Nyheter om Engh


Her legger de plen i januar: – Det er helt vilt!

– Dette har vi aldri før gjort i januar, humrer Sander Engh og Anders Bjornes, der de ruller ut ferdigplen i Hollenderhagen i Risør sentrum.
Les mer om:

Slik ble han Odd-proff: – Du må ta ansvar selv

SKIEN: Han har lagt ned timene sine og vel så det. Tirsdag fikk «treningstalentet» Bjørn Mæland (18) lønn for strevet. Nå skal Eidanger-mannen følge i fotsporene til Roger Engh, Erik Pedersen og Fredrik Nordkvelle i Odd.

Klokken 14 velges Tvedestrands nye ordfører

Dersom ikke noe helt uventet skjer, vil Marianne Landaas (H) i løpet av ettermiddagen kunne ta på seg Tvedestrands ordførerkjede. Hun blir den andre kvinnelige ordføreren i Tvedestrand noensinne. Vidar Holmsen Engh (Ap) blir varaordfører.

Valg og konstituering av nytt kommunestyre

I Tvedestrandsposten lørdag 12. oktober omhandles et utspill fra Xtra-lista og Krf om å fremme et betingelsesløst forslag for Vidar Holmsen Engh som ny ordfører i Tvedestrand på det konstituerende kommunestyremøtet den 22. oktober.

Barneombudet: – Regjeringen svikter barna i barnevernet

Barnevernet får ikke de midlene de trenger i statsbudsjettet, mener barneombud Inga Bejer Engh. – Jeg er svært skuffet over at regjeringen heller ikke i dette budsjettet innser alvoret og prioriterer barnevernet
Les mer om:

Xtra-lista og KrF i brev til Ap: Dere kan få ordføreren hvis dere vil

Ordførerforhandlingene ble avsluttet kvelden etter valget, men det er først 22. oktober ordføreren velges. Toget er dermed ikke gått for at Vidar Engh (Ap) kan bli ordfører. Det mener ihvertfall KrF og Xtra-lista.
Les mer om:

Barneombudet om barna som bor isolert: Må lovreguleres

Barneombud Inga Bejer Engh ber myndighetene innføre streng kontroll for bruken av såkalte enetiltak, der barn bor isolert.
Les mer om:

Fire av fem utstillingsvinduer knust for Frp

I fem kommuner har Frps fremste folkevalgte i årevis smykket seg med tunge ordførerkjeder på brystet. Inntil katastrofevalget 2019. Bare Ulstein-ordfører Knut Erik Engh fortsetter.
Les mer om:

Oppdaget svikt som dommer. Nå slår hun alarm

Barneombud Inga Bejer Engh krever helsekartlegging av barnevernsbarn. Får støtte av Høyre.
Les mer om:

- Jeg har absolutt ingen planer om å skrote skoleløftet

I et intervju i Agderposten i går uttalte påtroppende varaordfører Vidar Engh (Ap) at «Så sant det er praktisk mulig så vil vi fortsatt satse på ny skole til høsten 2023». Uttalelsen har skapt spekulasjoner om at Engh er i ferd med å skrote valgløftet sitt om ny skole.
Les mer om:

Engh kan være eneste Frp-ordføreren som blir sittende

Fremskrittspartiet kan miste flere ordførere. Én av dem som må gå er Alf Erik Andersen, som forøvrig er svært populær blant velgerne.

Den politiske lederkabalen er klar: - Posisjoner var viktig, men ikke viktigst

Tvedestrands nye ordfører Marianne Landaas (H) og varaordfører Vidar Engh (Ap) er enige om det meste. Ikke minst i at grendene er en del av Tvedestrands fremtid.
Les mer om:

Vidar Engh (Ap)

Les mer om:

Allsang på brygga

Da Tore Hansen skulle på lufta og synge Regattavisa på NRK1 Kolofei i kveld, var det ordførerkanidaten fra Arbeiderpartiet, Vidar Engh, som godkjente antallet deltakere på sangen på brygga.

Har enno mykje ugjort

Knut Erik Engh (46 år) er sitjande ordførar i Ulstein kommune. Han er ingeniør av yrke.
Les mer om:

Ordførerkandidaten om ulovlig bilvideo

Ordførerkandidat Vidar Holmsen Engh (Ap) har en partileder på Stortinget som har gått i forveien med å tabbe seg ut i trafikken. I helgen fulgte Engh og partikollega Frants Notevik Ellingsen i Jonas Gahr Støres hjulspor. Det har vakt stor oppmerksomhet.
Les mer om:

Det nye kommunestyret: Ordførerduellen kan stå mellom disse to

Dersom valgresultatet ender i nærheten av det august-målingen fra Sentio Research viser, vil ordførerduellen etter all sannsynlighet enten stå mellom Marianne Landaas (H) og Vidar Holmsen Engh (Ap), eller Knut Aall (XL) og Morten Foss (Sp).
Les mer om:

- Nisene tok livet med ro i Sagesund

De dukket plutselig opp etter vi hadde vært innom Sagesund å fylt bensin å kost oss med en is, forteller Nina Holmsen Engh.
Les mer om:

Barneombud etterlyser konkrete tiltak for unge lovbrytere i Oslo

Barneombud Inga Bejer Engh mener unge lovbrytere i Oslo ikke behandles likt når det er opp til bydelene å bestemme ulike tiltak.
Les mer om:

- Vondt å lese om «Per»

Historien til «Per» (11) i Grimstad har gjort inntrykk på barneminister Kjell Ingolf Ropstad og barneombud Inga Bejer Engh.

Vil finne sårbare unge på nett – setter ned ekspertgruppe av tenåringer

Andelen ungdom som har sett på skadelig innhold på nett har økt betraktelig. – Vi må brette opp ermene, sier barneombud Inga Bejer Engh.
Les mer om:

Eneste jente blant 99 karer

Ei jente og 99 menn. Det er Hamar Taxi i dag. 25-åringen Stine Engh er eneste kvinne i den faste drosjestaben på 100 sjåfører. Vil du vite hvordan det er? Hamar
Les mer om:

God helg fra Longyearbyen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Varsler full gjennomgang av barnedrap

JÆREN TINGRETT/OSLO (TV 2): I Norge har syv personer blitt drept av barn de siste fem årene. Nå etterlyser Barneombud Inga Bejer Engh mer kunnskap for å unngå at det skjer igjen.
Les mer om: