Nyheter om Emil


Corner er mål: - Jeg scorer ikke ofte

Emil Henriksen ble den store helten da han stanget inn vinnermålet for Flint i den vanskelige bortekampen mot Husøy.
Les mer om:

Casper Ruud til 3. runde i Roland-Garros etter utklassingsseier

Casper Ruud rykket fra etter en jevn åpning og banket finnen Emil Ruusuvuori 6-3, 6-4, 6-2 i 2. runde i Roland-Garros-turneringen i tennis.
Les mer om:

Møter nabolandets beste spiller: – Han kan spise deg levende

Torsdag formiddag er det duket for kamp mellom nabolandene Norge og Finland. Casper Ruud må vinne mot Emil Ruusuvuori for å nå tredje runde i Roland-Garros.

Emil raser etter påkjørsel: – Håper du har det godt med deg selv

Å forlate et dyr i hjelpeløs tilstand er straffbart. Likevel valgte bilføreren å kjøre videre etter å ha kjørt på en grevling.
Les mer om:

Emil Bernhardt: Samtidig berøring

Emil Bernhardt: Samtidig berøringHva er berøring? Spørsmålet åpner kanskje en ny inngang til den gamle diskusjonen om samtidsmusikkens emosjonalitet. At det også opptar aktuell musikkforskning, tyder på at noe er i endring. Men én ting står fast: Den som vil sikre berøringen, mister den. Det eneste jeg kan gjøre, er å være årvåken og skjerpe meg når øyeblikkene først inntreffer, skriver musikkritiker, skribent og forsker Emil Bernhardt.Les mer
Les mer om:

Bohinen norsk børstopp i Italia – spiller i bunndrama

Emil Bohinen har fått sitt gjennombrudd i italiensk fotball de siste månedene. Han er best av nordmennene i Serie A, ifølge avisen Gazzetta dello Sport.
Les mer om:

Pedersen involvert i «alt» mot Vindbjart, mener Tjelmeland ikke hadde troen på ham

Den innleide Start-spissen Emil Pedersen (24) scoret to mål og serverte tre målgivende pasninger da Fløy knuste Vindbjart i cupen. Nå kommer han med en bredside til Start, der han følte han aldri fikk sjansen.
Les mer om:

Linnea Myhre og Emil Gukild er forlovet: – Ja

Influencer Linnea Myhre og sportsreporter Emil Gukild bekrefter til VG at de er forlovet.
Les mer om:

Fra tung start til suksess: – Trodde jeg skulle komme rett inn på laget

Emil Bohinen gjør stor suksess i italienske Salernitana. Men starten var tøff.
Les mer om:

Endelig fikk Emil (6) feire 17. mai igjen

For første gang siden 2019 kunne man endelig feire 17. mai på vanlig vis igjen. Det vet familien Mehti å sette pris på.
Les mer om:

Ruud møter franske Paire i 2. runde i Genève-turneringen

Casper Ruud møter franske Benoît Paire i andre runde av ATP-turneringen i tennis i Genève. Ruud hadde walkover i første runde. Han er andreseedet i Genève bak Daniil Medvedev. Nordmannen gikk helt til topps i Sveits i fjor. Nordmannen, som kommer rett fra tap i semifinalen i Roma, har møtt franske Paire fire ganger tidligere. Han har vunnet alle møtene på grus og sist gang i Gstaad i fjor. Benoît Paire tok det første settet 7-5 i 1. rundeoppgjøret mot finske Emil Ruusuvuori mandag. Deretter slo finnen tilbake med samme sifre i sett nummer to, før Paire vant det tredje med 6-4. (NTB)
Les mer om:

Pálsson bekrefter ny hjertestans: – Ekstremt skuffende

Den islandske Sarpsborg-spilleren Emil Pálsson fikk hjertestans for annen gang i forrige uke, bekrefter han overfor TV 2.
Les mer om:

Fotballspiller Emil Pálsson fikk hjertestans igjen

Forrige uke stanset hjertet til Sarpsborg-spiller Emil Pálsson (28 for andre gang på kort tid. Det forteller han til TV 2.
Les mer om:

Pálsson fikk hjertestans igjen

Sarpsborg-spiller Emil Pálsson forteller i et intervju med TV 2 at han fikk hjertestans for andre gang da han trente på Island. – Det er dårlige nyheter. I forrige uke fikk jeg ny hjertestans på trening da jeg var på Island, forteller han til kanalen. Det var i november at Pálsson falt om på banen da han var på utlån hos Sogndal og spilte kamp mot Stjørdals-Blink. Han er per nå tilbake i Sarpsborg, men har ikke vært på banen siden hjertestansen.

Pálsson fikk hjertestans igjen

Sarpsborg 08-spilleren Emil Pálsson, som fikk hjertestans under en kamp i november, fikk hjertestans igjen på en trening i forrige uke. Det opplyser 28-åringen til TV 2.
Les mer om:

Formspiller Bohinen må stå over skjebnekamp i Italia

Emil Bohinen (23) får ikke spille Salernitanas svært viktige Serie A-oppgjør mot Empoli lørdag. Han står med fem gule kort og er uaktuell. Bohinen ble hentet på lån fra CSKA Moskva. Faren Lars er på plass i Italia. – Han har dessverre fått litt for mange gule kort og får ikke spille. Jeg synes han blir bedre og bedre, og det er ikke så uvanlig når man får tillit i tre, fire og fem kamper på rad.
Les mer om:

Cecilie og Emil: – Vi gleder oss

PORSGRUNN: De gleder seg til å bli foreldre og har fått gode råd av Wenche Myhre. Imens synger Emil Solli-Tangen om pappalivet og slipper singel fredag 13. mai.

Feiret frigjøringen med åpen dag på Arsenalet

I forbindelse med frigjøringsdagen har Emil Skatvik og Raymond Olsen åpnet porten til Klungset leir, også kjent som Arsenalet.
Les mer om:

I 2019 vant han 13 millioner på gaming – nå deltar Emil i ny TV-serie

Tønsberggutten Emil Bergquist Pedersen (19) er med i en ny TV-serie.
Les mer om:

Johnsen matchvinner for Venezia – Serie A-håpet lever

Dennis Johnsen ble den store helten for Venezia da han skrudde inn 4-3 på nydeligvis på overtid mot Bologna. Tabelljumboen kan fortsatt holde seg i divisjonen. Johnsen ble omringet av spillere og støtteapparat da han satte inn det avgjørende målet som ga 4-3-seier. 24-åringen plukket opp ballen på siden i 16-meteren og skrudde den i lengste hjørne over keeperen. Det var Johnsens første mål i Serie A. Venezia står med 25 poeng med to kamper igjen å spille. Salernitana, med Emil Bohinen og Stefan Strandberg, er over streken med 29 poeng.
Les mer om:

Bohinens lag øyner mirakel – på trygg grunn igjen

Salernitana slo bunnrival Venezia 2-1 i en «hengkamp» i Serie A torsdag. Klubben har prikket formen i siste liten og kan sensasjonelt berge plassen. Resultatet tok laget fra Salerno over nedrykksstreken for første gang siden første serierunde. Emil Bohinen og hans lagkamerater har ett poengs klaring når tre runder gjenstår. Simone Verdi kom inn etter hvilen og ble matchvinner. Han scoret vinnermålet i det 67. minutt. Før det hadde Federico Bonazzoli tatt Salernitana i ledelsen tidlig, mens Thomas Henry gjorde 1-1 etter en snau time. Bohinen spilte hele oppgjøret på Salernitanas midtbane.

Profiler ber om nytt grep: - En tabbe å ikke ha det

MAJORSTUEN (VG) Andelen trøndere på langrennslandslaget er høyere enn på lang tid. Det må få konsekvenser for trenerjakten i Norges Skiforbund, mener Emil Iversen og kometen Marte Skaanes.

Svarer på kritikk

Emil Iversen svarer på russisk stikk etter Dagbladet-intervju.
Les mer om:

Forbereder seg på å bosette ti flyktninger hver uke – Emil Mørchs Minne i beredskap

Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold opplyser at kommunen forbereder seg på å bosette 240 flyktninger i år, ti hver uke i, tiden fremover. Emil Mørchs Minne settes i beredskap for kortvarige opphold.
Les mer om:

Emil (19) på vei mot toppen

Det tok noen år før Emil Gangfløt (19) var høy nok til å rekke opp til bordkanten. Nå er han blitt 188 centimeter på strømpelesten og har etablert seg som en stor spiller på den internasjonale arenaen.
Les mer om:

Mest lest siste uke