Nyheter om England


– Av en eller annen grunn er jeg den skurken som alle klubber hater

Wilfried Zaha føler seg ikke akseptert blant klubbene og supporterne i England.
Les mer om:

Hva nå Morten Gamst Pedersen?

Det kom til en litt merkelig avslutting på Tromsø legende Morten Gamst Pedersen sin karrière i Nordens Paris. – Etter nedrykket til OBOS-Ligaen hørte han ikke noe fra klubben i lang tid til tross for at han trodde de var enige om en sesong til. Morten Gamst Pedersen var absolutt ikke klar for å legge fotballskoene på hylla og reiste til England for å trene med sin gamle klubb Blackburn. – Det fikk han en mottagelse en helt verdig, det var nok noe av grunnen til han etter en dialog med nyopprykkede Sandefjord sa nei takk til en avtale.

Returnerer til England etter sjokkavgjørelsen

Hertuginna kommer til England neste uke, for å gjennomføre de siste kongelige oppdragene før hun og prinsen trekker seg tilbake.
Les mer om:

Brendan Rodgers setter ned foten for Manchester United overgang

Leicester-manager Brendan Rodgers er sikker på at James Maddison snart vil signere ny kontrakt som vil avslutte spekulasjonene om en sommerovergang bort fra «Foxes». Siden en 22,5 millioner pund overgangen fra Norwich i juni 2018, har Maddison blitt en integrert del av Rodgers ‘lag.

Mykporno? Super Bowl-showet til Jennifer Lopez og Shakira fikk 1300 skriftlige klager

Da Jennifer Lopez (50) og Shakira (43) gjorde sitt forrykende Super Bowl-show i Miami, ble det mye sutring på nettet. Mange ble krenket, da de følte at opptredenen var for lettkledd og sexy. Men det var ikke bare murring i sosiale medier. Mange sendte også skriftlige beskjed til Federal Communications Commission; det føderale forvaltningsorganet som regulerer telekommunikasjonen i USA. FCC forteller nå til NBC at mer enn 1300 mennesker har levert inn klager. – Dette skulle være et familievennlig show på fjernsynet.

MDG, Ap og SV vil ha mer søppelbrenning ved Oslos største CO2-utslippskilde – Klemetsrud

Søppelforbrenningsanlegget på Klemetsrud henter søppel helt fra England og slipper ut 400.000 tonn CO2 i året. Nå er byrådet, der MDG har miljøbyråden, positive til å utvide med en ovn til, og hente inn enda mer avfall til forbrenning.
Les mer om:

England fraråder headinger. Det vil de ikke gjøre i Norge

Flere britiske fotballforbund vil forby headinger for barn under tolv år på trening. Det kommer ikke til å skje i Norge med det første.
Les mer om:

Daniel Arrocha signerer ny kontrakt etter fånyttes englandstur

Bedre lykke neste gang! – Etter å ha reist til England for å prøve seg i en klubb i lavere divisjoner er Daniel Arrocha tilbake «der han hører hjemme» Øygarden har gjennom vinteren vist de har ambisjoner og om ikke lenge får de svar på om de klarer å levere i sitt første år som «omforent» klubb.

Toni Kroos: Avtalen med Manchester United var på plass

En av verdens ypperste pasningsserverere hadde noen hektiske dager sommeren 2014. Da var to Premier League-klubber ekstremt aktive for å skaffe seg den tyske verdensmesteren. Selv om dette blir hypotetisk, kan vi nå stille spørsmålet hvordan Kroos ville ha påvirket Manchester United eller Liverpool hvis tyskeren hadde valgt Premier League. Les: George Clooney kjøper tidligere storklubb i krise For at det var nær en overgang, det skal det ikke være tvil om. Det var United med David Moyes som hadde gjort Kroos til sitt hovedmål.

Norsk stjerneskudd med millioner av fans, følgere og streams verden over

Hortenseren Marie Ulven har under sitt artistnavn girl in red hatt et par svært innholdsrike år. Da hun fikk GAFFA-Prisen i kategorien årets nykommer i 2018, kom hun med følgende uttalelse: – 2018 var året som endret livet mitt. Jeg gikk fra å gå på videregående i Lille Horten til å være en artist masse folk hører på.

Forbyr barn å heade fotballen

Flere fotballforbund i Storbritannia forbyr barn under 12 år å heade baller på trening for å minimere risikoen for hodeskader senere i livet. Det gjelder fotballforbundene i England, Nord Irland og Skottland, skriver blant annet Sky Sports. De tre forbundene sendte mandag ut en felles uttalelse.

Søndag landet en tidligere Crystal Palace-spiller på Ålesund lufthavn Vigra

Stor glede hos Aalesund som ikke har tenkt til å besøke OBOS-ligaen igjen med det første. Søndag ettermiddag landet den tidligere Crystal Palace-spilleren Jordon Mutch på Ålesund lufthavn Vigra. Veien gikk videre med bil til Color Line Stadion, hvor 28-åringen gjennomførte medisinsk test og skrev under på en avtale med tangotrøyene ut 2020-sesongen. «Skal gi alt for AaFK» Les: Toppkamper avlyst etter virus alarm «Vi er veldig fornøyde med at Jordon har skrevet under for oss. Dette er en solid forsterkning.

Aston Villa-kaptein Jack Grealish ber folk finne frem saltbøssa

Aston Villa-kaptein Jack Grealish har insistert på at vi må ta spekulasjonene rundt hans fremtid med «en klype salt». – Etter å ha tatt steget opp til Premier League på imponerende vis denne sesongen med syv mål og seks assist, har 24-åringen ifølge media allerede begynt å pakke for å flytte bort fra West Midlands til sommeren. Old Trafford skal være neste stoppested, så nære skal Manchester United være en avtale, at andre klubber har gitt opp jakten.

Gårsdagens Europaliga-kamper

Den største overraskelsen i går var ikke Manchester United sitt uavgjort resultat med Brugge, men Inter Milan sitt hjemmetap mot Sjakhtar Donetsk. Inter Milan har meget god flyt i Serie A hvor de kjemper helt i toppen om mesterskapet.

England forvirret

Sju uker med motstridende opplysninger om Paul Pogba. Siste beskjed fra Solskjær: - Han er ikke i nærheten av å trene med laget.
Les mer om:

Henriksen om marerittet i England: – Det har vært veldig frustrerende og urettferdig

Etter over et halvt år i kulden i Hull City, får Markus Henriksen (27) endelig spilletid etter overgangen til Bristol City. Nordmannen mener at situasjonen burde blitt håndtert annerledes.
Les mer om:

Ed Woodward: «Dere har 15 minutter ellers henter vi en spiss fra Kina»

Joshua King sin «drømmeovergang» tilbake til Old Trafford gikk i vasken i siste sekund, nå har vi fått vite mer om hva som er grunnen til det. Manchester Uniteds konserndirektør Ed Woodward ga bare 15 minutter til Bournemouth å svare på det siste budet. Les: Syv klubber skandaleagent Mino Raiola har gjort fly forbanna Manchester United, sitt behov for å signere en spiss i januar ble forsterket av Marcus Rashfords skade.

Massegrav med svartedauden-ofre funnet i England

Minst 48 mennesker ble lagt i graven som ligger ved et gammelt kloster i Øst-England.
Les mer om:

George (19) fra Tromsø trener med Arsenal – flere Premier League-klubber er interessert

Tromsøgutten får muligheten til å trene med en av verdens største klubber i England denne uken.
Les mer om:

Molde skulle møte Manchester United. Så ble kampen avlyst.

– Utrolig synd, mener Molde-spiller om at det ikke ble møte med storklubben fra England.

Molde skulle møte Manchester United. Så ble kampen avlyst.

– Utrolig synd, mener Molde-spiller om at det ikke ble møte med storklubben fra England.

Virusmysterium på luksushotell

I slutten av januar deltok 109 personer fra selskapet Servomax på en konferanse på luksushotellet Grand Hyatt i Singapore. Siden har deltakere blitt påvist smitte av coronaviruset i Spania, Frankrike, England, Malaysia og Sør-Korea.

Nå er det topp fem i Premier League som gjelder

Dagens sjokknyhet for Manchester City om at de er utestengt fra Champions League i to sesonger, samtidig som de er på god vei til å avslutte årets sesong i Premier League er gode nyheter de andre lagene for forsøker å nå den gjeveste turneringen som finnes. Manchester City ligger på andreplass i Premier League med 51 poeng, England vil sende like mange lag til Champions League som før og dermed vil den plassen «taes ut av listen». Liverpool er i prinsippet allerede seriemestere og klare for Champions League.

Fire toppklubber i Premier League venter på den neste Jürgen Klopp

Han tok skrittet opp som hovedtrener hos Hoffenheim i 2016. Da var han ung, anderledes og et friskt pust i gubbeveldet i Bundesliga. Fire år senere leder han RB Leipzig og gir Bayern München brysom kamp om Bundesliga-tittelen. Etter Jürgen Klopps suksessferd har flere Premier League-klubber fått øynene opp for de inovative og ungdommelige managerene fra Bundesliga. Nå åpner Nagelsmann døren på gløtt.