Nyheter om Enger


Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var den etterlyste kunsttyven Pål Enge

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste kunsttyven Pål Enger, ifølge Dagbladet.

Pål Enger pågrepet på Torp

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset passasjer. Det viste seg å være Pål Enger, som er etterlyst for flere tyverier i fjor sommer, ifølge Dagbladet.

Tatt igjen: Etterlyste Pål Enger hentet ut av fly

Da et fly fra Málaga landet på Torp lørdag kveld, sto politi og ambulanse og ventet på en beruset mann. Det viste seg å være den etterlyste kjendistyven Pål Enger.
Les mer om:

Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste kunsttyven Pål Enger, ifølge Dagbladet.

Katinka (25) fortviler: – Utrolig hvor frekke det går an å være

Katinka Mathisen Enger har fått en lei start på uka – og karrieren som takfornyer.
Les mer om:

Katinka (25) skal satse på egne bein – nå har frekke tyver stjålet alt det det dyre utstyret hun trenger: – Veldig kjipt

Katinka Mathisen Enger har fått en lei start på uka – og karrieren som takfornyer.
Les mer om:

Se bildene: Vi har vært på bygdefest!

Etter et par års pause, var det i år igjen klart for en gammel og god tradisjon på Momoen, nemlig Romjulsfesten. Festlystne gjester lot da heller ikke vente på seg. Arrangørene Ronny Andersen, Maja Enger, Tom-Erik Halvorsen og Christine Glestad kunne tidlig på kvelden melde om fullt hus og stormende jubel og at samtlige billetter var utsolgt. Kveldens musikere, Håkon Hauer og Ole Kristian Ruud, sørget som vanlig for super underholdning og topp stemning. Tekst: Inger-Lise Haga

Juleintervju med sokneprest Jostein Enger:

- La jula være barnas høgtid
Les mer om:

Måtte bade i Mjøsa etter at spleisen bikket 200.000

For to uker siden dro Daniel Enger (31) i gang en spleis for at Storhamar skal få penger til en ny spiller. For å få inn enda flere kroner i kassa til en ny spiller, gikk Daniel ut med han han skulle bade i Mjøsa om de nådde en visst beløp.
Les mer om:

Nå er Maler-Ronny ferdig med drømmehuset. Juleferien tar han i sin egen Hard Rock Café

Når en Metallica-video hamrer fra storskjermen hos malermesterens Hard Rock Café, og han sitter med en øl i hånda, er Ronny Enger i sin egen private drømmeverden.
Les mer om:

Nå er Maler-Ronny ferdig med drømmehuset. Juleferien tar han i sin egen Hard Rock Café

Når en Metallica-video hamrer fra storskjermen hos malermesterens Hard Rock Café, og han sitter med en øl i hånda, er Ronny Enger i sin egen private drømmeverden.
Les mer om:

Derfor savner ikke Anne Enger politikken

Anne Enger (68) var selve Nei-dronninga i EU-debatten. Busta føyk i debattene med Gro Harlem Brundtland. Dét er lenge siden nå. – Jeg er politisk av legning, men savner ikke partipolitikken.
Les mer om:

- Har tillit til at dette skal gå bra

Det er en krevende prosess å spå den økonomiske framtida for Sykehuset Innlandet, og mye er usikkert knyttet til Kongsvingers overflytting til A-hus. Styreleder Anne Enger mener det er viktig at de ansatte og hele befolkningen er med på endringene som gjøres.
Les mer om:

- Vernepleier inn i ryggmargen

- Jeg er vernepleier inn i ryggmargen, smiler Anne-Marie Enger, eller bare Anne-Ma, som hun går under i dagligtale. Søndag 16. desember runder hun 70 år.
Les mer om:

Susanne og Helene sikret seg viktig avtale med stor apotekkjede: – Dette er et skikkelig gjennombrudd

Siden 2016 har Nøtterøy-jentene Helene og Susanne Enger arbeidet med å få det koreanske skjønnhetsmerket Klairs ut på det norske markedet. Nå har de nådd et av sine store mål.
Les mer om:

Sykehustoppene tror på ja til nytt sykehus

Sykehustoppene Anne Enger og Alice Beathe Andersgaard tror Innlandet får ja til nytt hovedsykehus ved Mjøsbrua.
Les mer om:

Enger: Må gjøre ryddejobben selv

Styreleder Anne Enger tror ikke oppløsing av helseforetaksmodellen løser Sykehuset Innlandets økonomiproblemer. Hun sier ryddejobben må gjøres uansett.
Les mer om:

For Henrik (37) kom traumene først i ettertid: – Jeg satt alene i leiligheten. Det var helt stille rundt meg. Så smalt det.

Da Henrik Enger (37) skulle søke jobb etter å ha tjenestegjort som soldat i Afghanistan og Tsjad, merket han på kroppen det han kaller fordommer mot krigsveteraner på arbeidsmarkedet.
Les mer om:

– Sentrum av norsk politikk forsvinner om KrF går til høyre

Det mener den tidligere Sp-lederen Anne Enger.
Les mer om:

Advarer KrF mot å gå til høyre og binde seg opp til Frp

Tidligere Sp-leder Anne Enger mener sentrum av norsk politikk vil forsvinne dersom KrF stemmer for starte forhandlinger med Solberg-regjeringen.
Les mer om:

Slår alarm om sentrum

NEI: Dersom KrFs høyrefløy vinner fram på dagens skjebnemøte, forsvinner sentrum i norsk politikk, advarer Anne Enger.
Les mer om:

I dag vedtar sykehusstyret omstridte forslag

Ute sto demonstrantene oppstilt og inne var det full sal da styreleder Anne Enger kom til styremøtet i Brumunddal i dag tidlig.
Les mer om:

Vil ikke kommentere

Avisa Valdres har bedt styreleder i Sykehuset Innlandet, Anne Enger, om en kommentar til nedleggingsforslaget.
Les mer om:

Slik er det å være ung på Stortinget

Emilie Enger Mehl (24) fra Hedmark Senterparti er en av 18 stortingspolitikere under 30 år. Hun rakk knapt å starte i jobben som jurist før hun ble folkevalgt.

Anne Enger vil presse Helse Sør-Øst

Sykehusøkonomien er så prekær at styreleder Anne Enger vil presse Helse Sør-Øst for å få et endelig sykehusvedtak før jul.
Les mer om: