Nyheter om EMO


♫ Ruben vil bare knuse hjertet ditt

Ruben Markussen vet å spille på følelsene til folk. Helt på tampen av 2018 slapp tromsværingen nydelige «Lay By Me», en singel som nylig rundet 50 millioner (!) streams på Spotify. Nå gjentar han suksessen med nok et hjerteskjærende romjulsslipp. «As Long As I Break Your Heart» skulle egentlig bli en romantisk kjærlighetslåt, men som tittelen avslører ble resultatet noe litt annet. Ruben skrev sangen sammen med Sandro Cavazza i Stockholm. Sandro er mest kjent for sine samarbeid med Avicii, blant annet på «Without You», den nest siste singelen Avicii slapp før han døde.

Ikke ny, men ny for meg: 16-åring anmelder Grinchen fra 2000

Hei, hå da var det jul igjen! Og endelig tid for en julespesial av 730-spalten; Ikke ny, men ny for meg! Som den eneste 16-åringen i 730-redaksjonen er det flere referanser jeg ikke skjønner. Rett og slett fordi det er filmer og serier de andre i redaksjonen forbinder med å være barn og ungdom, som ble laget før jeg i det hele tatt ble født. Derfor har har jeg fått min helt egen spalte der jeg skal anmelde serier, filmer og musikk som jeg ikke har noe forhold til fordi jeg er for ung Vi har alle våre julefavoritter å se i desember!

Vet ikke om en My Chemical Romance-gjenforening noen gang hadde skjedd – om ikke nå

Det er vel ingen som ikke har fått med seg at emo/alternativrockerne i My Chemical Romance har blitt gjenforent. Men ifølge Gerard Way er det derimot ikke en selvfølge at det noen gang skulle skje. Kanskje skal vi prise oss lykkelige over at medlemmenes tidsplaner tillater at det skjer akkurat nå, for skal vi tro frontmannens ord så kunne et comeback lenger frem i tid bare blitt for kunstig. LES OGSÅ: Fotografert sammen for første gang siden 2013. I et intervju med bandets samarbeidspartner og produsent Geoff Rickly i magasinet Kerrang!
Les mer om:

everything i wanted: Billie Eilish slapp ny singel i natt

I forrige uke teaset Billie Eilish «everything i wanted»; den første singelen utgitt etter debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?. Nå er den her! Sjekk ut 17-åringens nye singel nedenfor. Billie Eilish Pirate Baird O’Connell, som hun egentlig heter, holder det nedpå og nydelig når hun synger om en person hun er interessert i – men som ikke viser samme interesse tilbake.

– Det er en guttedrøm som går i oppfyllelse

Thomas Jones aka JNS har flere sider. Noe som kommer frem via måten han jobber på – blant egne utgivelser finner Hamar-gutten fortsatt tid til å produsere for andre. Multitalentet har produsert for rappere som Lars Vaular og R&B-sangere som Unge Ferrari, og selv kombinerer han gjerne sjangerne. I fjor slapp JNS det mjuke albumet Rød, og i denne helgen er godgutten tilbake i god hip-hop-form via Blå.  – Jeg er kanskje mest kjent for mange som R&B-produsent/artist, men utgangspunktet mitt har alltid vært hip-hop.

Manchester United speider etter en ny Nr.9

Manchester Uniteds speider i Øst-Europa var på tribunen for å følge med på en spiss under Fenerbahces 3-1 nederlag mot Alanyaspor mandag kveld. Fanatik har bekreftet at Krsto Kilibarda var sammen med Cenk Melih Yazici, som er agenten for Juventus ‘tyrkiske forsvarer Merih Demiral, da han så Kosovo spissen Vedat Muriqi i aksjon. Les: «Jeg har sett fotball i 50 år og har aldri sett noen som ham» Kilibarda sies å ha vært ivrig i son oppfølging av Fenerbahce-frontmannen, som nylig scoret igjen i England i en Euro 2020 kamp, og enda en engang var imponerende – i går var Muriqi involvert i Fenerbach

Nærmer seg en Kylian Mbappe deal på nærmere 3 milliarder kroner

En ting er helt sikkert, Paris Saint-Germain vet å bruke penger å fotballspillere. Det er få som tror den franske storklubben får igjen sin gigantinvestering på Neymar hvis han selges tilbake til Barcelona.

Advarsel! Traileren til Tom Hanks sin nye film kan gjøre deg emo

For få timer siden ble det annonsert at Tom Hanks skal spille hovedrollen som «Mister Rogers» i den kommende filmen A Beautiful Day in the Neighborhood, og fansen elsker det. Filmen er basert på den sanne historien om vennskapet mellom barne-tv hosten Fred Rogers og journalisten Tom Junod. Tom Hanks og den ekte Fred Rogers. Fred Rogers var alle barns store helt og blant de største TV-personlighetene i USA i perioden 1960-2000. Da hadde han sitt eget TV-show; barne-tv programmet Mister Rogers Neighborhood, der han avsluttet hver episode med å fortelle seerne at: «Du kom deg gjennom denne dag

- «Insta-Heidi» er Fosens største perle(pluss)

Karoline Nygård Jermstad hadde sin største idrettsprestasjon før hun ble emo som tenåring. Nå søker hun jobb etter fullført masterutdanning.
Les mer om:

Ikke aprilsnarr: Tesla-sjefen debuterer som SoundCloud-rapper

Gud bedre, 2019 er et rart sted å leve. Dette er altså ikke en aprilsnarr: Elon Musk (47) debuterer som rapper via singelen «RIP Harambe». Ja, den sørafrikansk-kanadisk-amerikanske eksentrikeren hyller memes fra 2016 /en død gorilla på sin første sang. Singelen slippes som seg hør og bør via SoundCloud og det fiktive plateselskapet Emo G Records. – Dette er kanskje mitt beste verk, sier Elon ifølge Rolling Stone. På «RIP Harambe» rapper Tesla-sjefen om festing og savnet av den døde gorillaen. RIP Harambe/Sipping on some Bombay/We on our way to heaven/Amen, Amen/RIP Harambe/Smoking on some stro
Les mer om:

Emo overtenning fra norsk 17-åring ♥ Se videopremiere!

Resultatet av en vanskelig periode.
Les mer om:

Salig sci fi-røre

FILM: Blodsprut, sci fi og forsøk på vera både tøff, emo og morosam på éin gong. Kan det gå bra? Nei.
Les mer om:

♫ Norges mest følsomme 16-åring?

Låt for låt med emo tenåring.
Les mer om:

♫ Norges mest følsomme 16-åring?

Låt for låt med emo tenåring.
Les mer om:

Selena Gomez er emo i svømmehallen

Bonus: Kysser Justin Bieber :)

Årets viktigste musikkvideo?

Rapper hyller emo, nyklassisk YouTube-snutt.
Les mer om:

Kjærkomment flashback

Med 90-talls emo og indiepop i bakspeilet.
Les mer om:

Tokio Hotel til Norge for første gang på 7 år!

PS: De er ikke lenger emo.
Les mer om:

Alternativ Julekalender, luke #4: Sunturns

— "Ja ja, der gikk enda et år." tenker vi - ettertenksomme og emo som vi er.