Nyheter om England


Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland

Graeme Souness har vært med på det meste som fotballspiller og manager. Nå, uten den velpleide og karakteristiske barten, bruker den tidlige Liverpool-spilleren tiden sin på å synse om fotball. Da er ikke temaet Haaland til Premier League til å unngå for skotten. Men der Ferdinand, Rooney og resten av tidligere United-stjerner nesten krever at United må sikre seg 20-åringen, er Mr. Souness litt mer skeptisk. Les: Var medspiller til Sander Berge – skal knuse overgangsrekorden Verdens beste unge nr. 9 er for Souness akkurat det: Unge nr. 9.

Norske Sten Magne (75) møtte prins Philip: – Han la seg i senga mi

Norske Sten Magne Engen var kaptein på en passasjerferge mellom England og Frankrike da han fikk prins Philip som passasjer.
Les mer om:

Prins Philip er gravlagt – ble senket ned i den kongelige krypten

Klokken 15.40 norsk tid startet programmet for gravleggelsen av prins Philip i Windsor i England. En time etter var prinsen gravlagt.
Les mer om:

Klasker 1,2 milliarder på bordet til Dortmund

Det er en hemingsløs fortjeneste som Borussia Dortmund nå står foran hvis alt klapper til kai. – Den tyske storklubben som har vært litt ute å kjøre i det siste betalte Brighton bare 23 millioner euro for 17 år gamle Jude Bellingham i fjor sommer. Overgangen var overraskende i og med at flere Engelske klubber inkludert Manchester United var villige til å by mer. – Hvem vet, kanskje det var det pulserende utelivet i Dortmund som fristet.

Østigård-feiring går viralt: – De liker å ta av litt i England

Pandemi-Spellemann for andre gang: Oppstykket prisfest med sterke følelser
Les mer om:

Trosser pandemien og satser på turisme i Lyngen(pluss)

Sarah og Jem Burrows fra England elsker utfordringer og starter opp ny reiselivsbedrift med noen ess i ermet.
Les mer om:

Nedtur for Hege Riise – England tapte hjemme

Hege Riise måtte tåle sitt annet tap som Englands landslagssjef da Canada vant 2-0 i tirsdagens oppgjør i Stoke. To forsvarsbrølere avgjorde.
Les mer om:

Tottenham dumper minst fem spillere

Tottenham kunngjorde i november i fjor at klubben hadde mistet 63,9 millioner pund, drøyt 753 millioner kroner i koronakrisen. Som et resultat har Spurs blitt hardere rammet enn mange andre klubber i England, og ifølge den engelske avisen Daily Mail, trenger de å dumpe spillere for å kunne rekruttere i sommer. Daily Mail rapporterer at spillerne Tottenham kan vurdere å kvitte seg med er Danny Rose, Serge Aurier, Hugo Lloris, Erik Lamela og Juan Foyth for å frigjøre lønn i troppen for nye spillere.

Fikk 20 minutter på å bestemme seg før privatflyet skulle lette

Vi sier litt fleipete at du kan bruke timer på nettet for å finne det perfekte par sko, mens du bruker en halvtime på å bestemme deg før et bud på nytt hus eller ny leilighet legges inn. Brasilianeren Raphinha fikk bare 20 minutter. Han skulle ikke bestemme seg for ny bolig, men ta en karrieremesssig viktig avgjørelse – som indirekte krevde ny bolig. Les: Jakten etter «The President» har for alvor startet! -Styret (hos Rennes) kom og fortalte at de hadde akseptert et bud fra Leeds, så nå var det mitt valg om jeg ville reise eller bli.

Nå skåles det i London igjen: – Dette er frihet

LONDON/OSLO (VG) I England er festen i gang, etter en lang og tung nedstenging.
Les mer om:

Sikker Frank Lampard er voksen nok til å overta etter managerlegende

Da tidenes mestscorende Chelsea spiller Frank Lampard ble hentet inn som manager for et par år siden (sommeren 2019) var alle klar over at han var litt i ferskeste laget til å ta ansvaret i en så stor klubb. – I Januar fikk 42 åringen sparken etter påtrykk fra Chelsea-eier Roman Abramovitsj som med rette ikke syntes han fikk nok igjen for sine 2 milliarder kroners kjøp i sommer. Nå kan Frank Lampard, helt uten dramatikk vente tilbake til Premier League i sommer.

England åpner — men Boris Johnson utsetter etterlengtet pub-besøk

Etter tre måneder med venting, kan britene nå gjenoppta treningen på treningssenter, dra på spa, bli klippet hos frisøren og få servert pils utendørs på pub.
Les mer om:

Skiensmann tiltalt for forsøk på medvirkning til terror

En 24 år gammel mann fra Skien er tiltalt for forsøk på medvirkning til terrorhandlinger i Danmark og England. Han nekter straffskyld.
Les mer om:

Lite gikk veien da Bobby (24) besøkte Glimt: – Hva gjør du i Norge?

Bobby Scarborough angrer ikke på at han byttet England med Bodø.
Les mer om:

England åpner frisører og uteserveringer: – Har jobbet for dette siden januar

For første gang på over tre måneder kan britene mandag gå til frisøren, trene på treningssenter og drikke en halvliter på uteservering.
Les mer om:

Liverpool kan «takke» Southgate

Milner sa det så fint etter 2-1 seieren over Aston Villa: «Å bli utelatt fra den engelske landslagstroppen er trolig den første motgangen han møter». Denne han er selvfølgelig matchvinnner Trent Alexander-Arnold. Forrige sesong var Liverpools høyreback helt outstanding. Denne, har Alexander-Arnold fulgt Liverpools mange ups-and-downs.

Koronafaste i England bestemte Sarah (48) og Jen (55) seg for å satse i Lyngen: - Blir litt utenom det vanlige

– Vi skal prøve å gjøre noe litt utenom det vanlige.
Les mer om:

Sjekk om bestefar var i England under krigen

Viktige deler av den spennende historien om nordmenn i Storbritannia under krigen er digitalisert. Alle som vil, kan søke etter slektninger eller navn.

Haaland-signatur ødela hvertfall ikke nattesøvnen til Guardiola

Da Champions League-kampen mellom Manchester City og Dortmund var blåst av og spillerne ruslet inn mot garderoben, kom den romanske linjedommeren løpende etter Erling Haaland.

FHI positive til vaksinesertifikater

FHI-direktør Camilla Stoltenberg sier de er positive til vaksinepass i Norge, slik både Danmark og England delvis har innført.
Les mer om:

Europa åpner gradvis opp igjen

Onsdag legger Erna Solberg fram planen for hvordan Norge skal gjenåpnes. Land som Danmark og England er allerede i gang med å lette på restriksjonene.

Europa åpner gradvis opp igjen

Onsdag legger Erna Solberg fram planen for hvordan Norge skal gjenåpnes. Land som Danmark og England er allerede i gang med å lette på restriksjonene.

Europa åpner gradvis opp igjen

Onsdag legger Erna Solberg fram planen for hvordan Norge skal gjenåpnes. Land som Danmark og England er allerede i gang med å lette på restriksjonene.

Benitez er ferdig med å sulle rundt

Som vi savner Rafael Benitez i verdens tøffeste liga. Han var en gigant for Liverpool og gjorde ekstremt mye ut av kaos-situasjonen hos Newcastle. I tiden hans på St. James´Park visste Klopp, Guardiola og gjengen at den spanske manageren hadde skuffen full av taktiske triks som kunne få gigantene til å snuble. Så valgte Benitez veien til mucho dineros i Asia. Etter at det ble umulig for Benitez og eier Mike Ashely å fortsette arbeidsforholdet, valgte Benitez «minste motstands vei» og trakk til kinesisk fotball for en aktiv tenkepause.

90min: Martin Ødegaard er «Heartbroken»

Martin Ødegaard har begynt å vise frem hvorfor Real Madrid i sin tid satset på han i så ung alder etter han ankom London og Arsenal. – Men det er bare et utlån som varer noen få uker til. Nå har Ødegaard ha lettet litt på sløret om fremtiden. Les: Kan ikke slippe James Rodriguez nå Arsenal er interessert i å gjøre oppholdet til Ødegaard permanent og den norske 22 åringen øsker seg å spille mye fotball. – Fortsetter han å levere slik han faktisk gjorde før landslagspausen mot Arsenal og Tottenham vil han trolig få sitt ønske oppfylt.