Nyheter om Enger


Tor svingte hammeren – ungmøer kastet seg i vannet

De fire ungmøene fant seg fort til rette på grønne enger da de nylig ble sluppet ut på beite. Men livet utenfor den lune båsen ble brått dramatisk da værgudenes vrede nådde Torgrimsby i Skjebergdalen.
Les mer om:

Finalister i lokal «Mesternes mester»: Det er mye girlpower på Grefsen!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Som i fjor, var det i juni igjen klart for kåring av Grefsen skoles egen «Mesternes mester», eller som skolen selv kaller det TL-mesteren, som står for Trivselsleder-mesteren. Regn til tross, veldig mange tilskuere sto klare til å heie rundt banen, også fra naboskolen Morellbakken.Helt siden februar har elevene fra 4. til og med 7. klasse kjempet seg gjennom øvelser, frem til finaledagen 5. juni.

Enger med ville urter

Det er ikke bare stemmer randabergordfører Kristine Enger liker å sanke.
Les mer om:

De rosa bussene kan vinne 10 millioner kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER/OSLO: Høsten 2017 gikk de første turene med Ruter Aldersvennlig transport (kjent som De rosa bussene) i Nordre Aker. Pilotprosjektet var et resultat av arbeidet med Oslo som Alders- og demensvennlig by, der Nordre Aker var førende bydel.

– Jeg gir meg ikke på Tour de France-målet. Jeg skal tilbake en dag

Det er over tre år siden Sondre Holst Enger sist tok en seier. I Tour of Norway kommer mulighetene på løpende bånd.
Les mer om:

Elevene har hatt en helt spesiell uke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Ikke noe å lure på om de unge er opptatt av miljø, de streiker for miljøet, og ikke minst sang lørdagens vinnere av MGPjr om at «Kloden er syk». Grefsen skoles elevråd synes også det var på tide med en egen miljøuke.Det fortelles at initiativet ble tatt godt imot av de ansatte på skolen, også av AKS - Aktivitetsskolen.

Flere på det gamle bildet møtte i skolegården denne uka: De fortalte blant annet om «buksevannet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: De har mye å skravle om, i skolegården på Grefsen. Ikke rart, det er mye å summere opp. Det er nemlig 60 år siden de gikk ut av syvende klasse, ved Grefsen skole. Tilbake på skoletrappa, helt til venstre nåværende rektor Are Enger, og klar til å ta med gjengen på en omvisning på skolen, bak fra venstre: Tommy Melle, Bjørn Melsom, Ronald Eriksen, Åse Husabø og John Norheim.

Vestfold-trio klare for «europeisk OL»

Jeanette Hegg Duestad, Hadi Srour og Sondre Holst Enger skal alle representere Norge i sommerens «europeiske OL».
Les mer om:

"Jeg er på vei inn i fossilalderen"

Medieprofil Jørn Enger fyller 70 år 24. mai, men har mer enn nok å gjøre fremover. Likevel omtaler han frasen om at alder er bare er et tall, som bare tull.
Les mer om:

Det var Stig Røstad som ble funnet død

Krimsjef Svein Rune Enger hos politiet i Gjøvik bekrefter at mannen som ble funnet død på Raufoss er identifisert. Han er fra Notodden.

Hva har skjedd med hvitveisen?

Enger med hvitveis pleier å være ett av vårens eventyr, men ikke i år.
Les mer om:

Kaller inn til nye reforhandlinger etter påske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter seks forhandlingsmøter, hvor Sandnes har vært urokkelige i sitt krav om å fjerne rushtidsavgiften, bryter Solveig Ege Tengesdal (KrF) isen i håp om å løse krisen.- Jeg kaller partene inn til nye reforhandlinger over påske. Det vil være uaktuelt å fjerne rushtidsavgiften i sin helhet, men under styringsgruppemøtet fredag ble det lagt flere forslag på bordet som krever diskusjoner.

Her er kjøperne til Elteco og Brubakken-bygget

PORSGRUNN: De to næringseiendommene Brubakken -bygget og Elteco-bygget på Enger feltet i Porsgrunn ble kjøpt opp av en kjent og en mindre kjent investorgruppe.
Les mer om:

Har millioner klare til bruk – likevel blir det ikke noe av opprustningen av Bjølstaddammen nå

Arbeidet med å oppgradere Bjølstaddammen må utsettes til høsten. Amfibieekspert Jørn Enger stusser over at det tok så lang tid å finne entreprenør, men er glad for at det ikke blir anleggsarbeid på våren.
Les mer om:

- Dette er et stort og viktig løft for mer likestilling i politikken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi er altså samlet på landsmøtet til Arbeiderpartiet i Oslo. Der er det uvanlig mange kvinner, sier ordførerkandidat i Sola Ap og leder av kvinnenettverket i Rogaland Ap, Siv-Len Strandskog.Det er rekordmange kvinnelige ordførerkandidater i Ap før valget i høst. 42 prosent av ordførerkandidatene er kvinner, noe som er en økning på ti prosent siden valget i 2015.- I Rogaland er tallet enda høyere.

Foss forsvarte politireformen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Stortinget behandlet i dag en innstilling fra utenriks- og forsvarskomiteen om et representantforslag fra stortingsrepresentantene Trygve Slagsvold Vedum, Marit Arnstad, Liv Signe Navarsete og Emilie Enger Mehl om nødvendig styrking av Heimevernet og politiet.Saksordfører Ingjerd Schou (H) viste til syv konkrete forslagene i representantforslaget som er fremmet.

Spaltist Liza Einset: Blomsten og bien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den litt konservative måten å forklare naturens gang på har plutselig fått ny og urovekkende aktualitet. Blomstene og spesielt biene står snart for fall. De forsvinner, med andre ord.En tidlig februarmorgen tordnet krigstypene på NRK-nyheter mot meg: - Ny stor rapport: insekter utryddes i voldsom fart - truer hele naturens overlevelse.

Boasson Hagen står over klassiker

Edvald Boasson Hagen stiller ikke til start i Milano-Sanremo på lørdag. Han vil prioritere trening foran brosteinsklassikerne i Belgia senere i vår. Alexander Kristoff, Sven Erik Bystrøm, Amund Grøndahl Jansen og Sondre Holst Enger stiller til start.

Kjøpestopp som nyttårsforsett

Hans Martin Enger, firebarnsfar og lokalpolitiker for MDG, har som nyttårsforsett at han ikke skal kjøpe noen nye ting til seg selv. Etter drøyt to måneder går det fint, sier han.
Les mer om:

Droppet fotballen og gjør kometkarriere som megler: – Jeg vil selge mest av alle

PORSGRUNN: Marius Lundeberg Enger (30) var et supertalent på fotballbanen, men gav seg på toppnivå allerede som 26-åring. Nå får han et like stort kick av å selge boliger som han gjorde av å score mål.
Les mer om:

Håper på Høie-svar før påske

Styreleder Anne Enger håper at helseminister Bent Høie (H) gir sitt klarsignal til Mjøssykehuset før påske.
Les mer om:

Oppslukende dystopi! Bokanmeldelse: Thomas Enger: «Enkebyen: De bortførte»

Thomas Engers dystopiske ungdomsroman har alt som skal til for å bli en suksess både her hjemme og ute i verden.
Les mer om:

Oppslukende dystopi! Bokanmeldelse: Thomas Enger: «Enkebyen: De bortførte»

Thomas Engers dystopiske ungdomsroman har alt som skal til for å bli en suksess både her hjemme og ute i verden.
Les mer om:

Oppslukende dystopi! Bokanmeldelse: Thomas Enger: «Enkebyen: De bortførte»

Thomas Engers dystopiske ungdomsroman har alt som skal til for å bli en suksess både her hjemme og ute i verden.
Les mer om:

Hanne ble kåret til årets sjef: – Hun får fantastiske skussmål

Butikksjef på Specsavers i Tønsberg Hanne Them Enger er kårets til årets leder i brillekjeden.
Les mer om: