Nyheter om Erik Mykland


Myggen og Strømstad om talentutvikling: – Den indre «driven» er helt avgjørende

KRISTIANSAND (VG) - Hvor gammel var du da du kom og banka på døra mi? Fem år? Erik Mykland (48) drar seg i skjegget og ser bort på Fredrik Strømstad (38). Forbildet - og beundreren. Læremesteren og eleven.

Myggen om Start-bragden: – Tidenes opplevelse for meg

Erik Mykland rangerer mirakelet på Åråsen høyt når det kommer til fotballopplevelser.
Les mer om:

Myggen om Start-bragden: – Tidenes opplevelse for meg

Erik Mykland rangerer mirakelet på Åråsen høyt når det kommer til fotballopplevelser.
Les mer om:

Spilte med gutta på Kringsjå: Nordbergjenta skal til Barcelona

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det er TV 2 som mandag melder at omsider er Caroline Graham Hansen klar for Barcelona. Overgangen skal ha blitt signert mandag formiddag:- Det er veldig stort. Det har vært en fantastisk dag til nå. Å få være en del av og kunne si at man har spilt for Barcelona er noe jeg er stolt av. De har virkelig vist at de satser stort og de ønsker å vise at det ikke spiller noen rolle om du er kvinne eller mann.

Blir «Myggen» den nye Start treneren?

Det vi skriver nå er egentlig bare vi i Sporten som spekulerer, men det er både logisk og sannsynlig at det kan skje. – Start er i krise og har mistet mye av sin sjel og Start legende og fotball bohem (hater det uttrykket) Erik Myggen Mykland har mer sjel enn de fleste. Erik Mykland er blant de som er plukket ut til Norges Fotballforbunds nye UEFA A-lisens-kurs noe som er det nest øverste trener nivået.

Drillo: Det var litt som å se «Myggen»

Martin Ødegaard har endelig fått sjansen fra start. For Drillo ble det som å se Erik Mykland på 90-tallet. Real Madrid/Vitesse-spilleren ble byttet ut i Spania-kampen, men fikk være med helt inn mot Sverige i 3-3-rysaren. Dette kan være signalet fra Lagerbäck om at 20-åringen er klar for de store oppgavene – også på landslaget. With Erik Mykland after we qualified for the World Cup.

Endelig er Start en klubb med sjel igjen

Start sin nye hovedtrener Ketil Rekdal valgte overraskende å ta turen sørover og overta jobben til Mark Dempsey som fikk sparken på grunn av dårlige resultater. Les: Det tok ikke lang tid før Mark Dempsey fikk ny trenerjobb Vi vet at Kjetil Rekdal er en meget habil trener, både på bakgrunn av oseanet av innsikt han delte med oss som ekspertkommentator for Eurosport og det han fikk til med Vålerenga.

Mykland tilbake i Start

Tidligere landslagsspiller Erik Mykland har fått trenerjobb i gamleklubben Start. "Myggen" er ansatt som spillerutvikler, og vil jobbe med G16- og G19-laget til Start framover, melder Kristiandsandsklubben i en pressemelding.
Les mer om:

Mykland fikk trenerrolle i Start

Erik Mykland er ansatt som trener i Starts ungdomsavdeling i en hundre prosent stilling.
Les mer om:

Myggen returnerer: - Det var Start som formet meg

Erik Mykland er tilbake i Start som trener.
Les mer om:

Myggen får trenerjobb

Erik Mykland (46) er ansatt i en fulltidsstilling i Start. Myggen skal jobbe i utviklingsavdelingen for klubbens G16- og G19-lag.
Les mer om:

Forberedelser til store fotballbegivenheter

Det er mye som må stelles i stand når store sportsbegivenheter skal gjennomføres. Først og fremst må det bestemmes hvilket land som skal være vertsnasjon, hvilke byer som skal involveres, hvilken datoer er optimale og hvor stort er budsjetter for infrastruktur og bygging av nye arenaer og stadioner.   Avgjørelser som dette blir besluttet på et høyt nivå, og gjerne gjennom flere evalueringsrunder. Likevel er det ekstra stort å få muligheten til å arrangere en stor fotballbegivenhet.