Nyheter om Era


Godkjent: Dette er den nye Sunderland eieren

Sunderland bekrefter at den 23 år gamle Kyril Louis-Dreyfus er den nye majoritetseieren i klubben, etter at EFL har godkjent overtakelsen. League One klubben Sunderland fikk offisielt en ny majoritetseier på torsdag, da EFL har godkjent 23 år gamle Kyril Louis-Dreyfus ‘overtakelse av 74 prosent av aksjene i klubben. – En handel som har vært klar i noen uker.

The pandemic ushers in the next era of enterprise cloud adoption

IDGNS: COVID-19 has pushed global cloud spend up even further, as companies look to modernize at a faster clip in response to more remote working and digital engagement with clients and customers.
Les mer om:

En av United-historiens beste og tøffeste venstrebacker i ny managerjobb

Frank de Boer ble sendt ut av MLS i juli da Atlanta United ikke kunne leve med leveransene hans som manager. Nå mener MLS-klubben at de har funnet gull. Gabriel Heinze som ny manager. Ringer det noen bjeller hos United-supportere? Les: Illsint Hummels klarte ikke å glede seg over en historisk scoring Argentineren ble hentet inn av Alex Ferguson i 2004. Da hadde Heinze opparbeidet seg et rykte i Ligue 1 som den tøffeste forsvarsspilleren i ligaen.

Iggy Azalea svarer på bitch hold kjeft-tweet fra Playboi Carti

Iggy Azalea lar ikke sin babydaddy Playboi Carti lire av seg hva som helst på Twitter. Artistparet fikk sønnen Onyx i sommer, men i oktober fortalte australieren at forholdet var over. Iggy la til at hun tar seg av barnet selv, og sendte noen sinte linjer tilsynelatende til Playboi Carti. «En ting jeg aldri vil forstå er hvordan løgnere lever med seg selv.

Liverpool har rigget seg for en ny storhetstid

Vi trenger såret noen historier som ikke påvirkes av det forbaskede virus nr. 19, så da vi hørte om at Jürgen Klopps briller skal graves frem i 2070, hengte vi oss på. Den hypermoderne treningslandsbyen til Liverpool ble åpnet denne uken. AXA Training Centre er det nye vidunderet som skal klekke ut talenter og legge grunnlaget for nye titler.

Iggy Azalea sleper Playboi Carti på Instagram Stories – sier at hun er singel

OPPDATERT: Midt i lurvelevenet viser nysingle Iggy Azalea alias Amethyst Amelia Kelly for første gang frem sønnen Onyx, som rapperen sier at hun oppdrar alene.

«The Sheriff» pappaen til Roma legende Francesco Totti er død

En hel fotballverden kjenner Enzo Totti som i alle de 25 årene hans sønn Francesco Totti spilte for Roma alltid var med. – Han fikk kallenavnet «The Sheriff» på grunn av sitt engasjement og forsvar av sin sønn og klubben Roma.
Les mer om:

Beyoncé?! Nettet gjøner med Khloé Kardashian

Khloé Kardashian får kjørt seg på Twitter i dag. Samtlige kvinner i familien Kardashian/Jenner er glad i fotofikling og kosmetisk kirurgi, men det er trolig Khloé som får høre det mest. Mange mener nemlig at hun ikke ser ut som seg selv på Instagram. Og ikke bare ligner ikke Khloé på Khloé: I dag blir hun også sammenlignet med en annen stjerne. Ja, flere skriver nemlig at Khloé driver med «blackfishing», altså kopierer utseendet og stilen til svarte personer.  Nærmere bestemt Beyoncé, i dette tilfellet. khloe giselle kardashian knowles carter SERVING pic.twitter.com/lhsh46yiRr — V ✰ (@SkrtOn

Solgt for 6 milliarder kroner

James Pallotta har vært i forhandlinger en stund med The Friedkin Group for å selge fotballklubben Roma. Underholderne nok for de som er opptatt av dannelsen av byen Roma heter selskapet brukt som instrument for investeringen Romulus and Remus Investments LLC. – The Friedkin Group kjøper 86,6% av klubben for 591 millioner euro som er ca 6 milliarder kroner.

Frank Lampard beviser at han tiltrekker seg de største kanonene

Det er ikke uvanlig at spillere lar seg overtale til overgang når manageren tar opp telefonen og hvisker noen utvalgte ord. Men dette dreier seg om tilfeller der det er en av verdens største managerne som er på den andre siden av linja – ikke når duden som ringer, for ett år siden sto i sin første jobb for Derby. Det er Timo Werner som har latt seg blende av tidligere Derby-manager Frank Lampard.

Sky Sports: Vincent Kompany er ønsket i Premier League

«Kaptein City» gav seg etter 11 suksessrike år i Manchester. Fire Premier League-titler, 4 ligacup-trofeer og to FA Cup-titler har gitt belgieren en helt spesiell posisjon i klubben. Nå åpner Guardiola opp for en retur. Vincent Kompany trakk seg tilbake til Anderlecht som spillende trener, men må innse at han befinner seg i et skikkelig vepsebol. Det endte med 8. plass i den belgiske ligaen, og City-legenden har fått kritikk for sin rolle der han verken får markert seg som spiller eller trener. Les: Inter gir Alexis Sanchez sjansen Men hos Manchester City er døren alltid åpen.

Dark secrets of organizational change management

IDG NEWS: In the digital era, organizational change management is crucial to business success — far too crucial to be dogged by its misconceptions and false assumptions.
Les mer om:

Skuespiller Harry Hains (27) er død

Skuespiller Harry Hains ble funnet død denne uken, ifølge familien. Dødsårsaken er ennå ikke kjent. Han har hatt flere mindre roller i kjente TV-serier som American Horror Story, The OA og The Deleted. Familien bekrefter i et Instagram-innlegg at det unge talentet slet med psykiske lidelser og rusproblemer. Melbourne-gutten flyttet til Los Angeles for å oppfylle drømmen sin som skuespiller. – Han ble bare 27 år og var full av potensiale.

Taylor Swift med ny elsker i fargesprakende musikkvideo

Niks, Taylor Swifts kjæreste irl er ikke videobaben i hennes nye video. Ettersom låten heter «Lover» trodde mange Swifties at Joe Alwyn, som T-Swizzle har vært sammen med i tre år, skulle være mannlig lead. Men den rollen gikk til hennes danser Christian Owens. De har jobbet sammen i flere år. Taylor Swift and Christian Owens: 1989 era vs Lover era pic.twitter.com/6NV5eKm6CT —

Fredrik ble møtt av et grusomt syn da han gikk tur med hunden: – Elgen ble drept av nedblåst tre

Hunden Era markerte på siden av stien. Der lå det en død elg.
Les mer om:

Fredrik ble møtt av et grusomt syn da han gikk tur med hunden: – Elgen ble drept av nedblåst tre

Hunden Era markerte på siden av stien. Der lå det en død elg.
Les mer om:

Fredrik ble møtt av et grusomt syn da han gikk tur med hunden: – Elgen ble drept av nedblåst tre på Tjøme

Hunden Era markerte på siden av stien. Der lå det en død elg.
Les mer om:

Dansk influencer funnet i live etter selvmordsbrev på Instagram

Saken inneholder beskrivelse av vold og selvmordsforsøk. Trenger du noen å prate med kan du ringe Mental Helse døgnet rundt på 116 123, eller Kirkens SOS på 22 40 00 40. Du kan også chatte på kveldstid her. Fie Laursen er en av Danmarks største influencere. 23-åringen ble først kjent fordi hun som tenåring stod frem som mobbeoffer i dansk media. Så fortsatte oppmerksomheten via blogg, YouTube og flere realityprogrammer, deriblant Paradise Hotel og Ex on the Beach. På Instagram har hun over 330 000 følgere. Denne helgen postet Fie Laursen et selvmordsbrev på Instagram.

Ringer inn ny era med praktskip til 2 milliarder kroner(pluss)

Hurtigrutens «Roald Amundsen» er laget for dem som vil oppleve autentiske ekspedisjoner, til 250.000 kroner uka for den beste lugaren i på de mest eksklusive rutene.
Les mer om:

Legendarisk klubbscene trues med nedleggelse

Det meddeler eierne i en pressemelding onsdag. – Etter en historikk av å bli sagt opp av vår kommunale utleier Fastighets och saluhallskontoret (FSK) trodde vi at vi var klare med å argumentere for at vi skulle overleve i Stockholm by. Dessverre tok vi feil. Nok en gang er vi sagt opp når vår nåværende kontrakt går ut 30. september 2020. LES OGSÅ: Depp med sterke anklager mot Amber Heard. Om oppsigelsen iverksettes blir klubben ikke bare tvunget til å flytte ut fra ytterligere et lokale – de må også legge ned hele foretaket.
Les mer om:

Perfekt avskjed for Franck Ribery og Arjen Robben

Det tok lenger tid enn det pleier for Bayern München å vinne Bundesliga, men de viste muskler da det gjaldt som mest i siste serierunde. To veteraner Franck Ribery og Arjen Robben var instrumentelle i 5-1 seieren over Eintracht Frankfurt sørget for seriemesterskap nummer sju på rad for klubben og mesterskap nummer 29 i klubbens historie. Les: Taktskifte: «Jeg liker ikke å kjøpe spillere til 100 millioner euro» #MEIS7ER  pic.twitter.com/Qlgo1187qs — FC Bayern US (@FCBayernUS) May 18, 2019 Selv om Dortmund gjorde jobben borte mot Borussia Mönchengladbach, hadde det å lite si så lenge serielede

«The Wall» legger fotballskoene på hylla

Juventus midstopper Andrea «The Wall» Barzagli har over 750 kamper bak seg og har vært med å hente hele 15 trofeer til Juventus. I følge Sky Sports Italia har den 37 år gamle Juventus legenden valgt å legge opp etter sesongen.  Italieneren var med å vinne VM i 2006. Andrea Barzagli vil ta med seg sitt åttende seriegull med Juventus før han legger opp istedenfor som mange andre, ta et par tre sesonger i Kina for å fylle opp bankkontoen. Juventus leder Serie A med 20 poeng over Napoli og er fortsatt med i Champions League.

Mål av Isco og Gareth Bale

Den første kampen etter at Zinedine Zidane overtok Real Madrid gikk som forventet, han fikk en enkel start mot bunnlaget Celta. – I forkant var mange redde for at Real Madrid skulle snuble igjen, 2 – 0 seier ble hentet inn av de Gareth Bale og Isco som begge har vært ute i kulden en god stund.  Mål av Isco og Gareth Bale etter pause sørget for tre Real-poeng. Hovedstadsklubben klatret dermed opp i ryggen på byrival Atletico og er i skrivende stund to poeng bak med en kamp mer spilt. Les: Åpner døren for en gammel lagkamerat Gareth Bale pic.twitter.com/3NUDX9XOv9 — S.

Legendarisk Manchester United trener Eric Harrison er død

Paul Scholes var en del av «Class of 92» som har mye å takke trener Eric Harrison for. – I går kveld sovnet han stille inn 81 år gammel.  Harrison var sjef for Manchester United sitt akademi og leverte en jevn strøm av talenter til Sir Alex Ferguson og det mest kjente «kullet» av dem alle «Class of 92» som bestod av blant andre  David Beckham, Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt og Neville-brødrene. Det er lett å se hvor viktig Eric Harrison har vært for klubbens utvikling og dominans i engelsk fotball. We’ve lost our mentor , our coach and the man who made us.

Hvordan EØS-avtalen integrerer Norge inn i EU!

I vinter stod kampen mot ACER, og innføringen av energimarkedspakke III. Nå kommer jernbanepakke 4 som endelig vil bli avgjort av Stortinget om ikke lenge. Det er snakk om å etablere ERA som et europeisk jernbanebyrå.
Les mer om: