Nyheter om EnergiSpellemann til Eldbjørg Hemsing

– Jeg føler at Spellemannprisen gir ny energi, gir en ny start, sa den prisvinnende fiolinisten, som savner å stå på scenen og å gjøre det hun egentlig gjør. Innlegget Spellemann til Eldbjørg Hemsing dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Tonje (28) ville heim til Valdres – fikk jobb som trainee hos Valdres Energi Vekst

Tonje Marie Reiten Sveen ønsket seg heim til Valdres. Etter allsidig jobberfaring og utdannelse både fra Valdres og utenfor dalen, begynte hun 4. januar i år i et engasjement som trainee hos Valdres Energi Vekst – som den første traineen i en bedrift i Valdres.

Erik (26) flytter heim til Valdres – blir gardbruker og prosjektingeniør i Valdres Energi Nett

Erik Juvkam flytter tilbake til Valdres etter studier på Gjøvik og i Bergen. Til sommeren begynner han hos Valdres Energi Nett som prosjektingeniør.
Les mer om:

Vil investere 20 millionar på minikraftverk i veglaus bygd(pluss)

Tussa Energi AS vil investere tjue millionar kroner i eit minikraftverk på Skår. Kraftverket kan forsyne 250 husstandar med straum.
Les mer om:

Spår slankere utbytte: – Det er viktig å ha soliditet til å møte de ekstreme svingningene

Kommunene i Østfold og fylkeskommunen vedtok en ny utbyttemodell for Østfold Energi.
Les mer om:

Nå er alt straks klart på Stadion: – Dette vil gi oss ny energi

Et splitter nytt kunstgressdekke venter FFK-spillerne denne uken. – Et deilig syn, sier Joacim Heier.
Les mer om:

Ber folk ta hensyn

SKIEN: Våren gir energi for små og store, men det er viktig å huske på at fugler og dyr er på sitt mest sårbare.
Les mer om:

«Presidentens håndtrykk ga ham energi og handlekraft»

I Hviterussland har president Aleksandr Lukasjenkos regime inntil videre slått ned det meste av den politiske opposisjonens protester. Nå pågår det en offensiv i landets medier for å styrke stillingen til lederen som har blitt kalt Europas siste diktator.

Tar med seg det han har lært i Bodø/Glimt

Han var en del av laget som ble suveren seriemester i Eliteserien i fjor, etter å ha kommet til klubben etter 2019-sesongen fra Ranheim. Der hadde han spilt fast for trønderklubben i Eliteserien. Men å ta opp kampen med Fredrik Bjørkan på Glimts venstreback ble ingen lett oppgave. Bjørkan startet samtlige seriekamper for rekordlaget, og Foosnæs måtte finne seg i å sitte mye på benken. Les: Ny organisasjon og Dembeles stigende form har gjort Martinez aktuell igjen– Stjørdals-Blink Fotball har en fin utfordring nå i sesong to. Det blir moro å være med på.

Ståle Solbakken er KONGEN av pep talks!

Da vi hørte intervju med Ståle Solbakken etter tre kamper på rappen for det norske landslaget, kunne vi ikke annet enn å smile. For en åpenhet, for en innlevelse og for en formidlingsevne. Så fikk vi se videoen fra den norske garderoben etter den deilige seieren mot Montenegro. Ikke et vondt ord om fotballprofessorene som har ledet Norge tidligere, men Ståle Solbakken har en energi som garantert kommer til å smitte over på spillerne og sende laget mentalt i etasjene høyere opp.

Han vurderte null, hun ville ha tre, nå har de fire barn

I Innlandet synker fødselstallene og i 2020 ble det født 1,43 barn per voksen kvinne. I familien Langvik Vibe er det fire barn i alderen tre til ti år. – Travelt, men barna er også en restart-knapp for ny energi, sier foreldrene.
Les mer om:

LEST 11.000 GANGER: SE NÆRINGSINNTAKET TIL GJERDALEN DA HAN VANT VASAN

– Hvis du venter for lenge mellom hvert inntak, vil kroppen ha begynt å bryte seg ned for å frigjøre energi. Det klarer du ikke å erstatte underveis.
Les mer om:

Betaler gjerne ekstra for ren strøm

Nordmenn er villige til å betale mer for å lade med fornybar energi. Det viser en fersk undersøkelse gjennomført på vegne av IONITY.
Les mer om:

Bodø-selskapet sponser 24 millioner til Bodø 2024

Generalsponsoravtalen mellom Bodø Energi og Bodø2024 er på plass.
Les mer om:

Se noen av Norges heiteste badstuer – de flyter

Nye, superkule badstuer dukker til stadighet opp over hele Norge. Kombinasjonen av en varm badstue med et påfølgende bad i kjølige fjorder eller innsjøer kan gi en følelse av energi og oppvåkning.
Les mer om:

Valdres Energi Entreprenør med storsatsing på breiband i Valdres

Valdres Energi Entreprenør har satt i gang en storstilt oppgradering av breibandforbindelsen i Valdres, og legger ut fiberoptisk kabel for millioner av kroner.
Les mer om:

Må utbedre feil på høgspentlinje – her blir det strømstans torsdag

Torsdag 25. mars blir det strømstans på nettet til Sør Aurdal Energi, fra Granum til Etna.
Les mer om:

Eurosport: Arsenal har planen klar for Ødegaard

Martin Ødegaard har en utkjøpsklausul på ville 350 millioner euro. Real Madrid har dermed sikret seg mot at Arsenal blir for ivrige etter å hente inn 22-åringen på permanent basis. Dette hindrer ikke Arteta og gjengen fra å søke en løsning. I West Ham-kampen der Martin Ødegaard var drivkraften bak opphentingen fra 0-3 til 3-3, var Alan Shearer helt ekstatisk og hentet inn 22-åringen til ukas Premier League-ellever: Alan Shearer valgte Martin Ødegaard.

Måten Siren Myrmel (37) lager mat på, er supertrendy: – Jeg har fått bedre fordøyelse og mer energi

– Skjenkeforbud i påsken er katastrofe for Fjellstua
Les mer om:

Skuffende togsatsing, dobbeltsporet skulle vært minst til Fredrikstad

«Jernbane bruker minst areal og minst energi av alle transportformer. Derfor er den klart den mest miljøvennlige.»
Les mer om:

Det er ikke på sofaen Atle (50) slapper av

Han henter ikke energi ved å slappe av på sofaen. – Jeg får i stedet nye krefter ved å være sammen med folk, smiler Atle Engsmyr, som kaller seg ekstrovert. Søndag 21. mars runder han 50 år.
Les mer om:

Kenneth er først i verden med dette – får 13 millioner i støtte for å utvikle unikt prosjekt

GRENLAND: Skagerak Energi skal bygge verdens største mobile batteri. Det kan få store konsekvenser for flere bransjer.

Kommunene i Agder må avgjøre hva som skal skje med arvesølvet

Tvedestrands eierpost i Agder Energi er verdt rundt 250 millioner kroner. Nå ønsker ledelsen i selskapet å fusjonere med Glitre Energi, og har spurt eier-kommunene hva de mener. Spørsmålet er om meningen deres egentlig betyr noe.