Nyheter om Eriksen


Kringkastingssjefen politianmeldes for dab-innføring

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen politianmeldes for innføringen av dab. Anmelderen kaller innføringen et nasjonalt overgrep.
Les mer om:

Eriksen tok Bendtners målrekord i ellevilt London-derby

(West Ham–Tottenham 2-3) Christian Eriksen (25) inntok først hovmesterrollen, før han selv skrev seg inn i historiebøkene. Nicklas Bendtner (29) er ikke lenger Danmarks målkonge i Premier League.
Les mer om:

Kringkastingssjefen politianmeldes for DAB-innføring

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen politianmeldes for innføringen av DAB. Anmelderen kaller innføringen et nasjonalt overgrep.
Les mer om:

Kringkastingssjefen politianmeldes for dab-innføring

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen politianmeldes for innføringen av dab. Anmelderen kaller innføringen et nasjonalt overgrep.
Les mer om:

Gir skulpturene nytt liv i skarpe farger

Skulpturene til Vigeland gjorde et sterkt inntrykk på Reidun Søby Eriksen. Nå har hun gjenskapt dem i skarpe farger.
Les mer om:

Linn Cecilie (17) flytter gjerne på seg for å få lærekontrakt

Steinkjerjenta Linn Cecilie Eriksen flytter snart til Ytre Namdal for å få fullført fagutdannelsen – og hun er ikke alene.
Les mer om:

– Det å miste oljejobben gjorde meg sterkere

Ingfrid Eriksen mistet jobben i oljebransjen, men er i dag glad for det. Nå vil hun hjelpe andre som blir arbeidsledige.
Les mer om:

Mange peker på Ine Eriksen Søreide etter Brende

Ine Eriksen Søreide (41) omtales som dyktig, kunnskapsrik og erfaren. Hun kan være aktuell til å overta etter Børge Brende som utenriksminister, tror eksperter.
Les mer om:

KrF-Dagrun tapte stortingskamp: Advarer Hareide mot smalt KrF

Tidligere KrF-nestleder Dagrun Eriksen lyktes ikke med sin bobil-valgkamp i Nordland, og skal nå melde seg for NAV. Samtidig kommer hun med en klar oppfordring til partiledelsen.

NRK-sjef får ris og ros for behandling av Faten-klager

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen og NRK får kritikk fra flere i Kringkastingsrådet for håndteringen av hijabklagene i programserien «Faten tar valget».
Les mer om:

NRK-sjef får ris og ros for behandling av Faten-klager

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen og NRK får kritikk fra flere i Kringkastingsrådet for håndteringen av hijabklagene i programserien «Faten tar valget».
Les mer om:

Stortinget glapp for KrF-Dagrun: – Det blir nok en tur på NAV nå

Tidligere KrF-nestleder Dagrun Eriksen satset alt, men nordlandsvelgerne lot seg ikke overtale. – Situasjonen min framover er veldig uavklart, sier Dagrun Eriksen.

Storfint besøk på Ammerudhjemmet

Det var ikke hvem som helst som tok turen for å holde politisk innlegg under Ammeruddagene i helga. Selveste forsvarsminister Ine Marie Søreide Eriksen (H) og tidligere utenriksminister Espen Barth Eide (Ap) benyttet anledningen til å slå et siste slag for stortingsvalget 2017.

Ingen kutt i Telemark bataljon

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide lover at Telemark bataljon i Rena leir skal bestå i som i dag. – Avdelingen er helprofesjonell, sier hun.

Andøy-rapporten: Forsker avviser anklager om bestillingsverk

Samfunnsøkonomisk analyse slår tilbake etter at forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) avfeide Andøya-rapport og kalte den et «bestillingsverk».

Søreide tar forsvarsdemo med ro

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) mener optimismen er stor i Heimevernet. Utenfor Stortinget tirsdag var holdningen en annen.

Bobil-Dagrun tror KrF vil påvirke også ved rødgrønn seier

HERØY (VG) Dagrun Eriksen (46) kjemper om stortingsplass fra Nordland i nyinnkjøpt bobil. Hun har ingen plan B. Den 12. september er hun enten på Stortinget eller arbeidsledig.

Offiserene ved Orion-basen: – Mistet tilliten til forsvarsministeren

Da forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) stemplet Senterpartiets forsvarsrapport som «bestillingsverk» og «valgkamputspill», kokte det over for offiserene på Orionbasen på Andøya.

Stjernene herjet for Hareide – igjen

(Armenia – Danmark 1-4) Thomas Delaney (26) og Christian Eriksen (25) har nærmest på egenhånd sørget for at Danmark har alt å spille for de to siste kampene av VM-kvalifiseringen.
Les mer om:

– Senterpartiets valgkamputspill forandrer ingenting

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide avfeide Senterpartiets rapport som valgkamputspill når den konkluderer med at utbygginga på Evenes vil bli 7 milliarder kroner dyrere enn det Forsvarsdepartementet har beregnet.

Slår tilbake mot Senterpartiet: – Rapporten er kjøpt og betalt

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) avviser konklusjonen i forsvarsrapporten Senterpartiet har betalt over 200.000 kroner for. – At de bestiller og betaler for en rapport som et valgkamputspill rett før valget, kan vi ikke legge mye vekt på.

Søreide vil ha liv i Moss Lufthavn Rygge

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide ønsker seg nytt liv på Moss lufthavn Rygge. – Vi trenger noen å dele kostnadene med, sier hun.

Nyter siste rest av sommeren

– Jeg tror kanskje vi er litt bortskjemte, sier Jonas Eriksen og myser mot sola.
Les mer om:

Kommer til Ramsund

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) besøker Ramsund Orlogstasjon på mandag.

Sporty bydelsdirektør kastet seg uti

Som vanlig er Øystein Eriksen Søreide til stede når det skjer noe i bydelen. Og han var ikke noe mindre sporty nå enn ellers. Utfordringen fra avisas redaktør om å hoppe ut i vannet, tok han på strak arm.
Les mer om: