Nyheter om Eriksen


20 sekund bak tredjeplassen, men skal likevel til Hawaii

I eit halv døgn trudde Øystein Eriksen at 20 sekund var det han mangla på å få delta i Ironman-VM på Hawaii neste år. Men så viste det seg at han ikkje mangla noko likevel.
Les mer om:

Søreide ber Saudi-Arabia samarbeide om Khashoggi-etterforskning

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) oppfordrer Saudi-Arabia til å samarbeide med Tyrkia for å finne ut hva som skjedde med journalisten Jamal Khashoggi.

Lanserer ny nettbutikk fra bakrommet

Espen Eriksen har lagt bak seg fjorårets konkurser og satser friskt med ny nettbutikk. – Med sydentendenser i flere måneder kom også kundene på jakt etter maling og utstyr, sier den daglige lederen i Finthus.no AS.
Les mer om:

Søreide: – Saudi-Arabia må samarbeide om å oppklare Khashoggi-saka

BEIJING/OSLO (NRK): – Eg forventar at saudiske styresmakter samarbeider med Tyrkia for å oppklare kva som har skjedd med Jamal Khashoggi. Det seier utanriksminister Ine Eriksen Søreide. Tyrkiske etterforskarar var i natt inne i det saudiarabiske konsulatet i Istanbul.

12 sauer er angrepet, skadet og drept: – Først tenkte SNO hund, så begynte vi å se mønsteret

– Massakre, rett og slett, sier Alf Kristian Eriksen.
Les mer om:

Vanskelig med opprykk når de mister toppscorer resten av sesongen

For øyeblikket ligger Sandnes Ulf på en 7.plass i OBOS-Ligaen med 38 poeng, i dag kom det en meget dårlig nyhet med tanke på sjansen for opprykk.- Det var håp om en retur før sesongen var helt over.   Toppscorer Kent Håvard Eriksen skal opereres. Trener Bengt Sæternes forteller Aftenposten at han skal operere menisken denne uken.  – 27-åringen har ikke vært på banen siden bortekampen mot Mjøndalen i mai, men det er på grunn av en fotskade.

– Vi var tidlig ute

Vesterålen Online sin gründer har utdannelse som flyelektriker og romingeniør, og er alltid tidlig ute med det siste. For 20 år siden startet Ben Tommy Eriksen vol.no, som i dag er regionens største nettavis.
Les mer om:

Kina ønsker flere møter om menneskerettigheter, ifølge Søreide

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) synes ikke det er vanskelig å ta opp menneskerettigheter med Kina. Begge land ønsker flere møter om temaet, hevder hun.
Les mer om:

Kina ønsker flere møter om menneskerettigheter, ifølge Søreide

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) synes ikke det er vanskelig å ta opp menneskerettigheter med Kina. Begge land ønsker flere møter om temaet, hevder hun.
Les mer om:

– Kineserne er godt kjent med vår bekymring

BEIJING (NRK): Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier det blir naturlig å snakke om menneskerettigheter når hun møter kinesiske myndigheter.
Les mer om:

Norsk idrett skal hjelpe Kina

Norsk idrett blir en viktig aktør under statsbesøket i Kina 11. – 19. oktober når norske og kinesiske myndigheter tegner en ny toårig handlingsplan. – Vår rolle er å bidra til å løfte kinesisk vinteridrett – både inn mot OL og Paralympics i 2022, men også i et lengre perspektiv, sier idrettspresident Tom Tvedt. Idrettspresident Tom Tvedt, generalsekretær i NIF, Karen Kvalevåg, leder av internasjonal avdeling i NIF, Magnus Sverdrup og prosjektmedarbeider for idrettens Kinasamarbeid, Linda Jacobsen, reiser til Kina i dag i forbindelse med det viktige statsbesøket 11. -19.

Først i køen i ni år: – Jeg kjenner adrenalinet flere dager på forhånd

Norges største loppemarked i Skedsmohallen holder stand. Arrangørene forventer 900.000 kroner i fortjeneste denne helga. Og først i køen sto Hege Eriksen – på jakt etter glamorøse gjenstander.
Les mer om:

Kjempar i Louisville, vil til Hawaii

Når Øystein Eriksen kjem i mål etter 3,8 kilometer symjing, 18 mil sykling og eitt maratonløp i Louisville på sundag, håper han å vera klar for Ironman-VM på Hawaii neste år.
Les mer om:

Låtskriving som middel til sjølvrealisering

Vokalist Vilde Torheim Skjerdal tenker høgt og snakkar med mentor Torun Eriksen om lykke og låtskriving.
Les mer om:

NSB slår tilbake mot Leif Eriksen etter togkritikken: – Viser mangel på kunnskap

NSB mener Frp-politiker Leif Eriksen viser mangel på kunnskap når han kritiserer NSB og Bane Nor for å bruke gamle og skranglete togsett på Østfoldbanen.
Les mer om:

Hareide bekymret over Eriksens mageskade

Christian Eriksen er for tiden ute med en muskelskade i magen.
Les mer om:

Hareide frykter Eriksens mageskade kan bli kronisk

Christian Eriksen er for tiden ute med en muskelskade i magen. Danmarks landslagssjef Åge Hareide er redd for at Tottenham-stjernen kan slite med den lenge.
Les mer om:

Eriksens skade kan være kronisk

Tottenhams midtbanespiller Christian Eriksen kan ha en «kronisk» mageskade, ifølge Åge Hareide. 26-årigngen spilte i Tottenhams seks første ligakamper, ​​men har ikke spilt siden 22. september. Eriksen er med i den danske landslagstroppen, til tross for at han ikke er aktuell for spill mot Irland 13.

Thomas Hylland Eriksen: «Kanskje det var på 70-tallet at Norge var akkurat passe rikt»

Disse bildene fra 1970-tallet forteller om tiden før oljeformuen, da et sted var et sted, og ingen kunne reise vekk via en mobilskjerm.
Les mer om:

Frp-leder raser mot NSB og Bane Nor: – Kvaliteten er en katastrofe

Frp-leder i Østfold, Leif Eriksen, er ikke nådig i sin kritikk av både NSB og Bane Nor etter en togtur fra Oslo til Fredrikstad nylig. – Ledelsen burde vært byttet ut for lenge siden, sier han.

Ingenting er så viktig som å skape glede og mening i egen og andres hverdag. For Paul (42) er en tur på jakt gull verdt.(pluss)

Da miljøterapeut Thor Morten Grøtan skjøt rypa gliste Paul Konrad Eriksen (42) om kapp med sola.
Les mer om:

Det blir jul på Gregers også i år

Tradisjonen med julefeiring på Gregers fortsetter. Margrethe Nordby og Anne Thingstad Eriksen håper på god oppslutning blant de frivillige.
Les mer om:

Hareide må glemme Eriksen

Åge Hareide tok onsdag ikke ut Christian Eriksen til Danmarks landskamper i oktober.
Les mer om:

Hvorfor har Fredrikstad kommune dårlig råd?

Tormod Eriksen stiller spørsmål ved en rekke utgiftsposter Fredrikstad kommune har pådratt seg: Gratis ferge, stupetårn, leskur, sluttpakke for rådmannen og privat barnevernstjeneste.
Les mer om:

Søreide vil ikke bekrefte om Norge mekler mellom Hamas og Israel

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) vil ikke kommentere meldingene om at Norge mekler mellom Israel og Hamas.