Nyheter om Eriksen


Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen tar permisjon fra NRK

NRK-sjefen tar plass på skolebenken, og tar en tiukers pause fra jobben som kringkastingssjef.
Les mer om:

«Exit»-skuespiller: - Jeg ble ikke traumatisert

Skuespiller Sigrid Eriksen spiller den prostituerte kvinnen som blir ydmyket av Jon Øigardens karakter. Slik var det å spille inn den ekstreme scenen.
Les mer om:

Norge burde ansatt Åge Hareide for lenge siden

Danmark er i på god vei mot EM neste år etter de slo Sveits for noen dager siden og med det som kan kalles festfotball slo Luxembourg 4 – 0 i en vennskapskamp i går, mens Norge definitivt ikke deltar i EM etter en tafatt 1 – 1 kamp mot et svekket Romania.  Så nå står vi her med et spillergrunnlag som er vesentlig bedre enn det Danmark kan skilte med, men hvor de er med, mens vi ikke er det. – Årsaken er en kynisk og gjennomført landslagssjef i Åge Hareide som over flere år har bevist han er en av verdens aller beste trenere. (Sveits er EM-klare om de slår Georgia og Gibraltar i november.

Seagulls-trener reiser hjem

- Jeg har fått en jobbmulighet som jeg ikke kan si nei til, sier assisterende trener André Bøen Eriksen om hvorfor han nå forlater Haugesund Seagulls.
Les mer om:

Senterpartiet presser helseminister Bent Høie om luftambulansetjenesten i spørretimen

Eldre- og folkehelseminister Sylvi Listhaug (Frp), utenriksminister Ine M. Eriksen Søreide (H) og justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (Frp) representerer regjeringen i den muntlige spørretimen på Stortinget. I ordinær spørretime må helseminister Bent Høie svare Senterpartiet på flere kritiske spørsmål om luftambulansetjenesten.

Kjemper om NM-tittel: Martin (21) skulle bli rørlegger, i stedet er han blitt en råtass med tapet

Som den yngste ansatte i firmaet Malermester Pål-André Eriksen AS hviler det et tungt ansvar på Fredrikstad-mannen Martin Ødebys skuldre. Denne uken skal han nemlig kjempe om en NM-tittel.
Les mer om:

Hareide: «Han er blant de 3 beste i verden»

Denne gangen gjelder det ikke Christian Eriksen. Kasper Schmeichel har jobbet seg jevnt og trutt oppover lista med verdens beste keepere. For landslagssjef Åge Hareide har Danmark nå en av de tre beste. På lørdag var Schmeichel eksepsjonelt solid da Danmark slo Sveits 1-0, og fikk Hareide til å dra frem lovordene i seiersrusen. -Kasper er nå blant de tre beste keeperne i verden.

MDG-Eriksen dro på søppeljakt. Resultatet var nedslående.

MDG-politiker Thomas Eriksen er sterkt bekymret fo
Les mer om:

Provosert av Frp: – De farer med narreri(pluss)

Edvin Eriksen hevder 10 millioner mindre i eiendomsskatteinntekter vil få dramatiske følger for barn og eldre i kommunen.
Les mer om:

- Skjedde så fort at jeg ikke rakk å tenke

SKIEN: TAs fotograf Per-Åge Eriksen ante fred og ingen fare da han kom kjørende gjennom Skien sentrum i ettermiddag. Plutselig hoppet en rådyrbukk over bilen hans.
Les mer om:

Tottenham øker til 600 millioner for sommer mål som gikk i vasken

Tottenham var millimetere unna å få signert Sporting Lisboa midtbanespiller Bruno Fernandes, faktisk var de personlige vilkårene klare, men den portugisiske klubben blokkerte en overgang.  Nå er Tottenham om mulig enda opptatt av å få til en overgang. Ifølge det portugisiske mediet A Bola, har Mauricio Pochettinos side ikke gitt opp håpet om å bringe Fernandes til Nord-London.

Managerpausen over for Claudio Ranieri

Eusebio Di Francesco fikk nettopp sparken som manager for Sampdoria, inn som ny sjef den tidligere Atlético Madrid-, Juventus-, Chelsea- ,Parma-, Monaco-, og Leicester-treneren Claudio Ranieri som også tok over i Roma da Di Francesco fikk sparken der.  Det blir ingen pensjonisttilværelse for Ranieri, Sampdoria ligger sist i Serie A med tre poeng etter sju kamper. Les: Nok en gigant i samtaler med Christian Eriksen Det er ikke hvem som helst som norske Morten Thorsby nå får som ny sjef i Sampdoria, vant Premier League med Leicester i 2015/16 og har et par mannsaldre med erfaring som leder for d

Manchester United er i ferd med å bli rekrutterings-klubb for Inter Milan

Etter Antonio Conte overtok ledelsen i Inter Milan har klubben satt inn et ekstra gir på banen og har utviklet en selvtillit som har ført dem opp på andreplass i den italienske serien.  De har allerede kjøpt Romelu Lukaku fra Manchester United og lånt  Alexis Sánchez, nå har de tenkt ifølge  Corriere Dello Sport å tilby en kontakt verdt 5 millioner euro pr sesong til Manchester United midtbanespiller Nemanja Matic i januar. Les: Nok en gigant i samtaler med Christian Eriksen Den 31 år gamle serbiske midtbanespilleren er ute av form om dagen, men det ser ikke ut til å stoppe Antonio Conte.

Arturo Vidal mener han ligner mer på Real Madrid-spiller

La det være sagt: vi digger chileneren! Men da Barcelona hentet inn rebellen fra Bayern München lurte vi litt på hvordan midtbanespilleren skulle passe inn i maskineriet. Vidal mener selv at han har gitt Barcelona en ny dimensjon med å være så totalt ulik de andre spillerne på laget. Les: Jadon Sancho advares mot overgang: «Det er ikke plass» -Det er tydelig at det ofte er spillere som ligner hverandre som spiller på Barcelona. Det jeg bringer er anderledes enn de andre. Jeg angriper, forsvarer, løper en masse meter og spiller alltid på grensen.

Jadon Sancho advares mot overgang: «Det er ikke plass»

Selv om det er Manchester United som har vært mest synlig når det gjelder rykter om en Jadon Sancho-overgang fra Dortmund, er Bayern München heller ikke fremmed for å beholde 19-åringen i Bundesliga. Skjer dette, mener Bayern-legenden Ribery at det blir helt feil. Franck Ribery ble i München i 12 år og satte inn 124 mål på 425 penger. Så hvorfor er en Sancho-overgang til klubben feil for unggutten, Ribery? Les: Nok en gigant i samtaler med Christian Eriksen -Sancho er en god spiller, men Bayern har nok spillere i hans posisjon. Hvor skulle han spille?

Åge Hareides Danmark i delt tabelltopp

(Danmark-Sveits 1–0) Yussuf Poulsen (25) ble vakkert spilt igjennom av Christian Eriksen (27) til kampens eneste mål da Åge Hareides Danmark gikk opp i delt tabelltopp i sin EM-pulje.
Les mer om:

Nok en gigant i samtaler med Christian Eriksen

Superdansken kan gå gratis til sommeren hvis Tottenham ikke får på plass noe lurt de kommende månedene. Det har hele tiden vært snakket om Real Madrid, men nå dukker en annen mulig destinasjon opp for Eriksen. Oktoberfest i München, Christian? Det er det tyske mediet Sport1 som hevder de har en kilde som har informasjon om at Bayern München er i dialog med Eriksen-leiren. Les: Fellaini legger ut om United, managere, krig og fred og sånn Den var ny – og spennende. Noe kan være på gang allerede i vinter.

Hareide : - Viktigst hvordan Christian har det som menneske

Åge Hareides store stjerne har preget forsidene til de største spanske sportsavisene denne uken. Men Danmarks norske landslagstrener sier det viktigste for ham er hvordan Christian Eriksen (27) har det som menneske.
Les mer om:

Søreide forventer at EUs flyktningavtale med Tyrkia står

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) forventer at Tyrkia holder avtalene sine med EU til tross for torsdagens trusler om å åpne flyktningporten til Europa.

Gigantene Tottenham og Real Madrid er enige

Det har lenge vært snakk om en overgang for Christian Eriksen til Real Madrid, med det skjedde ikke som mange trodde i sommer. – Til tross for at Real Madrid har klart å krabbe seg opp på førsteplass i La Liga er klubben fortsatt i krisemodus.  Forsterkninger skal på plass allerede i januar, det var musikk i ørene til sjefene i Tottenham som så for seg å miste Christian Eriksen til sommeren uten å tjene en krone. Les: En fantastisk «goalgetter» er snart ledig på markedet Det er slik den spanske avisen AS og Marca skriver at Tottenham og Real Madrid er enige om en overgang allerede i januar.

Kjører i feil kjøreretning på E18

Foto: Geir Eriksen
Les mer om:

Marca: Real har bestemt at Zidane må ta til takke med andrevalget i januar

The Times hevdet tidligere at Tottenham nå har innsett at Christian Eriksen er historie i klubben, og skal forte seg med å selge dansken i vinter for å sikre seg noen pund før kontrakten løper ut til sommeren. Og i Madrid jobbes det med å få på plass et bud. Det er spanske Marca som hevder at Real Madrids ledelse har gitt beskjed til Zidane at de ikke er villige til å gi fra seg muligheten til å hente Eriksen.

Pris til Thomas Hylland Eriksen

Sosialantropolog og forsker Thomas Hylland Eriksen (57) er vinner av Akademikerprisen 2019.
Les mer om:

Vekk med møkka, storsalg på gang i Tottenham

Det som har har sammenhengende suksess i mange år har nå begynt å bremse opp. Tottenham presterer dårligere enn på lenge og dårligere enn som kan tolereres av spillere og sportslig ledelse.   For første gang siden han kom til klubben i 2014 er Tottenham-manager Mauricio Pochettino under press. Ifølge The Times blir det “ryddesalg” når overgangsvinduet åpner i januar.

Tanya (27): – Forretningen går overraskende bra

I år er det 90 år siden Baker Eriksen ble etablert. Det siste året er det Tanya Aasvangen (27) som har stått for driften i bakeriutsalget på Selbak.
Les mer om: