Nyheter om England


England gir Hollywood-skuespillere karantene-fritak

Tom Cruise er blant dem som slipper å følge noen av karantenereglene i England, og innspillingen av «Mission: Impossible 7» kan nå gjenopptas.
Les mer om:

Emma har reist verden rundt - nå jobber hun i Sulis

Emma Clarke er født i Skottland, oppvokst i England og har besøkt over 30 land. Nå stortrives hun i jobben på Sulitjelma hotel.
Les mer om:

Selv 10 ville hesten kan ikke stoppe Leeds fra å rykke opp

Etter å ha vært i skyggenes dal i 16 år leder den meget eksentriske argentinske manageren Marcelo Bielsa Leeds tilbake til Premier League. – I fjor ble det bare nesten, men å år bærer det hele veien inn. På lørdag tok Leeds imot Blackburn på Ewood Park, det ble 3 – 1 hjemme seier og tre poeng som sørger for at de nå har seks poeng å gå på i opprykkskampen og bare fem runder igjen. Les: Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse Snart er den vanskelige tiden glemt, med eierskifter og krangler, økonomisk rot.

Engelske puber åpnet igjen: – Jeg kunne ikke vente

For første gang siden slutten av mars er det mulig å gå på pub i England. Spørsmålet er om feststemningen kommer til å ta helt av.
Les mer om:

Engelske puber åpner igjen: – Jeg kunne ikke vente

For første gang siden slutten av mars er det mulig å gå på pub i England. Spørsmålet er om feststemningen kommer til å ta helt av.
Les mer om:

– Man må ikke dra til utlandet for å bli en god fotballspiller

Mens mange norske fotballspillere forlater Toppserien, vender landslagsspiss Lisa-Marie Utland (27) hjem igjen. Profflivet i England var ikke helt som forventet.
Les mer om:

Nordmenn slipper karantene i England

Som ventet står Norge på listen over rundt 60 land og territorier som unntas fra karanteneplikten ved innreise til England fra 10. juli.
Les mer om:

Nordmenn slipper karantene i England

Som ventet står Norge på listen over rundt 60 land og territorier som unntas fra karanteneplikten ved innreise til England fra 10. juli.
Les mer om:

Julie (18) sa nei til Chelsea – i kveld kan hun debutere for Rosenborg

Ett av Norges største talentet har fotballgener fra Batnfjord. Julie Blakstad sa nylig nei til å bli proff i England.

Julie (18) sa nei til Chelsea – i kveld kan hun debutere for Rosenborg

Ett av Norges største talentet har fotballgener fra Batnfjord. Julie Blakstad sa nylig nei til å bli proff i England.

Puber i England åpner igjen

Lørdag kan puber i England åpne igjen etter å ha holdt stengt siden 20. mars.
Les mer om:

Denne bilen ble kjørt fra Norwich i England til Finnvikdalen i Tromsø. Nå ser den slik ut

Den engelske bilen står ramponert i Finnvikdalen utenfor Tromsø. Hvem eier bilen? Og, hvorfor står den der?
Les mer om:

Gir seg på «bunn» etter 26 år

Schalkes styreformann i 19 år Clemens Tönnies slutter etter press fra klubbens fans, ikke spesielt rart egentlig, klubben presterer dårligere enn på veldig mange år og klarte bare en 12 plass i Bundesliga. – Alt for dårlig for en klubb som har ambisjoner om spill i Europa.

Voldtok 11 kvinner og barn

En 34 år gammel mann ble løslatt ved en feil fra et fengsel i England i februar i fjor. To måneder seinere hadde han voldtatt 11 kvinner og barn.
Les mer om:

Ønsker nye utfordringer, men vil bli i England

Tottenham savner tydeligvis å ha en danske på laget etter de solgte Christian Eriksen til Inter Milan. Southamptons midtbanespiller og tidligere kaptein Pierre-Emile Højbjerg ønsker seg nye utfordringer etter at klubben valgte å ta fra han lederansvaret. Daily Telegraph skriver at Tottenham er sterke i troen på at de vil få til en overgang for dansken. José Mourinho har lenge fulgt med på midtbanespilleren som er en eksepsjonelt god ballfordeler. – Klubber over hele Europa har fulgt med etter kapteinsbindet forsvant.

Manchester City henter hjem Zack Steffen

Den amerikanske keeperen er spådd en lysende fotballkarriere. Manchester City så dette, og hentet Steffen til England før de plasserte ham taktisk hos Fortuna Düsseldorf i Bundesliga.

«Real Madrid ringer neppe»

Etter å ha spilt en del sesong uten en eneste Premier League kamp for Burnley er nå den tidligere engelske landslagskeeperen Joe Hart uten klubb, men ikke uten ambisjon om å spille på høyt nivå i noen år til. 33 åringen som har levert år ut og år inn for Manchester City er klar over sin posisjon.

Ønsket Pierre-Emerick Aubameyang erstatter elsker Liverpool

Arsenal har begynt å forberede seg på livet uten deres største stjerne Pierre-Emerick Aubameyang. Wolfsburg-spiss Wout Weghorst som en potensiell erstatter. Aubameyang har vært en åpenbaring for Gunners helt siden han kom fra Borussia Dortmund i 2018. – Nå er det bare et år igjen av kontrakten, det pågår forhandlinger om en forlengelse, men nesten hver eneste dag kommer det nye signaler. Det er nesten umulig å vite om han blir eller går.

Northampton til League One

Northampton slo Exeter 4-0 i omspelfinalen på eit folketomt Wembley og sikra seg den siste plassen i League One i England neste sesong. Laget rykkjer opp saman med Swindon, Crewe og Plymouth. League Two blei ikkje ferdigspela. Rekkefølgja blei rekna ut etter gjennomsnittspoeng slik stoda var før korona-avbrotet. Men omspelet blei gjennomført.
Les mer om:

BET Awards 2020: Se vinnerlisten og alle opptredene

BET Awards 2020 ble en annerledes affære. Ikke bare grunnet koronaviruset, som gjorde showet til en sosialt distansert, virtuell affære. Årets BET Awards fant sted noen uker etter drapet på George Floyd, og Black Lives Matter satte sitt preg på deler av showet. Se musikkinnslagene nedenfor. Med blant andre DaBaby som gjør Black Lives Matter-remixen av klodens største sommersmash «ROCKSTAR» med Roddy Ricch, Megan Thee Stallion som en frihetskjempende ørkenkriger, Beyonces søskenduo Chloe x Halle i danse-battle mot seg selv, samt artister som Anderson .Paak, Lil Wayne, Summer Walker og Nas. Aman

Medier: Newton erstatter Brady i New England Patriots

Etter ni år i Carolina Panthers skifter NFL-stjernen Cam Newton beite og blir Tom Bradys erstatter i New England Patriots, melder flere amerikanske medier.
Les mer om:

Carlos Tevez er ikke ferdig med Premier League

Den utrøttelige 36-åringen som fosset frem i både den røde og blå delen av Manchester og senere også Juventus, nekter å sette på bremsene. Dette kan føre argentineren tilbake til Premier League. Tevez returnerte til Sør-Amerika i 2018 til Boca Juniors, klubben der det hele startet på begynnelsen av 2000-tallet. Forwarden ble tatt imot som et ikon, og har kastet glans – og levert scoringer for juniors. Denne sesongen har det blitt helt godtkjente 9 mål på 17 ligakamper.

Erklærer krise: – Dette er det verste jeg har sett noensinne

Lokale myndigheter erklærer krise som følge av de enorme folkemengdene som har trukket til strendene på sørkysten av England for å nyte sola de siste dagene.
Les mer om:

Jameela Jamil: – Det er ikke noe poeng å skrike på Kim Kardashian

Kim Kardashian skaper sinne. Firebarnsmoren gjør seg klar til å feire sin 40-årsdag i oktober.

Manchester United kan kjøpe, men må ut med 1,2 milliarder kroner

Nuno Santo har vist seg som et fotballgeni for Wolverhampton. Portugiseren med det koselige nisseskjegget ble hentet til Molineux i 2017, løftet ulvene til Premier League og har bygd opp en tropp som nå kjemper om Champions League-kvalifisering. Da er det ikke overraskende at de største klubbene ønsker del av denne suksessen.