockerne fra Trondheim gjøre det stort i 2021. Kanskje Norge vil sove på dem, men utlandet bør legge sin elsk på bandet.

Høyere eiendomsskatt på Hvaler – Mona har bestemt seg

Mona Vauger har bestemt seg for at eiendomsskatten for hus og hytter på Hvaler skal økes. Men det blir ikke så mye som rådmann Dag W Eriksen har foreslått.

Edvin (22) fikk beskjed om at homofili er feil – så ble han skallet ned på bussen

Edvin Eriksen (22) var på vei hjem da han ble skallet ned av en mann i slutten 20-årene. Årsaken, ifølge politiet, er at han er homofil.
Les mer om:

Hege flyttet fra Tromsø for å spille eliteseriehåndball - i dag er hverdagen helt snudd på hodet

Hege Henrikø Eriksen (25) har fått et helt annet liv enn håndballen.
Les mer om:

Hege flyttet fra Tromsø for å spille eliteseriehåndball – i dag er hverdagen helt snudd på hodet

Hege Henrikø Eriksen (25) har fått et helt annet liv enn håndballen.
Les mer om:

Hege flyttet fra Tromsø for å spille eliteseriehåndball - i dag er hverdagen helt snudd på hodet

Hege Henrikø Eriksen (25) har fått et helt annet liv enn håndballen.
Les mer om:

Hege flyttet fra Tromsø for å spille eliteseriehåndball – i dag er hverdagen helt snudd på hodet

Hege Henrikø Eriksen (25) har fått et helt annet liv enn håndballen.
Les mer om:

OBS! Sterke bilder: Her brekker Ingrid (21) nakke- og brystbein

Elverum-bosatte Ingrid Eriksen Bru (21) er verdensmester i dødsing, men da hun skulle øve inn en backflip på trampolinen i Terningen Arena gikk det fullstendig galt. – Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv, sier 21-åringen.
Les mer om:

Nominerte Perlen og Hamneset til årets julehus

Frank Eriksen har nominert borettslagene Perlen og Hamneset til årets julehus.
Les mer om:

Også Hvaler får nye korona-regler

Rådmann Dag Willien Eriksen forventer at formannskapet på Hvaler innfører samme forskrift som Fredrikstad og Sarpsborg har gjort.

Skal vise VM for menn i 2026

NRK og TV 2 har sikret seg rettighetene til å vise fotball-VM for menn i 2026. Mesterskapet skal holdes i USA og føyer seg inn i rekken av mesterskap de neste årene som NRK og TV 2 deler. – Vi gleder oss stort til å kunne vise fotball-VM fra USA i 2026 på NRK og TV 2, sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen i NRK og administrerende direktør og sjefredaktør Olav T.

Fryktet full tørke: – Glad vi ikke blir fullstendig stengt

– Dette har vi vært forberedt på. Det er et viktig og riktig strakstiltak kommunen nå gjør, sier daglig leder Petter Eriksen i restauranten Paa Brygga.
Les mer om:

Eriksen foreslår disse tre nye gatenavnene i Harstad(pluss)

"Betzy Dahls gate" er ikke blant forslagene.
Les mer om:

Football Insider: Mourinho har gitt sitt endelige nei

Christian Eriksen er ferdig hos Inter Milan, ingen tvil om det. Veien videre er det vanskeligere å se, spesielt etter at klubben han tjente godt i flere år har lukket døra og kastet nøkkelen i Themsen. José Mourinho har tidligere denne sesongen ikke vært helt avvisende når spørsmålet om en Eriksen-retur har dukket opp.

Hopperne på plass i Russland

Hopplandslaget er på plass i Russland. Landslagssjef Alexander Stöckl kjører det samme laget der som under verdencuprennene i Ruka i helgen, der Halvor Egner Granerud tok sin første verdenscupseier. Uttak hopp i Nizhnij Tagil, Russland: Sander Vossan Eriksen (Bækkelaget), Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Anders Håre (Vikersund), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen) og Daniel-André Tande (Kongsberg).

Ikkje legg skylden på Per Andersson for uhemmet bilbruk

HISTORIE: Ifølge den ferske boken Et land på fire hjul av til Ulrik Eriksen, er det ingen steder dansen rundt gullkalven på fire hjul har vært sterkere enn på Nord-Jæren. I boka pekes tidligere byplansjef i Stavanger Per Andersson ut som en hovedansvarlig. Dette bildet må nyanseres

Årets Bilsportutøvere 2020: Mads Østberg og Torstein Eriksen

Rallyduoen Mads Østberg (33) og Torstein Eriksen (30) er kåret til Årets Bilsportutøvere av Norges Bilsportforbund. Som fører og kartleser har de i år kjempet om VM-gull i klassen WRC2.
Les mer om:

Kulturhuset Ekko presenterer årets adventskalender på FBTV

– Vi i Kulturhuset Ekko har i lang tid hatt en tradisjon på å arrangere julekonserter i Østre Fredrikstad kirke. Det var ikke gjennomførbart i år, og dermed ble det i stedet en adventskalender på FBTV, sier junior-leder, Fredrik Eriksen.
Les mer om:

Mener Nord-Norge framstilles som en eksotisk utmark i nord

Omgitt av reinskinn, hundesleder og bålrøyk la utenriksminister Ine Eriksen Søreide fram nordområdemeldingen. – En «olufisering» av Nord-Norge, mener kritiker.

Inger har sydd hjemmelaget kjøttrull i 55 år(pluss)

- Det har vært en tradisjon hos oss så lange jeg kan huske, og det er synd om den tradisjonen skulle bli borte, sier Inger Marlene Eriksen.
Les mer om:

Alle de norske hopperne gikk videre

Alle de norske hopperne gikk videre til morgendagens renn, etter en lite spenstig kvalifisering. Halvor Egner Granerud ble beste norske og havnet på tredjeplass i kvalifiseringen, bak tyske Karl Geiger og polske Dawid Kubacki. Øvrig norske: Johann André Forfang ble nummer 15, Sander Vossan Eriksen nummer 24, Anders Håre nummer 30, Marius Lindvik nummer 38, Robert Johansson nummer 43 og Daniel-André Tande ble nummer 48 av de 50 som kvalifiserte seg. Det var i en liten periode knyttet spenning rundt Daniel-André Tande som var avhengig av at andre hoppet dårligere.

Idol-vinner Mari (16) klar med julelåt: – Litt skummelt fordi jula betyr så mye for meg

Mari Eriksen Bølla sin første singel etter Idol-sirkuset er julelåten «Christmas Time (is nothing without you)». Og dét gjør henne litt nervøs.
Les mer om:

Nytt covid-19 tilfelle i Lyngen

– Situasjonen er under kontroll, sier kommuneoverlege Hans-Olav Holtermann Eriksen.
Les mer om:

Elise fikk kreft: Måtte fjerne klitoris

Seks dager etter at 30 år gamle Elise Skare Eriksen ble mamma for andre gang, kom sjokknyheten: Hun hadde vulvakreft, og måtte fjerne store deler av underlivet.
Les mer om:

Neste på listen til Mikel Arteta er Sander Berge

Sander Berge, som har fått en hakket mer offensiv rolle etter overgangen til Sheffield United fra Genk i januar. – Det har gjort han til en mer komplett spiller og årsrekord med antall scoringer, hele to mål:) 22 åringen her kjent for stabilt godt forsvarsspill, men det har ikke hindret Sheffield United i å ha en aldeles forferdelig sesong. – Som et av veldig få lyspunkter skiller han seg ut og har fanget Arsenal manager Mikel Arteta sin interesse. Det er lett å skjønne interessen for Sander Berge, han er bare 22 år, men har en voksen spillestil.