Nyheter om Engen


Norske i alle kvartfinalane

Når kvartfinalane i meisterligaen for kvinner skal spelast er norske spelarar representert i alle fire kampar. Regjerande meister Ada Hegerberg og Lyon møter Bayern, Caroline Graham Hansen i Barcelona møter Atlético Madrid, Wolfsburgs Kristine Minde og Ingrid Syrstad Engen skal ut mot Glasgow City og Karina Sævik i Paris møter Arsenal.

Gir seg etter 1200 konserter og 8000 timers jobb på Musikkfest

Daniel Engen slutter som sjef for Musikkfest. - Jeg er enormt stolt over det vi har fått til, sier han.
Les mer om:

Norges tropp til kampen mot Nord-Irland

Kvinnelandslaget avslutter 2019-sesongen med EM-kvalifiseringskamp mot Nord-Irland på SR-Bank Arena i Stavanger 8. november. Nå er troppen til kampen tatt ut. Nå handler det om å avslutte et hendelsesrikt og positivt år med en god prestasjon. Det blir veldig gøy å spille på hjemmebane igjen, og jeg håper vi kan få den samme, fine støtten som vi fikk i Bergen. Forrige gang vi var i Stavanger hadde vi også en god opplevelse.

Syrstad Engens Wolfsburg vant

Ingrid Syrstad Engen spilte hele kampen for Wolfsburg da de i dag vant 6-0 mot nederlandske Twente i den første av to kamper i åttedelsfinalen i mesterligaen. Returoppgjøret i Nederland spilles 30. oktober.
Les mer om:

Rio Ferdinand endelig lykkelig igjen, har giftet seg med realitystjerne

Rio Ferdinand regnes som en av de store og han var en del av et meget sterkt Manchester United lag i 12 år fra 2002 til 2014.  Han var med å vinne Premier League seks ganger og Champions League en gang. Han spilte også for West Ham, Bournemouth og Leeds før han byttet til United.

Gunn og Bjørns butikk har blitt ny: – Nå ser det veldig bra ut her

Bjørn Engen AS Kjøkkensenter på Håndverksenteret på Nøtterøy har blitt Huseby Kjøkkenstudio. De kunne stolt vise frem 18 nye miljøer fra Huseby, samt en godt besøkt åpningsfest.

Norges tropp mot Hviterussland og Færøyene

En debutant har fått plass i troppen til EM-kvalifiseringskampene i oktober. Se Martin Sjögrens utvalgte her. Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut 23 spillere til de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Hviterussland og Færøyene. Blant de 23 finner vi et nytt navn i troppen: 19 år gamle Rikke Bogetveit Nygard fra Arna-Bjørnar. Les: Liverpool tangerte en 25 år gammel rekord mot Napoli – Rikke er en spiller vi har fulgt tidlig gjennom U-landslagene, og hun har hatt en fin utvikling hele veien.

Troppen i EM-kvaliken

Dette er troppen til EM-kvalifiseringskampene borte mot Hviterussland og Færøyene 4. og 8.

Engen opererte hånda

Landslagsspiller og Wolfsburg-proff, Ingrid Syrstad Engen, opererte sin høyre hånd lørdag etter å ha pådratt seg brudd under oppvarmingen før forrige seriekamp. – Det går bra. Jeg regner med å være tilbake neste uke, skriver hun til NRK. Dermed kan hun rekke seriekampen mot Hoffenheim neste søndag. Syrstad Engen spilte med gips da Norge møtte England i EM-kvalifiseringen tidligere denne uken.
Les mer om:

Lena vil ha heltidsstilling som sykepleier, men får det ikke

Selv om Lena Åsen Engen har 16 års ansiennitet som sykepleier, får hun ikke heltidsstilling av Kristiansand kommune. Det bekymrer Norsk Sykepleierforbund.

Ble skadet på verst tenkelig tidspunkt: – Var veldig bitter

Hun var pekt ut som erstatteren til Ingrid Syrstad Engen, men i profilens avskjedskamp ble Heidi Ellingsen (21) skadet. Nå er hun endelig tilbake igjen.
Les mer om:

Ingrid Syrstad Engen om proffilivet: – Mange hakk opp

Tidligere LSK-spiller Ingrid Syrstad Engen er storfornøyd med sitt nye fotballiv i Tysklands beste klubb Wolfsburg og gleder seg til fortsettelsen.
Les mer om:

Enken til Geir som døde av ALS: – Jeg blir så eitrendes forbanna

I vår døde Geir Rugsveen Engen av ALS. Nå blir hans siste kamp del av et større dokumentarfilmprosjekt. – Geir ble umyndiggjort. Han kontrollerte ikke lenger sitt eget liv, sier dokumentarfilmskaper Mari Storstein.
Les mer om:

Ingrid Syrstad Engen (21) ble oppfordret av familien til å satse på løping: – Utmerket seg mer i friidrett enn fotball

Fotballkarrieren til landslagsspiller Ingrid Syrstad Engen har skutt til himmels de siste årene. Som tenåring var hun blant landets mest lovende på mellomdistanse i sitt årskull.
Les mer om:

Ingrid Syrstad Engen (21) ble oppfordret av familien til å satse på løping: – Utmerket seg mer i friidrett enn fotball

Fotballkarrieren har skutt til himmels de siste årene. Som tenåring var Ingrid Syrstad Engen blant landets mest lovende på mellomdistanse i sitt årskull.
Les mer om:

Den erfarne politimannen ble skremt da han fikk se denne videoen: – Jeg får frysninger nedover ryggen

Svein Engen har rykket ut til flere alvorlige trafikkulykker på «Dødsmila». Han er skremt over den halsbrekkende forbikjøringen som videokameraet fanget.
Les mer om:

RB viste den erfarne politimannen denne videoen: – Jeg får frysninger nedover ryggen

Svein Engen har rykket ut til flere alvorlige trafikkulykker på «Dødsmila». Han er skremt over den halsbrekkende forbikjøringen som videokameraet fanget.
Les mer om:

Ikea får engen avdeling for smarte hjem

Ikea lanserer stadig flere produkter som er tilpasset det smarte hjem. Nå oppretter de en egen avdeling for teknologien.  
Les mer om:

Seier i debuten

Ingrid Syrstad Engen fikk sin bundesligadebut da hun ble byttet inn for Wolfsburg midt i 2. omgang under 1-0-seieren over Sand i den tyske serieåpningen søndag.
Les mer om:

Engen bundesligadebuterte i Wolfsburg-seier

Ingrid Syrstad Engen fikk sin bundesligadebut da hun ble byttet inn for Wolfsburg midt i 2. omgang under 1-0-seieren over Sand i den tyske serieåpningen søndag.
Les mer om:

Norges tropp mot Nord-Irland og England

Kvalifiseringen til EM 2021 starter 30. august, og så spiller kvinnelandslaget sin første kamp på norsk jord etter VM. Onsdag offentliggjorde landslagssjef Martin Sjögren troppen til EM-kvalikkampen mot Nord-Irland i Belfast 30. august og privatlandskampen mot England i Bergen 3. september. Etter å ha markert seg sterkt i sommerens VM i Frankrike, som for Norges del ble avsluttet med kvartfinaletap for England, har landslagssjefen brukt noen ferieuker på å nullstille seg før forberedelsene til det neste store målet – sikre plass i EM 2021. – Nå kommer vi rett fra et positivt mesterskap.

LSK Kvinner tapte første kamp uten stjerneduoen

(LSK Kvinner - Klepp 0–1) I første kamp uten landslagsduoen Guro Reiten (25) og Ingrid Syrstad Engen (21) tapte LSK Kvinner toppoppgjøret i Toppserien.
Les mer om:

Ingrid Syrstad Engen ble utladet: – Spesielt på sosiale medier var det veldig mye

Ingrid Syrstad Engen (21) fikk kjenne at et fotball-VM er noe helt spesielt. Nå prøver midtbaneprofilen å spille seg inn på laget i tyske Wolfsburg.
Les mer om:

33 barn reiser på leir på Tjeldholmen

Takket være tilskuddet fra Sparebank 1 ble det sommerleir for barn på Tjellholmen leirsted. Leirsjef Markus Engen melder om 33 påmeldte.
Les mer om:

Fikk avslag fra AMK-sentralen – på sykehuset ble det slått traumealarm(pluss)

Det er natt til søndag. I Snåsa taster Karoline Engen nødnummeret på mobilen sin. Ved siden av henne ligger fetteren Arne Marius Kaldal blødende på bakken med hjernerystelse og brukket kjeve. «Ta taxi eller skaff privat skyss» er beskjeden hun får fra AMK-sentralen.