Nyheter om England


Nå skal Fredrikstad samarbeide med Liverpool – for å få folk opp av sofaen!

Fredrikstad får nå britisk hjelp i arbeidet med å gjøre Fredrikstad-befolkningen mer aktiv. Liverpool i England blir nå kommunens mentor.

Tottenham har enorme forventninger til Dane Scarlett

Debuten i Premier League kom forrige sesong for Dane Scarlett. Selv om det bare har blitt tre minutter på banen i ligaen denne sesongen, har 18-åringen fått med seg tre Conference League-kamper. Potensialet til senterforwarden er det ingen tvil om, nå har Tottenham sikret seg mot at rivalene nærmer seg tenåringen. Angrepstalentet har hamret inn 23 scoringer på 23 U18-laget, for U23-laget til Spurs har det blitt 4 scoringer på 14 kamper.

Gedigen Chelsea-tabbe: Tuchel kunne hatt midtstopper fra topphylla

Nå fikk riktignok Fikayo Tomori 27 kamper på seniorlaget etter debuten i 2019, men det ble aldri den posisjonen på Stamford Bridge som midtstopperen jobbet for siden han ble hentet opp fra akademiet i 2016. Noen kamper på utleie for Brighton, Hull og Derby, skulle til før spilleren skjønte at han måtte bort fra balløya for å fortsette utviklingen. I januar 2021 kom leieoppholdet som endret alt.

Zlatan Ibrahimovics perfekte farvel

40 år gammel, med med mer enn 20 år på topp og med hele 14.ligatitler i sin karriere er det ikke mer å bevise for Sveriges største fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic. – På søndag fikk vi trolig se avslutningen på en fantastisk karriere da AC Milan vant Scudetto.

Newcastle forbereder £50m bud på Arsenal-stjerne

Newcastle United vurderer noe overraskende et stort bud på Arsenals venstreback Kieran Tierney denne sommeren. Eddie Howe sies å være en stor fan av Tierney, selv om den skotske landslagsspilleren tilsynelatende virker etablert på Emirates Stadium, ifølge Online Gooner. Arsenal brukte 25 millioner pund på å signere Tierney fra Celtic for noen år siden, og han har gjort sine saker bra. SISTE: PSG vil selge superstjerne! Newcastle vil utvilsomt ta opp kampen med de beste lagene på i Premier League om klarer å få tak i et talent som Tierney.

PSG vil selge superstjerne!

PSG mangler ikke stjerner på topp og lønnsbudsjettet har nådd nye høyder denne uka. Neymars fremtid i Paris skal være usikker og han skal være til salgs i kjølvannet etter at Kylian Mbappe signerte en ny gigantavtale med PSG.

To Premier League-rivaler kjemper om Jesus

Manchester City-spiss Gabriel Jesus kommer ikke til å fornye kontrakten hos årets Premier League-mestere. Ifølge Fabrizio Romano ønsker ikke 25-åringen å bli værende Etihad Stadium. Han har scoret åtte og assistert åtte mål på 28 Premier League-kamper denne sesongen, men har er fortsatt ikke førstevalget til Guardiola. Og med Haaland blir det ikke akkurat mer spilletid på brasilianeren. «Min fremtid er fortsatt usikker. Jeg har allerede uttrykt mitt ønske til Man City og til agenten min.

Rio Ferdinand gir Haaland et umulig råd

En kar som får Rolex-klokker for millioner levert med limousin til sine lagkamerater siste dag før han bytter klubb for å tjene over 4 millioner i uka klarer ikke legge bort sitt ego slik tidligere Manchester United-spiller og nåværende TV-ekspert, Rio Ferdinand råder til. Erlin Braut Haaland strutter av selvtillit og tar kontroll foran mål. Borussia Dortmund har bygget laget rundt Haaland, men nå som han kommer til Manchester City vil situasjonen være veldig annerledes.

Real Madrid ser til England etter å ha gått glipp av Mbappe

Etter å ha gått glipp av Mbappe, som blir værende i PSG, har Champions League-finalistene gått videre på listen, og neste mål holder til i Manchester. Real Madrid ønsker å signere Raheem Sterling denne sommeren i en avtale på 50 millioner pund. LES: Mbappe var også i samtaler med Premier League-klubb! De spanske gigantene har lenge vært beundrere av England og Manchester City-spilleren og vil prøve å lokke ham til Bernabeu.

36 nye tilfeller av apekopper påvist i England

36 nye tilfeller av apekopper er påvist i England. Det bringer det totale antall smittetilfeller i landet opp i 56.
Les mer om:

Supporterne kan bli spylt med vann om de stormer Åråsen

Den siste uken har tre ulike baner blitt stormet i England. Nå tas det grep før onsdagens derby mellom Lillestrøm og Vålerenga.

Liverpool bekrefter årets førte spillerkjøp!

Liverpool bekrefter i dag årets første signering.

Fengslet for fotfetisj

En mann fra England er dømt til to års fengsel, etter at han befølte føttene til en ukjent dame på toget.
Les mer om:

Nemanja Matic forlater Manchester, men ikke Premier League

Den 33 år gamle serbiske midtbanespilleren Nemanja Matic, som kom til Manchester United fra Chelsea i 2017 har ikke tenkt til å avslutte sin karriere riktig enda, selv om han for ikke mange dagene siden fortalte han forlater klubben etter endt sesong. Frem til i dag har Serie A klubbene Juventus og Roma vært alternativene som i hvert fall engelsk presse mener er neste stopp, men etter det ble klart Fulham returnerer til Premier League er det langt mer sannsynlig han blir i England.

Statnett: Ti prosent av de høye strømprisene skyldes nye utenlandskabler

Prisvirkningen av de to nye strømkablene til Tyskland og England utgjør rundt ti prosent av de høye strømprisene siden i høst, ifølge Statnett.
Les mer om:

Erik ten Hag har fortalt £50m-signeringen at han ikke er med i hans fremtidsplaner

Den nye Manchester United-sjefen Erik ten Hag har startet oppryddingen på Old Trafford. Nederlenderen har fortalt Aaron Wan-Bissaka at han ikke er med i hans fremtidsplaner, ifølge Teamtalk. Backen, som signerte for hele 50 millioner pund i juli 2019, har fått beskjed om at han kan forlate klubben. LES OGSÅ: PSG-spiller nektet å spille kamp med regnbuesymbol Den nederlandske sjefen ankom London onsdag kveld for samtaler med administrerende direktør Richard Arnold og fotballdirektør John Murtough. Og det ser ut til at nyheter har blitt lekket om Ten Hags intensjoner.

Takker nei til Manchester United

Lite tyder på at Ten Hag kan velge å vrake i markedet etter at han tar over på Old Trafford. Nok en Premier League-stjerne har takket pent nei. Manchester City har meldt seg på kampen om Kalvin Phillips, som har takket nei til Manchester United. Phillips har blitt linket til flere klubber og spekulasjonene har vært mange de siste månedene, spesielt med Leeds som kjemper for å bli i Premier League. Hvis Yorkshire-klubben rykker ned, vil nok flere Leeds-spillere inkludert Phillips se etter nye muligheter.

Slår alarm etter smittespredning

For et par uker siden ble det oppdaget et tilfelle av den svært sjeldne sykdommen «apekopper» i England. Nå mistenker flere land smitte hos innbyggerne.
Les mer om:

Fransk media: Tottenham har gitt spilleren som nesten matcher Mbappé tilbud

Martin Terrier. Bare navnet i seg selv gjør det verdt å hente spilleren til England. I tillegg til å ha et kult navn har 25-åringen med sin gnistrende gode sesong for Rennes, skutt seg inn på radaren hos Premier League-klubber. 21 scoringer på 36 Ligue 1-kamper. Med én kamp igjen av sesongen har scoringene til Terrrier bidratt sterkt til at Rennes kan kapre 4. plassen og Champions League-billett denne sesongen. Les: Dani Alves har overbevist Barcelona! Forrige sesong ble det 9 scoringer på 34 Ligue 1-kamper, denne sesongen har det løsnet skikkelig for venstrevingen.

Newcastle vil hente Manchester United-stjerne for £40m

Det er ventet at Premier League-klubbene kommer til å bruke store penger i sommer. De som som blir mest spennende å følge med på er Newcastle og Manchester United. Førstnevnte har mye penger og et ønske om å styrke troppen betydelig.

Reagerer kraftig

Arsenals Champions League-drøm ligger i ruiner. Nå stormer det i England: - De var grusomme, sier Sky Sports-ekspert Jamie Carragher etter 2-0-tapet for Newcastle. Martin Ødegaard kritiseres av klubblegende.

Rooney i retten: Pinlig å måtte snakke med Vardy om kona

Rettssaken mellom fotballfruene Rebekah Vardy og Coleen Rooney raser i England. Tirsdag var det Wayne Rooney sin tur til å vitne.
Les mer om:

Innbrudd i hjemmet til Berge: – Vi støtter Sander så mye som mulig

Den norske landslagsspilleren er den siste i rekken av fotballspillere i England som har blitt rammet av innbrudd.
Les mer om:

Innbrudd i hjemmet til Berge: – Vi støtter Sander så mye som mulig

Den norske landslagsspilleren er den siste i rekken av fotballspillere i England som har blitt rammet av innbrudd.
Les mer om:

Levy lover Conte å bruke penger – vil ha tre nye stjerner

Daniel Levy antyder antyder at Tottenham skal ut på markedet i sommer, med Paulo Dybala som en av tre overgangsmål utenfor Premier League. Spurs kjemper fortsatt med Arsenal for å sikre en Champions League-plass, men utenfor banen legges det planer for nye spillere.

Mest lest siste uke