Nyheter om Energi– Umogleg å sikre seg 100 prosent mot dataangrep

Hydro har trent på dataangrep på same måte som dei trenar på ulykker. Dette kan ha redda store verdiar, seier Arvid Moss, konserndirektør for Energi og forretningsutvikling i Hydro.
Les mer om:

Luka Jovic tar 12-gangen til sommeren

Han scorer hvert 105. minutt. Dette får Barcelona, Real Madrid, Bayern München og Chelsea til å ta seg hyppige turer til tribunen i Frankfurt. Eintrcht Frankfurt-spilleren har dunket inn imponerende 22 mål på 36 kamper. Når han i tillegg viser at han har den rette spilleforståelsen med syv assist, begynner det å lukte talent. 21-åringen har holdt seg godt under radaren.

Trosset advarsler fra de tillitsvalgte i Dalane Energi: Ønsker ny vurdering av sammenslåing

«Styret i Dalane Energi har allerede vurdert en nettfusjon med Lyse,» advarte de tillitsvalgte i selskapet i et brev til samtlige kommunestyrerepresentanter i Eigersund. Et stort flertall i salen valgte likevel å be om en ny vurdering av en sammenslåing.
Les mer om:

Overskudd/underskudd i Agder Energi

Jeg takker AD Tom Nysted og øk dir Pernille K. Gulowsen for oppfølgning i avisdebatten mellom oss.

Britt (42) er syk, men du ser det ikke: – Jeg brukte mye tid og energi på å skjule det

Britt Kårevik Klingenberg fra Elverum har diagnosen fibromyalgi, en kronisk sykdom med muskelsmerter. Hun vil nå fronte en større åpenhet rundt de kroniske sykdommene og lidelsene, som blir omtalt som å være usynlig syk.
Les mer om:

Eigersund: Se kommunestyremøtet i opptak!

Kommunestyret behandler i kveld blant annet eierstrategien for Uninor og Dalane Energi, nye politivedtekter og økonomisk støtte til Tour of Norway.
Les mer om:

Eigersund: Se kommunestyremøtet i opptak!

Kommunestyret behandler i kveld blant annet eierstrategien for Uninor og Dalane Energi, nye politivedtekter og økonomisk støtte til Tour of Norway.
Les mer om:

Julie Bergan var ekte popstjerne hos Senkveld – se video!

Julie Bergan vet å lage bangers i studio, men jaggu leverer hun live også. Denne helgen gjestet JB Senkveld med Stian Blipp og Helene Olafsen. Der beviste Telemark-talentet at hun har det meste som skal til for å bli en internasjonal popstjerne: Stor stemmeprakt: Check! Energi og innlevelse: Check! Glitrende mikrofonstativ? Check! Magetopp? Check! Dansere med sølvbukser? Check! Synkroniserte moves?

Kun to norske artister har gjort det bedre på albumlisten i England

Sigrids største marked utenfor Norge er uten tvil England; popmusikkens moderland. I dag ble det kjent at hennes antisiperte debutalbum Sucker Punch suser inn på en suveren fjerdeplass på den britiske albumlisten – noe som er særdeles sjelden norsk kost. Det er kun to andre norske acts i historien som har gjort det bedre enn 22-åringen med en plate i England. Kygo tok 3. plass med debutalbumet Cloud Nine i 2016, mens a-ha har norgesrekorden på den britiske albumlisten. Fra 1985 til 1988 tok Morten, Magne og Pål andreplassen i U.K.

Slipper sin største lineup til nå

Med 14.500 årlige gjester har Landstreffet i Stavanger blitt en av landets største musikkfestivaler, og har en lang tradisjon med å invitere noen av verdens største artister til Rogaland. Festivalen, som er forbeholdt russen, er utsolgt for 19.

Natalia (58) er livstruende allergisk mot parfyme. Nå står hun i fare for å miste jobben(pluss)

– Jeg har ikke gjort noe galt. Jeg har masse energi og har lyst til å jobbe, sier Natalia Henriksen (58) fra Nordreisa.

– Jeg har ikke gjort noe galt. Jeg har masse energi og har lyst til å jobbe(pluss)

Natalia er livstruende allergisk mot parfyme. Nå står hun i fare for å miste jobben.
Les mer om:

♫ Bergens neste pop-prinsesse? Feel good fra sykepleieren Fatima

Hordaland holder koken. Fatima Revne kommer opprinnelig fra Manila, men har bodd i byen under skyen siden hun var 4 år. Lidenskapen for musikk vokste fra 8-årsalderen, og artistkarrieren startet med å opptre under filippinske fester. I tillegg til musikken driver sykepleieren med dans, og sykehusoppholdet på Haukeland hvor hun jobber kan tenkes å være litt festligere for pasienten om Fatima blir satt på saken. I 2016 kom Fatima ut med sin første singel, «The One», etterfulgt av «I.L.W.Y» og «On My Mind». I morgen slipper hun «Feel Good», produsert av den norske produsenten og DJ-en WNDR. Bli

Felles nettselskap: Eigersund ber styret i Dalane Energi gå i dialog med Lyse

Styret i Dalane Energi AS takket nylig nei til en forespørsel fra Lyse-konsernet om etablering av et felles nettselskap. Politikerne i Eigersund ønsker at styret skal se på saken på ny.
Les mer om:

Nå skal det bli enklere å bli eget «strømselskap»

Energi Norge ser stor vekst i antall kunder som bidrar med egenprodusert strøm i nettet, såkalte plusskunder. En ny håndbok skal gjøre det enklere å komme i gang.
Les mer om:

Oslo rådhus tar etter Det hvite hus: Får solceller på taket

RÅDHUSTAKET (VG) Mellom rådhustårnene skal selveste solen gi ny energi til Oslos storstue.

I disse fjellene vil de bygge et av verdens største vindkraftanlegg

Kraftselskapet Norsk Vind Energi har tatt første steg mot bygging av et gigantisk vindkraftanlegg - plassert like ved et av Vestlandets mest populære turområder.
Les mer om:

Politiet: – Vi bruker en del energi på denne saken(pluss)

Finnsnes lensmannskontor bruker en del ressurser på å forsøke å finne ut hvem som står bak båtmotortyveriene på Sør-Senja  i helga.

Ny sjef i Energi Norge

Knut Kroepelien (48) er ansatt som ny administrerende direktør i Energi Norge. Han har vært konstituert i stillingen siden 1. januar.
Les mer om:

En offensiv klimapolitikk for Nye Asker.

Med så mange klimafornektere, et USA som melder seg ut av Paris-avtalen og Europa som får sin energi fra forurensende kullkraft, er det lett for unge mennesker å se mørkt på fremtiden.
Les mer om:

Rikspolitikere vil ha ny energi nå

- Sånn det er nå, er det ganske krevende, sier Energiverkets sjef, Arne Johan Grimsbo. Mens han snakker, er stortingets næringskomité ivrige lyttere.
Les mer om:

Dalane Energi-oppsigelsene: Sentrale prinsipper prøves for retten i november

To av de oppsagte ved Dalane Energi har gått til retten for å beholde jobbene sine. Nå er det bestemt at de to sakene skal behandles samtidig.
Les mer om: