Nyheter om Energi


Her soper de inn penger

Konsernregnskapet viser et pluss på 17,4 millioner før skatt. Og bedriften rigger seg for framtida. Aldri tidligere har Notodden energi AS vist bedre resultater.
Les mer om:

FEAS verken angriper demokratiet eller truer Fylkesmannen

Styreleder Terje Moland Pedersen i Fredrikstad Energi AS svarer etikkekspert Gunnar Bodahl-Johansen: – Vi har gitt innsyn og gir innsyn i den delen vi mener faller innenfor offentlighetsloven.

Rosenberg snuser på kjempekontrakt

Rosenberg Worley har signert intensjonsavtale med Vår Energi for oppgradering av produksjonsskipet Jotun A.
Les mer om:

Guttene sang med Turboneger på Grefsenkollen: - Jeg ble oppkavet og glad. Rockemusikk er veldig gøy

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Da Turbonegro spilte på OverOslo-festivalen lørdag hadde de en overraskelse på lur til publikum. Midt under konserten inviterte de 60 barn fra opp på scenen. Guttene fra Bislett guttekor og Berg guttekor skapte unik festivalstemning når de framførte de Turbonegers Get It On og en heftig versjon av Alice Coopers School’s Out.- Det var helt rått, sier Emil Grifasi Nerbøe (9) i Bislett guttekor.

Tyla Yaweh gikk fra hjemløs til å bli signert av Post Malone

Post Malone er ung, men han har allerede solid erfaring med å lage globale hits. Stjernens musikkteft gjorde at han og manageren Dre London startet en label, på jakt etter talenter. (Ja, Dre er fra London.) En av de første artistene som Posty signerte var singer-songwriter og rapper Tyla Yaweh. I forkant hadde 24-åringen holdt på siden han var tenåring. Mens han bodde med moren i Florida, laget han musikk, samtidig som han jobbet på en Dunkin’ Donuts som lå like ved huset.

Nå gjør Odd sin fotballstadion om til et solkraftverk

Søndag vinner Odd NM i klima og energi. Da åpner de et avansert solkraftverk som gjør deres fotballstadion selvforsynt med strøm – og vel så det.
Les mer om:

- Døren min er åpen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: - Jeg er veldig glad for å kunne reise rundt som dette og å innspill fra de som trenger å snakke med de som legger politikken for næring. Det er ingen tvil om at det er muligheter til å både forenkle og gjøre behandlingstider kortere, sier Røe Isaksen til Saltenposten.Han oppfordrer de som har noe på hjertet om å ta kontakt.- Jeg leser alle mail jeg får, og om det er noen som ønsker et møte, så er det bare å si ifra.

Nå gjør Odd sin fotballstadion om til et solkraftverk

Søndag vinner Odd NM i klima og energi. Da åpner de et avansert solkraftverk som gjør deres fotballstadion selvforsynt med strøm – og vel så det.
Les mer om:

Nå gjør Odd sin fotballstadion om til et solkraftverk

Søndag vinner Odd NM i klima og energi. Da åpner de et avansert solkraftverk som gjør deres fotballstadion selvforsynt med strøm – og vel så det.
Les mer om:

La inn ekstra hvile, nå er Herlovsen klar: – Har nesten for mye energi

NICE (VG) Både Isabell Herlovsen (30) og Guro Reiten (24) sto over spillsekvensen på fredagens trening for ikke å brenne kruttet før møtet mot Australia lørdag kveld.

Vi krangler om vindkraft – men det er ikke den eneste fornybare energikilden vi kan satse på

Kampen mot nye vindkraftanlegg foregår flere steder i Norge. Samtidig er de fleste enige om at vi må satse mer på fornybar energi. Så hvilke flere muligheter har vi?
Les mer om:

Daniel Obede (17): – Jeg har jobba lowkey og konsentrert

Veldig få er like rå som Daniel Obede i en alder av 17. Linderud-gutten gikk nesten viralt da han slapp en freestyle via Instagram på tampen av 2018. «Tiden har kommet» fikk nesten 100k Instagram-visninger – sjuke tall for en ukjent og usignert nykommer. Og apropos «Tiden har kommet» – nå ser det ut til at tiden endelig er inne. I kveld slipper Daniel «Få det til», som flipper melodilinje fra «Me and My Girlfriend» og «‘03 Bonnie & Clyde». Sjekk ut videopremieren nedenfor. Daniel, hvordan er livet om dagen? – Bare bra, litt stress med skole, men alt bra nå som det er sommerferie!

OverOslo 2019: Sondre Justad - Kongen av Grefsenkollen!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Få artister er hetere akkurat nå enn Sondre Justad. Og lofotværingen har Oslo i sin hule hånd. I fjor holdt han to runder med i alt fire mer eller mindre utsolgte konserter og ekstrakonserter på Sentrum Scene. Lista over festivaler i det ganske land som får besøk av vår største popstjerne akkurat nå er lang.Men i år er det bare OverOslo og Grefsenkollen som får gleden av fartsfantomet på en scene i Oslo.

Fjernvarme gir Fredrikstad plass til elektrifisering

Jan Erik Tonby: – Fjernvarmen i Fredrikstad gir byen et forsprang i det grønne skiftet. Ved å utnytte energi som allerede finnes i byen, rydder fjernvarmen plass i strømnettet til elbilladere og annen nødvendig elektrifisering.
Les mer om:

Ikke i mål med ny konsern­sjef

Onsdag skulle styret i Agder Energi etter planen ansatt ny konsernsjef etter Tom Nysted, men de har ikke kommet i mål med den mest aktuelle kandidaten.

Carly Rae Jepsen forteller 730 om livet etter «Call Me Maybe»

Hej, Carly Rae! 33-åringen er urovekkende sjeldent i Norge, så vi tok (som seg hør og bør) turen til Stockholm for å prate litt med Carly Rae Jepsen. Le intervjuet nedenfor, hvor Carly blant annet forteller 730 om det nye albumet, turnéen og livet etter «Call Me Maybe». Ytterst få kunne ha forutsett hva slags karriere Canadian Idol-favoritten Carly Rae Jepsen skulle få i kjølvannet av «Call Me Maybe». At det påfølgende albumet Kiss ikke solgte mer enn ca.

Hydrogen kan bli nytt eventyr(pluss)

– Vi må slutte å snakke om å stenge Nordsjøen. Framtida ligger i å hente ut naturgass og bruke hydrogen som energi. Den reisa må Møre og Romsdal være med på, sier fylkesordfører Jon Aasen.

Kommer til Fauske: - Kommunen er et historisk viktig område for bergverksdrift

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen besøker Bodø og Fauske onsdag 19. juni. Her skal han møte næringslivet til et frokostmøte i Fauske for å få innspill til og diskutere veien videre for mineralnæringen. I Bodø besøker han beredskapslaben ved Nord Universitetet.

Trippel gevinst med energisparing

DEBATT: Mer effektiv bruk av energi i bygninger kan spare urørt natur, klimagassutslipp og lommeboka. Hvorfor så mye oppmerksomhet på vindkraft når det er mye å hente på å bruke energien smartere?
Les mer om:

Oppsagte riggarbeidere vant andre rettsrunde

17 medlemmer av Industri Energi får inntil 165.000 kroner pluss renter etter oppsigelse i cateringselskapet Trinity Nordic. Det har lagmannsretten bestemt.
Les mer om:

Elever tar i bruk VR-briller for å lære om energi

Inspiria Science Center og Østfold Energi har sammen utviklet et virtuelt bedriftsbesøk som må ses gjennom VR-briller.
Les mer om:

Dette var høydepunktene under årets Bergenfest

Da var fire dager med godt over 50 artister vel gjennomført, og en skal si at publikum har fått seg en gavepakke: En storslagen konsert med Robert Plant, The Tallest Man On Earth viste frem sin lidenskap og energi, og Madrugada gjorde et enestående comeback. Vi har til og med fått uventede mengder sol, frem til lørdagens plutselige regnskyll. LES OGSÅ: GAFFAs Bergenfest-guide. Det er ikke ofte det regner når en artist fra østlandet spiller, og er sol når en bergensartist spiller, sa Hester V75 om Unge Ferraris regntunge konsert på fredag. Dette er altså GAFFAs utsendtes beste opplevelser på år

– Politikerne snakker mye om hvordan nye bygg kan bli tettere, men hva med de 1,5 millioner husene som lekker energi?

Han var kaptein på fotballaget og sersjant i militæret. For Circle K ledet Lars Gaustad drivstoffresultatet til en økning på flere hundre millioner kroner i Europa. Nå er han ny leder i Glava.