Nyheter om England


Norges tropp mot Hviterussland og Færøyene

En debutant har fått plass i troppen til EM-kvalifiseringskampene i oktober. Se Martin Sjögrens utvalgte her. Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut 23 spillere til de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Hviterussland og Færøyene. Blant de 23 finner vi et nytt navn i troppen: 19 år gamle Rikke Bogetveit Nygard fra Arna-Bjørnar. Les: Liverpool tangerte en 25 år gammel rekord mot Napoli – Rikke er en spiller vi har fulgt tidlig gjennom U-landslagene, og hun har hatt en fin utvikling hele veien.

Britene om Haalands Leeds-bakgrunn: – Han kunne spilt for England

Erling Braut Haaland (19) blir omtalt som et «målmonster» i Østerrike, mens engelskmennene er bitre fordi den Leeds-fødte spissen spiller for Norge.

Manchester United speider etter en ny Nr.9

Manchester Uniteds speider i Øst-Europa var på tribunen for å følge med på en spiss under Fenerbahces 3-1 nederlag mot Alanyaspor mandag kveld. Fanatik har bekreftet at Krsto Kilibarda var sammen med Cenk Melih Yazici, som er agenten for Juventus ‘tyrkiske forsvarer Merih Demiral, da han så Kosovo spissen Vedat Muriqi i aksjon. Les: «Jeg har sett fotball i 50 år og har aldri sett noen som ham» Kilibarda sies å ha vært ivrig i son oppfølging av Fenerbahce-frontmannen, som nylig scoret igjen i England i en Euro 2020 kamp, og enda en engang var imponerende – i går var Muriqi involvert i Fenerbach

Tour de France-vinneren dropper sykkel-VM

Årets Tour de France-vinner Egan Bernal står over neste ukes VM i England.
Les mer om:

Komplett program for Sykkel-VM i Harrogate

Komplett program til Sykkel-VM i Harrogate i England og Storbritannia i september 2019.

De britiske øyer har på nytt "invadert" Valdres

Visst kan de spille fotball i både England og Skottland. Mandag kveld vil tre engelskmenn, en skotte og en nederlender blø for valdesdrakta.
Les mer om:

Oscar-film for Christian Bale og Matt Damon? Se ny trailer

Oscar-racet nærmer seg. Etter en middelmådig filmsommer er det ennå ikke så mange soleklare favoritter. Er Once Upon a Time in Hollywood bred nok til å få nominajonsdryss? Kanskje Hustlers gir Jennifer Lopez hennes første Oscar-nominasjon? Skal DC Comics få sin første store nominasjon siden The Dark Knight via hans nemesis? Blir Netflix igjen en Oscar-favoritt med The Irishman? Eller skal Tom Hanks få sin første Oscar-nominasjon på 19 år? (Ikke si at absurde Cats skal bli nominert.) En film som har god Oscar-buzz etter premieren på Telluride-festivalen i Coloardo er Ford v.

Gulltoalett stjålet fra Churchills fødested

Et gulltoalett verdt over ti millioner kroner ble stjålet fra en herregård i England.
Les mer om:

– Dette misunner jeg deg, Røkke!

CUMBRIAN, ENGLAND (BROOM / TV 2): Vi kjører bilen du må søke om å få lov til å kjøpe.
Les mer om:

Kunstneren hyller tyvene

Lørdag morgen ble et gulltoalett verdt over ti millioner kroner stjålet fra herregården Blenheim Palace i England. Kunstneren bak verket har en spesiell hilsen til tyvene.
Les mer om:

Torjus (22) og Iver (20) i hvert sitt løp

Torjus Sleen og Iver Knotten er begge tatt ut til VM landevei i Harrogate, England i slutten av måneden.
Les mer om:

Avslører storebrorens SMS-melding etter de to scoringene mot England

Lillebror Veton (25) har latt seg imponere over Valon Berishas (26) to scoringer mot England – og røper hva landslagsspilleren for Kosovo skrev til ham på SMS etter praktkampen.
Les mer om:

Chelsea-spilleren gidder ikke mer

Det er ikke første gang vi hører om dette og blir neppe den siste. Lucas Piazon er en av disse spillerne som får muligheten hos en av de største klubbene, men sendes kontinuerlig rundt i Europa for å jakte spilletid. Brasilianeren ble hentet til Chelsea i 2011, og tar nå – åtte år senere – den endelig oppsummeringen: 3 (!) førstelagskamper for de blå. Les: Første klubb over en milliard euro 25-åringen har vært sendt ut på en utleiekarusell som få andre. Syv leieopphold har det blitt, men nå holder det for Piazon. – Min tid i Chelsea er allerede over.

Fergehavnen i Dover er viktig for britisk økonomi: Her vil brexit «treffe» først

DOVER (VG) Havnebyen sørøst i England er inngangen til EU og Europa – og avgjørende for britisk økonomi. Blir det «hard brexit» vil Dover bli rammet først. VG har møtt menneskene på havnen. De er urolige av ulike grunner.
Les mer om:

Engelsk snuoperasjon mot Kosovo etter Berishas åpningssjokk

Valon Berisha ga Kosovo en drømmestart før minuttet var spilt, men England slo tilbake og slo fotball-lilleputten 5–3 i EM-kvalifiseringen tirsdag.
Les mer om:

Et utrolig eventyr og en sterk spådom

(England – Kosovo 5–3) Når Valon Berisha fra Egersund gir Kosovo ledelsen mot England, på bortebane, er det som en vakker fotballdrøm.
Les mer om:

Valon Berisha scoret to mot England i målfest

Valon Berisha ga Kosovo en drømmestart før minuttet var spilt, men England slo tilbake og slo fotball-lilleputten 5-3 i EM-kvalifiseringen tirsdag.
Les mer om:

Valon Berisha scoret to mot England i målfest

Valon Berisha ga Kosovo en drømmestart før minuttet var spilt, men England slo tilbake og slo fotball-lilleputten 5-3 i EM-kvalifiseringen tirsdag.
Les mer om:

Berisha sjokkerte England

Kosovo, anført av Valon Berisha (26) og Bersant Celina (23), yppet seg til tider mot England. Men vertene avgjorde oppgjøret på en ellevill halvtime.
Les mer om:

Her sjokkerer Berisha England – så slår gigantene tilbake

Kosovo, anført av Valon Berisha (26) og Bersant Celina (23), yppet seg til tider mot England. Men vertene avgjorde oppgjøret på en ellevill halvtime.
Les mer om:

Berisha-dobbel sjokkerte England

Norsk-kosoviske Valon Berisha ga Kosovo en drømmestart før minuttet var spilt, men England slo tilbake og slo fotball-lilleputten 5-3 i EM-kvalifiseringen tirsdag.
Les mer om:

Sterling førte an i ny engelsk målfest

(England-Kosovo 5–3) England sprudler og bøtter inn med mål i EM-kvaliken. Raheem Sterling førte an da det ble 5–3 mot Kosovo - til tross for at Harry Kane brente et straffespark.
Les mer om:

England vant målfest mot Kosovo

Tidligere Viking-spiller Valon Berisha scoret to mål for Kosovo mot England, men det var Gareth Southgates menn som vant målfesten på St. Mary's 5-3. Jadon Sancho scoret to ganger.
Les mer om:

EM-kvalifiseringen: Valon Berisha rystet England etter 40 sekunder

Flere nordmenn i aksjon mot stjernene fra Premier League.