Nyheter om Energi


Vennene ber for Naya Rivera

Naya Rivera er fortsatt savnet. Nå ber vennene for henne. Det har gått fire døgn siden skuespilleren ble meldt savnet etter en båttur med sin sønn. Siste oppdatering i saken er at politiet i Ventura i California antar at skuespilleren har druknet. I går ble det sluppet hjerteskjærende overvåkningsopptak som viser Naya og sønnen Josey Hollis Dorsey (4) som ankommer Lake Piru alene. I etterkant har det vært fryktelig stille. Men mange håper fortsatt at 33-åringen er i live. Heather Morris, som i Glee spilte Brittany S.

Har du lurt på hva dette er? Elkem har svaret

I flere uker har spesialbåter og lange rør ligget innerst i Sørfolda, og det har sammenheng med Elkem Salten og Kvitebjørn Energi sitt energigjenvinningsanlegg.
Les mer om:

Kourtney Kardashian om hvorfor hun trakk seg fra Keeping Up with the Kardashians

Kourtney Kardashian kastet inn KUWTK-håndkleet. Keeping Up with the Kardashians gjør seg klar for sesong 19, men man får ikke lenger se noe særlig til den eldste av Kardashian-søstrene. I mars begynte ryktene om at 41-åringen trekker seg fra E!-serien, som startet i 2007. Noe Kourtney kort tid etter bekreftet via Twitter: I did. Bye. https://t.co/xIMBK8egDJ — Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) March 27, 2020 Nå snakker trebarnsmoren om hvorfor hun valgte å forlate Keeping Up with the Kardashians. Hun beskriver innspillingen av showet som giftig. – Jeg filmet serien non-stop i 14 år.

Agder Energi kuttet strømmen til flere kunder

Mandag stengte Agder Energi strømmen til omkring tjue kunder som nektet å bytte til automatisert strømmåler: – Helt hårreisende, sier Elisabeth Skår.

NVE avslår å utsette byggingen av Vikna vindkraftverk: – Ikke overrasket

NVE avslår søknaden fra NTE Energi om utsatt frist for idriftsettelse av Vikna vindkraftverk på Husfjellet.
Les mer om:

Snart får 38 adresser fra Lisgrenda til Omsrud i Hedalen tilbud om fiber

Sør-Aurdal Energi har laget en plan for utbygging av fibernett til 38 adresser fra Lisgrenda til Omsrud i Midtbygda i Hedalen.
Les mer om:

949 husstander uten strøm

Agder Energi har driftsforstyrrelser.

«Faktisk.no sin fakta-sjekk av dokumentarfilm er full av feil»

Naturfilmkanalen har satt søkelys på en økonomisk problemstilling innen energi: Hva koster vindkrafteventyret egentlig for norske forbrukere? Det er det åpenbart noen som ikke ønsker velkommen.
Les mer om:

Flaue over statens bilparker: Dårligere på elbil enn Ola Nordmann

«Fremtiden er elektrisk». «Fornybar energi er selve løsningen». Statlige selskaper har tydelige budskap om klima. Men bilparkene deres forteller noe helt annet.
Les mer om:

Trenar kan få 3 år og 8 månaders fengsel for å ha overvaka spelarar

«Fremtiden er elektrisk». «Fornybar energi er selve løsningen». Statlige selskaper har tydelige budskap om klima. Men bilparkene deres forteller noe helt annet.
Les mer om:

Leserinnlegg: Ambisiøse miljømål i Longyearbyen – begrens privatbilismen

Miljø og energi; «Ja så e det på'an igjen» Espen, som sambygdingen din synger.
Les mer om:

Agder Energi skjerper sikkerheten: – Følg skiltingen og finn andre steder å bade

Agder Energi skjerper sikkerheten og advarer mot bading på tørrlagte strekninger i regulerte vassdrag.
Les mer om:

Mykje energi(pluss)

Les mer om:

Ikkje heilt konge

FILM: For lang, for låg energi og for lite morosamt frå Staten Island.
Les mer om:

Leder: Høyre overtok ISE-styret

Det er ikke så ofte at valg av styret på en general-forsamling vekker så stor oppmerksomhet som fredagens valg i Indre Salten Energi (ISE) gjorde.
Les mer om:

Til de politiske partiene i Norge: Opprop for systemendring

KRONIKK: Livsgrunnlaget er truet. Vi trenger et nytt økonomisk system som kan gi oss et godt liv uten å øke forbruket av energi og materielle ressurser. Arbeidet med de nødvendige endringene må begynne umiddelbart!
Les mer om:

Jomindo får stipend på 100 000 kroner

Vår Energi og Varangerfestivalen har bestemt at årets Arctic Talent, Nord-Norges største musikkstipend, skal deles mellom fire nordnorske artister.

– Hvis du ikke er hovedtrener lenger, så får du vel sparken

Eirik Horneland innrømmer at presset i Rosenborg tapper energi.
Les mer om:

Vil dele litt girl power i sommer

Hvor har du hentet idé og inspirasjon til denne musikken? – Akkurat «Commando» fikk jeg inspirasjon til på en ferietur til Zanzibar. Jeg møtte en lokal fyr der som ga meg kallenavnet «Commando» fordi han syns jeg virket så sterk og bestemt. Det tok jeg som et skikkelig kompliment.

Elektrifisering kan halvere klimautslippene i Fredrikstad

Strøm fra fornybar energi er den store drivkraften i det store samarbeidet Norgesnett-sjef Mona Askmann ser for seg for å kutte halvparten av Fredrikstads utslipp av klimagasser.
Les mer om:

Antonio Conte har gjort det igjen!

Den italienske manageren har vist teften sin gjentatte ganger denne sesongen til å velge spillere som delvis har vært avskrevet av andre klubber, bygge dem opp og bli belønnet med resultater. Romelu Lukaku, Ashley Young (vi ser foreløpig bort fra Alexis Sanchez) og nå Christian Eriksen. Dansken hadde det skikkelig tungt hos Tottenham første del av sesongen, virket fomlende og ute av form da han ble hentet til Inter.

Hestad ønsket av utenlandske klubber: – Det hadde vært et fint steg

Eirik Hestad (24) kjenner til henvendelser fra belgiske klubber, men bruker ikke energi på noe annet enn Molde. Og akkurat nå: Rosenborg.
Les mer om:

Hestad ønsket av utenlandske klubber: – Det hadde vært et fint steg

Eirik Hestad (24) kjenner til henvendelser fra belgiske klubber, men bruker ikke energi på noe annet enn Molde. Og akkurat nå: Rosenborg.
Les mer om:

Rugås trakk seg som styreleder i ISE

En enstemmig valgkomité ville ha Gry Janne Rugås som styreleder i Indre Salten Energi AS (ISE), men Fauske kommune sikret flertall for å erstatte henne med Ketil Skår.
Les mer om:

Equinor krever at oljearbeidere bruker munnbind

Fra neste uke kan helikoptrene til og fra oljeinstallasjoner igjen fly med full kapasitet. Industri Energi er skeptisk å øke passasjertallet fra 12 til 19 passasjerer.
Les mer om: