Nyheter om Erdal


Erdal sluttar som klinikksjef – blir fagleg leiar for innføringa av Helseplattformen i HMR

Henrik Erdal fekk sterk kritikk frå Kristiansund etter at han sa at føden i Molde har betre kvalitet enn føden i Kristiansund.
Les mer om:

I vinter ble strømmast tatt av skred - arbeider nå med ny

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: - Det skal etableres en ny mast dimensjonert for å tåle større snømasser på stedet hvor en mast ble tatt av skred i januar i år. For å kunne støpe fundament uten utkobling er en beredskapsmast reist midlertidig, opplyser Berit Erdal, kommunikasjonssjef i Statnett i en pressemelding.I januar ble en mast på strekningen Ofoten - Kobbelv tatt av snøras.

NM-gulljubel for Sogn og Fjordane

En sterk avslutning fra Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø sendte Sogn og Fjordane til topps i skiskytterstafetten i NM søndag. Ole Martin Erdal og Håvard Gutubø Bogetveit gikk også på laget. Oslo og Akershus, med Thekla Brun-Lie, Ingrid Landmark Tandrevold og Tiril Eckhoff, vant kvinnenes stafett.

Kafeen har vokst fra to til åtte ansatte: - Det har vært hardt arbeid, men er verdt det

PORSGRUNN: Fra å selge leskedrikk og vafler har Merete og Erdal Knutsen dreid konseptet over til god mat i gode porsjoner. Nå satser de på større uteplass og trenger flere ansatte.

– Dobbelt så mange keisersnitt i Kristiansund som i Molde(pluss)

Ut fra faglige hensyn bør fødeavdelingene samles ved Molde sjukehus. Slik oppsummerte klinikksjef Henrik Erdal forslaget om å ha ei fødeavdeling for Nordmøre og Romsdal.
Les mer om:

– Så trygt som det kan bli

Molde sjukehus får fødeavdelinga fordi sjukehuset har det største fagmiljøet innen anestesi, og har bløtdelskirurger til stede. – Kvinner med lengst reiseveg, får bo på hotell siste uka før termin, sier klinikksjef Henrik Erdal.
Les mer om:

Ho var så utbrent at ho knapt orka å trene – no er supertalentet klar for EM

Ho blei juniorverdsmeister to gonger, men møtte veggen fysisk og psykisk. No er supertalentet Karoline Erdal på veg opp att blant dei beste i verda.
Les mer om:

– Ei fødeavdeling blir til det bedre(pluss)

– Legger vi faglige hensyn og kvalitet til grunn, føler jeg meg sikker på at ei samlet fødeavdeling for Nordmøre og Romsdal blir til det bedre, sier klinikksjef Henrik Erdal.
Les mer om:

Dette intervjuet kom uventa på Ole Martin

DRANGEDAL (NRK): – Etter gårsdagens labre prestasjon, så var dette litt overraskande, gliser Noregsmeister Ole Martin Erdal.
Les mer om:

NM-GULL til Olsbu Røiseland og Erdal

Marte Olsbu Røiseland tok NM-gull i rulleskiskyting for andre dag på rad med overlegen seier på fellesstart søndag. Tarjei Bø Maktet ikke å forsvare sitt gull.
Les mer om:

Ole Martin Erdal tok NM-gull

Slo Tarjei Bø i rulleskiskyting
Les mer om:

Synnøve (95) tilbake på internatskulen(pluss)

– Eg har teke med meg nokre teikningar. Desse teikna eg då eg gjekk her på Stavset-skulen, fortel Synnøve Erdal (95).
Les mer om:

Kan ha bidratt til å oppklare uløste mysterier verden over. Krimkortene kan havne i norske fengsler

- Det er absolutt mulighet for at det sitter folk i norske fengsler som vet ting som kan løse noen av de uløste drapssakene vi har, sier «cold case»-sjef Espen Erdal.
Les mer om:

Blir sjef etter 34 år(pluss)

Siv Erdal er ansatt som ny rektor ved Vanvikan skole i Indre Fosen.
Les mer om:

Cold Case skal løse uoppklarte drapsgåter – etter over to år er ingen dømt

BRYNSENG (VG) Cold Case-sjef Espen Erdal skal finne svar på uløste drapsgåter. Foreløpig har ikke arbeidet ført til domfellelser, men i to saker har «kalde spor» ført til gjennombrudd.
Les mer om:

Cold case-leder: – Viktig med lokalt engasjement(pluss)

Cold case-leder Espen Erdal fremhever det lokale engasjementet og pågangsmotet for å løse drapssaker som Sjøvegan-drapet.
Les mer om:

Toåring påkjørt og kritisk skadd på Askøy

Et barn på to år ble søndag påkjørt ved Erdal på Askøy i Hordaland. Gutten er kritisk skadd, opplyser Haukeland universitetssjukehus.

Eittåring døydde etter å ha blitt påkøyrd ved heimen

ERDAL (NRK): Guten som blei påkøyrd på Erdal døydde av skadene. Ei kvinne er sikta etter hendinga.
Les mer om:

Toåring påkjørt og kritisk skadd på Askøy

Et barn på to år ble søndag påkjørt ved Erdal på Askøy i Hordaland. Gutten er kritisk skadd, opplyser Haukeland universitetssjukehus.

Toåring påkjørt og kritisk skadd på Askøy

Et gutt på to år ble søndag påkjørt ved Erdal på Askøy i Hordaland. Barnet er kritisk skadd, opplyser Haukeland universitetsykehus.

Barn påkjørt på Askøy

I forbindelse med en parkering, har et barn blitt påkjørt i Erdal på Askøy i Hordaland. Barnet er ifølge politiet ved bevissthet. Nødetatene er på vei til stedet.

Skulle toppe eventyrsesongen frå i fjor, men vart for overivrig

FØRDE/RUHPOLDING (NRK): Førre sesong vart eit eventyr for skiskyttartalentet Karoline Erdal (20), men overtrening i sommar har sett ho på sidelinja sidan september.
Les mer om:

Mot verdstoppen med inneskyting og trappeløp

FØRDE (NRK): Mangelen på standplass og rulleskianlegg gjorde at hardtsatsande skiskyttarar frå Førde måtte vera kreative i treninga. Karoline Erdal (19) vart juniorverdsmeister.
Les mer om:

Elveeigarane fryktar at tjuvfiskarar robbar fjordane for villaks

NORDFJORDEN/FØRDEFJORDEN (NRK): – Eg er sikker på at det blir teke like mykje fisk på ulovlege garn i Førdefjorden, som me har som kvote i elva, seier Eiliv Erdal, leiar i Nausta elveeigarlag.
Les mer om: